עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל זה הכי מתאים שמצאתי.. בכל מקרה, חיברתי היום רך כבל HDMI את המחשב לטלויזיה העניין הוא שאני לא רואה פול סקרין על הטלויזייה, יש קצוות במצד ימין שמאל שלא מנוצלים וכשרואים סרטים זה ממש מציק ! הרזולוצייה מקסימאלית - 1920X1200 ניסיתי להקטין ולא עזר.. אגב, כשאני שם את סרט ישירות דרך ה USB של הטלויזיה עצמה רואים פרפקט הבעיה היא שאין תמיכה בכל סוגי הקבצים.. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  2. שלום, רכשתי היום מסך samsung BX2450 ,כשחברתי אותו למחשב והתאמתי לרזלוציה המירבית 1929X1080 התמונה מופיעה בתוך מסגרת(יש שוליים שחורים בכל הכיוונים). כשהורדתי את הרזלוציה ל- 1680X1050 התמונה מלאה את כל המסך. במדריך למשתמש של המסך נטען שזאת בעית כרטיס מסך, עדכנתי את הדרייברים העדכניים ביותר אבל הבעיה לא נפתרה. אני משתמש בwindows 7 home 64 bit. אודה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by lavi1172,

[pre] קודם כל סליחה אם טעיתי בפורום פשוט לא ראיתי שיש פורום לבעיות תוכנתיות (כי זאת נראת לי הבעיה במקרה הזה) יש לי מעבד core i7 -930 וכרטיס מסך gtx460 1gb וגם 6GBDDR שזה בערך מה שמשפיע על הצפייה בסרטים אם אני לא טועה... לפי מה שהבנתי החומרה הנ"ל אמורה להסתדר בקלות בהפעלת כל סרט גם אלו מעל 1080P ומשום מה כל סרט שהוא מעל 720P לא עובד חלק אצלי. אני מפעיל בדרך כלל הכל בBSPLAYER ועובד איתו והכל טוב אבל כשאני מפעיל סרט ברזולוציה מעל 720P מתחילות הבעיות. יש הרבה תקיעות קטנות, לפעמים הוא פשוט מאבד את הסדר בין המוזיקה לסרט עצמו, פועל במהירויות משתנות (X2 , X1 , X4 מהמהירות הרגילה שזה ממש מחרפן) וכשממש הוא רוצה לעצבן הוא מחליט שהתוכנה קורסת... ניסיתי להחליף לVLC ששמעתי ש…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  4. שמעו עכשי ואני חזרתי מחנות בלי כלום רציתי לקנות ספק כוח SS 500 WATT וכרטיס מסך GTX 460 אז עכשיו הם בילבלו לי תשכל ואמרו שאני משלם 800 שקל וזורק 500 לפח ( אני חושב שהוא התכוון לצבר בקבוק ) בקיצור הוא אמר שיש לי מעבד לוח אם כל השטיות האלו ממש ישנים ודפוקים ועדיף מחשב חדש אז פחתי והחלתתי לוותר ולברבר עוד כמה דברים הינא המפרט שלי לעכשיו : INTEL COURE 2 DUO E7500 GT 9300 ( כרטיס ישן וגרוע ) לוח אם G31 2 GB RAM וספק מעפן אבל הייתי קונה אם הכרטיס אז המערכת ישנה כפי שהוא אמר לי וזה בזבוז כסף ענקי כי המערכת ישנה מאוד אהה עכשיו אני נזרתי הוא אמר משהו PCI 2 משו כזה לא הבנתי כלום אז מה אתם אומרים על זה? אה תגידו יכל להיות בעיה בלוח אם ?

• 43 תגובות
    • 8.4k צפיות
  5. Started by DuDsAn,

לאחרונה רכשתי עוד כרטיס 6870 והוספתי 6870 הנוכחי שלי. ישנם משחקים כגון : STARCTAFT 2 , need for speed shift 2 שבהם אני רואה FPS ותוצאות טובות יותר כשאני עם כרטיס אחד פועל. לעומת זה במשחק BFBC2 אני רואה תוצאות יותר טובות כשאני מפעיל את מערך הCROSSFIREX. האם יש משחקים שנתמכים ומשחקים שלא נתמכים בCROSSFIREX? אם כן האם ישנה רשימה כזו? או HOTFIX שמתקן את הבעיות הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  6. שלום. בכרטיס המסך 8400GS מבית ZOTAC, כאשר כבל ה HDMI מחובר, אני לא מקבל סאונד. למיטב הבנתי - מאתר החברה - יש צורך בכבל שנקרא SPDIF. האמנם? במידה וכן, האם עלי לרכוש אחד עם שני פינים או שלושה פינים? והאם כבל זה אמור להיות מחובר לכרטיס המסך או ללוח האם :s05: תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  7. יש לי מחשב חדש יחסית ויש לי בעיה לצפות בקבצים בפורמט של HD. בכול פעם שאני מתחיל לצפות בקובץ אני מקבל קפיאות במסך של מספר שניות. כרטיס המסך שלי הוא כרטיס מסך מובנה על הלוח. האם בנוסף לכרטיס זה עלי להוסיף כרטיס מסך לא מובנה בכדי לצפות בקבצים באופן תקין? אני מצרף תמונות מתוכנת CPU-Z של דגם הלוח והמתאם גרפי המובנה. כמו כן יש לי בעיה נוספת עם שומר המסך, הבעיה כתובה בתמונה השלישית שהעלתי. האם גם במקרה הזה אני צריך להוסיף כרטיס מסך בכדי לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. התקנתי דרייבר לכרטיס מסך 210 מהאתר הרישמי של nvidia עשיתי ריסטרט והכל ואז היה מסך שחור בקצוות וירדה לי הרזולוצייה מfull hd ל1080*1024 שאני נכנס למנהל ההתקנים הוא כותב לי שהוא מצא את הכרטיס אך יש בעיה יש לי מערכת הפעלה win 7 תודה לעוזרים!!!!!

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by zedisdead,

אני מחפש כרטיס מסך שקט לחלוטין ללא מאוורר שתומך בוידאו ביתי עד 800 ש"ח

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  10. התקנתי עדכון לכרטיס מסך (210) דרך nvidia אחרי ההתקנה עשיתי restart ואז שהמחשב נדלק שוב היה לי שחור בקצוות המסך וגם ירדה לי הרזולוצייה מfhd ל 1208*1024 וגם שאני נכנס למנהל ההתקנים המחשב מזהה את הכרטיס מסך אך כותב שישי בעיה אין לי משוג מה לעשות תודה גדולה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yoss100,

core=980 mem=1160 לאיזה כרטיס הוא משתווה מסדרה 6xxx ?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס זהה (אפילו מספר כרטיסים) לזה שבכותרת. הדרישות ההכרחיות: Nvidia 1GB ddr3 pci-e 2.0 2 dvi ports והוא חייב להתאים בתוך 1U, אז הכרטיסים עם מאווררי הענק יורדים מהפרק. למישהו יש רעיונות לכרטיס מחליף והיכן אוכל לקנות אותו? תודה רבה, עמרי

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  13. Started by AmitDanan,

אז ככה אח שלי קנה מחשב עים כרטיס מסך הוא משתמש בטלויזית LCD כמסך למחשב, הכרטיס שהוא רכש עים המחשב שלו הוא ATI HD 5400 רציתי לדעת מה הכרטיס שווה כי במבחן התוצאה של ווינדוס הוא צוואר הבקבוק, המעבד שלו הוא DUAL CORE E5700 3Ghz כרגע יש לו אפשרות להחליף לכרטיס מסך חזק יותר רציתי לדעת על מה אתם ממליצים ככה שלא יהיה צוואר בקבוק והכי חשוב שיראו טוב בLCD אני חושב בסביבות ה30 אינץ, עדיף כרטיס של AMD כי אפשר להשיג יותר ובזול יחסית, תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. קראתי הרבה בתוך הפורומים ועדיין לא ברור לי מה עדיף עבורי בין שני הכרטיסים המומלצים לי: QUADRO 600 או GTX 460? באתר התוכנה לא מצאתי תשובה מדוייקת\ - והבנתי שכרטיסי הקוורדו מכילים SHADER מה שלא ראיתי ב460 , -וכן הקוודרו צורך ספק כוח בעל הספק קטן יותר לעומת ה 460 שדורש הספק 450W . - באתר של NVIDIA הם ממליצים על הקוורדו ככרטיס מותאם לCAD . התוכנות הן: CAD , REVIT, SKETSH בעיקר ומעט פוטושופ. האם יש מי שיכול לסכם מה באמת מתאים יותר מבין השניים לעבודה חלקה? תודה מראש לתורמי המידע. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. השימוש העיקרי מהכרטיס שבו אני אשתמש יהיה גיימינג, אך בעתיד עבודה בתלת מימד ועריכה. חשבתי על QUADRO 600 אבל הוא גרוע בגיימינג. המפרט: ספק - 850W של SEASONIC. לוח - P67A-UD4. מעבד- I5 2500K. מה אתם מציעים? שיהיה באותו טווח המחירים של QUDARO 600 1GB, כמובן.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by blabla600,

המערכת שיש לי כרגע - Phenom 955 x4 (רגיל) כרטיס מסך HD5770 וזיכרון 4 GB RAM. כמו כן אני משחק על מסך דק 24" רזולוציה 1920x1080. לשום דבר אין OC ואני לא מתכנן לעשות OC אי פעם. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך לאחד שיריץ לי crysis2 (ואפילו יותר באופן אירוני crysis הראשון) בגרפיקה המקסימלית הכי גבוהה בלי לאגים. אשמח לגבי המלצות. תקציב: 900 ש"ח . תודה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by bransh,

אז ככה, עברתי על מאגר הכרטיסים שלכם והחלטתי לקנות HD5770. בדקתי קצת על ההבדל בינו לבין הדגם הישן יותר - 5750 ונראה שההבדל היחיד הוא מהירות הזיכרון. 700 MHZ לעומת 850. אני עובד עם פוטושופ ופלאש ואני מעדיף זיכרון יותר מהיר, אבל האם ההבדל היחסית קטן הזה משנה? בייחוד כשיש הבדל של 100 שקלים בין כרטיס לכרטיס.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ביקשתי בפורום אחר.. אבל זה דיי פורום של ילדודס אז אני מעדיף לשאול פה כדי ללכת על בטוח. תקציב - 500 שקל גג.. זה דיי לחוץ אז בלי חריגות שימוש - משחקים בעיקר.. לא מצפה שיריץ לי הכל על VERY HIGH... מפרט של המחשב: זה חשוב חברה בלי מפרט לא נדע איזה כרטיס להתאים לכם!. מעבד: AMD Phenom II X3 Black Edition 720 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 כרטיס מסך נוכחי: ATI RADEON HD4670 512MB ספק: SeaSonic SS-500ET 500W מסך: BENQ V2220P 22" עכשיו אני מעדיף משהו מחנות בבאר שבע (Pandas,Ivory.KSP) למרות שאני לא שולל שום דבר אני שמתי עין על זה: ATI 5670 OC http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27939 אבל המליצו לי איפה ששאלתי על זה: 450…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. השאלה בכותרת. תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  20. שלום לכולם , שנה היה לי CF 4850 / MB512 referens חוויות ולקחים: בגלל הרעש שמתי על כל אחד Accelero TWIN TURBO. זה ממש תרם לשקט אבל כרטיס העליון התחמם הרבה יותר כי אין כמעט חציצה בין הכרטיסים ובתחתון מאורר היה מתחיל להסתובב באיחור לצריכתו בגלל שספק כוח נמצא ממול מתחתיו ומאורר שלו גם כן שואף ועושה מן קונטרה. כתוצאה כרטיס התחתון נשרף.שמתי במקומו כרטיס חדש בסלוט העליון עם קירור referens וכרטיס ששרד עם TWIN TURBO הורדתי למטה וגם הפכתי ספק כוח. בעיות לא הפסיקו.. כרטיס התחתון קיבל לפעמים יותר חום בגלל תוכנה שמנהת מהירות מאווררים שלא מותאמת ל TWIN TURBO.אז שיניתי אותה בBIOS של כרטיס. אבל אז התחילו בעיות עם CF.+אחד ממקוררי זיכרון נפל.חזרתי למערכת קירור מקורית אבל לזיכרון הית…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  21. יש שני סוגים שרציתי לדעת מה ההבדל ביניהם.. http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=1082 יש תדגם הזה שנראה לי שהוא OVERCLOCKED תקנו אותי אם אני טועה .. רציתי לדעת האם אפשר לפתוח תכרטיס הזה ל 6970 ויש תדגם הזה : http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=0001&pid=1021 האם הוא אפשרי ל OC ול 6970 ?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  22. אני מנסה לחבר שני מסכים לעבודה: הראשון אמור להיות לעבודה רגילה כאילו הוא מחובר לבד. השני אמור רק להציג מצגת של PowerPoint שמחליפה תמונות אוטומטית כל 15 שניות. כרטיס המסך שאני משתמש בו זה GeForce 8400 GS בעל שלוש יציאות: VGA, DVI ו- HDMI, כאשר המסך הראשי מחובר ל- DVI והמסך המשני מחובר ל- VGA. גירסת דרייבר 266.58 (זה הכי מעודכן עבור הכרטיס הזה ולא ניתן להוריד עבורו גרסאות חדשות יותר באתר של nVidia). הצלחתי להגדיר בצורה נכונה את העבודה כ- Dual View והכל עובד תקין, רק מה, כשעובדים על המחשב המצגת מפסיקה להעביר תמונות לבד (אם אני יוצא מהמצגת, מפעיל אותה מחדש ולא נוגע במחשב היא עובדת כראוי). אולי יש איזו הגדרה ב- PowerPoint שאני מפספס? הגירסה של האופיס היא 2003 SP3.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני צריך כ"מ בתקציב של 150$ אני מתכנן להזמין באינטרנט מארה"ב. שימושים: תכנות בCUDA(חייב להיות של NVIDIA) ומשחקים ברזולוציה של 1024*1280. מפרט נוכחי: מעבד:Intel e6750 2.66 Ghz. זיכרון:2Gb 667 Mhz. ספק: corsair 520Hx-520W. מה ממולץ בתקציב הזה?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  24. Started by original,

מי מהכרטיסים הבאים חזק יותר: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=821 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2147 האם שני הכרטיסים האלה חזקים מהכרטיסים האלה? http://tms.co.il/product/8763 http://tms.co.il/product/7998

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שאלה בכותרת שאר הרכיבים במערכת: AMD Athlon II X3 450 Gigabyte GA-880GM-UD2H Samsung Spinpoint F3 1000GB Kingston DDR3 2048MB 1600Mhz X2 Sony Optiarc AD-7260S X24 CoolerMaster Hyper 212 Plus Scythe Sleap Stream 1200rpm 120mm בנוסף עוד מאוורר 120MMשבא עם המארז

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים