כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאחרונה שמתי לב שרוב כרטיסיי המסך מבית NVIDIA מגיעים עם יציאת טלויזיה מסוג HDTV וגם המתאם שמגיע עם הכרטיס מצדו האחד מתחבר לכרטיס המסך במחשב ומצידו השני יוצא לקומפונט דהיינו 3 כבלים המיועדים ל HDTV האם יש דרך לחבר את זה לטלויזיה רגילה התומכת ב SVIDEO\RCA או שהכרטיסים הללו תומכים אך ורק ב HDTV דהיינו פלזמה\LCD ולא ניתן לחברם לטלויזיה רגילות
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ידוע שדרישות המינימום היא לספק של 425W ומעלה, שאלתי האם הספק יחזיק מעמד עם כרטיס 4850 של שפיר. המפרט הוא: מעבד E6400 זיכרון 3GB DDR2 667MHZ לוח INTEL 965
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המסך צריך להיות למשחקים בעיקר ולגלישה באינטרנט, חשבתי על המסכים SONY HS74P או SONY HX73, למרות שהם מסכים רק של 16MS איכות התמונה שלהם נחשבת לאיכותית מאוד, איזה מסך הייתם ממליצים במסגרת התקציב? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, יש לי GTX 760 אני מריץ איתו כל דבר שבאלי על ההגדרות הכי גבוהות. רק בCSGO אני על 100-120 FPS כשאמור להיות לי 300 בכיף. מה הבעיה? ואין לי הגבלה של כמה FPS אני יכול לשחק
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
תגידו...יכול להיות שה-radeon x1300 הוא agp ??? אם כן אז תגידו איך הוא?שווה? לאיזה כרטיס מסדרת הראדונים הרגילים הוא משתווה? האם הוא שווה 530 שקל? קחו קישור של מה שמצאתי ותנסו לראות אם אולי את רואים אם רשום אם זה agp או pci-e...(יש אתר של היצרן באנגלית אז תנסו לבדוק גם שם) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4352
-
- 14 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כרטיס המסך השולחני הראשון של AMD עם ליבת Navi 23 ישא תג מחיר מומלץ גבוה קצת יותר מזה שניבאו לנו חלק מההדלפות - אך עם זאת עדיין כזה שנשמע כמו חלום בתנאי השוק העכשווייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי HTPC עם Intel® Core™2 Duo Processor E4500 , עם 2Gb זכרון וכ.מסך מובנה בלוח אם עם יציאת HDMI. בסרטים מסוימים הסאונד מתנגן בדיליי (השהייה) ובחלקם יש גם קפיצות. המסך אליו מחובר ה HTPC הוא PHILIPS 42PFL8404H 42inch 1920x1080 עדיף שהכ.מסך יהיה פאסיבי (פחות חום ורעש במארז ה Antec Fusion ), התקציב שחשבתי עליו הוא עד 250, אלא אם כן יש קפיצה קטנה במחיר לעומת קפיצה גדולה בביצועים. תודה, גיא
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-ATi Radeon9700 ממשיך להוביל ולהיות בראש הרשימה של 3DMARK, 20009 נקודות עם מעבד 2644 מגה הרץ, לשיא הזה כולנו ציפינו, ה20000 נשבר ובגדול! http://service.madonion.com/compare?2k1=4428978
-
לפני יותר משבוע (או משהו) פרסמו באתר על ירידת מחירים לכרטיסי המסך ורציתי לשאול מתי זה קורה? ומתי נרגיש את זה בחנויות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב לא כזה ישן.. 3-4 שנים. מפרט: מעבד- intel core 2 due, E4500. GB 1 כרטיס ראם. directX 9.0 כרטיס מסך- nvidia GeForce 7300 LE (זיכרון 512MB) ספק כוח 300W אם זה עוזר.. בעיה שלי היא במשחקים כמו- PES 2010, call of duty modern warfare 2, prototype... הם עולים לי על המחשב אבל ברגע שאני מתחיל לשחק הם זזים בתקיעות / קפיצות. רציתי לדעת האם הבעיה היא בכרטיס מסך? במעבד? בזכרון הראם? או בעיה אחרת. אשמח לעזרה שחר.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי. יש לי מסך Samsung 710T, ואני רוצה להשתמש בPivot שלו. הבעיה היא שניסיתי להתקין את תוכנת הPivot Pro שמגיעה איתו ואחרי ההתקנה כשאני עושה ריסטרט, בזמן שעולה הוינדואוס, קופץ מסך שגיאה כחול כזה ואני חייב לחזור להגדרות הקודמות כדי שהוינדואוס יעבוד יש לכם מושג למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
כפי שמתואר בכותרת אני מחפש כרטיס מסך חדש ביציאת PCI-EXPRESS כמובן שיהיה בעל יציאת HDMI שכל ייעודו יהיה צפייה בסרטי HD דרך הטלוויזיה בתקציב הזול ביותר. יש בKSP את הZotac GT210 Synergy Ed 512MB GDDR2 DX10.1 DVI HDMI שעולה 140 שקל. האם הוא יענה על הדרישות בצורה טובה? בגדול ניתן למתוח את התקציב עד 400 ש"ח אבל אני לא חושב שיש צורך. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב ישן והייתי רוצה לשדרג לו את כרטיס המסך כדי לאפשר להריץ משחקים עדכניים באופן סביר (רזולוציה מלאה, פילטרים ברמה בינונית-נמוכה). האם אתה חושבים שאפשר לעשות זאת עם המפרט הנוכחי שלי? אם כן, מה מומלץ בתקציב של בערך 500-600 ש"ח? עיקרי המפרט הנוכחי: Intel Q6600 8GB Ram Corsair VX550 Radeon 4870- הכרטיס שאני רוצה להחליף תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס פשוט fx5500 128mb ואני חושב שהוא מסוגל לתת יותר ואני לא יודע איך להוציא את זה ממנו אז תעזרו לי בבקשה. תודה נתי!!!!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מערכת חדשה עם המפרט ממדור מפרטים מומלצים שבאתר: [TABLE=width: 1224] [TR=class: specs even, bgcolor: #EFEFEF] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i5-4690 3.5Ghz Tray[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 1224] [TR=class: specs even, bgcolor: #EFEFEF] [TD=class: part]לוח-אם[/TD] [TD=class: model] Gigabyte GA-H97[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 1224] [TR=class: specs odd, bgcolor: #EFEFEF] [TD=class: part]זכרונות[/TD] [TD=class: model] 1x8GB 1600Mhz Corsair[/TD] [/TR] [/TABLE] ספק יש לי של FSP דגם EVEREST 700E 80PLUSE ההתלבטות היא בין שני כרטיסי מסך: GIGABYTE 760GTX 2GB WINDFORCEx3 והכרטיס שבמפרט המליצו: Radeon R9 280x 3GB 1)עד כמה ההבדל בינה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסתבר שnVIDIA יצרה ליבה מיוחדת ל6800NU לאפיק PCIE, שמכילה 12 צ"ע בלבד. הליבה נקראת NV41 כנראה, ונגלתה בכרטיס 6800 של MSI שנשלח לביקורת באתר GAMEpc, כאשר הסוקרים קיבלו את הכרטיס, ורצו לבדוק מה מסתתר מתחת למנוע, הם הופתעו שמתחת לסינק, לא נמצאה ליבת הNV40+HSI AKA NV45 אלא ליבה חדשה ולא מוכרת. NV45 - NV40+HSI ?NV4 בעבר הועלו השארות שבשל תלות גשר הHSI והSLI בתכנות הASIC של הכרטיס, פתיחת הכרטיס עלולה ליצור בעיות לא קטנות, וישנו סיכוי לא קטן שבגללו nVIDIA בחרה בלסגור את הברז כדי למנוע בעיות לOEMים. לינק לסיקור על המוטציה החדשה http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=msi6800pcie&page=2
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדלי ביצועי משמעותיים בין הכרטיס הזה ל- 512M ? האם שווה עוד כמאתיים ש"ח ?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
במאמר זה נעסוק בדרך הנכונה לשפר ביצועים עם ארכיטקטורת כרטיסי המסך RDNA 3 של AMD - בשימוש ב-Radeon RX 7900 XT בתור המחשהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! הסתכלתי בחדשות של האתר, וראיתי כי ATI הורידו את מחיר ה-HD4870! אני מניח שזה יגרור להורדת ה-HD4850 וכמובן לתגובה מצד NVIDIA, כן שכרטיס מסך זה של ATI (ה-4870) לפחות טוב כמו ה-GTX260. כרגע בתור אחד שבכל רגע היה אמור לקנות מחשב חדש, עם כרטיס 9800GTX+/4870/4850, אני רוצה לדעת תוך כמה זמן יירדו המחירים בארץ?? עד כמה תהיה ירידת מחירים זו משמעותית ומתי תיערך? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לעשות שדרוג לכרטיס מסך שלי, בגלל שאני לא משחק יותר מדיי ולא מתכוון לבזבז הרבה כסף מצאתי בטרייד-זון את ה8800GT. ב200 ש''ח. לפי האתר HWCompare ה-8800GT יותר טוב מהכרטיס שלי ב26%. רציתי לשאול את הפורום מספר שאלות לפני שאני מחליט אם לקנות את הכרטיס או לא 1.האם השדרוג משתלם ב200 ש''ח? אני משחק פה ושם בעיקר במשחקי קווסטים למינהם ברזולוציה של 1440x900 בהגדרות בינוניות (גבוהות כשמתאפשר אבל הדגש הוא על הרזולוציה). 2.איך הכרטיס ב-OC? ניתן להגיע איתו לתוצאות יפות? כי אני יודע שיש כל מני גרסאות שכבר נמכרות כ-Super OC וכו'. האם אפשר להשיג תוצאות דומות ל-OC שמגיע מהמפעל? 3.יש לי ספק 400W Enermax (מפורט בחתימה ביחד עם שאר המיפרט). איך הוא יתמודד עם הכרטיס וה-OC?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה וכבר דיי נמאס לי לסחוב אותו כל פעם לLP ואחר כך שנה בשביל להושיב אותו על הבסיס שלו (צריך להכניס את זה בידיוק שזה יהיה יציב שלא יפול איזה 15 דקות עד שאני מצליח) אז אח שלי אמר לי שאני יכול להביא לו את המסך והוא מביא לי F700P או כל מסך אחר חדש מהחברה בטווח מחירים כמו של הF900B כמובן... אז רציתי לדעת איזה מסך הכי כדיי לי לקחת את הF700P או שיש משהו יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אולי אתם מכיר אותו בתור GeForce pcx 5750 אני רוצה לדעת עם זה כרטיס גראפי טוב... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כרטיס אחד של:X800XT 256MB PCIEX ? עם איזה תצורה עדיף לעבוד ,כדי שאוכל לקבל איכויות גבוהות,ביצועים ומהירות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מס' שבועות רכשתי מחשב חדש עם כרטיס המסך GTS250 (למשחקים שלי הוא מספיק מעל ומעבר), בדר"כ הוא מריץ לי את המשחק NBA2K10 על 59-60 FPS. אך שמתי לב שבפעם השנייה בתוך 10 ימים יש צניחת FPS ל31-32, אחרי שאני עושה ריסטרט הוא חוזר ל59-60 FPS. ממה יכולה לנבוע הבעיה? יש לציין שהטמפ' של כרטיס המסך תקינות: במנוחה 40 מעלות ובמאמץ לא עובר את ה52 מעלות. הדרייברים מעודכנים, אין וירוסים/רוגלות וספק הכוח SS-500ET. תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-