עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. דגם ה-GeForce MX450 עבור מחשבים ניידים זוכה להשקה שקטה וצנועה - מוכן להתמודד מול ליבות גראפיות עוצמתיות יותר בדור הבא לכתבה

2. Started by overload,

תגידו אם אני מחבר את המשחב שלי למסך טלוויזייה ומפעיל משחקים זה בדיוק כמו לשחק בPS או XBOX אבל עם 2GHZ , 256? או שהמשחקים של הPS/XBOX בנוים כדי להראות יותר טוב על הטלוויזיה ? נשמע לי מוזר כי אם זה נכון אז אני לא מבין למה אנשים קונים PS/XBOX :-\ .

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by laufgas,

יש לי גרסת AGP של ה-6800 GT ורציתי לדעת אם ואיך (יש לי תוכנת לכידה) אפשר להקליט מהטלויזיה למחשב. אני מצליח רק לשלוח תמונה לטלויזיה מהמחשב ולא אל המחשב. תודה, שי.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  4. איך בעצם כשיש לי כניסת טלויזיה בכרטיס מסך איך אני יכול להעביר את הסאונד מהממיר למחשב כדי שחוץ מהתמונה אני יקבל גם קול.... ואני מתכוון לא לחבר את זה למערכת סטריאו כי אז אני בעצם לא מעביר את הסאונד דרך המחשב וכשאני יקליט משהו אני באצם לא יקליט גם את הסאונד... מי שיש לו נסיון בנושא אני ישמח לשמוע על דרכים תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by p-o-i,

מה זה בעצם VIVO --VIDEO IN VIDEO OUT?? ומה נותן לי גם יציאת TV מהכרטיס?!...(זה בעצם חיבור S-VIDEO?)

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by yamedi,

שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב LCD ואני רוצה מסך יחסית גדול בין 24 - ל-32 אינץ, והמסכי מחשב שראיתי מאוד יקרים, כמו ה-EIZO 24.1 עולה 9100 ש"ח ! רציתי לדעת האם הTV הזו : http://citydeal.co.il/new_citydeal/product.php?productid=3565&ref=zap יכולה לשמש אותי כמסך מחשב ? (ברמה טובה !) אני בעיקר משתמש במחשב לסרטים ומשחקים, אבל כמובן גם עבודה שוטפת. מה אתם אומרים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  7. Started by Make_Party,

לפני כמה זמן פתחתי נושא והיה לי בעייה שלא היה לי צבע במסך בטלויזיה שחיברתי אותה. אז בדקתי את זה בסוף מחקתי את הדריבר של הכרטיס מסך ופיתאום היה לי צבע ושהתקנתי אותו שוב עוד פעם ראיתי רק שחור לבן אז רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כי זה מעצבן לימחוק ולהתקין כול פעם יש לי כרטיס של Nvida.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  8. Started by elad-k1,

יש לי בעיה אני מצליח ליראות את הטלוויזיה במחשב אבל אני לא שומע מה עושים בבקשה יש לי גיפורס 4 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by R.W.P,

מישהוא מכיר כרטיס PCI שיש לו יציאה של RCA ו SVIDEO והתפקיד שלו הוא רק TV OUT אני שמעתי שקיים דבר כזה אם מישהוא מכיר את זה ויודע איפה אפשר להשיג דבר כזה אשמח אם יגד לי איך.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by idani1983,

האם מישהו הצליח להפעיל את ה TV OUT ב VISTA ? עם כרטיס מסך של NVIDIA תודה רבה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by 8-Ball,

יש לי RADEON 9800 PRO וחיברתי את הטלויזיה אליו עם כבל S VIDEO התמונה עצמה סבבה לגמרי אבל יש הפרעות כאלה בצבע אפור...מישהו יודע מה זה או מה אפשר לעשות בשביל לפתור את זה?

• 14 תגובות
    • 716 צפיות
  12. שלום קיבלתי טלויזיה חדשה/ישנה לחדר אז כמובן ישר חשבתי על TV-Out הממיר של ג'יגהבייט שעליו מדובר (מהכרטיס מסך) הוא זה: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Acc ... _hdtv2.jpg (יש לו SVIDEO IN ו-SVIDEO OUT, שאר הדברים זה ל-HDTV) והטלויזיה תומכת בחיבור SCART בכל מקרה השאלה איזה כבל אני צריך ושאר הערות יתקבלו בברכה תודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  13. שלום חברה, בטח טחנו את העניין אבל בחיפוש TV-OUT נותן רק מפרטים. אני מחבר את ה-TV-OUT ורואה הכל מעולה, הבעיה שהכל שחור לבן. יש למישהו עצה ?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by krembo0o,

i work in dual! one tv out and the second DVI and from the DVI i get a normal picture with colors but in the TV i see in black and white!!! can some1 plz help me! = \ :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by BandiT,

שלום. יש לי כרטיס מסך של XfX 6600 ויש לו יציאה שכתוב עליה S-video, יש לי כבל, S-video to Rca. אבל היציאה בכרטיס לא מתאימה לכבל, יכול להיות שהיציאה היא לא S-video? תעזרו לי, איך היציאה נקראת? הוספתי לכם ציור של החיבורים שיש לי...החיבור הימני זה בכרטיס המסך, והחיבור השמאלי זה בכבל... [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by emmanuel,

שלום רב לכולם. קיבלתי לאחרונה מקלדת חדשה למערכת שלי שמריצה ויסטה אולטימייט,עכשיו אני מעונין לדעת האם ישנו קיצור דרך על לוח המקשים שיכול להחליף לי בין 2 תצוגות ממש כמו במחשבים ניידים (בין צג מחשב ובין טלויזיה שמחובר כבר) ובמידה ולא האם ישנה תוכנה שיכולה לבצע זאת. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אולי למישהו ישנו רעיון שיוכל לעזור לי. תודה על העזרה עמנואל

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by asilic,

היי יש לי כרטיס RADEON 8500 בעל יציאה S VIDEO עכשיו אני מעוניין לחבר את המחשב לוידאו ואז לצפות בסרטים בטלויזיה. אני מחבר את המחשב לוידאו כי אין לי יציאות VIDEO וAUDIO בטלויזיה. עכשיו רציתי לדעת איך קוראים לכבל שמצד אחד יש לו יצאת S VIDEO ומצד שני 2 יציאות לוידאו ולאודיו..

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by OpenCan,

לא הייתי בטוח אם זה יותר מתאים לפה, או לפורום תוכנה, אבל היה נראה לי שפה. אם לא, אני מצטער. בכל מקרה, קניתי אתמול כרטיס מסך רק לצורך שימוש בTV OUT שלו, אז בחרתי באופציה הזולה ביותר שנותנת את האפשרות שהייתה במלאי, Forsa GeForce MX4000. אחרי שהגעתי הבייתה והרכבתי את הכרטיס (ואת המחשב שקניתי איתו), התקנתי מערכת הפעלה Windows XP Proffesional SP2 באנגלית, חיברתי את כל החיווט של הכרטיס מסך לטלויזיה, והתקנתי את הדרייבר המעודכן אחרי שהורדתי אותו מהאתר של nVidia. תחילה אחרי שאיתחלתי קיבלתי תמונה קופצת בטלויזיה, לא ברורה, ורועדת. שיחקתי עם ההגדרות של הnView והגעתי למצב שהתמונה רק טיפה רועדת, אבל אפשר להבין מה יש שם. אחרי עוד טיפה משחק בהגדרות לא עברה יותר שום תמונה לטלויזיה, ומאז כ…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. התקנתי את כרטיס המסך הנ"ל, עם 169.21 Forceware. הדרייבר הפאשיסטי לא מאפשר לי לבחור סוג PAL ולא שום דבר אחר לגבי הטלויזיה. היציאה של הכרטיס היא S VIDEO, שמחוברת באמצעות המעביר שמסופק עם הכרטיס לקבל RCA שמחובר לטלויזיה. כשהכרטיס מנסה לזהות את הטלוזיה לפעמים אני זוכה לכמה דקות של תהילה ורואה את הטלוזיה מציגה את שולחן העבודה שלי, אבל אז הPREVIEW של הדיירבר נגמר, וחוזר למסך הרגיל. אותה דבר קורה גם עם DUAL VIEW. לפעמים הזיהוי האוטומטי טוען שאין בכלל טלויזיה מחוברת, וממשיך להיות תקוע על AUTO. יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by Kfir,

יש למישהו מושג אם יש מצב או כל אפשרות להגיע בTV OUT של כרטיסי המסך לרזולוציה בטלויזיות החדישות של 1024x800 ? תודה... kfir@jesta.co.il

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by def,

יש לי כרטיס מסך מסוג asus mx 440 וכשהייתי משתמש ב98 הכל היה טוב וסבבה עכשיו פתאום כשעברתי לxp הכל השתנה ואני לא מוצא מאיפה לשנות?!?! אז בבקשה מה עושים בשביל שיהיה tv out??? :AR15:

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by JT,

יש לי טלבזית מסך רחב רגילה של טושיבה שמקבל קומפוננט ו S-VIDEO יש לי גם כרטיס מסך של הרקולס רדאון 9600PRO ניסיתי לחבר אתה המחשב לטלבזיה אבל לא הצלחתי שהמחשב יוציא רזולציה רחבה רק רגילה למרות ששינתי את הרזולציה של המסך עדיין ביציאה של ה TV OUT זה הוציא 1024X768. למישהו יש רעיון איך המחשב יוציא רזולצוליה של מסך רחב. בתודה מראש, יונתן

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by xgamer,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך 9700 עדכנתי את הדריברים האחרונים בלי ה קונטרול פאנל. עכשיו אני רוצה לעשות את מה שאני רואה במסך אני אראה ב TV. יש כל מני אפש' אבל הצלחתי לעשות רק שה TV יהיה המשך של ה DESKTOP. כמו כן בהתחלה (אחרי הפורמט הרוזלוציה שהייתה מוגדרת ל TV הייתה 640*480 וראו ב TV פצצה. ניסיתי לראות איך רואים ב 800*600 ורואים פחות לכן, באתי להחזיר למצב הקודם אבל אין יותר את הרזולציה של ה 640*480. אז לסיכום, איך אני עושה שה TV לא יהיה המשך של השולחן עבודה. איך אני מגדיר שה TV תעבוד ב 640*480? בנוסף אם אני נכנס למשחק ואני שם בו רזולוציה נמוכה ממה שאני משמתש בשולחן עבודה (1024*768) אני רואה חלקים שחורים ואני צריך לכוון תמסך בגלל זה, מה אפשר לעשות? מצטער על האורך …

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by MasterOr,

לטלויזיה שלי נדפק הAV. אז למשל הממיר של YES מחובר רגיל אבל אני רואה דרך ערוץ אנלוגי. השאלה אם גם לכרטיס מסך יש אפשרות להצגה אנלוגית או שרק דיגיטלית?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by Doctor Robert,

היי, מדובר במחשב בעל כרטיס nVidia GeForce 6600. בעבר ה-TV out עבד. בעבר כדי לחבר ל-TV OUT השתמשתי במתאם ישן מהכרטיס הישן שלי (VIVO) כעקרון יש בו חיבורים של S-Video ו-Compsite, כאשר 2 יציאות של S-Video אחת Video in ואחת Video Out, כנ"ל ביציאות Compsite. הבעיה, כמו שאתם רואים, היציאות של ה-S-Video כורסמו ע"י הארנב של אחי, לכן נאלצתי לחבר דרך היציאה של Compite Out בעזרת כבל RCA, הבעיה שזה פשוט לא עובד! כשאני מחבר בצורה הזאת, התמונה בטלויזיה קצת מרצדת אבל אין תמונה על המסך! ניסיתי להשתמש במתאם המקורי שקיבלתי עם הכרטיס: הבעיה שבעבר הכנסתי את זה בצורה לא טובה לתוך החיבור והפינים התעקמו (זאת הסיבה שהתמשתי במתאם אחר כדי לחבר עד שהוא כורסם ) ולא היה ניתן לחבר את המתאם …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.