עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by willyp,

שלום חברים, זה המפרט שלי כרגע: i7 930 stock noctua u12p ga-ex58a-ud3r intel x25-m 80gb sapphire 5850 ss 600w lancool k62 יש באפשרותי להביא Diamond ATI 5850 מארה"ב ב180$ = 670 שקל +-. כרגע אני משחק על רזולוציה של 1680x1050 עם מסך DELL 2209WA, בקרוב ארכוש LCD 40" FULL HD לחדר ואשחק על גביה, השאלה היא האם הספק בכלל יחזיק עוד כרטיס של 5850? זה משתלם? או שעדיף לי להשקיע עוד קצת ולרכוש כרטיס "מעודכן" ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. בארגון ישנם מחשבי מותג עם ספק של 280W. ישנם עובדים שזקוקים לשני מסכים בעבודתם. אני צריך המלצה על כרטיס מסך שלא ידרוש החלפת ספק כח היות ומדובר בכמה עשרות. הרבה מכרטיסי המסך שנתקלתי בהם דורשים מינימום 350W/400W, לפחות על פי מה שרשום באתר היצרן. למשל זה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=917&pid=1533&psn=&lid=1&leg=0# הדרישות מהכרטיס הן די בסיסיות. רק שאפשר יהיה לעבוד עם שתי תוכנות שונות או שני חלונות של אותה תוכנה. למשל שני מסמכי Word או חלון אחד של תוכנת GIS וחלון אחד של Google Earth וכד'.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי לוח של פנטיום 3 עם AGP X4 מתלבט לגבי 3 הכרטיסים הבאים: GeForce FX 5200 GeForce4 MX 440 GeForce4 Ti 4200 מה לגבי 3.3V ו1.5V ? מישהו מבין ויכול לעזור ? לא הצלחתי לגלות כמה וולט יש ביציאת AGP שלי או כמה וולט הכרטיסם תומכים. פרטי הלוח שלי: ASUS VT694X-PEGASUS Chipset: VIA VT82C694X/T Apollo Pro133A/T AGP Controller AGP Version 2.00 AGP Status Enabled AGP Device Creative 3D Blaster RIVA TNT2 Value AGP Aperture Size 64 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x, 4x Current AGP Speed 2x Fast-Write Not Supported Side Band Addressing Supported, Disabled

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by none,

Suma Ti 4200 SE 128 MB חנות מקוונת בארהב (אם יש מקום שמוכר את זה בכלל בארהב)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by rikimaru,

התחדשתי לי בכרטיס של ATI HD4870 והשאלה שלי היא איך ניתן להתקין DX10.1 על XP SP2 אם בכלל? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by gilad0327,

הזמנתי את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3013&catcode= מחר אני בקבל אותו !!!!!!! :yelclap: רציתי לדעת אם יש לו גלי טמפ'..... ואם כן אז איפה אני יכול לראות אותה ..?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by b555,

הי חברה אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש pci express פשוט חשוב לי שיתהיה יציאת rca ללא מתאם מסופר vhs תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by darkie,

Download Link & Release Notes https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=640

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Dj_Infernal,

אני יודע שמסכי LCD עובדים בטכנולוגיה שונה ממסכי CRT ... השאלה שלי היא ....האים כל מסך LCD יותר טוב (אני מתכוון לאיכות תמונה) ממסך CRT ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Master-Chipsets,

וכמה הוא אמור לעלות?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אוקיי, אני מתכנן לקנות מחשב בשבועות הקרובים, ואני רוצה להגיע למקסימום מבחינתי. התקציב די גמיש, אבל אני מעוניין יותר במידע טכני. אוקיי, אז השאלה היא כזו איזה כרטיס מסך עדיף מבין הבאים: ASUS Geforce 8800GT 512MB DDR3 PCI-E GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB DDR3 ZALMAN COOLER PCI-E GIGABYTE Readon HD3870 512MB DDR4 PCI-E SAPPHIRE Radeon HD3870 X2 1GB DDR3 PCI-E SAPPHIRE Radeon HD3850 1GB DDR3 PCI-E השאלה העיקרית שלי היא לא מה כדאי, אלא מה עדיף? ואם מישהו יודע למה כרטיס אחד עדיף על האחרים אודה על הסבר נאות. ובנוסף מה דורש ה-DDR3? DDR4? זה דורש שזה יתמך בלוח אם? המטרה שאני מכוון אליה, שיהיה לי כרטיס מסך חזק שלא ישרף ממשחקים כבדים ושיחזיק כמה שיותר שנים (ברור שעוד שנתיים זה כבר …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני לא משחק הרבה אבל המשחק היחיד שאני משחק הוא FLIGHT SIMULATOR. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות כדי להנות מהמשחק? הכרטיס הזה טוב? Powercolor Radeon 9100 64MB DDR 128bit DVI TV-Out Video Card

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אשמח לעזרה בנושא. : LCD MAG 19" LP917. מומלץ? תכונות? תמונות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by overload,

Detonator 43.00 ??? למה ??? למה כל שבוע יוצאים משהוא כמו שלושה Detonatorים לא רשמיים זה ממש מעצבן אותי, מה הבעיה שלהם בNvidia. מישהו ניסה כבר להתקין אותו, האם כדאי לי להתקין (GF4 440 MX)? כל דריבר לא רישמי שיצא עד היום עשה לי בעיות והייתי צריך למחוק אותו.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by sanchouz,

שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד פתאום זה התחיל, אני נכנס לFIFA11 ופתאום מתחילים באגים, פעם הדשה בצבע שחור, פעם לשחקנים אין שער ועוד מלא דברים באותו סגנון,חשבתי משהוא קרה למשחק, אבל אחרי זה נכנסתי למשחקים אחרים וקרתה לי אותה בעיה אז אני נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הדריבר האחרון 266.58 מחקתי קודם את הישנים עשתי הפעלה מחדש,נכנסתי לSAFE MODE הפעלתי את התוכנה Driver Cleaner Pro ומחקתי את כל השעיריות מהדריבר הישן, עוד פעם הפעלתי מחדש והתקנתי את הדריבר החדש. אבל הבעיות לא נעלמות, עפילו יותר גרוע, אז החזרתי את הדרייבר שבה עם כרטיס מסך, אז נהיה עוד יותר גרוע, עכשיו אחרי 20 שניות המשחק נתקע, וגם כש אני נכנס למערכת הפעלה הוא כותב לי שיש לי איזה שהיא בעיה עם הדרייברים חייב עזרה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי את הכרטיס ראדון 9000 פרו של גיגה בייט עם סלרי 1000 ו156 מגה ראם {מפרט בינוני} קיבלתי תוצאה של 3600 שזה נמוך וגם משחקים עובדים לאט ומקרטעים. נ.ב יש לי את הדרייברים החדשים "3" וגם לפני זה" 2.5" נ.ב איך אני בודק עם הAA ו AF פועלים? בתודה מראש, יאיר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by qpalzm,

קראתי שיצא דרייבר חדש לנווידיה - 71.25 מישהו כבר ניסה אותו? ואם כן, איך הוא בהשוואה ל-71.24? עריכה: דיעות לגבי 71.40 יתקבלו גם כן בברכה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by m0tek,

יש לי רדאון 9800 שהעליתי לו ביוס של 9800 XT לייט (הכוונה שרק הליבה באוברקלוק - לא הזכרונות..) הוא פועל כבר חצי שנה מצויין..אחלה בנצ'מרקים ..והוא גם לא חם מדיי - יש עליו Vga Silencer Rev 3 המחשב גם מקורר סבבה (35 מעלות על הלוח..) בכל מקרה - מאז הפסקת החשמל..אני מעלה את המחשב...ובוום - על המסך רואים רק ג'יבריש - טקסטרות מוזרות - עוד לפניי שעולה ה WINDOWS והעניין הוא שה WINDOWS עולה - המחשב לא מדווח על שום שגיאה - רק שאי אפשר להבין כלום ממה שקורה במסך. יש הצעות מישהו? משהו?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי איזה כריס עדיף . RANDON R9 270X 4 GB DDR5 GTX760 OC 4GB DDR5 GTX760 OC 2GB DD5 RADEON R9 270X OC 2 GB GDDR5

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. האם קיים איזה בקר אשר מצד אחר יש לו כניסת RCA (בננות של אודיו ווידאו) ומצד שני אפשר לחבר אליו מסך מחשב (LCD או אחר...) וככה להשתמש במסך המחשב כמסך טלויזיה ??? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by nikon,

שלום חברים ותודה על ההשתתפות! יש לי מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם PCLe GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W עכשיו דבר אחד שחשוב לי לציין, חבר שלי הלווה לי את הכרטיס מסך הישן שלו (תמונה מצורפת למטה) התקנתי את הכרטיס במחשב שלי, וכשהדלקתי את המחשב הוא לא נדלק? למעשה הוא ניסה להידלק אבל כול הזמן המחשב אתחיל לפעול לשתי שניות ואז הפסיק וככה הוא חזר על עצמו, כשדיברתי עם חבר שמבין בתחום, הוא אמר לי שלספק אין מספיק כוח לעבוד עם הכרטיס הזה. לכן חשוב לי לדעת אם צפוי לי אותה הבעיה מאחד הכרטיסים שבסקר? ובעיניין הסקר אחרי הרבה מעוד יעוצים, בירורים, שאלות, ופוסטים שחזרו על עצמם, אני מנסה להחליט על אחד מבין שלו…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Doorman404,

יש לי כרטיס Innovion GF3 Ti200 64Mb עם יציאת טלוויזה SVIDEO אני מחבר אותה עם מתאם (שבא עם הכרטיס) לRCA ומעביר בכבל של 5 מטר (די איכותי לטענת המוכר- עם ציפוי זהב) לטלוויזת הסוני שלי... אולם... התמונה יוצאת חשוכה יותר (או עם רווית צבעים נמוכה) ויש פס אופקי של בהירות שיורד מלמעלה למטה לאט וחוזר שוב למעלה כשהוא יורד מתחת למסך. התמונה רק בהירה וטובה במקום שהפס עובר בה ... למה זה קורה ? למישהו יש רעיון שיגרום לתמונה איכותית יותר ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. זה שני כרטיסי מסך ב 550 דולר ומשלוח 20 דולר http://cgi.ebay.com/EVGA-GeForce-8800-GTS-640MB-SLI-PCI-E-NEW_W0QQitemZ200083884131QQihZ010QQcategoryZ40161QQtcZphotoQQcmdZViewItem?hash=item200083884131

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by speed42,

חיפשתי באינטרנט כל מיני אתרים סתם להשוות מחירים , וראיתי במקומות כמו EBAY כרטיס מדגם GTX 650 TI GDDR3 2GB במחיר ממש זול יחסית. חשבתי לעצמי מדובר כנראה בזיוף לא? ואם בכלל קיים לכרטיס כזה GDDR3? ומה ההבדל בביצועים בין GDDR5 GDDR3 באופן כללי?

25. Started by 456,

אז הנה כרטיס מסך שקיניתי אותו עם המחשב לפני שנה וחצי בערך...: אז מה אתם אומרים? יחסית טוב לא?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים