עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DJ_Yaniv,

מה הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס מסך הזה ? ( יש לי עכשיו 8.8 )

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by AsDoNaTiOn,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש (בלי כרטיס מסך) שכלל: Intel Core 2 Duo E8400 זכרון 2GB השאלה שלי האם בעזרת ה-ATI Radeon HD 4850 ירוצו משחקים כבדים על ההגדרות הכי כבדות חלק (בלי קטיעות!), כגון: Crysis, Microsofot Flight Simulator X? כמובן זה ביציאה מנקודת הנחה שיש לי מסך "צנוע" Samsung LCD 17, כלומר רזולוציית 1024x1280. אם לא, אפשר המלצה לאיזה כרטיס מסך שכן יריץ? תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by BooYaka,

Sapphire R9 270X 2G DDR5 TOXIC FULL PCI-e 2GB DDR5 Retail Video Card VS Gigabyte GTX 760 (GV-N760OC-2GD) 2048MB/256bit DDR5 PCI-e Video Card לפי מה שאמרו לי, R9 יותר שקט מה GTX 760, אך הוא חלש ממנו. אחד הדברים הכי חשובים לי, כשאני לא במשחק ורק גולש באינטרנט או אפילו לא נוגע במחשב ורוצה להשאיר את המחשב דולק בלילה כשאני ישן, אז שיהיה שקט על גבול החרישי. מן הסתם, כאשר שאני משחק אז המאוורר של הכרטיס יתחיל לעשות רעש, אבל שלא יהיה בהגזמה. אין לי רקע יותר מידי, ואני לא כזה מבין בכרטיסי מסך, אשמח לעזרה שלכם. המשך שבוע מעולה ותודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by AK,

שלום לכולם ;D (מזמן לא ביקרתי בפורום הזה - אף פעם,כי אני לא ממש "מומחה גדול") חברי בחנות מחשבים אחת(לא אציין את שמה) הציעו לי הצעה מעניינת: להחליף את הענתיקה שיש לי עכשיו(voodoo 3 2000) בענתיקה חדשה יותר(riva TNT2) - היישר מהקופסה(לא שומשה עדיין בשום מחשב חוץ ממחשב הבדיקה שלהם בחנות) פרטים: voodoo3 2000 16MB PCI connection riva TNT2 32MB AGP connection אני כמובן רוצה לשמוע את דעותיכם - האם כדאי להחליף או לא?,וגם אני רוצה קצת פרטים על מהירות הליבה ומהירות הזכרונות שלי שני הכרטיסים נ.ב אל תשאלו למה החנות מביאה לי דברים בחינם ואל תאמרו שמה שהם מביאים לי זה זבל שלא עובד( אני קונה אצלם כול 7 שנים והכול עבד perfect - בלי שום בעיות,לעיתים הם מחליפים לי דברים כמו כרטיס קול וכרטי…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. המ...מכרתי פחות או יותר את ה.מסך שהיה לי ב 350 שקל(לא eיבלתי עדיין כסף בגלל זה אני אומר פחות או יותר) עכשיו, אני תיכננתי ללכת על ה TI4200 של MSI שמוכרים ב....טוב אתם יודעים איפה, גם ככה יצנזרו את זה בכל אופן, המ....אתם אומרים לחזור בי במכירה(דבר קשה ביותר) או פשוט לקנות את הכרטיס? כי....לא שווה לחכות עוד חודשיים שלוש לסידרה החדשה של אנוידיאה? לא נראה לי שיש לי כ"כ ברירה.... ד.א. הכרטיס שאני מוכר הוא chaintech GF2 Ti ....

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by rofben,

כולם מדברים על הכרטיס הזה ואני לא מוצא אותו מישהו יכול לתת לינק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by omri_ro,

אולי תצליחו להוציא אותי מהברוך??? אני כבר יומיים שלושה מטלבט אם לקחת MX440 או לא... תמליצו לי על כרטיס מסך סביר, בואו נגיד עד (מממ...) 1000 ש"ח

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by ofir341,

יש לי שאלה אם אני יכול ליפתוח את הכרטיס מסך sapphire hd 6950 dirt3 edition ל6970

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Palarya,

על יבש.. בסקייפיסי, 4850 של גיגהבייט עולה 505 ש"ח 4770 של פאוורקולור עולה 567 250GTS 512MB של פאליט עולה 575 המחירים הם פחות או יותר זהים.. בהנחה והמעבד הוא E6300 על מהירות סטוק והספק הוא 450TE HEC (תקן 80+) מה מהכרטיסים הנ"ל אטרקטיבי יותר? אשמח לפירוט. והאם המעבד יוצר צאוור בקבוק בשילוב עם אחד הכרטיסים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by T1,

שלום לכם, לפני בערך שנתיים רכשתי מKSP מחשב שעד היום אני די מרוצה באופן כללי מהביצועים שלו, סה"כ מערכת מאוד אמינה. Intel core 2 E7400 2800Mhz לוח אם שגם נחשב בזמנו טוב מאוד לאוברקלוק-Gigabyte GA-EP43-UD3L 1066mhz זכרונות 4GB 400MHZ לא זוכר את החברה אבל נחשב מוצר איכותי. ספק כוח- וכאן בעצם השאלה- יש לי טרמלטייק 420W. לא יודע אם זה קשור, אבל היה לי בעבר כ.מסך שקניתי עם המחשב- GT9800, נדמה לי 512 מגה, שיחקתי עליו בעיקר משחקי ספורט-ההכי כבד NBA2K11, ואפשר להגיד שדיי אהבתי לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עד שפשוט יום אחד(בחודשיים שלפני קצת התחילו ארטיפקטים אבל קלילים) הוא החליט שהוא לא יכול יותר והוא נשרף, הסתבר שהכרטיסים האלה חזרו אליהם עוד הרבה פעמים. כרגע יש לי כרטיס נקרא לזה "ח…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. שלום לכולם! יש לי התלבטות: במחשב שלי מותקן כרטיס מסך מיושן מאד שאני מעונין להחליפו, אך דא-עקא (או משהו כזה) ויש לי רק סלוט של AGP ולא של PCI-E. התקציב שלי לכרטיס מסך החדש הוא מקסימום 1000 ש"ח ואני מתלבט אם כדאי לי לקנות לי היום כרטיס מסך מ'מעמד הביניים' מינוס שמתאים לAGP (נראה לי שרק nVidia 6600 מתאים לדרישות) ושיספיק לי לזמן מינימלי בלבד, או להשקיע בכרטיס מסך PCI-E ואז אני לא כ"כ יודע מה לעשות (איזה כרטיסי מסך רלבנטיים לתקציב הזה וכן האם אני צריך להחליף גם את הלוח אם)? אנא עזרו לי, אני ממש מסתבך בסבך הכרטיסים המצוי כיום. תודה.

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by broke_overclocker,

מה זה BULK,RETAIL,SLI מה זה אחים שליי תענו אני חדש ולא מבין! VIVO מה זה?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by T-Flash,

אהלן... ;D יש קצת מידע על ה 7800GS... הוא יהיה ל AGP... כפע שכתוב בכתבה הוא יהיה הכי חזק ל AGP... ( ) (מוציאים כרטיס AGP !!! ) יהיו שני גרסאות ל 7800GS AGP: 7800GS 200 7800GS 100... ה-200 יצא לפני ה 100... זה יהיה בתחילת פברואר... וה 200 יהיה יותר חזק מה 100... http://www.vr-zone.com/?i=3100

• 93 תגובות
    • 9.9k צפיות
  14. Started by Danniel,

עלויות בארץ מעל 2400

15. Started by zion561,

שלום לכולם HWZONE יש לי מחשב די ישן P4 2.40 GHZ 1G RAM ובחופש הגדול קניתי כרטיס 7600GT AGP של פאליט.. וכבר איזה חודש ככה חודשיים שאני משחק במשחקים (לא בכולם אבל כמעט כולם) יש לי ארטיפקטים שכנראה זה נובע מי הזיכרון שבכרטיס. אמרו לי זה יכול ליגרום מי טמפרטורה אבל הכרטיס הוא מצוין 43-45 מעלות ובכללי המחשב קריר.. והיא אפשר לשחקבכלל עם הארטיפקטים זה משגע לא רואים כלום ניסיתי תדרייבר הכי חדיש ולא עזר. צריך להזכיר שאם אני לא משחק הכרטיס עובד מצוין ככה ככה בגלישה וזה וזה לא בעיה במשחקים.! האם ללכת לחנות שקניתי ולהגיד שיחליפו לי(SKYPC) יש לי עוד אחריות על הכרטיס?עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by m0ss4d,

אוקיי אז ככה, יש לי Voodoo3 של קריאטיב והוא ממש עושה לי בעיות אם כל המשחקים החדשים היום בשוק, ואני מעוניין בלקנות כרטיס חדש שיאפשר לי לשחק במשחקים בלי שהמחשב שיתקע לי כל פעם מחדש. יש לי תקציב של 500 ש"ח בישביל הכרטיס, ושאלתי היא מה כדי לי לקנות? איזה כרטיס אתם ממצליצים עליו? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by ar2r,

יש לי כרגע 4870 1 גיגה של חברת AXLE חברה לא מוכרת כמו שהבנתי ויש לי בן אדם שרוצה לקנות את ה4870 שלי ב650 שח אז חשבתי אני ימכור לו ויוסיף עוד 150 שקל ויקנה את ה5770 ב800 שח בנעה מחשבים שווה לי?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by pro,

איך נגרם שהמסך נשרף לעונים תודה ;D

• 5 תגובות
    • 6.1k צפיות
  19. Started by Mr Gadget,

למישהו יש אותו?

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by MentalisT,

שלום =] אני חדש בפורום. : בכל מקרה עד לפני מספר שבועות השתמשתי במחשב מאוד ישן [פנטיום3] שההילייט היחידי שלו היה כרטיס הראדון 9000 פרו 2 שקניתי לפני 4 שנים והחזיק לי עד היום במה שהייתי צריך. בכל מקרה ההורים שלי קנו מחשב נייד ואני קבלתי את המחשב שלהם. P4 2.66GHZ [שעשיתי לו אוברקלוק ל3.2GHZ]. RAM 512MB 667MHZ דיסקים קשיחים: HITACHI 120GB\80GB ספק כוח: JSP TECH EZCOOL 420W אוקיי אז ככה. התכנון שלי היה להעביר את הRADEON שלי ששירת אותי נאמנה אל המחשב החדש. אך כמובן שכרטיס ישן שכזה... משתמש בחיבור AGP. אז אוקיי אני צריך כרטיס חדש בחיבור PCI-E שיריץ משחקים לא הטופ שבטופ אבל שלא יאכזב. משחקים כמו: NFS PROSTREET רמה כזאתי בערך. עכשיו התקציב שלי נמוך יחסית. בגלל ש.. א…

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by ASTR4L,

חזר למלאי מי שיש לו את המסך ורוצה. http://www.geforce.com/hardware/technology/g-sync/diy

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי היתלבטות בין r9800PE של powercolor http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=1&cat3=293 לבין gf5900xt של innovision שבטח אתם מכירים... (שתיהם 128MB) דרך אגב לא ידעתי שיש PE חשבתי שיש רק את אלה: 9800se 9800np 9800pro 9800xt ו PE עוד לא שמעתי איפה עומד ה 9800PE ברשימה הזאת? ומה עדיף כמו שרשמתי בהתחלה תודה רבה לכולכם

23. שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI HD3870 שקניתי לפני שנה בהרבה כסף עכשיו אני רוצה לקנות עוד כרטיס כזה שיהיה לי שתי כרטיסים על לוח אם אחד עכשיו יש לי לוח אם עם מקום לכרטיס מסך יחיד, יש למישהו המלצות ללוח אם שיש שם 2 סלוטים ל2 כרטיסי מסך? לוח אם שיתאים למעבד בסוקט LGA775 תודה רבה וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  24. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך איכותי עם חיבור HDMI גדול ולא מיני , כי כבלים שיש לי HDMI מאוד יקרים ולא ניתנים להחלפה . NVIDIA מתקשה למצוא כרטיס ברמות 570 או 560 עם חיבור HDMI גדול , רגיל TYPE A חשוב ללא קונקטור / מעביר מקטן לגדול הקונקטורים הללו לא שוים כלום עבורי ופוגעים .

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.