עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TOM BOM,

אני מנסה לחבר כרטיס מסך 2060 עם 2 יציאות HDMI 2.0 לשני מסכים בשיכפול שני המסכים תומכים HDMI 2.0 רק מסך אחד עובד המחשב מזהה בדרייבר את המסך השני והמסך מזהה חיבור אבל לא מעביר תמונה כל מה שהתקנתי זה דרייבר של NVIDIA

2. Started by Ymac,

שלום! התעניינתי לאחרונה במכשיר הקטן והגאוני הזה שנקרא NVIDIA SHIELD, בקצרה זו קונסולת אנדרואיד ניידת מבית NVIDIA בצורת בקר אקסבוקס המסוגלת לקלוט "הזרמה" (סטרימינג) של משחקים מהמחשב. משמע - אני יכול לשחק BF4 מהספה לפני כמה שבועות NVIDIA החליטו לתת 100 דולר הנחה (המכשיר עולה 300 דולר ללא הנחה) לכל בעלי GTX 770 ומעלה (770, 780, 780TI, TITAN) ולמרות שאני בעלים גאים של אחד מהנ"ל, קניתי אותו לפני שהמבצע הזה נכנס לתוקפו. אז פה אני שואל אתכם, האם לכם יש קוד כזה, ואם אין לכם שימוש בו, תוכלו לתרום אותו ל"נזקק" נחמד מהפורום (בהודעה פרטית) אני מדבר על קוד הנחה של 100 דולר. תודה ויום טוב!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני זוכר כשקניתי את המחשב שלי בכוונה קיניתי מחשב עם כרטיס מסך מוחלש ביחס למפרט כדי שבעתיק אוכל לקנות כרטיס מסך יותר טוב ובכך בעצם להאריך את חיי המחשב עוד כמה שנים. לא מצאתי תבנית לכתיבת הודעה אז לקחתי את התבנית מפורום מפרטים שנראת לי כרלוונטית ברובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10%+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני משתמש במחשב לצרכי עריכה גראפית 2D ו3D\צפייה בתכני HD ,אך התחום בו אני מרגיש שיש למחשב קשיים זה בהרצת משחקים חדשים ולכן אשמח לשיפור למטרת גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי.. אני מעוניין לקנות השבוע כרטיס מסך למשחקים (batman, the witcher 3, fifa 15) עדיפות מחברת KSP (נגיש יותר). אשמח להמלצות. התקציב 800 ש"ח (ניתן לחרוג במידה ובאמת יש פער משמעותי בין הכרטיסים). בתודה דביר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=14467421 אני לא הולך לקחת את הסיכון אפילו אם זה אמיתי. אבל אולי מישהו פה כן חח it's the epitome of -> shut up and take my money

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. איסור הפרסום הוסר ואל הרשת הוזרמו שלל ביקורות לדגם השני של NVIDIA מדור ה-Pascal, שמאשרות כי הוא עוצמתי יותר מה-Titan X ומה-GTX 980 Ti בזמן שאנחנו ממתינים בקוצר רוח לבואו של יום שלישי (מחר, ה-31 במאי) בכדי לחזות סוף סוף בדגמי ה-Polaris הראשונים בהחלט מבית AMD, נראה ש-NVIDIA ממשיכה לשעוט קדימה ולא עוצרת לרגע. עדיין לא התאוששנו מאינספור דגמי ה-GTX 1080 בעלי המעגלים המודפסים והקירורים המותאמים אישית שהורעפו עלינו רק לפני כמה ימים, והנה נראה שמפתחת השבבים מסנטה קלרה פותחת עוד מחסום – ומאפשרת להזרים אל הרשת מגוון ביקורות ראשונות עבור דגם ה-Founder's Edition של ה-GeForce GTX 1070, שככל הנראה מהווה את כרטיס המסך הרלוונטי והחשוב ביותר עבור רוב חובבי הגיימינג. מבלי …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by nec_000,

הדלפות ראשונות ברשת, סביר להניח נכונות (או קרובות אליהן), מספרות את התמונה הצפויה לנו בשנה הקרובה בעת השקת ליבת P102 . נראה מעניין מאד אך גם לא מפתיע: ליבת 102 צפויה להיות הכפלה לינארית של פי 1.5 מליבת 104 השוכנת ב- GTX1080. בשעה שה- titan יקבל את מלוא המרכיבים הפעילים, וכנראה ישווק ראשון אימתי שהוא בסוף 2016 (או תחילת 2017), סביר להניח באזור חיוג 1000$, אחיו המקוצץ ה- 1080Ti שיצא כמה חודשים לאחר מכן (סביר להניח ב- 700$), יקבל 90% מהרכיבים הפעילים בליבה. Titan צפוי איפה להיות מהיר עד כדי 40-50% בקירוב מה GTX1080, בשעה ש 1080Ti יהיה מהיר כדי 30% ממנו בקירוב. מה שמעניין הוא דווקא השמוש החוזר בזכרון מסוג GDD5Rx ולא ב- HBM2 המדובר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yyy123,

יש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 skylake על אילו, הגדרות גראפיות המשחק gta v ירוץ אצלי? יעוף לי על הגדרות גבוהות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by gad57,

המפרט שלי הוא כזה: ספק ג'נרי 500W לוח אם ASUS P4S800D מעבד: Intel Pentium 4E, 2800 MHz זיכרון: KINGSTON 1G 400MHz CL3 (הולך להיות משודרג ל2G) הכרטיס שנשרף היה PALIT GFORCE 5200FX הכרטיס שאני צריך הוא מסוג AGP , ועם תקציב של עד 300 ש"ח הבנתי שהאופציות שלי הם אלו: Sapphire ATI Radeon HD3450 512MB AGP Sparkle nVIDIA GeForce FX5500 256MB AGP Gigabyte GeForce 6200 256MB DDR2 GV-N62256DP2-RH Sapphire ATI Radeon 9250 256MB השאלה שלי היא איזה כרטיס ייתן לי את התמורה הטובה ביותר, המחשב מיועד לאינטרנט, צפייה בסרטים ומעט משחקים קלים לדוג' Torchlight תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by dani0147,

ATI mobility radeon hd 5400 זה כרטיס מסך חזק ?? שווה לי לקנות אותו ? עם לא אז איזה התקציב שלי עד 1000 שקלים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by kobipk,

שלום לכולם. ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש אשמח להמלצות ממכם. גיימינג/גרפיקה(רנדר)/סרטים HD בעיקר נתמקד בעריכה לצורך הענין (AF,3DSMAX,PS,ועוד..) תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Ncoder,

השימוש העיקרי של הכרטיס הוא חיבור של 2 מסכים במקביל באמצעות 2 יציאות DVI (אם יש דבר כזה) או יציאת VGA ויציאת DVI (יציאה אחת עבור פלזמה בחיבור VGA). * כרגע יש לי מוניטור רגיל עם חיבור VGA אך יש אפשרות שבקרוב מאוד ארכוש מוניטור LCD עם חיבור DVI, כרגע אוכל לחבר באמצעות כבל DVI ל-VGA . בעקרון אני לא מחפש כרטיס גרפי חזק משוכלל כי יש לי מחשב דיי חלש, הכרטיס שמותקן לי כרגע הוא גיפורס 2 אז אני מחפש כרטיס ברמה שלו או קצת יותר (עדיפות לכרטיס מבוסס צ'יפסט של נוידיה). התקציב עד 500 ש"ח. המחשב שלי (עם הכרטיס הנוכחי) אינו יכול לנגן בצורה חלקה סרטים ברזולוציות גבוהות יותר מ-720X576, אם יש כרטיס חזק שיאפשר לי לנגן רזולוציות גבוהות יותר ואפילו HDTV ב-720P אז אני מוכן ללכת עליו. המחשב שלי …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Blabber,

לצערי נדפק ה 6600gt שלי והגיע הזמן לקנות כרטיס חדש. האופציות שמצאתי הכי אטרקטיביות הן: Palit 8800gt super 1gb Leadtek 8800gt zl( הגרסה עם הקירור של זלמן,אם לא מובן) השאלה שלי היא כזו, האם שווה לשלם את המחיר עבור הסופר ג'יגה של פאליט או האם כדאי לקחת פאליט רגיל? או האם בכלל לקחת כרטיס שלא הזכרתי פה. המחיר שאני מעדיף לא לעבור הוא 850(אני מודע למחיר של הכרטיסים שהזכרתי). ועכשיו עוד שאלה, כרגע יש לי ספק 300w של hec שבא עם המארז(ספק איכותי בעקרון), לפי מה שקראתי הוא לא ידגדג את הכרטיס החדש, אז איזה ספק כדאי לקנות, כמה וואט ושל איזו חברה ,אני חושב של 400\450 וואט של TT שעולה משהו כמו 200 שקלים. המערכת שלי מוזכרת בצד.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by afik zach,

אהלן יש לנו בבית מחשב נייד DELL XPS 1330 רציתי לחבר אותו לטלויזיה שלנו אבל הבעיה היחידה זה שהכניסה שלה היא COMPONENT ובמחשב יש רק HDMI בקיצור חפרתי על זה קצת ומצאתי שיש כבל שמעביר אבל השאלה אם זה יעבוד כי ראיתי שזה מיוחד לPS3 בכל אופן הנה הלינק לחנות היחידה שמצאתי http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=3794&affid=1492 השאלה קודם כל אם משהו ניסה וזה עובד לו על מחשב נייד או לא זה לא כלכך חשוב ואם כן אולי אפשר למצוא איפה שהוא קצת יותר זול אגב הכרטיס מסך זה 8400GS אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, קניתי 9600GT של palit (מפרט בצד) אך ב06 הוא מוציא רק 7900 בערך כשהוא אמור להוציא בערך 10000 לפחות (שאר המפרט לא ממש חדיש אני יודע אבל גם בתוצאות של הכרטיס עצמו הSM וה HDR הוא מוציא בערך 3000 במקום 5000). למישהו יש רעיון? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Seaninho10,

פתחתי את הת'רד הזה בשביל לקבל דעתכם על ההתלבטות.. POWERCOLOR באים עם שנה אחריות בעוד שספיר עם 3 שנים אחריות... ההבדל במחיר ביניהם עומד על משהו כמו 40 ש"ח.. מהחנויות שאני רוצה לקנות בהם.. לכן השאלה שלי היא כזאת... שווה לי לרכוש את הכרטיס של POWERCOLOR בהנחה שהאחריות שאני מקבל עליו היא רק לשנה או ששנה זה קצת מידי וללכת על על SAPPHIRE???

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by guyyug,

מה המפרט המינימלי לקריאה טובה של AVI היום אני עובד עם P3 667 וודו3 ובזמן קריאה המעבד על 100 אחוז האם כרטיס מסך טוב או מעבד יותר חזק יעשו הבדל ? וכיום DVD נראים פחות טוב דרך המחשב מאשר דרך מכשיר DVD זה תמיד המצב? (הבדיקה על אותה טלביזיה)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB DVI TV-OUT אני ממש לא מרוצה ממנו במשחקים, כי הוא לא הכי חזק שיש (בקושי מפעיל משחקים שיצאו עכשיו, מעניין איך הוא יפעיל משחקים שיצאו בעוד 5 חודשים בערך). טוב, רציתי בהתחלה לקנות כרטיס R9600 (רגיל, לא P ולא XT) אבל אתם המלצתם לי פה שלא כדאי כי. אני עכשיו מצאתי מישהו, שגר גם לידי, שרוצה למכור את הכרטיס הזה: http://bigsale.co.il/Product.asp?productid=223&catcode=69 כי אבא שלו לא זקוק לכרטיס כזה (הוא יותר מדי חזק ואבא שלו לא משחק במשחקים). הוא רוצה לעשות איתו החלפות תמורת הכרטיס שלי, ושאני אוסיף לו 300 ש"ח. הכרטיס שלו נקנה מחו"ל, אז אין אחריות אבל הוא אמר לי שהוא עובד מצויין. על הכרטיס שלי יש אחריות לעוד 4 חודשים והוא נקנה לפנ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by tomer2004,

התקנתי AquaMark3 ועשיתי בדיקה לכטיס מסך , ואתם יכולים להגיד לי אם התוצאה הזאת טובה ביחס לכרטיס ולאוברקלוק שעשיתי: Sapphire 9800 Pro 128MB / 256Bit אוברקלוק : זיכרון 370 (740 ) מעבד 400 ... *ועוד שאלה אחת : איך אני משנה את מה שהתוכנה בודקת (רזולוציה , AA , Aniso , וכו') ? -מספיק פרטים או שצריך גם מפרט.. תודה לכל העונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם :D אני רוצה לערוך וידאו (אנאלוגי) בPC חדש והמליצו בפני שלא לקנות כרטיס עריכה ספציפי אלא להשתמש בכניסת VIVO לצורך .VIDEO CAPTURE מחפש המלצות / נתונים האים אני מפסיד איכות בVIDEO או שזה ברמה נאותה? לתגובותיכם אודה, יהודה :smoke:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מטרוקס פרהליה לא בא בחשבון בגלל המחיר, וודוו לא יעבוד אצלי :'( (P4) אז אפשר המלצה ממישהו שיש לו או ראה כרטיס עם TVOUT איכותי כי בכל החברות שמייצרות כרטיסים עם שבבים של נבידיה הTVOUT באיכות ירודה מאד וגם לא על כל המסך

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני כרגע עם מסך 15 אינץ (אני פשוט מת על הגודל הזה) של חברת PROVIEW רזולוציה מקסימלית.. 1024x768x32x70 1152x864x32x60 32 = סיביות 60\70 = קצב ריענון אני חושב שהדגם של המסך זה PX-561 כרטיס מסך ג'יפורס4 - אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת CHAINTECH מה יותר קריטי ? מה עדיף להחליף ? כי הבנתי שג'יפורס4 MX אלה ממש כרטיסים על הפנים (חרם, קניתי את הכרטיס הזה לפני פחות מחצי שנה..) דרך אגב הלוח שלי תומך רק עד AGP X4 אז מה עדיף ? כי אמרו לי שכרטיסי ה FX 5200 גם לא מראים תוצאות טובות במיוחד, וה 5600 ממש יקרים קיצר מה אתם אומרים ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני קונה R9800PRO אז כדאי לי להוסיף 200 ש"ח ל-MSI או שעדיף לי להשאר עם ה-Sapphir??

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אז ככה נתחיל בזה שאני יושב על סלרון 1200 עם 384 SDRam יש לי כרטיס מסך: PALIT GeForce 400mx - 64 SDRam חבר שלי שיחק במשחק : C&C Generals כמובן משחק לא כבד במיוחד ולא דורש ביצועים כל כך רציניים של המחשב. שיחק שיחק הכל טוב ויפה אחרי 2-3 שעות של משחק רצוף התחילו תקיעות קלות, שמתי את היד על לוח הקירור ושמתי לב שהוא רותח! הצמדתי לו מאוור 80 עם היד לכמה דקות, המשחק שוב עובד חלק. מוריד את המאורר שוב הוא נתקע.. חיברתי מאורר קטן (40ממ) על לוח הקירור ממעבד סלרון 366 ישן. התחבר בקלות, המאורר עובד, לא יודע עד כמה הוא עובד טוב אבל הוא מסתובב זה בטוח אני רוצה דרך כלשהי (תוכנה או משהו) לבדוק את ביצועי הכרטיס מסך שלי.. יש דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by BUNG,

הכל רשום בכותרת. שיט, התבלבלתי בפורום... ליאור או עמרי, תעבירו בבקשה את זה לפורום המתאים, מצטער. תודה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים