עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ayden,

היי, אילו סוגי שידור הכרטיס ASUS GeForce 8600 gt מוציא מיציאת ה-VIDEO שלו? S-VIDEO או COMPONENT ? והאם ניתן לחבר אותו לטלויזיה ע"י מתאם ל-RCA? תודה והמשך יום נעים.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  2. שלום. ברשותי (האמת שכבר לא...) 4870X2 (כפול הליבה הישיש והמעולה לטעמי). הוא התחיל להשתגע אז שלחתי אותו לבדיקה ונקבע שיחליפו לי אותו בכרטיס מסדרת 6900. המוכר בחנות לא אמר לי איזה כרטיס בדיוק (שכחתי לשאול). אני מאמין שלא 6990 (וגם אין לי ספק מתאים...). השאלה, בהנחה שאני מקבל את 6950, האם יצאתי מופסד? אני רוצה להבהיר שאם היו מחזירים לי את ה-4870X2 הייתי לוקח אותו בלי למצמץ. לא מעניינות אותי כל הטכנולוגיות שהוכנסו עם השנים (426 מסכים ועוד כל מיני בולשיט). מעניין אותי DX11, אבל כמובן שהוא לא מה שייגרום לי להעדיף כרטיס חדש. חשוב לי שאוכל לשחק במשחקים בני זמננו ב-1920X1080 עם הגדרות גבוהות ללא נפילות וקרטועים. לפי מה שאני זוכר (לא שיחקתי שנה במחשב עקב שנה ראשונה עמוסה באוניברסיט…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by iliahrom123,

אהלן שבוע טוב וחג פורים שמח הזמנתי כבר את רוב המפרט ונשאר לי תקציב סביבות 2200 שקל לכרטיס מסך השאלה העיקרית היא מה יהיה עדיף לי מבחינת ביצועים וטווח הרחוק והקרוב ההתלבטות היא בין מערך של MSI R9 270X GAMING 4GB לבין R9 290 TRIX בודד המפרט שהוזמן לבינתיים הוא I7 4770K MUGEN 4 GA Z87X D3H GSKIL DDR3 1600 ARES 4*4 CORSAIR R500[כבר בבית] SAMSUNG 840EVO 120GB[כבר בבית] SEASONIC 620W S12II[מהמחשב הישן] SAMSUNG F3 500GB[מהמחשב הישן] השאלה הנוספק היא אם אני אצתרך להחליף את הספק אם אני שם מערך. תודה

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by haimon_v,

שלום, אני מחליף את ה 7900GS המצויין שלי ל4850 החביב על כולם. רציתי לדעת איך נכון לעשות את ההחלפה. האם להסיר את הדריוורים של נווידיה ואז להוציא את הכרטיס הישן או קודם להחליף פיסית את כרטיס המסך ואז להסיר את הדריוורים הישנים ולהתקין את החדשים? :s05:

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by davidreznic,

ישל י שאלה. אני מתכוון לרקנות את ה8800GT של ASUS, ויש לו יציאה עם חיבור COMPOSITE זה אומר שאני אוכל להקליט מהטלוויזיה למחשב??? אם לא, אז האם הכרטיס טלוויזיה של LEADTEK הזה PXTV1200 משתלם/איכותי??? תודה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by paulyoung,

היי, מתלבט בין שני המסכים הללו. ההבדל העיקרי הוא 4ms מול 8ms - האם יש הבדל משמעותי בזמני התגובה במשחקים? הבדל נוסף, ל-760b יש אפשרות להשכיב/לסובב את המסך על צירו. ההפרש בין המסכים הוא 340 ש"ח

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by EAD,

DRIVERS נמצאים באתר הרשמי שלהם. הDRIVERS שם WHQL (כלומר מורשי מיקרוסופט לחלונות) יש לכל הגרסאות, כולל 64 ביט ו32. שיפור מאוד נחמד שהוסיפו, שאפשר לבחור למטה באייקון של ATI, שהוא יציג שימוש בCROSS FIRE ואז שאתה מריץ משחק, אתה רואה למעלה מימין (אייקון ענקי למדי) שהוא תומך בCF. נחמד שמריצים משחק חדש ורוצים לדעת אם הוא תומך, ואז אח"כ לכבות את זה (סתם מציק לראות את האייקון כל הזמן) מקווה שאנשים פה יורידו וגם יתנו קצת מבחני ביצועים ;D URL=http://imageshack.us] windows XP - בעיות שפתרנו: *הרצת אפליקציות OGPENGL מסויימות שעלולות לגרום למערכת להפסיק להגיב *סיבוב מסך שלא עבד טוב בXP *ניתוק פעל של תצוגת CLONE עלולה לגרום לאי יציבות ושיבוש *חבילת תיקונים של WINDVD בעיות ש…

• 54 תגובות
    • 6k צפיות
  8. (לא מצאתי מקום אחר כדי לפרסם את ההודעה הזאתי..) האם יווצר צוואר בקבוק במשחקים אם יש לי מסך כזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1502 האם זה ממש יפגע בגרפיקה/איכות במשחקים? (ה"כבדים") (לא מדובר על הכי הכי הכי גבוהה שאפשר... אלא על איכות טובה.) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by drorel,

היום פעם ראשונה מאז שהתקנתי XP ניסיתי ללכוד באמצעות כרטיס המסך של ASUS 7700 דלוקס וכניסת הוידאו שלו , קטע וידאו. על ה 98 לא היתה לי שום בעיה אף פעם,אבל להפתעתי כעת על ה XP במהלך הלכידה מופיע מעיין מלבן לבן באמצע התמונה והוא נישאר כך לאורך כול הלכידה (המלבן מופיע גם בלכידת פריים בודד). שדרגתי את הדריברים , לדרברים האחרונים של ASUS 29.80 ו WDM 1.11 אבל התופעה חוזרת על עצמה. החלפתי גם כבל SVIDEO , אבל עדיין נאדה (המלבן הלבן מופיע גם כאשר לא מחוברת מצלמה ל כרטיס !). אנא עזרו כי אני השתגעתי ??? דרור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מנסה להתקין דרייבר לכ. מסך חדש (9600GT) שחיברתי למחשב. הורדתי את הגרסא המתאימה (64 ביט) מהאתר של NVIDIA והרצתי את ההתקנה. ההתקנה מפסיקה באמצע ולא מתקינה שום דבר. יש למישהו פיתרון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by jepe,

חיפשתי בהגדרות של הכרטיס דרך הלוח בקרה של ATI ולא מצאתי. בחלק מהשחקים אין אופציה כזאת. אני עכשיו משחק ב CRYSYS וישה TEARING נוראי. חשבתי אולי הVSYNC יפתור את זה אבל אני לא מוצא את זה לא בהגדרות של המשחק ולא של הכרטיס המסך. מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  12. Started by gooz,

אני משחק בהיילו ובהגדרות של ביצועי גרפיקה ישנה אפשרות לVSYNC ומה שכתוב שם אומר שהפריים רייט לעולם לא יעלה מעל המותר וזה נותן את הביצועים הכי חלקים והאמת זה באמת עושה את זה אבל השאלה היא האם זה מוריד מאיכות הגרפיקה או משהו אחר? האם כדאי להשאיר את זה או שאם יש כרטיס מסך שאמור להחזיק כזה משחק כדאי לשים משהו אחר ? תודה :]

13. Started by X-Style,

ההתלבטות היא כמובן בגלל התקציב.. ה3870 קצת יותר זול מה8800GT.. השאלה היא האם יש כרטיס מסך שמשמעותית יותר חזק מהשני? או יותר טוב, יש בנצ'ים בכלל לכרטיסים האלו? תודה מראש :]

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  14. את הכרטיס עם התמונה הראשונה או את הכרטיס מהתמונה השניה.אין לי בעיה להוסיף 100 שח שזה ההבדל במחיר בין שניהם. אני יודע שהחברה LEADTEK היא פצצה של חברה.אבל איך החברה BFG..? הקיצר מה עדיף לקניה? אולי יש לכם כרטיס אחר יותר שווה אז תגידו תודההה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by avidan28,

http://www.cd-log.co.il/products_enlarge_h.asp?pid=2612&pcsid=51 מישהו מכיר את היצרן הזה?? מצאתי אותו שחיפשתי כרטיסים עם המאוורר החדש - 75 ממ.השם לא מוכר לי בכלל.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  16. לאחר שלא נצפה שום דגם חדש או מרוענן שעושה שימוש בכרטיסי המותג, ברשת סבורים כי NVIDIA החליטה לחסל את הסדרה הצנועה ששימשה בתור חיזוק לליבות הגראפיות המובנותלכתבה

17. Started by nVIDIA70,

יש לי שאלה: מהו הפרש הביצועים באחוזים (פחות או יותר) בין ה-7600GS לבין ה-7900GS? ושאלה נוספת: מהו הפרש הביצועים (שוב באחוזים) בין ה-7600GS לבין ה-X1950XT

18. Started by RoverBoy,

אהלן חברה יש לי מחשב עם מעבד AMD 4200 athlon64 x2 2.2GHZ ועוד אחד AMD 5200 athlon64 2x 2.7GHZ אם אני שם לכל מחשב כזה 8800GT יש מצב שיהיה לי צואר בקבוק? אני מאמין שב5200 לא יהיה אבל ב4200?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  19. היי, מעוניין לדעת אם המערכת שלי (ספק בעיקר ) תתאים לכרטיס 7950 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu . האם יש הבדל בין הכרטיס של פלונטר לבין זה של TMS : http://www.tms.co.il/product/13090 שכן לא מצויין OC . לעזרתכם אודה המערכת: מעבד - Core I5-3470 קירור למעבד - Zalman CNPS 7000 לוח אם - Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 זכרון - Kingston 2x4GB DDR3 כונן קשיח פנימי Intel 120GB 330 SSDSC2CT120A3K5 ספק כח - Antec High Current Gamer 520W HCG-520 מארז - Antec One Hundred כונן DVD LG

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by IcE_MaN0,

עד ל-2000 שקלים על איזה מסך אתם ממליצים לא משנה lcd או crt.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by Kfir,

יש למישהו מושג אם יש מצב או כל אפשרות להגיע בTV OUT של כרטיסי המסך לרזולוציה בטלויזיות החדישות של 1024x800 ? תודה... kfir@jesta.co.il

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. http://vr-zone.com/?i=4737 פשוט מטורף, חבל שזה לא מיועד לשוק הבייתי...

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by niv212,

שלום, לאחרונה רכשתי טלויזיה 22" חדשה בעלת חיבור HDMI, וחשבתי שזאת הזדמנות לחבר אותה למחשב(ראו מפרט). אז באמצעות מתאם dvi-hdmi שקיבלתי עם כרטיס המסך (ati hd4850) ושמתי לב שכאשר הטלוויזיה מחוברת לכרטיס המסך (בנוסף למסך 17" הראשי) המחשב נוטה לקרוס לעיתים קרובות אם בכלל עולה. ורק כשהכבל מנותק פיזית מהמחשב הבעיה נפסקת. ניסיתי לעדכן את הדרייברים מספר פעמים אך ללא תועלת. למישהו יש רעיון מה יכול להיות גורם הבעיה?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  24. האם היה הבדל גדול במחיר או הבדל כלכך גדול בביצועים שהוא יצליח להפיל את ה9700 לירידת מחירים קיצונית לפי מה ששמעתי לא זה ולא זה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. לפני 22 יום הוציאה ATI דרייברים בגרסאת הקאטליסט 3 לכרטיסים אשר נבנו על ידה. היום הוציאה ATI דרייברים מבוססים אותה גרסא לכרטיסים מבוססי ATI עם תמיכה מלאה לDIRECTX 9. הערה: לבעלי ווינדוס XP - הדריייברים הם WHQL מלאים. אני התקנתי אותם על הווינדוס XP שלי עם הHercules r9700 והוא עובדים מצויין.... הולך לעשות עכשיו 3dMark.....

• 5 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.