כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשדרג את כרטיס מסך שיש לי במחשב הדיי ישן, עם המעבד +AMD 3000 חשבתי ללכת על הכרטיס מסך הזה http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=6426 אני בעיקר שחקן אסטרטגיה ותפקידים אז אני לא צריך משהו בומבסטי בכל מקרה, מסך 19 אינצ' מה אתם אומרים, המעבד ינצל אותו עד הסוף או שכדאי משהו יותר חלש/חזק?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון שאני הבעלים המאושרים של 2 המסכים האלה וצצות המון שאלות בזמן האחרון לגבי מסכי LCD 17 החלטתי לכתוב בשבילכם השוואה. תמונות ראש בראש ראש בראש Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Samsung SyncMaster 710TM Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ Hyundai ImageQuest Q17+ נתונים יבשים Samsung SyncMaster 710TM גודל - 17 אינץ פנל - Samsung Samsung 170EU-L11 רזולוציה אופטמלית - 1280X1024 זמן תגובה - 12ms בהירות - 300 cd/m2 קונטרס - 1:600 צבעים - 16.2 מליון זוית צפיה - 160° horizont…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שהכותרת מציינת, אני מעוניין לרכוש VR (עדיין לא יודע אם אוקולוס או vive) אך לא יודע אם החומרה שיש לי תוכל לתמוך ברמה שאהנה מהמוצר. אני מריץ שני כרטיסים של R9 290 OC, ידוע לי שאין תמיכה ב- CF ל- VR, לכן באופן אפיקטיבי רק כטיס מסך אחד יעבוד. האם זה מספיק? שווה לקנות עכשיו או לחכות? או שבכלל להחליף את הכרטיסי מסך לכרטיס מדגם אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ברשותי לנובו y-70 הוא מגיע עם מאיץ של intel 4600 ו-gtx 860 הברירת מחדל שלו הוא ה-intel 4600 ואני לא מצליח לשנות אותו שיעבוד על ה-gtx 860 מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אז ככה.. המפרט שלי הוא כזה מעבד אינטל 2.0 זכרון 256 לוח אם.. חברה שנקראת viarama אני לא מכיר אותם.. בכלל המחשב הוא קצת ישן.. לפני שנתיים עם אתם צריכים עוד משו.. תגידו עכשיו לעניין כדי לי לקנות רדון 9800 פרו של msi במקום ה gf 4 mx שלי??
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו..מקודם היה לי GeForce 4MX SE עם 128BIT, ובNeed For Speed U 2 היה רץ לי יחסית חלק על 1024*768 ורמת פירוט 3/4. לגבי האפקטים לא יודע. עם הכרטיס R9550 128BIT רץ לי פחות טוב על 1024*768 ורמת פירוט 2/4 , כשכמעט כל האפקטים פועלים, חוץ מכמה. על 3/4 אין על מה לדבר, זה לא זז. :-\ זה אמור להיות ככה? איזה אפקטים נוספים משפיעים על הכרטיס חוץ מהMotion Blur, של DX9? כי אני ממש מאוכזב, ידעתי שהכרטיס הזה לא שיא הטכנולוגיה אבל ציפיתי שהוא לפחות יפעיל לי את NFSU2 עם 3/4 והאפקטים החדשים. אני משתמש באומגה 2.5.9.7a, כשקודם ניסיתי את הקאטאליסט 5.1. עם שני הדרייברים אני מקבל ב3DMARK2003 קצת יותר מ2200 נקודות. דרך אגב, המחשב עבר פירמוט לפני שהכרטיס הותקןן. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, בעבר כשהייתי מקיש מקש ימני בעכבר על שולחן העבודה,אחד מן האפשרויות הייתה ה-Control Panel של Nvidia. עכשיו זה לא מופיע... כשהייתי מחבר את המחשב ל-LCD אז הייתי צריך לסדר את הגודל של שולחן העבודה שלי כך שאני ייראה את כולו ולא את חלקו. ואת זה הייתי עושה ב-ה-Control Panel של Nvidia. עכשיו כשהוא אינו,אין לי אפשרות לסדר את זה. את הדבר הכי דומה לזה,מצאתי ב-הגדרות תצוגה שלי-->הגדרות מתקדמות-->GeForce 8800 GTS 512 ואז ב-Additional Properties יש את רוב האפשרויות שהיו קיימות ב-Control Panel שהיה לי אך מה שחסר,זה הסידור של הגודל של שולחן העבודה. יש לי את הדרייבר המעודכן ביותר(195.62) איך אני מסדר את זה? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מזהה את הכרטיס, המאוורר פועל, הביוס עולה. אבל ברגע שהווינדווס עולה, אפילו לא רואים את הסמל של XP שבדרך כלל על המסך כשהווינדוס עולה.. היבואן כבר החליף לי את הכרטיס ויש את אותה בעיה.. כך שזה לא הכרטיס, כביכול. כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W מעפן. האם הספק הוא הבעיה?!?! כי מהרגע שווינדווס מנסה לעלות יש לי מסך שחור, אין סיגנל מהכרטיס למסך... תודה, דן
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר טוב? אני יודע שאת ה9500 אפשר לשדרג עם דרייברים מתאימים ל9700... אבל לא באוח שזה עושה אותו ליותר טוב מה9600 פרו..... אז מבינים יכולים לעזור ולענות לי? בתודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Microsoft .NET Framework. אז השאלה שלי אם אני יוריד עדכונים אז זה יוריד לי את זה? כי אין לי עדכונים חדדשים במחשב והדרייבר של ati צריך להיות מעודכן ככה אמרו לי .ולכן שאין לי מעודכן אז יש לי שגיאה הזאת [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים, המפרט הנוכחי: GPU - GTX 460 PSU - M12II 620W CPU - AMD X4 965 MB - ASRock 870 Extreme3 R2.0 RAM - 4GB הבעיה היא שאין לי תצוגה כלל, כאשר אני מדליק את המחשב הכל נשמע כרגיל (אין גם צפצופים מהביוס שמתריעים על שגיאה), ואין אפילו שגיאה על המסך, הוא פשוט נותר שחור. לאחר שחיברתי למחשב כרטיס מסך (שלא דורש חיבור לספק) אחר הכול עבד כרגיל. הבעיה היא ככל הנראה במגזר של כרטיס המסך\ספק הכוח. עד כה, הכרטיס חובר עם 2 כבלי PCI-E to PCI-E 6 Pin: ולאחר מכן ניסיתי גם עם 2 כבלי inch LP4 to 6 Pin PCI E 6 (מה שעבד ליום-יומיים ואז הבעיה חזרה): הבעיה התחילה לאחר הוספת כונן (HDD BC) לכונן הנוכחי (HDD GC). ניסיתי גם לנתק הכול, ולהשאיר רק את המעבד, הזיכרון, הספק וכרטיס המס…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הימיפרט שלי הוא: CPU:E6600 OC TO 3000GHZ+TUNIQ TOWER 120 LED MB:P5B DELUXE GPU:9800GTX RAM:2 GB CORSAIR 800MHZ CL4 כשאני משחק CRYSIS על VERY HIGH עובד חלק אחריי 15 דקות מישחק מתחיל להיתקע במה יכולה לייות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI HD 4870 512MB וב-Catalyst יש בצד שמאל למעלה כל מיני אפשרויות בחירה ואחד מהם זה ATI Overdrive ובתוכו יש אפשרות לעלות מד שנקרא: High Performance GPU clock settings ואחד אחר שנקרא: High Performance Memory clock settings. מה בדיוק הם עושים אם מעלים אותם? והאם זה יכול לפגוע בכרטיס? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מנסה לשחק ניד פור ספיד היט. הדרישות מערכת למטה. האם יכול להיות שכרטיס מסך 3050 Ti מתקשה לסחוב בחלק מהחלקים? שמתי לב שבעת שמופיע לדוגמה שוטרים, תגיד יש לאגים ל-5-10 שניות. מבחינת הגדרות גרפיות - הן על אותו. המסך של הנייד הוא 2k, הוא אני סוגר את המכסה ומחבר אותו למסך חיצוני של 23.8 אינץ' עם רזולוציה של FHD. האם יכול להיות שזה אולי המעבד ולא הכרטיס מסך? דרישות מערכת מהאתר של המשחק: Need For Speed Heat™ PC minimum system requirements OS: Windows 10 Processor (AMD): FX-6350 or equivalent Processor (Intel): Core i5-3570 or equivalent Memory: 8 GB Graphics Card (AMD): Radeon 7970/Radeon R9 280x or equivalent …
-
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
מה הכרטיס הכי משתלם בתקציב של 800 ש"ח PCI-E ? למשחקים. מפרט: AMD 4200x2 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI זיכרון 2G תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב מוגבל. האם הדגם הזה של ה HD4870 מומלץ? האם הקיקורור שלו איכותי? האם הוא שקט? כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤834 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870M5
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי לא מעט על הטכנולוגיה הזאת של nvidia יש לי מספר שאלות אז ככה המפרט שלי הוא ככה intel i5 750 gigabyte p55a-ud3 radeon 5850 corsair hx620 dell u2410 אני חושב שזה מה שחשוב 1 ראיתי שיש אנשים שהפעילו כרטיסים של ATI+nVidia בעיקר בשביל חישוב הפיסיקס האם אני יכול להוסיף גם כרטיס גיפורס פשוט בשביל ה3d vision (אגב האם גם הפיסיקס במצב הזה יעבוד) אני חושב שמבחינת הספק כוח אני מכוסה אם אני הולך על כרטיס פשוט אני יודע שהמסך שלי לא תומך בזה צריך לקנות עם 120hz קיצר יש אפשרות כזאת או שכבר עדיף לי למכור את הכרטיס שלי ולקנות גיפורס? או שיש אופציה אחרת שלא חשבתי עליה אשמח לשמוע הצעות פתרונות באתר של אנוידיה יש גם תמיכה בתלת מימד סרטונים תמונות וכו על כל מ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לסרוק פילים ולראות אותם כתמונה ולא כנגטיב? אני יודע שיש סורקים שבאים עם איזו תוספת שנותנת לסרוק פילים מה בדיוק התוספת הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מישהו כאן מכיר את הכרטיס טלויזיה של MSI שנקרא TV @nywhere ? עד כמה שידוע לי זה כרטיס שנמכר רק בפנדה...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Point Of View 7600GS. הורדתי את הדריבר של Nvidia הכי חדש שמתאים לכרטיס מסך. אני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך (בדריבר החדש - Nvidia control panel) ולוחץ על 'עקוב אחר הטמפרטורה', ולהפתעתי הרבה אני רואה שבמנוחה הטמפרטורה עומדת על 65 מעלות. מה דעתכם? לי זה נראה גבוה. מאילו גורמים זה נובע ומהם הדרכים לפתור בעיה זו?! האם יש צורך ברכישה של קירור? תודה לעוזרים. נ.ב: אני מזכיר שהמחשב הוא חדש (פחות מחודש) ואם אני לא טועה הטמפרטורה הייתה ככה מקבלת המחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה מערכת חדשה. המסך הוא BENQ G2222HDL עם רזולוציה של 1920X1080P. לא יתבצע אוברקלוק לכרטיס וגם לא יהיה שימוש מיוחד בפילטרים, אבל משחקים יישוחקו ברזולציה הטבעית של המסך. יש הבדל כספי של 200-300 ש"ח בין ה- 6850 ל- 6870 ובקשר לכרטיסי NVIDIA באותה רמה, אין לי מושג בקשר למחירים. בקיצור, בהתאם לנתונים שהצגתי על איזה כרטיס כדאי לי ללכת? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז השתדרגתי לwindows 7 התקנתי את הדרייבר האחרון של ati ה10.6 ואני מקבל מסכים אפורים רנדומלים שתוקעים את המחשב ואני חייב לעשות restart חפשתי באינטרנט פטרון אבל לא מאצתי משהו מועיל מישהו נתקל בבעיה וסדר אותה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הRADEON 9000 בKSP מזויף? אני תכננתי ליקנות ממישהוא RADEON 9000 של ATI והוא קנה אותו מKSP אבל שמעתי פה היום שהוא של חברה אחרת האם זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-