עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by wraithLord,

נקרתה לדרכי הזדמנות לרכוש לי HD 7970 3 GB Gddr5 של סאפייר באלף. הכרטיס באריזה חדש. שאלתי היא יותר בכיוון של כאשר AMD יורידו מחירים כצפוי בקרוב, האם ישנה איזושהי הערכה של כמה יעלה הכרטיס אז? אין לי כרגע מחשב אבל בדצמבר אני מכוון לקנות מחשב, אז אני שואל נכון לדצמבר,

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. PowerColor ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 מהאתר של rsm ... עכשיו רציתי לראות אותו בפעולה חיפשתי סרטונים שלו ומידע עליו אבל תמיד הוא הופיע כradeom HD 6850 רציתי לדעת האם זה אותו כרטיס??? אם זה לא אותו אחד אני מניח שאין אותו לrsm כי חיפשתי שם... וגם אם זה לא אותו אחד, האם הוא גם טוב? בכל זאת הוא עולה 960 שקל זה הרבה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מבחינת כידאיות כלכלית (לא מגבלה כספית) האם עדיף לרכוש כרטיס מסך 980X R9 או GTX 980 TI ? ההתלבבטות שלי היא כזאת : ה R9 980X במחיר שלו אתה מקבל כמאט הכל בעלות של 2300 ש"ח גג. הGTX 980TI הוא הכי טוב עם תג מחיר של 4000 ש"ח גג. הדלתא הכלכלית היא מאוד משמעותית. הדלתא בין הכרטיסים מבחינת ביצועים הוא לא גבהה ולא ניראה לי מצדיק את ההשקעה מכמה סיבות: כדי להנות מביצועים המדהימים של 980TI מצריך שידרוג של המסכים ל 4K או 1080P שתומך במעל 100HTZ שהיום בארץ המחיר שלהם מפוצץ. התוספת הפרש ביצועים הוא 15% +- (אבל שוב ללא הסעיף הראשון לא רלבנתי). גירסת הFURY X לא רלבנתית בהשווה לדעתי, אבל פתוח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by אסי נסים כהן,

AMD Ryzen5 2400G with Radeon™ Vega 11 Graphics האם הכרטיס מסך הזה מריץ 4K בקלות ללא חשש? או שרחוק?

5. Started by master,

היי לכולם, בניתי לדודה שלי מחשב מבוסס מעבד AMD 1.6 זיכרון 256DDR ולוח אם GIGABYTE ומה שחסר לי זה כרטיס מסך. התקציב העומד לרשותי הוא בסביבות ה- 100$. עזרו לי בבקשה אני צריך עזרה דחוף, אני צריך לקנות את הכרטיס ביום ראשון. תודה, MASTER/

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם.. השאלה השלישית שלי מקווה שאנשים פה לא מתעצבנים.. lol.. קיצר יש לי מחשב: 1000 מגה הרץ ,פנטיום 3 כרטיס מסך GeForce2 MX 100/200 ו מסך Mag Innovision 770FD... לפני כמה זמן שמתי לב לבעיה מעצבנת גם אחרי התקנה ומחיקה של המערכת הפעלה (windows me) הבעיה לא נפתרה.. הבעיה היא שהמסך כאילו מתאים את עצמו לתוכנות.. למשל אם אני פותח את האינטרנט אקספלורר ומרחיב אותו על כול המסך אפשר לראות שהמסך בצדדים מתיישר.. ומתי שאני ממזער (אני לא רגיל לעברית המסך מתעקם אני יוסיף איזה ציור שאולי יסביר את זה יותר טוב: לפני המזעור של החלון: ---------- …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. quote name='Dream Evil' date='Apr 12 2007, 11:15' post='301471'] X2900XTX ה"עירום", ללא גוף הקירור אתר החומרה Fudzilla פירסם תמונה של הכרטיס X2900XTX בתצורת OEM הארוכה, המבוסס על ליבת R600 כשהוא ללא גוף הקירור שמורכב עליו. הכרטיס שבתמונה משתמש ב 1024MB זיכרון, ועל פי האתר כרטיס ה R600 עבד היטב עם דרייברים לא רשמיים ו "משובצרים". מעניין לראות את ליבת ה R600 מורכבת בצורה אלכסונית, ומבטל את אפשרות השימוש בבלוקים קיימים לקירור מים (וכנראה גם אוויר) על גבי הכרטיס החדש. בנוסף ל R600 יש שתי כניסות ספק ,אחת סטנדרטית של 6 פינים - PCI-E והשניה של 8 פינים. http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...9&Itemid=34 http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...63&Item…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Y-T-M,

יש לי כרטיס מסך BFG 8800 GT OC2 512 הגיוני שבמאמץ הוא מגיע ל87 מעלות? ושבמנוחה הוא על 75? בדקתי היום בתוכנה everest וגם ששיחקתי ברשת היום בcod 4 המשחק נתקע והוא משחק באיזה 8 fps אבל ששיחקתי בסינגל פלייר הוא עבד טוב וגם בAssassin's Creed הוא עבד טוב כשאני משחק בcod4 ברשת איזה דקה הוא משחק טוב ואז הוא נתקע

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. רציתי לדעת האם יש המלצה על כרטיס מסך יותר מומלץ למפרט הנ"ל (כרגע יריץ רזולציה של 1680 על 1050, בעתיד אולי יותר) מהחנות TMS.CO.IL http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403653.msg3471220#msg3471220 או שבכלל עדיף לי לחפש במקום אחר משהו יותר משתלם ? ומי נחשב סה"כ ליותר שקט, ה PALIT שבמפרט הנ"ל או דגמים מסויימים של GTX260 ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב בסביבות ה 600 +-

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום! יש לי את הכרטיס הזה במספר הסיראלי הזה 6315058891 וניסתי הכל עידכני לביוסים של ATI ושל הרקולס החדש 7.8.1 ולא יודע נימאס לי כבר!!!! לHUBER יש את הכרטיס הזה בידיוק רק בגירסא אחרת ולא אין אפילו בעיה אחת! אני וhuber ישבנו לנסות להתאים את ההגדרות שלו לשלי לא עזר ניסתי להוריד דריברים חדשים לא עזר!!! נימאס לי כבר מהכרטיס הזה ניראה לי שיש איזה פגם פיזי בכרטיס הזה!!! ואני רוצה לדבר עם הביואן לראות מה הוא יגיד על זה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. NVIDIA מציגה את אחד הדגמים היחידים בסביבה שגורם גם ל-GeForce RTX 2080 Ti להחוויר בהשוואה אליו - בכל הצורות והקטגוריות לכתבה

13. האם זה בכלל אפשרי להקליט דרך TV-Out לקלטת וידאו ? ניסיתי איכשהו עם הוידאו (חיבור לממיר, חיבור ישירות למחשב, לטלויזיה עצמה - לא הלך כלום...). אודה אם תייעצו לי. (פרטי מחשב בצד, למרות שאני חושב שזה ממש לא משפיע...)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by kudish,

אני חווה (ככה רושמים את זה?) נפילות FPS הכרטיס על מהירויות סטוק עפ קירור סטוק הנפילות קורות גם במשחקים שלפני זה שיחקתי רגיל בלי נפילות ולא שיניתי את ההגדרות מאז האם למישהו יכול לעלות רעיון למהיא הביעה ואיך פותרים אותה בתודה מראש יובל

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. האם כדיי לי לחכות להורדת מחירים הזאתי שמדברים עליה, זה דבר מוזר אפשר לקנות היום 7800GT ב 2400 שזה מחיר של 6800GT כאילו המחירים של ה 6800GT נשארו (והם באמת נשארו) קבועים למרות הכאטיס החדש ו"הירדת מחירים" עם כל זה איזה כרטיס מומלץ לי, יש לי לוח AGP, רוצה להריץ משחקים חדשים בצורה חלקה!!! F.E.A.R זז לי בפריימים, הורדתי למינימום שבמינימום, יש לי 9500pro ג'יגה זיכרון ו AMD 2500 אם מישהו יכול לתת לי תשובות בדוקות, שאני לא ארוץ לקנות איזה כרטיס ואראה ששום דבר לא השתפר או שזה קצת יותר טוב אבל עדיין המשחקים הכבדים מקרטעים... יכול להיות שבכלל שווה לי שידרוג כולל אבל אני מעדיף מלהמנע מהוצאות גדולות... יכול להשקיע בסביבות 1500 על כרטיס עדיף פחות, אפשרי יותר עם זה ממש ממש ממש מש…

16. שלום, אני מעוניין למכור כרטיס מסך שמורכב עליו הקירור Zalman Fatal1ty FC-ZV9 הכרטיס: Gigabyte GV-NX66256DP יש עליו מעבד nvidia geforce 6600 אשמח לדעת מה הערך הכספי של הכרטיס+הקירור כדי לדעת בכמה למכור. תודה !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by insane-o,

אני רוצה להשתמש ב PAINTSHOP ליצור איזושהי גרפיקה ואח"כ להדפיס אותה. אני מתכוון להדפיס ב HP LASERJET 4500 שיש לה DPI 600. על איזו רזולוציה אני צריך ליצור את הגרפיקה כדי שהיא תהיה אופטימלית להדפסה במדפסת הזאת ? ובכלל, מה הקשר בין PPI ל DPI ולרזולוציה ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by giloman,

או מFX5200 ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Vidati,

בטח כולם זוכרים את הכרטיס הזה שהוצג בזיגזג במחיר של 2595 שח. נורא התאכזבתי כאשר גיליתי שהוא אזל אז שלחתי להם מייל והם אמרו לי שזה היה הכרטיס היחיד ובגלל שהמשחק שבא איתו היה מקולקל אז החליטו למכור אותו בפחות כסף. לאחר מספר ימים הם חזרו אלי ואמרו שהלקוח ביטל את ההזמנה ושהם שומרים לי את הכרטיס. ובגלל שאני משלם מזומן אז המחיר הוא 2517 שח שזה מחיר מעולה! עוד 3 ימים אני הולך לקחת אותו ;D ;D ;D וממש לא איכפת לי מהמשחק כי יש לי אותו בבית. אז יצא לי לא רע.. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום,אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ,Readon 6970 בכרטיס חדש. התקציב הוא כ 1200 ש"ח, עדיף לא לחרוג אלא אם יש שיפור משמעותי. ויש לי אפשרות לקנות את הכרטיס מאילת אם זה יוביל להוזלה במחיר. ( את המחשב קניתי מ TMS, כך שבעיקרון אני אעדיף לקנות גם את הכרטיס מסך משם). מפרט מחשב :i5-3450 3.1GHz 8GB RAM לוח אם :Gigabyte GA-B75M-D3H מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm ספק כוח: seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail אני כרגע משחק בwitcher 3 על low, והייתי רוצה לשדרג את חווית המשחק. אם יש צורך להוסיף RAM אז אשמח להמלצה גם בגזרה הזאת. בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by AxSpozChiA,

מה יותר חזק ? האם יש גרסה של 256 מב של 6800gt ו256 ביט ? והאם פתחית הצינורות שכולם מדבירם על זה גורמת לנזק לכרטיס כלומר האם זה נחשב כאובר קלוק והאם זה מקצר את חיי הכרטיס / פוגע ביכולות ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי. יש לי כרטיס מסך כזה : http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N815-AR&pwindow=features&family=23 הוא עם טלוויזיה וכאלה, וממיר הוט שמחובר לטלוויזיה איך ניתן להשתמש בממיר גם לטלוויזיה וגם לחבר אותו למחשב שאוכל להקליט תוכניות (אני ב HOT ) בממיר הדיגיטלי.... או שאני צריך עוד ממיר לבקש ? איך זה הולך... בבקשה תסבירו לי תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by MosheDo,

יש לי במחשב ASUS 7100 שבתוכו רועם לו nVidia GeForce 2 MX מסכן וממש לא אימתני עם יציאת TV OUT. אני מריץ Windows XP. יציאת ה- TV OUT לא עובדת ומאחר ובאתר של ASUS אין דריברים לכרטיס הזה ל- XP והדריברים של 2000 כמעט דפקו לי את ה- Windows אני בבעיה. אגב, בשום פנים ואופן אני לא אתקין את ה Detonator של nVidia כי ממש כמו שמו בפעם האחרונה שהתקנתי אותו הוא פוצץ לי את ה- Windows. אני פשוט רוצה להפעיל את היציאה הזו. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כרטיס מסך בתקציב עד 1300 ש"ח חיבור AGP צריך המלצות בדחיפות

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי לכולם, המערכת שלי כרגע היא E8400 על 3.6GHz וHD5850. הרזולוציה שאני משחק איתה היא 2560x1440 אז אפשר להגיד שאני גיימר כבד. לאחרונה אני מרגיש שהכרטיס הנוכחי שלי לא מספק את הסחורה, ולאור גל המשחקים שעומדים להשתחרר בחודשים הקרובים החלטתי לשדרג את המערכת. התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים גג. אז אני רוצה לדעת האם כדאי לשדרג את הכרטיס מסך, זאת אומרת לקנות HD6950 ולעדכן לו את הביוס לHD6970 או שעדיף לשדרג את המערכת לגמרי מה שאומר מעבד + לוח אם + זכרונות כי המעבד הנוכחי יגרום לצוואר בקבוק ברזולוציה הנתונה. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים