עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ברוס לי,

מעוניין לקנות כרטיס מסך ואם כבר אז שיהיה לו יכולת להציג 3D כשבעתיד אקנה מסך תומך אני משחק במשחק קבוע אמריקן ארמי וגם שם הבנתי שחשוב כרטיס מסך חזק אני נכנס לאתר של אנוידיה ולא ברור לי ממה שכתוב שם מה תומך ב3D בחיפוש בכרטיסי מסך בחנויות לפי הבנתי על GTX460 תומך אבל הדבר לא מצויין כמעט אף פעם איזה כרטיס יותר זול תומך אם בכלל

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  2. Started by mishka562000,

הבנתי שה crossfireX זה בעצם יכולת לשלב שני כרטיסי-מסך.אז עם אני קונה לוח אם שתומך בזה,אז כל כרטיס מסך שאקנה,בעתיד אוכל לקנות את אותו כרטיס מסך ולשלב בינהם? או שאני צריך לקנות גם מעבד ספציפי שתומך, או שבכלל אני לא חייב לקנות זוג כרטיסי מסך תואמים?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by SyRenity,

מי היצרן שנותן ביצועים הכי טובים ב-460? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by SyRenity,

היי. אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש (מכיוון ה-GTX 260 הישן שלי הלך לעולמו), ומתלבט בין שני הכרטיסים האלו. ראיתי פה שרשור בנושא, אשר לא נתן תשובה ברורה. בקריאה באינטרנט אני רואה שבנתיים ה-GTX 460 מנצח תודות לאוברקלוק, איך ממליצים להמתין לדגמים החדשים של 6850, אשר אמורים לתת יותר מרחק לאוברקלוק. אז מה כדאי לקחת? אשמח להמלצות בנושא.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. שלום רב, ברשותי מחשב מדיה סנטר המורכב מלוח אם אינטל DG33TL בעל מעבד Q6600 ארבע ליבות. הלוח מגיע עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל (Intel® Graphics Media Accelerator 3100 Graphics Controller) בעל זיכרון משותף של 256MB. למחשב 6GB זיכרון ומותקנת עליו מערכת של Win7 64bit ללוח יש יציאת DVI מובנית. שאלתי היא אם תהיה תוספת ביצועים כל שהיא אם אתקין כרטיס מסך חיצוני למשל nVidia gefore 210 ? כמו כן מקריאת נתוני הלוח נראה לי שליציאת ה DVI יש הגבלת רזולוציה של 1600X1200 כלומר לא תומך HD מלא...? (לא יכול לבדוק כי ברשותי פלזמה HD ready) כמו כן הלוח מגיע עם 2 חריצי PCIe-x1, חריץ PCIe-x16 וחריץ PCI קונוונציונאלי. בחריץ PCIe-x16 כבר מותקן לי כרטיס רשת אלחוטי. היכן אתקין את כרטיס המסך במיד…

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by +Eliran+,

שבוע טוב! האם כרטיס מסך שנמצא בנפרד מלוח האם צורך יותר סוללה מאחד שנמצא בילט-אין? שאלה נוספת, איך ה5145 בתור כרטיס מסך? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. INTEL Core i3 540 3.06GHz DDR 3 2G / 1333MHz לוח אם GIGABYTE עם ציפסט INTEL H55 עכשיו התקציב שלי הוא 200-300 אני לא רוצה לעוף עכשיו על כרטיס יקר רצח... הכרטיס ישמש לתוכנות ומשחקים, אני מצפה ממנו שהוא יריץ את כל המשחקים החדשים. אמממ אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים! תודה מראש אנשים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by jangelboy,

אתמול קיבלתי את הכרטיס 6870 של ספיר רק היום יצא לי להתקין אותו. יש לי בעיה קטנה המחשב שלי מזהה את הכרטיס כ 6800 ולא 6870 גם באוורסט וגם בתוכנה של CATALYST העלתי סרטון ליוטיוב תגידו לי מה דעתכם חחח כל פעם שראיתי סירטונים כאלה תמיד רציתי לעשות אחד

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אם כן, איזה מעבד (הכי זול) לא יהווה צוואר בקבוק? תודה מראש

10. Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Gmes ₪668 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=963 או Gainward nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 PCIe ₪658 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTS450PCX1024 תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום לכם. אחרי שרשמתי לכם את האשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479574.msg4099466#msg4099466 גיגלתי קצת ומצאתי שיש הרבה אנשים שזה קרה להם בזמן האחרון. לא כל כך הבנתי את הפיתרון אבל הוא לא לקנות כרטיס מסך חדש. ווינדוס 7 פשוט מוציא את הכרטיס משימוש. אין לי מושג למה. בגלל זה באתי לכאן, בשביל לשאול אתכם. מישהו יודע מה הבעיה? מה הפתרון? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום. לפני כמה ימים קניתי לעצמי מסך LCD של LG. 21.5 אינצ'. ולפני זה היה לי CRT שמאוד נהנתי מהתמונה שלו ( אני חושב שהתמונה של ה CRT הרבה יותר יפה וטובה) עד שיום אחד הוא החליט להתחיל להחשיך ובתזוזת המחשב הצבעים התחלפו לסגול חח כל הסרטים HD/BD וDVD עבדו עליו בצורה מאוד יפה והיו רואים ממש איכות. עכשיו שהחלפתי למסך יותר גדול כל הסרטים הפכו לפיקסלים גם הסרטים שלפני זה היו באיכות ממש טובה במסך הישן. הכרטיס מסך זה ג'י פורס 9600GT. השתמשתי בנגנים VLC ו KMP. אפשר לעשות לגבי זה משהו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by alia,

אף פעם לא הצלחתי להבין מה המושג ולמה זה טוב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. שלום, אני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס מסך למחשב הנייד שיש לי, מדובר בכרטיס 4650HD , אבל כשאני בא להוריד יש טאב של CATALYST שוקל 1.1 מגה. ויש individual downloads ששם יש קובץ של 69 מגה, הורדתי את שניהם אבל מה בדיוק זה עושה? מה להתקין קודם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by liran324,

יצא לי 17849 3DMarks עם כרטיס his 6850

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by Burned,

שלום.. חבר שלי רוצה להחליף את הכרטיס מסך שיש לו (7300GS) כי אף משחק לא רץ כמו שצריך.. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס טוב לרזולוציה אם אני לא טועה 1440X900 משהו כזה) עד 500 ש"ח? משחקים כמו COD או PES 2011

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  17. שלום רב יש לי כרטיס מסך טוב בשם רדון 5970 בטח חלקם מכרים אותו בפסח שעבר הוא נחשב לכרטיס מסך הטוב ביותר כיום המצב שונה אבל אני עדין מרוצה אני רוצה משחקים בעלי גרפיקה מרשימה כדי לבחון תכרטיס מסך למה הוא מסוגל להגיע הסגנונות שאני אוהב זה פעולה יריות הרפתקות מכניות קיצור כול מה שעולה לכם בראש את המחשב אי מחבר למסך טלווזיה LEDLG 42 LH90 וחושב לי למצות תפונטיציל גם מהמסך וגם מהכרטיס מסך אם יעזור לכם יש לי מעבד I7-960 וזכרון 6 גיגה מחכה לתשבות תודה לעונים ושבוע טוב ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by rony1880,

היי לפי האתר הזה רשום שיש , האומנם? http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=497&lid=1 רוני

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by oshoman,

אני עוסק בעריכת וידאו AVID, כמובן שבאתר הרשמי של אויד הם תמיד ממליצים על הQUADRO כאידיאלי לעריכה מסקר מחירים שעשיתי יש הבדלים של כ-100 ש"ח בין הכרטיסים (הQUADRO יותר יקר) האם שווה לקחת את היקר יותר שמומלץ ע"י החברה או שGEFORCE יתן לי את המענה לישומים שלי? ובכלל האם יש המלצה לכרטיס נוסף לטווח מחירים הזה 700-850 ש"ח תודה

20. שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך מדגם: SAPPHIRE HD-4850 512MB הדגם הראשון שיצא ואני מיכנסתי לאתר CAN YOU RUN IT שאומר שאני מוגבל מבחינת מעבד וכרטיס מסך אפילו לא עומד בדרישות המינימום !!!!!! המיפרט שלי הוא: NZXT ALPHA BLACK GIGABYTE MA-770 UD3 REV 1.0 AMD ATHLON X2 250 OC TO 3.3 GHZ SAPPHIRE HD-4850 512MB PATRIOT 3X1 GB 800MHZ CORSAIR 550 PSU

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Domovoi,

אני זוכר שפעם היה אפשר לבחור במשחקים בין OpenGl ל-DirectX. למה היום משחקים לא עובדים על OpenGL ורק אל דירקט X . אתה לא יכול לבחור היום בין directx 10 ל OpenGl 3 לדוגמה,מדוע?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 00Amir,

כרטיס מסך ATI ישן... אני יצליח לשחק Metro 2033 ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by kkl99,

אני הורדתי את הדרייברים הללו האם הם הנכונים ? http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-260.99-whql-driver.html http://developer.nvidia.com/object/cuda_3_2_toolkit_rc.html#Windows%20XP,%20Windows%20Vista%20and%20Windows7 האם CUDA זה רק SDK ? http://www.nvidia.com/object/physx-9.10.0513-driver.html DX 11 מיקרוסופט הורדתי

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  24. היי, כפי שכתוב בכותרת הנושא, האם 4850 עדיין נחשב ככרטיס חזק שייתן ביצועים טובים ברזולוציה של 1680X1050? מה המקביל שלו פחות או יותר מכרטיסי הדור החדש?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by noagabay,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד dell vostro 3300 וכאשר אני מחברת אותו לטלוויזיה שלי דרך חיבור VGA אני רואה שתמיד ברזולוציות של המסך הרחב נחתכת התמונה באופסט אך ברזולוציה של מסך 3:4 התצוגה שלמה, זה מעוות את התמונה, הורדתי את הדרייבר הכי עדכני ועדיין הבעיה קיימת. בבקשה עזרו לי

• 0 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.