עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mt_nro,

יש לי שאלה למבינים כאן... מה הוא לפי דעתכם המחיר ההוגן למכור 7600gt ביחד עם Zalman VF900-Cu?? אני חשבתי בסביבות ה250 זה מחיר טוב... בכמה אתם הייתם מוכרים את זה (יותר/פחות)?? תודה מראש לעוזרים!!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by LOLFTW,

היי, אני מקווה להזמין מחשב חדש השבוע, וראיתי את שני הכרטיסים המשומשים האלו במחירים מדהימים: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - סה"כ 882 ש"ח מזומן Gigabyte Radeon HD7970 GPU - 3GB 384bit GDDR5 - OC Version - סה"כ 763 ש"ח מזומן יש בין הכרטיסים הבדל של 119 שקלים, אך האם יש ביניהם הבדל בביצועים שמצדיק את תוספת התשלום? על מה אתם הייתם הולכים? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by arkadi_s,

אהלן , יש לי שאלה לפני שאני משלם מחיר מלא על הכ. מסך רציתי לוודא את התאימות שלו למפרט . כבר שאלתי בעבר ואמרו לי שזה תואם רק רוצה להיות בטוח. יש לי מעבד I5 750 לוח אם של ג'יגה בייט P55 UDR3 4ג'יגה זיכרון של 1600 MHZ ואני מוסיף עוד 4 ג'יגה הכרטיס הנוכחי שלי הוא Sapphire Radeon HD 2870 512 MB אני משדרג ל Sapphire Radeon hd 7870 GHZ EDITION 2G הספק כוח שלי הוא של סאסוניק 500 וואט תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by cznmuh,

מפרט של המחשב שלי מעבד AMD 965 X4 3.4 כרטיס מסך ASUS HD 5850 DRR5 1G זכרונות Kingston DDR3 2X2 ספק Antec 350w אז ככה ניסיתי לעשות אוברקלוק ממש קטן לכרטיס דרך הOVERDRIVE בcatalyst קיצר היה לי איזה קטע באיזה משחק שראתי נקודות במסך אז ישר הלכתי והורדתי את התדרים לסטוק.. קיצר האם יכול להיות שבגלל הספק כוח שלי לא מספיק חזק רואים ארטיפקטים? כאילו אין לכרטיס מספיק כוח?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני כרגע עם מסך 15 אינץ (אני פשוט מת על הגודל הזה) של חברת PROVIEW רזולוציה מקסימלית.. 1024x768x32x70 1152x864x32x60 32 = סיביות 60\70 = קצב ריענון אני חושב שהדגם של המסך זה PX-561 כרטיס מסך ג'יפורס4 - אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת CHAINTECH מה יותר קריטי ? מה עדיף להחליף ? כי הבנתי שג'יפורס4 MX אלה ממש כרטיסים על הפנים (חרם, קניתי את הכרטיס הזה לפני פחות מחצי שנה..) דרך אגב הלוח שלי תומך רק עד AGP X4 אז מה עדיף ? כי אמרו לי שכרטיסי ה FX 5200 גם לא מראים תוצאות טובות במיוחד, וה 5600 ממש יקרים קיצר מה אתם אומרים ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני צריך פרוט מדוייק על כרטיס מסך msi-ms-8861-GF4mx440 . וחוות דעת שלכם על הכרטיס הזה ! ומחירו ב- plonter הוא 666 שקל. :) :) :) :) :) :) :)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by eladbu,

האם יש תוכנה שבודקת במשחקים את ה FPS? והאם ניתן למדוד טמפ לכרטיס ללא חיישן(ר9800 פרו)?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yotamavi,

היי, ברשותי כרטיס 7950GT ומעבד E6300. כשאני מנסה לצפות בתכני HD של 1080P על הLCD שמחוברת התוצאה מאוד מאכזבת החדות והצבעים ברמה ירודה. כיול של הטלוויזיה לא עזר. האם ייתכן שכרטיס המסך הוא שמגביל את האיכות או שניתן להאשים את כרטיס המסך רק אם הוידאו לא פועל באופן חלק?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yoel12,

האם אני צריך לשנות דרייבר לפני כל משחק כלומר לשנות לדרייבר של GTA 5 לפני שאני מתחיל לשחק? האם אני צריך להוריד את הדרייבר למשחק ספציפי או פשוט לעדכן לגרסא העדכנית? האם יש דרייבר לBF4 ולwatch dogs לכרטיסי 9XX?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by B@LENO,

שלום לכולם המפרט של המחשב שלי הוא לוח GIGABYTE 945GCMX זכרונות KINGSTON 4G 667MHZ מעבד E8400 ספק כוח Enermax MODU82+ 425W Retail יש לי חיבור PCI-E גירסה 1.0 נראה לי (פשוט לא רשום 2.0 )וכרטיס מסך יש לי של ספיר X1950 PRO 512MB 256BIT ומשחקים רצים יפה אבל אני רוצה משהו יותר חזק שיתאים למפרט ויתן לי שיפור משמעותי ממה שיש היום על מה אתם ממליצים? אין בעיה של תקציב

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shloosh,

מה יותר מהיר מכל הבחינות?.?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by guyyug,

מה המפרט המינימלי לקריאה טובה של AVI היום אני עובד עם P3 667 וודו3 ובזמן קריאה המעבד על 100 אחוז האם כרטיס מסך טוב או מעבד יותר חזק יעשו הבדל ? וכיום DVD נראים פחות טוב דרך המחשב מאשר דרך מכשיר DVD זה תמיד המצב? (הבדיקה על אותה טלביזיה)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by RayZ,

אני אמור להחליף את הכרטיס בקרוב. אבל אין אפשרות עכשיו.. בינתים,אני רק סובל. אני לא יכול לשחק במשחקים,אני ממש משתעמם. הוא כל הזמן נתקע במשחקים ! אפילו במשחקים הכי ישנים שיש! מה אני יכול לעשות כדי שזה לא יתקע,לפחות עד שאחליף אותו?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by x-dude,

Ok sorry for typping in English but i type faster this way i have Gainward Ultra/750 XP Geforce 4 TI-4600 and the results im getting with 3DMark 2001 SE are simply gross. The first time i ran it was right after i installed my Graphic card,so that way my computer was cool,the result was 7423 :AR15: now each time im running 3DMark im getting even lower results i have used Detonator 30.82,40.72,41.03 all on default setting,also tried to play with the AA and stuff....nothing can anyone help? this is so annoying

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by hold11,

http://www.gadgetneeds.net/gigabyte-radeon-hd-7950-gv-r795wf3-3gd-video-card/ האם מריחים את 670 ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by GILI9898,

שלום! רציתי לדעת אם כיום אני יוכל לשפר את הכרטיס מסך.. המחשב ישן יחסית... לוח אם שלי ASUS AGP8X אני רוצה כרטיס מסך משהוא כמו NVIDIA GEFORCE 8400 GS אני כמעט בטוח שזה לא אפשרי אשמח לשמוע תגובות תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by goldmaster,

הי לכולם. אבקש לקבל עצה לגבי קניית כרטיס aiw8500mv 64mb-ddr האם כדאי לקנות? היכן הכי משתלם מבחינת המחיר? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. חלק ממפרט מבוסס I3 לגיימינג על HDR. אם אפשר בפחות עדיף.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dgolverk,

הכרטיס 6600GT שהזמנתי אמור להגיע עוד מעט. ויש לי שאלה האם יכולה להיות איזו בעיה עם הספק? יש לי מחשב: P4 2.4 512DDR הארדיסק 80GB צורב DVD וצורב רגיל כרגע יש לי ספק ג'נרי 400W - אף פעם לא הייתה לי איתו בעיה, היו אצלי הרבה הפסקות חשמל ואף פעם שום דבר לא נשרף, הספק נמצא אצלי כשנתיים וחצי וכשאני משאיר את המחשב דלוק מספר ימים הכל ממשיך לפעול כמו שצריך. האם הספק יחזיק את הכרטיס מסך? אני פשוט לא יכול להוציא כסף כרגע על ספק חדש... תודה רבה!!!

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by TimoTy,

יש לי התערבות עם חבר!! עזרו לי !!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אותה שאלה חחחח קיצר איזה הכי טובה מבין: ליטדק אלבטרון מי יותר טובה?? לא רק קירור! האם משנים עוד משהו חוץ מהקירור?? כל מקרה מי מביניהם יותר טובה לא יותר זולה פשוט מי תעבוד יותר טוב ונגיד תקבל ב3dmark 2005 יותר ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by RJ1,

התלבטתי אם לכתוב את זה פה או בפורום תמיכה טכנית אבל נראה לי שלחברה פה יהיה את היעד הכי מקצועי בנושא. יש לי מחשב נייד עם מעבד i7-2630QM שבתוכו שבב Intel HD Graphics 3000. כשאני מריץ סרט FullHD(1080p) עם BSplayer תחת האצה של המעבד המובנה התמונה מקרטעת ומתי שהיא לא מקרטעת הקול לא מסונכרן. העברתי את העיבוד לכרטיס מסך שלי, NVIDIA GeForce GT 525M, הפעם התמונה לא קרטעה אך הקול עדיין לא היה מסונכרן. איפה הבעיה? ב-Codecs? ב-BSplayer? בכרטיס מסך? במחשב(מערכת הפעלה)? בכלל הייתי רוצה לצרף לזה שאלה שמאוד מטרידה אותי. התחדשתי בטלוויזיית FullHD ואני רוצה לקנות לה מחשב HTPC. אני נורא חושש שמא המפרטים שמציעים במדור לא יספיקו כדי להפעיל עם המעבד המובנה סרט FullHD האם החשש שלי מוצדק?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום אני מחפש לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יוכל ב-200$ ואיני יכול חרוג בתקציב יש לי ספק כח 450 שיספק חשמל לכרטיס כרגע אני נוטה מאוד לכיוון ה960 מיני של גיגהבייט אבל לא סגור עליו אני מחפש כרטיס מיני וכמה שיותר חזק תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. היי אני קונה מחשב חדש QUAD, לפחות 2GB זכרון, מסך ''24. (אני עוד לא סגור על הספק) ככלל אני לא משחק משחקים אבל רואה הרבה סרטים בנוסף כמובן לעבודה משרדית איזה כרטיס מסך יתאים להצגת תוכן HD ב- 1920X1200 PCI-E תקציב 800 ש"ח

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.