עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ברשותי כרטיס מסך מסוג ati radeon saphire x800gto2 שהפכתי ל x850 . לפניכן ן התקנתי את הדרייברים החדישים ביותר מהאתר של ati. אוקיי. הבעיה היא שבסמפר סרטים התמונה מעוות דוגמא http://img518.imageshack.us/img518/6388/wmplayer20051231160547569et.jpg אני מציין כי התקנתי את הקודקים המאימים והחדישים ביותר. אני גם חייב לציין כי במחשב אחר עם אותם קודקים הסרטים נצפים בצורה מצויינת . בנוסף לכך ניסיתי שיטת פיתרון נוספת שהוצעה כאן פעם באתר לגבי כרטיסים מסוג Nvidia והיא שינוי הצבעים בהגדרות הכרטיס ב color ואז החזרתם ל/. DEFAULT . אך זה לא עזר אשמח לקבל פיתרון או עצה בנושא תודה.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by DCAG,

לא מזמן קיבלתי את ההרחבה של המשחק Heroes of might and magic V: Tribes of the east. לכבוד המשחק פירמטתי את המחשב (בין כה וכה הייתי צריך) וחזרתי מ-VISTA 32BIT ל-XP 64BIT. התקנתי את המשחק וההרחבה והתקנתי את כל הדריברים. נכנסתי למשחק, ובסרטוני ההתחלה הופיעו פוליגונים, אח"כ גם במשחק עצמו. כרטיס המסך לא עבר OC ואת הדמו של CRYSIS הוא מריץ בלי פוליגונים (אפילו די טוב ברזולוציה סבירה, רק בלי פילטרים), ניסיתי את שני הדריברים האחרונים של Nvidia, גם 163 וגם 169 ועדיין יש פוליגונים. מה עושים???

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by AsDoNaTiOn,

שלום מישהו שמע על הכרטיס מסך GeForce 9800GT Super+1GB ? איך הביצועים שלו לעומת 9800GTX? תודה רבה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  4. יש לי הזדמנות להזמין את שנייהם באותו המחיר. ה- 5500 הוא של Palit וה- 9600 של Sapphire מה אתם אומרים? מה עדיף? איזה יותר טוב?

• 40 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Arg92,

שלום חבר'ה צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח אם אפשר שיהייה שקט - חשוב , חריגות קטנות יתקבלו שימושים: בעיקר גלישה ואולי משחקים בינוניים מסך : 2 מסכים SANSUNG T220P ברזולוציה מקסימלית 1200*1900 שני המסכים יעבדו במקביל מה שמחייב 2 יציאות DVI מפרט: מעבד - 8400 לוח אם - gigabyte p43 dsl3 זיכרון - 2GB דיסק קשיח - samsug 250gb ספק - silverston 400watt

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by shibie,

שלום חברה, רציתי לשאול עד כמה זה ישפר לי את הביצועים אם אני יקנה עוד כרטיס מסך 8600gts? תודה..

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  7. השאלה היא האם בגלל שהמתח שונה בארה"ב לא ניתן לעבוד עם כרטיס מסך מארה"ב או שהמתח לא משפיע על כרטיס המסך????????????? מדובר בכרטיסי מסך הבאים: NVUDUA QUARDO FX 1400

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by Gadgets4all,

שלום לכולם, האם מישהו שמע על הכרטיס Sapphire R9 290 4GB VAPOR X? קראתי על גרסת ה- 8GB שאמורה לצאת אבל לא הצלחתי למצוא יותר מדי פרטים על גרסת ה-4GB.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by idanmal,

חברה מי יותר חזק מישהו יכול לענות לי או לתת איזה שהם בנצ'ים אבל נכונים ולא לא הגיוניים כמו שהרבה נתנו פה תודה.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. לאחרונה יצרניות החומרה הגדולות בעולם מנסות למצוא פיתרונות אוניברסליים לשילוב בין כמה חלקי חומרה בתוך מוצר אחד. מדובר על תכנונים כגון שילוב של מעבד גראפי במעבד ראשי על ידי החברה AMD-ATi וכו'. הפעם גם ל nVIDIA יש מה לאמר בנושא. האתר VR-Zone מוסר כי nVIDIA השקיעה בחברת הפיתוח Accelware לצורך פיתוח תוכנה אשר תנצל את כוח העיבוד של המעבדים הגראפיים של nVIDIA למטרת העיבוד הראשי במערכת, דבר שהמעבד הראשי במערכת אחראי עליו. חשוב לציין שפיתרון זה הוא פיתרון על בסיס תוכנתי אשר מוגבל הרבה יותר מפיתרון על בסיס חומרתי (הפיתרון של AMD-ATi). זה נותן רושם של יתרון ל AMD-ATi במובן הזה, אך לא הכל ברור מאיליו - אין מידע על יעילותם של שני הטכנולוגיות עדיין לכן אין את האפשרות להעריך את היתרונו…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  11. דבר ראשון , המפרט שלי בצד [על מנת למנוע שאלות בקשר אליו] יש לי מסך 17'' ואני לא מתכוון להחליף אותו , אני לא אוהב מסכים גדולים.. בכל מקרה , אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך ואני יודע שאני לא צריך את הכרטיס הכי טוב שקיים בשוק היום אבל אני רוצה כרטיס מסך חזק , שהיום יריץ את המשחקים הכי חדשים על הכי גבוהה , ועוד שנה ככה יריץ בינוני+ יש לי את ה X1950pro כמה שנים והוא מריץ לי את crysis אפילו [לא על הכי גבוהה אבל עדיין גם לא על הכי נמוך] לא מפריע לי אם זה NVIDIA או ATI התקציב שלי הוא עד 1000 שקל , תודה

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by IlanF,

אני רוצה לשדרג את החרטא שיש לי כרגע במשהו שקצת יותר מתאים למשחקים... חשבתי על ה 4850, אבל בגלל שאין לי מושג בכרטיסי מסך וכל השטויות האלו אני אשמח אם תעזרו לי קצת... אני רוצה להריץ משחקים מבוססים UE3 על המקסימום ברזולוציה טובה (מעדיף שיהיה בטבעית של המסך שלי - 1680x1050) (*אהם mirror's edge אהם* כן גם אני מחכה למשחק הזה ) אהה כן.. כמעט שכחתי, היתי מעדיף גם להריץ אותו על המקסימום גם עם DX10... היתי רוצה להעלות את התקציב ל 1500, אבל אני צריך גם לקנות ספק חדש :-\

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by asili,

כרגע קיבלתי את המסך IIYAMA MASTER PRO VISION 454 פשוט מסך מושלם רואים מצויין אבל אני צריך שמשהו יכתוב לי את ההגדרות האופטימליות בשבילו יש מלא הגדרות ואני לא יודע איך לכוון כל אחת מהן אז מי שיכול לעזור לי אני אשמח

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה עדיף משני הכרטיסים הנ"ל כי אני ידוע שה-SONIC הוא המהיר יותר אבל יש לו 256MB זיכרון ולSUPER יש 512MB זיכרון אבל הוא איטי בקצת מהSONIC... בקיצור מה משניהם עדיף? בבקשה לא לתת כרטיסים אחרים אני מעונין לדעת מה עדיך מבין שני אלה.. תודה

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  15. שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא E8400 4GB Ram 9500GT Seasonic 600W אני גם מחכה למשחקים שהולכים להגיע, MW3,BF3,Max Payne 3, ואני רוצה לשחק אותם על הגדרות מקסימליות, יש סיכוי שאני עושה את זה רק עם שדרוג של כרטיס מסך לדוגמה ל GTX570, או שנראה לכם שאני כבר צריך לשדרג את המעבד-לוח-זיכרון-כרטיס מסך ? למשהו יותר רציני כמו I5 ? אני עובד עם מסך 40" LCD על 1080P תודה מראש.

16. המחשב שלי בעל כרטיס מסך מסוג : אסוס v7700 agp delux מאז שהתקנתי ווינדוס xp יש לי רק בעיות איתו , ובאתר של אסוס אין דרייברים מתאימים , זה די מציק לי , כי יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית ואני חייב לערוך סרטים במחשב. אני עומד לקנות כרטיס פיירוייר firewire למחשב, בשביל העברה מהירה ואיכותית של הסרטים מהמצלמה... מספר שאלות: 1. כרטיס המסך הזה:יש לו דרייבר ל-xp ? מה לעשות על מנת שיעבוד כמו שצריך? הוא לא מצליח לקלוט תמונות מ"יס" בחיבור s וידאו.... 2.איזה כרטיס firewire לקנות והאם זה ישנה לי בקליטת ובלכידת התמונה , בגלל כרטיס המסך והדרייבר הלא תואם שלו. 3.הערות מעניינות לגבי עריכת הוידאו יתקבלו בשמחה...מדריכים....הסברים והמלצות על תוכנות (יש לי פרמייר של אדובי , ועוד כמה ...) תוד…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. החלפתי את כרטיס המסך במחשב. היה 9600XT. עכשיו 6800. האם לפרמט או פשוט למחוק DRIVERים? תודה לעוזרים.

18. Started by aviramb,

שלום אחרי שנים של שימוש בכרטיס Voodoo5 שידרגתי מחשב עם כ.מסך nVidia. החבילה מגיעה עם התוכנה nView של nVidia. שתי שאלות: 1. התוכנה מותקנת by default בעברית וזה דיי מעצבן. ניסיתי להוריד גרסה אחרונה מהאתר שלהם ולהתקין וזה עדיין בעברית (אני משתמש ב XP Enabled). ניסיתי גם להעביר בלוח הבקרה את המיקום שלי לארה"ב וזה עדיין התקין בעברית. מה קורה פה?? 2. אני חושב שהתוכנה שימושית - מה דעתכם? תודה

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by haKo$,

היי שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS הורדתי את הדרייבר האחרון מישהו בקשה יכול להנחות אותי בלכייל את ההגדרות על המקסימום איכות בלי להתפשר בביצועים רק איכות מקסמלית. תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by dino,

הנה כמה שורות ממה שרשום בעמוד הראשי של האתר: למצוא גם כוח בכרטיס הנ"ל כאשר הזכרונות מגיעים במהירות של 600Mhz מכובדים בהחלט בניגוד ל-500Mhz הרגילים למדיי בכל שאר הג'י פורס 4 MX44-0 השונים בשוק. הזכרונות יבואו בתצורת 2.8Ns ובסטנדרט של SGRAM מה שאמור בהחלט לתת את קפיצת הביצועים הרצינית אותה חיפשנו בכרטיסים החדשים... לפי הנתונים האלה הוא יהיה יותר טוב מהג'יפורס ti4200 ואמור להיות ברמה של geforce 4 ti4600. זה הגיוני, או שיש גם דברים אחרים שישפיעו על הביצועים של הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

המערכת שלי היא Operating System Microsoft Windows XPDirectX Version 8.1 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. CPU Intel Pentium 4 2020 MHz Memory 256 MB Graphics Chipset NVIDIA GeForce4 Ti 4200 NVIDIA GeForce4 Ti 4200 Driver Version 6.13.10.4071 Video Memory 128 MB הציון שקיבלתי הוא 9956. השאלה שלי היא האם זה ציון מתאים ? כי באותו ציון ראיתי אנשים עם 4600 ווינדואז 98 אנשים עם רדאון 8500 וAMD 1600 (במהירות הזאת לא ה1600+) ככה שאני מאוד מבולבל מכל הסדר שיש בתוצאות (התוצאות והבדיקות הם על הבנצ'מרק הבסיסי והדרייברים הכי חדשים) Program Version 3DMark2001 SE Resolution 1024x768 32bit Texture Format Compressed FSAA Disabled -Buffer Depth 24bit Frame BufferRend…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by AVI.S.T,

יש לי כרטיס מסל גיפורס 6600LE של גיגהביט ומאז שהתקנתי תדריברים החדשים זה התחיל לעשות אחרי שעה (בסימס 2) ובמשחק רגיל עם גרפיקה סבירה 2-3 שעות ארטיפקטים וברמות גבהות חשבתי שזה מהתחממות אבל זה לא נירה לי כי פעם אחת שזה עשה לי אני השארתי את המחשב דלוק חצי שעה ולא נגעתי בו (לא היא על משחק ) המסך מחובה ולא עזר וכל פעם שזה קורה אני חייב לעשות ריסט ואז זה מסתדר בדריברים הקודמים זה לא היא עושה ככה מה הבעיה פה?

• 37 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך 6800GS ויש לו יציאה של TV OUT ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה איך אני עושה את זה...? קיבלתי עם הכרטיס את הכבלים שמתחברים ל-TV OUT תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by Killer Storm,

אז ככה אני כבר איזה שנה בXP ויש לי GeForce4 עבדתי עם RivaTuner ועבדתי עם ReForce והכל היה סבבה ב85 הרץ כמו שצריך זה תיקן את הבאג אבל עכשיו בדריברים החדשים 41.03 הRivaTuner לא תומכת בתיקון של הבעיה אני אומר לו לשנות מתחיל מחדש וזה חוזר ל60 הכל...והReForce תומכת אבל מה אחרי כמה זמן של משחק הכל נתקע (בגלל התוכנה אני עשיתי בדיקות) אז אני עכשיו עם כאב עיניים נוראי ב60 הרץ מחפש תוכנה תומכת עם מישהו יודע באיזו תוכנה אני יכול להשתמש בבקשה שיעזור לי...60Hz פשוט קוטל לי את העיניים והFPS כל כך נמוך זה נורא.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mystikal,

מישהו יכול להסביר לי למה כרטיסי הquadro של pny יותר יקרים מleadtek כשדובר באותו הדגם ?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.