עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Skippy,

אהלן אני מחפש כרטיס מסך ממש אבל ממש שקט שנותן את היחס עלות\תועלת הכי טוב שיש כיום בשוק תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by RBH,

ולמה הכרטיס שלי לא מראה את ה- feature האחרון? יש לי כרטיס מסך Gainward nVidia GeForce 4 440MX שלאחרונה התחיל להתרסק במשחקים (ישנים יחסית, כי הקונפיגורציה שלי ישנה) דוגמת Halo ו- Black Hawk Down. עם זאת, במשחקים טובעניים לא פחות כמו FarCry או Vietcong הוא דווקא מחזיק יפה בהגדרות Low details. בפורום "תמיכה טכנית" נאמר לי שכנראה הכרטיס מתחמם יתר על המידה, אבל משום-מה זה לא נראה לי הכיוון (מה-גם שאני לא מתכוון לבדוק את הטמפרטורה שלו באמצעים חיצוניים). בכדי לרדת לעובי הקורה, חשבתי לעשות לו benchmarking ביתי, באמצעות 3DMark2001 SE. כל הבדיקות עברו בסדר, אך בהשוואה למחשבים אחרים, בעלי אותה קונפיגורציה, תוצאת הביצועים הכללית היתה די נמוכה (3768). ההבדל היחידי שנראה לעין הוא בכך …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by faceman_007,

איזה אפשרויות זה נותן? תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך : msi geforce fx5200 128 ddr HALF LIFE 2 יצליח לעבוד חלק עם כזה כרטיס? אה יש לי מעבד INTEL P4 3G ו- 512 RAM

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מפתחת השבבים מסנטה קלרה חוותה עוד רבעון איכותי, אך נאלצה לפגוע בשורת הרווחים שלה בעקבות כשלון יישום טכנולוגיית המודמים התוכנתיים שרכשה לכתבה: http://hwzone.co.il/הביצועים-הכלכליים-של-nvidia-ההכנסות-עולות-א/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קצת לפני ההכרזה הרשמית הצפויה, אנחנו מקבלים אימות לכך שרוב כרטיסי הביניים החדשים מבית NVIDIA יהיו חסכוניים במיוחד ולא יזדקקו להספק של יותר מ-75 וואט בכדי לפעול לכתבה

7. אהלן , אני מחפש כטיס מסך שיתאים למערכת שלי, המערכת אומנם לא כ"כ חזקה אבל היות ואני חייל ולא רואה בית אז אני לא משדרג את כולה (= הפרטים: Processor: AMD Athlon 64 bit 4200+ Dual Core Motherboard: Gigabyte GA-M55Plus-S3G Memory: kingston 2x2gb sticks (4gb) 887 Mhz למקרה שצריך לדעת צג רחב 22" שוב, התקציב הוא עד 500שח. הצורך הוא משחקים ואינטרנט, אני מתייעץ מפני שאני לא רוצה סתם לקנות כטיס חזק מידי ששאר המערכת לא תעמוד ברמה שלו. תודה מראש (:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by maazg,

שלום, כמה זמן לוקח לכרטיס המסך להגיע לארץ אחרי השקתו בעולם? הרי לפי השמועות ב 16.8 כנראה ה 660TI יושק, אז מתי מצפים להגעתו לארץ ובכמה הוא יתומחר לדעתכם? והאם זה יפשיע על מחירם של ה 7950 וה 7850? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני יודע שזו טעות!! בעיקר שקניתי את הדלוקס ולא את הפרו (8500LE) הסיבה - סבלנות ! אין אצל זיגזג MSI 4200 וגם הכרטיס נראה רע לאומת גיגהביט: MSI: Gigabyte: הסיבה שבחרתי דלוקס זה סיפור אחר מה אתם אומרים שכדי לי לעשות? אולי יש אפשרות להתחרט? אני כבר מת לראות את GTA3 ו Warcraft III שכבר מותקן אצלי על המחשב!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום כמו שנכתב בכותרת, אני אשמח לשמוע דגמים מומלצים בסכום הנ"ל למערכת- amd4200 ram 2g Motherboard- gigabyte -C51-MCP51-6A61HG0HC-00 מסך nu 19 (אולי בעתיד ישודרג ל21..) לרוב אני על 1024/768 אבל עם באמת אני אקנה כרטיס חדש מאמין שאני אשנה רזולוציה... כרגע אני עובד עם ati 1650 שדי הזדקן לו (וכנראה יעבור לאחי הקטן בעקבות השדרוג..) * האם יש בכלל טעם לשדרג כרטיס בלבד או שיווצר צוואר בקבוק? אשמח לשמוע הצעות, תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ofcourse,

היי אני מתכנן לקנות מסך שטוח בסביבות 1000 שח. אני לא מתכנן לשחק במחשב. אילו פרמטרים חשובים שאני בא לבחון מסך ? על איזה מסך אתם ממליצים בסכום הזה? עריכת המודר: אלוהים, ערכתי לך בעצמי לפחות 3 כותרות. הכותרת שלך צריכה להיות עניינית יותר.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by pidres,

מה הפעולה הזאת עושה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ziv0798,

בעיקר לעבודה שוטפת, אבל גם למשחקים קלים. מעדיף לרכוש בivory אם כי זה לא בהכרח. מערכת: ספק כוח 450W מעבד E8400 לוח אם gigabyte P43. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by kizz,

הי, אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה כרטיס גרפי אתם ממליצים ל-3ds max? אני רוצה לציין שאני לא משחק בכלל במחשב - רק אינטרנט, סרטים ו-3ds. תודה מראש לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך והספק כח ואני מאוד אשמח לשמוע המלצות. התקציב הוא בערך 1,500 ש"ח ואם צריך אני יכול להוסיף עוד קצת. המערכת שלי כרגע: מעבד - intel i7 2600K לוח אם - intel DP67BG כרטיס מסך - GAINWARD GTS450 1GB ספק כח - Thermaltake TR2 430W מסך - DELL U2312HM 1920x1080 תודה !

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by pure perfection,

שלום , יש לי מחשב שמורכב מ : מעבד : I5 4460 זיכרון : 8GB DDR3 לקוח אם : Gigabyte Z87-DS3H מסך : 23" FullHD אני מתכנן להוסיף עוד 8 גיגה זיכרון , ומתלבט איזה כרטיס מסך להוסיף שיחזיק לי משחקים ברמה טובה כמה שניתן . אני חשבתי על [TABLE=width: 298] [TR] [TD]GV-N970G1 GAMING-4GD מה אתם אומרים ? תודה[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by DrDeath,

בכרטיס מסך Geforce 4 שאני מתכוון לקנות כתוב שיש TV-in/out/DVI. TV-out אני יודע מה זה אומר אבל מה זה TV-in? דרך אגב, זה הכרטיס של Gainward geforce 4 4200.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by toxigun,

הקדמה קצרה: OpenGL הוא אוסף של פקודות וסוגי נתונים, שנקבע על ידי גוף מפקח שנקרא ARB - Architecture Review Board. הגוף מורכב מנציגים מחברות משפיעות בתחום התלת ממד, ופועל על מנת לעדכן את ה-OpenGL ולהתאים אותו לחומרה החדשנית ביותר. הנציגים מציעים הצעות, ואז על ידי הצבעה דמוקרתית ההצעות מתקבלות או נדחות. ועכשיו לעיקר: תכונות גרפיות גמו Pixel Shaders ו-Vertex Shaders נוצלו עד היום באופן שונה לגמרי בכל שבב גרפי על ידי מפתחי OpenGL. כלומר, המפתח היה צריך לכתוב קוד מסויים לשימוש בתכונות אלה במאיצים של NVidia וקוד אחר לגמרי לשימוש בתכונות אלה למאיצים של ATI. לפני מספר חודשים, ATI הגישה הצעה לגוף המפקח להוסיף שתי "הרחבות" כלליות ל-OpenGL על מנת למנוע את התופעה הנ"ל. הרחבה אחת נועד…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם מה קורה קניתי R9000 ומה אני יגיד לכם הוא פחות ממה שחשבתי BATTLE FIELD 800X600 LOW DETAIL 16 BIT הדרייברים הכי חדשים והוא מעיז לקרטע אתם קוליטם הכל LOW UT2003 מקרטע אבל הוא לפחות לא נתקע וממשיך הוא פשוט מקרטע המשחק היחיד שנהנתי ממנו מאד (גם באחרים נהנתי אבל פחות) עד עכשיו היה NFS HP2 אבל איזה מחשב לא מריץ משחק קל כזה אז מה אתם אומרים אני חי בסרט או שציפיתי ליותר מידי? תודה! נ.ב מצטער על הת'רד הקודם... :

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. איך? ומה זה אומר לגבי ה- Ver. של ה- AGP ( זאת אומרת הגירסה שלו) ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. המשיח כבר כאן ! [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, מפרט בצד, אני משתמש בתוכנה Sapphire Trixxx.. חוץ ממהירות הליבה והזיכרונות של הכרטיס יש שם עוד שתי אפשרויות : Board Power LI VDDC מה הם ? והאם בזמן OC כדי לגעת בהם או לא ? ובקשר למהירות המאוורר... ב OC להשאיר אותו על אוטומטי ? או שלעלות את האחוזים עד כמה שאפשר בגבול הנסבל מבחינת רעש ? הכרטיס מגיע ככה מהמפעל : core - 950 memory - 1250 Board Power LI - 0 VDDC - 1131 תוצאות 3dmark 11 P8955AMD Radeon HD 7950(1x)Intel Core i5-3570

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by uvs1984,

שלום לכולם יש לי מחשב מעבד I5 זיכרון 4 GB רוצה להריץ משחקים כמו diablo 3, transistor ו xcom enemy unknown לדוגמא הבעיה היא שהספק נראה לי חלש מאוד 320W נראה לי האם חייב להחליף ספק כח? אם אפשר על המלצה על מוצרים מהחנות של IVORY גם הם ממש קרובים אלי תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. http://www.techpowerup.com/?9139 אני חושב שזה מהר מדי.......... :-\ קרדיט לפה : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=89976

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by adfx166,

היי אנשים, ברצוני לדעת מהו ההבדל בין הכרטיסים הללו. חשוב לי לדעת עד כמה גדול ההבדל ביניהם (אם בכלל) היות ואני מתלבט מה לבחור. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים