עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Gam3r,

היום אני נוסע לקנות סוף סוף כרטיס מסך חדש , אבל עקב בעיות במלאי יש לי שתי אפשרויות ; קניית 5870 אבל זה דורש התחייבות ולחכות יום- יומיים עד שיגיע ( לפי מה שהם אומרים ) או קניית 6950 2gb ישר במקום . ההבדל במחיר בינהם עומד על כ- 150 שקל . בנוסף רציתי לשאול לגבי הצוואר בקבוק ; E8400 EP35-DS3L דרך אגב הרזולוציה היא 1920x1080 ובנוסף מתכוון לשדרג את המעבד ולוח האם בקרוב . ואם אפשר תשובה קצת יותר מפורטת . ספק איכותי של 650W תודה על העזרה !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ובשביל שימושיים כלליים בלבד, אין צורך במשחקים. כרגע אין לי ספק כוח אני צריך לקנות אחד אחר, אחרי שאקנה את הכרטיס מסך אקנה גם ספק לפי הצורך. יש לי מעבד e8400 2 ג'יגה זיכרון ולוח אם לפני שנתיים של ג'יגהבייט שהיה בו בעבר hd4850 ככה שלא תהיה בעיה עם שום כרטיס ברמה הרצוייה. אין הגבלת תקציב, זה לא ניראלי אמור להיות יקר מדי סך הכל סרטים שיועברו בhd לLCD עם כבל. אני מבקש אבל שהמוצר יהיה מרשת ksp או ivory כי שני הסניפים קרובים לי לבית. תודה רבה!!

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. אהלן חברים, יש לי טלוויזיות תלת מימד ואני רוצה לנגן סרטים תלת מימד מהמחשב ואני מחפש כרטיס מסך תומך עד 1000 שקל פלוס מינוס, אני בקושי ישחק משחקים אולי פעם ב... כרגע יש לי HD 4670 אני עדיין לא מנוסה בניגון תלת מימד ואשמח לעצות, אולי מספיק כרטיס ב 300 שקל ? תודה!

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  4. http://www.nordichardware.com/news/71-graphics/42600-nvidia-downclocks-geforce-gtx-590-substantially.html

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by bennnn,

מסקרן אותי מה המחיר...אני שוקל להחליף את ה 5850-אם המחיר יהיה אטרקטיבי.תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by RaDciPher,

מחר אני רוצה לקנות 6950 מ KSP אני מתלבט מאיזה חברה כדאי לי לקנות Sapphire או Asus מצד אחד, KSP מוכרים את הכרטיס שלהם ב 1350 שקל, אבל שמעתי שהקירור שלהם לא משהו וגם לא מחזיק כל כך הרבה מצד שני, KSP מוכרים את הכרטיס של ASUS ב 1470 שקל, שזה 120 שקל הבדל, אבל שמעתי שהקירור שלהם הרבה יותר טוב מזה של ספיר והכרטיס מחזיק הרבה זמן. מה אתם מציעים? לקנות ASUS או SAPPHIRE? כי זה הבדל של 120 שקל... או שבכלל כדאי לי לחכות קצת, שיגיע לארץ ה 6990 וככה ירדו המחירים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Goldlm,

שלום, הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס הוא המקביל בביצועיו כרגע ל 9800GTX 512MB? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by d.c.n,

שלום, רציתי לדעת איך אני מחבר את הכבל HDMI ממה שהבנתי זה הכבל שמעביר איכות תמונה ברמה הכי גבווה. עכשיו ככה הכרטיס מסך שלי זה hd 6970 וגם המסך שלי הוא FHD ומאחורי המסך יש לי 2 חיבורים DVI-D שבו אני משתמש כרגע ואחד D-SUB שממה שאני יודע זה הישנים... אז איך מחברים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ZiX,

שלום, היה לי עד היום כרטיס מסך 4870X2 שקניתי לפני שנתיים עם המחשב בskypc. הכרטיס מסך התקלקל לי ובמסגרת האחריות של SKYPC הם טענו שאין להם כרטיס כזה לתת לי כי הוא יצא מייצור. הם הציעו לי במקומו כרטיס 5870. הם טענו שהוא פחות טוב ברמה של עד 10% מהכרטיס הקודם שלי. נכון לעכשיו סירבתי אז הם הציעו לי במקום 1200 שקל לקנות בהם כרטיס. רציתי לשאול איזה כרטיס הכי טוב אני יכול לקחת באזור ה1500 - 1600 שקל (אם אני מוסיף כסף על מה שהם הציעו לי) שישתווה לרמה של ה4870X2 שהיה לי. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. אהלן יש לי בעיה מוזרה , אני משתמש בנייד של ACER מדגם ASPIRE 4740G ומותקן בו כרטיס 310M , כמה דרייברים שלא הורדתי ואני מנסה להתקין זה רושם לי שאין תאימות בין הדרייבר לכרטיס ולכן לא ניתן להמשיך את ההתקנה . מה יכולה להיות הבעיה, ניסיתי גם ידנית להתקין את הדרייבר וגם זה ללא כל הצלחה . תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. העניין הוא כזה: לפני כ-3 שבועות קיבלתי כרטיס מסך חדש(ב"חדש" אני מתכוון ל"חדש מהניילונים") אשר הוא ה Sapphire Radeon HD 5970. יש לציין שזה כרטיס ה ATI הראשון שלי, עד כה הייתי אוהד השייך לבית NVIDIA(הכרטיס הקודם שלי היה GTX 260). מראש עלי לציין כי אינני מעוניין ב SLI או CrossFire כך שפתרונות מהסוג אינם רלוונטיים. אינני מרוצה מהכרטיס הנוכחי כיוון ששמתי לב לאי יציבות ב FPS שלו לעומת הכרטיס הקודם שלי ומעבר לכך, נראה כאילו איכות הצפי ירדה. התחלתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס באמצעות ה Catalyst והגעתי ל-3 תוצאות שונות(בגיימינג, נבדק על Crysis 2 ו CoD Black Ops): 1. כיוונתי את ההגדרות כך שיהיו על ה Quality הגבוה ביותר, מה שפחות או יותר הוריד את ה FPS שלי באופן די רציני. 2. כיוונתי א…

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by eli1024,

שלום לכולם , אני אתחיל במפרט שלי שיהיה לכם תמונת מצב מעבד : intel q9300 ללא אובר קלוק לוח : asus p5n-d nforce 750i זיכרון : 4 גיגה ספק : 750w עם הספק של 62 אמפר ב-12v כמובן עם אפקטיביות של מעל 80% כרגע יש לי כרטיס מסך 8800gt עם אובר קלוק מהחברה ועדיין מריץ לי הכל על גרפיקה יפה אבל מעוניין ביותר הבעיה שאני מחפש כרטיס חזק בהרבה וגם שקט באותו זמן אני לא רוצה לשמוע את המחשב שלי שאני לא משחק כרגע אני שולט בסיבובי מאוורר כרטיס מסך שלי ידנית ככה שאני לא משחק אני בקושי שומע את המחשב שלי אז צריך פיתרון דומה בכרטיס החדש או עדייף שיבוא שקט תקציב זה לא בעיה אבל לא רוצה לקונות כרטיס שאני לא אנצל בגלל צוואר בקבוק שיבצר בגלל המעבד שלי תודה מראש לכל העונים! אשמח לקבל חבות דעת על…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by alexg657,

השאלה בכותרת. תודה על העזרה חברים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Skatman,

שלום לכולם. נהרס לי הכרטיס מסך לאחרונה, ואני צריך חדש. המפרט שלי הוא: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w אז אני צריך שיהיה לו חיבור PCI - E ומומלץ משהו אמין וטוב. שייתמוך גם במשחקים, וגם בעריכה.(לא גרפית, עריכת וידאו). תקציב : סביבות ה700 שקל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי. לחבר יש מחשב ALIENWARE M15X עם כרטיס מסך GTX260M עם מסך LG W2363D ומשקפי NVIDIA. בזמן המשחק על 3D יש בעיה שרואים צלליות שלא אמורות להיות על עצמים רחוקים כמו גופי תאורה או מאווררים. חשבנו שזה בעיה בדרייברים של כרטיס המסך אבל הם מעודכנים לגרסה האחרונה, בנוסף ניסינו להתקין אותם מחדש מס' פעמים וזה לא עזר. אני לא חושב שזה קשור בעדכון BIOS. וכמובן שלא חושב שזה קשור ספציפית במשחק הזה עקב זה שניסינו לשחק על משחקים נוספים תומכי 3D ועדיין מופיע גוסטינג כבד.(משחקים כגון MW2,BATTLEFIEL, BC2, AOE). קודם כל אני מקווה מאוד שזה החדר בפורום לשאול כי לא מצאתי תת-קטוגריה אחת ואני מצטער אם זה לא. מקווה שתוכלו לעזור לי כי זה די מתסכל לראות את הצלצליות הכבדות האלה.(אין גם איך להראו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by vk,

רזולוציה 1280X1024, מעבד Q6600 עכשיו יש לי 9500GT ובעיקרון הוא היה בסדר עד עכשיו, שיחקתי בעיקר COD MW2 ברשת עכשיו יוצא CRYSIS 2 והוא מריץ לי רק על 800X600 אז הגיע הזמן להשתדרג. אני לא צריך שהכל יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות, רק שיהיה ברזולוציה של המסך וMED מספיק. יש את ה9800GT ב380 שקל פה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=821 יש כרטיס מסך עד 500 שקלים שיהיה שווה את התוספת? או שהתקציב הזה לא מספיק לכרטיס נורמלי ואין טעם לקנות

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by ezizamir,

מחשב חזק כרטיס gtx 295 מתחיל לשחק בכל משחק בסדר בדקות ראשונות ומתחיל דיליי המשחק זז בקיטועים מבקש עזרה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Gam3r,

אז ככה ביום ראשון מגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי , ויש לי שאלה בנוגע לדריברם . על המחשב מותקנים דריברים של NV הכרטיס שקניתי מסוג ATI , איך אני מוחק את כל הדריבירם של NV ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by hell,

am about to buy a new pc for gaming looking to find agood deal if im going to buy 6850 wich company? and if all buy today asus and my mb can make cs can i add in half ayear another one? any recomendetions for cheep asus mb for cf and gaming?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by muam,

היי, בזמן האחרון אני נתקל בבעיות ותקיעות במשחקים ובכלל, שלא היו קודם. עדכנתי ומחקתי דרייברים וכלום לא עזר, הבעיה היא כנראה במאורר של הכרטיס או בכרטיס עצמו. יש לי מחשב מעולה, חוץ מהכרטיס: Intel i7 2.8 Ghz nVidia GTS 240 8 RAM 1 TB Windows 7 Home Premium 64 BIT אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס חדש, עם העדפה לNvidia, שיהיה טוב ויריץ מעולה עם המחשב משחקים גם בעוד שנה ולא יעלה יותר מידי ? תודה, נועם

• 22 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by harley,

שטות של שניה בטיפול בקרבי המחשב עלתה בשבירת אחד מכנפוני המאורר של הכרטיס (Inno3d GF-GTS250-Green). היכן ניתן למצוא מאורר מקורי/חלופי לרכישה? מה צפוי להיות הנזק לכיס?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by graylight,

שלום לכולם. שדרגתי לא מזמן את המחשב ל לוח אם:880GM-D2H 2gb זכרון ספק כוח:400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET סיסוניק לא קניתי כרטיס מסך משיקולי תקציב ועכשיו אני חושב לקנות.אני לא גיימר כבד אבל חשבתי אם כבר אני אשקיע אז אני אקנה משהו שיספיק לי לשנה שנתיים.חשבתי על הHD 5770 מקיי אס פי ב660 שקלים(מבדיקה קצרה שביצעתי באינטרנט הוא נראה האופצייה הכי משתלמת לטווח מחירים הזה).השאלה שלי עם הספק שקניתי(שהוא ספק איכותי) מספיק כדי להחזיק את הכרטיס הזה כי הוא נמוך במתן הספק וגם עם הלוח יתאים בגלל שיש לו רק סלוט אחד של פיסיאיי-אי. אני אשמח גם לקבל הצעה לכרטיס אחר שישתלם לי יותר מבחינת יחס עלות\איכות.הכרטיס בעיקר למשחקים כמו mass effect וcall of duty יספיק לי גם להפעיל אות…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by dor88,

שלום לכולם, לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש מחנות RSM למי שמכיר (http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2185). המחשב הגיע עם כרטיס מסך מסוג HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ולאחר זמן מה התחלתי לשמוע רעש מאוד מציק שמגיע מכיוון המחשב. הרעש הוא רעש צורם ולא קבוע שהולך ובא בד"כ כשהמחשב נמצא בטיפת מאמץ (אפילו כניסה למשחק שש-בש של הווינדוס או משחקים בפייסבוק). לאחר ששמתי לב לכמה פעמים שהמחשב נתקע במצב שינה, כיבה את עצמו והתנהג באופן מוזר, החלטתי לקחת את המחשב לחנות כדי שיבדקו מה הבעיה. לאחר שבוע של בדיקות, התקשרו אליי ואמרו לי שהרעש הזה אכן נובע מהכרטיס מסך וזה קורה בגלל מייצבי (שקר כלשהו) מתח של הכרטיס והדבר תקין לחלוטין !!! הם אמרו שהם ניסו להחליף את הכרטיס לכרטיס זהה של GIGABYT…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gameplan,

דבר ראשון איך הכרטיס בכללי? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378675 הוא נראה ממש אחלה למחיר שלו 512 mb ו 128 bit יש גם את הגרסה של 128 mb על 64 bit http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=410901 ועכשיו באה השאלה החשובה שלי יש לי כרגע פנטיום 4 1400 256 זיכרון rdram וfx5200 סך הכל המחשב פועל סבבה אבל הוא עשה את שלו (שירת אותי כמו גדול 5+ שנים) אני לפני שדרוג אבל כרגע אני רוצה לשחק מדי פעם נורמלי ולשדרג את הכרטיס מסך הגרוע שיש לי. עכשיו לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה תומך agp ו pcie אז אתם כבר מבינים לאן אני חותר,האם אני יוכל לקנות את הכרטיס עכשיו לחבר אותו למערכת שלי ולאחר מכן פשוט להעביר אותו למערכת החדשה? (לא בניתי על לקנות כרטיס חזק במילא) האם…

• 108 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים