עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alex28,

אני רוצה לקנת כרטיס מסך מסוג זה ATI RADEON X1550 מה אני צריך לדעת לאיפה שאני קונה כרטיס מסוג זה???

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך (PCI-E X16) הכי טוב בשבילי במחיר של עד 400 (יכולה להיות חריגה של עוד 50 שקל אבל רק אם זה ממש שווה את זה - כי אני מעדיף להישאר במסגרת התקציב). הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים אך גם לוידאו (SD ו-HD) ומוזיקה...וגם לאינטרנט, הורדות והתכתבות... עריכה: דרוש כרטיס מסך עם 512MB זיכרון כי יש לי מסך 22' ואני עובד איתו ברזולוציה של 1680x1050 שזה הכי גבוה.. ואני גם מעדיף לשחק במשחקים ברזולוציה הזו - אני מבין שזה לא אפשרי שכל משחק יעלה על הרזולוציה הנ"ל בכרטיס של 400 שקל...אבל בכל זאת אני אומר...

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by irbaboon,

שוב שלום לכם, לא מזמן שאלתי אתכם לגבי כדאיות של שידרוג מחשב והחלטתי להחליף אותו ולקנות חדש. פירסמתי את השאלה הבאה בטעות בפורום של תקלות טכניות, אז אני מפרסם אותה כאן שוב. איזה כרטיס מסך עדיף למסך 17" (אשמח גם לדעת למה)? Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail או Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך : msi geforce fx5200 128 ddr HALF LIFE 2 יצליח לעבוד חלק עם כזה כרטיס? אה יש לי מעבד INTEL P4 3G ו- 512 RAM

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. האם כדיי לי לחכות להורדת מחירים הזאתי שמדברים עליה, זה דבר מוזר אפשר לקנות היום 7800GT ב 2400 שזה מחיר של 6800GT כאילו המחירים של ה 6800GT נשארו (והם באמת נשארו) קבועים למרות הכאטיס החדש ו"הירדת מחירים" עם כל זה איזה כרטיס מומלץ לי, יש לי לוח AGP, רוצה להריץ משחקים חדשים בצורה חלקה!!! F.E.A.R זז לי בפריימים, הורדתי למינימום שבמינימום, יש לי 9500pro ג'יגה זיכרון ו AMD 2500 אם מישהו יכול לתת לי תשובות בדוקות, שאני לא ארוץ לקנות איזה כרטיס ואראה ששום דבר לא השתפר או שזה קצת יותר טוב אבל עדיין המשחקים הכבדים מקרטעים... יכול להיות שבכלל שווה לי שידרוג כולל אבל אני מעדיף מלהמנע מהוצאות גדולות... יכול להשקיע בסביבות 1500 על כרטיס עדיף פחות, אפשרי יותר עם זה ממש ממש ממש מש…

6. Started by Nick_Less,

Leadtek / Gainward "Golden Sample" v ההבדל מחירים פשוט זניח,60 שקלים יותר לטובת GAINWARD איזה חברה עדיפה? מבחינת קירור בעיקר

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן אנשים, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך במחשב קיים, וזקוק להמלצות. מפרט: מעבד: i5-760 זכרון: Kingston DDR3 4GB ספק: HEC-500VN-2DX רזולוציה: 1280x1024 כרגע (מתוכנן מעבר ל1920x1080 עוד 3-4 חודשים) HDD אחד בלבד, ירוק, של WD אמנם אני לא גיימר כבד אבל משחק מדי פעם ב BF3, Fifa 12 (בעיקר בטלפילד...) יש לי כרגע GTS 450 ואני רוצה לקנות משהו חזק יותר בטווח המחירים 600-700 ש"ח. מתלבט בין: GTX 460 1GB ATI 6850 ATI 6870 דגשים: 1. אני לא מתכוון להחליף שום רכיב אחר בשביל הכרטיס (כמו ספק, מעבד, מארז וכד') 2. לא מתוכנן שדרוג מחשב קרוב, כך שאני צריך כרטיס שיספיק לשנתיים הקרובות. 3. לא מתוכנן OC לכרטיס, לפחות לא באופק (וגם לא SLI - הלוח לא תומך). 4. המארז שלי הוא 6k31 של Compucase - ממש …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ballcall2,

יש לי e8400 ואני רואה שמלא אנשים ממליצים על ה hd5850 אבל אני לא רוצה שיהיה לי צוואר בקבוק. כדאי לי אולי לקנות כרטיס יותר זול שככה אני לא ארגיש בהבדל? יש לי רזולוציה 1920x1080.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שמעו אני רוצה לקנות כרטיס חדש ואני בכיוון של ה 8800GTS 512MB עכשיו ראיתי של Leadtek ב1619 ש"ח אבל האם כדאי לקחת של leadtek או של חברה אחרת? את גם את Inno3d שאני יודע שהם מעולים אבל בשביל זה אני צריך טיפה עזרה אם כדאי לקחת את leadtek שהם במחיר טיפה יותר נמוך.. ובקיצור השאלה שלי היא .. איך Leadtek באמינות ,קירור ועוד שאר התכונות שצריך להיות לכרטיס מסך ומה זה שונה מהinno3d תודה

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by rayakov,

כותרת... XFX GeForce GTX 285 Sapphire Radeon HD 4850 X2 שניהם עולים בערך אותו דבר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מבחינת ביצועים ומבחינת העתיד והטכנולוגיה באיזה כרטיס מומלץ להשקיע... בבקשה אשמח לקבל עזרה אני חייב לקבל החלטה עד מחר( בעיקר מנסיון אישי) תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אוקיי חבר'ה אני בעוד כשבוע רוכש מחשב גיימינג חדש . ובעיקרון כל המפרט שלי סגור חוץ מהכרטיס מסך כי אין לי שמץ של מושג איזה כרטיס מסך יחזיק לי משחקים על רזולוציה של 26' . המסך שברשותי הוא SAMSUNG T260HD . ככה שהרזולוציה היא 1920X1200 . אין לי מושג איזה כרטיסים יש בשוק שיריצו לי כל משחק כיום בלי למצמץ כמעט על רזולוציה כזאת . אני רוצה שהכרטיס מסך יסחוב בלי בעיות , לא כמעט ולא בקושי ! אשמח לשמוע הצעות מהחבר'ה . כי אין לי ממש מושג ואני דיי תקוע פה :[ תודה רבה לכם !

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by toxigun,

הקדמה קצרה: OpenGL הוא אוסף של פקודות וסוגי נתונים, שנקבע על ידי גוף מפקח שנקרא ARB - Architecture Review Board. הגוף מורכב מנציגים מחברות משפיעות בתחום התלת ממד, ופועל על מנת לעדכן את ה-OpenGL ולהתאים אותו לחומרה החדשנית ביותר. הנציגים מציעים הצעות, ואז על ידי הצבעה דמוקרתית ההצעות מתקבלות או נדחות. ועכשיו לעיקר: תכונות גרפיות גמו Pixel Shaders ו-Vertex Shaders נוצלו עד היום באופן שונה לגמרי בכל שבב גרפי על ידי מפתחי OpenGL. כלומר, המפתח היה צריך לכתוב קוד מסויים לשימוש בתכונות אלה במאיצים של NVidia וקוד אחר לגמרי לשימוש בתכונות אלה למאיצים של ATI. לפני מספר חודשים, ATI הגישה הצעה לגוף המפקח להוסיף שתי "הרחבות" כלליות ל-OpenGL על מנת למנוע את התופעה הנ"ל. הרחבה אחת נועד…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by noy_boner,

שלום , ברשותי geforce 2 mx 200 מתוצרת gainward , לפני יומיים , החל המאוורר ליצור רעש בלתי נסבל . פירקתי והרכבתי מחדש את המאוורר ואת התושבת , פירקתי והחזרתי את הבורג , והרעש לא חלף . ברשותי voodoo banshee עם יחידת קירור פסיבי . האם יחידת הקירור הזאת תתאים למטרה ? האם יש דרך לנטר את החום בכרטיס ? במידה ואי אפשר לשים את היחידה, האם אתם מכירים מאווררים בפחות מחמישים ש"ח ? או פיתרון חלופי באותו מחיר?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shloosh,

שווה לקנות? radeon 8500 LE 64mb DDR של ATI???? או gigabyte radeon8500 LE 64MB DDR ????? של gigabyte עולה ב200 שקל יותר וכרגע יש יל 950 שקל, אז שווה לקנות כבר עכשיו של ATI אפילו שהוא פחות טוב או אולי יותר טוב, לא יודע? או לחכות קצת יותר ולקנות של gigabyte אם הוא יותר טוב????????????? חשוב לי מאוד כי יש לי gforce 2 mx 32 mb ואני רוצה שהמשחקים יעבדו יותר מהר ויותר יפה!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

ההאם ההפרש הוא מאוד גדול, או שמתבטא במספר פרמיים בודדים כמו במקרה הריידון8500?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by domuzy,

והאם הוא טוב עם משחקים כגון SPLINTER CELL?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by oren99,

יש לי לוח אם עם PCIE. לכרטיס 275 GTX יש חיבור PCIE2 האם הוא יתחבר\יעבוד אצלי או לא? ואם לא, האם החברות מיצרות את הכרטיסים החדשים רק ל PCIE2 או שאפשר למצוא גם לPCIE?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ואני מתלבט בין 2 דגמים בערך באותו מחיר של כ400 שקלים.אני לא כל כך משתמש במחשב למשחקים חוץ מאולי משחק 1 שהוא דיי ישן אבל אם כבר אני משקיע אז שיהיה כרטיס טוב אם אני ארצה להתקין משחק בעתיד.יותר חשוב לי זה היציאה hd 1.4 לתמיכה בסרטים תלת מימד (bluray).הדגם הראשון הוא כרטיססSapphire ATI Radeon HD 6750e עם 512זכרון ,drr5 או את ה Sapphire ATI Radeon HD5570 1024MB DDR3 השאלה שלי החשיבות של כל נתון ומה יותר משמעותי הנפח זיכרון או הכנולוגיה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני כותב מהמחשבב נייד ורציתי לשאול GTX460 טוב יותר מה HD5770 בכמה אחוזים בערך |? ושווה תהשקעה של ה מאה שקל?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by F430,

אז ככה נמאס לי מהכרטיס הנוחכי שלי ואני רוצה כרטיס דיי חזק שיהיה טוב לפיזיקה בעתיד עם 6xxx‏ חשבתי על ה250GT‏ ושאני ישים עליו את הS1 מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by sdfljkxcv783,

שלום לכולם, האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את ה- 4890 במחיר טוב? היה מבצע ב- RSM של 750 ש"ח, אך אין יותר כרטיסים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by liadatz,

הכרטיס מסך במחשב שלי כנראה עומד למות וגורם לתקיעות ולBSOD אז הגיע הזמן להחליף אותו.. יש לי מעבד i5 750 CPU 2.67 GHZ ספק כוח 650W Thermaltake ToughPower כרטיס מסך נוכחי: ATI HD5770 אני מחשב משהו לא ממש יקר, בעיקר לשימוש יומיומי ומעט גיימינג (כיום אני משחק בעיקר בPS4 לכן אין לי צורך בכרטיס מסך חזק) תקציב כ300 עד 400 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by acker16,

בשיטוט באינטרנט מצאתי את הכרטיס הבא: http://www.dx.com/p/xqm-gtx680-2gb-384bit-game-graphics-card-w-crt-dvi-hdmi-black-371493#.VSqVoDNdarU GTX680 במחיר רצפה, ברור שהאיכות לא מהטובות בשוק אבל נראה מתאים לגיימינג בינוני בתקציב נמוך ואם רוצים לשפר אפשר לקנות שניים (או שלושה) בSLI , משתלם לא? חשבתי לקנות ולשים במחשב של האישה כדי שמשחקי תלת מימד פשוטים של הילדים יעבדו יותר טוב (להחליף את ה7800GT בין העשר שיש שם) מה דעת המומחים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by snir_snir,

שלום לכולם, אתמול קניתי את הכרטיס הנ"ל ואחרי שימוש קצר יש לי כמה שאלות. קודם כל אתחיל בזה שהכרטיס פשוט מפלצתי (כמובן במובן הטוב של המילה) הן במראה, במשקל ובביצועים שלו. הורדתי את התוכנה OC Guru והפעלתי מצב OC ( ז"א שאם בוסט המהירות ליבה אמורה להגיע במקסימום ל 1291MHZ ), הרצתי Far Cry 4 ואחרי משהו כמו חצי שעה יצאתי לבדוק מדדים. התוצאות בתמונה. שימו לב שהמהירות ליבה הגיעה ל 1379Mhz, לא שאני מתלונן אבל איך בכלל מצב כזה קורה ? מזה GPU VIDEO CLOCK ? ובסך הכל איך אתם מתרשמים מהטמפרטורות ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים