עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by marik,

שלום רב. אני מתלבט לגביי כרטיס מסך : GEFORCE 220GT 1GB GEFORCE 430GT 1GB השימושים שלי : פוטושופ , AUTO CAD ועוד קמה תוכנות גרפיקה .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי, פצחתי הבוקר בהתקנת כרטיס מסך הנ"ל. הורדתי מבעוד מועד את הדרייבר שלו. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס המובנה וכיביתי המחשב. חיברתי את הרדאון לחריץ PCI-E, והדלקתי את המחשב. לא ראיתי כלום על המסך, כלומר המחשב עדיין מכיר את כרטיס המסך המובנה והחיבור שלו למסך, אז החזרתי את כבל המסך המתחבר אליו, בחזרה אליו. התקנתי את הדרייבר של הרדאון, אתחול. לא עוזר כלום, המחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס. גם במנהל ההתקנים לא מופיע הדרייבר של רדאון שהתקנתי כמשהו שקשור לכרטיס מסך. והורדתי מהאתר של החברה. מה לעשות? וכמהלך זמני- להחזיר את הדרייבר של הכרטיס המובנה או שזה בסדר להשאר בנתיים עם דרייבר של רדאון? בעצם, מצד שני המחשב אפילו לא מזהה את הדרייבר של רדאון, ורושם דרייבר של הכרטיס המובנה. להשאיר …

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  3. היי, בדקתי בגוגל קצת על חיבור 2 כרטיסי מסך ביחד שיעבדו במקביל, ראיתי שהאפשרות קיימת עבור 2 כרטיסים שהם אותו דבר\אותה חברה. היו כמה שכתבו שכיום אפשר לעשות זאת גם עבור 2 כרטיסים שונים. כרטיס המסך המובנה שברשותי G41 express chipset הוא כרטיס די טוב יחסית, יותר טוב מה geforce fx5500 שהיה לי, ואני מעריך זאת מאוד. לכן חבל לי מאוד "לבטל" אותו ולהתקין את הX1300pro של רדאון, מה דעתכם, אפשרי לגרום לשניהם להחזיק ידיים ולעבוד יחדיו?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום קניתי לאחרונה את הנייד הזה ובתור משתמש לינוקס דרסתי את הוינדוס שבא מותקן מראש ולצערי בשביל לסדר את הדרייבר בלינוקס אני צריך עזרה ממי שהשאיר את הוינדוס שלו. מישהו יכול לתת לי את הקובץ הedid? בשביל לקבל אותו ראו כאן: http://www.entechtaiwan.com/lib/softmccs.shtm עריכה: תוכנה פשוטה יותר לחילוץ הEDID: http://www.tucows.com/preview/329441 תודה רבה נדב

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  5. לכל חובבי החומרה הכבדה, הHD6990 כבר זמין בחנויות בארץ http://tms.co.il/product/10004 הכי זול שמצאתי. לא יודע עם כבר פתחו נושא כזה אבל זה דיי חשוב

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by UrielZ,

יש לי מחשב HTPC שמחובר לפלזמה 42 אינץ' ברזולוצית 720p המפרט הוא: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Asus M4A785D-M PRO 2 GB 800Mhz הכרטיס מסך מובנה פשוט חלש ברמות. והייתי רוצה כרטיס מסך (רצוי קירור פאסיבי) בתקציב של עד 300 ש"ח שיריץ לי משחקים כמו pes ו-nba 2k11 על HIGH ומשחקים כמו GRID ו-NFS HP על מדיום לפחות שירוצו חלק. שוב אני מדגיש על רזולוציה נמוכה- 720P.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  7. Started by Revertigo,

שלום, הלך לי לאחרונה ATI 5670 (שנשלח לחנות במסגרת האחריות), ובינתיים החלפתי אותו ב gainward 9500gt שהיה לי ספייר בבית בהתחלה הכרטיס התעדכן עם הוינדוס אוטומטית ולאחר ריסטארט, ברגע שעלה הוינדוס נהיה מסך שחור ולפעמים היו פלאשים כאלה של הוינדוס (כלומר פלאשים של תצוגה תקינה, רוב הזמן מסך שחור). הצלחתי למחוק את הדרייברים האלה ולהתקין דרייברים מהאתר של נוידיה (266.58) והבעיה נשארה. ניסיתי במקום להתקין דרייברים יותר ישנים (258.96) ואז התחילה בעיה אחרת - בהתקנה הוא טוען שקיימים דרייברים אז הוא לא מתקין, ובעדכון אוטומטי של וינדוס העדכון נכשל כל פעם. יש לציין שלאורך רוב הדרך עבדתי גם עם driver sweeper וכרגע אין בו או ב control panel אף דרייברים במחשב (לא ati ולא nvidia)... איך אני ע…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום. במחשב מסוים עליו אני עובד, נמצא כרטיס מסך GeForce 8400 GS. אני מבקש להחליף כרטיס זה בכרטיס GTX 460. לפי הבדיקה שלי, הדרייבר של שני הכרטיסים זהה. האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני שולף אחד ומתקין את האחר? האם דרושה פעולה כלשהי (האם בכל זאת להסיר את הדרייבר ולהתקינו מחדש)? או אולי הגדרות BIOS כלשהן? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  9. לק"י שלום, אני קונה כעת מחשב חדש, ואני צריך להשתמש בו מידי פעם בתוכנה כמו Photoshop, השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק בכ. מסך המובנה או שאני צריך לקנות כ. מסך חיצוני מתקדם בשביל זה ? המפרט הנוכחי: Core i3 3.06 4Gb 500Gb Intel dh55pj - זה הדגם של הלוח, והוא כולל כ. מסך. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by shimi 1,

שלום לכולם, קניתי שלשום כרטיס מסך חדש : 560 GTX Super overclocked וההתלבטות שלי היא כזו: כדי לי לעשות לו אוברקלוק? , לפי מה שהבנתי GIGABYTE כבר סחטו לו את המיץ השאלה היא האם אני יכול לסחוט ממנו עוד קצת.? עוד שאלה: איך הכרטיס שלי (הגרסא שלי) אל מול 570 GTX ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by IdolAdmin,

שלום וחג שמח קניתי לפני שבועיים בקי אס פי את ה ATI 5850 GIGABITE והכרטיס השני כבר שהחליפו עושה לי בעיית ריצודים כשמחברים שני מסכים אז החליטו לזכות אותי על הכרטיס השאלה עכשיו איזה לקחת אני מוכן להוסיף ל 1350 ולקחת את ה GTX560TI השאלה האם יש משהו ביניהם שיותר טוב מה 5850 ושווה לי באמת לקחת ולחסוך קצת או שבאזור מחיר הזה בכלל לקחת משהו אחר? או לקחת את ה 560 ולהנות.. לא להתייחס למה המחשב שלי ינצל כי הוא ישתדרג עם הזמן...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yoni007,

שלום לכולם, קניתי לפני פחות משבוע HD 6950 מבית Sapphire. משום מה, יש לי FPS מאוד מאוד נמוך. זה בעיקר בא לידי ביטוי ב-Min FPS נמוך בהמון משחקים, תופעה שנתקלתי בה עוד לפני הרכישה שחשבתי שתיפתר אך לא נפתרה. בדרך כלל יש לי נפילות FPS כשאני מגיע למקומות חדשים במשחק, וכיביכול המחשב צריך "לטעון" אותם. זה ממשיך בזה שכשהתמונה עמוסה ויש הרבה פרטים כמו פיצוצים ויריות וכן הלאה.. ניסיתי VSync ולא עזר.. רציתי לדעת אם תוכלו להגיד לי איזה רכיב במחשב גורם לנפילות ה-FPS - מפרט בפרופיל. לצורך העניין, אלה התוצאות שקיבלתי ב-Benchmark שעשיתי ל- Crysis 1.2.1 ("Assault Harbor: Min: 12.27, Max: 40.64, Avg: 21.20 - כל זה על רזולוציה 1680x1050, בעוד שאני רואה ציונים שונים לגמרי ברזולוציות גבוהות מש…

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by original,

מערך כרטיסים של שני HD6950 ושני HD6970 ייקרא למעשה CFX6950/CFX6970? אם לא, איזה מערכי כרטיסים נכללים למעשה תחת השם CFX?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by benyben,

שלום. האם הוא נמצא מעל ל GTX 460? ואם כן, האם הוא נמצא גם מעל ה GTX 470? תודה

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. ערב טוב חברים. אבקש המלצה לכרטיס מסך שקט. עם עדיפות לקירור פסיבי. השימוש הוא עבור צפייה מיטבית בסרטי DVD בלבד ולא למשחקים. ספק הכח הוא 430W ארחיב את השאלה. הלוח אם הוא : Gigabyte GA-H55M-D2H H55 CHIPSET . האם לצורך DVD אוכל להסתפק בצורה אופטימלית בלוח האם והכרטיס מיותר לחלוטין ? תודה מראש ניצוץ

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מחפש כרטיס מסך למשחקים ברזולוציית FULL HD 1920X1080 עד 1.5K תודה חברים

• 28 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by shaithebest,

שלום חברים, לפני שאני קונה כרטיס מסך היתי רוצה לשאול אם בכלל יש טעם לכך מדובר במעבד DUAL CORE E2200 אם אני אקנה כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GT220 128 BIT 1024 RAM GAINWARDS האם זה יספיק למשחקים כמו : RED ALERT MANAGER 2011 CALL OF DUTY FIFA PRO EVOLUTION 2011 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם מבקש המלצה בבקשה לכרטיס מסך למחשב הביתי שלי, מפרט: Phenom II x6 Six Core 1090T Socket AM3 3.2Ghz Box Crosshair IV Formula AM3 Antec TRUE POWER TRIO 550W הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא ATI Radeon HD4550 512mb והמארז שלי הוא coolermaster gladiator 600 אם נדרש עוד איזשהו מידע על המפרט אשמח להוסיף. בכל קמקרה השימושים שלי הם ניגון סרטי HD גיימינג (לא דברים מטורפים, לא מצפה שיריץ לי כל דבר על ההגדרות המושלמות אבל שיראו טוב) משתמש מידי פעם בVM אם זה רלוונטי פוטושופ זהו בעקרון. הדבר שהכי חשוב לי הוא שההמלצה תהיה מwww.tigerdirect.com אם אפשרי מכיוון שאני מתכוון לקנות אותו בחנות פיזית שלהם בארה"ב, התקציב הוא עד 150$ אם אפשרות לחריגה עד 200$, יש לציין שאין לי בעיה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by deelad,

רציתי לדעת מה התוכנה הכי פשוטה\מומלצת לצריבת ביוס דרך WINDOWS 7 ללא צורך ב DOS לכרטיס מסך של NVIDIA? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Anabol,

אני עומד לקנות מחשב גיימינג יד שניה (Q6600, 8800GT, 2GB) ואני מגיע בעוד כמה ימים כדי לבדוק שכל העסק עובד כמו שצריך. השאלה היא מה אני יכול כבר לבדוק? כמובן שאני אבדוק הכול בEVEREST, אבל השאלה היא האם אני יכול לגרום למעבד ולכרטיס מסך להתאמץ קצת כדי לראות איך הם מתפקדים? (אולי משהו בסגנון של 3DMARK). מה אתם ממליצים? תודה!

21. שלום, אני קונה מחשב חדש ותוהה מה היא הדרך הכי זולה לחבר שלושה מסכים למחשב אחד? לא למטרת משחקים, מעדיף שליטה על המסכים ממערכת ההפעלה ולכן אולי Eyefinity לא יתאים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by willyp,

שלום חברים, זה המפרט שלי כרגע: i7 930 stock noctua u12p ga-ex58a-ud3r intel x25-m 80gb sapphire 5850 ss 600w lancool k62 יש באפשרותי להביא Diamond ATI 5850 מארה"ב ב180$ = 670 שקל +-. כרגע אני משחק על רזולוציה של 1680x1050 עם מסך DELL 2209WA, בקרוב ארכוש LCD 40" FULL HD לחדר ואשחק על גביה, השאלה היא האם הספק בכלל יחזיק עוד כרטיס של 5850? זה משתלם? או שעדיף לי להשקיע עוד קצת ולרכוש כרטיס "מעודכן" ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by sanchouz,

שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד פתאום זה התחיל, אני נכנס לFIFA11 ופתאום מתחילים באגים, פעם הדשה בצבע שחור, פעם לשחקנים אין שער ועוד מלא דברים באותו סגנון,חשבתי משהוא קרה למשחק, אבל אחרי זה נכנסתי למשחקים אחרים וקרתה לי אותה בעיה אז אני נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הדריבר האחרון 266.58 מחקתי קודם את הישנים עשתי הפעלה מחדש,נכנסתי לSAFE MODE הפעלתי את התוכנה Driver Cleaner Pro ומחקתי את כל השעיריות מהדריבר הישן, עוד פעם הפעלתי מחדש והתקנתי את הדריבר החדש. אבל הבעיות לא נעלמות, עפילו יותר גרוע, אז החזרתי את הדרייבר שבה עם כרטיס מסך, אז נהיה עוד יותר גרוע, עכשיו אחרי 20 שניות המשחק נתקע, וגם כש אני נכנס למערכת הפעלה הוא כותב לי שיש לי איזה שהיא בעיה עם הדרייברים חייב עזרה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן אני מתלבט בין שני הכרטיסיןם האלו , אני עובד על מאיה ומקס ועוד תוכנות בתחום ואני רוצה לקנות סוף סוף כרטיס מקצועי, חשבתי בכיון של שני הכרטיסים האלו, ההפרש בין שניהם הוא 200 שקל ואני לא יודע האם באמת ישנו הבדל משמעותי בביצועים , למרות שה2000 הוא בעל גיגה זיכרון DDR5 בזמן שה 1800 הוא רק בעל 768 מגה של DDR3 , אשמח לשמוע ממי שמכיר ויודע. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Gam3r,

היום אני נוסע לקנות סוף סוף כרטיס מסך חדש , אבל עקב בעיות במלאי יש לי שתי אפשרויות ; קניית 5870 אבל זה דורש התחייבות ולחכות יום- יומיים עד שיגיע ( לפי מה שהם אומרים ) או קניית 6950 2gb ישר במקום . ההבדל במחיר בינהם עומד על כ- 150 שקל . בנוסף רציתי לשאול לגבי הצוואר בקבוק ; E8400 EP35-DS3L דרך אגב הרזולוציה היא 1920x1080 ובנוסף מתכוון לשדרג את המעבד ולוח האם בקרוב . ואם אפשר תשובה קצת יותר מפורטת . ספק איכותי של 650W תודה על העזרה !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים