עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mazoneli,

שלום אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס הנ"ל במצב הנ"ל, לא דרך התפריט של הDISPLAY ולא דרך ה CATALYST אציין שבמצב CLONE הכל תקין ובנוסף הכרטיס עובד תקין ב XP המוד הנ"ל. אם יש למישהו רעיונות נוספים אשמח תודה למתייחסים.

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by psybrain,

אז לנוידיה יש את פיזיקס ול AMD מה יש ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ben007,

היי, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המובנה לאחד שיריץ FHD ויוכל לערוך תכנים כאלה תקציב: עד 300 ש"ח מפרט נוכחי: יש ברשותי מחשב דיי מוזר, אני חושב שמדובר על לוח אם נסיוני של AMD שמיוצר לבחינות אני לא יודע מה הדגם שלו, אבל זה מה שאברסט נותן: CPU Type Mobile DualCore AMD Turion 64 X2 TL-62, 2100 MHz (10.5 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset AMD M690, AMD Hammer System Memory 896 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Display: Video Adapter ATI Radeon X1200 Series (320 MB) הכרטיס מסך מובנה על הלוח, וגם הזיכרון לא מגיע בסלוטים רגילים, אלא כמו של מחשב נייד (לוח מוזר כבר אמרתי) מעבר לזה יש ספק 400 ART של HEC חשבתי על הכרטיס הזה: http://tms.co.il/product/7998 ה…

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  4. כמו הקירור של ה295 בגרסאות הSINGLE PCB. http://wccftech.com/2011/03/22/gigabyte-gtx-590-pictuered-benchamarks-revealed/ [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by LiranUdi,

יש לי כ.מסך nVIDIA Geforce 9400gt 1gb אין לי קירור לכ.מסך כשאני משחק הטמפ' מגיע עד ל85C / 185F [בערך] זה יכול לסכן את הכ.מסך / מחשב בנזק? אשמח אם תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי לוח gigabyte p35-ds3 מעבד intel quad Q6600, מארז Antec P150 עם PSU 430W שבא איתו עובד עם winxp 32bit. באמצע משחק fallout 3 סוער המשחק קפא (קורה לפעמים) ואחרי אתחול כל הטקסט בזמן העליה משובש, בקושי אפשר להבין מה מודפס על המסך. ולא רק בזמן העליה גם כשהwindows עלה הופיעו קווים אנכיים על כל המסך - רזולוציה גבוהה = יותר קווים. ניסיתי לעדכן את הBIOS ואת הDRIVER של הכרטיס מסך ללא הועיל. כשאני מסתכל על ה device manager אני מקבל This device cannot start. (Code 10). אפשר עדיין לעבוד עם המחשב כולל צפיה בסרטים וyou tube רק הוא מהבהב בזמן גלילה והגדלה הקטנה של חלונות. אני אשמח אם מישהו יתן רעיון איך לסדר או אם אתם חושבים שהכרטיס דפוק למה כדאי להחליף (500- 700 ש"ח) שיתן את אותם ב…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם, היום רכשתי את כרטיס המסך GTS450 של GAINWARD . ברצוני להעביר SOUND דרך יציאת ה- HDMI ולכן יש צורך בחיבור כבל S/PDIF פנימי מלוח האם לכרטיס המסך. מצאתי היכן לחבר את הכבל בלוח האם שלי אך בכרטיס המסך לא מצאתי את החיבור, מישהו יכול לעזור לי ולמקד אותי ? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. לוח אם : G31 זיכרון : DDR 2 2 GB RAM ספק כוח : SS 500 WATT מסך: סמסונג 22 אינטש מעבד : INTEL CORE 2 DUO E7500 התקציב שלי 700 אפשר לחרוג קצת אפשר גם להוריד לא משנה לי הציעו לי GTX460 אבל אמרו שיהיה צוואר בקבוק וזה כבר לא משתלם

• 41 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by Shayvert,

שלום אני עתיד לקנות בשבוע הבא Sapphrie ATI Radeon 6950HD 2GB DDR5 הספק כוח שיש לי הוא Antec power trio 550W חיפשתי ברשת את דרישות המערכת של הכרטיס, כתוב שנדרש ספק 500W האם הכוונה היא שזו כמות השימוש של הכרטיס בחשמל? או האם רק נדרש שיהיה ספק כזה במחשב? ועוד 2 שאלות קטנות: - האם יש טעם במצב שזהו הספק לפתוח את הכרטיס ל6970? - יש ברשותי כרטיס Sapphrie ATI Radeon 4550HD 512mb האם יש סיבה להשאיר אותו ולעשות CF? והאם הספק יאפשר זאת? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  10. שמעו עכשי ואני חזרתי מחנות בלי כלום רציתי לקנות ספק כוח SS 500 WATT וכרטיס מסך GTX 460 אז עכשיו הם בילבלו לי תשכל ואמרו שאני משלם 800 שקל וזורק 500 לפח ( אני חושב שהוא התכוון לצבר בקבוק ) בקיצור הוא אמר שיש לי מעבד לוח אם כל השטיות האלו ממש ישנים ודפוקים ועדיף מחשב חדש אז פחתי והחלתתי לוותר ולברבר עוד כמה דברים הינא המפרט שלי לעכשיו : INTEL COURE 2 DUO E7500 GT 9300 ( כרטיס ישן וגרוע ) לוח אם G31 2 GB RAM וספק מעפן אבל הייתי קונה אם הכרטיס אז המערכת ישנה כפי שהוא אמר לי וזה בזבוז כסף ענקי כי המערכת ישנה מאוד אהה עכשיו אני נזרתי הוא אמר משהו PCI 2 משו כזה לא הבנתי כלום אז מה אתם אומרים על זה? אה תגידו יכל להיות בעיה בלוח אם ?

• 43 תגובות
    • 8.6k צפיות
  11. משהו שיריץ את NFS-HP על MAX. מפרט המחשב שלי לוח : GIGABYTE 965PDS3. מעבד: E6750. אין צורך בתמיכה בDX11. תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב 400 שקל. לא משנה לי מאיפה רק שיהיה כרטיס מסך הכי טוב לתקציב שלי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם. לאחרונה נהרס לי הכרטיס מסך שלי (GeCube Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ) ואני צריך כרטיס מסך חדש. עד 800 ש"ח המפרט שלי הוא: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w הערות : שלא יהיה כרטיס מסך של 2 כרטיסי מסך. אבל כרטיס מסך שתומך בSLI אין העדפה לATI או GEFORCE מה מהם שיותר טוב. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אוקי אז אני רוצה תכרטיס GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E‎ אבל ראיתי גם ת HD 5770 תגידו יש הבדל ממש ענקי ? אם כן בכמה אחוז ? יהיה צבר בקבוק : INTEL COURE 2 DUO E 7500 ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by טלוש,

שלום, אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיניע 3 מסכים. הבעיה שלי היא ששני מסכים הם 1680*1050 ומסך נוסף הוא 1920*1080 (כל המסכים באותו הגודל - 22") איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות? איך ניתן להתגבר על השוני ברזולוציה? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by prince8900,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 500 ש"ח בעיקר לשימוש במשחקים. צירפתי את התמונות של מפרט המחשב שלי: http://img37.imageshack.us/g/24032862.png/ בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by Born2Kill,

שלום, משום מה התדר ליבה שאפשר להגיע איתו באופן מקסימלי הוא 775MHz ב-HD5850 שלי. יש אפשרות להסיר את ההגבלה (ההגבלה היא זהה כמו בדרייבר Catalyst)?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zxc1,

שלום לכולם, לפני כארבע שנים רכשתי מחשב כאשר המפרט הוא: Intel® Core2 Duo CPU E6550 2.33GHz 4096MB RAM Gainward BLISS nVidia GeForce 8800GT PCX 512MB מערכת ההפעלה היא: Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 לפני כחודש נתקלתי בבעיה, בכל פעם שאני מתקין משחק כלשהו (ההתקנה מסתיימת בהצחלה) ומנסה להכנס אליו מופיעה לי הודעה זו: Display driver NVIDIA windows Kernel Mode Driver, version 266.58 stopped responding and has successfuly recovered. כבר ניסיתי הכל, התקנתי גרסאות שונות של דרייברים, פירמטתי את המחשב, הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים. אך שום דבר לא עוזר. מה עליי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. שלום חברים, אני מזמין כרטיס נוסף של 5850 שיצור מערך CF במחשב. יש לי אפשרות לבחור מבין החברות: Visiontek, Gigabyte OC, XFX OC. העניין הוא שהכרטיס שעכשיו יש לי הוא של SAPPHIRE והוא ללא OC, ואני לא מעוניין בכרטיס עם OC שיזלול לי כוח מהספק שגם ככה גבולי (SS 600W). מה לדעתכם לרכוש ?

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by ghreg,

שלום לכולם יש לי 6950 שנפתח ל 6970 בערך מי שהוא נפתח יש תופעה לא מובנת שנכנסים למשחק אחרי כמה זמן הוא פשוט מפצל תמסך לשניים ידעתי שאני לא צריך לעבור ל ATI סתם...... או אוליי באמת נכון עזרה בנושא מאוד תעזור תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. שלום , כרגע יש לי כרטיס מסך Nvidia 8500GT . הכרטיס התחיל לזייף הוא בקושי כבר סוחב (לא שפעם הוא היה סוחב מהשהו אבל עכשיו נמאס לי) אני מחפש לשדרג לכרטיס מסך חדש שיהיה יחסית איכותי למחיר של עד 300 שקל. (אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר להביא מהשהו מטורף אבל אני מחפש שיפור ביחס לכרטיס שלי) אני אשמח לקבל המלצות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by marik,

שלום רב. אני מתלבט לגביי כרטיס מסך : GEFORCE 220GT 1GB GEFORCE 430GT 1GB השימושים שלי : פוטושופ , AUTO CAD ועוד קמה תוכנות גרפיקה .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי, פצחתי הבוקר בהתקנת כרטיס מסך הנ"ל. הורדתי מבעוד מועד את הדרייבר שלו. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס המובנה וכיביתי המחשב. חיברתי את הרדאון לחריץ PCI-E, והדלקתי את המחשב. לא ראיתי כלום על המסך, כלומר המחשב עדיין מכיר את כרטיס המסך המובנה והחיבור שלו למסך, אז החזרתי את כבל המסך המתחבר אליו, בחזרה אליו. התקנתי את הדרייבר של הרדאון, אתחול. לא עוזר כלום, המחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס. גם במנהל ההתקנים לא מופיע הדרייבר של רדאון שהתקנתי כמשהו שקשור לכרטיס מסך. והורדתי מהאתר של החברה. מה לעשות? וכמהלך זמני- להחזיר את הדרייבר של הכרטיס המובנה או שזה בסדר להשאר בנתיים עם דרייבר של רדאון? בעצם, מצד שני המחשב אפילו לא מזהה את הדרייבר של רדאון, ורושם דרייבר של הכרטיס המובנה. להשאיר …

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  24. שלום קניתי לאחרונה את הנייד הזה ובתור משתמש לינוקס דרסתי את הוינדוס שבא מותקן מראש ולצערי בשביל לסדר את הדרייבר בלינוקס אני צריך עזרה ממי שהשאיר את הוינדוס שלו. מישהו יכול לתת לי את הקובץ הedid? בשביל לקבל אותו ראו כאן: http://www.entechtaiwan.com/lib/softmccs.shtm עריכה: תוכנה פשוטה יותר לחילוץ הEDID: http://www.tucows.com/preview/329441 תודה רבה נדב

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  25. היי, בדקתי בגוגל קצת על חיבור 2 כרטיסי מסך ביחד שיעבדו במקביל, ראיתי שהאפשרות קיימת עבור 2 כרטיסים שהם אותו דבר\אותה חברה. היו כמה שכתבו שכיום אפשר לעשות זאת גם עבור 2 כרטיסים שונים. כרטיס המסך המובנה שברשותי G41 express chipset הוא כרטיס די טוב יחסית, יותר טוב מה geforce fx5500 שהיה לי, ואני מעריך זאת מאוד. לכן חבל לי מאוד "לבטל" אותו ולהתקין את הX1300pro של רדאון, מה דעתכם, אפשרי לגרום לשניהם להחזיק ידיים ולעבוד יחדיו?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.