כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כמו שהנושא אומר אני מתלבט בין שני כרטיסים הכרטיסים הם או gtx470 או 5870hd שניהם כמעט אותו מחיר אבל העניין הוא שמינימום ה FPS ב470 גבוה יותר והבנתי שהוא כרטיס ממש טוב לזונות גרפיקה כמוני מצד שני המקסימום של ה 5870 יותר גבוהה ושוב טוב לזונת גרפיקה כמוני.. איזה משניהם יותר עדיף ולמה? בבקשה תנו סיבות ולא סתם "ברור ש 5870 כי Nvidia הם בלעעעע" בבקשה אם צריך עוד מידע בקשר למפרט עצמו מעבד : q6600 לוח אם : asus p5kc זכרונות : 2gb corssair xms2 והכרטיס שאותו אני רוצה להחליף xfx 8800gts אני יודע שהמחשב מיושן הוא מלפני 3 שנים אבל הוא עדין עושה עבודה ניפלאה, אני רוצה לשדרג את הכ.מסך ואז את הזכרונות אגב, לפי מה אתם בוחרים לוח אם? אף פעם לא הבנתי איך קובעים עם ל…
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לא באותה רמת מחיר כמובן. הכרטיס לא במלאי בהרבה חנויות. בכלל לא מצאתי אותו במחיר הגיוני במלאי. אז התקציב עלה ל350, אפילו ל400. מה הכי כדאי? [br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 17:31:30 מי שיודע מי היבואנית של ג'יקיוב בארץ הקודם בבקשה שירשום. אני רוצה עדיין את הכרטיס הזה.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
דבר ראשון זה המיפרט שלי E8400 4gb ram 9800gtx+ 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest אז אני לא ממש מרוצה כבר מהמחשב,פעם כל משחק היה פועל לי על מקסימום פילטרים 16X וכל זה,והיום ברוב המשחקים אני צריך להיתפשר על הורדת פילטרים וכמה דברים,נניח JUST CAUSE 2 אני משחק על 1680X1050 עם צללים על מדיום HIGH על הכל ורוב האפקטים על OFF ו 4X AA והמשחק לא חלק מידי פעם זה איטי שיש עומס ,פשוט אני מרגיש שהמחשב כבר לא חזק כמו פעם,אז בבקשה עם אפשר כרטיס טוב
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
במשחק Max Payne 3 פתאום הAA ואולי גם הצלילת נראים על הפנים. וזה לא היה לפני כן. הכל התחיל שרציתי לשדרג לדרייבר החדש 301.42 אז לפני שמחקתי את הדריבר הפעלתי את התוכנה וסימנתי כל מה שקשור לנוודיה. אחר כך התקנתי את 301.42 . נכנסתי למשחק וזוועה. מחקתי את הדרייבר מלוח הבקרה והחזרתי לקודם (לפניו ) הבעיה נשארה. מחקתי את המשחק והחזרתי , לא עזר.הגדרות בדרריבר נשארו אותו דבר כמו שהיה תמיד אפילו נסיתי AA יותר גבוה אין הבדל בכלל. הנה תמונה קטע שנראה הכי גרוע.. בהמשך כבר יותר טוב. אבל בכלליות הAA נהיה שונה. מה אפשר לעשות? למחוק את הדרייבר ואז להשתמש בDriver Sweeper ? ואחריו שוב להתקין דרייבר חדש? תמונה 2 לפני הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מהי התוכנה הפשוטה והנוחה ביותר לבדוק טמפרטורת כרטיסים של nvidia ? בנוסף, אשמח לדעת מהי הטמפרוטרה הנורמלית לכרטיס שלי בזמן מנוחה ובזמן "עבודה"? זה המפרט: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם Gforce 4 MMX ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. הבעיה, שאני לא מצליח לקבל תמונת צבע ב TV. לכרטיס יש יציאת SVIDEO. יש לי כבל קטן כזה שממיר Svideo לחיבור וידאו רגיל. בעזרת כבל זה אני לא מקבל תמונה בכלל בטלוויזיה. אם אני מחבר לכניסת SVIDEO בטלוויזה עם כבל SVIDEO אני מקבל תמונה, אבל שחור-לבן. נסיתי לשנות ל M/Pal , B/Pal וכל שאר הירקות, לא עוזר. למישהו יש רעיון ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אולי שאלה קצת מטופשת ......אבל- האם אני יכול לראות טלוויזיה במחשב עם כרטיס VIVO (כלומר כרטיס שיש לו VIDEO IN) בחיבור מהמיר של הכבלים? תודה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
זהו זה נשאר לי רק תכרטיס מסך המעצבן הזה וזהו אני מזמין אז ככה אני משתמש ביתי ביותר לא גיימר ככה שזה אחד הכרטיסים שאני יקח רק תעזרו לי לבחור מה הכי עדיף מבחינת מחיר ואיכות Leadtek FX6200 PX6200TD PCI-e 128Mb 128 bit Retail Video 580 Gigabyte Radeon X300SE GV-RX30S128D PCI-e 128Mb DVI Bulk Video Card 1 419 ¤ Sapphire Radeon X300 PCI-e 128MB Retail Video Card 589 Sapphire Radeon X300SE PCI-e 128Mb Retail Video Card 449 זהו על מה עדיף לי ללכת והלתחשב שאני לא גיימר אז ככה שעם עדיף להשקיע על הכי יקר
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע את המחשב הזה: מסך רחב "19 שעובד ברזולוציה מקסימלית 1440X900 Q6600 עם 4GB RAM וכרטיס מסך Gigabyte 8800GTS 320mb. שמתי לב שבחלק מהמשחקים נראה שהכרטיס מסך לא מצליח לעבוד במקסימום, ואפילו בhigh לא תמיד. אני תוהה האם הסיבה היא כרטיס חלש שדורש שידרוג, או שיתכן שהמחשב עמוס (משתמש בvista 64) ולכן בעצם לא הכרטיס מסך הוא הצוואר בקבוק אלא מערכת ההפעלה ושאר הדברים שרצים ברקע. במידה וכן כדאי לשדרג - מה מומלץ בתקציב שבאזור 1500 שקל. (לגבי שדרוג מסך, אני מאוד מרוצה מהנוכחי שלי כרגע ולכן אני לא חושב בכיוון הזה) תודה
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
חובה 2 יציאות למסכים+יציאה לטלויזיה SVIDEO לא למשחקים בכלל רק לתוכנות לעיצוב מה כדאי לקנות???? מפרט: === proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX4 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western digital dvdrw :asus 1814BLT (sata) graphic: Msi RX1300Pro TD256E pci-e (old one) chasis: HEC compucase 6A19B+400W lcd monitor: LG1970HR (in the future i will add another lcd monitor) VISTA ULTIMATE 64 BIT
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב i3 עם לוח אם של ASUS מדגם asus h81m-k, עם חיבור PCI-E והכל. יש לי כרטיס מסך מדגם 650GTX תקין (!!) אבל בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב, מכניס לו חיבור של 6 פין (ספק כוח של טרמלטייק 600W) המסך פשוט לא נדלק. למה זה קורה? זה גם קרה לי עם 460GTX על אותו מחשב. הלוח אם תקין, בדיוק חזר מKSP. מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את אפשרות הOVERDRIVE בX850 XT שלי ולחצתי על Unlock אבל לא עשיתי OVERCLOCK ואני רוצה שהOVERDRIVE יהיה על Lock מידהו יודע איך אני משנה את זה בחזרה לLock מUnlock?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
9600 פרו במחיר של 160-180 דולר זה משתלם? הכרטיס הזה שווה את זה? שמעתי גם שאפשר לעשות לו אוברקלוק טוב שישתווה ל9500 פרו או יותר, אז עד כמה אני יכול להגיע איתו בלי תוספת של קירור מיוחד וסתם העלאה של המהירויות שעון? וגם איך הוא מתמודד עם AA וAF, כלומר עד כמה זה יפגע בFPS? המפרט שלי הוא פנטיום 4 1400 עם 256 RDRAM 800 אני צריך תשובה די מהר אם אפשר תודה
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, חבר שלי קנה מחשב עם רדאון 9600Pro והיו בעיות {סיפור ארוך} והחליפו לו את הכרטיס... במאפייני תצוגה {עכבר ימני בשולחן העבודה - מאפיינים - תצוגה... משהו כזה...} לפניכן אני לא זוכר מה היה רשום... לדעתי 9600Pro עכשיו אחרי ההחלפה רשום 9600Series... אבל אני לא בטוח 100% שלפניכן היה רשום Pro... אז כל מי שיש לו 9600Pro,WindowsXP, CataLyst3.6 אני אשמח אם תגידו לי מה רשום לכם שם. ואם מישהו לא מבין לאיזה מקום אני מתכוון בדיוק אז לזה: תודה, מתן.
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית מכרתי מחשב ללקוח עם כרטיס מסך 9500 GT ZOTAC יש לו טלויזיה CRT 21 SONY מסך SAMSUNG 22 לא זוכר דגם טלויזיה מחוברת דרך S-VIDEO TO RCA מסך מחובר דרך DVI הוא רוצה לחבר טלויזיה וליראות סרטים הוא כועס עליי מאוד נתן אולטימטום עד מחר
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני קונה X1600PRO לAGP 256MB יש לי עכשיו GF440MX ויש לי דריברים של אינוידיה אני צריך לפרמט או רק למחוק? איך אני מוחק?? למאוור של הכרטיס מסך צריך לחבר לספק? או שרק מחברים אותו למסך וללוח אם והמאוור פועל? אם צריך לחבר לספק את המאוור אז אני יכול לא לחבר אותו ולפתוח את המארז ולשם לידו מאוורר גדול שמחובר לחשמל וזה יחסוך בחשמל לספק הגיוני?
-
- 13 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שמתי לב שיש משחקים שאין להם AA והבנתי שאפשר להפעיל אותם דרך הדרייבר...:-\ זה נכון? זה בסדר כמו ששינית במשחק הזה לדוגמה? זה משנה משהו במשחק כי לי זה נראה שלא :s05: ואם כן אז שיניתי בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל, האופצייה הקיימת היא להחזיר את ה - NX7900GT ולהוסיף 150 ש"ח בערך ל - 8600GTS? מה מבין שניהם עדיף לקחת? או לחלופין: האם כדאי לשדרג? השימוש הוא משחקים כגון: CNC3, COMPANY OF HEROES, ועוד כמה משחקי מרוצים וספורט. אני לא מתכוון להשתדרג לויסטה בשנה הקרובה, ובעוד שנה אני גם ככה מחליף את כל המחשב (לא מדובר במחשב שיש לי במפרט שמפורסם פה, מדובר במחשב אחר), בתודה מראש לכל העוזרים.....
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מערכת: amd authlon xp 1800 geforce fx 5600 msi 512 ddr motherboard 8agp dont know the name החלפתי את הכרטיס מסך מ geforce mx440 לזה והfps שלי במשחק שאני משחק (מוהאא) נשאר אותו דבר עכשיו החלפתי את ה 4agp ל 8agp אבל המחשב צריך לחזור אלי עוד כמה ימים, נראה לכם שזה יעזור או שאני דביל? בבקשה תגידו מה אני צריך לעשות, בתודה מראש, נריל.
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ובחיפוש של האתר ולא מצאתי ביקורות על הכרטיסים, למישהו יש ביקורת עליהם? (אם אין אז מה הביצועים בערך של כל כרטיס?) תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריכה המלצה בבקשה לכרטיס מסך זול, שיחליף כרטיס מסך שהתקלקל במחשב לא כל כך חדש (פנטיום 3 - 1 ג'יגה-הרץ). הלכתי לחנות וביקשתי לדעת מה יש. כרטיס המסך הזול ביותר שהיה להם (150ש"ח) היה Riva TNT2, אבל הסבירו לי שהוא מיושן מאוד (וגם לי זכור שעוד שקניתי את המחשב, הוא לא היה שיא הטכנולוגיה) - כך שהוא ירד מן הפרק. 2 הכרטיסים האחרים שהציעו לי, שניהם במחיר של 270 ש"ח הם: 1. ASUS V9180SE GeForce 4 MX440 64MB 2. GIGABYTE Radeon 9000PRO 128MB איזה עדיף? אני משתמשת במחשב בעיקר לעיבוד תמלילים וגלישה באינטרנט, אבל לפעמים גם משחקת במשחקים וגם הילד משחק די הרבה בקומפי (שאני לא חושבת שצריך בשביל זה את שיא הטכנולוגיה). בחנות המליצו לי להוסיף עוד כסף ולקנות כרטיס מסך של …
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט בין שני הדגמים האלה: Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster רציתי לשאול (רק באמת מי שיודע !) האם יש הבדלים בין הכרטיסים שנוגעים ל - 1. צינורות עיבוד 2. רוחב פס (סיביות) לזכרון\לליבה או כל דבר אחר משמעותי... בתודה . אני מבקש שתעזרו לי בבקשה לבחור
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-