עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בדקתי עם החנויות שמופיעות בזאפ, והם אינם מחזיקות יותר את כרטיסי מסך מדגם 4770, וגם אינם יכולות להביא אותו http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-graphiccard&keyword=4770&orderby=price האם מישהו יודע על חנות שעדיין מחזיקה דגם זה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. התוכניות העדכניות של מפתחת השבבים עבור 2020 כוללות, כך נראה, עדכון עבור דגמי הביניים הפופולריים שלה - והשקה של דגמי שוק גבוה בהתבסס על ארכיטקטורת RDNA2 משודרגת לכתבה

3. Started by sagi88000,

כרטיס מסך חיצוני (במקרה שלי - למחשב נייד) יש לי לפטופ של לנובו דגם G550 והוא בעל כרטיס מסך חלש בטירוף! ואני רוצה להפעיל משחקים יותר חזקים מדייב ודיגר לכן נברתי פה ושם באינטרנט, זה באמת קיים רק לא בארץ. מצאתי ב E BAY לא מעט כרטיסים למחשבים ניידים אז השאלה שלי היא האם יש למישהו המלצה לכרטיס מסויים? מכיוון שאני לא מבין בזה, אז מבין כל הכרטיסים שמצאתי באיביי, מיינתי הכל לפי מחר ובדקתי על הכרטיס הכי יקר שקיים שם - 82 דולר - והשם שלו הוא: Iogear USB 2.0 External DVI Graphics Card - GUC2020DW6 זה הקישור לאתר: http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1312&_nkw=external+graphics+card&_sacat=See-All-Categories אז בכל אופן, לדעתך הוא יספק את הצרכים ש…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dark,

VOODOO 4 4500 AGP 32MB או: RIVA TNT 2 AGP 32MB

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Animor,

היי, יש לי היום 970 ואני מעוניין לנצל את מבצעי בלאק פריידי כדי לשדרג. הכיוון שלי כרגע הוא 2070. יש לי ספק edge 550 ומסך 27'' 1440p (מה שקרוי 2k). התקציב שלי: 2000+ ש"ח, עדיף כמובן כמה שפחות. פרמטר חשוב: שהכרטיס יהיה שקט ככל הניתן בעומס. רעש חזק של מאווררים משגע אותי. האם השדרוג ל-2070 כדאי? יש כרגע מבצעים טובים באמזון על הכרטיסים? נתקלתי בהצעה על הכרטיס הזה של palit, עם הנחה לבלאק פריידי. איך הוא ביחס ליצרנים האחרים (אמינות, התחממות וכו')? עד כמה הוא שקט? https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17957&search=NE62070020P2-1060A תודה מראש למייעצים ☺️

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אז, בדומה למרבית האנשים שיש להם GTX 1080, גם אני התבאסתי שלא חיכיתי עוד כמה זמן בשביל גרסת הTi, אמרתי לעצמי יאללה אולי נעשה קצת OC זה ינחם אותי קצת. מאז שקניתי את הכרטיס (Asus Strix GTX 1080 A8G), לא התעסקתי איתו יותר מידי, שמתי אותו על OC Mode בתוכנה שלו ופשוט שיחקתי. אתמול התחלתי לשחק קצת עם התוכנה ולעשות OC ידני, ונתקלתי בקטע ממש מוזר. כמו שאפשר לראות בצילום מסך בחיישן של התוכנה הוא מראה שליבה תמיד עובדת על633Mhz פה הוא תחת עומס כי הפעלתי תכנת מאמץ, אבל מראה 633 גם במנוחה. לפי התוכנה הBoost Clock נמצא בOC 64Mhz יותר מתדר הבוסט שמגיע מהיצרן. לפי החיישן שלGPU-Z הוא עובד ב2012Mhz..הוספתי לצילום מסך גם צילום של הנתוני הכרטיס לפי GPU-Z.. אפשר לראות את התדרים במצב בריר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by maxxy,

אהלן חברה, פוסט ראשון! הזמנתי היום מחיון את המסך בנושא... האם עשיתי טעות? היבואן של IIYAMA כבר לא מייבא יותר 19" אלא רק 17" או LCD.. ולכן "נאלצתי" לקנות SAMSUNG במחיר נחמד של 1830 ש"ח כולל מע"מ. אשמח לשמוע תגובות כדי להרגיע את רוחי - במיוחד של אנשים בעלי ניסיון עם המסך ועם השירות של היבואן (חיון). תודה מראש maxxy

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by angelos21,

אני משתמש בX1900 ושמתי לב במשחקים שכאשר אני מפעיל את פונקציית הSM3 בהגדרות, מתבטלת לי אפשרות הANTI ALIASING, מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כחלק ממחשב חדש שאני קונה לעבודה רב תכליתית, המסך שבשימוש יהיה DELL U2311H, מטרתו היא לא משחקים אך מדי פעם הוא יכול לשמש למשחקים קלים/תוכנות גרפיקה/סרטי HD. אני מעוניין בחוות דעת של הכרטיס בעל יחס הביצועים/מחיר הכי טוב מהרשימה הבאה: 4850 - 250 ש"ח gts 250 ב- 250 ש"ח 4870 - 300 ש"ח 260gtx ב-350 ש"ח 4890 - 400 ש"ח תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי שאלה מה כדי לי לקנות 8800 512 מגה או 8800 1 גיגה ואיזה חברה מה עובד יותר טוב ב-8800 512 או 1 גיגה יש לי מחשב חדש 2 גיגה זיכרון מעבד 2 ליבות ספק כח 600 w תודה לכל מי שעוזר אם אפשר שני מפרטים מלאים של שני הכרטיסים האלה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לכם הזדמנות פז מוספת להשיג את ה-Radeon RX 580 הנהדר במחיר של מעט יותר מ-1,000 שקלים חדשים - ואפילו לקבל שלושה משחקים עדכניים ביחד איתו לכתבה

12. Started by NiMo1771,

יש לי 6950 רפרנס של HIS והיום פתחתי אותו ל6970 עם הביוס הזה http://www.techpowerup.com/vgabios/88898/HIS.HD6970.2048.101124.html הכרטיס יציב אבל כשניסיתי להחזיר את הOC שהיה לי לפני הפתיחה, שמתי לב שהמתח לא משתנה למתח שקבעתי (הוא מגיע ל1.175V במאמץ במקום 1.25V שהגדרתי בafterburner). יש את האפשרות להעלות את המתח אבל בפועל זה המתח נשאר זהה יכול להיות שזה בגלל הביוס? למרות שזה מוזר כי הביוס של ה6950 שהיה לי כן איפשר לי לעלות מתח..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ORANGEJUICED,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93 כדי להוריד והאם זה יגרום לשיפור כולשהו ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. ברשותי (האמת שכבר לא...) 4870X2 (כפול הליבה הישיש והמעולה לטעמי). הוא התחיל להשתגע אז שלחתי אותו לבדיקה ונקבע שיחליפו לי אותו בכרטיס מסדרת 6900. המוכר בחנות לא אמר לי איזה כרטיס בדיוק (שכחתי לשאול). אני מאמין שלא 6990 (וגם אין לי ספק מתאים...). השאלה, בהנחה שאני מקבל את 6950, האם יצאתי מופסד? אני רוצה להבהיר שאם היו מחזירים לי את ה-4870X2 הייתי לוקח אותו בלי למצמץ. לא מעניינות אותי כל הטכנולוגיות שהוכנסו עם השנים (426 מסכים ועוד כל מיני בולשיט). מעניין אותי DX11, אבל כמובן שהוא לא מה שייגרום לי להעדיף כרטיס חדש. חשוב לי שאוכל לשחק במשחקים בני זמננו ב-1920X1080 עם הגדרות גבוהות ללא נפילות וקרטועים. לפי מה שאני זוכר (לא שיחקתי שנה במחשב עקב שנה ראשונה עמוסה באוניברסיט…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, יש לי מחשב במפרט כדלהלן: I5 3570K 3.8 MHz GA-B75M-D3V DDR3 1333MHz 8 GbB GTX560Ti 1GB 256 bit SS-400ET Active PFC F3 העניין הוא שכאשר אני משחק FarCry 4 (לא ניסיתי כל כך משחקים אחרים) בהתחלה למשך זמן מה המשחק פועל מצויין אבל בהמשך הזמן התצוגה קופאת לחצי דקה בערך וחוזר חלילה. בדקתי עם תוכנה לבדיקת התחממות ונראה שבזמן שהתצוגה קופאת הכרטיס בעלייה מסוימת של החום לזמן מסוים ואז החום חוזר ל מצב הרגיל. יש לציין שאני ממש בימים אלו בסוף תקופת האחריות, השאלה שלי אם אכן נראה כמו בעיה בכרטיס המסך ואם יש דרך טובה יותר לוודא את העניין? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. היי, לפני כמה ימים סיימתי SHADOW OF MORDOR אגב משחק נפלא. יש לי 760GTX סוחב 60FPS באיכות תמונה לא רעה בכלל כשמגדרים אופטימיזציה באנווידיה אקספיריינס הזה. סתם היה בא לי לבדוק את ההגדרות של המשחק, שמתי הכל על ULT כולל פלטרים+ VSYNC והמשחק זז לי על 30 FPS בלחץ. דרישות משחק מומלצות הם 660GTX ולי יש 760GTX שחזק ממנו הייתי אומר אפילו משמעותית (מגיע לרמה של ה660TI) אז איך בעצם קורה שכרטיס כמו שלי שהוא מעל הדרישות המומלצות ובכל זאת בקושי סוחב 30FPS בהגדרות ULT עם פילטרים? כלומר כשאומרים מינימלי זה דיי ברור למה מתכוונים, אך על פי מה בעצם הם מחשבים 'כרטיס מומלץ' ? בלי נוודיה אקספיריינס הייתי מתקשה מאוד להגיע למצב 'המומלץ' הזה שהם מדברים עליו. למה לא עובדים על פי דרישות מומלצות ביי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by junkkiller,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים AGP עד 1000 שח ושיהיה זמין באיזור חיפה תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1467-x-x-x מעניין.. הרצת משחקי HIGH END על כרטיסים בינוניים ומטה. כמובן שה R9550 לוקח את כולם בגדול.. Conclusion The current crop of entry level AGP graphics cards are all based on last generation technology, and it really shows in the benchmarks. We should also note that the Radeon 9550 card is the only card that wasn't originally introduced as an entry level solution, and could explain why it outperformed all the other cards so badly. It just goes to show that a wily veteran can still take the mediocre rookie to school. If you're looking for a video card, we advise you to open your wallet a little wider and push your budget up …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכם...! ברצוני לקנות מחשב עם אחד מכרטיסים הגרפיים האלה.. מי לדעתכן יותר חזר... יותר אמין... יותר טוב... יותר איכותי... יותר משתלם..... ומפיק יותר ביצועים. אנא ערכו לי השוואה על פי הנתונים שהאמרתי כאן... 2 הכרטיסים הם: 1-GIGABYTE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB 128 BIT GDDR4 - GV-RX26T256HP-B - DX10 - RETAIL 2-GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL בתודה מראש... אלמוג

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by red_socks,

קניתי מחשב חדש וההכל חיברתי את הכרטיס מסף הברגתי לא היה לי כבל מתאים מהמסך לכרטיס הלכתי קניתי .. אני מדליק את המחשב והמסך פשוט שחור המחשב נדלק והכל אבל המסך שחור פשוט .. עושה לי NO SIGNAL .. אני מנסה להתקין דרייברים זה נותן לי ERROR [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD]Existing packages[/TD] [/TR] [TR] [TD]Packages for install AMD Catalyst Install Manager [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]Final Status:[/TD] [TD]Fail[/TD] [/TR] [TR] [TD]Version of Item:[/TD] [TD]8.0.915.0[/TD] [/TR] [TR] [TD]Size:[/TD] [TD]20 Mbytes[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]Other detected devices[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]Error messages[/TD] [/TR] …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Yossi Cochen,

היי, מחשב נייד לנובו - בצד שמאל יש רקע שחור. המחשב לאחר פירמוט והתקנת דרייברים. מה הבעיה כאן ואך מתקנים ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכם, אני די מצומצם בתקציב, משהו בסביבות ה850 ש"ח פחות או יותר. אני מתלבט בין הכרטיסים הנ''ל, אם יש הצעות עדיפות, בבקשה. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם !! אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר לסלון בשביל לראות סרטים. המרחק הוא בערך 8 - 9 מטר, נעגל ל 10 מטר. שאלתי האם אות הווידאו יחזיק מעמד לאורך כבל פשוט RCA של 10 מטר ? בכבל של מטר זה עובד לי דיי טוב. אשמח גם לשמוע תשובות בקטע של חיבור האודיו (למרות שזה לא קשור לפורום - אפרסם גם שם שאלה בנושא האודיו). שאלה נוספת :2) האם חיבור הווידאו לרסיבר (YAMAHA RXV496) יספק לו "הגברה" כל שהיא? האם יש לזה יתרון כלשהוא על לחבר ישירות לטלווזיה? 3) האם כבל SVHS (למרות שיש לי בעייה מאוד רצינית לחבר כך) יחזיק את ה 10 מטר במקרה והRCA לא? (ומה המחיר ל 10 מטר) 4) אני מתכוון לקנות כבל כמה שיותר זול מהום סנטר, מי שיכול לתת לי מחירים לאורכים שהזכרתי וחברות כבלים זולות מומלצות והיכן אפשר למ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by redmen,

אהלן חברה, אז ככה אני רוצה לרכוש כרטיס מסך משהו למשחקים אבל לא צריך להשתגע בעיקרון עד 1K המערכת שלי הינה - G620 ASRock h61 u3s3 ddr3 8gb 1333 אשמח בעיקרון גם בפוסט זה להמלצה על "ספק כוח" איכותי שיעמוד עם הכרטיס שתציעו לי. לגבי הכרטיס אני לא מתכנן להריץ ברמה גבוהה כי זה מחשב זמני אז אם יש כרגע כרטיסים לא מחייב מהחדשים שעובדים ברמה טובה אשמח להצעות!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by B-E-A-utiful,

אוקיי, יש לי 1000 שקל ואני רוצה כרטיס מסך חדש, מפרט: AXP 2500+ ABIT NF7-S TWINMOS DDR400 CL2.5 1GB ספק כוח: 350W לא ג'נרי, משהו טוב... יש ב-KSP את ה-XFX 6800LE, ואת ה-GIGABYTE 6600GT, שניהם באותו מחיר, איזה מביניהם יותר טוב במהירות סטוק, לאיזה מהם אפשר בטוח לעשות OC יותר טוב? אם לא בטוח אפשר לעשות אז אני לא מהמר. יש כרטיס AGP אחר שאתם מכירים בעד 1000 שקל גג? (1100 למשל כבר לא בא בחשבון)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.