כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך שהכי משתלם לתקציב שאמרתי והעיקר יהיה לשחק בשני המשחקים שציינתי בכותרת. המפרט של המחשב שלי כרגע הוא: Intel i5 760 4GB DD3 1333MHZ 2.5TB HDD (FEW HDDS) GIGABYTE 960GT כרטיס מסך ישן (יש לי אותו מ 2008) אני צריך את הכי משתלם לתקציב, ואני יודע שפה עוד 150שח יכול לתת כרטיס חבל"ז, אבל להוציא מעל 1000שח על כרטיס מסך זה בזבוז. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה יותר למחשב של אחי ונשמע מאוד מעניין גם מבחינת מחיר וגם מבחינת מה שמקבלים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6018 יש לו לוח תומך CF זה נשמע לי מאוד משתלם רק ספק יש לו 350W וזה בטח לא יספיק?:\ אשמח לשמוע המלצתכם אגב יש גם מבצע אצלם על 1950XTX בודד ב2600 שקל זה גם מחיר חבלז..את שלי קניתי ב3000:\
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נא לפרט האחר בבקשה... ואם אתם מצביעים בבקשה תתנו גם את החברה של הכרטיס שעלייה אצם ממליצים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף? כרטיס דור ישן חזק למשל R9800 פרו או כרטיס בינוני מהדור החדש למשל GeForce 6600 ??
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך בארצות הברית : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130338 יוצא 980 ש"ח שאלה : אם אני צריך לשלם מס שמביא את זה לארץ ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר כמה זמן את הכרטיס המסך GTX 670 ורק עכשיו החלטתי לפתוח פה נושא על ה FPS במשחקים. אממ אני משחק BATTLEFIELD 3 על LOW ורצולוזיה נמוכה ויש לי FPS בין 60-150 . חשבתי שיהיה יותר, ושאני מנסה להקליט עם FRAPS את המשחק יש לי 60-90 FPS והמשחק גם נתקע קצת. בנוסף DIRT 3 בקושי זז הכל תקוע ועל הכרטיס הקודם שלי RADEON 6850 זה עבד חלק.. משהו קצת מוזר. המעבד שלי זה : AMD PHENOM II X4 965 עזרה בבקשה? דרייברים מעודכנים הכל תקין.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי אם כרטיס מסך שעובד בממשק PCI Express 2.0 יעבוד טוב עם מחשב ישן עם סלוט של PCI Express x16? (השאלה האמיתית היא האם יש קשר בין PCI Express 2.0 לבין סוג הסלוט שעל הלוח) הלוח שלי הוא Intel D945GNT תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים מחפש מחשב נייד חזק המתאים לתוכנית אוטוקאד ורוויט בעבודה לאורך יום שלם (חלק מה מהמחשבים קורסים לאחר כמה שעות) צריך את עזרתכם, אני כבלא מכיר את כל המעבדים וכרטיסי מסך החדשים אשמח להמלצות על מפרטים מומלצים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי תכרטיס הנ"ל ומערכת p3 667 PcPartner P3 (VIA Apollo Pro133T) 320MB SDRAM :ylsuper: וב 3DMARK הציון שאני מקבל בהגדרות ברירת מחדל הוא 4600.. איך אוכל לשפר את הביצועים של הכרטיס??? :AR15: נ.ב. ברשותי הדרברים הכי חדשים של ATi והביוס החדש של הרקולס שהוסיף לי המון...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי את הכרטיס הנ"ל.. נכנסתי לאתר שלהם ואני וראיתי שיש להם עדכון לביוס אבל הם אומרים שם שזה רק לדגמים או סדרות מסויימות אם אני מבין נכון... איך אני מברר את שלי?...תודה... http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX560_Ti_DCII_TOP2DI1GD5/#download
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי GTX670 והוא לא הכי מספק אותו, רוצה ש-BF וכאלה יעבדו על אולטרה בצורה ממש חלקה והוא גם לפעמים מקליט והכל.. שווה לשדרג? יש לו I5 3470 וסיסוניק 620W.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצות לכרטיס מסך AGP בשביל משחקים כבדים תקציב סביבות ה 900 עדיף כמה שפחות
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מחפש בעלי ASUS V8200 (כל סוג) רציניים מאזור המרכז למטרה הבאה : ברשותי כרטיס V8200 אשר נישרף , הכרטיס עדין תקף תחת האחריות , הבעיה היחידה היא - בשביל להחליף את הכרטיס הנ"ל בכרטיס תקין , הכרטיס חייב להמסר בדיוק באותו מצב בו נקנה , כאן ישנה בעיה קלה , את גוף הקרור המקורי החלפתי (בתחילה למאוורר TT ולאחר מכן בפרויקט "קומבינה" של HSF של AMD) תלאות הזמן גרמו לאבידת גוף הקרור המקורי , לכן רציתי מאחד מכם לעזור לי , "להלוואות" לי את גוף הקרור (לא משנה באיזה מצב) בכדי שאוכל להחליף את הכרטיס , כאשר אקבל הת הכרטיס החדש , גוף הקרור החדש יוחזר לבעליו (יום , יומיים - תהליך של החלפה , אני מוכן להביא תחלופה לזמן זה - מאוורר TT) אם תגמול כספי ממני.... בתודה , אריאל.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהאתם אומרים על הכרטיס מסך הזה GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 6600 AGP 128 וכמה הוא עולה ? ועוד שאלה : איך החברה GIGABYTE?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש כבר מחיר לכרטיסים החדשים מהסדרה 8XXX? (אלה שעדיין לא יצאו) והאם כל הכרטיסים מהסדרה הזאת יתמכו בdx10?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
NVIDIA מציגה את אחד הדגמים היחידים בסביבה שגורם גם ל-GeForce RTX 2080 Ti להחוויר בהשוואה אליו - בכל הצורות והקטגוריות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קיבלתי שלשום את כרטיס המסך של EVGA 8800 gtx והתקנתי אותו על לוח האם p5w dh של asus, בסלוט ה pci-e x16. התקנתי את כל הדרייבירים העדכניים ביותר (כולל פורסוור) והרצתי תוכנות באנצ'מארקס. המפרט של המחשב שלי: C2D e6600 2.4 RAM 2gb של g.skill asus p5w dh להלן התוצאות המאכזבות: אקוואמארק 3: cpu- 14000 gfx- 18000 3d mark 06: 9500 ---------- לא עולה לי כרגע בראש שום שיפור נוסף שאני יכול לעשות על-מנת לשפר את התוצאות הנ"ל (התסכלתי על תוצאות של מחשבים דומים, והמספרים שלהם גבוהים בה-ר-ב-ה ללא אובר קלוקינג). האם יש אפשרות שהכרטיס אינו תקין? או אולי הלוח אם? איך אפשר לבדוק? בתודה, אורי.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכל רשום בכותרת. שיט, התבלבלתי בפורום... ליאור או עמרי, תעבירו בבקשה את זה לפורום המתאים, מצטער. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הלך לי לאחרונה ATI 5670 (שנשלח לחנות במסגרת האחריות), ובינתיים החלפתי אותו ב gainward 9500gt שהיה לי ספייר בבית בהתחלה הכרטיס התעדכן עם הוינדוס אוטומטית ולאחר ריסטארט, ברגע שעלה הוינדוס נהיה מסך שחור ולפעמים היו פלאשים כאלה של הוינדוס (כלומר פלאשים של תצוגה תקינה, רוב הזמן מסך שחור). הצלחתי למחוק את הדרייברים האלה ולהתקין דרייברים מהאתר של נוידיה (266.58) והבעיה נשארה. ניסיתי במקום להתקין דרייברים יותר ישנים (258.96) ואז התחילה בעיה אחרת - בהתקנה הוא טוען שקיימים דרייברים אז הוא לא מתקין, ובעדכון אוטומטי של וינדוס העדכון נכשל כל פעם. יש לציין שלאורך רוב הדרך עבדתי גם עם driver sweeper וכרגע אין בו או ב control panel אף דרייברים במחשב (לא ati ולא nvidia)... איך אני ע…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את העיסקה הזאתי בנועה האם היא משתלמת כי זה גם לוח שעולה נאמר 1000 אז הכרטיס יוצא 2670.... שבבדיקה של ה 3DMARK 2003 הוא עוקף את האולטרה והX850PE לבל נשכח שמקבלים פה גם לוח שמחירו גדול.. הנה קישור http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2857&catcode= והנה המבחנים ב 3DMARK 2003 משתלם או לא?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפתחת השבבים פירסמה מודל תלת מימדי שיאפשר לכם ליצור פלטת כיסוי מותאמת אישית לכרטיס המסך החדש והנוצץ שלכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/amd-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%95-%d7%91%d7%a2%d7%a6%d7%9e%d7%9b%d7%9d-%d7%97%d7%96%d7%99%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9c-fury-x/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג מעבד וכרטיס מסך לצרכי גיימינג. אשמח להמלצות. מה יהיה הכי חכם לעשות? האם הלוח מספיק טוב? המפרט מצורף
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-