עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by omri09,

אני רוצה לשנות את ה- MAX TEMP של ה- 4850 ל- 120: איך עושים את זה ושומרים ומפעילים את הכל?[br]פורסם בתאריך: 20.04.2009 בשעה 17:05:42 לא משנה בסוף הסתדרתי לבד עכשיו כבר המאוורר לא משתגע אחרי 100 מעלות..

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  2. אינטל, שרובנו מכירים אותה משוק המעבדים וגם משוק כרטיסי מסך המובנים מתכוונת להכנס לשוק כרטיסי מסך הלא מובנים בטווח של 300$ +- היא תציג כמובן גם טכנולוגיה דומה ל SLI,CF ואף תשלב אותה בלוחות אם שלה. כרטיסי המסך יגיעו בתחילת רבעון השני של 2008 http://www.digitimes.com/mobos/a20070606VL207.html

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by RuThLeSs,

מישהו מוכן לדרג? ואיך הדגם הבא: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=318335&pfp=BROWSE נ.ב מישהו יודע מה בנוגע לאחריות אם אני קונה משם?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היום סוף סוך אחרי חודשים רבים הביאו לי את הדרייברים של הוודו 3 הישן שלי , התקנתי את הדרייברים וכאשר אני נכנס להגדרות מסך>מתקדם ,אני לא מוצא שם אפשרות כדי לראות בטלוויזיה . אוליי יש איזשהי תוכנה כי TV-TOOL לא עובדות עם וודו ועוד במיוחד עם וודו 3

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by bigdady,

תמחקו את ההודעה הזו

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. לפעמיים אני רואה מסכי מחשב מחוברים עם 2 סוגי הכבלים הכחול והלבן,זה תקין? או שאמור להיות מחובר רק כבל אחד,האנלוגי או הדיגיטלי.

7. איזה כרטיס מקסימום אני אוכל לנצל עם מעבד axp 2600 באובר קלוק ל-3200??תקציב יש לי מספיק יש לי גי'גה זכרון 512 ddr 400 2-2-2-11 ולוח nf7 sl

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by gilboag,

הי אני מרכיב מפרט (לקרוב משפחה בתקציב בינוני - משהו באזור ה 3K שכנראה יהיה מבוסס על 3470 או ה 3570) שעיקר העבודה עליו היא עריכת וידאו , בעיקר בפרמייר ובפינאקל סטודיו , ואני די תקוע על ההחלטה על איזה כרטיס ללכת . מסך יחיד (DELL 2311 קיים) חשבתי על משהו באזור ה GT630 1GB - האם זה הכיוון הנכון ? האם יש יתרון בכרטיסים יותר יקרים וחזקים למחשב כזה ? (אין גיימינג) בחלק מהמקומות ראיתי שגם ה HD4000 ב 3570K (או ה 3770) יהיה מספק לגמרי - האם זה נכון ? אשמח לעזרה כאן

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by cold fire,

אני לא כזה גיימר כבד אבל כעקרון אני משחק בoblivion,titan quest,splinter cell,fear (לא doom3 ולא quake4) האם הכרטיס המסך הזה יספיק לי או ששווה לי להשקיע יותר? התקציב שלי 100-150$ ואני אקנה אותו בחו"ל ראיתי את המפרט של 7600GS ויש לו זכרונות של ddr2 ויש את x1600xt שיש לו ddr3 וגם יותר זול ממנו ראיתי אותו ב112$ או ששווה להשקיע ל7600GT שעולה 170$ או שיש עוד אפשרויות בתקציב עדיף בלי הגדלת התקציב. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by BandiT,

קניתי את הכרטיס.. ובחיים לא חיברתי pci-e איך אני מחבר את הכרטיס? אחרי שאני שם אותו בחריץ של pci-e צריך לחבר אותו גם לחשמל? אין לי יציאה VGA יש לי 2 יציאות של DVI מה זה אומר? איך אני מחבר את המסך?

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by ARMIN,

ברשותי המסך הזה .. והוא מוגדר אצלי פלאג אנד פלאי ולפי היגיון נראה לי שעם הוא יזוהה בתור המסך שהוא אז יהיו לי יותר אפשרויות לשינוי הרפרש רייט וכולה.. תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by ZickH,

שלום אני חדש פה בפורום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש השם שלו נורא ארוך או שאני לא יודע אותו פשוט אז אני מביא קישור לאתר עם סיקור עליו רק כדי שתדעו על מה אני מדבר http://www.hughsnews.ca/nvidia-launches-geforce-gtx-670-gpu-0034458 רציתי לדעת מה דעתכם עליו, האם הוא כרטיס טוב או מאכזב למחיר שלו, ורציתי לשאול אם המחשב שלי יכול לתמוך בו מבחינת חומרה אני לא הכי מבין בזה אז אני צריך את העזרה שלכם המפרט שלי הוא זה על פי טופס של פורום אחר מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? ac3, בורדרלנדס ומשחקים חדשים בעיקר - אם בחרת בעריכה, באילו…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by pontius,

האם מישהו הזמין את הכרטיס הזה מ-tmsfox וגם קיבל אותו? לי הם אומרים שבוע אחרי שבוע שהכרטיס צריך להגיע השבוע... מישהו קיבל תשובה אחרת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ilay22,

אני חושב שזאת בעיה של דרייברים, אבל לא מצאתי לה כמעט אף אזכור בגוגל מדובר בקפיצות מסך של שניה שהוא משחיר וכאילו זז מלמעלה למה, זה קורה עם כמה משחקים ותוכנות 3D, בגרסת דרייבר הקודמת זה היה קורה אפילו עם תמונות.. כרגע יש לי את ההכי עדכנית 8.612 מישהו נתקל? יש לזה פתרון? עריכה: אילה המצבים בהם קראות הקפיצות: צפיה בתמונות (picasa & windows gallery) אבל לא פוטושופ.. מסכי טעינה של כמעט כל משחק עורך שלבים של CNC3, רק כאשר יש עומס של דברים במפה משחק בשם galactic civ II, בענתיים היחיד שהקיצות קוראות בו בזמן המחשק

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  15. Started by the king2006,

שלום ... אפשר המלצה לכרטיס מסך AGP עד 400 למחשב שיש בו מעבד P4 2.8 ?? תודההה

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by dulcevida,

היי לכולם. פעם ראשונה שאני נתקל ב-hwzone. קודם כל, ברכותיי. מערכת פורומים יוצאת מן הכלל ומאד עוזרת. אז אולי אנצל את הידע הרב שלכם - למי שלא מכיר - Pro Evolution Soccer 3 הוא משחק כדורגל מדהים שיצא לראשונה השנה גם למחשבי PC. הוספתי לינק לגרסת הדמו בפורום משחקים. הבעייה היא כזו - התקנתי את המשחק, אני מפעיל אותו, מתחילה הקדמה (הקרדיטים ל-KONAMI וכו') ואז המסך הופך שחור והמשחק נתקע - הסטטוס של האפליקציה מופיע כ-"not responding" ב-task manager. עדכנתי דרייברים לכרטיס המסך, ניסיתי את הדרייברים של אומגה, ATI, שיניתי הגדרות אך ללא הועיל. האם מישהו נתקל בבעייה דומה? הניחוש שלי הוא שמדובר בכרטיס המסך - Radeon 9200 DVI VIVO של Gigabyte. חבר שלי שהתקין את המשחק מאותו דיסק שניסיתי…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. קניתי LCD 32 דגם LG סקרלט מי שמכיר HD READY עכשיו אני רוצה לחבר אותו למחשב דרך כרטיס מסך אני מעונין בכרטיס מסך חזק שאני יוכל לשחק ולראות סרטים באיכות HD גבוה מאד דרך המסך . המפרט של המחשב שלי: E8400 intel core 2 duo 3GB זיכרון כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA 9500 שאני רוצה לשדרג אותו. עכשיו השאלה היא איזה כרטיס יספיק ב1000 שקל?? או שאני יצטרך ביותר. בעיקרון אני מחפש עד 1000 שקל .סכום כזה יספיק לדרישות?!?!

• 13 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by 114508534,

יש ברשותי אחד כזה והייתי רוצה לדעת מה תפקידיו ומה הוא יכול לעשות

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by OutRaGe,

שלום חבר שלי מתלבט בין הכרטיסים האלו..המסך שישרת אותו יהיה 19 אינץ' החשיבה היא בעיקר לעתיד כי היום ברור ששלושת הכרטיסים מריצים הכל אחלה היום(אבל עדיין אין הרבה הבדל ב-1280*1024 בין הכרטיסים) העניין שאם הוא לוקח את ה-320 אז הוא לוקח E6600 ואם את אחד מהשניים האחרים אז E6320.. מה דעתכם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. Started by amstel,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך GTX 1060 6GB המארז שלי תומך בכרטיס עד אורך של 10.5 אינץ עכשיו, יש מלא דגמים של מלא חברות שונות, איך אני יודע באיזה לבחור...? אני מעוניין שכשהכרטיס לא עובד אז המאוורר שלו לא יעבוד אם זה אפשרי, שלא יהיה בזבוז חשמל על כלום וסתם יתחמם. אין לי בעיה להזמין בארץ (עדיף בגלל ה3 שנים אחריות), אבל גם יכול להזמין מאמאזון אם ההבדל שווה את הביטול של האחריות.. מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by tazmnia,

אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ LCD בתקציב של עד 2500 אבל אני לא יודע איזה כדאי לי לקנות . חשוב לציין שזה משחק למשחקים וסרטים אז עדיף שהזמן תגובה יהיה 8mi .

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך 2900XT וכבל של חיבור מחשב לטלויזיה אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי בעבר היה לי 8500GT ואליו הכבל התאים ועכשיו אני צריך מתאם שיחבר את ה2900XT לטלויזיה ואמרו לי שזה אמור להיות S-VIDEO אבל אני לא מבין בזה כלום לכן אני רוצה לדעת אם מישו כאן יכול לכוון אותי ולעזור לי בזה תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by PayneBack3251,

שלום לכולם אני כרגע עובד עם כרטיס 9500GT עם קירור פאסיבי, ואין ספק שאני נהנה מהשקט ומזה שאני לא יודע אם המחשב דולק או לא מרוב שהוא שקט, אבל החסרון... הכרטיס מאוד חלשת בשבילי לפחות, האם יש קירור פאסיבי שאפשר לקנות ולהחליף את הקירור שמקבלים עם הכרטיס ? או שיש לכם המלצה על כרטיס מיצרן מסוים שהוא ממש חרישי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by KoM,

היום שמתי לב כי יחד עם ה-HD24000PRO לא מגיע מתאם DVI ל-HDMI בניגוד ל-HD2400XT שכן כולל אחד, האם זה אומר שלגרסאת ה-PRO אין אפשרות לחיבור HDMI? או מדובר רק בחסכון של המתאם ? האם כבל DVI ל-HDMI יכול לתת גם את הפתרון ?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.