עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bennnn,

מסקרן אותי מה המחיר...אני שוקל להחליף את ה 5850-אם המחיר יהיה אטרקטיבי.תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Voodude,

המחשב של סבתא שלי פועל כרגע עם מסך 15' של Hitachi שכבר מזמן עבר זמנו. היא מתכוונת לרכוש אחד חדש. חשבתי על ה LG 700B אבל קשה למצוא אותו עכשיו. באחת החנויות הציעו כאלטרנטיבה את הLG T710BH. איזה מסך מומלץ בתקציב הזה?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by roei_b,

מה יותר טוב RCA או S וידאו כדי לראות TV במחשב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  4. Started by levy18,

קודם כל אני מצטער אם אני לא מפרסם את ההודעה במקום הנכון...אם לא אז תעבירו אל תנעלו בבקשה... בקשר למקרה..המחשב התחיל לעשות עיוותים בזמן האחרון, פירמטתי וזה נמשך. אמרו לי שהכרטיס מסך נדפק אז אני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. 7300GT - יצרן Leadtek - מחיר: 500¤ 2. 7600GS - יצרן Leadtek - מחיר: 553¤ (משלוח - 48¤) 3. 7600GT - יצרן Leadtek - מחיר: 745¤ המחירים מהאתר pandas (רק שם מצאתי כרטיסי AGP) אני אשמח אם חוץ מהממלצה תוכלו לפרט טיפה על כל כרטיס ועל התכונות שלו אם אתם ממליצים על כרטיס מסויים אני ישמח לשמוע למה דווקא הוא... תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by LiranUdi,

יש לי כ.מסך nVIDIA Geforce 9400gt 1gb אין לי קירור לכ.מסך כשאני משחק הטמפ' מגיע עד ל85C / 185F [בערך] זה יכול לסכן את הכ.מסך / מחשב בנזק? אשמח אם תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by maormark,

יש לי מחשב יחסית ישן מעבד AMD Athlon XP 2000+ לוח אם של Gigabytes מדגם GA-7VA זיכרון פנימי 1GB DDR 400 הרד דיסק 160GB 8MB BUFFER IDE של WD כרטיס מסך פשוט מאוד GEFORCE2 MX200 אני מצליח להפעיל איתו כל סרט של 720P בלי שום בעיות, פשוט הצריכה של המעבד גבוהה משהו כמו 88-95%. זה מוזר בהתייחס לכל מה שנאמר פה... נגיד קחו לדוגמא סרט שהפעלתי : The.Matrix.1999.DVD9.720p.HDDVD.x264-hV Format : X264 Source : HDDVD Genre : Action / Thriller / Sci-Fi Resolution : 1280x528 Video Bitrate: 7702 Audio : AC3 5.1 640kbit/s Release : 05.14.07 Rars : 86x100mb PFS חשוב לציין שאת הסרט אני רואה על המחשב מסך MAG 17 786PFS אני מנגן את הסרט בתוכנה BSPLAYER. מקודדים של K-…

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  7. Started by שמוליק2221,

כ. מסך ומסך זה כל מה שאני צריך. זאת הדילמה שלי. עיקר השימוש במחשב הוא משחקים. סביר להניח ואני לא אשדרג כ. מסך בשנתיים - שלוש הבאות. מה אתם מציעים ?

8. Started by bigdady,

יש לי כרטיס מסך 6800gt עם דרייבר 6218 לא מזמן התחילה אצלי בעיה של מריחת צבע ו"קריעת תמונה" כרגע הסרתי את כל הקודקים ואני מריץ את הסרטים בvlc . חבילת הקודקים שהיתה לי זה k-lite. ועדיין ישנה אותה בעיה... האם זו בעיה של קודקים שלא נמחקו כמו שצריך? או אולי משהו קרה לדרייבר של כרטיס במסך?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by הקוסמת מארץ עוץ,

היי, מקווה שזה אכן הפורום הנכון. יש לי מחשב כמעט בן 4, שעדיין רץ כמו מלך. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7300 LE, הבעיה היא בחיבורים: אם מחברים את המסך מאחורה ליציאת כרטיס המסך, אני מקבלת הודעה "נו סיגנל". רק כאשר מחברים את המסך לכרטיס המובנה בלוח האם אפשר להשתמש בו. בדקתי בביוס שהמחשב אכן מוגדר להשתמש בג'יפורס ולא במובנה, אבל הבעיה לא נפתרה. הסיבה שזה מפריע לי, היא שלעיתים קרובות אני צופה בסרט/סדרה כלשהי, יש לאג מסויים (לרוב רק התמונה, הקול ממשיך כרגיל) ושומעים שהמחשב ממש מתאמץ.אני רוצה לבדוק אם הבעיה הזו תיפתר במידה והמחשב ישתמש סוף סוף בג'יפורס. אגב, בדקתי שהכרטיס יושב טוב בסלוט שלו. מה ניתן לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  10. אני קונה מחשב חדש + מסך LCD אני רוצה שהמחשב או ליתר דיוק המסך, ישמש גם כטלביזיה, מה דרוש לשם כך, והאם אני צריך לקנות כרטיס מיוחד? יש לי ממיר של YES אם חשוב לדעת!!! אני צריך תשובה שתיתן פתרון גם לנושא השמע ולא רק לוידאו!!! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by א.ב. גימל,

שלום באפשרותי לקנות בארה"ב כרטיס gtx1070 בסביבות 1500₪. ברשותי כיום gtx970, האם הקנייה כדאית ואם כן בכמה ניתן למכור את ה 970 שלי ביד 2? נ.ב. אני משחק ברזולוציה של 1080, 60הרץ משחקי AAA

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by galh_5,

אם יש הבדל הוא קטן הוא גדול? מה בקשר ל-8800GTX בהשוואה ל-1950XTX תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אני מנסה כבר כמה זמן למצוא דרייבר עובד כדי לראות 3D Stereo עם ה-8800GTS שלי. שמעתי שיש אישהם Beta drivers מהאתר mtbs3d, אבל ניסיתי אותם והם לא עבדו... האם יש לכם דרייבר אחר שעובד? או שיש דרכים להפעיל את זה? תודה!

14. Started by nesber,

יש לי כרטיס RADEON 9600 PRO של SAPPHIRE. קניתי אותו בערך לפני שנה והכל היה סבבה. בחודשים האחרונים התחלתי לשים לב שיש ירידה(כביכול?) בביצועים במשחקים, ירידה אפילו רצינית. הרצתי 3D MARK וראיתי שהציון נשאר אותו דבר...התבאסתי לגמרי מהמחשב וכמעט הפסקתי לשחק..... עד שהחלטתי לקחת את הג'יפורס 2 GTS הישן שלי ולדחוף אותו למחשב ולראות את הביצועים של אנ בי איי 2004..., ומה אני מגלה? המשחק רץ מהר יותר(!!!!) והמסכי טעינה עוברים פי שלוש יותר מהר!! כל זה למרות שהציון ב3D נשאר אותו דבר.... בקיצור האם מישהו פגש בעיה כזאת בכרטיס מסך, והאם נראה לכם שיחליפו לי אותו??

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by Red_Baron,

יש לי את הכרטיס מסך 6870 ATI הוא כולל 1GB אבל בכל מכום שאני בודק במחשב שלי ובאתרים שוניים הוא אומר לי שיש לי 2.8 GB (Approximation) מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. אחר השקה ראשונית מאכזבת למדי, טכנולוגיית ה-DXR במשחק הפעולה הפופולרי מזנקת קדימה באמצעות טלאי חדש ומנהלי התקן מעודכנים מבית NVIDIA לכתבה

17. Started by yosizach,

מה עדיף ? מסך שטוח של lg lcd 17 או מסך רגיל רק המסך שטוח יהני .. 19

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by yuval1101,

אני צריך עזרה..... איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקנות במחיר של עד ל-900 שקל? הכרטיס צריך להפעיל משחקים כבדים ברזולוציה של 1024 ושיעבדו חלק יחסית בלי תקיעות. בנוסף שהכרטיס יהיה יותר טוב מהכרטיס: EXTREM AX300SE-X של ASUS לפחות. אני צריך כרטיס ל PCIE והמחשב שלי טוב והוא יוכל לנצל 100% מכל כרטיס בסכום הזה! בבקשה תעזרו לי

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום יש לי כרטיס saphire ati radeon 256 dvi vivo אז הכרטיס הזה יכול גם לשמש ללכידת וידאו מהטלויזיה למחשב עשיתי כל מיני ניסיונות עם virtual dub ועוד כל מיני תוכנות המטרה שלי הייתה להגיע להקלטת סרט של שעה וחצי בקובץ אחד מקודד ל xvid עם סיומת avi שישקול 700 מגה אחרי המון ניסיונות הגעתי למצב שהסרט שקל 700 מגה אבל לא ראו אותו טוב ראו פסים הסאונד לא התאים לדיבור ומידי פעם הסרט קפא לגמרי אני מאמין שזאת בעיית הגדרות מישהו יכול להסביר קצת על איזה הגדרות הכי מומלצות כדי שתצא איכות תמונה טובה ושהסרט ירוץ רגיל והגודל של הקובץ לא יהיה ענק ? ניסיתי לשאול בים מקומות ולא קיבלתי תשובות נורמליות נ.ב - אני רוצה לקודד ישירות מהטלויזיה לפורמט xvid אני בטוח שיש דרך לעשות את זה במקום קודם לק…

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by yoahe,

שלום אני קונה מחשבAMD 3000 VENICE 939 עכשיו רציתי לדעת 6600GT איזה חברה ממומלץ לי לשים? ואם 256 או128 מגה? ואני לא מבין בPCI X או קE אם מישהו יכול להסביר לי ואת הדגם שהוא ממליץ לי לקחת תודה

21. לאחר בדיקה קטנה מצאתי אתר שהצליח לפתוח את הConnect3D Radeon X800 GTO נקווה שיעזור לכם http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=2891&s=8

22. אני הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך חדש מדגם HD6870 הייתי רוצה לדעת אם המעבד הנוכחי שיש לי QUAD6600 יגרום לאיזשהו מחסום מבחינת ביצועים לכרטיס מסך, bottle neck כאילו ... תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  23. אחרי דיון באשכול "מוצר השבוע" החלטתי לפתוח את הדיון הזה פה. יש 3 כ"מ במחיר אטרקטיבי של כ1000 ש"ח: 6870 שעולה 983 ש"ח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2896 5870 שעולה 1000 ש"ח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2720 ו560TI שעולה כ1100 ש"ח (ואפשר להשיג בהרבה מקומות במבצע למחשב חדש ב1000 ש"ח). http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2889 השאלה פשוטה:איזה מהם הכי עדיף ורלוונטי לCF/SLI? מכל הבחינות:ביצועים,שקט,צריכת חשמל,פונטנציאל OC וכ"ו. אשמח לתשובות.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by nanus,

שלום לכולם יש לי בעיה חמה תרתי משמה יש לי כרטיס של ATI ספייר 1800x הקיצר שהוא במצב "מנוחה" זאת אומרת סתם ישומי ווינדוס רגילים אינטרנט וכאלה הטמפרטורה שלו היא 71 מעלות עכשיו אם אני מריץ משחק ומשחק בו משהו כמו 10 דקות הטמפרטורה קופצת ל 93 מעלות!!! ומתחילים לי ריקושטים במשחק למשל אם הדמות מחזיקה אקדח אז יורד מלמעלה קו אנכי (נראה כאילו הנשק קשור מחוט מהתקרה). הדרייברים הכי חדשים המארז מאוורר היטב תראו במפרט של המחשב שלי הטמפרטורה של המעבד היא 43 מעלות הדיסקים הקשיחים הם 36-39 רק הכרטיס מסך רותח !! מה אפשר לעשות האם יש איזה כרטיס מסך שכבר בא מהחברה עם קירור מסיבי איכותי ? כי גם ככה אני מתכנן להחליף אותו ברקוב אם יש אמלצות אשמח לשמוע תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by vivogd,

ואיך הוא עומד מול ה 8600GS? אני שואל כמעצב גרפי שאוהב גם לשחק.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.