עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ros,

קניתי היום כ.מסך FX6200 של PALIT 128 BIT 128 MB ואני מנסה לעשות פתיחת צינורות כמו במדריך אבל יש פה משהו שהוא הפוך הנה תמונה: אהה דבר ראשון רשום פה: NV43(A4,4x1,3vp) http://img503.imageshack.us/img503/9127/1238rl.jpg במדריך צריך לעשות ENABLE לBIT00 וזה כבר מאושר... מה לעשות?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by star2003,

התקנתי את הכרטיס על המחשב שלי p-4 3.0 512 ddr והבעיה העיקרית היא כזאת: כשאני מריץ משחקים המסך נכבה והמחשב נתקע הורדתי דרייבר הכי עדכני מאתר nvidia בנוסף עשיתי פורמט והתקנתי directx 9.0 c בעיה מוזרה נוספת מאז התקנת הכרטיס היא הודעה לגבי קובץ hal.dll שחסר בווינדוס ברגע שאני מכניס את הדיסק של הווינדוס אז המערכת עולה תקין למישהו יש מושג??

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by kobipk,

שלום לכולם. ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש אשמח להמלצות ממכם. גיימינג/גרפיקה(רנדר)/סרטים HD בעיקר נתמקד בעריכה לצורך הענין (AF,3DSMAX,PS,ועוד..) תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by t--g,

שלום לכולם!! אז ככה.. המפרט שלי הוא כזה מעבד אינטל 2.0 זכרון 256 לוח אם.. חברה שנקראת viarama אני לא מכיר אותם.. בכלל המחשב הוא קצת ישן.. לפני שנתיים עם אתם צריכים עוד משו.. תגידו עכשיו לעניין כדי לי לקנות רדון 9800 פרו של msi במקום ה gf 4 mx שלי??

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by darkie,

Download Link & Release Notes https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=640

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי תקשיבו אני הולך ליקנות מחשב וכול שקל חשוב לי... השאלה הי אים לכטיס מסך: Gigabyte 9800GTX+ 1GB HDMI Zalman Cooling Retail יש מאוורר מובנה? או שאני צריך להוסיף? תודה לעוזרים חשוב מאוד.. המיפרט הוא: אני צריך שיהיה 4K.5 גלשתי טיפה... מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤975 קירור למעבד: Zalman 7000B Aluminum S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤83 לוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤666 מארז: Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Black כמות: 1 - מחיר: ¤487 קירור למארז: Arctic Cooling 12 PMW 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤40 ספק כוח: Glacialtech GP-550BP 550W Dual 12V PCI-E PFC כמות: 1 - מחיר: ¤245 זיכרון: G.Skill 4GB D…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by orlupo,

GEEORCE 6200 של GIGABYTE בעל 128 מגבייט זיכרון ו-128 ביט נחת אצל היבואן. הדגמים שנחתו הם: NX62128D-BULK עולה לחנויות המחשבים 550 שקל NX62128D עולה לחנויות המחשבים 660 שקל נראה מה יהיו במחירים בנועה, זיגזג וכ'ו...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by sagi_10,

שלום שלום אחרי שהצלחתי להרוס את הכרטיס מסך של אחותי (6600GT) אני זקוק לכרטיס חדש ב-600 שח ורצוי שהוא יהיה חזק כמו ה-6600 או יותר ממנו תודה לעזורים! נ.ב הלוח תומך ב-PCI-E בלבד עריכה : היום במזל טוב הזמנתי 7600GT של Leadtek תודה רבה לעזורים!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by genia,

יש לי GEFORCE FX5200 AGPX4 זרוק,מה יקרה אם אני אחבר אותו לסלוט PCI רגיל? הוא יעבוד אבל לאט? לא יעבוד בכלל?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

שלום לכולם, משתמשים רבים מסביב לעולם מדווחים על תקלות בכרטיסי סדרה GTX4xx כגון : נעילת מהירות כרטיסי GTX4xx על מהירויות נמוכות. BSOD (Black/Blue Screen Of Death פריזים בזמן משחק או עליית המערכת. עפ"י Nvidia Forums יש דרכים להתמודד עם הבעיות אך לא כולן עוזרות וכי זה קורה בצורה רנדומלית : איטיות ונעילת תדרים : משתמשים החווים איטיות לאחר התקנת הדרייבר -.x266.xx התקינו בעבר את תוכנת השליטה במאווררי הכרטיס מתבקשים להסיר את התוכנה בכדי למנוע איטיות. עפ"י Nvidia forums התוכנה לשליטת מאווררים מתנגשת עם הדרייבר ומורידה את תדרי הכרטיס לערכים נמוכים מאוד. כרטיסי ה-GTX4xx בחלקם חווים Locking על מהירויות נמוכות. דוגמא לכך היתה כאשר משתמש התקין תוכנת Winfox שמגיעה עם כרטיסי Leadtek וחו…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אז, בדומה למרבית האנשים שיש להם GTX 1080, גם אני התבאסתי שלא חיכיתי עוד כמה זמן בשביל גרסת הTi, אמרתי לעצמי יאללה אולי נעשה קצת OC זה ינחם אותי קצת. מאז שקניתי את הכרטיס (Asus Strix GTX 1080 A8G), לא התעסקתי איתו יותר מידי, שמתי אותו על OC Mode בתוכנה שלו ופשוט שיחקתי. אתמול התחלתי לשחק קצת עם התוכנה ולעשות OC ידני, ונתקלתי בקטע ממש מוזר. כמו שאפשר לראות בצילום מסך בחיישן של התוכנה הוא מראה שליבה תמיד עובדת על633Mhz פה הוא תחת עומס כי הפעלתי תכנת מאמץ, אבל מראה 633 גם במנוחה. לפי התוכנה הBoost Clock נמצא בOC 64Mhz יותר מתדר הבוסט שמגיע מהיצרן. לפי החיישן שלGPU-Z הוא עובד ב2012Mhz..הוספתי לצילום מסך גם צילום של הנתוני הכרטיס לפי GPU-Z.. אפשר לראות את התדרים במצב בריר…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. המחשב שלי מסוגל להריץ את Morrowind (משחק תפקידים כבד במיוחד) ברזולוציה של 1600X1200 ב-AAX2 בלי שום בעיה (בסביבות 20-40 פריימים לשניה). הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ את המשחק באותה רזולוציה אבל עם AA יותר גדול מ-X2. המשחק לא מקרטע בצורה קשה, אבל לא נעים לשחק בו (בסביבות 15 פריימים לשניה, ובמקומות מסויימים 10). וויתרתי על האפשרות להריץ את המשחק ברזולוציה של 1600X1200 עם AAX4 עם תזוזה נורמלית, אז השאלה שלי היא - האם עדיף להוריד את המשחק לרזולוציה של 1280X1024 עם AAX4, או להשאר עם AAX2 ועם רזולוציה של 1600X1200? אני מתקשה להחליט. איזו אפשרות לדעתכם נראית טוב יותר מבחינה ויזואלית? עריכה: סליחה, שכחתי את זה שוב. :-[ זה המפרט שלי: מעבד- 2200XP זיכרון- DDR PC3200 512MB לוח-Epox 8…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. איזה חברה יותר טוב ATI או INNO או TIGA בכרטיס מסך 128 זכרון? אני יכול עד 700 שקלים לכרטיס מסך 128 זכרון אשמח אם תעזרו לי למצוא כרטיס מסך יותר טובה.... גם אני עולה חדש כאן!!!!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Dj_Infernal,

אני יודע שמסכי LCD עובדים בטכנולוגיה שונה ממסכי CRT ... השאלה שלי היא ....האים כל מסך LCD יותר טוב (אני מתכוון לאיכות תמונה) ממסך CRT ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by none,

מהירות GPU וזיכרונות

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מעוניין לראות סרטים בטלויזיה שקצת יותר גדולה מהמסך... מהי הדרך הכי טובה? S VIDEO? יש לי יציאה של זה מהכרטיס... ומה המרחק המקסימלי שאני יכול להעביר את הכבל? עריכה: יש גם יציאה מוזרה של בננה אחת שאני לא מבין מה זה עוזר כךל כך.. זה מוציא רק וידאו? :-\

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום! לפני בערך כחצי שנה קניתי את הכרטיס מסך 4850 ועכשיו שמעתי על הכרטיסים החדשים שלהם סדרת ה 5xxx .. עכשיו שמעתי שגם קרייסיס 2 הולך לצאת ובכלל עוד הרבה משחקים שברוב המקרים יתמכו dx11 של כרטיסי ה 5xxx איזה כרטיס מסדרה 5 אתם מציעים? אני אחד שאוהב לשחק דרך אגב ורצוי על ההגדרות הכי גבוהות שמעתי על 5770 תודה=]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מרגיש שהכרטיס מסך חוסם את המחשב שלי במשחקים וגם ב3DMark06 קיבלתי תוצאה לא גבוהה במיוחד (2505) למרות שיש לי מעבד חזק 920 2.8Ghz Intel Pentium D ו1GB זכרון (בקרוב מאוד 2GB) האם לקנות X1950PRO 512MB ישיג שיפור באמת משמעותי?? אני לא רוצה לזרוק סתם +1300 ש"ח... ??? ושאלה נוספת האם אפשר להסתפק ב-256MB ?? אני יודע שב-3DMARK06 ניסיתי להריץ את הבדיקה ברזולוציה גבוהה ב-16X והוא אמר לי שאין לי מספיק זכרון גרפי.. לאיזו תוצאה לדעתכם זה יעלה אותי?? נ.ב. יש לי מסך LCD 19inch 1280x1024

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by bah10,

יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה ונתקעתי עם בעיה קטנה. כדי לראות משהו דרך הVIDEO IN צריך להתקין את התוכנה ASUS DIGITAL VCR. אחרי שהתקנתי את התוכנה וניסיתי להכנס קיבלתי את ההודעה: Cannot start capture driver, please check the current driver version is valid and installed correctly or reset WINDOW OS... נכנסתי למנהל ההתקנים ופתאום ראיתי שיש לי סימן קריאה צהוב על: ASUS WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL אז הבנתי שפה הבעיה. אז ניסיתי להתקין את הVIDEO CAPTURE שוב אבל עדיין הוא עם סימן קריאה צהוב נכנסתי למאפיינים של הדבר הזה ושם היה רשום לי: This device cannot start. (Code 10) You need to restart your computer before the changes you made to this device will take affect. Click Troubleshoo…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by quantoM,

עשיתי OC דרך הCCC ל700MHZ לליבה ו1100MHZ לזכרונות, על קירור הסטוק. ובFURMARK הוא מראה לי מדיי פעם ארטיפקטים[מין קווים שחורים כאלו, או סתם נקודות], או לפחות אני חשוב שאלו ארטיפקטים. מה שאני רוצה לשאול זה האם זה תקין, כי סה''כ, FurMark זה וואחד מאמץ שאף משחק לא יגרד אותו[אני מאמין אולי קרייסיס בקצות האצבעות]. תקין או לא ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yanir1,

CONNECT3D Radeon X1300 Pro 256mb DDR II או CONNECT3D Radeon X700 256mb DDR DVI-I & Tv-out מה יותר טוב?? ולאיזה כרטיס מסך של nvidia משתווה ה1300pro?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. עדיף קצת פחות . פשוט הכרטיס מסך הקודם שלי - WinFast PX7900 GT TDH נדפק (מראה פסים אדומים על הצג) בקיצור קיבלתי זיכוי . אפשר המלצה לכרטיס מסך טוב עד 2000 שקל תומך DX10 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה : WinFast PX8800 GTS TDH 640 MB

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Fire_Trooper,

ש לי geforce 2 MX 200 לפני שהורדתי את המשחק america's army השתמשתי בגירסת דרייברים מאוד ישנה וכל המשחקים עבדו לי די טוב (רובם אפילו טוב מאוד) בהתחלה המשחק (america's army) לא עבד לי וזה תוקן כשהורדתי את הדרייברים החדשים של nvidia גירסא 29.משהו (לא זוכר) ברוב המשחקים הביצועים שופרו / נשארו אותו דבר הבעיה היא במשחק 1 - GTA 3 שלפני שהתקנתי את הדרייברים פעל בסדר (לאט אבל אפשר היה לשחק ברז' נמוכה) עכשיו המשחק בקושי עובד ( 3 שניות הוא פועל טוב ונתקע לשניה , 3 שניות הוא פועל טוב ונתקע לשנייה וכו'... ) הבנתם את העיקרון השאלה שלי היא אם בטוח שהמצב ישתפר בגירסת דרייברים פחות חדשה? והאם בטוח שהמשחק שגללו הורדתי את הדרייברים ימשיך לעבוד? איזה גירסאות דרייברים יותר ישנות יש (ומאיפ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. האם קיים איזה בקר אשר מצד אחר יש לו כניסת RCA (בננות של אודיו ווידאו) ומצד שני אפשר לחבר אליו מסך מחשב (LCD או אחר...) וככה להשתמש במסך המחשב כמסך טלויזיה ??? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום חברים, היה לי עד לא מיזמן מחשב I3 6100 עם RX 470 וWIN10P חוקי ומעודכן. הכל עבד מצויין כולל צפייה ביוטוב 4K, בהמשך שידרגתי את הכרטיס ל1080TI והבעיות של הסאונד התחילו: https://www.google.co.il/search?q=audio+crackling+windows+10+nvidia&oq=audio+crackling+windows+10+nvidia&aqs=chrome..69i57.7863j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 פשוט זוועה ויש לי אוזניות HYPERX CLOUD שהטרבל ממש חזק אז הרעשים האלה פשוט מפריעים נורא. לפני שבוע שידרגתי ל2700X וASUS X470PRIME והבעיות לא ניפתרו, עשיתי ריסט לווינדוס שיתקין עצמו מחדש ועזר קצת אבל לא סופי, מצב שינה מחמיר בעיה אז תמיד חובה לכבות ולהדליק, ואפילו DAC חיצוני בחיבור אופטי לא פוטר את העניין.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים