כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אז כך, קודם כל מגיע לי שזה קרה ומגיע לי שיצחקו עליי! היום במקום להתכונן למבחן ניסיתי לצרוב ביוס לGTX 470 של ZOTAC גרסה AMP! על גרסה רגילה, וכמובן לא יצא לי. כרגע המצב כך: אם אני מתקין דרייבר של כרטיס מסך ומעלה וינדוס זה נתקע לי עם מסך כחול בשלב של WELCOME. אם המחשב בלי דרייבר של כרטיס מסך, וינדוס עולה (אבל בלי דרייבר).ניסית ביוסים שונים של כל מיני חברות וזה לא הולך, ואין לי גם את הקובץ המקורי. אולי צרבתי לא נכון ובגלל זה כל הבלאגן? עשיתי את זה דרך וינדוס עם NVFLASH גרסה אחרונה עם פרמטרים -4 -5 -6. ניסיתי גם בלי 4 ולא יוצא כלום! תודה לכל המצילים!
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
שלום. מזה שנתיים אני משתמש בחבילת הקודקים ACE CODEC PACK, אך לאחרונה שמתי לב שהחבילה "נזנחה" ושהגירסה האחרונה ממש ממש מיושנת, מה שמוביא אותי לחפש חבילת קודקים חדשה. אז מה דעתכם? מה היא חבילת הקודקים הכי מקיפה/אמינה/מעודכנת שקיימת כיום?
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מה הייתם קונים היום (1080P)? 1660 Super ב- 1900-2100 ש"ח 6600XT ב- 2000-2200 ש"ח 1080 TI (יד 2) ב- 1800 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon 8500 64MB אוו GEFORCE 4 4200TI 128MB?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אני צריך כרטיס מסך PCIe הציעו לי 6600 או 6600 GT בדקתי וזה מעט יקר לי. איזה כרטיס זול יותר ישנו שהוא מספיק טוב למשחקים? בערך עד 600 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום רב באתר יש כתבה על כרטיסי 6600GT חדשים שמותאמים ל- AGP. יש ברשותי לוח אם - INTEL D850EMV2 האם הכרטיס החדש יתאים ללוח האם שלי?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, אני מתעסקת עם גרפיקה דו מימדית (כמעט ולא עריכת וידאו) אבל חשוב לי מאד התוצאות על המסך. התקציב שלי גם לא גדול מי יודע מה.. ובהתאם לכך הציעו לי את שני הכרטיסים הבאים: ati raedon x1550 512mb geforce 7300 256mb מה עדיף? מה היתרונות שלהם אחד על השני? אני יודעת שהראשון מהיר יותר, אך האם הוא נותן ביצועים דומים לגיפורס? תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לפניי יומיים עבדתי לתומי על המחשב, פתחתי את הפוטושופ ולפתע צצו על המסך קווים צבעונים ולאחר שניות המסך כבה. מאז, כל פעם שהפעלתי את המחשב והגעתי למסך הפתיחה של הווינדוס המסך כבה. נכנסתי ל Safe Mode ועשיתי Uninstall לכרטיס מסך שלי (Leadtek GeForce 6800GT AGP), כך שאני כרגע עובד בצורה מוגבלת ביותר. ניסיתי להתקין דרייבים מחדש והבעייה חוזרת. ראוי לציין שניסיתי שני דרייברים שונים. היום, גם כאשר הכרטיס מסך לא מותקן, צצו בעיות. לאחר שעה צצו כל מיני קווים ונקודות על המסך (תמונה מצורפת). חבר שלי המבין במחשבים אמר כי מכיוון שהווינדוס אכן עולה ב Safe Mode, הכרטיס מסך לא הלך וזו כנראה בעיית תוכנה, לכן עליי לפרמט. רציתי גם להתייעץ איתכם, אני לא יודע מה לעשות. עריכה: שכחתי לציין כ…
-
- 13 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואז רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי חזק אני יכל לקנות ב-1200 ש"ח ? ( עיקר: גיימינג, סרטים) תודה.!
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 750 ולא יותר לגיימינג המפרט מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע מארז: באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA כרטיס מסך מהחנויות TMS \ IVORY \KSP עם עדיפות לTMS יהיה על מסך של 22 אינץ
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
? האם זה יתן לו שיפורים כמו לHIGH ENDS?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לגירסת ה - DV. חוצמזה, באיזה חנות למצוא אותו? עברתי בהרבה חנויות (מקוונות) ולא ראיתי אותו.
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מסך נראה טוב יחסית למחיר, יש לו מפרט סביר ומוכרים אותו המון (באינטרנט). למישהו יצא לרכוש אותו לאחרונה? איך ההרגשה והאם הוא MVA אמיתי? תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם בשבועיים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב חדש שייעודו הוא סימולטור X. על מעבד אני דיי סגור E8400. שוק כרטיסי המסך הוא מאד תחרותי ואני באמת שלא יודע על איזה כרטיס כדאי לי ללכת ככה שגם יהיו פריימים גבוהים וגם לראיה של שלוש שנים קדימה שיסחב לי את התוספים של הסימולטור. תקציב הכרטיס הוא כ1400 שקל (לא חייבם לנצל את כולו ). מסך 22 אינטש. יעודו העיקרי הוא סימולטורים. מהאתר של tomhardware מצאתי את זה: 1. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4870,1964-6.html מהאתר אני רואה שדווקא 9800GTX (בתקציב הנוכחי) הוא זה שמשיג את הפריימים הגבוהים ביותר, אך בראיה קדימה אני מפחד שהוא לא יחסב לי את התוספים. בקיצור אני מבולבל . על מה הייתם ממליצים לי ???
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי 1000 שקל , מעבדי QUAD די תופסים תאוצה , חשבתי להחליף את הE8400 שלי באיזה Q9400/Q8400 השאלה מה יותר טוב.. או שאולי עדיף לקנות עוד 4870 + ספק , למשחקים בלבד כמובן , השאלה היא מה יתן יותר ביצועים. ובא נגיד אם אני מביא עוד 4870 של 1GB בגלל שלא מצאתי של 512MB , ושלי כבר 512MB אז מה יהיה ? ומה הספק מינימום למערכת כמו שלי עם זוג 4870?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך AGP בתקציב של 500 - 600 ש"ח, ונראה לי שה-GEFORCE 6600 או READON 9800 הם בחירה הכי טובה, מה אתם אומרים ? אחד מהכרטיסים מלמעלה או כרטיס אחר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך ו - Half Life 2, אז כרטיס שבא עם HL2 יחסוך לו כ - 200 שח (שבעצם ירדו מהמחיר של הכרטיס). תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הכל עבד טוב כבר 5 שנים. החלפתי כרטיסי מסך איך ספור פעמים והכל עבד לי עד כה. פתאום לא עובד. התוכנה לא מזהה את הטלויזיה ולא ניתן לאפשר מסך שני. בדקתי את הכבל והוא תקין. לא עשיתי שום דבר לדרייברים ולא התקנתי שטויות. מה עושים? יש לי 7600GS. כבל שבדקתי ע"י FLUK. לא יודע עוד מה לעשות.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי האם יהיה צוואר בקבוק רציני עם מעבד כזה, ראיתי שגם אין צורך בחיבור מתח לכרטיס . רוני
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
היי איזה מהם יותר חזק? רוני
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
הוא עולה 1,695 (המחיר נמוך יחסית למסך LCD לא?) יש מסך בסביבת המחיר הזה שיותר טוב ממנו? והאם בכלל כדאי לי לקנות מסך כזה שרוב פעולותי במחשב הם סרטים,והרוב משחקים?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי אנשים! אני חייב את עזרתכם...אני מקווה שפתחתי את הטראד במקום הנכון. אתמול "שיחקתי" קצת עם הדרייבר של הכרטיס מסך, ניסיתי להתקין את 10.1 אחרי שהיה לי 9.12, אחרי שהתקנתי וכשביצעתי EXTEND לחיבור הטלויזיה - המחשב ריסט, לאחר מכן עשיתי ניקוי לדרייבר ע"י הסרה וDRIVER SWEEPER מSAFE MODE והתקנתי את ה9.12 שוב, עכשיו כשביצעתי EXTEND שוב ריסט...לפעמים זה קורה ולפעמים לא... בדקתי את הזיכרון בלילה והיו לי 4 PASSים , כמו כן המערכת עבדה כל היום בBLEND בפריים ללא כל תקלה. צירפתי צילום של האנליזה מWIN DBG + צילום של הEVENT VIEWER מה עושים??? המון תודה מראש. אגב, אני בדיוק בהתלבטות אם להתקין WINDOWS 7, אם יש סיכוי שזה יפתור לי את הבעיה אנא אמרו לי. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לאחי מחשב ישן מבוסס I5 2500 Z68 PCIE2 והוא לחוץ על שידרוג כדי לשחק בסנייפר עלית 5 הכרטיס מסך 1650 GTX יעשה לו צוואר בקבוק ? יש לי אפשרות לקנות לוח H470/510 + מעבד I3 10105F ולשדרג אותו ב 620 שקל , בדקתי ביוטיוב במשחקים ה 10105F וה R5 3600 יש להם כמעט אותם ביצועים ה 3600 בטיפה יותר טוב ... עושה את הקניה היום ! תודה
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
- 1 follower
-