כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי מבקש את תגובתכם לגביי הכרטיס הנ"ל. רוני
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נא לפרט האחר בבקשה... ואם אתם מצביעים בבקשה תתנו גם את החברה של הכרטיס שעלייה אצם ממליצים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה עדיף? כרטיס דור ישן חזק למשל R9800 פרו או כרטיס בינוני מהדור החדש למשל GeForce 6600 ??
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הוא כמסך??? והאם חייבים יציאת DVI על הכרטיס כד להשתמש בו??
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש המלצה על כרטיס מסך יותר מומלץ למפרט הנ"ל (כרגע יריץ רזולציה של 1680 על 1050, בעתיד אולי יותר) מהחנות TMS.CO.IL http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403653.msg3471220#msg3471220 או שבכלל עדיף לי לחפש במקום אחר משהו יותר משתלם ? ומי נחשב סה"כ ליותר שקט, ה PALIT שבמפרט הנ"ל או דגמים מסויימים של GTX260 ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי ש Gainward חברה טובה. לפני שאגיד לכם בכמה כסף מצאתי את הכרטיס הזה, תגידו לי בבקשה כמה הוא שווה...... תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חושב להחליף את הכרטיס שלי בכזה Gainward GTX560Ti Phantom 1024MB יש עוד גרסא של 2 ג'יגה שעולה 30 דולר יותר...... יהיה שיפור משמעותי בין הכרטיס שלי ל 560? שווה לקחת את ה2 ג'יגה?? חשבתי לקחת את ה570 PHANTOM אבל קראתי שהיא לוקחת 2 PCI-E בלוח שלי יש 2 אבל אחד עובד ב X4 זה יותר את הביצועים?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דיווחים חדשים מעידים על כך שכרטיס שוק הביניים הראשון שמבוסס על הדור המשודרג של ארכיטקטורת ה-Maxwell מבית NVIDIA ינחת על מדפי החנויות במהלך החודש הבא - לצד גירסאות ניידות לכתבה: http://hwzone.co.il/geforce-gtx-960-%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%95%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9-%d7%94%d7%91%d7%90/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי אותו ב KSP ומההתחלה הייתה לו טמפרטורה מטורפת...רק שאמרו לי שהיא תקינה. במנוחה הוא על 63 מעלות. כשאני פותח את המארז הוא ירד לי הכי נמוך ל-57...בלילה קר במיוחד. זה לא נורמלי. השאלה מה אני יכול לעשות...לשפר את הקירור במארז זה פתרון אחד... השאלה אם זה הפתרון הנכון, או שהטמפרטורה הגבוהה רק מרמזת שיש בעיה בכרטיס? אגב, במשחקים וב 3Dמארקים למיניהם, הטמפרטורה לא עולה מעל 64 מעלות...שזה בכלל מוזר.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך iiyama 454 ועל החומר ניקוי רשום: אזהרה !!! אינו מתאים לשימוש מסכים עם ציפוי כרום במסך שלי יש דבר כזה? באיזה מסכים יש ציפוי כרום חדשים או ישנים?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הלך לי כרטיס המסך (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331883.0). אין ברירה וצריך לקנות אחד חדש (כי האלטרנטיבה היא להשבית את המחשב...). התקציב הוא סביב ה-700 ש"ח. אפשר קצת יותר אם זה משתלם, ואפשר פחות (לא חסר מה לעשות עם הכסף). מה הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב כזה? אולי איזה-שהוא 9600GT ? האם יש משהו עדיף? אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפים בחנויות ספציפיות. עד כמה חשוב שכרטיס המסך יוציא את האויר החם מחוץ למארז? השימושים הם בעיקר כלליים, כלומר גלישה ויישומי אופיס, ואולי סרטים מדי פעם, אבל אני רוצה כרטיס שיהיה מסוגל להתמודד בכבוד גם עם משחקים מזדמנים. המחשב מחובר כרגע לצג ברזולוצה 1280*1024, אבל אם הכל ילך כמו שצריך עד סוף השבוע הוא יחובר לצג ברזולוציה 1920*1200…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך (PCI-E X16) הכי טוב בשבילי במחיר של עד 400 (יכולה להיות חריגה של עוד 50 שקל אבל רק אם זה ממש שווה את זה - כי אני מעדיף להישאר במסגרת התקציב). הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים אך גם לוידאו (SD ו-HD) ומוזיקה...וגם לאינטרנט, הורדות והתכתבות... עריכה: דרוש כרטיס מסך עם 512MB זיכרון כי יש לי מסך 22' ואני עובד איתו ברזולוציה של 1680x1050 שזה הכי גבוה.. ואני גם מעדיף לשחק במשחקים ברזולוציה הזו - אני מבין שזה לא אפשרי שכל משחק יעלה על הרזולוציה הנ"ל בכרטיס של 400 שקל...אבל בכל זאת אני אומר...
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שזו טעות!! בעיקר שקניתי את הדלוקס ולא את הפרו (8500LE) הסיבה - סבלנות ! אין אצל זיגזג MSI 4200 וגם הכרטיס נראה רע לאומת גיגהביט: MSI: Gigabyte: הסיבה שבחרתי דלוקס זה סיפור אחר מה אתם אומרים שכדי לי לעשות? אולי יש אפשרות להתחרט? אני כבר מת לראות את GTA3 ו Warcraft III שכבר מותקן אצלי על המחשב!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הינה לינק לסיריאל של פוטושופ!!!!! <צונזר, ראה הוזהרת>
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) וקניתי אותו עם כרטיס מסך מובנה כי לא נישאר לי כסף לכרטיס מסך. כרגע אין לי בדיוק תקציב כי אני לא יודע למה כדאי להוסיף ולמה לא. כרגע יש לי מספיק כסף בשביל ללכת לקנות X1950XT 512M (עולה 1300 ומשהו ב KSP). השאלה היא אם כדאי להוציא עוד 300 שקל (שאין לי וגם לא יהיה לי) ולקנות 8800GTS 320M, מה שחשוב לי זה שהכרטיס יוכל להפעיל משחקים גם בעוד שנתיים (ממש לא מפריע לי לשחק על LOW).
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והאם הוא טוב עם משחקים כגון SPLINTER CELL?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב שמורכב מ : מעבד : I5 4460 זיכרון : 8GB DDR3 לקוח אם : Gigabyte Z87-DS3H מסך : 23" FullHD אני מתכנן להוסיף עוד 8 גיגה זיכרון , ומתלבט איזה כרטיס מסך להוסיף שיחזיק לי משחקים ברמה טובה כמה שניתן . אני חשבתי על [TABLE=width: 298] [TR] [TD]GV-N970G1 GAMING-4GD מה אתם אומרים ? תודה[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחברה שלי התקלקל המסך, ובלעדיו היא לא יכולה להפעיל את המחשב, כך שכמובן בהיותה פריקית מחשבים חייה אינם חיים. אי לכך היא מבקשת המלצה דחופה על מסך מסוג crt חדש (עד עתה היה לה מסך של lg אשר היתה מאוד מרוצה ממנו אבל מפאת זקנתו תש כוחו.) היא זקוקה למסך חזק אשר מתאים לצפיה בסרטים ולמשחקים אשר דורשים הרבה גרפיקה. כאמור כל המלצה תתקבל בתודה. :lamer: :auto:
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס האחרון, כנראה, בסדרת X800 יושק בקרוב תחת השם X800GT. 160 מליון טרנזיסטורים בליטוגרפיית 110 ננומטר ירכיבו ליבה מבוססת R430P, שתרוץ בתדר 392mhz ותכיל 8 צינורות עיבוד. הזכרונות ישתנו בין שתי גירסאות: 256mb GDDR3 או 128mb DDR, בשני המקרים הם ירוצו בתדר 700mhz תחת בקר 256-ביט. למקור: http://www.vr-zone.com/?i=2477&s=1 אישית אני לא מבין את הצעד הזה. כשסוף-סוף נדמה שהתחלף דור כרטיסים והגיע הזמן לייצר מפלצת fps חדשה, ATI מפתיעים עם כרטיס מוחלש שמזכיר כרטיסי עבר (X800SE, X700P) ועוד מדביקים לו שם של ג'יפורס :
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ מצויין של טושיבה: http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/P740/P745-S4320/ אני מרוצה ברובו אבל הייתי שמח יותר לולא הייתי רוכש בזמנו את : http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/P740/P740-ST6GX1 מבחינתי הייתי רוצה לאמץ ללפטופ שלי את 2 הפריטים הבאים ממנו: GRAPHICS ENGINE* NVIDIA® GeForce® GT 525M with NVIDIA® Optimus™ Technology GRAPHICS MEMORY* 1GB GDDR3 discrete graphics memory זה היה משדרג את חווית המשתמש שלי לכלול משחקים, כי כרגע המצב דיי עגום. שאלות: 1. האם זה אפשרי? 2. אם כן אז האם יש בעלי מקצוע שמתעסקים בזה? תודה מראש למגיבים. גדי.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, כרגע יש לי עגלה רצינית (Radeon HD 4670) שאר המחשב מלפני שנתיים מעבד i5-2500 זיכרון 2X4GB בתדר 1333 לוח אם Gigabyte z68x-ud3h-b3 יש לי ספק קצת חלש - RAIDMAX 400W אני משחק במחשב בעיקר בפיפא, מתכוון גם לשחק בGTA V שיצא בקרוב, על רזולוציית FULL HD ודי חשוב לי שאם אני כבר קונה משהו אז שירוץ חלק על ההגדרות הגבוהות שלחתי חבר לKSP באילת עם תקציב של 950 ש"ח, מאמין שאם נחרוג כאן ל1,000 לא תהיה בעיה. מה ההמלצות שלכם בשביל מה שאני צריך? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי את הכרטיס הזה במספר הסיראלי הזה 6315058891 וניסתי הכל עידכני לביוסים של ATI ושל הרקולס החדש 7.8.1 ולא יודע נימאס לי כבר!!!! לHUBER יש את הכרטיס הזה בידיוק רק בגירסא אחרת ולא אין אפילו בעיה אחת! אני וhuber ישבנו לנסות להתאים את ההגדרות שלו לשלי לא עזר ניסתי להוריד דריברים חדשים לא עזר!!! נימאס לי כבר מהכרטיס הזה ניראה לי שיש איזה פגם פיזי בכרטיס הזה!!! ואני רוצה לדבר עם הביואן לראות מה הוא יגיד על זה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 69 מעלות צלזיוס זה נורמלי? האם עלי לדאוג? המארז מאוורר טוב מאוד עם זרימת אויר ו5 מאווררים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני יומיים עשיתי התקנתי את הכרטיס מסך ועשיתי פורמט כשניסיתי להעלות בנצ'מרק כלשהו דוגמת 3D MARK הוא מתחיל ופתאום נתקע המחשב מישהו יכול לעזור לי????? בבקשה זה דחוף
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-