עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חבר'ה, מהחוות דעת שאני קורא פה ושם אני רואה שה4870 הוא רותח... אני לא יודע אם העובדה שיש 2 כרטיסים תעזור להפחית מהלחץ ולעזור לטמפרטורה אבל במידה ושניהם יעבדו בתפוקה מקסימלית אני פוחד מחום גבוה ! *שימו לב שהנושא נמצא גם בפורום אוברקלוקינג וקירור* המערכת המדוברת היא מארז CM 690 לוח אם GIGABYTE X48-DS5 מעבד E8400 קירור מעבד ULTRA 120 EXTREME זכרון GSKILL 1066MHZ 2GBx2 דיסק קשיח Seagate 7200.11 500GB ספק Modu82+ 625W וכמובן 2 כרטיסי 4870 האם ניתן לסמוך על המאוורר הקטן שמגיע איתם או שיש צורך להתקין איזה משהו נוסף/חיצוני? בנוסף, רציתי לדעת האם יש אופציה לשלב במעגל קירור מים 2 כרטיסי מסך ומעבד במקום לשים 300 שקל בערך על האולטרא ועוד 500 שקל קירור לכרטיסי מסך ? בתודה מראש שי ביטו…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by OverBooking,

שלום חברים, אני צריך לשדרג את כרטיס המסך שלי בגלל שהתחלתי להשתמש ב SketchUp והעבודה נתקעת לי. המפרט הנוכחי: Intel® Core™ i5-6400 2.7GHz Gigabyte H110M-S2PV Kingston 8GB DDR3 Nvidia GeForce GT730 1GB אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by dotan922,

קניתי שלשום מחשב חדש, התקנתי משחק (עדכנתי לדרייבר החדש) ובאמצע המשחק הוא נתקע כזה ויש נקודות צבעוניות על כל המסך... ראיתי במדריך ל RIVA TUNER שתי תמונות עם ארטיפקט ב CORE ותמונה לארטיפקט ב MEMORY מה שיש לידומה לתמונה של הארטיפקט ב CORE http://resources.iopanel.net/guides/...cardoc/mem.jpg איך לסדר את זה? פשוט ללכת ולבקש חדש?(אחריות) ד"א מזה ארטיפקט?? תודה לעוזרים לא עשיתי OC

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by EAD,

יש לי שאלה, אני רואה לוחות כמו של DFI שתומכים ב3 כרטיסי מסך כמו 4870 בו זמנית! עכשו הם רושמים ששני חיבורים PCI יהיו X16 ואילו השלישי יהיה X4 ויעבוד בתור כרטיס פיסיקה. מה זה אומר? ומבחינת משחקים וביצועים מה זה אומר או נותן? מישהו ניסה או מכיר או יש לו REVIEWS או הסברים על זה ?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by חננב,

השאלה מיועדת בשביל קניה קטנה (כחלק ממחשב חדש). הבנתי שהכרטיסים שלהם מאוד חלשים עכשיו, אז מה אפשר לקחת בתקציב בסיס - גובל-כ.מובנה במקום ה 8600GT? משהו בין ה 300 ל 400 שקל מהמתחרה שלה, ועד כמה ההבדל בינהם גדול? תודה!

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by rico,

שלום, הכרטיס מסך הישן שלי מתחיל להשמיע ציפצופים ורעשים שהמאוורר שלו לא אמור לעשות.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, מחברת KSP , הכרטיס מסך צריך להיות בישביל משחקים. תקציב: 600 ש"ח לפחות. . מפרט המחשב (כדי שכרטיס המסך יהיה תואם) ספק כוח: HEC- 400 מעבד: 1.81 Ghz לוח אם: +AMD Athlon 64 Prossecor 3000 זיכרון: 2 GB דגם מסך: Samsung -מסך רחב רזולוציה מקסימלית: 1440x 900 *כרטיס מסך נכחי הוא של ATI - Radeon , מצפה לכרטיס מסך מאותה חברה. כמו שרשמתי, מחשב ישן, רק מקווה שיש כרטיס חדש וטוב שיעבוד איתו. תודה רבה להמלצות.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by asichen,

היי קניתי והתקנתי כרטיס MSI GEFORCE FX 5900 VTD VIVO וכשהיה לי את הכרטיס מסך הישן כשהפעלתי את המחשב בהתחלה בהתחלה כשהווינדוס עוד לא עלה הופיעו לי הפרטים של הכרטיס מסך ועכשיו עם ה 5900 כלום לא מופיע .. האם זה פסדר? ועוד משהו... עם איזה תוכנה אני יכול להקליט למחשב נגיד סרט מסויים מקלטת ווידאו דרך ה VIVO? עם WINDVD או מה?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by Chura,

איך אני יכול לבדוק זאת ? למשל בCompany Of Heroes או אובליויון ? כי יש לי כרטיס מסך 7800GT ושמתי הכל על HIGH ומה שאפשר על ULTRA וב1280X1024 ונראה לי עובד בסדר, איך אני יודע מה המקס' שהכרטיס יכול לתת ?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. יש לי את הכבל שיש לו את שני הבננות הצהובות שמחוברות לחיבור השחור שנכנס לכרטיס מסך השאלה שלי האם אני יכול בו זמנית לחבר לבננה אחת של הTVOUT משהו כמו טלוויזיה, ולבננה השנייה של הTVIN לחבר משהו כמו קונסולה או משהו שמשדר ווידאו ואז ששניהם יעבדו בו זמנית? למשל הקונסולה משדרת לכרטיס מסך שישדר את זה ישר לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by oren,

ברצוני לדעת כיצד להסיר WDM של כרטיס מסך ישן (GEFORCE2) ע"מ שהתקנת ה-WDM של הכרטיס החדש (RADEON 8500) לא תתקע ותתן את ההודעה המצורפת מטה... תודה.

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by eido,

היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חשבתי או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7200GS 256MB PCIeוInnovision או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200TC 256MBוGigabyte אני יודע שהכרטיסים טיפה מיושנים אבל עדיין השאלה שלי איזה מהם עדיף

• 17 תגובות
    • 984 צפיות
  12. Started by crazydiamond,

השאלה בכותרת - איך ה X800GT לעומת ה 7600GT והאם ל X800GT יש אפשרות לפתיחת צינורות? יש לציין שזה לא כרטיס רגיל אלא גרסת AIW.

13. HD6970 Sapphire ב1661 כדי אולי להוסיף 40 ש"ח לGIGABYTE? GTX570 Sparkle ב1733 1680X1050 Core i5 750 GIGABYTE P55A-UD3 4GB 1333mhz Enermax modu82+ 625W מארז FULL TOWER מספיק לגודל של הכרטיסים לשימוש גיימינג כמובן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי מחשב P4 1700MHZ לוח אם ASUS זירון 512 RDRAM .... רוצה לשדרג כרטיס מסך למשחקים כבדים לפחות שיעבדו על נתונים נמוכים לא משנה העיקר שישתפר... חיפשתי קצת ומצאתי את זה AGP ... Sapphire Radeon HD3650 512MB בבקשה תמליצו לי ,אם הוא לא מתאים תמליצו על משהו אחר... אין לי PCI-E.... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by nore0,

ראיתי ב-3DMark05 שיש לי גירסה 7.1.2.5 יש מצב שהיא יוצרת לי מסכים כחולים ? פיענחו לי מקובץ dump GRAPHICS_DRIVER_FAULT nv4_disp.dll אז אני מחפש גירסה קודמת או גירסה אחרי מהיכן אוכל להוריד ? ומה כל הדרייברים האלה ? אפשר למחוק אותם אם אני מתקין דרייבר חדש

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by ShimonM,

שלום, אשמח פה לעצות, יש לי הזדמנות לרכוש כרטיס RX 470 משומש מול 1050TI חדש באותו מחיר (סביב ה700 ש"ח), מה כדאי?

17. Started by The Winter King,

פתחתי את הקופסא וראיתי את המדבקה (שאי אפשר לפספס) שאומרת לחבר את הכרטיס לספק. מכיוון שזה פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה, רציתי לדעת אם זה נכון?

18. Started by L-Byte,

אני קונה מסך lcd 17 אינץ' תקציב מקסימום 3000 שקל, בעיקר למישחקים. יש המלצות? (ההרקולס לא בא בחשבון אבא שלי מפחד שלא תהיה אחריות)

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  19. Started by smoke_man,

התקציב עד 1200 ש''ח, איזה כרטיס הכי משתלם בתקציב הזה המפרט בחתימה, תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by lmlm,

מקור: http://www.vr-zone.com/?i=4188 אפשר לראות את המעבר המהיר מ80NM ל65NM..

21. Started by liortaib,

^^^מתי הוא יוצא??? אני מחכה המון זמן!!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. קניתי מסך 24' לא מזמן וקראתי בפורום שככל שעולים ברזולוציה ככה העומס הוא יותר על כרטיס המסך מעל המעבד. בהתחשב בזה שהמעבד שלי דיי ותיק ולא כל כך חזק, רציתי לדעת אם יש טעם לשדרג אותו כי הוא יוצר צוואר בקבוק או שלא, בגלל שהוא לא לוקח חלק [או לוקח חלק מינורי].

23. Started by Bakshi1,

האם הכרטיס טוב, כמה זיכרון יש בו? מצאתי אותו מובנה על לוח אם של gigabyte

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by kw,

לפי מה שראיתי ל- galaxy יש 7600 gs ddr3 ל- agp וגם 7300gt ל- agp http://www.galaxytech.com/Products.asp?class1=3 השאלה אם אפשר להשיג אותם בארץ ? מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  25. Started by EzX1,

היום רכשתי עוד 8800 640 מגה חיברתי אותו המחשב מזהה אותו והכול בסדר איך יתכן שהתוצאה שלי ב 3 די מרק 2006 היא רק 10760 יש משהו שאני צריך לדעת יש לי מערכת הפעלה ויסטה מעבד 5200 דואל אי אמ די ו4 גיגה זיכרון ראם תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.