כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהתייאשתי מלחכות לstrix, ואחרי שקראתי הרבה ביקורות על הכרטיס ועל הבלוק (היחיד שזמין עבור הכרטיס הזה) החלטתי לקנות את ה-4090 של zotac. במארז שלי הוא מגיע ל-73 מעלות gpu, הזיכרון ל-82 וה-hot spot ל-84. לא נורא ואני לא שומע אותו בכלל, אבל אני אשמח לשים עליו את הבלוק 😅
-
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז נפל עליי סכום כסף נכבד והחלטתי לשדרג את כרטיסי המסך שלי. יש לי כרגע 6970X2, שעובדים מעולה. אבל כל המחשב שודרג השנה אז... אין כמו להתחיל שנה חדשה עם החלק האחרון שלא שידרגתי עוד הבעיה: אני נמצא בעמדה ה"אדומה" כבר יותר מ6 שנים, ואין לי מושג ירוק(PUN INTENDED) מה זה ZOTAC.... זאת חברת כרטיסים טובה? המחיר אומר שכן, אבל לא מצאתי ביקורות שמעידים האם באמת שווה לי להוסיף כמעט 1000 שקל(2000 אם אני משדרג את 2 הכרטיסים, וזה כנראה הכיוון) בהבדל בין 2 ל4 GB... או איך הכרטיס בהשוואה לאחרים באותו טווח מחיר... בקיצר, גוגל לא התיידד איתי בחיפוש אחר ביקורת טובה ואמינה. האם יש למישהו פה נסיון אישי עם הכרטיס? אני עורך ווידאו/גיימר. עורך על האדיוס, עם מדי פעם נגיעות באפטר, אבל ממש בקטנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה איך הכרטיס הזה השימושים שלי בעיקר סרטים ואינטרנט וקצת משחקים(פרו אבלושיין,NBA,מכוניות)
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
זה כרטיס טוב למשחקים ? כרטיסי מסך Zotac - 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV עולה 362 ש"ח ב 2 תשלומים . איך זה ? שווה את הכסף ? יש לי מעבד E5200 ולוח ASUS G31 עם הכרטיס הזה אני יוכל לשחק משחקים ? הזמנתי באינטרנט מעבד + לוח מעבד 370 , לוח - 275 סה"כ : 645 בלי כסף .
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי :-) אני מעוניינת לקנות מחשב לגיימינג ואני צריכה לבחור כרטיס מסך. החלטתי כבר שזה יהיה ה-9800gt של zotac אבל יש לו שני דגמים eco ו-synergy. הנושא הזה דיי בלבל אותי. המוכר בחנות אמר ש-synergy עדיף כי הוא לוקח חשמל ישר מספק הכוח, בניגוד לeco שלוקח אותו מלוח האם ולדעתו זה פחות טוב כי זה מעמיס על לוח האם. מצד שני, בעיון באינטרנט הeco הוא חדש יותר ואמור להיות טוב יותר דווקא כי הוא צורך פחות חשמל (למרות שחלק מהביצועים נראים שונה, אבל ב-zotac אומרים שהביצועים נשארו זהים פחות או יותר). ההבדל במחיר לא משמעותי (20 ש"ח), אז אשמח לדעת מה לדעתכם טוב יותר לגיימינג (אני משחקת wow, heroes of newreth, sims 3 וכ'ו). תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי האם מישהוא יודע מה זה מהדורת AMPi (נכתב בשתי אופנים i או ! )? ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP! Edition היא זולה יותר בכמעט 100$.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש למישהו היכרות או review אמין על הכרטיס הזה או דעה אישית עליו(מבוססת כמובן ), אני שוקל לקנות אותו כדי להחליף את ה GTX 670 שלי. מפרט: Core I7 3770K DZ-77GA-70K 16GB RAM Corsair CMX1600 4X4 SeaSonic SS560 Fractal R3
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למחשב גיימינג הכוללת את הכ.מסך הבא - Zotac GTX 260 (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ציינתי בםני המוכר שהתקציב שלי לכ.מסך הא עד 1000 ש"ח. יש לכם התרשמויות מהכרטיס ? האם ניתן למצוא משהו יותר טוב בטווח המחירים המצויין לעיל ? תודה רבה לעוזרים,
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות מחשב למשחקים וביקשתי מפרט פה בפורום אתמול (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408785.0). קיבלתי שתי הצעות, האחת עם HD4770, והשניה עם Zotac GTX 260. לחבר שלי יש LCD 19 WS, רזולוציה 1440*900. 1. האם הGTX הוא OverKill למסך הנ"ל? כי הבנתי שלרצולוציה של 1280*1024 הוא אכן כזה. 1440*900 היא רזולוציה יותר גבוהה? (כי סה"כ 124 יורד ברוחב ו160 עולה באורך, ככה שממה שאני מבין זה לא כזה הבדל). 2. אם המסך ישודרג ל22 אינץ רק בעוד שנה, שווה לקנות את הGTX? 3. אם לא שווה לקנות את הGTX, איזה כרטיס אחר מKSP כדאי לקנות? (שיש לו יחס עלות/תועלת טוב ולא שיעלה 100 שקל פחות והרבה פחות ביצועים). 4. שאלה קצת פחות קשורה, אם אני לוקח מערכת עם ספק כח גדול, זה אומר שהיא ת…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד באתר של nVIDIA כתוב בספק' של הכרטיס שצריך לפחות ספק כח של 500W: http://www.nvidia.com/object/product...-560ti-us.html לעומת זאת Zotac (דווקא של החברה Zotac!) מסתפקים באותו כרטיס ספק של 450W: http://www.zotac.com/pdbrochures/vga...-560-ti_v1.pdf ידוע שבגירסה הרגילה של הכרטיס הנדון, דהיינו בלי ה- "TI" גם ב- nVIDIA מסתפקים בספק של 450W. אבל אני מדבר דווקא על ה TI של Zotac. השאלה שלי האם זה שידוך מוצלח בכותרת??? זה קריטי- מפאת רכישה או לא!
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
האם ה 670 של זוטאק טוב? קיים הבדל בתכלס בינו לבין החברות האחרות שעושות 670? ומה עדיף זוטאק 670 או סאפיר 7950? שניהם 2000
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עקב חוסר מענה בשרשורים אחרים, אני חייב חוות דעת לפני שההזדמנות חומקת לי מהידיים. גרסאת הreference של הכרטיס דורשת קירור חיצוני נוסף? לעיתים נדירות אני רואה שממליצים על גרסא ללא קירור מתקדם של היצרנית.. ובנוסף, יש מישהו שיכול להגיד לי מה ההבדל בין שתי הגרסאות? http://ksp.co.il/?select=.1044..35..49..97.&list=1&sort=3&glist=1&uin=15582&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..49..97.&list=1&sort=3&glist=1&uin=18826&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישו יודע אים הגיעו לארץ ואים כן מי משווק Zotac NVIDIA GeForce GTX 560 Ti 448 או של כל חברה אחרת
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ZOTAC RTX 3080 TRINITY OC למישהוא יש מידע לגבי הדגם הספציפי הזה? ומה עדיף אותו או את ה Gigabyte GeForce RTX 3080 GAMING OC תודה לעונים(:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שמכיר את החברות: האם יש עדיפות לכרטיס מסך מאחת מהחברות האלו (בהנחה כמובן שמדובר בכרטיס שמבוסס על אותה ערכת שבבים עם נתונים דומים של זכרון ווכו') - ואני מתכוון רק לאיכות הכרטיסים של החברות? האם זה משנה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קניתי את Zotac 9800GTX+ 512MB מ KSP בחיים לא שמעתי אל ZOTAC החברה טובה? או שכדי להחליף?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
אז כמוש אמרתי אני צריך כ.מ. לעריכה גראפית, עם תוכנות כגון פרימייר, פיינל קאט ועוד. אני מעדיף כ. של מטרוקס כי הייתה לי איתם חוויה נחמדה. אם יש משהו יותר טוב אני אשמח. ואני תריך כ.מ. לHTPC, בסגנון AIW עדיף עם HD. לכל אחד בנפרד 600$. תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אז ככה... אבא שלי נוסע לתאילנד בפסח... אני רוצה להגיד לו לקנות לי משהו למחשב עכשיו בהתחהל חשבתי על מאוורר או משהו לשמור על הקירור ואויל בעתדי לחשבו על איזה OC אבל אז נזכרתי שבלוח M שלי יש SLI Gygabyte K8N-SLI (NF4, s939, PCI-Es) YES ויש לי כרטיס מסך FORSA 7800GT. אז רציתי לשאול האם יש סיכוי שאני יכול להביא 7800GT שתומך בSLI מתאילנד והאם זה חייב להיות 7800GT כאילו האם זה יכול להיות 7800GTX נגד תענו אחים שלי תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והוא כנראה יביא לי את 6800GT של לידטק.. זה שווה לי? winfast a400 GT...
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני אומר לו "מספיק לקנות 17 אינץ של LG ב 1400 שקלים, אבל הוא מתעקש על הטוב ביותר ואנחנו בכלל לא גיימרים אני צריך את זה לטקסט בעיקר. אז עכשיו הוא נתן לי אפשרות בחירה בין כל מיני מסכים יקרים , שיהיה מה אני יכול לעשות : ViewSonic - VX924 19'' אפשר להשיג ב 2450 בKSP . Philips 190B6CS אפשר להשיג בהנחה מיוחדת לעובדי מפעל ב2200 ש"ח במקום 2700 ש"ח . LG 19 LCD L1950B אפשר להשיג בשקם אלקטריק בסביבות ה 2300 ש"ח . מה עדיף ? מה יותר כדאי ? עכשיו הוא מתעקש על ה VIEWSONIC בלי להבין בכלל מה טוב במסך חוץ מהזמן תגובה !!!
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לחבר שלי יש רדאון 9200, הבעיה היא שהוא איבד את הדיסק שמגיע עם הכרטיס. הוא הוריד דרייבר חדש מהאתר של AMD/ATI אך ההתקנה שלו לא הצליחה בגלל שעל המחשב לא מותקן דרייבר קודם... מישהו יודע מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מישהו יכול להראות איפה אפשר לקנות כבל כזה חדש, אם מחו"ל זאת האופציה היחידה אז לא נורא גם אבל עדיף בארץ ואם אפשר אז אולי תמונה של הכבל כדי שואכל להראות למוכר בחנות אלקטרוניקה אולי יהיה לו במקרה כבל כזה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
סתם אני שואל עזבו את שאר הכרטיסים... היתי רוצה שמישהו יענה באחוזים בבקשה זה היה עוזר לי מאוד..... טוב תודה
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-