עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, יש לי מחשב במפרט כדלהלן: I5 3570K 3.8 MHz GA-B75M-D3V DDR3 1333MHz 8 GbB GTX560Ti 1GB 256 bit SS-400ET Active PFC F3 העניין הוא שכאשר אני משחק FarCry 4 (לא ניסיתי כל כך משחקים אחרים) בהתחלה למשך זמן מה המשחק פועל מצויין אבל בהמשך הזמן התצוגה קופאת לחצי דקה בערך וחוזר חלילה. בדקתי עם תוכנה לבדיקת התחממות ונראה שבזמן שהתצוגה קופאת הכרטיס בעלייה מסוימת של החום לזמן מסוים ואז החום חוזר ל מצב הרגיל. יש לציין שאני ממש בימים אלו בסוף תקופת האחריות, השאלה שלי אם אכן נראה כמו בעיה בכרטיס המסך ואם יש דרך טובה יותר לוודא את העניין? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by taltola,

איזה דגם של GTX 1070 הכי מוצלח? משום מה אני הכי נמשך לדגם הזה : Gigabyte GTX 1070 G1 GAMING 8GB מה דעכתם? לא נראה לי שתהיה לי בעיה מבחינת מארז/חומרה, זה המפרט שלי כיום: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 D-Link Wireless N PCI-E adapter…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Fir3^StorM,

שלום, יש לי כמה שאלות 1. מה יותר טוב, הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4314 או הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4333 זה חשוב מאוד ואם אפשר בנצ'מרקים שמראים את זה. 2. האם בכרטיס הזה: LEADTEK WinFast PX6800 TDH 256MB DDR PCI-EXPRESS יש 4 צינורות עיבוד שאפשר לפתוח? כי אני יודע שב-6800 הרגיל אפשר אבל זה PCIE ו256MB אז לא יודע.. בבקשה רק מי שבטוח 100 אחוז להגיב זה ממש דחוף וחשוב. 3. מה יותר טוב: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 או LEADTEK WinFast PX6800 TDH 256MB DDR PCI-EXPRESS עם פתיחת צינורות עיבוד? ולGTO2 אפשר לפתוח צינורות עיבוד? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by sliders3,

אני מעוניין בכרטיס 1950pro, איזה דגם ושל איזה חברה מומלץ? האם שווה את ההפרש מה- 7600gt?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מתכנן לקנות כבר כמה זמן את הרדאון 9800 פרו של MSI שעולה בערך 1400, אבל רציתי לדעת אם לא שווה לחכות קצת ולהוציא את הכסף על הכרטיסים החדשים יותר דוגמת FX6800 או X700 - בתקווה שהם תומכים בAGP X4 (זה מה שיש לי). מישהו יכול לומר לי האם יצאו גרסאות AGP של הכרטיסים האלה ואם כן כמה בערך הם יעלו? כדאי לחכות להם או לקנות עכשיו את ה9800 PRO ב1400 ש"ח? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by desert,

כמה זמן יחזיק מעמד לדעתכם הכרטיס למשחקים ברזולוציה 1024X768 על 32 סיביות?[ בהנחה שאני יעשה אוברקלוק ויצליח להשיג ביצועים של 4400]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין לשדרג בזמן הקרוב את הכרטיס מסך שלי ואת המעבד. אני מעוניין לקנות את הGTX 460 ואולי אפילו לבצע עליו OC. רציתי לדעת אם הספק שלי "יסחוב" את הכרטיס הנ"ל. יש לי Corsair 450VX מפרט מצויין בצד. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by m0tek,

יש לי רדאון 9800 שהעליתי לו ביוס של 9800 XT לייט (הכוונה שרק הליבה באוברקלוק - לא הזכרונות..) הוא פועל כבר חצי שנה מצויין..אחלה בנצ'מרקים ..והוא גם לא חם מדיי - יש עליו Vga Silencer Rev 3 המחשב גם מקורר סבבה (35 מעלות על הלוח..) בכל מקרה - מאז הפסקת החשמל..אני מעלה את המחשב...ובוום - על המסך רואים רק ג'יבריש - טקסטרות מוזרות - עוד לפניי שעולה ה WINDOWS והעניין הוא שה WINDOWS עולה - המחשב לא מדווח על שום שגיאה - רק שאי אפשר להבין כלום ממה שקורה במסך. יש הצעות מישהו? משהו?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. קראתי על זה , אני מבין מה זה אומר. אבל לא הצלחתי להבדיל ב crysis בין aa*8 ל-בלי AA . יש מדריך ותמונות שיכולים להסביר את זה טוב יותר? כמה זה משפיע? ואני משחיל עוד שאלה: מה ההבדל בין להריץ משחק על dx10 לבין על dx9 - כאשר יש לי את שניהם. תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by GWeizman,

מדובר על המפרט שנמצא כרגע בפרופיל. האם המעבד (בOC ל3GHz שאני אגיע אליו אם אני אקנה את המסך) והלוח יהוו צוואר בקבוק? יש טעם בכלל לקנות את ה4870, או שאני לא אצליח לנצל אותו כמו שצריך? בנוסף, מה הסיכוי שהליברטי 400 יחזיק את המערכת? באתר של ATI כתוב 500W, אבל הבנתי שהליברטי יכול להחזיק לפעמים מערכות כאלה. אם לא, מה לגבי הCorsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular? (נראה לי יותר קשור לפה מאשר לפורום ספקים). למרות שזה פחות קשור, אם כבר אני מדבר על הספק, עד כמה שווה להוסיף ~100 ש"ח בשביל ספק מודולרי? יש הבדל חוץ מהנוחות? ושאלה אחרונה, מבין ה4870ים, מבחינת באנדל, מי המומלץ ביותר? (כרגע אני מתכנן על TMS, אז האפשרויות הן Gigabyte וSapphire, שניהם באותו מחיר. אם יש חברה אח…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Boomer,

למה כשהאפשרות מופעלת לוקח למשחקים הרבה יותר זמן לטעון? זה לא אמור בסה"כ להוריד בהרבה את ה-FPS? גם לוקח הרבה יותר זמן לצאת מהמשחק כשזה מופעל.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Vortex,

http://tw.giga-byte.com/products/ati_9000.htm שווה פחות מ-500 ש"ח?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום רב, יש לי כרטיס מסך nvidia gigabyte 9800gt 1gb, הוא מעביר תמונה דרך כבל hdmi to hdmi לטלויזיה שלי akai 26 אינצ' עד לפני שבוע אני השתמשתי במסך מחשב שחובר לכרטיס מסך דרך יציאת rgb רגילה והמשחקים עבדו בצורה מצויינת. לאחר שהעברתי את המחשב לחדר וחיברתי לטלויזיה בכל משחק ששיחקתי התמונה מתפרשת אל מעבר לגבולות המסך לפי בדיקות באינטרנט הבנתי שזה קשור לoverscan. רציתי לשאול איך אני מבטל את האופצייה הזאת בכרטיס מסך ואם בכלל זהו הפתרון. תודה רוני

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כמו שהכותרת מציינת, אני מעוניין לרכוש VR (עדיין לא יודע אם אוקולוס או vive) אך לא יודע אם החומרה שיש לי תוכל לתמוך ברמה שאהנה מהמוצר. אני מריץ שני כרטיסים של R9 290 OC, ידוע לי שאין תמיכה ב- CF ל- VR, לכן באופן אפיקטיבי רק כטיס מסך אחד יעבוד. האם זה מספיק? שווה לקנות עכשיו או לחכות? או שבכלל להחליף את הכרטיסי מסך לכרטיס מדגם אחר?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by SlimShady_1,

בקרוב אני יהיה הבעלים של לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D ככה שיש בתיכנון לקנות גם כרטיס מסך חדש עכשיו אני מתלבט בין כמה אופציות 6800U 256MB PCI E SLI 2x 6800 256MB PCI E SLI 2x 6600GT PCI E SLI אין לי מושג מה הסטאפ הכי חזק פה וגם יש עוד כמה משתנים להתחשב בהם אם אני קונה 6800U 256MB PCI E SLI זאת אומרת שנשאר לי חריץ פנוי בעתיד להוסיף עוד אחד, רק השאלה אם ואני יחליט להוסיף אם לא יהיה כבר דור חדש וזה יותר ישתלם לקנות כרטיס דור חדש אם אני קונה שני כרטיסים ואני ירצה לשדרג אני יצטרך להפתר משני הכרטיסים ואני לא יודע האם זה כדאי פה אני צריך את עזרתכם איזה מהאופציות הכי חזקה ונכונה לקנות... התקציב הוא משו כמו 4 אלף אם יש לכם רעיונות אחרים אני ישמח לשמוע תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי gtx 560 ti ואני מעוניין לשדרג לכרטיס hd 7950 של amd מ-tms, הבעיה היא שאני זוכר שהיה דיון כאן בפורום, שאחד החליף כ.מ של nvidia ב-amd והיתה לו בעיה עם השמירות של המשחקים והם עבדו לו בגרפיקה נוראית עם הכרטיס החדש והוא אמר שם שיכול להיות שזה בגלל שהשמירות במשחקים הם עם ההגדרות של נוידיה ועכשיו הוא עם כרטיס של amd, ידוע למישהו משהו על בעיה כזו או אחרת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by adis50,

איזה מבין הכרטיסי מסך האלה עדיף ומה ההבדלים בניהם ?? ‏HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ ‏HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ הפרש מחירים של 100 ש''ח (האם שווה?) ובנוגע לעניין האחר שראיתי שפתחו עליו דיון אך לא הבנתי מה עדיף בסופו של דבר מי עדיף HD 5770 או HD4870? (אין הבדלי מחירים) ראיתי ששאלו האם ב5770 ירוץ על רזולוציה 1920X1200 (או משהו כזה) ובמפרט של הכרטיס כתוב שהרזולוזיה שלו הרבה יותר גבוה אז לא הבנתי למה אמרו שהוא לא יריץ טוב ברזולוזיה כזאת ודבר האחרון אני הייתי די נעול על Sapphire אבל אם ואני יחליט שאני הולך בסופו של דבר על 4870 אז זה יהיה של GIGABYTE האם GIGABYTE טובים בכרטיסי מסך שלהם?? אני לא יצתער ??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. לא מן הנמנע שאצטרך לרכוש כרטיס מסך חדש, מאחר וה 9800GX2 יועבר למחשב של האחיינית שלי לצרכי Autocad Architecture ו Google Sketchupץ יש כיום שפע כרטיסים הן של ATI והן של NVIDIA וקשה לי להחליט על מה כדאי ללכת היום... אני מעוניין כרטיס מסך חדש [וחזק] לצרכי עיבוד/קידוד ווידיאו וגיימינג בתקציב 1500 ש"ח [חריגה עד 1800 ש"ח לכל היותר]. אשמח לקבל הצעות.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני רוצה לקנות 8800 GTS 320 MB אבל אני לא יודע של איזה חברה לקנות ? איזה חברה אתם ממליצים ? ואם יש הפרשי ביצועים בין החברות השונות ?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מה הרזולוציה הכי גבוהה שיש במסך CRT ובמסך LCD היום?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by asi2k5,

ואם יש למישהו לינקים הקשורים לנושא ישירות

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום רב, קודם כל, אני אציין כי זמן רב שלא הייתי כאן. אני בצבא בשלב זה של החיים והעיסוק שלי לא איפשר לי כל כך להסתובב בפורומים. למי שלא מכיר אותי. וכנראה הרבה חבר'ה חדשים לא מכירים אותי היום. אני זה אותו רומן שניהל בזמנו את HWFORCE האתר המתחרה ל HWZONE שנפל עקב כך שאני התגייסתי ושאר צוות האתר לא התמיד בעבודה והזניח את הפרויקט. אך זה העבר ואנו היום בהווה עם הפנים לעתיד, וטוב שכך. בהזדמנות זאת אשמח לקבל דעתכם, בנושא הרכישה האחרונה שעשיתי בEBAY,אשמח לשמוע הצעות/הערות ודעתכם החופשית. הזמנתי ATI ALL IN WONDER X1900 במחיר של 280 דולר כלל משלוח שזה לפי הדולר של היום כ- 1179 שקל כמו כן הזמנתי AGEIA PhysX שיצא לי קצת יקר 340 דולר כלל משלוח. עוד לא קבלתי אותם אך אקבל בקרוב. המחשב שכ…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Eden 6600,

כרטיס המסך HD 4670 בשילוב עם מעבד Intel Pentium D 915 יוצרים צוואר בקבוק?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by eldad25,

שלום יש לי מחשב בן 11 חודש כל פעם שאני משחק במשחקי און ליין זה עושה לי חלון שחור/כחול ואז רושם לי למטה (מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור) יש לי כרטיס מסך AMD Radeon HD 7950 3G GDDR5 SAPPHIRE מחקתי את הדרייברים הישנים דרך התוכנה HWMonitor והתקנתי מחדש וזה לא עזר וגם עשיתי פירמוט למחשב וגם זה לא עזר בבקשה שמישהו יעזור לי זה בילתי ניסבל תודה לעוזרים אלדד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Doorman404,

יש לי כרטיס Innovion GF3 Ti200 64Mb עם יציאת טלוויזה SVIDEO אני מחבר אותה עם מתאם (שבא עם הכרטיס) לRCA ומעביר בכבל של 5 מטר (די איכותי לטענת המוכר- עם ציפוי זהב) לטלוויזת הסוני שלי... אולם... התמונה יוצאת חשוכה יותר (או עם רווית צבעים נמוכה) ויש פס אופקי של בהירות שיורד מלמעלה למטה לאט וחוזר שוב למעלה כשהוא יורד מתחת למסך. התמונה רק בהירה וטובה במקום שהפס עובר בה ... למה זה קורה ? למישהו יש רעיון שיגרום לתמונה איכותית יותר ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים