כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
המחשב מזהה את הכרטיס, המאוורר פועל, הביוס עולה. אבל ברגע שהווינדווס עולה, אפילו לא רואים את הסמל של XP שבדרך כלל על המסך כשהווינדוס עולה.. היבואן כבר החליף לי את הכרטיס ויש את אותה בעיה.. כך שזה לא הכרטיס, כביכול. כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W מעפן. האם הספק הוא הבעיה?!?! כי מהרגע שווינדווס מנסה לעלות יש לי מסך שחור, אין סיגנל מהכרטיס למסך... תודה, דן
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס hd3450 עם יציאות VGA, DVI, HDMI וכן טלויזיה ישנה עם כניסת AV הבנוייה מ 3 RCA האם ואיך ניתן לחבר בינהים כך שיהיה אפשר לראות את לעשות EXTEND ל DESKTOP לתוך הטלויזיה הבנתי שאין מתאם פשוט מ HDMI ל RCA או ל SVIDEO . תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התלבטתי אם לכתוב את זה פה או בפורום תמיכה טכנית אבל נראה לי שלחברה פה יהיה את היעד הכי מקצועי בנושא. יש לי מחשב נייד עם מעבד i7-2630QM שבתוכו שבב Intel HD Graphics 3000. כשאני מריץ סרט FullHD(1080p) עם BSplayer תחת האצה של המעבד המובנה התמונה מקרטעת ומתי שהיא לא מקרטעת הקול לא מסונכרן. העברתי את העיבוד לכרטיס מסך שלי, NVIDIA GeForce GT 525M, הפעם התמונה לא קרטעה אך הקול עדיין לא היה מסונכרן. איפה הבעיה? ב-Codecs? ב-BSplayer? בכרטיס מסך? במחשב(מערכת הפעלה)? בכלל הייתי רוצה לצרף לזה שאלה שמאוד מטרידה אותי. התחדשתי בטלוויזיית FullHD ואני רוצה לקנות לה מחשב HTPC. אני נורא חושש שמא המפרטים שמציעים במדור לא יספיקו כדי להפעיל עם המעבד המובנה סרט FullHD האם החשש שלי מוצדק?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ברשותי כרטיס 7950GT ומעבד E6300. כשאני מנסה לצפות בתכני HD של 1080P על הLCD שמחוברת התוצאה מאוד מאכזבת החדות והצבעים ברמה ירודה. כיול של הטלוויזיה לא עזר. האם ייתכן שכרטיס המסך הוא שמגביל את האיכות או שניתן להאשים את כרטיס המסך רק אם הוידאו לא פועל באופן חלק?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
Suma Ti 4200 SE 128 MB חנות מקוונת בארהב (אם יש מקום שמוכר את זה בכלל בארהב)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את כרטיס המסך הישן שלי בחדש. חשבתי על ה-Sapphire Radeon 5850 Xtreme שהומלץ עליו בת'רד מוצרים מומלצים. הבנתי שאני אצטרך לשדרג את הספק (יש לי כרגע ספק 400W והבנתי שצריך לפחות 500W), אז ראיתי את ההמלצות האלו: BP500U 500W ב - 219 ש"ח, לינק- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1202 TruePower Trio 550W ב - 310 ש"ח, לינק- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2202 מה דעתכם (על הכרטיס והספקים)? האם יש הבדל מהותי בין שני הספקים ששווה את ה-90 ש"ח הפרש? שאר המפרט: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray Scythe Kama Cross Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET ANTEC NSK4480B-II Black זכרון 2x1gb DDR2 667 (לא זוכר של מי) + כוננים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
CONNECT3D Radeon X1300 Pro 256mb DDR II או CONNECT3D Radeon X700 256mb DDR DVI-I & Tv-out מה יותר טוב?? ולאיזה כרטיס מסך של nvidia משתווה ה1300pro?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שיודע מה מומלץ מהכרטיסי מסך כדי להריץ אותו חלק וטוב.?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן , יש לי שאלה לפני שאני משלם מחיר מלא על הכ. מסך רציתי לוודא את התאימות שלו למפרט . כבר שאלתי בעבר ואמרו לי שזה תואם רק רוצה להיות בטוח. יש לי מעבד I5 750 לוח אם של ג'יגה בייט P55 UDR3 4ג'יגה זיכרון של 1600 MHZ ואני מוסיף עוד 4 ג'יגה הכרטיס הנוכחי שלי הוא Sapphire Radeon HD 2870 512 MB אני משדרג ל Sapphire Radeon hd 7870 GHZ EDITION 2G הספק כוח שלי הוא של סאסוניק 500 וואט תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה חברה יותר טוב ATI או INNO או TIGA בכרטיס מסך 128 זכרון? אני יכול עד 700 שקלים לכרטיס מסך 128 זכרון אשמח אם תעזרו לי למצוא כרטיס מסך יותר טובה.... גם אני עולה חדש כאן!!!!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס החדש של ATi שולט ביד חזקה על השוק אחרי ש"נתן" לnvidia להנות משתי שניות של התלהבות מהgf המסורתי שלהם. פתחתי את הדיון הזה לדיבור על הכרטיס במקום המוני דיונים נוספים. ומה שהכי מעצבן זה שאת הדמויים החדשים של הכרטיס הוא לא מרשה לי לפתוח אני מתערב שהכרטיס יכול וזה סתם רוצה שאני אקנה X800. ומעניין כמה הוא יעלה :-\
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מצאתי כרטיס 9800gt 512mb יד שנייה ב250 שח...שווה לקנות? הכרטיס הנוכחי שלי הלך ואני מחפש כרטיס בינוני שיעשה את העבודה ויחזיק לי לעוד כמה שנים.. דא אני כבר כמעט ולא משחק אלא רק גולש באינטרנט תודה!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שאני קונה את ה 6600GT , האם כדאי להוסיף עוד בערך 400 שח ולקנות את ה6800 הרגיל לAGP.?? ושאלה שניה : איך החברה POINT OF VIEW
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה הגיוני? אני מנסה לעשות OC לכרטיס שלי ובמדריך ראיתי שיש 1,000, אבל לי יש 2,000, איך זה יכול להיות? זה באג בתוכנה או משהו? MSI Afterburner
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ה LCD שלי מחוברת בכבל בננה צהוב מהכרטיס מסך אל הטלויזיה .. (S-VIDEO) , כבל של 10 מטר של DVI - HDMI עולה 500 שקל ככה שזה לא בא בחשבון להחליף כרגע כבל.. קיצר אני רואה מטושטש ולא ברור , למה זה ? זה אמור להיות ככה ? תודה ..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן גם אני צריך מידי פעם עזרה , והנה הסיפור. יש לי בTI 4600 S חיבור S-VIDEO רגיל, עכשיו יש לי טלויזיה מעל המחשב בלי חיבור S-VIDEO. עכשיו חבר הביא לי קבל שבקצה אחד מתחבר לS וידאו ובקצה השני יש 2 יציאות (אדומה ושחורה) ששניהם לטלויזיה ורשום DIGITAL. עכשיו בטלויזיה שלי יש רק כניסה אחת לוידאו, ושאני מחבר את האדום, לא רואים כלום, ושאני מחבר את השחור אז יש תמונה מרצדת ולא ברורה. עכשיו (מיספר 3), האם יש כבל S-VIDEO שבקצה אחד שלו יש רק יציאה אחת לוידאו? יש למישהו רעיון איך לסדר תמונה ברורה עם הכבל הקיים? תודה MOOMOO נ.ב מישחק עם השיטות שידור לא עוזר.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה. אם יש לי כרטיס מסך ATI X800 ומסך FULL HD ויש לי סרט BLU RAY 720P על המחשב האם הסרט ירוץ לי כ - HD או שאני צריך כרטיס מסך חדש יותר ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום אני קם בבוקר וקולט קטע במסך שהצבעים בו מעוותים. אני מסתכל יותר טוב וקולט מלא שריטות על המסך, ולא רק באיזור אחד... זה או המנקה עשה או אחיין שלי, בכל מקרה, אין לי איך להוכיח כלום... רציתי לדעת אם יש דרך להעלים אותם או אם האחריות מכסה כזה דבר... נ.ב. אחריות על מסכים היא בדר"כ 3 שנים, נכון? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקראת רכישה של GTX 770. מה לא בסדר בכרטיס הזה למה הוא זול? קנייה בלי מחשב חדש רק כרטיס. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=20663
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה בטמפרטורה של הכרטיס מסך.הכרטיס מסך בזמן מנוחה סביב ה50 מעלות על פי HWMONITOR.הכרטיס נמצא במצב ברירת מחדל ללא OC.עשיתי סריקת וירוסים במספר תוכנות ועדכון ביוס לכרטיס, אך עדיין זה לא פתר את הבעיה.GIGABYTE GTX 1080 G1יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אז, בדומה למרבית האנשים שיש להם GTX 1080, גם אני התבאסתי שלא חיכיתי עוד כמה זמן בשביל גרסת הTi, אמרתי לעצמי יאללה אולי נעשה קצת OC זה ינחם אותי קצת. מאז שקניתי את הכרטיס (Asus Strix GTX 1080 A8G), לא התעסקתי איתו יותר מידי, שמתי אותו על OC Mode בתוכנה שלו ופשוט שיחקתי. אתמול התחלתי לשחק קצת עם התוכנה ולעשות OC ידני, ונתקלתי בקטע ממש מוזר. כמו שאפשר לראות בצילום מסך בחיישן של התוכנה הוא מראה שליבה תמיד עובדת על633Mhz פה הוא תחת עומס כי הפעלתי תכנת מאמץ, אבל מראה 633 גם במנוחה. לפי התוכנה הBoost Clock נמצא בOC 64Mhz יותר מתדר הבוסט שמגיע מהיצרן. לפי החיישן שלGPU-Z הוא עובד ב2012Mhz..הוספתי לצילום מסך גם צילום של הנתוני הכרטיס לפי GPU-Z.. אפשר לראות את התדרים במצב בריר…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, נכון להיום יש לי כרטיס מסך EVGA GTX 970 SSC ומסך Asus מדגם VG248QE. חשבתי האם כדאי להשתדרג לכרטיס מסך MSI GTX 980TI ומסך Asus מדגם PG278Q. האם השידרוג הזה הוא כדאי, האם הכסף שעלול להיות מושקע פה הוא מומלץ, או שמא עדיף לחכות עם זה או ללכת על דגמים אחרים (לדוגמה של כרטיס מסך או מסך). אני מעוניין לעבור ל1440p. בנוסף חשבתי לנסות למכור את הGTX 970 בהנחה ואחליט לבצע את השדרוג לGTX 980TI תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב עם מעבד Corei3 של אינטל,כאשר יש לו את הליבה הגרפית,תומכת ה-HD. המוכר טען שהליבה הגרפית היא ברמה של כרטיס 9500(לא יודע אם התכוון ל-ATI או NVIDIA,אבל חושב של-NVIDIA),ולכן אין טעם להתקין את כרטיס המסך,שרכשתי לפני כמה חודשים באותה חנות.(ה-Twintech) האם יש צדק בדבריו,או שהוא טועה? יש טעם בכלל להתקין את כרטיס המסך? תודה, יוחאי.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-