עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אז כן - פרויקט מחשב HTPC (+ גיימינג) התחיל להתפתח בביתי. ואשמח אם תוכלו לעזור טיפה בבחירת הכרטיס המתאים. ההתלבטות נכון לעכשיו היא בין ה-HIS 3850 IceQ TurboX 512MB לבין ה-8800GT 512MB. המחשב יחובר לפלסמה (Pioneer 5080HD למתעניינים) ע"י כבל HDMI. מתוכננת צפיה בתכני HD (בעיקר 720P). אם הרעיון של מחשב בסלון, ישר עלה הרעיון לשחק משחקים על הפלסמה (רזולוציה של 1365 על 768). מי לדעתכם מבין הכרטיסים יעשה את העבודה הטובה ביותר? (מוזמנים להציע כרטיסים נוספים עם יש צורך - עד 250$ לערך). נכון, אני יודע שה 8800GT חזק יותר במשחקים (למרות שלא בהרבה שמדובר ברזולוציות נמוכות), אבל ל-3850 יש: DirectX 10.1 / Shader Model 4.1 / ATI Avivo / HDMI with Video and Audio / ATI …

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by nicirnTAL,

http://www.hwzone.co.il/#newsitem1045240767,50403, הם רשמיים? לא כתוב בידיעה, ואני לא מוצא אותם באתר של ניווידיה! :

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by def,

יש לי כרטיס מסך מסוג asus mx 440 וכשהייתי משתמש ב98 הכל היה טוב וסבבה עכשיו פתאום כשעברתי לxp הכל השתנה ואני לא מוצא מאיפה לשנות?!?! אז בבקשה מה עושים בשביל שיהיה tv out??? :AR15:

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by duhifat,

יש לי אולי אופציה להחליף את ה LG F900B הדפוק שלי במסך Viewsonic G90f+B.... מישהו יודע עליו משהו? חדות, עומק צבע, רזולוציות, עיוותים, MOIRE וכו' דברים שמסתבר שכדאי לדעת מראש לפני שקונים מסך? באתר של VS כתוב שהוא SHADOW MASK, כלומר בעברית "לא שטוח" . האם זה נכון, או שזה SHADOW MASK שטוח (עד כמה שידוע לי אין דבר כזה אבל תמיד יש פעם ראשונה)? תודה

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  5. הדרייברים של Nvidia פשוט על הפנים זה ממש גועל נפש מה שהם עושים! :pissed: כל סט של דרייברים שניסים לפחות מהאחרונים יש לי רק בעיות עכשיו אני עם 100.87 ביינתים לא עושים בעיות. אבל לפעמים אני יוצא ממשחק וזה משבש לי את התצוגה של ה windows ואז אני צריך להתקין אותם מחדש... לפי מה שהבנתי ברשת זה בגלל שיש לי מסך WIDE. :pissed:

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by davesa,

קניתי ב PCH כרטיס Ti 4200 AGP x 8 128 Mb של Triplex. בטעות הביאו לי כרטיס בלי AGP x 8 וצריכים כעת להחליף לי את הכרטיס. מכיוון שראיתי שהמחיר של הכרטיס של Leadtek זהה, רציתי לשאול בהזדמנות זו אם אולי כדאי כבר שיביאו לי כרטיס של Leadtek ? לשני הכרטיסים תכונות דומות לכאורה - TV-OUT , DVI , 128 Mb , AGP x 8 אז איזה Ti 4200 עדיף (Triplex / Leadtek) ? יש בכלל הבדל מהותי כלשהוא ביניהם ?

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by wais ass,

אני חובב משחקים ובזמן האחרון אני מתלבט אם לקנות מסך LCD עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף כי לפי מה שהבנתי מסכי CRT עדיפים למרות מחירם הזול...מה אתם אומרים?????

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by pazer005,

מה עדיף בתכלס, כרטיס High-End אחד או שני כרטיסי Mid-End במערך SLI אן CrossFire?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by tfo,

בעיקר למשחקים לא כל כך חדשים, AGP לא PCIE תקציב עד 500 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  10. שלום מישהו יודע מתי הכרטיס GTX 960Ti יוצא , גם בערך חודש יציאה או משהו כזה ? (או כרטיס אחר שנמצא בניהם) הבעיה היא שאני רוצה כרטיס בין ה 960 לבין ה 970 כי וואלה ההבדל כסף בניהם די גדול וזה מרגיש לי שאם אני קונה את ה 970 זה יקר מידי ו 960 זול ואני לא רוצה כרטיסים של הסדרות הקודמות שלהם וגם לא מעוניין בAMD אז אולי יש איזה כרטיס חדש של הירוקים שעתיד לצאת ?

11. Started by The_Byter,

?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Vivaldi,

אהלן, יש לי HTPC ANTEK NSK2480, שמגיע עם EarthWatts 380W power supply המעבד והזכרון הם i5 4670 with 8 Giga ram אני מעוניין לשים את הכרטיס הבא: (EVGA GTX750Ti 2GB GDDR5 (02G-P4-3751-KR יש המלצות שונות באתר של היצרן ובחנויות שונות לגבי מינימום הספק וזרם, הבנתי שזה תלוי מעבד וזכרון. האם לדעתכם ניתן יהיה לשלב את הכרטיס מבלי לשנות את ספק הכוח? תודה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by kob97ib,

לפני שאני מספר אני רק אגיד,שכן אני מודע לזה שזה מפרט ישן והכל.אז אם לא אכפת לכם,לעבור לבעיה עצמה. הנה מה שכתוב לי בEVEREST לגבי הנתונים של המחשב. הבעיה התחילה כשניסיתי לשים פה כרטיס מסך,המוכר בחנות לא נשמע כזה מבין בכל הסיפור ,אז העדפתי לשאול פה. כמו שהבנתי המחשב הזה עובד על זכרונות (DDR-SDRAM) ,בכרטיס מסך שהוא הביא לי ,יש מדבקה שאומרת שהכרטיס עובד על DDR2. אני יודע שחלכקם פה אמרתם שלא תמיד זאת הבעיה ,שיכולות להיות סיבות נוספות שהכרטיס לא יתאים בגללן.אבל אני רוצה פשוט להבין,אם לא זאת הבעיה.אז מה כן. החיבור של הכרטיס הוא -AGPx8. ברגע שאני מחבר את הכרטיס ואני מדליק,אני שומע צפצוף אחד ארוך ושני מהירים אחריו.הבנתי שזה אומר שיש בעיה עם הכרטיס מסך. ניסיתי לחפש את השם ש…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  14. Started by cohenkobi1,

יש למישהו הצעה? אני לא מבין מה ההבדל בין כל הכרטיסים שסדר מחירים הזה... תודה מראש, קובי.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by thegame998,

אתם יכולים לתת לי כמה תמונות של ליבה ליראות איך זה ניראה? ואם ליבה של כרטיס מסך ומעבד וכו' ניראים בערך אותו דבר?

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by Keman,

http://www.dailytech.com/Midrange+GeForce+8000series+Launch+Dates+Prices/article6825.htm

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  17. אני צריך מסך חדש אין לי הרבה כסף להשקיע האם כדאי ללכת לבדוק את המסך הנ"ל? יש אותו למישהו שהוא יכול להגיד את דעתו על המסך? ואם אין אותו איזה פאקים אני צריך לחפש במסך יד 2 (בן שנה וחצי על פי המוכר) מלבד שריטות צריבה ועוצמת הארה חלשה. האם יש עיוותים גיאומטריים שצריך לראות ואיך אני בודק (תעזרו לי פליז כי מחר אני קופץ אל הבחור.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by JHONLEV,

אני רואה סרטונים בכל מיני אתרים בל אני לא שומע כלום... ניסיתי JAVA , FLASH PLAYER, מלא קודקים, NET FRAME WORK , אבל אני לא שומע שום דבר.., האם אתם תוכלו לעזור לי ? וגם קבצי SWF אני לא מצליח לשמוע בכלל..

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. הורדתי Driver של NVIDIA וזה לא פתר את הבעיה אולי צריך לשנות את ההגדרות. משחקים חדשים עובדים לי חלק ה-iron storm הוא מ-2002 וכתוב על העטיפה minimum cnfiguration p3 600 ram 128 mb hard drive space 1.2 gb /me/2000/xp geforce 2 direct x 8.1 יש לי יותר מהדרישות האלה והמשחק לא עובד והוא בדיסק מקורי אני לא יודע מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by shimronfio,

אני מתלבט בין שני סוגי החברות של הכרטיס HD 4870 שכוללים צלעות קירור. מה עדיף מבין שניהם? ‏HD 4870 DK 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ ASUS ‏HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E SAPPHIRE

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Mister-G,

כמה ה FX5800ULTRA יעלה אחרי שיגיע ה 5900ULTRA? והמחיר של R9700Pro ישתנה גם בהתאם? ???

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by eran131,

שלום לכולם בתאריך 26/5/10 יצא עדכון חדש של ATI לגרסאות 4XXX(רק את זה בדקתי) יש לי כרטיס מסך ATI Readon 4890 Vapor-X והורדתי את העדכון כשסיימתי את העדכון הוא אמר שיש בעיה עם החבילה(The Package is failure משהו בסגנון הזה) ואז כשהוא ביקש לעשות Restart ,עשיתי את הRestart והוא הראה את השגיאה הבאה שלא נותנת לי להפעיל CCC- בבקשה תגידו לי מה לעשות, (מחקתי את הדרייבר דרך ההתקנה-עשיתי Uninstall ואז הפעלתי ת'מחשב מחדש ולחצתי על Install וזה עדין לא עזר...) תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by jonathan buchwald,

Asus, msi, gigabyte? יכול לבחור רק מהחברות הללו. תודה רבה לכל העוזרים!

24. Started by Jules Winnfield,

אתם יודעים אם גם המחירים של הכרטיסי מסך יורדים?....ואם כן אז מתי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.