עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Liron C,

שלום. יש לי את המחשב הבא: 13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13400 2.50 GHz Gigabyte B660M DS3H DDR4 Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Windows 11 Home אין כרגע כרטיס מסך. נתקלתי במספר משחקים שבדרישות כתוב Intel HD 2000 or equivalent Graphics. והשאלה איזה כרטיס מסך מומלץ שיעמוד בדרישה הזו וגם יתאים לשאר הרכיבים מחשב? האם intel hd 2000 זה נחשב לדרישה נמוכה במונחים של היום? האם עדיף משהו יותר טוב? אני לא מפעיל הרבה משחקים, כך שלא הייתי רוצה להשקיע בכרטיס יקר איכותי. מעדיף להגביל את זה לתקציב של 400-500 שח, אבל בגלל שאני לא ממש מבין לא יודע האם זה תקציב מתאים.

2. Started by oren778,

אני צריך כרטיס ממש חזק לעבודות גרפיקה של תוכנות שכל הזמן מיתחדשות מה יותר כדאי 8800GTX/ULTRA אוFX3450

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, אני מחבר את המחשב שלי למסך טלויזיה בעל שקע HDMI, משקע DVI בכרטיס המסך עם מתאם ל HDMI. כרטיס המסך שאני משתמש הוא GTX 560Ti, שכעיקרון יש לו גם שקע Mini Hdmi שאולי היה עוזר, אבל לצערי הוא נשבר. העניין הוא שבאופן החיבור שמתואר למעלה, אני לא מקבל תצוגה עד תחילת העליה של ה Windows. כדי בכל זאת לראות את התצוגה שבאה לפני העליה של הWindows, אני נאלץ לחבר מסך עם DVI אל שקע ה DVI בכרטיס המסך. יש איזו הגדרה או אפשרות, שניתן איתה לשנות את המצב הזה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מפתחת השבבים מתכוננת לתצוגת תכלית מתקדמת בשיתוף פעולה עם אינטל בכנס ה-CES 2017 לכתבה

5. Started by INON,

ראיתי את העיסקה הזאתי בנועה האם היא משתלמת כי זה גם לוח שעולה נאמר 1000 אז הכרטיס יוצא 2670.... שבבדיקה של ה 3DMARK 2003 הוא עוקף את האולטרה והX850PE לבל נשכח שמקבלים פה גם לוח שמחירו גדול.. הנה קישור http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2857&catcode= והנה המבחנים ב 3DMARK 2003 משתלם או לא?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מתלבטים בין ה-Fiji ל-Maxwell? מהיום, חלק מדגמי כרטיסי הדגל של NVIDIA יעלו 20 דולר פחות ממחירם המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יצרניות-כרטיסי-ה-gtx-980-וה-gtx-980-ti-החלו-בהורדת-מחי/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מבחינת ביצועים ומבחינת העתיד והטכנולוגיה באיזה כרטיס מומלץ להשקיע... בבקשה אשמח לקבל עזרה אני חייב לקבל החלטה עד מחר( בעיקר מנסיון אישי) תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shloosh,

שווה לקנות? radeon 8500 LE 64mb DDR של ATI???? או gigabyte radeon8500 LE 64MB DDR ????? של gigabyte עולה ב200 שקל יותר וכרגע יש יל 950 שקל, אז שווה לקנות כבר עכשיו של ATI אפילו שהוא פחות טוב או אולי יותר טוב, לא יודע? או לחכות קצת יותר ולקנות של gigabyte אם הוא יותר טוב????????????? חשוב לי מאוד כי יש לי gforce 2 mx 32 mb ואני רוצה שהמשחקים יעבדו יותר מהר ויותר יפה!!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Crash5,

ראשית, אני שמח לבשר שרכשתי את המסך הבא: Samsung SyncMaster 730B ברשותכם אשאל מספר שאלות בנושא: 1) מה לדעתכם הרזולוציה המומלצת\אופטימלית לעבודה במסך כזה? עד כה עבדתי עם מסך CRT בגודל 17 אינץ' על רזולוציה של 1024X768. 2) כמו כן, מה מרחק הישיבה האופטימלי מול מסך המחשב? 3) האם יש עוד פרמטר שמומלץ לשנות במסך? עוד לא הבנתי את העיקרון של תדר ריענון מסכי ה-LCD. תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by adfx166,

היי אנשים, ברצוני לדעת מהו ההבדל בין הכרטיסים הללו. חשוב לי לדעת עד כמה גדול ההבדל ביניהם (אם בכלל) היות ואני מתלבט מה לבחור. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי כרגע GTS250 אחד על המחשב (מפרט מלא ומעודכן בצד). משחקים עובדים סביר אבל כבר לא להיט מן הסתם. אני רוצה שדרוג שיחזיק לי את המחשב עוד איזה שנה שנתיים, ואני מניח שזה אפשרי כי מעבד וזכרון לא בדיוק מהווים צוואר בקבוק ממה שאני רואה כרגע. עכשיו כמו שרואים במפרט יש לי לוח שמאפשר SLI עד שני כרטיסים. אז יש כמה אופציות. 1) לקנות עוד GTS250 ולצרף לקיים. הספק בהחלט אמור להספיק לשניים כאלה (תקנו אותי אם אני טועה). אני מניח שמבחינת המחיר מול ביצועים זה יהיה הכי טוב אבל אני לא ממש בטוח - וגם אני מפסיד פה תמיכה ב-DX11 ועוד ירקות שיש בכרטיסים החדשים. 2) לקנות כרטיס בודד כלשהו שייתן ביצועים זהים או טובים יותר מהאופציה הראשונה - אין לי מושג מה הולך היום, מה המחירים. האם משהו כזה יהיה יו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by omri09,

במספר מצומצם מהמשחקים, ובמצבים מסויימים בעיקר. הכרטיס מסך שלי מתחיל לעשות קולות מתכתיים, כמו חריקה או זמזום. ניסיתי להוציא אותו ולהכניס שוב לתושבת- ועדיין הרעשים ממשיכים אפשר לעשות משהו בנוגע לזה? התקנת דרייבר אחר(ישן יותר) יכולה לעזור?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין למכור כרטיס מסך שמורכב עליו הקירור Zalman Fatal1ty FC-ZV9 הכרטיס: Gigabyte GV-NX66256DP יש עליו מעבד nvidia geforce 6600 אשמח לדעת מה הערך הכספי של הכרטיס+הקירור כדי לדעת בכמה למכור. תודה !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ybe,

קניתי מחשב חדש(amd 3000 64,1G RAM,MSI K8N NEO 4) וכרטיס גרפי 256m radon x800gt תוצרת sapphre . כשהמחשב קיבל 4076 ב-3D MARK 2005 התחלתי לחשוד... הורדתי את התוכנה ATI TRY TOOL והתוצאות מהירות GPU:479(במקום 392) ,MEM:486(במקום 350). האם הכרטיס עלול להפגע מכך מכך?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכל התותחים: חזר בי החשק לשחק משחקי מחשב אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי משחק, קניתי לאחרונה starcradt II ולמרות שלמשחק אין דרישות גבוהות ,בואו נגיד הוא קצת מקרטע. חשבתי להשקיע ורכוש איזה asus 465 gtx . הבעיה היא שיש לי מחשב לא כך כך חדש, כבר 3 שנים ללא שום שדרוג, האם כדאי לי לרכוש את הכרטיס למרות המפרט?, אגב הזמנתי עוד 2 G זיכרון כך שבקרוב יהיה לי 4. האם יהיה לי בעיות עם הספק ? האם כדאי לרכוש משהו אחר ולשדרג דברים אחרים ? תודה על העזרה. המפרט: E 6650 CORE 2 DUO. GIGABYTE P-35 S SERIES MOTHERBOARD PCX 8500 GT 512MB GIGABYTE כרטיס מסך זיכרון ddr2 קורסייר xms2 2gb בקרוב יהיה לי עוד 2 GB. dvdrw asus x18 400 w thermaltek power supply lg 22 lcd win xp sp 2 wd 250gb 16mb sata …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם! ברשותי מחשב E6300, לוח GB DS3 2GB DDR הרדדיסק SEAGATE 160GB ספק HEC300WATT וכרטיס מסך GB7600GS חברה, אני ממש לא יודע מה לעשות אני מרגיש כאילו המחשב כבר ישן, משחקים כבר ממש ממש כבדים לו, אני יודע שהכרטיס לא מפלצת, אבל ציפיתי שהוא יחזיק קצת יותר! אז בבקשה, תעזרו לי, אני לא בטוח שמה שיציל את המחשב זה כרטיס מסך, אבל זה נראה לי הבחירה הטובה ביותר, התקציב הוא עד 1000 שקל. האם המעבד מהווה צוואר בקבוק? הצ'יפסט של הלוח הוא 965, כבר לא זוכר מה ההבדלים בינו לבין החדשים. תודה רבה מראש, גיא.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by bora-aa,

זה שווה זה טוב.? אני קונה כרטיס מסך מחבר שלי Geforce 6600GT מהירות מעבד 500 מגה הרץ! מהירות זיכרונות DDR3 1000 מגה הרץ ב600 שקל ? AGP זה שווה? ואם הוא יותר חזק ה ATI SHAPIRE X1600 PRO 512 MB? או מ 246 מגה? אפשר לקבל ביקורת על הכרטיס שלמעלה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by aytek,

שלום, אני בונה מפרט למחשב דל תקציב (אינטרנט, אופיס וסרטים). לוח האם שבעל החנות המליץ לי עליו הוא Gigabyte GA-945GCMX-S2 (המעבד של אינטל). באופן כללי הלוח נראה לי מתאים אבל יש בעיה אחת. ממה שקראתי עליו, יש לו שתי memory slots לזיכרון במהירות עד 667Mhz וכתוב שם עד 2GB זיכרון. יש מצב שלא אוכל להרכיב עליו 4GB בעתיד? אני לא רוצה להגביל את עצמי בהמשך לשדרוגים. אם זה המצב, מישהו יכול להמליץ לי על לוח דומה עם אפשרות הרחבה ל-4GB ויותר. אולי גם זיכרון 800Mhz...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by master,

היי לכולם, בניתי לדודה שלי מחשב מבוסס מעבד AMD 1.6 זיכרון 256DDR ולוח אם GIGABYTE ומה שחסר לי זה כרטיס מסך. התקציב העומד לרשותי הוא בסביבות ה- 100$. עזרו לי בבקשה אני צריך עזרה דחוף, אני צריך לקנות את הכרטיס ביום ראשון. תודה, MASTER/

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yotamavi,

שלום לכולם , רציתי לדעת מה ההבדל בין זיכרון גרפי זמין לעומת ייעודי יש לי כרטיס 7950GT ובפרטי מערכת (ווינדוס 7) רשום לי זכרון גרפי זמין MB1535

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. המסך הוא lg flatron l171ob tft 17 אינץ' בטעות נתתי לו מכה חלשה כי באתי לסדר משהו במודם מאוחרי המסך ולא שמתי לב זה היה דיי חלש אבל בכל מקרה אני מפחד כי זה מסך lcd והוא עדין מאוד...אז האם יכול לקרות לו משהו מזה? (אני לא רואה שום שינוי) אבל המכה הייתה במרכז המסך...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tom123p,

הי כולם, יש לי כרטיס מסך ATI 1950 פרו (שאגב, מעולם לא הייתי מרוצה ממנו) וכעת המאוורר שלו עושה בעיות (מזל שיש עדיין אחריות). אבל אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהחליף לכרטיס מסך *מעט* יותר טוב ובעלויות נמוכות מאוד (עד 300 ש"ח). בנוסף, לאחר שיתקנו\יחליפו לי את הכרטיס אני כנראה אמכור אותו. מישהו יכול להגיד לי היכן אני בודק מה השווי של כרטיס כזה היום ? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ZacNaboot,

יש לי כרטיס מסך 9500GT יד שניה של inno3d שקניתי את הכרטיס קיבלתי איתו כבל שמתחבר ליציאה של SPDIF הבעיה היא שאין לו יציאה של HDMI בכרטיס לפי מה שכתוב במדבקה שעל הכרטיס יש לו תמיכה בHDMI http://img139.imageshack.us/img139/8886/015qd.jpg מבט מקרוב על הכרטיס: http://img84.imageshack.us/img84/4059/013zk.jpg חיבורים: http://img197.imageshack.us/img197/3618/014f0.jpg

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by jabbahutt,

הי, לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי: Lancool K-60 Intel i5 2500k Mugen 2 Gainward GTX 570 Micron 8GB Memory Enermax Pro+625W הבעיה היחידה שלי היא - המחשב מאוד שקט - איך שמפעילים משחק שקצת מאמץ את הכרטיס הגרפי (נגיד, Just Cause 2) - הוא מתחיל להרעיש כאילו אני מריץ Furmark בערך.... יש מה לעשות עם זה? תודה, Jabba

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. LG LCD 17 1780Q 8 Ms נראה מדהים! שלא תדעו מה היה לי קודם, בערך שנה השתמשתי במסך מסריח מחברה ג'נרית. הבדל של שמיים וארץ, בקיצור נראה מדהים מדהים בסוף לא לקחתי לא את ה f700P ולא את ה F900P אני חושב שעשיתי בשכל

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.