כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
CONNECT3D Radeon X1300 Pro 256mb DDR II או CONNECT3D Radeon X700 256mb DDR DVI-I & Tv-out מה יותר טוב?? ולאיזה כרטיס מסך של nvidia משתווה ה1300pro?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, נכון להיום יש לי כרטיס מסך EVGA GTX 970 SSC ומסך Asus מדגם VG248QE. חשבתי האם כדאי להשתדרג לכרטיס מסך MSI GTX 980TI ומסך Asus מדגם PG278Q. האם השידרוג הזה הוא כדאי, האם הכסף שעלול להיות מושקע פה הוא מומלץ, או שמא עדיף לחכות עם זה או ללכת על דגמים אחרים (לדוגמה של כרטיס מסך או מסך). אני מעוניין לעבור ל1440p. בנוסף חשבתי לנסות למכור את הGTX 970 בהנחה ואחליט לבצע את השדרוג לGTX 980TI תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי 4890 שהתחיל לקרוס לי אחרי חצי שנת עבודה עדכנתי דרייברים התקנתי וינדואוס מחדש שום דבר לא עזר יש לי 2 מחשבים חזקים בבית בדקתי את הכרטיס בשניהם עדיין קורס. הבעיה היא שהלכתי לחנות להחליף את הכרטיס באחריות הם בדקו את הכרטיס ואמרו לי שהוא עובר בדיקת עומס והכרטיס תקין.הם נתנו לי שירות גרוע ועושה רושם שהם לא בדקו בכלל את הכרטיס. יש למישהו דרך לתקול את הכרטיס ככה שהוא לא יעבוד בכלל ועדין ישאר באחריות??
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זוכר כשקניתי את המחשב שלי בכוונה קיניתי מחשב עם כרטיס מסך מוחלש ביחס למפרט כדי שבעתיק אוכל לקנות כרטיס מסך יותר טוב ובכך בעצם להאריך את חיי המחשב עוד כמה שנים. לא מצאתי תבנית לכתיבת הודעה אז לקחתי את התבנית מפורום מפרטים שנראת לי כרלוונטית ברובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10%+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני משתמש במחשב לצרכי עריכה גראפית 2D ו3D\צפייה בתכני HD ,אך התחום בו אני מרגיש שיש למחשב קשיים זה בהרצת משחקים חדשים ולכן אשמח לשיפור למטרת גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי אתמול כרטיס מסך חדש (מהמכירת חיסול) בפלונטר. היה לי לפני HD5670 ששודרג ל HD7950. ביצעתי מחיקה של הדרייברים גם דרך המנהל התקנים וגם את CATALYST של ATI עצמו. לאחר מכן ביצעתי ניקוי ב CCLEANER. ולבסוף התקנתי דרייברים לכרטיס וקאטאליסט מחדש. יש לי בעיה קטנה עם GTA IV . המשחק איפס את ההגדרות הגראפיות למינימום ולא נותן לי להעלות אותם. אם זה רזולוציה פילטרים או כל דבר אחר. ניסיתי למחוק את המשחק ולהתקין מחדש והבעיה לא נפתרה. בכרטיס הקודם שלי לא היו לי שום בעיות עם המשחק לכן אין לי מושג עם זה הדרייברים או משהו אחר. Tomb Raider לדוגמא ההגדרות אצלי הן על ULTRA והכל עובד כמעט מצויין (למעט סצנות ממש עמוסות) על HIGH הכל חלק לגמרי. ההגבלה בגלל המעבד החלש. בGTA הוא בכלל…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לכם הזדמנות פז מוספת להשיג את ה-Radeon RX 580 הנהדר במחיר של מעט יותר מ-1,000 שקלים חדשים - ואפילו לקבל שלושה משחקים עדכניים ביחד איתו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תודה
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הימיפרט שלי הוא: CPU:E6600 OC TO 3000GHZ+TUNIQ TOWER 120 LED MB:P5B DELUXE GPU:9800GTX RAM:2 GB CORSAIR 800MHZ CL4 כשאני משחק CRYSIS על VERY HIGH עובד חלק אחריי 15 דקות מישחק מתחיל להיתקע במה יכולה לייות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה בטמפרטורה של הכרטיס מסך.הכרטיס מסך בזמן מנוחה סביב ה50 מעלות על פי HWMONITOR.הכרטיס נמצא במצב ברירת מחדל ללא OC.עשיתי סריקת וירוסים במספר תוכנות ועדכון ביוס לכרטיס, אך עדיין זה לא פתר את הבעיה.GIGABYTE GTX 1080 G1יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ברשותי רסיבר YAMAHA RX 377 שתומך בפורמטים הנ"ל. בקרוב אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך GTX 970 ומעוניין לשחק משחקי מחשב על הטלוויזיה ולהפעיל אותם בפורמטים החדשים של הסאונד, האם זה יעבוד? (אני שואל משום שקראתי שהפורמטים האלה לא עובדים במשחקי מחשב) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס על המחשב שלי p-4 3.0 512 ddr והבעיה העיקרית היא כזאת: כשאני מריץ משחקים המסך נכבה והמחשב נתקע הורדתי דרייבר הכי עדכני מאתר nvidia בנוסף עשיתי פורמט והתקנתי directx 9.0 c בעיה מוזרה נוספת מאז התקנת הכרטיס היא הודעה לגבי קובץ hal.dll שחסר בווינדוס ברגע שאני מכניס את הדיסק של הווינדוס אז המערכת עולה תקין למישהו יש מושג??
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אז ככה.. המפרט שלי הוא כזה מעבד אינטל 2.0 זכרון 256 לוח אם.. חברה שנקראת viarama אני לא מכיר אותם.. בכלל המחשב הוא קצת ישן.. לפני שנתיים עם אתם צריכים עוד משו.. תגידו עכשיו לעניין כדי לי לקנות רדון 9800 פרו של msi במקום ה gf 4 mx שלי??
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שמסכי LCD עובדים בטכנולוגיה שונה ממסכי CRT ... השאלה שלי היא ....האים כל מסך LCD יותר טוב (אני מתכוון לאיכות תמונה) ממסך CRT ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם למחשב חדש בן חודשיים שנקנה לצרכים משרדיים רוצה להוסיף כרטיס מסך שיוכל לשחק ב NBA 2K11 בהגדרות טובות תקציב באזור ה-500 ש"ח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט המחשב בגדול: Intel Core i3 2120@3.3Ghz, Sandy Bridge 8GB DD3@665Mhz כונן קשיח WD, 7200RPM האם קיים כרטיס מסך טוב בתקציב שאני מחפש או שכדאי לי (מאוד..) להתגמש כלפי מעלה? בנוסף מציין שיש מצב שיכנס כונן SSD להרצת ה-OS במקום הכונן הרגיל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, אני אשמח אם החבר'ה שמבינים פה יוכלו לעזור לי. זאת שאלה דחופה ואני צריך להחליט עד מחר בערב (שבת) על איזה מערך ללכת. מה עדיף? 2 כרטיסי SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 1GB GDDR5 PCIE במערך CF או 2 כרטיסי Twintech GeForce GTX 295 1792MB DDR3 במערך QUAD SLI מפרט SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 1GB GDDR5 PCIE I/O Output: Dual DL-DVI-I+DP+HDMI, Triple Display Support Core Clock: 870 MHz Memory Clock: Effective 5000 MHz PCI Express 2.0 x16 bus interface 1024MB /256bit GDDR5 memory interface Dual Slot Cooler with Auto Fan Control, 2 Ball Bearing On-board HDMI, supports HDMI 1.3 with High Bitrate Audio On-board DisplayPort מפרט Twintech GeForce GTX 295 1792MB DDR3 eForce GTX 295,…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אותה שאלה חחחח קיצר איזה הכי טובה מבין: ליטדק אלבטרון מי יותר טובה?? לא רק קירור! האם משנים עוד משהו חוץ מהקירור?? כל מקרה מי מביניהם יותר טובה לא יותר זולה פשוט מי תעבוד יותר טוב ונגיד תקבל ב3dmark 2005 יותר ???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר טוב? אני יודע שאת ה9500 אפשר לשדרג עם דרייברים מתאימים ל9700... אבל לא באוח שזה עושה אותו ליותר טוב מה9600 פרו..... אז מבינים יכולים לעזור ולענות לי? בתודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי את המשחק HL2 ,והתחלתי לשחק בו אבל אחרי כמה דקות המשחק נתקע ויש הודעה שמנוע גרפי לא מגיב. איתחלתי את המשק ושוב עלה אבל כל כמה דקות נתקע המשחק, הורדתי דרייוור חדש (4.12) אבל זה עדיין נתקע למישהו יש מושג למה זה קורה? יש לי את המערכת הבאה: A64 3000 s939 k8ns ultra gigabayte radeon 9600 pro 1024 ram תודה לכל המגיבים.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום אני קם בבוקר וקולט קטע במסך שהצבעים בו מעוותים. אני מסתכל יותר טוב וקולט מלא שריטות על המסך, ולא רק באיזור אחד... זה או המנקה עשה או אחיין שלי, בכל מקרה, אין לי איך להוכיח כלום... רציתי לדעת אם יש דרך להעלים אותם או אם האחריות מכסה כזה דבר... נ.ב. אחריות על מסכים היא בדר"כ 3 שנים, נכון? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לנו בבית מחשב נייד DELL XPS 1330 רציתי לחבר אותו לטלויזיה שלנו אבל הבעיה היחידה זה שהכניסה שלה היא COMPONENT ובמחשב יש רק HDMI בקיצור חפרתי על זה קצת ומצאתי שיש כבל שמעביר אבל השאלה אם זה יעבוד כי ראיתי שזה מיוחד לPS3 בכל אופן הנה הלינק לחנות היחידה שמצאתי http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=3794&affid=1492 השאלה קודם כל אם משהו ניסה וזה עובד לו על מחשב נייד או לא זה לא כלכך חשוב ואם כן אולי אפשר למצוא איפה שהוא קצת יותר זול אגב הכרטיס מסך זה 8400GS אם זה משנה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, ברצוני להסב את המחשב שלי לעיצוב קאד בהוצאות מינימליות והשמה מיידית. ברצוני להתחיל אם הכרטיס מסך.. , כמדומני בעבר הרחוק נכתב על הסבה של ה9700- ל-FireGL. אני אזקוק לעזרה מאנשים בעלי ניסיון בנושא, הפניה לקובץ והפעלה מתאימה. תודה רבה לעוזרים, אורי. נ.ב אם יש הצעות והשגות נוספות הרגישו חופשי לעיין במפרט. Operation System: Microsoft WindowsXP Professional SP1 Case: Enermax FS710-B (SilentBob Case Mod) Power Supply: Enermax EG365P-VE CPU: Intel P3 1400Mhz 1.85v (Fc-Pga) (cE0, Unlocked Coppermine) Memory: Mushkin HighPerformance ver.3 PC150 Cas2 (@151Mhz) Motherboard: Asus CUSL2-c Black Pearl (w/Modified Bios to work over 140mhz fsb with AGPx4 and more tweaks..) Video …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כזה או דומה: http://blog.banggood.com/wp-content/uploads/2014/09/EXP-GDC.jpg אני כנראה נוסע לכמה חודשים ולא בא לי לקנות מחשב חדש אז אני מקווה לחבר את הכ.מסך הנוכחי (760) ללפטופ. מישהו אגב ניסה? יכול לתת חוות דעת? אני מודע לזה שתהיה פגיעה מסויימת בביצועים אבל סך הכל אני חושב שזה עדיף על קניית לפטופ גיימינג יעודי..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם 27,000 מאיצי Tesla V100 עדכניים וגם מעבדים מהדור החדש של IBM, מחשב ה-Summit מתקרב להפעלה עם ליגה חדשה לגמרי של ביצועים אפשריים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם וערב טוב קניתי לא מזמן את המשחק החדש של ghost recon wildlands , ויחסית למחשב המיושן שלי הוא עובד יפה על הגדרות LOW ב 1080P אך לא מספיק יפה כמו שאני רוצה שזה יהיה עם FPS שיספק אותי . התלבטתי קשות אם להחליף חצי מחשב עכשיו ולקנות 1070 או אפילו לעוף על 1080 ( גם TI ) בשביל לשחק ב 4K עם מסך ענק ( 40" או באזור הזה ) אבל אחרי שהבנתי שהמשחק הזה נורא כבד ב 4K וה FPS שם ממש בדיחה , ירדתי מכל הסיפור ( גם כן מצריך המון השקעה וישפך כסף סתם ..) מתלבט אם לקנות BF1 , אחרי ששחקתי 3 שנים ב BF4 עד שהמשחק התפגר והוציאו פאטצ' שהרס את ההגדרות גרפיקה בגלל הכרטיס שלי - היה לי בעיות עם client lowframerate משהו הזוי - לא משנה .. נכון להיום המפרט שלי …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-