עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ezizamir,

מחשב חזק כרטיס gtx 295 מתחיל לשחק בכל משחק בסדר בדקות ראשונות ומתחיל דיליי המשחק זז בקיטועים מבקש עזרה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ZiX,

שלום, היה לי עד היום כרטיס מסך 4870X2 שקניתי לפני שנתיים עם המחשב בskypc. הכרטיס מסך התקלקל לי ובמסגרת האחריות של SKYPC הם טענו שאין להם כרטיס כזה לתת לי כי הוא יצא מייצור. הם הציעו לי במקומו כרטיס 5870. הם טענו שהוא פחות טוב ברמה של עד 10% מהכרטיס הקודם שלי. נכון לעכשיו סירבתי אז הם הציעו לי במקום 1200 שקל לקנות בהם כרטיס. רציתי לשאול איזה כרטיס הכי טוב אני יכול לקחת באזור ה1500 - 1600 שקל (אם אני מוסיף כסף על מה שהם הציעו לי) שישתווה לרמה של ה4870X2 שהיה לי. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by graylight,

שלום לכולם. שדרגתי לא מזמן את המחשב ל לוח אם:880GM-D2H 2gb זכרון ספק כוח:400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET סיסוניק לא קניתי כרטיס מסך משיקולי תקציב ועכשיו אני חושב לקנות.אני לא גיימר כבד אבל חשבתי אם כבר אני אשקיע אז אני אקנה משהו שיספיק לי לשנה שנתיים.חשבתי על הHD 5770 מקיי אס פי ב660 שקלים(מבדיקה קצרה שביצעתי באינטרנט הוא נראה האופצייה הכי משתלמת לטווח מחירים הזה).השאלה שלי עם הספק שקניתי(שהוא ספק איכותי) מספיק כדי להחזיק את הכרטיס הזה כי הוא נמוך במתן הספק וגם עם הלוח יתאים בגלל שיש לו רק סלוט אחד של פיסיאיי-אי. אני אשמח גם לקבל הצעה לכרטיס אחר שישתלם לי יותר מבחינת יחס עלות\איכות.הכרטיס בעיקר למשחקים כמו mass effect וcall of duty יספיק לי גם להפעיל אות…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by saharb14,

תקשיבו , אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש , רציתי לדעת מה עדיף... CF של שני 6850 או GTX 580 אחד ?... עזבו את המחיר , מה עדיף מבחינת ביצועים , חום ?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. העניין הוא כזה: לפני כ-3 שבועות קיבלתי כרטיס מסך חדש(ב"חדש" אני מתכוון ל"חדש מהניילונים") אשר הוא ה Sapphire Radeon HD 5970. יש לציין שזה כרטיס ה ATI הראשון שלי, עד כה הייתי אוהד השייך לבית NVIDIA(הכרטיס הקודם שלי היה GTX 260). מראש עלי לציין כי אינני מעוניין ב SLI או CrossFire כך שפתרונות מהסוג אינם רלוונטיים. אינני מרוצה מהכרטיס הנוכחי כיוון ששמתי לב לאי יציבות ב FPS שלו לעומת הכרטיס הקודם שלי ומעבר לכך, נראה כאילו איכות הצפי ירדה. התחלתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס באמצעות ה Catalyst והגעתי ל-3 תוצאות שונות(בגיימינג, נבדק על Crysis 2 ו CoD Black Ops): 1. כיוונתי את ההגדרות כך שיהיו על ה Quality הגבוה ביותר, מה שפחות או יותר הוריד את ה FPS שלי באופן די רציני. 2. כיוונתי א…

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by dor88,

שלום לכולם, לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש מחנות RSM למי שמכיר (http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2185). המחשב הגיע עם כרטיס מסך מסוג HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ולאחר זמן מה התחלתי לשמוע רעש מאוד מציק שמגיע מכיוון המחשב. הרעש הוא רעש צורם ולא קבוע שהולך ובא בד"כ כשהמחשב נמצא בטיפת מאמץ (אפילו כניסה למשחק שש-בש של הווינדוס או משחקים בפייסבוק). לאחר ששמתי לב לכמה פעמים שהמחשב נתקע במצב שינה, כיבה את עצמו והתנהג באופן מוזר, החלטתי לקחת את המחשב לחנות כדי שיבדקו מה הבעיה. לאחר שבוע של בדיקות, התקשרו אליי ואמרו לי שהרעש הזה אכן נובע מהכרטיס מסך וזה קורה בגלל מייצבי (שקר כלשהו) מתח של הכרטיס והדבר תקין לחלוטין !!! הם אמרו שהם ניסו להחליף את הכרטיס לכרטיס זהה של GIGABYT…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ובשביל שימושיים כלליים בלבד, אין צורך במשחקים. כרגע אין לי ספק כוח אני צריך לקנות אחד אחר, אחרי שאקנה את הכרטיס מסך אקנה גם ספק לפי הצורך. יש לי מעבד e8400 2 ג'יגה זיכרון ולוח אם לפני שנתיים של ג'יגהבייט שהיה בו בעבר hd4850 ככה שלא תהיה בעיה עם שום כרטיס ברמה הרצוייה. אין הגבלת תקציב, זה לא ניראלי אמור להיות יקר מדי סך הכל סרטים שיועברו בhd לLCD עם כבל. אני מבקש אבל שהמוצר יהיה מרשת ksp או ivory כי שני הסניפים קרובים לי לבית. תודה רבה!!

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. http://www.anandtech.com/show/4209/amds-radeon-hd-6990-the-new-single-card-king/19 אחרי מעבר על כול הסיקור הזה זה רק מחזק לי תדעה שהGTX580 זה כרטיס פצצה! בלי קשר למחיר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Syncop,

יש לי כרגע מחשב חדש I3 ליבה מרובעת 500GB 4GB RAM 300W ספק כוח איזה כרטיס טוב יהיה לגיימרים ? רזולוציות המחשב הם : 1920 - 1080 אם אני ישדרג את הספק ל400W אילו אפשרויות יהיו לי התקציב נע לכרטיס מסך 550 שקל בלבד ואם צריך גם ספק אז עוד 200 שקל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  10. שלום מפרט המחשב הוא : לוח: Gigabyte GA-770TD-UD3 מעבד: AMD435 (פתוח לארבע ליבות עם קירור סטוק) זכרון : 2 סטיקים של Kingston 2GB DDR3 1333 אחסון: 2 HardDrive Samsung 1TB F3 (וכנראה שיתווסף אחד נוסף) ספק: enermax modu82+ 425W חשבתי ללכת על GTX460 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10706 אבל מכיוון שהספק 425 אני לא בטוח שהוא יחזיק כמו כן מדובר בHTPC אז קורץ לי כרטיס עם קירור פסיבי כמו זה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3584#ov מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אז ככה יש לי מעבד 6420 INTEL 2GB RAM 400 HEC חושב על כרטיס מסך בטווח המחירים של 400-600 ואני מתכנן אולי לקנות מסך 23 אינצ FHD חשבתי על GTS450 1GB השאלה שלי אם לא יהיה צוור בקבוק ?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by harley,

שטות של שניה בטיפול בקרבי המחשב עלתה בשבירת אחד מכנפוני המאורר של הכרטיס (Inno3d GF-GTS250-Green). היכן ניתן למצוא מאורר מקורי/חלופי לרכישה? מה צפוי להיות הנזק לכיס?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הפעלתי GPUZ לאחר קניית כרטיס מסך חדש, סתם בשביל לבדוק טמפרטורות, ושמתי לב למשהו מוזר. כביכול מהירות השעון של הכרטיס היא 815MHz וככה גם ה-GPUZ רושם במסך הפתיחה שלו (לשונית Graphics Card), אבל בלשונית Sensors ששם יש מידע "בזמן אמת" לגבי מהירויות השעון - הוא מציג כי הכרטיס לא עובר את ה-810 (מצב MAX), יש תמונה אם לא ממש הבנתם אותי. לאחר משחק של שעה ב-Crysis ומעקב של ה-GPUZ בו זמנית, על פי מה שכתוב שם הכרטיס לא עבר את ה-810... בנוסף גם השיידרים על 1630 (גם מצב MAX) ככה שהם באים בהתאמה ל-815 ולא ל-810, אז זה גם מעלה לי תהיות ??? זה לא הכי חשוב לי בעולם הפחות 5MHz האלו, אבל מעניין אותי אם זה סתם טעות של ה-CPUZ או שזה המצב ובאמת הכרטיס עובד על 810. Uploaded with ImageShack…

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  14. אני מעוניין בכרטיס Nvidia מסדרה 5XX החדשה. המחיר לא משנה. אם צריך להחליף ספק אני מוכן. השאלה היא האם המערכת בת ה-3+ (למעט הכ.מסך) לא תגרום לצוואר בקבוק. Intel Q6600 2.40@3.00 Gigabyte P35-ds3 4GB Ram DDR2 800mhz Corsair 520Hx Inno3d Gtx260 1680*1050 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  15. מחשב ראשון i5-760 מסך מחשב 24" 1920X1080 עבודה משרדית נטו מחשב שני i5-760 מסך מחשב 24" 1920X1080 מסך טלויזיה 32" 1920X1080 (כשכפול CLONE למסך המחשב) עבודה על תוכנה ש- GTX460_1GB סיפק אותה במחשב קודם, רק שהתווסף עניין מסך הטלויזיה די זקוק לעזרתכם.. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. קניתי מחשב חדש מעבד amD 1075t שתי כרטיסי מסך 6850 crossfirex 4 G RAM WINDOWS XP 32 ובHEAVEN הזה רשו םשאני צריך לקבל תוצאה 1500 וקיבלתי 623 רק מה יכול להיות הבעיה שלי?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. היי, כרגע יש לי ASUS 9800GT 1GB במחשב ואני רוצה לקנות כרטיס חדש יותר חזק, אבל מקריאות בפורומי חומרה באינטרנט, ממליצים לעשות SLI מאשר לקנות כרטיס מסך חדש באותו מחיר של שניים. וגם בעצם המערך SLI הוא יותר חזק. אז, רציתי לדעת מה הדרישות להתקנת מערך SLI של 9800GT 1GB? האם זה משנה אם כרטיס אחד הוא של חברת ASUS והשני יהיה של GYGABITE לדוגמה? שניהם 1GB! ואיך אני מסדר את זה כמערך SLI? או שאני פשוט מכניס את הכרטיס מסך החדש וזהו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של אסוס eah 5850 שהמאורר של רוטט ומרעיש בצורה חריגה בימים האחרונים, זה לא רעש של אורור יתר אלא פשוט רעידות שמטמטמות לי את השכל וכמעט עלו לי בכל המחשב(אחרי שהוא נפל לי מהידים במהלך אחד מהנסיונות תיקון) למי שלא מכיר הכרטיס מסך הזה נראה ככה למישהו יש מושג איך אני פותח את המארז השטני הזה או משתיק את הויברציות במאורר לפני שזה באמת יעלה לי בעצמות שבורות, טיול למיון וקנית מחשב חדש?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  19. יש לי כ.מסך חיצוני ati sapphire hd 6850 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=497&lid=1 הלוח אם הוא למעבד AMD והדגם הוא GIGABYTE GA-880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov ע"פ קריאה במפרט הלוח אם, אני חושב שאפשר לשלב בין שני כרטיסי המסך ככה שיעבדו יחד נגיד במשימות עיבוד גרפיות קשות. אומנם הכ.מסך הלא מובנה הוא חזק אבל יש משחקים שזזים לי על 20 ו-15 FPS (למשל METRO 2033) וגם הכ. מסך המובנה הוא לא פרייר בכלל (צ'יף 880). אז אם אפשר למזג את העיבוד הגרפי של שניהם יחד או שאחד חייב להיות מכובה כדי שהשני יעבוד? אם אפשר איזו תוכנה צריך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שומעים אתם יכולים להביא לי איך ניראה האריזה של אסוס של הכרטיס מסך GTX 570? הוא הביא לי הכל אם אריזה סגורה לגמרי הכל היה סגור היה לי את כל החיבורים שיש שם .. אין מצב שזה משומש אבל עדין..אם אתם יכולים להביא לי איך נראית האריזה של אסוס של הכרטיס הזה אני אשמח קניתי מבן אדם...פרטי. שקנה מספקים

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  21. שלום לכולכם. אני שוקל שידרוג של כ.המסך והשיקול העיקרי בין שני המתמודדים העיקריים (כאמור, GTX 570 מול ה560 Ti) הם גודל פיזי וצריכת חשמל. אני כרגע עם 8800GTS 640MB בן 3.5 שנים. מארז הוא Gigabyte Aurora 570S (Sumo 5115)z והספק הוא Enermax Liberty 500W ה560 הוא באותו הגודל הפיזי כמו ה8800 שלי, כך שאין בעיה עם זה. ולפי Nvidia דרישות הספק הן 500W. כך שמבחינתי ה560 הוא הדיפולט. ההפרש של 400 שקלים ותוספת הביצועים המשמעותית (בהתחשב בעובדה שהכרטיס הזה אמור לסחוב אותי שנתיים עד המחשב הבא ועוד כשנה וחצי לאחר מכן) מטה את הכף לכיוון ה570. אך אבוי, ה570 ארוך באינץ' וחצי (10.5 לעומת 9") ודרישות הספק הינם 550W. אני מאמין שהמארז יכול להתמודד עם תוספת של 4 ס"מ לאורך הכרטיס (חיבורי החשמל עוב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by IdolAdmin,

קניתי שבוע שעבר את ה HD5850 GYGABITE 1GB ויש לי בעיה איתו בחיבור שני מסכים הוא כל הזמן עושה ריצודים שחורים, ויש לו איזה עיוות עם הפלאש, ביוטיוב במיוחד..אפילו התקנתי ווינדוס מחדש במקרה שזה היה בגלל דריברים של ג'יפורס הקודם... אני הולך להחזיר אותו וכנראה יחליפו לי אותו.. השאלה האם כדאי פשוט להישאר עם אחד חדש או לשדרג ל 560Ti ההתלבטות חוץ מלהוציא עוד 400 שקל, עד כמה זה שווה (ביצועים)? וכמובן לחזור לאנווידיה שאני כבר מצטער שעזבתי אותם..(האם יש הבדל משמעותי ב 560Ti שאני אהנה לתקופה יותר ארוכה מה5850?) או שאפשר בתוספת תשלום נמוכה יותר להחליף לאנווידיה אחר טוב יותר? הדרישות שלי זה משחקים באיכות הכי גבוהה (וכן כנראה כשיצא קריסיס 2 אני אחליף את המעבד,לוח אם, זכרונות...אז לא לחשוב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by RaDciPher,

אני רוצה לקנות את ה HD 6950 ולפתוח אותו ל 70 מבחינת כסף זה 1350 שקל של sapphire ואני מאמין שעד שאני יקנה זה ירד בעוד 50-100 עכשיו, ראיתי מלא המלצות שכדאי לקנות את ה 5870 שעולה 350-450 פחות מה 6950 עכשיו אני מתלבט, מצד אחד אני רוצה את ה 6950 כי הוא חדש ומצוין, וגם בהמשך הזמן, אם אני יצטרך, אני יקנה עוד אחד ויעשה CF. מצד שני אולי כדאי לי את ה 5870 ומישהו גם הציע לי לקנות שני 6850 ולעשות CF מה אתם ממליצים? אני מעדיף כרטיס כמה שיותר חדש, יש כאלה אומרים 6950 יש כאלה אומרים 5870 ואני ירצה ככל הנראה בהמשך להוסיף עוד כרטיס מסך, אז בשביל זה עדיף את ה 6950 כי את ה 5870 עוד כמה זמן יעלם מהשוק אז מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  24. אז דבר ראשון, כרגע אני עובד עם כרטיס של ATI, HD4830. הוא עושה לי כל מיני בעיות של OUTPUT שנעלם לפעמים מי שרוצה יכול להבין על מה מדובר בפוסטים קודמים שלי באתר. בכל מקרה אחרי שקראתי את הסקירה של ה GTS450, ואת הנושא פה בפורום של כרטיסי מסך מומלצים, וגם כמה הודעות של אנשים כמוני, אני בדילמה... אני די סגור על GTS450, למרות שגם HD5750 נראה טוב, אבל אני רק מחפש משהו שיחליף את הכרטיס הקיים שלי, וחיסכון בכסף זה ערך חשוב בכל מקרה אני עם: מעבד ארבע ליבות Q6600 4GB זיכרון (3.5 בפועל) WIN7-32bit מסך ברזולוציה של 900 * 1440 השימושים העיקריים שלי הם וורלד אוף וורקראפט, עריכת וידאו קלילה (בווינדוס מובי מייקר, לסרטי WOW), סרטים ויצירת מוזיקה על CUBASE. מבחינת כרטיס מסך הכי הרב…

• 1 תגובה
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים