כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
האם זה בכלל אפשרי להקליט דרך TV-Out לקלטת וידאו ? ניסיתי איכשהו עם הוידאו (חיבור לממיר, חיבור ישירות למחשב, לטלויזיה עצמה - לא הלך כלום...). אודה אם תייעצו לי. (פרטי מחשב בצד, למרות שאני חושב שזה ממש לא משפיע...)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב ה6600GT או הX700??? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.יש לי בעיה במחשב הנ"ל. כשאני מנסה להפעיל איתו נוצר מצב שכאילו המסך והמחשב עצמו לא מצליחים לתקשר - לא מופיע לי כלום על המסך חוץ מהודעה בצבעים שונים אשר אומרת לי לבדוק את חיבורי המסך וכדומה. אני נאלץ ללחוץ מספר פעמים על כפתור הרסטרט ולפעמים אף לכבות את המחשב לחלוטין עד שאני מצליח להעלות את המחשב וכשאני מצליח לעשות זאת הכל עובד תקין וחלק. בדקתי חיבורי כבלים וכדומה ומצאתי הכל תקין . כמו כן אין שום בעיה עם כרטיס המסך(Geforce 2 400 mx) לפי דעתי גם מכיוון שהוא עובד אצלי חלק לאחר שאני מצליח להעלות את המחשב. במה הבעיה לעזאזל? אין לי מושג. אולי זה הלוח האם. אני לא יודע. דרך אגב המחשב הוא פנטיום 3 550 MHZ אם מישהו רוצה לדעת. 2. לאחר מונופול Nvidia שקיים אצלי בראש זמן רב החלטתי לשנ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אז ככה: המחשב שלי מורכב מי: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של ATI RADEON 5750 1G-5 MSI זיכרון של 9GB DDR3 1333MHZ KVR KINGSTON (יש לי 6 פלטות של הזיכרון ששלושה מהפלטות הם 2GB ושלושה האחרים הם1GB בסך הכול יוצא RAM-9GB) ספק כוח של 550W (אין לי כוח לפרט על הספק אבל עם צריך אני יכול ) אני רוצה להחליף כרטיס מסך טוב, שיעבדו לי מישחקים על אולטרה או לפחות על גרפיקה גבועה ובלי תקיעות ושיפעל חלק. עכשיוו חשבתי ליקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=16817 או את הכרטיס מסך הזה http://ksp.co.il/?uin=20772 *שווה לי ליקנות אחד מיהם *ואיזה כדיי ליקנות *ואם זה לא יעשה לי צוור בקבוק במחשב *ואם הוא יוכל להריץ מישחקים על …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב שמורכב מ : מעבד : I5 4460 זיכרון : 8GB DDR3 לקוח אם : Gigabyte Z87-DS3H מסך : 23" FullHD אני מתכנן להוסיף עוד 8 גיגה זיכרון , ומתלבט איזה כרטיס מסך להוסיף שיחזיק לי משחקים ברמה טובה כמה שניתן . אני חשבתי על [TABLE=width: 298] [TR] [TD]GV-N970G1 GAMING-4GD מה אתם אומרים ? תודה[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את העיסקה הזאתי בנועה האם היא משתלמת כי זה גם לוח שעולה נאמר 1000 אז הכרטיס יוצא 2670.... שבבדיקה של ה 3DMARK 2003 הוא עוקף את האולטרה והX850PE לבל נשכח שמקבלים פה גם לוח שמחירו גדול.. הנה קישור http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2857&catcode= והנה המבחנים ב 3DMARK 2003 משתלם או לא?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכרטיס מסך Geforce 4 שאני מתכוון לקנות כתוב שיש TV-in/out/DVI. TV-out אני יודע מה זה אומר אבל מה זה TV-in? דרך אגב, זה הכרטיס של Gainward geforce 4 4200.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מה קורה קניתי R9000 ומה אני יגיד לכם הוא פחות ממה שחשבתי BATTLE FIELD 800X600 LOW DETAIL 16 BIT הדרייברים הכי חדשים והוא מעיז לקרטע אתם קוליטם הכל LOW UT2003 מקרטע אבל הוא לפחות לא נתקע וממשיך הוא פשוט מקרטע המשחק היחיד שנהנתי ממנו מאד (גם באחרים נהנתי אבל פחות) עד עכשיו היה NFS HP2 אבל איזה מחשב לא מריץ משחק קל כזה אז מה אתם אומרים אני חי בסרט או שציפיתי ליותר מידי? תודה! נ.ב מצטער על הת'רד הקודם... :
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן וערב טוב. בעבר היה לי מחשב עם כרטיס מסך GeForce 440 MX 4000 128MB 128bit. כיום, זה המחשב השני שלי. עכשיו, יש לי מחשב אחר, חזק יותר, עם GeForce 6600 256mb 128bit (ה 6600 הרגיל, לא GT). בקיצור, מההתחלה הרגשתי שבכרטיס הקודם יותר רואים אחלה יותר. עכשיו, כשאני חוזר למחשב הקודם עם הג'יפורס 4, אני רואה ומרגישים פיזית שרואים יותר יפה. קודם כל, נתחיל בבעיה ראשונה. לא ידעתי איך לספר את הבעיה, אז לא היית לי ברירה, אלה לשבת רבע שעה על הצייר ולהדגים בתמונה : כפי שאתם רואים, ב GeForce 4 רואים את אפקט ה "פס הנעלם" או מה שזה לא יהיה, כמו שזה צריך ליהיות.. יפה כזה, כמו במחשב חדש. אבל ב GeForce 6600 שלי שבמחשב החדש, אני רואה את אפקט הפס הנעלם, כ "נגלה לעין".. כפי שאתם רואים…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hello for some reason the nvidia demo Adrianne runs really slow for me MAX 15FPS while most of the time 12-13fps You can see my computer specs on my Sign, I've the most new drivers from NVIDIA web site why this demo gliths/bitting for me? [br]פורסם בתאריך: 30.01.2007 בשעה 20:39:26 the froggy demo Reso 1440 900 works like 4fps.....why?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אין לי דרישה חזקה מהכרטיס מסך, עד היום השתמשתי בכרטיס מסך המובנה אני מחפש פיתרון שיאפשר לי להציג על גבי 3 מסכים Extending, אבל אני מוכן להסתפק גם בזה שיהיו 2 מסכים שהם extending ואחד שהוא mirror של אחד מהם. החיבור יתבצע ל-3 מסכים: שני מסכים ~24' (חיבור של מסך אחד כרגע DVI - אבל תומך גם VGA) ומסך 42' (זו טלויזיה, חיבור HDMI) מצאתי כרטיס מסך שמאפשר את זה לכאורה: http://ksp.co.il/?uin=22484 אבל הוא קצת יקר.. מה אתם ממליצים לי לעשות במקרה הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בשיטוט באינטרנט מצאתי את הכרטיס הבא: http://www.dx.com/p/xqm-gtx680-2gb-384bit-game-graphics-card-w-crt-dvi-hdmi-black-371493#.VSqVoDNdarU GTX680 במחיר רצפה, ברור שהאיכות לא מהטובות בשוק אבל נראה מתאים לגיימינג בינוני בתקציב נמוך ואם רוצים לשפר אפשר לקנות שניים (או שלושה) בSLI , משתלם לא? חשבתי לקנות ולשים במחשב של האישה כדי שמשחקי תלת מימד פשוטים של הילדים יעבדו יותר טוב (להחליף את ה7800GT בין העשר שיש שם) מה דעת המומחים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור כרטיס מסך שמורכב עליו הקירור Zalman Fatal1ty FC-ZV9 הכרטיס: Gigabyte GV-NX66256DP יש עליו מעבד nvidia geforce 6600 אשמח לדעת מה הערך הכספי של הכרטיס+הקירור כדי לדעת בכמה למכור. תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבחינת כידאיות כלכלית (לא מגבלה כספית) האם עדיף לרכוש כרטיס מסך 980X R9 או GTX 980 TI ? ההתלבבטות שלי היא כזאת : ה R9 980X במחיר שלו אתה מקבל כמאט הכל בעלות של 2300 ש"ח גג. הGTX 980TI הוא הכי טוב עם תג מחיר של 4000 ש"ח גג. הדלתא הכלכלית היא מאוד משמעותית. הדלתא בין הכרטיסים מבחינת ביצועים הוא לא גבהה ולא ניראה לי מצדיק את ההשקעה מכמה סיבות: כדי להנות מביצועים המדהימים של 980TI מצריך שידרוג של המסכים ל 4K או 1080P שתומך במעל 100HTZ שהיום בארץ המחיר שלהם מפוצץ. התוספת הפרש ביצועים הוא 15% +- (אבל שוב ללא הסעיף הראשון לא רלבנתי). גירסת הFURY X לא רלבנתית בהשווה לדעתי, אבל פתוח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התלבטתי בין שלושת הכרטיסים הללו..אז מה לבחור??? ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card 1223 שח או ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card 1299 שח או ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card 1584 שח מה אתם אומרים הכי טוב והכי משתלם?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני אשים שני כרטיסים שתומכים PCIE 2.0 על שני סלוטים של PCIE 3.0 במהירות X8 כל אחד, אז כל אחד יעבוד ברוחב פס שלX16 במצב PCIE 2.0?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ,Readon 6970 בכרטיס חדש. התקציב הוא כ 1200 ש"ח, עדיף לא לחרוג אלא אם יש שיפור משמעותי. ויש לי אפשרות לקנות את הכרטיס מאילת אם זה יוביל להוזלה במחיר. ( את המחשב קניתי מ TMS, כך שבעיקרון אני אעדיף לקנות גם את הכרטיס מסך משם). מפרט מחשב :i5-3450 3.1GHz 8GB RAM לוח אם :Gigabyte GA-B75M-D3H מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm ספק כוח: seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail אני כרגע משחק בwitcher 3 על low, והייתי רוצה לשדרג את חווית המשחק. אם יש צורך להוסיף RAM אז אשמח להמלצה גם בגזרה הזאת. בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך שלי זה " 17 " CRT , ואני מתלבט האם לקנות את הכרטיס מסך הזה:SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL או שאני יקנה 8800 עם 640 ?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB DVI TV-OUT אני ממש לא מרוצה ממנו במשחקים, כי הוא לא הכי חזק שיש (בקושי מפעיל משחקים שיצאו עכשיו, מעניין איך הוא יפעיל משחקים שיצאו בעוד 5 חודשים בערך). טוב, רציתי בהתחלה לקנות כרטיס R9600 (רגיל, לא P ולא XT) אבל אתם המלצתם לי פה שלא כדאי כי. אני עכשיו מצאתי מישהו, שגר גם לידי, שרוצה למכור את הכרטיס הזה: http://bigsale.co.il/Product.asp?productid=223&catcode=69 כי אבא שלו לא זקוק לכרטיס כזה (הוא יותר מדי חזק ואבא שלו לא משחק במשחקים). הוא רוצה לעשות איתו החלפות תמורת הכרטיס שלי, ושאני אוסיף לו 300 ש"ח. הכרטיס שלו נקנה מחו"ל, אז אין אחריות אבל הוא אמר לי שהוא עובד מצויין. על הכרטיס שלי יש אחריות לעוד 4 חודשים והוא נקנה לפנ…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם אני השבוע קונה כרטיס מסך חדש מפלונטר ,עכשיו יש שם את ה7600GT הרגיל שעולה 1100 ש"ח ויש את ה 7600GT Extreme שעולה 1192 ש"ח(שניהם של לידטק) השאלה שלי מה היתרונות של ה7600GT אקסטרים על פני הרגיל? האם צריכת החשמל של האקסטרים גבוהה בהרבה מצריכת החשמל של הרגיל?(יש לי ספק ג'נרי ואין לי כסף כרגע להחליף אותו ,הוא נדמה לי 300W) איך אני אמור לדעת שהספק יחזיק את הכרטיס?(אולי לפי הקלוקים שאני אראה בתוכנה אוורסט אחרי חיבור הכרטיס?) טוב אלה השאלות בנתיים : תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך לגיימרים שיריץ כל משחק על מקסימום איכות שהיה קטלני מעבד i5 760 טורבו נדיר מאד gigabyte h55m-s2v היה לי כרטיס מסך GT430 1GB אבל יש לי 2 כאלה וספק iso 550 ויש תקציב של 1800 שקל אבל בבקשה באמת כרטיס מסך לגיימרי רצחניים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שמעו אני רוצה לקנות כרטיס חדש ואני בכיוון של ה 8800GTS 512MB עכשיו ראיתי של Leadtek ב1619 ש"ח אבל האם כדאי לקחת של leadtek או של חברה אחרת? את גם את Inno3d שאני יודע שהם מעולים אבל בשביל זה אני צריך טיפה עזרה אם כדאי לקחת את leadtek שהם במחיר טיפה יותר נמוך.. ובקיצור השאלה שלי היא .. איך Leadtek באמינות ,קירור ועוד שאר התכונות שצריך להיות לכרטיס מסך ומה זה שונה מהinno3d תודה
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
PowerColor ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 מהאתר של rsm ... עכשיו רציתי לראות אותו בפעולה חיפשתי סרטונים שלו ומידע עליו אבל תמיד הוא הופיע כradeom HD 6850 רציתי לדעת האם זה אותו כרטיס??? אם זה לא אותו אחד אני מניח שאין אותו לrsm כי חיפשתי שם... וגם אם זה לא אותו אחד, האם הוא גם טוב? בכל זאת הוא עולה 960 שקל זה הרבה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-