עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by benyben,

שלום. נתבקשתי לעזור למכר לבחור כרטיס מסך עבור מטלות CUDA [תוכנה מסוימת של Adobe ששכחתי את שמה - יכולים להזכיר לי?]. הבחירה שלו הייתה בכרטיס המסך GTX480 - ואני - בשל בורות בתחום - לא היה לי מה להוסיף על הבחירה. אנחנו גרים בארה"ב והכרטיס עולה 330 דולר [מבית EVGA]. השאלה: האם הכרטיס כדאי מבחינת המטלה, העלות, והביצועים? אשמח מאוד לשמוע את דעתכם! תודה!

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by kozimus,

שלום וחג שמח. הכרטיס הנוכחי שלי 8800GT מת ולכן אני צריך כרטיס חדש . מעוניין בכרטיס רק של NV .לא להציע ATI . צריך כרטיס שלא יצור צוואר בקבוק עם המעבד E6700 2.66.במידה ושי צורך אני יכול לעשות OC קטן. חשבתי על GTX460 עם 768MB . לדוגמה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10803 או GTS450 עם 1GB . לדוגמה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12177 לגבי הספק חשבתי על הספק הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12233 חשוב לציין שאני משחק ב 1440*900 וה8800GT די סיפק לי את הסחורה. חנות מאיזור אשדוד ולא IQPC תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  3. התקילו אותי בבעיה חיפשתי כרטיס מסך חזק אבל יש לי בעיה להשוות בין הכרטיסים והיכולות שלהם. אצל ATI הציעו לי 4 כרטיסים שאני לא מצליח להשוות בין היכולות שלהם ומה הכי משתלם: 5870 1G 6790 1G/2G 6950 1G 6870 1G ואז גיליתי שיש עוד כרטיס של NV שהוא בטווח מחירים ואין לי מושג מה היכולות שלו: 550 Ti אז מישהו מוכן להסביר לי מההבדל בין הכרטיסים? איך לדרג אותם (משתלם - לא משתלם) ומה ההבדל בין 1G ל2G יעשה, האם לדוגמא כרטיס 6790 2G יהיה עדיף של 5870 1G? תודה מראש, קונה מבולבל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dimanit,

רציתי לקנות כרטיס מסך חדש כנראה בפנדה ורציתי לדעת איזה כדאי לי טווח מחירים:בין 100 ל450 שקל פרטי מחשב: מעבד INTEL DUAL CORE 2.7GHZ לוח אם MSI HDMI DDR2 כרטיס זיכרון KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך עכשיוי MSI GEFORCE 6200 256MB PCIE תודה מראש לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי מערכת כזו: 1) מעבד Q6600 מהירות 2.4 ליבות: 4 2) זיכרון 2 גיגה 3) לוח אם תושבת כרטיס מסך בתקן 1 4) כרטיס מסך 8800 OC 320 מגה זיכרון 5) ספק 520 וואט כל המחשב בן 3-4 שנים פחות או יותר משחקים חדשים כמו CRYSIS2 METRO עובדים יחסית (+/-) בסדר עד שהכרטיס מתחמם ל-95 מעלות ואז משחקים עובדים מאוד לאט ניסיתי לנקות מאבק את המאוורר ולפתוח את גוף הקירור אך לא עזר חשבתי בתחילה להחליף את כל המחשב לחדש בעלות 3000 שח אך המעבד וזיכרונות בסדר אז אני מחליף את הכרטיס מסך בלבד חיסכון בכסף משחקים חדשים היום עושים ל-2 ליבות ומעלה לי יש 4 ליבות עם 2.4 מהירות חשבתי על כרטיס GTX560 שילך איתי גם להחלפת מחשב קומפלט בעתיד שאלות: 1) לוח אם עם תושבת כרטיס מסך בתקן 1 והכרטיס בתקן 2 - האם…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by marik,

שלום האם יש הבדל עצום בין כרטיסי מסך הנ"ל: GEFORCE 220GT 1GB ATI 5450 1GB מה יותר עדיף?תודה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  7. מה ההבדל ביניהם , מה החידוש מהקודמים, האם הוא יותר חזק מהדגמים ישנים

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  8. Started by xena,

אני מעוניין להחליף את הכרטיס הנוכחי שלי GIGABYTE 4670 512MB GDDR3 (אני נותן אותו, ומעוניין בחדש). מה שווה לו ברמה היום, או אפילו מעט טוב יותר, כדי שיהיה קצת שדרוג...? אני עובד עם מסך 24" ברזולוציה של 1920X1200 ולא משחק משחקים כבדים מידי.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  9. Started by ido_,

אהלן, יש לי לוח אם שתומך בCROSSFIRE אבל נכון להיום יש עליו רק כ"מ אחד (4850HD עם 512MB זכרון). הכרטיס עשה (ועושה) עבודה טובה ברזולוציות הנמוכות אבל ברגע שעוברים לרזולוציות הגבוהות מתחילות בעיות - לדעתי בעיקר בגלל שהזיכרון שלו מלא לחלוטין (באחד הבנצ'מרקים שהרצתי זה אפילו הוכח). האם כדאי לי לנצל את יכולת הCROSSFIRE ולקנות עוד 4850HD (או משהו אחר שנחשב בינוני) או שעדיף כבר להחליף אותו לגמרי למשהו חדש וחזק? מבחינת תקציב אין לי בעיה להוציא 1500~ ש"ח על כרטיס חדש, השאלה אם זה יהיה שווה את זה בהתחשב בעובדה ש4850 עולה בערך שליש מזה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by adi518,

נראה לי שכדאי להוסיף את זה לסטיקי או משהו כי זה יעזור למנוע בלבול אצל הרבה אנשים. אני מתכנן לקנות מחר את ה- 5850 וככה התעניינתי בקטע של ה- HD3D ומסתבר שHD3D עובד גם בכרטיסים מסדרת 5000 ! כלומר אם יש לכם כרטיס מסדרת 5XXX או 6XXX (החדשה) יהיה אפשר לחבר אותם לLCD תומך 3D ולהנות מ- HD3D (דרושה תוכנת צד שלישי שקונים ב-25$). מה שכן, הערה קטנה או יותר נכון גדולה! הכרטיסים החדשים של AMD מסדרת 6000 באים עם HDMI 1.4 שנועד לתמוך לא ב- HD3D אלא בניגון של בלוריי 3D! אני בהתחלה חשבתי ש- HD3D זה משהו שנכנס רק בכרטיסים החדשים אבל מסתבר שה- HDMI 1.4 הזה, כל תפקידו זה להוסיף תמיכה של ניגון בלוריי ב- 3D ותו לא. כלומר, מי שרוצה להנות בעתיד מ- HD3D לא חייב לקנות עכשיו כרטיס מסדרת 6000 :-) זאת…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by Nirkaw,

שמתי לב, שאפילו במנוחה הכרטיס מסך מגיע ל48 מעלות, אבל זה לא בגלל שהוא "פתאום" מתחמם אלא בגלל שהוא לפעמים פשוט לא נח. כשאני נכנס לGPU-Z אני רואה שכל הCORE CLOACK MEMORY CLOACK SHADER CLOCK נמצאים על המקסימום במקום להיות על נמוך ולתת לכרטיס לנוח ובגלל זה הוא מגיע ל48-49 מעלות. ולא, אני לא במשחק, אני פשוט באינטרנט, ידוע לכם למה? העיניין הוא, שאני יודע שזה לא כלכך מסוכן 48 מעלות וזה כלום בתכלס (בעיקר אם זה "במאמץ" כפי שהוא רושם לי בGPU-Z אפילו אם אני במנוחה), העיניין הוא שאני מפחד שהוא ישאר כך הרבה זמן ואז עלול לקרות משהו לא יודע אם זה קשור אבל עשיתי OC דרך התוכנה MSI AFTERBURNING, אולי הייתי צריך לבטל איזו אופציה בכדי שלא יתאמץ תמיד?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  12. שלום, יש באג שגורם משום מה ל-HD5850 אחרי זמן מסויים לעבוד על 99% ניצול GPU. למשל אם אני מפעיל את המשחק אז המחשב נתקע... איך מסדרים דבר כזה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Riaz3r,

שלום, עשיתי חיפוש פה בפורום לעוד דיונים כאלו ולא מצאתי, אז אם יש דיון כזה בבקשה להפנות אותי אליו. הכתבה שהכי "תפסה" אותי בעיניין היא זאת, http://www.tomshardware.co.uk/crossfire-sli-3-way-scaling,review-32141.html אבל אני לא סגור ב100% עליה. אני רוצה לבדוק יתרונות, חסרונות של SLI VS CROSSFIRE. אני יודע שזה הרבה תלוי בכרטיסים עצמם, אבל אני מדבר על הטכנולוגיה. יתרונות וחסרונות של הטכנולוגיה עצמה. אם מישהו יכול להפנות אותי לדיון או כתבה - מבורך וגם אם מישהו יכול להסביר - מבורך תודה

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  14. למחשב HTPC המורכב מ AMD x3 ו4GB זכרון. ספק 450W של CoolerMaster. מסך טלויזיה 42" בFHD. מחפש להחליף את ה4670 שכבר מאלץ אותי להתפשר על איכות התמונה אפילו במשחקי הספורט. מיועד בעיקר לצפיה בסרטים (85% מהשימוש), משחקי ספורט (10% מהשימוש) ובשאר מרוצי מכוניות. אשמח אם יהיה שקט ולא מאוכלי החשמל. התקציב הוא באיזור ה600, אין העדפה לAMD / nVidia או ליצרן זה או אחר. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by lgmtk,

שלום, אז יש לי POWER COLOR HD 4870 1GB כבר כשנתיים וחצי. העניין הוא שמאז ששמתי מאורר צידי שמכוון עליו, ברוב טיפשותי זה היה ללא מסנן, וכנראה בגלל זה בחצי שנה האחרונה הטמפרטורות שלו רק עולות. זה מגיע למצב שאפילו תוך כדי כתיבה כרגע ב50% מאורר הוא מגיע ל95 מעלות בGPU DIODE MEM IO. במשחקים ב80% מאורר הוא קבוע על 100 עד 105. וכמובן שאני מדבר על צלזיוס. השאלות שלי הן ככה: 1- יכול להיות שזו בעיה של FPS? זאת אומרת, יכול להיות שאני לא מגביל את הFPS במשחקים ובגלל שהוא כאילו שואף לאינסוף אז הוא מתחמם יותר מדי כי הוא לא יכול לרנדר? 2- מה אני יכול לעשות כדי לקרר? יש לי מאורר צידי שכרגע מונח מול הכ.מסך ומוציא אויר החוצה, אבל איפה המקום הכי אידיאלי לשים מאורר 120, בהנחה שיש לי אחד …

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  16. שלום , יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300GS 256MB PCI-E OS : Windows 7 שאני גולש באינטרנט לא משנה באיזה דפדפן (FireFox , Chrome , IE9) , הדפדפן נתקע , המחשב מראה מסך שחור וחוזר לעצמו עם ההודעה הבא : גם במשחקים זה קורה . אני משחק כמה דקות והמחשב מראה מסך שחור ונתקע . אני יודע שהבעיה הזו נפוצה מאוד , התקנתי את הדרייבר הכי חדש ומה לא ניסיתי וכלום לא עוזר . אם יש מישהו שבאמת מבין בזה ויודע איך לפתור את הבעיה הזאת שיגיב פה . תודה .

• 17 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by שניצל,

שלום לכולם, אני רוצה להחליף את כרטיס המסך הישן שלי בחדש. חשבתי על ה-Sapphire Radeon 5850 Xtreme שהומלץ עליו בת'רד מוצרים מומלצים. הבנתי שאני אצטרך לשדרג את הספק (יש לי כרגע ספק 400W והבנתי שצריך לפחות 500W), אז ראיתי את ההמלצות האלו: BP500U 500W ב - 219 ש"ח, לינק- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1202 TruePower Trio 550W ב - 310 ש"ח, לינק- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2202 מה דעתכם (על הכרטיס והספקים)? האם יש הבדל מהותי בין שני הספקים ששווה את ה-90 ש"ח הפרש? שאר המפרט: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray Scythe Kama Cross Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET ANTEC NSK4480B-II Black זכרון 2x1gb DDR2 667 (לא זוכר של מי) + כוננים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ksn1981,

שלום לכולם, AMD 4770 לעומת HD2000 ו- HD3000 (המובנים במעבדי SandyBridge ללא ועם ה- K) ?? הכוונה מבחינת משחקים (ואם זה משנה אז גם מבחינות אחרות).. תודה.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by SpEcToR,

חשוב שיהיו שני חיבורים ואחד מהם לפחות חיב להיות HDMI עד 500 שח. הכרטיס מיועד לסרטים HD .

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by david2k,

שלום חברים אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך GIGABYTE GTX560 TI OC GIGABYTE GTX570 חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה עוד משהו קטן ראיתי באיזה אתר HWCOMPARE משהו שעושים השוואת בין הכרטיסים ו570 לקח ת560TI ברוב הדברים חוץ מדבר אחד קטן TEXEL RATE אפשר לדעת מזה? תודה מראש לעוזרים חג שמח וכשר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by adi518,

מסתבר שלבחור כרטיס מסך זה לא כל כך פשוט בכל אופן, ראיתי שממש ביום יומיים האחרונים המחיר של ה- ATI 5850 התעדכן ל 700 שקל שנשמע לי כמו מחיר מדהים. אני די הייתי סגור על לקנות 6850 ועכשיו הסיבה היחידה שמחזיקה אותי מלקנות 5850 זה העניין של ה- HDMI...אני יודע שהכרטיסים בסדרה החדשה באים עם HDMI 1.4 שזה אומר תמיכה ב 3D...השאלה אם לוותר על זה ובכל זאת לקחת את ה- 5850 או לא? תודה לעוזרים. נראה לי שזאת הדילמה הסופית שלי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by israelsze1,

שלום לכם איפה אפשר להשיג כבלים 9-PIN DIN TO VIVO ו 9- PIN DIN TO HDTV לכרטיס הנ"ל? קיבלתי אותו ללא כבלים, לא ברור למה. חג שמח ישראל

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  23. הכרטיס מסך שלי הוא: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1002 הוא תומך HDMI ויש לו גם כניסה לכבל HDMI הבעיה זה שאני מחבר את הכבל לכרטיס מסך ולטלוויזיה הוא לא משדר כלום לטלוויזיה. האם אני צריך להגדיר משהו במיוחד? כי כבל DVI רגיל הוא כן משדר. תודה למי שעוזר

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by bdofek321,

שלום אתמול עדכנתי דרייבר ל hd6950 שלי ועכשיו הכטיס מתחמם בטירוף והוא מתאמץ בלי סיבה לפי מה שאני רואה בmsi afterburner הוא מגיע ל47 מעלות ב idle וכשאני לא עושה כלום המאמץ קופץ מ10 ל85 ל70 ל30 וכך הלאה ואני לא יודע מה לעשות ד"א הכרטיס לא נפתח ל6970 מעולם. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  25. יש את ההתלבטות הזאת בעיקר בין 5850 לבין 6850 למה הרבה מאוד אנשים ממליצים ללכת דווקא על ה5850 ולא על הכרטיס החדש שהוא יותר חדיש , יותר ביצועיסט , יותר קריר?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים