עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by GOLD_BOMB,

יש לי HD 5850 שעושה לי צרות כבר מעלה שנה ואני מרוב חוסר תשומת לב שחכתי שיש אחריות, בכל מקרה האחריות כבר הסתיימה. מה שכן עשיתי זה לפרק את הכרטיס ולהחליף משחה, דבר שפתר את הרעש באופן זמני בלבד, כל פעם אני מסדר איזה קומבינה אך הפעם זה כבר לא עובד. ניסיתי להגיע למאוורר אך אני לא מצליח להוציא כמה ברגים שמגיעים לאזור (כנראה הרסתי כמה מהברגים או שאין לי את המברג הנכון). מה לדעתם כדאי לעשות? ניסיתי בIVORY אבל אין להם אומץ לפתוח את הכרטיס, לנסות אצל טכנאי פרטי? להחליף את הכרטיס? מה האלטרנטיבות? ניצול שרשור - הלך לי גם מאוורר למעבד (am3 heat-pipe cold bit), הקליפסים שתופסים ללוח-אם נשברו לי, גם בזה הם לא יכולים לעזור לי, האם אפשר לסדר משהו אחר? לקנות חדש? ואם כן יש המלצות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by asichen,

היי אחים שלי !!! לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם gforce v4 440mx 128mb וחשבתי שזה כרטיס טוב........(אני טיפש...) אני רוצה לקנות כרטיס חדש בקרוב בתקציב של עד 1600 ש"ח... אני רוצה שהכרטיס יתמוך לי מצויין במישחקים ליותר זמן ממה שמה שיש לי עכשיו תמך... עזרו לי בקשה.... תמליצו לי על כרטיס

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by DEMON HUNTER,

ראיתי בLAMIR את הכרטיס במחיר הזה וזה ניראה לי די משתלם שווה לי לקנות אותו עכשיו או לחסןך עוד קצת לRADEON 8500LE בגלל שיש לי GF2 MX מסכן ואני חייב כרטיס טוב ומהררררררררררררררררר.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. https://www.tms.co.il/product/11861 פשוט בכרטיס דומה באתר של KSP רשום שהוא צריך 460W אבל אמרו לי שזה מספיק 430W המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB ספק כוח: אני אשתמש בספק הזה http://ksp.co.il/?select=.1108..140..546..549.&list=1&sort=2&glist=0&uin=8602&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by oren99,

יש לי לוח אם עם PCIE. לכרטיס 275 GTX יש חיבור PCIE2 האם הוא יתחבר\יעבוד אצלי או לא? ואם לא, האם החברות מיצרות את הכרטיסים החדשים רק ל PCIE2 או שאפשר למצוא גם לPCIE?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by adizarko,

מה הרזולוציה שנחשבת הכי טובה למשחקים? (השאלה באה על מנת לבדוק כרטיס מסך. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. https://www.pcgamer.com/amp/nvidia-ampere-ultimate-countdown/

8. Started by SilverHawk,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט radeon 9000 PRO 64mb או Radeon 8500LE 64mb או Geforce 3 Ti200 64/128 mb כולם בערך באותו מחיר. אז מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הייתי אמור לקב לאת המסך היום אבא שלי הלך להביא והוא אמר לי lcd 17 LG והוא עשה לי הפתעה והיא את הדגם lcd 19 LG L1910S FLATRON לא ידעתי שמסך יכל להציג כל כך חד !!!!! כל שניה זה הנאה עכשיו נתקעתי במשהו קיבלתי עם המסך דיסק התקנה וכרטיס כחול כזה עם קוד כתוב עליו color card ועליו רשום קוד ובהתקנה הוא מבקש את הקוד הזה אני רושם ואז הוא אומר שהקוד לא נכון וזה תוכנה מיוחדת למסך עם כרטיס מיוחד למסך הזה ....... מישהו יודע ? אני יכל לעלות תמונות עם את לא יודעים על מה אני מדבר .

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Ymac,

שלום! התעניינתי לאחרונה במכשיר הקטן והגאוני הזה שנקרא NVIDIA SHIELD, בקצרה זו קונסולת אנדרואיד ניידת מבית NVIDIA בצורת בקר אקסבוקס המסוגלת לקלוט "הזרמה" (סטרימינג) של משחקים מהמחשב. משמע - אני יכול לשחק BF4 מהספה לפני כמה שבועות NVIDIA החליטו לתת 100 דולר הנחה (המכשיר עולה 300 דולר ללא הנחה) לכל בעלי GTX 770 ומעלה (770, 780, 780TI, TITAN) ולמרות שאני בעלים גאים של אחד מהנ"ל, קניתי אותו לפני שהמבצע הזה נכנס לתוקפו. אז פה אני שואל אתכם, האם לכם יש קוד כזה, ואם אין לכם שימוש בו, תוכלו לתרום אותו ל"נזקק" נחמד מהפורום (בהודעה פרטית) אני מדבר על קוד הנחה של 100 דולר. תודה ויום טוב!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by COca,

שלום. קראתי שהRadeon 9500 לא יתמוך בDX 9 בגלל שיהיו לו רק 4 צינורות עיבוד. איך מספר צינורות העיבוד קשורות לDX9? מה זה PCB? זה משנה אם כרטיס מיוצר ב8 PCB או 4? למה זכרונות 2.8NS מגיעים יותר רחוק באוברקלוק , איך זמן גישה נותן יתרון באוברקלוק? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שני מסכי CRT LG FLATRON בגודל 17 אינץ' במצב טוב מאד אם ידוע למישהו על מישהו אחר חסר אמצעים שנזקק באיזור חיפה והקריות שיצור קשר איתי כאן בהודעה פרטית תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by TimoTy,

יש לי התערבות עם חבר!! עזרו לי !!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by hell,

am about to buy a new pc for gaming looking to find agood deal if im going to buy 6850 wich company? and if all buy today asus and my mb can make cs can i add in half ayear another one? any recomendetions for cheep asus mb for cf and gaming?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by --Adidas,

יש לי כרגע 7300gs שהוא פשוט על הפנים ואני לא יכול לשחק איתו כמעט כלום ..!! המפרט שלי זה מעבד רגיל של אינטל 3.0 Compucase HEC 6A19 300ART Black זה הספק והמארז זיכרון 2*512 לוח אם gigabyte 915p לאיזה כרטיס מסך כדי לי לשדרג שלא יהיה צוואר בקבוק איך שלא קוראים לזה התקציב הוא עד 1000 רצוי פחות

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מפתחת השבבים האדומה עומדת לפצוח בחגיגות ה-50 להיווסדה עם גרסאות בלעדיות עבור ה-Radeon VII, מעבד ה-Ryzen 7 2700X ועוד לכתבה

17. Started by Ncoder,

השימוש העיקרי של הכרטיס הוא חיבור של 2 מסכים במקביל באמצעות 2 יציאות DVI (אם יש דבר כזה) או יציאת VGA ויציאת DVI (יציאה אחת עבור פלזמה בחיבור VGA). * כרגע יש לי מוניטור רגיל עם חיבור VGA אך יש אפשרות שבקרוב מאוד ארכוש מוניטור LCD עם חיבור DVI, כרגע אוכל לחבר באמצעות כבל DVI ל-VGA . בעקרון אני לא מחפש כרטיס גרפי חזק משוכלל כי יש לי מחשב דיי חלש, הכרטיס שמותקן לי כרגע הוא גיפורס 2 אז אני מחפש כרטיס ברמה שלו או קצת יותר (עדיפות לכרטיס מבוסס צ'יפסט של נוידיה). התקציב עד 500 ש"ח. המחשב שלי (עם הכרטיס הנוכחי) אינו יכול לנגן בצורה חלקה סרטים ברזולוציות גבוהות יותר מ-720X576, אם יש כרטיס חזק שיאפשר לי לנגן רזולוציות גבוהות יותר ואפילו HDTV ב-720P אז אני מוכן ללכת עליו. המחשב שלי …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by NETANELKOREN,

איזה כרטיס יותר טוב. 1950XTX 512MB או GEFORCE 8800 GTS 320 MB (לא משנה איזה יצרנית) איזה כרטיס יותר טוב. מכול הבחינות(קירור,מהירות ועוד) והאם תוכלו להגיד לי פרטים על שני הכרטיסים כמו מהירות ועוד 2.האם תוכלו לדרג לי את הכרטיסים הבאים מ1-4 1. 1950XTX 512MB 2. 1950XT 512MB 3. 1950XTX 512MB CF 4. 1900XTX 512MB

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by gad57,

המפרט שלי הוא כזה: ספק ג'נרי 500W לוח אם ASUS P4S800D מעבד: Intel Pentium 4E, 2800 MHz זיכרון: KINGSTON 1G 400MHz CL3 (הולך להיות משודרג ל2G) הכרטיס שנשרף היה PALIT GFORCE 5200FX הכרטיס שאני צריך הוא מסוג AGP , ועם תקציב של עד 300 ש"ח הבנתי שהאופציות שלי הם אלו: Sapphire ATI Radeon HD3450 512MB AGP Sparkle nVIDIA GeForce FX5500 256MB AGP Gigabyte GeForce 6200 256MB DDR2 GV-N62256DP2-RH Sapphire ATI Radeon 9250 256MB השאלה שלי היא איזה כרטיס ייתן לי את התמורה הטובה ביותר, המחשב מיועד לאינטרנט, צפייה בסרטים ומעט משחקים קלים לדוג' Torchlight תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. חברה בשם Tranquil תאפשר לכם לקבל מחשב סלוני בפרופיל נמוך עם שבבי ה-Ryzen Embedded הכפולים והמרובעים לכתבה

21. Started by ballcall2,

יש לי e8400 ואני רואה שמלא אנשים ממליצים על ה hd5850 אבל אני לא רוצה שיהיה לי צוואר בקבוק. כדאי לי אולי לקנות כרטיס יותר זול שככה אני לא ארגיש בהבדל? יש לי רזולוציה 1920x1080.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dan9,

איזה כרטיס יותר חזק ובכמה יותר? 7600GT 256 DDR3 HD3650 512 DDR2 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=229&grp=3 תודה..

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני כבר הייתי עם האצבע על העכבר להזמין את ה HD4870 sonic 1gb של Palit, ואני רואה המון שיחות כאן על זה שהם הפסיקו לייצר כרטיסים מבוססי ATI ותהיה בעיה לממש אחריות... מה לעשות? האם לשלם עוד 150~ שקל בשביל Sapphire Toxic (חברה שכנראה יהיה יותר קל לממש את האחריות שלה)

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הי חברה, אני אוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי, כרגע יש לי 7600GTX של GIGABYTE אבל הוא כבר ישן, מתחיל לקרטע. ולא ממש מריץ את המשחקים הכבדים בקלות כמו פעם, אני מחפש כרטיס בשביל משחקים בטווח של 1500 ש"ח (100-200 ש"ח חריגה זה הגיוני אני חושב) המחשב שלי הוא: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ לוח אם: Gigabyte GA-M51GM-S2G זכרון: 2GB Crucial Ballistix 6400 800mhz DDR2 ספק: 450W לא מותג. מה הכרטיס הטוב ביותר שאני יכול לקנות שיעבוד טוב עם המפרט שלי? ומה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות, עם אני משדרג את הספק שלי לספק טוב יותר (או אולי רכיב אחר שיכול לפגוע בביצועים של הכרטיס)? ------ עריכה: שכחתי להוסיף שבאמצע יולי אני טס לארה"ב, האם כדאי לחכות לכרטיסים שיצאו עד …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by aburbi,

אז מי יותר טוב? תודה רבה. זה די דחוף אז אשמח לתשובות קצרות עם נימוקים מתומצתים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים