עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SpidiMan,

אני מתכנן לקנות בקרוב את הכרטיס מסך ATI 9550 128MB (כמובן לא הSE) וסוף סוף להחליף את הMSI FX5200 128MB שלי...(המשחקים פועלים, אבל בצורה מחרידה...אפילו פיפא). השאלה שלי היא: על איזו חברה לכרטיס מסך כדי לי ללכת ? אישית חשבתי ללכת על הMSI (למרות שעדיין לא מצאתי 9550 שלה בארץ) הציעו לי גם PowerColor (איך היא ?) וכמובן Gigabyte. אם זה משנה, יש לי לוח אם של MSI K7N2. תודה !

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  2. יש לדוד שלי מסך LCD רגיל של טלויזיה שהוא קיבל אם אני לא טועה זה 21 אינג' קיצר הוא קנה ומחשב והוא מעוניין לחבר אותו למחשב (נגיד שיש לו כרטיס עם TVOUT כי אני לא יודע מה יש לו) עם איזה חיבור הוא צריך להשתמש בשביל לקבל תוצאה איכותית?? ובשביל שהמסך ישמש כמסך מחשב לכל שמאפשר לקרוא טקסטים וכו..צריך לשנות הגדרות אם כן איפה זה בדרייברים של הכרטיס מסך או בהגדרות תצוגה? ומה הגדרות שצריך להגדיר לכל אחד מהם? אם שאלו את זה מלפני אני מצטער אבל עשיתי חיפוש ועברתי על כל תשע הדפים ולא מצאתי כלום.. תודה למי שיענה לי על השאלות!!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by XpideR,

שלום כרגע הכרטיס מסך שלי הוא 8800gt הוא סבבה לגמריי אבל הקטע הוא שאני רוצה להביא מסך עם רזולוצייה 1900-1200 ואז הוא לא יחזיק טוב אז אני מתלבט כרגע בין הכרטיס הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_704&products_id=10819 שבמחיר מצויין לבין hd5770 שעולה 815 שקל באייבורי על מה כדי ללכת ? המפרט שלי הוא e7200 oc 3.8 p35ds3l 3gb ram enermax liberty 400w הספק יחזיק בכלל אחד מהכרטיסים האילו ?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  4. שלום חברים, לאחר חודשים של תקלות מוזרות ומורכבות לאבחון הבנתי שככל הנראה מדובר בכרטיס מסך פגום, כמובן קשה להיות בטוח ב-100 אחוז אבל מדובר בהפעלות מחדש של המחשב באופן בלתי צפוי שמקושרות בד"כ לכרטיס מסך. ההפעלות מחדש מופיעות בכמה מצבים: הפעלת סרטונים באתר YouTube בנגן פלאש ללא ביטול hardware acceleration גורם להפעלה מחדש/החשכה של המסך כמו במצב שינה ללא יכולת לבצע שום פעולה במחשב מלבד כיבוי. הפעלת סרטי HD עם מספר "מפענחים" נפוצים כגון K-Lilte ועוד אחרים בשילוב MPC, גורם לאותה תופעה בדיוק. רק לאחר בדיקת עשרות "מפענחי וידיאו" שונים הצלחתי למצוא אחד בשילוב של של BSplayer שלא גורם למחשב לקרוס. הפעלת משחקים, כגון The Sims 3 גורם לקריסה בסיום טעינה מלאה של המשחק. הטמפ' של המחשב …

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  6. אהלן חברים, רכשתי לאחרונה דיאבלו 3 והכרטיס מסך (8800 GT) עושה קצת בעיות..אני חושב שהוא שרוף. יש לי מעבד intel core 2 quad Q6600 2.40GHZ לוח אם של Gigabyte P35-DS3L 2 ג'יגה RAM של G.skill ספק כוח liberty elt400AWT בכל מקרה אני רוצה לשדרג לכ מסך חדש בתקציב של עד 500 ש''ח ורצוי אפילו פחות. יש עוד דברים שרצוי שאשדרג שלא עולים הרבה? אשמח לשמוע המלצות ! תודה רבה על העזרה אנשים!</blockquote>

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by Roeebaeloha,

שלום לכולם אני טס עוד מעט להונקנוג ואני מתכן לקנות שם כרטיס מסך חדש אפשר לראות את המפרט של המחשב שלי בצד יש לי כמה שאלות: האם כדאי לי להביא את ה-980ti? (אני מאלה שתמיד חייבים להיות להם את הכרטיס הכי חדש וטוב) האם כדאי לי לעשות sli במקום לקנות 980? (אם צריך אשדרג לוח אם) האם אני יוכל לעשות sli עם המעבד שיש לי? (מבחינת מסילות pci-e) האם הספק שלי מאפשר עבודה עם עוד 980?

8. Started by dog_foot,

שלום! אני מחפש כרטיס מסך פשוט, זול, שמטרתו היחידה היא לשדר את המחשב על מסך LCD/פלזמה המסכים הם עם חיבור HDMI כך שאני צריך מסך כרטיס מסך עם יציאה HDMI. ראיתי הרבה בשוק וגם זולים אבל אני לא יודע אם הכרטיסים האלו מעבירים גם סאונד. בקיצור, מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI שמשדר גם קול, בין אם הוא חכם ויודע להוציא לבד בכבל או בין עם חיבור פנימי של כבלים מהכרטיס קול אל הכרטיס מסך. המון תודה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

השאלה במסך. תודה-גיל

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  10. איזה כרטיסים טובים יש בטווח מחירים הזה? חשוב לי שבכרטיס יהיה: 1) שלט-חובה 2) איכות הקלטה של שידורים טובה 3) איכות הקלטה מוידאו טובה 4) איכות צפיה טובה 5) אני חושב שאני צריך גם מה שנקרא Tuner פנימי, מפני שאני מתכוון לחבר את הכרטיס בעזרת כבל לחיבור ה-TV שבקיר... אם צריך להגדיל את התקציב לסביבות 500-600 ש"ח, כדי לקבל את כל מה שביקשתי כאן, אז אני מוכן, אבל זה התקציב הראשוני, רק אם ממש צריך אני אוסיף... תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  11. היי! הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך במחיר שפוי מומלץ לחויית משחק טובה בFLIGHT SIMULATOR עם עדיפות לATI. המפרט המדובר הוא מעבד E5200 ו2 ג'יגה זיכרון. תודה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1568 זה של הג'יגה בייט וזה של הלדטק http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688 למה יש כאלה הבדלים במחחיר מה הלדטק עושה פחות ביצועים?

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by amitaihasnes7,

חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב. המטרה של המחשב שלו היא בעיקר למשחקים. בינתיים יש לו מחשב די גרוע, ואני רוצה לעזור לו למצוא שידרוג כמה שיותר טוב למחשב שלו. זאת אומרת שלא יהיה לו צוואר בקבוק ושהכסף שלו יוכל לתת תמורה כמה שיותר טובה מבחינת ביצועים (הוא לא מתכנן OC או פתיחת צינורות עיבוד). התקציב שלו הוא 600 וההעדפה שלו היא לכרטיס בינוני שיוכל להריץ לו את המשחקים החדשים גם בעוד שנתיים (לא בצורה חלקה אבל גם לא נמוכה מדי). אז יש לו אפיק AGPX4 לוח אם שתומך ב-DDR עם שלושה סלוטים (יש לו סטיק אחד של 256 במהירות של-333MHZ) מעבד PENTIUM4 2.4GHZ (לא HT) אז אני חשבתי לעשות לו -Dual Channel במשהוא כמו 250 שקל (להוסיף עד סטיק של 256). ו-geforce 5500 ב-350 שנשארו (הוא יכול לחרוג מהתקציב רק …

• 7 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by Fenomeno,

Minimum: CPU: 800 MHZ - 1 GHZ GeForce 3 TI/ATi 9600 Pro RAM: 256 MB RAM Standard: CPU: 1,7GHZ-2GHZ GeForce 4 TI 4400/4600/ATi 9700/Pro RAM: 512 MB RAM Optimal: CPU: 2.5 GHZ - 2.8 GHZ GeForce 5800FX/5900FX/ATi 9800 Pro RAM: 786-1024 MB RAM :

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  15. Started by Hyena,

שלום, השאלה שלי היא כמו בכותרת, אני רוצה 4800 אבל יש 4 חברות ASUS MSI LEADTECH GAINWARD, מה הכי טוב? דרך אגב מה ההבדל בין 4800 ל 4600 ל4200? נגיד ש4600 טוב מ4200, אבל מה ההבדל בין 4600 ל 4800? נראה לי שהם באותו טווח מחיר בערך. בכלל 4800 יספיק לעוד הרבה זמן? תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by אופיר_תא,

אני בודק אפשרות להחליף מחשב (בתכלס להחליף הכל חוץ ממארז וספק כוח) וראיתי מפרט שעונה לי על הצורך לשנים רבות. הנושא היחיד שאני לא סגור לגביו הוא כרטיס המסך. הוא מגיע עם כ.מסך Inno3D GT210 512MB. הצרכים שלי הם לא של גיימר, אם אני משחק במחשב זה במשחקי אסטרטגיה ישנים ולא מעבר. השימוש העיקרי הוא לעבודת בסביבת אופיס ואינטרנט. מה דעתם על הכ. מסך הנ"ל? תודה

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by lior99,

בהנחה ששתיהם עןלים אותו דבר

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  18. Started by MATRIX40,

ערב טוב ברשותי מחשב : I7 4790 ו 8GB DDR3, ספק SEASONIC W650,לוח ASROCK טמפרטורות מעבד מקסימום 63 וכרטיס מקסימום 70 צלזיוס.... עד לא מזמן היה ברשותי GTX 970 G1 GIGBYTE התחלתי לשחק את GTA ונתקלתי בנפילות ב FPS מ 60+ ל 30+ החלפתי כרטיס ל 980TI GIGABYTE G1 חדש ועדיין התופעה קיימת ... אומנם הביצועים הרבה ותר טובים (18440 ב 3D MARK FIRE ), אבל עדיין יש נפילות כאלה ורק במשחק הזה !? יש למשהו רעיון, בשאר המשחקים אני מעל 100 FPS באולטרא עם דרייברים הכי חדשים. תודה וחג שמח

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. אני קונה ממישהו מחשב HTPC שייעודו ניגון תכני HighDefenition! בין היתר יש במחשב כרטיס בן שנה gforce 6800 128 mb שמחובר AGP. הבעיה היא שבאתר של Nvidia רשום שהכרטיס לא תומך בהאצת חומרה של תכנים המקודדים בH264.. (גם בתכנים רגילים וגם בתכני HD) השאלה היא האם ללא האצת הכרטיס מסך אוכל לנגן בכל זאת תכני HD מסוג H264? האם חיבור AGP באמת כל כך גרוע ולא טוב להצגת תכני HD? תודה!

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  20. אוקיי , מה שהתחיל כהפתעה נעימה לטובתי מתחיל להראות יותר ויותר חשוד. הזמנתי כ.מסך HD4830 של חברת PowerColor , קיבלתי אריזה סגורה ומנויילנת שהכיתוב עלי היה HD4850. נורא שמחתי כמובן , הייתכן שהבלתי אפשרי קורה! סופסוף טעות לטובתי? , אז זהו שלא. בפנים גיליתי כרטיס שמזכיר מאוד את ה PowerColor HD4830 שראיתי באתרי ביקורות , רק שיש קצת שוני בצבע ובמבנה הקבלים. לכרטיס יציאות רגילות כמו של ה 4830 והבאנדל שקיבלתי היה ... CD של דרייברים. איכשהו נראה לי שקומבנתי , אבל לפני שאני מוציא סתם דיבה. אני צריך עזרה בלאמת חשדות.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב שלי מכייון שהכרטיס הקיים כבר זקן (sapphire 6950 2GB) ואני קצת דואג לגבי המשחקים החדשים של 2016 האם הכרטיס שלי יוכל להריץ אותם. המפרט שלי כרגע הוא: לוח : GIGABYTE Z68UD3-HB3 מעבד: I5 2500K @4.3GHZ קירור למעבד נוקטואה D12 זיכרון : corsair vengence 16GB cl9 1600 ddr3 ספק : antec HCG750 750w מארז CM690II מסך פיליפס 1920/1080 ועוד LCD FHD גם שמחוברת למחשב לסרטים. בעתיד כנראה מסכי 4K שניהם . ההתלבטות שלי הייתה אם בין ללכת על הכי טוב שזה 980TI G1 או של EVGA דגם CLASSFAID או פשוט לרדת קצת בכוח מפחד של צוואר בקבוק בעתיד. אני משאיר את שאר העזרה לכם. תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by havivt,

של חברת INNO משהו.. (נדמה לי INNOVISION) האם זו חברה מוכרת ? האם הם טובים ? איזו חברה כדאי לקנות ? ראיתי כי יש ti4200 64MB של ABIT ב520 ש"ח. האם זה עדיף?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Artemis Entreri,

שלום, באתר של NVIDIA אם אני רוצה להוריד דרייברים לסדרה 6 (וגם 7) הוא מביא אותי לעמוד שמציג גירסא של 93.71 לעומת זאת אם אני לוחץ על 8800 הוא מביא אותי לעמוד שמציג גירסא 158.22 אם ברשותי 6800 יש משמעות לכך שאני אוריד את ה158.22 ? יש בכך יתרונות/חסרונות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  24. הדיווחים אודות הרבעון השלישי בתחום כרטיסי המסך כבר כאן, עם בשורות חיוביות צנועות עבור השחקנית האדומה כפי שקורה מדי שלושה חודשים, גם עכשיו אנחנו מקבלים דיווח כללי צנוע מחברת האנליזה JPR אודות מצבו של עולם כרטיסי המסך הדיסקרטיים – והחדשות הטובות הן ש-AMD מצליחה להחזיר לעצמה קמצוץ מנתח השוק שאיבדה, אך מה שקצת פחות חיובי הוא שאותו שוק הופך ליותר ויותר קטן. לפי הדיווח הנוכחי, ברבעון השלישי של שנת 2015 נמכרו בסך הכל כ-12 מיליון כרטיסי מסך ייעודיים – רובם ככולם מבית NVIDIA ו-AMD. מדובר בעלייה נאה של 27.6 אחוזים לעומת המספר שנמכר ברבעון השני של 2015, וזה טוב – אך באותה נשימה כדאי לציין כי מדובר בכל זאת בירידה של 3.8 אחוזים לעומת המספר שנמכר ברבעון השלישי של 2014, כך שמע…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by lowlow1001,

הכרטיס הגיע אליי במקור עם 430\1300 שזה מספיק אבל בשני משחקים עשיתי OC דרך COOLBITS ך 460\1430 המשחקים הם FEAR ן OBLIVION ומוסיף לי עוד קצת איכות אבל מורגשת עם זאת החשב פחות יציב ואחרי 30-60 דקות משחק מאתחל את עצמו לפעמים השאלה היא האם אני גורם נזק בלתי הפיך לכרטיס או שאלה הן פעולות הגנה בסיסיות של כרטיס המסך? דרך אגב יש לי ספק ENERMAX 420W LIBERTY PFC שיכול להיות שהוא חלש קצת

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.