כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
שלוםם יש לי מחשב כבן 3 חודש משו כזה עכשיו קניתי כרטיס מסך של לידטק 7800 gtx 256 עכשיו הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס פשוט שאני בא להתקין משו הוא אומר לי שזה not Leadtek prodect משו כזה קיצר ראיתי שיש שם דברים שנקראים my vivo וכאלה .. חשבתי אולי הכרטיס באמת לא של החברה הזאת אבל לא זה הכרטיס הנכון מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
האם יש איזושהיא מפת דרכים לדור הבא של כרטיסי המסך? איך יקראו להם? (אני מניח של ATI זה יהיה משהוא בסגנון 5XXX ו Nvidia יהיה 3XX זה נכון?)
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ההבדל בין הU הוא שהאלברטון זול בכ100 שקל, אבל נראה שהקירור של MSI מאסיבי יותר הGT זול משניהם בכ600-700 שקל אבל הקירור שלו נראה מצועצע לעומת הקירור שלהם (למרות שיש לו 2 חיבורי מולקס והכל) יש למישהו השוואה בין הMSI והALBARTON אולטרה ? והאם בכלל יש הבדל ביניהם שמצדיק את ה 100 שקל ? (אחראיות זהה, אבל לא כתוב על הבנדל כלום)
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Generic CPU Cooler GIGABYTE M68M-S2P AM2+, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, GeForce 7025 DDR2 800Mhz 2GB Mushkin Value HS Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות על מנת שהמפרט הנ"ל יריץ את המשחק COD MODERN WAREFARE, בצורה חלקה, לא בהכרח ברזולוציה הכי גבוהה, אלא פשוט בצורה חלקה ונקייה. האם בכלל יש כרטיס מסך שעם המפרט הדל הזה, יוכל להריץ את המשחק בלי להתחמם ולהתפוצץ?
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הזמנתי תכרטיס מסך XFX 6800 ULTRA 450/1200 יש לי פנטיום 4 3.0c 512DDR ספק 480W H.E.C MOTHERBOARD ASUS P4P800 הבעיה שלי שיש לי זיכרון דיי חרא של יונדאי DDR400 PC3200 3-3-3-8 הבעיה שלי זה הזיכרון שאני יודע שהוא דיי חרא ואני לא יודע איך קניתי אותו חחח... בקיצור השאלה שלי עם יש לזה השפעה גדולה על קצב הרצת המשחקים כאשר אני ישתמש בכרטיס המסך החדש???? ובכלל על קצב הרצת המחשב? בבקשה תענו לי מהר...... אה ויש לי 2 מאוורים אחד 120 ENEMERX ואחד 80MM 70061678 עם יש לכם אי סי קיו זה יהיה פצצות... תודה בכול מקרה בייי
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה קניתי מחשב חדש, עם כרטיס מסך Radeon HD 3650. התחלתי לשחק בכמה משחקים, כמו הנסיך הפרסי 2 וטוני הוק underground 2, ומסתבר שמשחקים מגמגמים. המשחקים נעצרים לשנייה ואז ממשיכים. למרות זאת, במחשב הישן שלי עם כרטיס מסך Geforce 7600, שנחשב פחות טוב, המשחקים עבדו טוב. למישהו יש מושג מה הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם אני דיי חדש בעניין ככה שלא הכי מבין יש לי כרגע כרטיס מסך אונבורד על לוח של אינטל DDR2 64 ביט,עד עכשיו שיחקתי משחקים כמו NFS M.W ולא הייתה לי בעיה אבל להיטמן החדש והNFS החדש יש בעיה רצינית לרוץ. קראתי קצת באתר וחשבתי לקנות את ה-6600 של ג'יפורס אנוידיאה או את ה-7300 ו7600 תלוי באיזה מחיר אני אמצא אותו מה נראה לכם עדיף ? עוד דבר איך אני אדע איזה חיבור/יציאה אני צריך PCI או AGP ומהמההבדל בינהם בכלל? תודה
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב כרטיס מסך X550\256MB ATI אני רוצה להוסיף עוד כרטיס מסך בקרוספייר כך שאוכל להפעיל יותר משני מסכים איזה כרטיס הכי משתלם [ בין 800 ל1000 שקל ] תודה
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות 9800GT XXT בעתיד הקרוב (מאוד), והצליחו להלחיץ אותי בנוגע ליכולת הספק שלי להחזיק דבר כזה. יש לי ספק סטוק (E-box ATX-500W) שמריץ לוח אם קטן (p5vd2-mx) עם מעבד Pentium D 2.6. את הספק קניתי אחרי שספק ה-400W שהיה במארז כשקניתי אותו נשרף בהפסקת חשמל. מלבד הארד דיסקים, שעד כמה שהבנתי לא צריכים להדאיג אותי מבחינת הספק חשמלי, אני מריץ כרטיס סאונד של M-audio, צורב DVD ואת ה-On board LAN. הכרטיס דורש 6pin שאין לי (לפחות, אני חושב שאין לי), אז אני אצטרך להשתמש במפצל שמגיע עם הכרטיס (2 מולקס => 6pin), ובהתחשב בעובדה שאין לי אפילו מולקסים פנויים, אני כנראה אקח מפצל של מולקס => 2 מולקסים, ואחבר אליו את המפצל של הכרטיס. אחרי שזיינתי בשכל; מה הסיכוי שהכרט…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
4500HD או 7100 (שמגיע עם צ'יספט 630i) תודה לכולם.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו לאחרונה אני שומע המון אנשים שאומרים פה "הכרטיס מסך שלי מהיר עובד חלק ומהר ואמור להריץ כל משחק חדש כיום ואמור לעבוד טוב בלי התקעויות" השאלה שלי מה זה נקרא לעבוד טוב מהר וחלק בעיניכם ובעיני רבים מהאנשים והגמיירים שמשחקים כיום ? אני משחק ב UNREAL TOURNAMENT 1 על מהירות 200 כבר 5 שנים ובנתיים לא מצאתי עד היום עוד משחק שמשתווה לו במהירויות ובמנוע הגרפי שלו . גם ממשיכיו UNREAL 2 -3 לא מגיעים לרבע שלו מבחינת מהירויות ותזוזה חלקה של דמויות ויש להם גם דרישות יותר גבוהות כמובן מפני שיצאו הרבה יותר מאוחר. סיימתי את CALL OF DUTY 2 לפני שבועיים כעת אני משחק בF.E.A.R , BATTLEFIELD 2 וULTIMATE SPIDERMAN ואני כבר לא נהנה ממשחקי FIRST PERSON SHOOTER יותר בגלל שהתרגלתי למהירויות ו…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני קונה כרטיס מסך חדש: LEADTEK GEFORCE 7800GT (הגירסה הרגילה ל-PCIE?) ואני לא יודע משהו: האים אני צריך לקנות מאוורר נוסף לכרטיס מסך הזה? אם כן אז בבקשה תנו לי לינק לאתר טוב שיש בו מאוורר חזק שיספיק לכרטיס מסך הזה במחיר סביר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הסתבכתי עם האתר שלהם יותר מידי הורדות ואני לא מבין בזה! http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=93 תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
טוב, כמו שחלקכם יודעים, ה 3DMARK2001SE לא עבד אמלי מאיזושהי סיבה עלומה... הרצתי את ה 3DMARK200 וזו התואה שקיבלתי עם כרטיס זה ופנטיום 3 800MHZ: 5185 איך זה בהשוואה לכרטיסים אחרים? מישהו יכול לפרסם פה תוצאה של TI200 או TI500?
-
- 14 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
השמועה נכונה? נשמע לי לא הגיוני... מה ההבדל בין מקורי ללא מקורי גורם לכך שמקורי יכול להעביר סאונד ולא מקורי לא יכול?
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
המחשב שלי לוח אם kt333 7vrxp ג'יגה בייט מעבד 1800xp כרטיס מסך הרקולס gf3 prophet 3 64mb ddr מסך סמסונג 959nf 19 זיכרון 256mb ddr pc 3000 win xp והדרייבר שאני משתמש הוא 32,28 של nvidia hd maxtir 40gb 7200 הניקוד שלי נמוך 6240 ב 3dmark מה עלי לעשות להגדלת הניקוד
-
שלום אנשים .. שנה טובה ! יש לי בעיה מעצבנתתתת ... תמיד בפעם הראשונה שאני מעלה קבצי וידאו אני נאלץ להמתין כחצי דקה עד שעולה לי הקובץ . בשאר הפעמים שאני מריץ הקובץ עולה לי תוך שניה ... למה זה קורה ככה בפעם הראשונה ? .... יש לי את כל תוכנות לצפייה בסרטים , למשל : וינדוס מדיה פלייר bsplayer mv2player יש לי דרייבר עדכני ביותר לכרטיס המסך .... כך שזה בוודאות לא בעיית דרייבר יש לי כרטיס מסך geforce5 מחשב פנטיום 4 2.8 1 ג'יגה זיכרון ram יש למישהו אולי מושג מה הסיבה לכך ?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חברס רציתי לדעת אם SCART (הדבר הזה שמעביר מ-21 פינים ל-S VIDEO ועוד משהו) יעזור לי על מנת לחבר VIVO :] בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מחפש שתי מתאמים אחד זה מתאם בין DVI לVGA והשני זה מתאם מיוחד למסכי CRT של HP שמשנה את מספר הפינים.. איפה אני יכול להשיג אותם?.. אם מישהו מכיר חנות או מקום או כל דבר שיכול לעזור לי שיגיד בבקשה. אין בכל חנות מחשבים ככה שהתקשרי לכמה חנויות מחשבים רגילות ולא היה להם. אם נגיד אתם אומרים חפש במעבדה או משהו כזה תנו שם או טלפון העיקר שיהיה לי כיוון כי אני כבר משתגע בלמצוא את המתאמים האלו. לא משנה המיקום . רותם
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה. קניתי מחשב לפני כשנה או פחות אפילו והוא הגיע עם כרטיס מסך: GeForce 4 MX 440 SE. עכשיו אני רוצה לשדרג(כל אחד שהוא גיימר היה) ואני צריך שתעזרו לי: יש לי חיבור AGP 8X והבעיה שכרטיסי המסך שאני רוצה הם PCI EXPREESS. ישנם עדיין כרטיסים של AGP 8 אבל לא הרבה. יש אפשרות לשדרג ל PCI E? אגב אני מתלבט בין: ATI RADEON 9550 ATI Radeon A9250 אני מצטער אם זה לא המקום הנכון לא שמתי לב. SORRY
-
- 10 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב פנטיום 3 733Mhz בבקשה האם מישהו יכול לכוון אותי? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אז הנה לכם סקירת ביצועים קצרה של שעון הסטוק של ה-HD5850 אל מול האוברקלוק הפשוט שביצעתי לו, תהנו XFX RADEON HD5850 1GB GDDR5 תמונת GPU-Z CRYSIS BENCHMARK 1920X1200 DX10 V.HIGH 4XAA תדר מפעל (סטוק) = 24.9 FPS תדר האוברקלוק = 32.7 FPS הבדל ביצועים - 31.1% 3DMARK VANTAGE EXTREME POINTS @ 1920X1200 תדר מפעל (סטוק) = 6457 תדר האוברקלוק = 8790 הבדל ביצועים - 36.1% 3DMARK 2006 PRO 1280X1024 ALL @ DEFAULT SM3 SCORE תדר מפעל (סטוק) = 9866 תדר האוברקלוק = 11361 הבדל ביצועים - 15.1% (ככל שהרזולוציה תגדל, ההבדל יגדל גם הוא). Street Fighter IV 1920X1200 8XAA 16XAF תדר מפעל (סטוק) = 119.7 FPS תדר האוברקלוק = 159 FPS הב…
-
- 59 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
איזה פורמט היחס בין האיכות שלו למקום אחסון שלו(גודל של הקובץ) הוא הגדול ביותר....
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-