כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
וקניתי את האסוס 5770 והוא מחובר דרך המחשב במוד של CLONE למסך המחשב ביציאת ה DVI ולרסיבר הקולנוע הביתי ביציאת ה HDMI שלו . יש לי כמה בעיות מעצבנות איתו ( אני עובד עם מערכת הפעלה WIN XP PRO SP3 ) : 1. בכל פעם שאני מכבה את הרסיבר הדרייבר של הסאונד של ATI נעלם מהרשימה של הדרייברים במחשב וכשאני מדליק את הרסיבר אין אפשרות לבחור אותו מחדש בלוח הבקרה בהתקני קול ולכן לא ניתן להעביר את הסאונד דרך ה HDMI . אני חייב לאתחל את המחשב בשביל זה . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם והכל מנותב אליו , כשנטרלתי אותו פשוט לא נבחר התקן ברירת מחדלולא ניתן היה לבחור אחד .. . 2. כשאני לא במצב CLONE ומנסה להיכנס אליו לוקח לי חצי שעה להגיע לזה , לפי לוח הבקרה של ATI כשאני בוחר במצב משום מה היציאה של ה…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס 254mb לבין כרטיס 512mb בהעלאת משחקים? האם ההבדל משמעותי? איזו השפעה תהייה לכרטיס בעל מעט mb על הרצת המשחק? ומה אתם ממליצים האם לשים דגש על כך בקניית כרטיס midclass?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום חברה, יש כאן סיפור קצת ארוך בשבילכם... לבן אחותי יש מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך RivaTNT2 ישןיחסית ומסך lcd דק של חברת Mag (לא זוכר את הדגם). החלטתי לקנות לו מתנה כרטיס מסך חדש GeforceFX5200 עם 128 ראם זיכרון. ניסיתי בהתחלה להרכיב לו את הכרטיס בלי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אבל מיד לאחר ה reboot, בשלב איתחול המערכת, המסך החל מהר מאוד לשנות את צבע הרקע מצבע שחור (הלוגו של חלונות XP בשלב העליה) לצבע לבן בוהק, מסנוור ממש... אחרי כמה איתחולים, שאף אחד לא ממש עזר (גם לא ב Safe Mode) החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות מחדש. ההתקנה עברה חלק והכל נראה בסדר, אך עם עליית חלונות, שוב פעם אותו סמפטום של הרקע השחור שהופך לבן (כאילו כרטיס המסך חזק מידי למסך...) להבדיל מהפעם הראשונה (לפני …
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן קניתי את הrx480, וראיתי שמאחורה יש לי רק יציאות של דיספליי פורט וhdmi. ומהמסך שלי יש רק יציאה לvga וdvi, אז קניתי כבל מdvi לדיספליי פורט, אבל זה לא עובד... המסך לא קורא את הכרטיס.. מה אני אמור לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
האם מוצדק להתקין כרטיס מסך במחשב חזק שיש לו כרטיס ON BOARD? במפרט שהוצע לי למחשב חזק הוצע גם כרטיס
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי והשאלה היא אם אצטרך מחשב חדש כדי להשתמש בכרטיס חזק ואם לא, איזה כדאי לקנות? המצב האידיאלי הוא שאוכל להריץ כמעט כל משחק היום על ההגדרות הכי גבוהות, אז נוסף על כך, האם זה אפשרי? המפרט: כרטיס מסך נוכחי: GTX 560TI SLI X2 לוח אם: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 מעבד: Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz, 3601 Mhz, 4 ליבות, 4 מעבדים לוגיים זיכרון פיזי מותקן (RAM) 8.00 GB הרזולוציה המקסימלית: 1920X1080 אבל יש לי עוד מסך של 4K. ספק כח: Antec TRUE POWER TRIO 650W תודה מראש.
-
- 38 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
קראתי את ההמלצותעל כרטיס אך לא ברור לי מי היצרן?
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
למישהו יצא כבר לקרוא על הכרטיס החדש של nVidia שאמור לצאת עוד חודש? אני מעוניין כרגע לקנות מחשב חדש לגיימינג ועניין אותי לדעת אם שווה לחכות לו בשביל ביצועים או בכלל בשביל שמחירי הכרטיסים הזמינים היום יירדו (אולי אצליח לעשות SLI של GTX460/70 בלי לפשוט את הרגל ;D )?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
מה עדיף?? נמקו בחירתכם. אם מישהו יודע על קיומו של HIS X1950XT 512MB אשמח אם ייתן לינק למקום הקנייה ומחירו.. ובנוסף, מישהו יכול להמליץ של על X1950XT של SAPPHIRE או שהוא רועש מדי כמו שקראתי...
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני מה שקראתי כאן.... האם זה הכרטיס ההכי טוב במחיר 1000 ש"ח? את המפרט אני לא יודע אבל המחשב נקנה לפני חצי שנה...והשקיעו בו יותר מ 6K ... הכי הרבה אם יהיה בעייה יחליפו ספק.... זה לא משנה... ועוד שאלה...בלי קשר יש הבדל אם הכרטיס נקנה עבור משחקים או עבור תוכנות גרפיקה כגון פוטטושופ? כל ההתייחסות כאן באתר היא למשחקים כבדים.... או שמה שטוב למשחקים טוב גם לתוכנות האלו?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
תראו יש לי רק 400 מגה הרץ.. אז אני חייב לקנות או את 128 radeon 9600 pro או את fx 5600 256 mega... תעזרו לי מהר זה דחוףףף עריכה: הלוח אם 400 מגה הרץ.. לא המעבד.. המעבד הוא 2400
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי Gigabyte 9800GTX 512MB בכרטיס 8800GT 512MB או GTS, מה שיותר טוב. האם יש כרטיס קצת יותר טוב ממנו או שהוא נחשב לכרטיס אחד מתחת ל-9800? הסיבה להחלפה: קודם כל המאוורר של הכרטיס אף פעם לא עולה כשהטמפ' עולה וזה לא רק הכרטיס אצלי זה כל הסדרה הדפוקה הזאת. דבר שני, מאז שהתקנתי את המשחק GRID אני נתקל רק בבעיות גרפיות. המסך נכבה או מהבהב, הצבעים משתגעים, התמונה מתעוותת לגמרי והמשחק נתקע. רק לחיצה על CTRL+ALT+Del מוציאה אותי למערכת הפעלה ויסטה 32 ומשם אני סוגר את המשחק. המערכת עצמה יציבה רק במשחקים יש בעיות. ומאז גם call of duty 4 התחיל להדפק עם הגרפיקה והצבעים משתגעים והכל קופא. גרמתי למאוורר להיות על 100% עוצמה אבל זה לא משנה, זה עדיי…
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש בחנות שני מוצרים שהם באותו המחיר ויש לי התלבטות קשה איזה מהם לקנות האם זה יהיה Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB DDR Retail Video Card ההבדל שאני רואה הוא בזיכרון אבל משום מה המחיר אותו דבר מה ה-Catch ??? אם תוכלו גם לפרט אני אודה לכם מאוד...
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב dell אם שני מסכים,כרטיס המסך שלי הוא ATI RADEON HD3650 256MB ,כל כמה שעות הצגים מהבהבים כמה שניות ואז הוא נותן לי message"-display driver stopped responsing". ואז נכבה המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה,תומר.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
היי עזרתכם בבחירת כ.מסך בין הדגמים : דגם1 : SAPPHIRE VAPOR-X HD 7970 GHz EDITION 3GB GDDR5 דגם2: ASUS GTX 670 DirectCU II: coolest and quietest 28nm card אשמח אם תתיחסו ליכולות ה-3D של כל כרטיס: מה עדיף ? באיזה כרטיס תכונת ה- 3D עובדת "חלק" ? האם צריך להוסיף במחשב חומרה נוספת או תוכנה לצורך זה ? אם כן אז איזה לדוגמה ? מי יותר טוב מבחינת משחקים , סרטים ו- 3D ? באיזה גודל מסך אוכל להשתמש ברזולציה של 1030P בכל כרטיס ? במה הייתם בוחרים ? אשמח גם לקבל המלצה למסך 3D מתאים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר חיטוטים במגרת חלקי החילוף שלי, מצאתי מתאם VGA to DVI שהגיע בזמנו יחד עם הכרטיס מסך שלי (GeForce 5700). יש ברשותי מסך CRT ישן יחסית של Proview עם כבל שמתחבר ליציאת VGA רגילה. האם יש טעם שאני אחבר לכבל את המתאם ואחבר את הכבל ליציאת ה-DVI בכרטיס מסך? האם זה ישפר את התמונה? יאפשר קצב ריענון יותר מהיר או משהו?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה אפשר למצוא מסכים כאלה בארץ? ומה מחירם? למשל הדגמים האלה: N'view Z255 SHARP QA-1500
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378675 רציתי לדעת האם מישו יודע האם הזיכרון של הכרטיס הזה הוא על הכרטיס או שהוא לוקח מהמערכת _TURBO CACH) ואם מישהו יכול להסביר מה זה בדיוק הTURBO CACHE תודה
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, היום יש ברשותי 8600GT. שאר המפרט שלי: Q9450 P43-DS3 של Gigabyte Enermax 525W pro +82 זיכרון כרגע 2GB אבל ישודרג ל 4GB אוטוטו מסכים 22" wide + מסך רגיל 4/3 17" התלבטתי בהתחלה בין ה 6870 ל GTX470 ולפי כל המבחנים ה 6870 עדיף פרט לכך שאין לו את ה physix וזה לא כ"כ קריטי לי עכשיו יש לי התלבטות נוספת אם בכלל ללכת על ה 6870 או לרדת לרמת המחירים של ה 6850/GTX460 מבחינת יחס עלות/תועלת. ובנוסף לכל זה אומרים לי לגבי ה 5850. בקיצור - הייתי סגור על ה 6870 אבל עכשיו שמעתי שאולי כדאי לקחת כרטיס קצת יותר זול. מה אתם אומרים ? 6870/GTX470 או בכלל ללכת על כרטיס יותר זול, וא כן אז על איזה ? תודה, גוסטב
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אחרי שתקראו את מה שלמטה, אני בטוח שתסכימו איתי שכל קנייה עכשווית של כרטיס מסך ברמות ה-mid /high עבור ה- gamer הממוצע ,תתברר כטעות גדולה משום שכבר בנובמבר יוצא gforce8 ובינואר יוצאים vista והמשחק המהולל Crysis שהתחושה בו היא שאתה משחק בסרט הולוודי משום שהוא מנצל את כל מה ש- directX10 יכול לתת. Crysis A next-generation project by CryTek, makers of the dazzling FPS Far Cry ---------------------------------------------- the geometry shader in Direct X 10 can output results directly into memory, allowing data to go right back into the graphics pipeline without going out to the CPU for setup. The changes will let the GPU accelerate particle effects like smoke and explo…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה lcd עדיף ? samsung 710T שהוא 17 inch או benq FP937s שהוא 19 ? ישמש גם למשחקים אבל כנראה יותר לגלישה טקסט ותמונות
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
איזה כרטיס\ים יותר חזק 8800gts 640mb או שני כרטיסים ב sli 8600gts
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בשביל לראות דרך הטלוויזיה סרט אני צריך לשנות את הרזולוציה מ1920 על 1080 ל1024 על 768. האם יש דרך על הכרטיס מסך לעשות קבוע ש, שבמחשב זה יהיה על 1920 על 1080, ובטלוויזיה 1024 על 768. יש לי כרטיס מסך ג'יגהבייט 8600, בלי קשר אני אחליף אותו בקרוב...
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-