עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ומהם העלויות יצור של 9500pro לא ניראה לי שההבדלים הם כלכך גדולים...אז למה ההבדלים במחיר כלכך גדולים ? לא היה שווה יותר למכור 9800pro במחיר של 9500pro וע"י כך למכור הרבה יותר יחידות ? ??? עם כל הכבוד לטכנולוגיה המתקדמת אבל 3000 שקל לחתיחת מתכת ???

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by valorien,

אנשים טובים בוקר אור לכולכם. ההורים שלי החליטו שהיום הם רוצים מסך חדש ויהי מה. מדובר במסך "19 LCD וחשבתי ללכת על הLG 1980Q. המחיר שלו הוא בסביבות 3200 ש"ח בחנויות השונות. השאלה שלי היא האם אתם ממליצים על משהו אחר, או שמא המסך הזה הוא דווקא בחירה טובה? נתקלתי גם בדגם שנקרא 1981Q שחוץ מהעיצוב אני לא מוצא ביניהם הבדלים. בכל מקרה אם אתם חושבים שצריך לחכות ולקנות משהו אחר אני אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by Tenx_Boy,

מהם הדרייברים של אומגה ? מאיפה אני יכול להשיג אותם? מה הם עושים? האם כדאי לי להתקין אותם בכרטיס מסך שלי? (אפשר לראות אותו המפרט שלי) ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kedar38,

אהלן, יש לי כרטיס מסך 6600 GT PCI-E של גיגהבייט בן אולי חודשיים. חיברתי לטלויזיה עם כבל RCA (בננה) וכל פעם שאני עושה שיכפול למסך, כדי שיראו גם בטלויזיה, אז רואים כמה שניות ואח"כ לא רואים כלום, ובמחשב כתוב שיש רק צג יחיד למרות שלפני זה עשיתי APPLY. וגם כל פעם שאני מאשר לשני מסכים ועשיתי OK והצלחתי להגיע להגדרות הנכונות, כשאני נכנס להגדרות של התצוגה אז התמונה מהטלויזיה נעלמת והמחשב מראה כאילו הטלויזיה לא מחוברת. האם זה קשור לכרטיס מסך? ואם לא אז מה הבעייה? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by The-Crush,

אני לא יודע אם זה קשור לפורם כאן אבל אני בכל זארת שואל למה כדי לקנות מסך LCD מאשר מסכים רגילים?.......למרות זאת למה עדיין מייצרים אותם ולא עוברים לטכנולוגיה החדשה?.. ??? וגם רציתי לדעת האם המסכים הרגילים גם כמעט טובים כמו ה-LCD ורק בגלל שהם עבים ולא דקים כמו ה-LCD

6. Started by mtomy,

שלום לכולם אני מחפש מסך LCD שישמש לאינטרנט ואופיס לא למשחקים . אני מתלבט בין מסך 15 LCD ל 17 LCD התקציב הוא 2500 ש"ח מה אתם מציעים ? בתודה מראש על כל תשובה טל

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by Make_Party,

רציתי לדעת מה זה פילטרים? מה ההבדל בין משחק שפועל עם פילטרים ובלי?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by iveco,

יש לי לוח אם של גיגהבייט H61-S1 הלוח אם הוא MATX והכרטיס מסך מכסה לי 2 מתוך 4 של ה SATA איזה מעצבן זה , מי הטמב_ שעשה את הלוח הזה ? הכרטיס מסך 430GT הפשוט יותר לא מכסה את ה SATA לא יודע מה לעשות ... ממש חמור היצר_ הזה ... נראה לי אני אחזור ל 430GT איזה באסה זה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by sergio4567,

אהלן.. יש לי מחשב שהמפרט שלו בגדול: Gigabyte EX58-UD5 i7 זכרון 12 GB ספק כח 500~550 TOPOWER או משהו כזה.. (לא בדיוק הצלחתי להבין מאיך שהוא מחובר..) אני צריך למצוא בשבילו כרטיס מסך שמתאים למשחקים ושיהיה עמיד לתקופה ארוכה יש לי בחירה בין 2: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-ati-radeon-7850-2gb-gddr5-pci-p-13365?language=he או שהוא חזק מדי בשביל המחשב.. וזה יתאים יותר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798457 תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by chris_u16,

בדיקת איכות תמונה בTomsHardware דיון בfuturemark נראה לכם הגיוני שATI מרמים!? מה דעתכם? נ.ב סופסוף יש תחרות טובה בין 2 המובילות בתחום כרטיסי המסך, מי שמרוויח מזה זה רק הלקוח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by byn007,

האם יש דבר כזה? כרטיס מסף על סלוט PCI ? או לפחות איזה שהוא כרטיס שיהיה לו יציאת TV שיושב על סלוט PCI, או אם קיים דבר כזה חיצוני? אן לי חריץ AGP במחשב יש כרטיס מסך ONBORD. תודה.

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by qweewq11,

לאחי הקטן יש מחשב מעט "ותיק" שעד היום הריץ בעיקר משחקים פשוטים ואינטרנט... הקטנצ'יק התבגר והמשחקים שבהם הוא משחק כעט דורשים כרטיס מסך רציני יותר מהOB שיש לו עכשיו (ATI EXPRESS 200) וחשבתי לשדרג לו זיכרון וכרטיס משך במקום לקנות מחשב חדש הבנתי מכלל המאמרים והתגובות שקראתי באתר (חייב לציין שזה ללא ספק האתר הטוב ברשת בתחומו) שיש תמימות דעים כמעט מוחלטת שהVALUE FOR MONEY הכי טוב שקיים בשוק היום הוא הHD4770 שאלתי היא כזאת - ראשית האם הלוח הנוכחי יתמוך בכרטיס הנ"ל (המפרט מצורף), ושנית האם הכרטיס הנ"ל בתוספת 2G זיכרון (CL5) והמפרט הנוכחי יריצו לו משחקים מתקדמים כמו שצריך...? תודה מראש לכל העונים [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות כרטיס AGP, משהו ששווה את המחיר, אבל אני לא יודע איזה עדיף ומאיזה יצרו עדיף . תציעו לי כרטיסים בטווח ה500ש"ח מקסימום... אה ועוד משהו, הHD3850 AGP, הרי יש לו DX10.1, SHADER 4, HD, אבל בכל זאת איזה משחקים הוא יכול להריץ? הרי הוא כרטיס יחסית ישן אבל טכנולוגיה מתקדמת , אז מה אוכל להריץ איתו? אני לא מתכנן לקנות אותוכי הוא יקררר אחו שרמוטה, אבל סתם לדעת תודה מראש, גיל

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Gonen Beneish,

אני מתלבט בין כמה דגמים של ה 1080, לא ה Founder's edition. יש המלצות איזה כדאי, כוללנות נימוק שהוא יותר מהכרטיס נראה טוב. אפשר לראות פה מספר דגמים (תתעלמו מה founder's edition, והמחיר שהוא ראשוני בלבד) http://www.plonter.co.il/stores_word/main.tmpl?word=GTX1080&cart=1465236781729242

• 13 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. Started by dsane,

מה היתרונות של הרדאון על כרטסים אחרים הנמצאים כרגע בשוק? ואם אני מחפש כרטיס בטווח של עד 500 שח איזה כדאי לי לקנות (ה ti 4200 מתקרב למחיר זה)

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by rocknroll,

אני צריך הבהרה מיודעי דבר .. אני רואה מפרטי כרטיסי מסך (אני מעוניין בGTS450 ) , ויש הבדלים עצומים בין מהירויות הזכרון שכל יצרן מציע (למרות שהמחיר זהה), כך למשל450 GTS של TWINTECH מציע זכרון במהירות 3600 יחידות שקר כלשהן, ואותו הכרטיס מסך של GAINWARD למשל, מציע (באותו המחיר) מהירות זכרון של 1800 יחידות שקר כלשהן. וכל שאר הפרמטרים זהים. היכול להיות שיצרן אחד אומר את המהירות לפני ההכפלה פי 2 של טכנולוגיית DDR , והשני כבר אומר לאחר ההכפלה ? ולמעשה המהירות של שנהים היא 3600 ? או שבאמת ישנם פערים כה ענקיים בין שני יצרנים שמציעים את כרטיסי המסך באותו מחיר ? [br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 21:31:23 מצורפים שתי תמונות להמחשה יותר ויזואלית[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by RoyShefy,

מה קורה חבריםםם!? טוב תשמעו אני מאוד אוהב להתעסק עם הכרטיס שלי בעיניני OC וכדומה אני עד היום עמדתי על המקסימום שהכרטיס שלי יכול לעמוד בOC! שזה ליבה: 360 זכרונות: 324 אני קניתי אגזוסטר מפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_767&products_id=4410 ושמתי אותו במארז מתחת לריידון שלי ממש כאילו יש מרחק של 10 מ"מ ממנו למאוורר של הריידון לא חשבתי שזה יעזור במיוחד... קיצר, עלה בראשי רעיון שביגלל שהאגזוסטר בדיוק מתחת לכרטיס אולי זה ישפר את הOC קיצר לאט לאט ועם הרבה זמן של מבחנים ליראות עם הוא יציב הגעתי ואני עומד עכשיו על ליבה: 425 וזכרונות: 365 אני לא האמנתי כמה זה עזררר! קיצר כדאי לכם גם לקנות את זה.. עצה שליי משפר את הביצועים ב OC אם יהיו לי חדשות נוספות …

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by Make_Party,

ראיתי היום שיש את CATALYST 6.8 ורציתי להחליף מחקתי את הדריבר ואת השאריות עם Driver Cleaner ושאני ניכנס לדריבר אני רואה שהוא עדין ב6.7 למישהו יש רעיון מה אני צריך לעשות???

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  19. אני מחפש מסך LCD 17 שמציע יחס טוב של מחיר \ איכות שני דברים שראיתי ונראו לי הגיוניים הם : LG 1730S שעולה1500 שקל וViewsonic VA712 שעולה 1430 שקל מהנסיון שלי ויוסוניק מיצרים מוצרים אמינים ואיכותיים מאוד , וגם יש למסך הזה את היתרון של המחיר ושל ה8ms לעומת 12ms , אבל ראיתי כאן המלצות על ה1730S בעבר. עכ"פ על מה אתם , מומחי המסכים , ממליצים ? ולאיזה משני החברות יש מדיניות פיקסלים מתים טובה יותר ? למיטב זכרוני בחו"ל יש לVS את המדיניות הכי טובה או בין הכי טובות , אבל מה הולך בארץ? עריכה נזכרתי שהרעיון היה מסך שאפשר לסובב אותו ב90 מעלות לעבודה נוחה יותר בוורד - יש הצעה למסך כזה במחיר סביר ? הביצועים במחשקי מחשב קצת פחות חשובים.

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by tom123,

אני צריך כרטיס מסך ב- 600 ש"ח למחשב של אחי מה אתם ממליצים"?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  21. Started by deluxe,

אני מעביר כרטיס מסך מהמחשב הישן למחשב החדש וצריך כרטיס מסך בסיסי ביותר שיחליף אותו. במחשב הישן יש מעבד Q9550 ו-4GB זיכרון על לוח P45 של ג'יגהבייט. השימוש שלו כיום הוא לעבודה משרדית, מולטימדיה ותוכנות, ללא צורך גרפי כלשהו מלבד סרטים ומולטימדיה. אין בכלל שימוש במשחקים. חשוב לי שהכרטיס יכלול קירור פסיבי שקט ושיהיה ממותג מוכר ואמין בתחום כגון ג'יגהבייט או ספייר. המליצו לי בעבר על HD6450 אך הוא מעט יקר בגרסה השקטה. התקציב בעיקרון עד 180 ש"ח ורצוי להוציא כמה שפחות. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by gilboag,

הזמנתי אתמול כ.מ GTX 460 1GB OC - I-CHILL של INNO3D ב 1000 ש"ח מ נעה מחשבים ולפי כל הסקירות לכרטיסים דומים נראה לי שזו קניה טובה בהתחשב שהביצועים שלו עם OC ל 750 ליבה (במקום 675מקורי) ו 3800 לזיכרון (במקום 3600 במקורי). א. ההערכה שלי שהוא נותן ביצועים עדיפים מה 6850 בכמה אחוזים ולכן העדפתי אותו - האם אני צודק ? ב. במחשב כרגע יש לי ספק SPIRE JEWEL 500W (כן אני יודע שהוא לא ברמה של SEASONIC וכו'..) השאלה העיקרית היא האם הוא יחזיק את המערכת (שמבוססת I3..) ? * אני מעריך שאם הספק היה מאחת החברות המובילות ב500W לא הייתי ממש מודאג, השאלה די מדאיגה אותי אשמח לתשובה אם מישהו יודע... :s05:

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום חברים. כאמר אני רוצה לדעת מה הדגם של הוודו הזה ואני צריך דריברים כי ניסיתי לחפש ולא הצלחתי להוריד בהצלחה שום דריבר אז ככה הנה התמונות - http://forums.ort.org.il/files/190/2257739/9632611.jpg http://forums.ort.org.il/files/190/2257744/3823178.jpg מקווה שתעזרו לי, תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  24. הוא יריץ לי משחקים טוב? כמו פרואבלושן, פאר קריי, ודברים דומים???

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  25. http://www.tweaktown.com/articles/1131/15 נראה שהביצועים כמעט זהים ל 8800GTX.

• 11 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.