עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה הכרטיס החדש שלי מישהו מכיר את ביקורת שעשו עליו זה של GIGABYTE [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by mokisho,

רציתי לדעת מהההבדל בין הזיכרון בכרטיסי מסך ועד כמה הוא משפיע על הביצועים היום בעידן ה XP ובעציד בעידן ה VISTA

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by lmlm,

לפי מה שרואים כאן הכרטיס כופל את 7900GTX בביצעיו! פרטיי הכרטיס: * 500 MHz core clock * 600 MHz memory clock * 1GB GDDR3 memory * Dual dual-link DVI+HDTV-out * HDCP Support הכרטיס ישחורר ב6 ביוני במחירים 600-650$ מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2505

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by OpenCan,

לא הייתי בטוח אם זה יותר מתאים לפה, או לפורום תוכנה, אבל היה נראה לי שפה. אם לא, אני מצטער. בכל מקרה, קניתי אתמול כרטיס מסך רק לצורך שימוש בTV OUT שלו, אז בחרתי באופציה הזולה ביותר שנותנת את האפשרות שהייתה במלאי, Forsa GeForce MX4000. אחרי שהגעתי הבייתה והרכבתי את הכרטיס (ואת המחשב שקניתי איתו), התקנתי מערכת הפעלה Windows XP Proffesional SP2 באנגלית, חיברתי את כל החיווט של הכרטיס מסך לטלויזיה, והתקנתי את הדרייבר המעודכן אחרי שהורדתי אותו מהאתר של nVidia. תחילה אחרי שאיתחלתי קיבלתי תמונה קופצת בטלויזיה, לא ברורה, ורועדת. שיחקתי עם ההגדרות של הnView והגעתי למצב שהתמונה רק טיפה רועדת, אבל אפשר להבין מה יש שם. אחרי עוד טיפה משחק בהגדרות לא עברה יותר שום תמונה לטלויזיה, ומאז כ…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by none,

http://www.sapphiretech.com/product/8500-149-0A.htm האם זהו כרטיס מחברת ATI או מחברה מוזרה בשם sapphire ??? אני רוצה לקנות ולא להידפק אז בבקשה תענו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אחת מיצרניות לוחות האם הבודדות שלא מחזיקות גם בקווי מוצרים עבור עיבוד גראפי שינתה את גישתה, כך נראה לכתבה

7. שלום ברשותי המפרט הבא (כרטיס מסך כרגע ON BOARD): i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz Socket LGA1151 CPU - Intel Z170 chipset 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR4 CL15 DIMM Hype NZXT Source 340 Glossy Matt Black Red - (מציין מבחינת מקום במארז) RAIDER 650W - RAIDER Series, 80 PLUS Sil אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש (NVIDIA בלבד) אשר יריץ משחקים בצורה מכובדת מבלי צורך לשדרג אף חלק במחשב בשנתיים/שלוש הקרובות. כרגע מדובר ב 1080P אבל אולי עתידית אעלה ל 2K (לא חושב על 4K כרגע אבל מי יודע). אין כל כך הגבלת תקציב אני רק רוצה כרטיס שיענה לדרישות - אני לא פריק של גרפיקה ולא חייב תמיד להריץ את הכל על המקסימום (למרות שלא יזיק). …

8. Started by iveco,

אני יודע שה 560 ישן הוא תומך DX12 שזה כבר משהו השאלה אם אני ארגיש הבדל בביצועים בינו לבין HD5770 או שחבל על ה 50 שקל ? ה 5770 חלש מאוד אני רוצה לשדרג : הבנצמרק הוא מהאתר הזה : NVIDIA GeForce GTX 560 Specs | TechPowerUp GPU Database השאלה אם האתר אמין ? הייתה לי עוד מחשבה לקחת עוד 5770 בנוסף ל 5770 שיש לי ולחבר אותם ב CROSSFIRE אני בספק אם יהיה הבדל בביצועים אני יודע שלפעמים יש נפילה בביצועים יותר גם ב SLI . ל 1030 יש 384 ליבות CUDA ול 560 יש 336 ה HD5770 לא תומך בטכנולוגיה PhysX עוד חשש שה 560 הדרייבר נתמך עד 2018 : יש משמעות לזה שאין ל 560 דרייבר מעודכן אחרי 2018 ?

9. שלום. האמת, שהרבה זמן לא גלשתי כאן. נעים לחזור לעניננו - לפני שנתיים רכשתי מחשב לבית למטרת גלישה וסרטים, בגלל שידעתי שיום אחד הקוף ייצא ויתחיל בשיגעון הגיימינג רכשתי מחשב קצת מעבר לדרישות שלי דאז, בכדי שאם ארצה לשחק בעתיד, תיהיה לי את האפשרות. אז העתיד כבר כאן, חורף ומשעמם. בא לי לשבת קצת מול המסך ולשחק. אז מה יש לנו: I5 4570 H87M-D3H SSD 500GB Seasonic ET400W Radeon HD4850 8GB Ram מסך טלויזיה מחובר קבוע 46" FHD בדקתי בכל מיני מחשבוני ספקים ומסתבר שיש לי מקס' 130W פנויים לכרטיס החדש. איך לכך, יש בי את ההתלבטות בין: א. GTX950 חדש. (צריכה 90W TDP החיסרון שלו הוא שמדובר רק ב 2GB) ב . GTX960 חדש. (צ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by taltola,

איזה דגם של GTX 1070 הכי מוצלח? משום מה אני הכי נמשך לדגם הזה : Gigabyte GTX 1070 G1 GAMING 8GB מה דעכתם? לא נראה לי שתהיה לי בעיה מבחינת מארז/חומרה, זה המפרט שלי כיום: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 D-Link Wireless N PCI-E adapter…

11. Started by SomeOneDudOrg,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים בודדים (אפילו לא שבוע) עם כרטיס מסך MSI Radeon RX 480 8GB GAMING X וכאשר אני מנגן סרט דרך ה VLC מופיע קו ירוק למטה, קראתי קצת ואומרים שזה בעייה בVLC אבל השאלה לשי למה זה קורה? האם יש קשר לכרטיס מסך ?או לדרייבר ? עודלא ניסיתי לעדכן לדרייבר אחר (למרות שהורדתי מהאתר לפני כמה ימים אז מוזר ) מערכת הפעלה: WIN10 האם מישהו יכול להסביר לי על הבעיה ? למה זה ככה וגם איך הפתרון עובד ? כשתמחיל הסרט ויש צבעים רואים את זה בברור וזה מציק מאוד

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אז מה יותר חשוב בכרטיס גראפי קומפקטי, האורך או הרוחב שלו? כעת תוכלו להחליט על סוגיה זו לכתבה

13. Started by CMuf,

שלום ברשותי מחשב עם חלונות 7 32 ביט. כידוע סה"כ הזכרון שניתן לפנות אליו זה 4 גיגהבייט בגלל זה. אני כרגע לא הולך לשדרג ל64 ביט. ברצוני לדעת - האם כמות זכרון שיש על כרטיס מסך מיועד (לא אוןבורד על הלוח אם) משפיעה על החישוב? מהבחינה של למשל אם אני קונה כרטיס מסך שיש עליו 2 גיגה זכרון, המחשב יוכל לגשת רק לשני גיגה מהסטיקים של הראם בשביל התוכניות הרגילות שלו? (כרטיס מסך X זיכרון, מערכת הפעלה תוכל לגשת רק לכמות הראם של הסטיקים פחות הX?) או שבכלל אין שום קשר בין השניים? כלומר, עד 4 גיגה מתוך הסטיקים של הראם, וזיכרון של כרטיס המסך לא קשור בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nabot,

היי, ברשותי רסיבר YAMAHA RX 377 שתומך בפורמטים הנ"ל. בקרוב אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך GTX 970 ומעוניין לשחק משחקי מחשב על הטלוויזיה ולהפעיל אותם בפורמטים החדשים של הסאונד, האם זה יעבוד? (אני שואל משום שקראתי שהפורמטים האלה לא עובדים במשחקי מחשב) תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני פשוט לא יודע אם ככה אמורים לראות כמו שהרבה טענו שה x1950p יש בעיות ב aa {המסך שלי 19 lcd רזולוציה מקסימלית 1024 על 1280 } {המפרט מחשב שלי מעודכן למי שזה חשוב .הגרסה של הכרטיס מסך זה 7.7 .נסתי את כל הגירסאות הכל אותו דבר} הנה 5 תמונות .ועד 3 למטה http://img409.imageshack.us/my.php?image=35609262fd1.jpg http://img519.imageshack.us/my.php?image=28244937jr4.jpg http://img519.imageshack.us/my.php?image=35340339uy1.jpg http://img519.imageshack.us/my.php?image=53214006xf5.jpg http://img112.imageshack.us/my.php?image=78555390ng7.jpg הכי מעצבן אותי זה המשחק Play Ghost Recon Advanced Warfighter® 2 Demo SP ככה אמורים לראות את המשחק? נכון שאי אפשר הכל לעלות למקסימום .אבל ככה אמו…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני יודע שהוא לא מטורף אבל סתם מעניין אותי לדעת

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dor88,

שלום לכולם, לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש מחנות RSM למי שמכיר (http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2185). המחשב הגיע עם כרטיס מסך מסוג HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ולאחר זמן מה התחלתי לשמוע רעש מאוד מציק שמגיע מכיוון המחשב. הרעש הוא רעש צורם ולא קבוע שהולך ובא בד"כ כשהמחשב נמצא בטיפת מאמץ (אפילו כניסה למשחק שש-בש של הווינדוס או משחקים בפייסבוק). לאחר ששמתי לב לכמה פעמים שהמחשב נתקע במצב שינה, כיבה את עצמו והתנהג באופן מוזר, החלטתי לקחת את המחשב לחנות כדי שיבדקו מה הבעיה. לאחר שבוע של בדיקות, התקשרו אליי ואמרו לי שהרעש הזה אכן נובע מהכרטיס מסך וזה קורה בגלל מייצבי (שקר כלשהו) מתח של הכרטיס והדבר תקין לחלוטין !!! הם אמרו שהם ניסו להחליף את הכרטיס לכרטיס זהה של GIGABYT…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by SuperAssHole,

שלום רב, לפני מס' שבועות רכשתי מחשב חדש עם כרטיס המסך GTS250 (למשחקים שלי הוא מספיק מעל ומעבר), בדר"כ הוא מריץ לי את המשחק NBA2K10 על 59-60 FPS. אך שמתי לב שבפעם השנייה בתוך 10 ימים יש צניחת FPS ל31-32, אחרי שאני עושה ריסטרט הוא חוזר ל59-60 FPS. ממה יכולה לנבוע הבעיה? יש לציין שהטמפ' של כרטיס המסך תקינות: במנוחה 40 מעלות ובמאמץ לא עובר את ה52 מעלות. הדרייברים מעודכנים, אין וירוסים/רוגלות וספק הכוח SS-500ET. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dad11223,

המחשב שלי הוא: E8400 4G זיכרון MSI P43 לוח ספק HEC 500W הכרטיס מסך הנוכחי הוא 4870 עם 512 מגה. מאז שהחלפתי מסך מחשב של 19 ל 23 התחלתי לשחק על רזלוציה גבוהה 1920 על 1080 ואז התחלתי להרגיש את הקושי של הכרטיס מסך לספק FPS גבוהה. מספר משתמשים בפורום המליצו לי לשדרג רק את הכרטיס מסך וטענו שהמעבד מספיק טוב להיום ואין צורך לשדרג ל I5, ולכן חשבתי לשדרג ל RADEON 6870 או 6950. עכשיו השאלה שלי היא האם הכרטיסי המסך 6870 או 6950 יצרו צוואר בקבוק עם ה E8400? והאם הספק הנוכחי מספיק כדי להחזיק את אחד מהם? ועוד משהו, איני מעוניין לעשות OC. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by vipersh,

שלום, לאחרונה השתדרגתי מ8800GT לHD5750, רציתי לסחוט את המערכת שלי כמה שאפשר עד שאוכל להחליף אותה. רציתי לדעת האם המעבד שלי (C2D E6300) יוצר לי צוואר בקבוק בשילוב עם הכ. מסך החדש או שלא. במידה וכן האם OC למעבד שלי לסביבות ה2.5~3 יפתור את ה"בעיה" או שאולי בכלל עדיף לי להשקיע קצת כסף ולקנות את המעבד: http://www.skypc.co.il/pl_product~E6700ay~3~0.htm וככה אקבל יותר ביצועים. חשוב לזכור שהכל פה זה עניין של עלות/תועלת. נ.ב אני משחק על רזולוציה של 1280X1024 ולא מתכנן להחליף את המסך בקרוב אלא רק בהחלפת המערכת כולה..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by sanchouz,

שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד פתאום זה התחיל, אני נכנס לFIFA11 ופתאום מתחילים באגים, פעם הדשה בצבע שחור, פעם לשחקנים אין שער ועוד מלא דברים באותו סגנון,חשבתי משהוא קרה למשחק, אבל אחרי זה נכנסתי למשחקים אחרים וקרתה לי אותה בעיה אז אני נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הדריבר האחרון 266.58 מחקתי קודם את הישנים עשתי הפעלה מחדש,נכנסתי לSAFE MODE הפעלתי את התוכנה Driver Cleaner Pro ומחקתי את כל השעיריות מהדריבר הישן, עוד פעם הפעלתי מחדש והתקנתי את הדריבר החדש. אבל הבעיות לא נעלמות, עפילו יותר גרוע, אז החזרתי את הדרייבר שבה עם כרטיס מסך, אז נהיה עוד יותר גרוע, עכשיו אחרי 20 שניות המשחק נתקע, וגם כש אני נכנס למערכת הפעלה הוא כותב לי שיש לי איזה שהיא בעיה עם הדרייברים חייב עזרה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by alexrta,

שלום לכולם. יש לי שתי שאלות בקשר ל-TVOUT. 1) האם קיים כבר מאריך בשביל כבל ה-SVIDEO? 2) האם אני צריך להעביר כבל נוסף מהמחשב לטלויזיה בשביל הסאונד או מספיק רק הכבל של ה-SVIDEO? תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by hakoki,

וזהו לא מעל כרטיס מסך שיפעיל רק סימס 2 יש המלצות? אמור לעלות בסביבות ה200 שקל ככה,רצוי לציין שהוא ישולב עם ג'יגה זיכרון.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by haim652,

היי, נכון להיום יש לי כרטיס מסך EVGA GTX 970 SSC ומסך Asus מדגם VG248QE. חשבתי האם כדאי להשתדרג לכרטיס מסך MSI GTX 980TI ומסך Asus מדגם PG278Q. האם השידרוג הזה הוא כדאי, האם הכסף שעלול להיות מושקע פה הוא מומלץ, או שמא עדיף לחכות עם זה או ללכת על דגמים אחרים (לדוגמה של כרטיס מסך או מסך). אני מעוניין לעבור ל1440p. בנוסף חשבתי לנסות למכור את הGTX 970 בהנחה ואחליט לבצע את השדרוג לGTX 980TI תודה רבה.

25. Started by danielzy,

מה קרה לשוק כרטיסי המסך??? לפני שנתיים קניתי כרטיס HD7950 ב 1200 ש"ח, בהמשך מכרתי את המחשב הנייח כי התחלתי ללמוד וקניתי נייד נחמד, ועכשיו אני שוקל לקנות גם נייח סביר. אני מסתכל סביב ורואה שבסביבות ה 1000-1200 ש"ח שזה הסכום שאני אוהב להוציא על כרטיסי מסך, אני יכול לקבל GTX 960 בדיקה קצרה ב Guru3D מראה לי שלא רק שה GTX 960 לא יותר חזק מה HD7950 הישן שלי, הוא אפילו חלש ממנו! איך זה יכול להיות??? עברנו יותר משנתיים, איך יכול להיות שבהפרש של שנתיים ה 1200 ש"ח שלי קונים את אותה כמות FPS?

דיונים חדשים בפורומים