עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by massinvallus,

???

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by dino,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש ורציתי לדעת איזה מסך יותר טוב, ה-Iiyama 452Pro Vison Master או ה-ViewSonic P90F, המסך ישמש למשחקים ואינטרנט {בקיצר להכל}, אני לא ממש יכול לדעת מי יותר טוב בגלל שהמפרט הטכני דיי זהה, ל-ViewSonic קצת יותר גבוהה אבל עדיין לא הפרש גדול, אז תעזרו לי. תודה מראש, מתן.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kn,

שלום לכולם, אני יודע שהפסיקו לייצר את הדגם הזה + הפסיקו לייצר את שפורפרת DiamondTron. האם למישהו יש מושג אם נשאר מקום בארץ שעדיין ניתן להשיגו ? ליבואן נגמר המלאי.. או לחילופין אם למישהו יש רעיון היכן ניתן להשיגו בחו"ל ? פרט לזה אם יש לכם הצעה למסך יותר טוב או שווה ערך שניתן להשיג בארץ, אנא פרסמו תגובה.. המחיר זה לא שיקול רק האיכות תודה מראש, נועם

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by slater,

תגידו לי בבקשה איזה מהם יותר טוב .. בבקשה בלי הצעות נוספות של מסכים אחרים כי התקציב בלתי מוגבל .. Viewsonic P97f+SB http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm#Specs LG Flatron F900P http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000497&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IF19&globalCode=FB910G&globalSuffix=000000&unit=19inch&model=9

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  5. Started by miro23,

בסוף השבוע היה בעיתון ממון פירסום על תוצאו מכרז עבור מסך LCD: Viewsonic VA712 מפרט: 17 אינץ' יבוא ושירות של אומניטק בהירות 350 ניגודיות 450:1 זמן תגובה: 8ms משקל: 4.3 ק"ג אחריות ל-3 שנים. ברצוני לדעת האם כדאי לקנות את המסך הזה? האם החברה VIEWSONIC אמינה מבחינת המסכים. כמו-כן, המחיר שלו די נמוך לעומת המסכים שהם באותה רמת "זמן תגובה", וזה נראה קצת מוזר. אם מישהו יוכל להמליץ לי, אשמח מאוד. תודה מראש, אמיר

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by unknown man,

ראיתי אתמול בעיתון של יום שישי מסך LCD במבצע שעולה במחיר המקורי ויש מצב שעד יום שישי הקרוב ירד לו המחיר וזה משהו שמאוד מעניין אותי (מי שמכיר את מכרז ממון). הדגם המוצע הוא ViewSonic va712 עם זמן תגובה מצויין של 8MS ככה שאם המחיר יורד ל 1000 ואני מקבל עליו דעות טובות אני רץ לקנות לדף הפרטים בעמוד היצרן: http://www.viewsonic.com.sg/products/productspecs.php?id=215&s=specs אז יאללה מי שיודע שיגיד תודה רבה (:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ronenec,

אני רוצה לקנות מסך דק. אני לא משתמש במשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. האם כדאי לקנות את VIEWSONIC VE500 או שיש מסך דק אחר מומלץ? התקציב שלי 2000-2500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by גל פרידמן,

עזבו רגע את הנתונים היבשים על הניר, שהם בעד היונדאי האם יש מישהו שראה את שני המסכים בעבודה?

9. Started by dino,

היי... אני צריך עזרה ממי שמבין טוב במסכי LCD... הזמנתי P90F 19" שהתגלת בו בעיה... בקיצר אני יוכל לקבל מסך 19" P95F+ רק בעוד חודש... ואין מצב... אני לא בא לעשות השוואה בין המסכים אני רק רוצה לדעת אם שווה לי לקחת ViewSonic VG500 Cotrast 400:1 Response Time: 16ms. Pancel Surface: Anti-glare Frequency Fh:30~62kHz, Fv:50~75 Hz VGA up to 1024x768 non-interlaced Consumption 30W (max) Brightness 250 cd/m² (typ) Humidity 1090% (non-condensing) Meets TCO'99 and ENERGY STAR® standards. Three-year limited warranty on parts, labor and backlight. Auto image adjust, contrast, brightness, color adjust (9300K, 6500K-default, user color), information (mode, model number, serial number)…

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by noambaum,

שלום לכולם חרשתי לאחרונה הרבה אתרי חומרה בארץ ובחו"ל וניסית למצוא מהו מסך ה-LCD "האולטימטיבי" עבור גיימר בתקציב של עד 3,000 שקלים חדשים. עד רגע זה אספתי סה"כ 5 מסכים שלפי דעתי נמנים עם "החמישיה הפותחת" למסכי LCD בתחום התקציב הנ"ל. הצגים הם: 1)Viewsonic VP171 2)sony sdm-s71b 3)IIyama E431S 4)LG FLATRON L1710B 5)HUYNDAI Q-17 תחום המחירים שלהם הוא מ-2,540 עד 2,850 ככה שהם נכנסים לקטגוריית"עד ה-...." ובגלל זה אבקש לא לדון במחיר של המסכים. אציין עוד דבר אחרון שלכל המסכים יש זמן תגובה של 16ms חוץ מה- HUYNDAI Q-17 שמסתרך מאחור עם זמן תגובה של 20ms לענינינו.....איזה לדעתכם הוא "הצג המנצח"? (כחו בחשבון שחשוב רק זמן התגובה ,DVI, והתצוגה עצמה, לא חשובים לי רמקולים וכו') בתודה …

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  11. יש לי את המסך הנ"ל כבר כמה ימים , קניתי אותו לאחר קריאת אין ספור ביקורות מעולות עליו ועל היכולות שלו . אבל לא יודע מה ... אני קצת מאוכזב , אני לא יודע אם זה בגלל שאין לי ניסיון בכלל עם מסכי LCD ואין לי למה להשוות אותו בדיוק אבל כשאני משווה אותו ביחס למסך ה CRT הישן שלי של סמסונג 753DF לסמסונג יש יותר איכות בכללי , וזה מעצבן שהשקעתי קצת יותר מ 3k על מסך כשמסך ישן ב 700 שקל מציג יותר איכות מימנו לא יודע אולי אין כניראה מה להשוות בכלל בינהם ... אבל למה למשל כל קבצי הוידאו שלי נראים הרבה יותר גרוע על ה LCD ? ואני מדבר על דברים שנראו במסך CRT באיכות של DVD וב LCD נראים דיי גרוע שלא נדבר על קבצים שלא באיכות DVD שנראים בכלל גרוע .... :-\ בנוגע לכתב גם יש הבדלים אבל זה בוודאי בגל…

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by DaMn18,

אני חושב לקנות מסך LCD 17" בעתיד הקרוב ולא יודע מה הכי כדאי (בינתיים עוד לא מתייחס לשאלת התקציב, רק לאיכות המסך). כמובן שאחת התכונות החשובות היא קצב רענון נמוך מ 25 (כלומר 16 או 20 ms לכל היותר). אחד המסכים שנתקלתי בו הוא : http://www.viewsonic.com/products/lcd_vp171b.htm מה אתם אומרים ? ושאלה חשובה !! מי היבואן הרשמי של Viewsonic בארץ ? לא כתוב באתר של החברה :\ תודה.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  13. Started by psxr,

איזה מהמסכים האלה יותר טוב ? הנתונים היבשים נראים דיי טוב בכולם, יש משהו אחר מומלץ ? (לא איזו 550) איזה פנל יש לכל אחד מהם ?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by 8-Ball,

אני יודע שהיום מודדים מסך בין היתר לפי זמן תגובה..על שני המסכים האלו שמעתי הרבה תגובות טובות בעיקר פה בפורום.. בהתחלה חשבתי על היונדאי כי הוא זול יותר..ואז שמעתי מעוד אנשים שהוויו סוניק מעולים...אז החלטתי להשוות ביניהם.. נכנסתי לאתרים שלהם.. קראתי את המפרטים הטכניים ויש כמה דברים שאני לא מבין... קודם כל ביונדאי אני לא מוצא את הזמן תגובה...ושנית כל נראה לי שההבדלים היחידים בין המסכים הם שבVP171B מוזכר HDTV ושם ה: Contrast Ratio 500: 1 (Typical) לעומת: 450:1 בQ17.... האם שווה להשקיע עוד 500 שקל בשביל הVP171B? מה בעצם ההבדלים ביניהם?! http://www.hyundaiq.com/pro_spec_q17.asp http://www.viewsonic.com/products/lcd_vp171b.htm תודה

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by טל,

אני צריך אותו בעיקר למשחקים וסרטים.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  16. Started by znz,

למי שלא מכיר את החברה אז מדובר בחברה איכותית מאוד(מאוד!)viewsonic על המסכים שלה יש שלוש שנים אחריות-כרגע אני נכנס לשנה החמישית שלי על סידרה מקצועית(CRT) הנ"ל נכתב אחרי שקראתי המון הודעות על viewsonic, אני ממליץ בחום. לגבי LCD מסך שאני מתכנן לקנות בעוד חודש בערך-שימוש: גרפיקה, אנימציה, סרטים ומשחקים VP191b 19 אינצ' בדגם הזה ישנו בלבול ואני לא מבין למה-בחנויות בארץ הוא מופיע כ 20ms בעוד שהמסך הוא 8ms Response Time 8ms (gray-to-gray); 20ms (black-white-black, typ) שלחתי שאלה לחברה בנושא ה-20ms שמופיע בפרט למעלה זאת אחרי שנציג החברה בחו"ל עומד על זה שמסך הוא 8ms ולא שום דבר אחר העדכן אותכם ברגע שיחזרו אלי בתשובה סופית הנציגות ו או חנויות בארץ מחזיקים נתונים שונים …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yanivganor,

אני מתלבט בין שני המסכים האלו. האם יש יתרון ברור לאחד מהם? ה VP191 עם ניגודיות 1:700 ובהירות 250 , 16MS ה VP912 עם ניגודיות 1:450 ובהירות 400 , 12MS מה דעתכם ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yuvalfr,

אני רוצה לקנות מסך LCD "19 ושני המסכים הנ"ל הם המועמדים העיקריים. לפי מה שהבנתי המסך האולטימטיבי הוא ה-Viewsonic, אבל חוסר הזמינות שלו במלאי והבלבול בין דגם ה-8MS ודגם ה-16MS וכו' ממש מקשים על הקניה שלו. ה-LG הרבה יותר זמין, והמחיר שלו פחות או יותר אותו דבר, קצת יותר זול. הוא גם כן 8MS עם DVI. מישהו מכיר את ה-1980Q ויכול להגיד לי איך הוא? האם כדאי לגמור עניין ולקנות אותו ולוותר על ה-Viewsonic הבעייתי?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by BINI,

מחשב שלם שהזמנתי צריך היה להגיע בימים הקרובים, אלא שבפתאום מתקשר אליי איש המכירות של החנות ומודיע לי שהמסך הנ"ל איננו במלאי שלו ושיגיע רק באמצע מאי...קצת התבאסתי שצריך עכשיו לקנות מסך ממקום אחר אבל אמרתי יאללה לא משנה, רק מה - אני בודק בכל חנות אחרת שאני מכיר...ולאף אחד אין את המסך הזה...! מה הוא אזל לגמרי מהארץ??

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by eitanb3,

רכשתי אותו הערב, אתקין אותו מאוחר יותר תשאירו לי שאלות שאתם מעוניינים לדעת ואעלה בהתאם לזה סיקור קצרצר עליו היום או מחר. איתן.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by ORWIZ,

היי שלום לכולם ביום רביעי אני אמורה ליקנות מסך חדש הצרכים הם מיקצועים לגרפיקה ותלת מימד בכול אופן בדקתי ליפני את ההיסטוריה של הדיונים על מסכי CRT (גם את התרד של מסך לכול דורש פתחתי תרד בגלל דחיפות העניין מקווה שזה בסדר) בפורום וראיתי את הביקורת על הסמסונג אצל היבואן ישנו רק אחד כרגע מתצוגה והוא תימחר אותו ב 1450 לעומת זה הוצע לי ViewSonics P97f+SB שאליו אין שום איזכור בפורום ב 1875 http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm בהיתחשב בשירות הידוע לשימצה של סמסונג ניראה קצת מסוכן מסך מתצוגה אבל זה עדיין הפרש משמעותי כספית מישהוא יודע לגבי ViewSonics ויכול לעזור לי בהתלבטות אור

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by dominic16,

לא מזמן קניתי מחשב I5 3570K ו 7950 אני בנתיים משתמש רק בכרטיס מסך אבל רציתי לדעת אם אני ישתמש ב VIRTU MVP אני יקבל תוספת ביצועים מבלי לפגוע באיכות התמונה?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by idanmal,

קראתי על התוכנה הנ"ל וחיפשתי אותה, הגעתי לקובץ של 7.1 מגה שכשניסיתי להפעיל אותו נתן לי שגיאה. מישהו יכול לעזור? השגיאה: integrated graphics device was not found יש פה דיון על זה שלא בדיוק הבנתי מה לעשות שם בביוס: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2257734 תודה..

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Gil80,

שלום, ממש הכעיס אותי לגלות שעכשיו צריך לשלם עבור virtuMVP בגרסאות החדשות שלהם. בכל אופן, האם מישהו רכש את זה? זה שווה רכישה? הביצועים השתפרו?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Itay Neeman,

VisionTek, היצרנית הכי גדולה של כרטיסים מבוססי צ'יפים של nVidia נסגרת! http://www.hardocp.com/article.html?art=MzM5

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.