עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pazer005,

מה הרמה של VIVO? כלומר, אם אני מחר את הממיר עם RCA, האם ניתן יהיה להקליט באותה הרמה כמו של כרטיס טלוויזיה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  2. הי, קיבלתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו כמו שנאמר, התקנתי את התוכנת באנדל שבאה איתו - Power Director של Cyberlink, לא ברור למה - התוכנה לא עובדת - גם קופצת לי הודעה של Windows שזה ביצע פעולה בלתי חוקית ויסגר, וגם אם אני לא נותן לו לסגור ומנסה לעשות Capture זה לא ממש עוזר. ניסיתי עם Nero Vision וזה גם לא הצליח, ניסיתי עם Power Cinema גם של CyberLink וזה גם לא עבד. התוכנה היחידה שהצלחתי איתה זה Windows Movie Maker, אבל הוידאו שנוצר נראה ממש ממש מעפן. ניסיתי את כל השיטות שידור שיש, אף אחת מהן לא הניבה תוצאה יפה. המקור וידאו הוא הממיר הדיגיטלי של הוט, זה מחובר לScart עם SVHS למחשב. מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד כמו שצריך ולהיראות נורמלי? תודה!

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  3. שלום, היום סוף סוף קיבלתי את הכרטיס שלי (Connect3D X800GTO VIVO) קיבלתי 2 כבלים שמפוצלים ל 3- אחד מהם אדום/כחול/ירוק ואחד מהם עם 2 יציאות צהובות, ו 2 שנראות כמו S-video ועכשיו לסדרת השאלות- 1-איך אני מקליט? 2- VIVO לא לוכד גם קול, נכון? 3- במקרה והוא לוכד קול, הוא מעביר גם קול במקרה של חיבור לטלויזיה? (למרות שלא נראה לי) תודה לכל העונים. ובבקשה בלי הערות כמו "יכולת לקחת כרטיס יותר טוב במחיר הזה בלה בלה בלה" כי קיבלתי אותו במחיר פשוט בדיחה (950 שקל עם סיילנסר)

• 14 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by deso,

1)חייבים להשתמש בתוכנת VIVO בשביל לראות TVIN או TVOUT? 2)במקרה שנעשה TVINשל הטלוויזיה וTVOUT של המחשב,מה עושים במקרה שהמסך של הטלוויזיה קולט רק את ההתחלה (הטעינה של Windows) ואז מפסיק לקלוט את המסך של המחשב? 3)מה עושים במקרה שנעשה TVIN של הטלוויזיה וTVOUT של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן? 4)מה עושים במקרה שנעשה TVOUT של הטלוויזיה וTVIN של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן ובלי קול? תודה

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by ofir12e,

מישהו יודע האם ניתן להשיג בארץ את המסכים של סמסונג מהטכנטלוגי ההחדשה vixlim ???

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by RGod,

קיצר אני רוצה לעשות VMOD ל 9500PRO שיש לי ,צריך עזרה ,כיוונים וכו ,קירור יש לי . עם מישהו עשה פעם לכרטיס ויכול להביא עצות יותר ממוזמן . תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by Pop3Sail,

מה קורה? תקשיבו אני רוצה לעשות vmod לכרטיס שלי בלי לעשות הלחמה... אז אני צריך למצוא smb grabbers שיחזיקו את החוטים במקום מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כאלה בארץ? ואני חייב בארץ...

8. Eניתי לבן שלי NEVERWINTER NIGHTS אבל המשחק לו עובד, לפי הודעות השגיאה אני מבין שהבעיה היא בכרטיס המסך. יש לנו VODOO3 , פנטיום 3 128K זכרון. מה עושים איפה מורידים DRV מתאים (ניסיתי כל מיני) ואם צריך כרטיס חדש אז מה מומלץ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by --Shadow--,

נשמע פחות או יותר הגיוני לפי הלוחות זמנים שלהם מדור לדור https://www.techspot.com/news/70584-nvidia-volta-gaming-gpus-not-foreseeable-future.html http://www.pcgamer.com/nvidias-next-gen-volta-gaming-gpus-arent-arriving-anytime-soon/ זאת אומרת זמינות רק לאחר כמה חודשים - קיץ 2018. וגם בהתבסס על ההסטוריה של ההכרזות: 780TI שהשתחרר בנובמבר 2013 980TI השתחרר ביוני 2015 1080TI השתחרר במרץ 2017

10. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, אני מרכיב מחשב מכל מיני חלקים שזרוקים אצלי בבית... כרגע יש לי שני כרטסי מסך ואני לא יודע מי מהם כדאי לי לשים. יש לי: dfx Voodo 3 3000 64mb ו nVidia GeForce 2MX 32mb אין לי מושג מי מהם יותר טוב, יותר חזק או יותר עמיד.. תעזרו לי לבחור... בתודה ניר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by crazydiamond,

שלום לכולם קיבלתי כרטיס עתיק יומין בשם voodoo 2 pci 12MB השאלה היא האם ניתן לעבוד איתו ככרטיס בודד או שחייבים לעבוד איתו בשילוב עם כרטיס רגיל והוודוו משמש כמאיץ בלבד, אני רוצה לחבר אותו למחשב עם מעבד פנטיום 3 1000 של קרוב משפחה, כדי לפנות את הזיכרון שנתפס ע"י כרטיס מסך OB האם הכרטיס יתמך? במידה והא נתמך האם הוע מסוגל לעבוד ב 85 HZ או רק ב 75?

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  12. Started by eyalo,

יש לי פנטיום 3 500, 256 זיכרון, winxp, וכרטיס מסך ענתיקה voodoo 3 3000,האם יש דרייבר שאוכל לשחק איתו medal of honor?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Public enemy,

היי לכולם. אם אני כבר תקוע עם הכרטיס הזה, אז עדיף כבר שאני אנסה לשפר את הביצועים שלו יש לי את הכרטיס הזה, ואני משחק במשחק מחשב שנקרא counter strike. הייתי מעוניין לדעת אם ישנם דריברים וטולס יותר חדשים מאלה שקיבלתי בדיסק ההתקנה, כדי לשפר כמה שיותר את הביצועים שלו? אם למישהו יש זמן, הייתי מעוניין לשמוע כמה שאפשר איך לשפר את הביצועים של העגלה שלי. אגב, העגלה מחוברת למסך מחברת "smile" אם מישהו שמע על זה. המסך אולי מחייך, אבל אני ממש לא! הייתכן שה default color pallate של המסך היא מלכתכילה כהה, ולכן אני צריך להגביר את הבהירות ב טולס של הכרטיס מסך? אני מניח שבילבלתי את המוח יותר מדי לפעם אחת, אז עדיף שאשתוק. בכל מקרה, מחכה לעזרה דחופה, כי אני לא יכול להתמכר למשחק בצ…

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  14. Started by ccc,

הוא לא מעלה לי משחקים ב opengl יש משהו נגד זה? אם אני מתקין דרייבר שלהם אז זה עוצר לי את הפס שמתמלא של הוווינדוס.. למה.? זה עובד רק עם דרייברים של מיקרוסופט אבל יותר חשובה התוכנה שתאיץ לי אותו opengl וכדומה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eyalo,

איזה מהם הוא כרטיס יותר חזק?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by NuXeR,

ראיתי בזיגזג את הכרטיס שלי Voodoo 3 3500 16mb עם TV טיונר בקרוב ל-900 שקל. עכישו....משהו פה לא נראה לי בסדר... לא הצלחתי למכור את הכרטיס ב-200 שקל אפילו... איך מוכרים אותו ב-900 !? זה רק אני..? עריכה - לינק : https://ssl18.vds2000.com/zigzag2000/cgi-bin/pricelist.pl?department=DisplayCard וזה עוד OEM !

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by orensharon,

תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by itzik_harel,

מישהו יודע היכן ניתן להשיג user manuals של 3dfx לכרטיסי Voodoo 3 עם יציאת הטלוויזיה. אני חיפשתי ברשת מספר פעמים ולא מצאתי. תודה, איציק.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hardware-tweaker.de/HTML/Home_4/Sonstiges_1/Berichte_Teil1/Daytona_Part1/daytona_part1.html זה דסר שלא ידעתי אליו

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by scorpion,

וובכן... שמתי לב שניתן לרכוש ב278 את הvoodoo 5 5500 64mb sdram כעת יש לי את הASUS GF2 GTS 32MB DDR למה אני מתלבט בעצם......? וובכן גיימר גדול אני לא אני לא אוהב להוציא סכומים גדולים על רכיבים כלשהם של מחשב ואני אוהב איכות תמונה מושלמת חשבתי לי.... הכרטיס הזה זול ואיכות התמונה שלו טובה אף משל הרידאון 8500 לא מעניין אותי במיוחד קצב הפריימים מה אתם אומרים? שווה להשקיע סכום שכזה (זול למדי) לכרטיס שיהיה נחות מעט מבחינת מהירות בשביל איכות תמונה חסרת פשרות? או שאולי בכלל להמשיך לחסוך בשביל הall mighty readon 9700 (תזכרו שאני לא גיימר גדול ואין לי כסף) או שבכלל לוותר כרגע על הרעיון של כרטיס המסך כי שלי מספיק בהחלט ולקנות דברים אחרים בסדר העדיפויות (כמו אוזניות חדשות, תיקון רמקול,…

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by Shortboarder,

http://www.voodoofiles.com/new.asp ;D :-X Its Names as VoodooLizer....BUMP

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by mishiago,

שלום חברים, אני זקוק לדרייבר של VOODOO MONSTER 3DFX 6MB 128BIT . כרטיס ישן מאוד אך זה מה שיש לקרוב משפחה. התקנתי לו ווינדוס 2000 אך עדיין לא זוהה הכרטיס מסך ע"י מערכת ההפעלה. יש לי דרייבר של ווינדוס 95 בלבד(הדרייבר המקורי) ומין הסתם הוא לא מתאים. אני מוכרח שתעזרו לי במציאת דרייבר לכרטיס זה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by AK,

שלום לכולם ;D (מזמן לא ביקרתי בפורום הזה - אף פעם,כי אני לא ממש "מומחה גדול") חברי בחנות מחשבים אחת(לא אציין את שמה) הציעו לי הצעה מעניינת: להחליף את הענתיקה שיש לי עכשיו(voodoo 3 2000) בענתיקה חדשה יותר(riva TNT2) - היישר מהקופסה(לא שומשה עדיין בשום מחשב חוץ ממחשב הבדיקה שלהם בחנות) פרטים: voodoo3 2000 16MB PCI connection riva TNT2 32MB AGP connection אני כמובן רוצה לשמוע את דעותיכם - האם כדאי להחליף או לא?,וגם אני רוצה קצת פרטים על מהירות הליבה ומהירות הזכרונות שלי שני הכרטיסים נ.ב אל תשאלו למה החנות מביאה לי דברים בחינם ואל תאמרו שמה שהם מביאים לי זה זבל שלא עובד( אני קונה אצלם כול 7 שנים והכול עבד perfect - בלי שום בעיות,לעיתים הם מחליפים לי דברים כמו כרטיס קול וכרטי…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by TomB,

מישהו מכיר את הבעיה? אני מנחש שזו לא בעית דרייברים כי הTVOUT עובד אוטומטית אם לא מחובר מסך מחשב, וגם לפני שעולה WIN הכל ש/ל. הכרטיס משדר רק בNTSC? אולי הבעיה קשורה בכלל לטלויזיה? או לכבל? יש לו ג'ימפורים, או FLASH של שיטת שידור שצריך לשנות דרך הדרייברים?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  25. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אחרי שנפטר לי ה9800 אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר במקומו וודו 3 ישן... יש לי הרגשה שלא אבל אולי אני טועה...

• 5 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.