עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kobipk,

שלום לכולם. ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש אשמח להמלצות ממכם. גיימינג/גרפיקה(רנדר)/סרטים HD בעיקר נתמקד בעריכה לצורך הענין (AF,3DSMAX,PS,ועוד..) תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Anfield,

RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB RADEON 9700 TV,DVI 128MB RADEON 9800SE TV,DVI 128MB איזה הכי כדאי ?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by 456,

אז הנה כרטיס מסך שקיניתי אותו עם המחשב לפני שנה וחצי בערך...: אז מה אתם אומרים? יחסית טוב לא?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכם...! ברצוני לקנות מחשב עם אחד מכרטיסים הגרפיים האלה.. מי לדעתכן יותר חזר... יותר אמין... יותר טוב... יותר איכותי... יותר משתלם..... ומפיק יותר ביצועים. אנא ערכו לי השוואה על פי הנתונים שהאמרתי כאן... 2 הכרטיסים הם: 1-GIGABYTE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB 128 BIT GDDR4 - GV-RX26T256HP-B - DX10 - RETAIL 2-GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL בתודה מראש... אלמוג

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. gtx1060 6gb או rx480 8gb איזה מהם יחזיק יותר מעמד ויעלה משחקים במהירות וגרפיקה גבוהה יותר ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by qpalzm,

קראתי שיצא דרייבר חדש לנווידיה - 71.25 מישהו כבר ניסה אותו? ואם כן, איך הוא בהשוואה ל-71.24? עריכה: דיעות לגבי 71.40 יתקבלו גם כן בברכה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ראיתי בחנות PC HARDWARE את הכרטיס הזה שעולה 1699.91 ש"ח מדוע הוא כל כך זול ומה עדיף כרטיס זה או PRO\NON PRO 9700

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nikon,

שלום חברים ותודה על ההשתתפות! יש לי מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם PCLe GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W עכשיו דבר אחד שחשוב לי לציין, חבר שלי הלווה לי את הכרטיס מסך הישן שלו (תמונה מצורפת למטה) התקנתי את הכרטיס במחשב שלי, וכשהדלקתי את המחשב הוא לא נדלק? למעשה הוא ניסה להידלק אבל כול הזמן המחשב אתחיל לפעול לשתי שניות ואז הפסיק וככה הוא חזר על עצמו, כשדיברתי עם חבר שמבין בתחום, הוא אמר לי שלספק אין מספיק כוח לעבוד עם הכרטיס הזה. לכן חשוב לי לדעת אם צפוי לי אותה הבעיה מאחד הכרטיסים שבסקר? ובעיניין הסקר אחרי הרבה מעוד יעוצים, בירורים, שאלות, ופוסטים שחזרו על עצמם, אני מנסה להחליט על אחד מבין שלו…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Doorman404,

יש לי כרטיס Innovion GF3 Ti200 64Mb עם יציאת טלוויזה SVIDEO אני מחבר אותה עם מתאם (שבא עם הכרטיס) לRCA ומעביר בכבל של 5 מטר (די איכותי לטענת המוכר- עם ציפוי זהב) לטלוויזת הסוני שלי... אולם... התמונה יוצאת חשוכה יותר (או עם רווית צבעים נמוכה) ויש פס אופקי של בהירות שיורד מלמעלה למטה לאט וחוזר שוב למעלה כשהוא יורד מתחת למסך. התמונה רק בהירה וטובה במקום שהפס עובר בה ... למה זה קורה ? למישהו יש רעיון שיגרום לתמונה איכותית יותר ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Master-Chipsets,

וכמה הוא אמור לעלות?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by a1x,

היי מה לדעתכם כדאי לקנות מכרטיסי R9 290 שמוכרים היום? MSI,Gigabyte ,Sapphire ,ASUS? יש באמת הבדל? איזה הייתם ממליצים לי? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by bmagice,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום ה LCD שלי מחוברת בכבל בננה צהוב מהכרטיס מסך אל הטלויזיה .. (S-VIDEO) , כבל של 10 מטר של DVI - HDMI עולה 500 שקל ככה שזה לא בא בחשבון להחליף כרגע כבל.. קיצר אני רואה מטושטש ולא ברור , למה זה ? זה אמור להיות ככה ? תודה ..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by TC,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם לאשכול הנחמד הזה אני קיבלתי את הרדאון 9800 פרו שלי אבל יש לי מסך LCD 15" שכמובן לא יכול לנצל אותו במלואו ... (1024x768) אז קראתי כמה מאמרים ב tomshardware על מסכי LCD , והיה להם שם מדד לכל מסך שנקרא Gaming Compatability אם אני זוכר נכון ... האם זה באמת משנה ? מסך Hitachi 17" שטום עשו עליו בדיקה התגלה כ-"מסך מצויין למשחקים" אבל הוא עולה בערך 3400 שקל ! בזמן שמסך 17 Proview עולה רק 1900 ש"ח ! האם זה באמת משנה ? אני יודע בדרך כלל שהכסף כן קובע את האיכות אבל במסכים אין לי מושג .. אז באתי לשאול אם באמת אני ירגיש הבדל במשחקים ? תודה רבה לכל העוזרים יכול להיות שאני יוכל לחסוך כך המון המון כסף

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by quantoM,

עשיתי OC דרך הCCC ל700MHZ לליבה ו1100MHZ לזכרונות, על קירור הסטוק. ובFURMARK הוא מראה לי מדיי פעם ארטיפקטים[מין קווים שחורים כאלו, או סתם נקודות], או לפחות אני חשוב שאלו ארטיפקטים. מה שאני רוצה לשאול זה האם זה תקין, כי סה''כ, FurMark זה וואחד מאמץ שאף משחק לא יגרד אותו[אני מאמין אולי קרייסיס בקצות האצבעות]. תקין או לא ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by tomerk_k,

מה הכרטיס הכי משתלם בתקציב של 800 ש"ח PCI-E ? למשחקים. מפרט: AMD 4200x2 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI זיכרון 2G תודה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by b555,

הי חברה אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש pci express פשוט חשוב לי שיתהיה יציאת rca ללא מתאם מסופר vhs תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by smoke_man,

קרוב משפחה שלי רוצה להתחדש בכרטיס מסך למטרת גיימינג המפרט שלו: מעבד i5 650 מסך 22 אינץ ספק יותאם לאחר בחירת הכרטיס מה האופציות בתקציב תודה ובוקר טוב

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. זה שני כרטיסי מסך ב 550 דולר ומשלוח 20 דולר http://cgi.ebay.com/EVGA-GeForce-8800-GTS-640MB-SLI-PCI-E-NEW_W0QQitemZ200083884131QQihZ010QQcategoryZ40161QQtcZphotoQQcmdZViewItem?hash=item200083884131

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ohad1990,

הזמנתי היום מחשב.. קיצר הבאתי את המעבד: intel core i7 920 2.66ghz 8mb l3 cache s1366 והכרטיס מסך שלי הוא: ASUS P6T LGA1366 CORE i7 intel x58 ddr3 1333 llk אחרי שהזמנתי תמחשב דיברתי עם חבר שמבין בזה קצת והוא אמר לי שהמעבד סוס אבל הכרטיס מסך הוא על הפנים כי זה בעצם כרטיס מסך שהוא על המעבד וזה לא יעלה לי משחקים כבדים. אני יכול לשנות תמפרט עד מחר בצהריים שהמחשב יגיע אליי.. אז אם יש בעיה תציעו לי מה לעשות תודה רבה נשמות ולילה טוב!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by vipersh,

שלום, לאחרונה השתדרגתי מ8800GT לHD5750, רציתי לסחוט את המערכת שלי כמה שאפשר עד שאוכל להחליף אותה. רציתי לדעת האם המעבד שלי (C2D E6300) יוצר לי צוואר בקבוק בשילוב עם הכ. מסך החדש או שלא. במידה וכן האם OC למעבד שלי לסביבות ה2.5~3 יפתור את ה"בעיה" או שאולי בכלל עדיף לי להשקיע קצת כסף ולקנות את המעבד: http://www.skypc.co.il/pl_product~E6700ay~3~0.htm וככה אקבל יותר ביצועים. חשוב לזכור שהכל פה זה עניין של עלות/תועלת. נ.ב אני משחק על רזולוציה של 1280X1024 ולא מתכנן להחליף את המסך בקרוב אלא רק בהחלפת המערכת כולה..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היבואן: "השבוע יגיע משלוח נוסף של הרדאון 9700 לארץ" וכמובן שאני קונה אחד ;D

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Microsoft .NET Framework. אז השאלה שלי אם אני יוריד עדכונים אז זה יוריד לי את זה? כי אין לי עדכונים חדדשים במחשב והדרייבר של ati צריך להיות מעודכן ככה אמרו לי .ולכן שאין לי מעודכן אז יש לי שגיאה הזאת [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הטלויזיה הנוכחית שלי הלכה לעולמה השבוע ובמקום לקנות חדשה חשבתי על לקנות כרטיס מסך (שגם יוכל להקליט - נשמע מפתה). השאלה שלי, כמו בכותרת היא האם Leadtek TV 2000XP הוא הכרטיס הכי משתלם בטווח ה-200 ש"ח? איך האיכות צפיה שלו, והאם יש כרטיסים שווים/טובים יותר ממנו בטווח הזה? אני לא מעוניין להוציא יותר מזה. תודה מראש על העזרה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by subzero008,

הזמנתי 8600GTS של GIGABYTE והביאו בטעות של EVGA... איזה חברה עדיפה? ביצועים/קירור/אמינות/באנדל... תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים