עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sahargt,

איזה מסך כדי לקנות המליצו לי על המסך הזה שווה משהו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_242&products_id=746

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה (כן, יש לי יציאת TVOUT) ואני רוצה לשאול איך אני יכול לעשות את זה? יש לי Geforce 4 mx. מחר כנראה אני אסע לחנות ואקנה כבל מתאים, אבל השאלה היא האם אני צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה ואם לא איך אני עושה את זה? (אולי קיים מדריך כלשהו..) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  3. Started by 778778,

רכשתי כרטיס מסך ובערכה יש קבל קטן המצורף לכרטיס בכרטיס מסך אני מזהה את הכניסה , אך איני יודע לאן לחבר בלוח שאלה שניה , למה מיועד הכבל הכבל 2 חוטים , 1 שחור ואחד אדום תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by Gnome,

איך הכרטיס מסך הזה: Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB 128bit DDR Retail Video Card? מבחינת ביצועים, איכות וכו'...

5. Started by charm,

שלום חברים האם ניתן לדעת אם הסלוט של ה AGP או X4 או X8 מבלי להשתמש בתוכנה כמו אוורסט (aida 32 למי שבמקרה לא מכיר את השם אוורסט) או שרק דרך תוכנה כזאת אפשר לדעת מה המהירות של ה AGP בתודה מראש ומקווה לתשובות מהירות כי הנושא דיי דחוף ארז

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by B1,

שלום לכולם, ברשותי מחשב עם כרטיס מסך Matrox G200. (G2+ Quad-PL\TVN)c. המחשב נקנה ב-Ebay והגיע ללא המפצלים (לכל יציאה בכרטיס המסך מתחבר מפצל מיוחד לשני מסכים, דגם DL-CAB-DVI). למישהוא יש רעיון כיצד ניתן להשיג אותם?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  7. בוקר טוב, אני מתכוון ללכת להזמין מחר מחשב ויש לי כמה התלבטויות, אחת מהן היא לגבי כרטיס מסך, אשמח אם תוכלו לעזור לי.. ברמה העקרונית אני לא משחק במשחקים אבל לעתים אני יכול להתקין איזה משחק ומעוניין לקבל רמת משחקיות טובה, לא משהו שיראה מדהים אבל שהאיכות תהיה טובה +.. (המשחק האחרון ששיחקתי זה COD 4 עם כרטיס מסך 6600GT ומעבד 3200+ של AMD וסה"כ נהנתי אחרי שהורדתי את ההגדרות לרמות בינוניות..). בנוסף, המחשב ככל הניראה יחובר בעוד מספר חודשים (אני מקווה..) למסך בין 20" - 24" ולכן אני מעוניין שהוא יוכל להתמודד איתו.. לעתים יתבצעו עריכות וידאו/תמונה אבל לא משהו מסובך מידי או מקצועי.. אני לא סגור על התקציב משום שאין לי משהו ספציפי, אם באמת כדאי לי לרכוש כרטיס שהוא גם מעבר למחיר שרשמתי…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by erezeilon,

רציתי לדעת האם Leadtek היא חברה טובה וכדאי לקנות כ.מסך שלה (7600GT)? אם לא , אז יזו חברה כדאי יותר? (ASUS, Galaxy, eVga)?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by htpc,

קניתי כרטיס 8500 gigabyte ,קיבלתי כרטיס ראשוני ומיד גילתי שהוא מזויף משום שהוא לא כמו שמצולם עם גוף קירור, אלא היה מצויד מאוורר, החלפתי וקיבלתי בחנות חדש, אך הפעם קיבלתי את הכרטיס עם קופסה של קרטון פשוט, ללא שום ציורים שמופיעים ד"כ על הקופסה של כרטיסי מסך, עוד דבר שמחשיד הוא זה שהמחשב עלה עם הויסטה לפני החלפת הכרטיס במהירות עם כרטיס של 7100 , יותר מהר מה8500. אודה על תגובות שינתנו באפשרות לגלות האם הכרטיס מזויף.

• 23 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by SendaRider,

יש לי את ה8800 GTS הישן יותר לא המשופר שייצא אלא הראשון שייצא לפני שנה בערך, ורציתי מאוד לדעת אם ה9600 יותר טוב ממנו, וגם אם הוא יותר טוב מהGTS החדש. תודה :]

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  11. בשוק המון כרטיסים מסוגים שונים שאין לי כוונה להתחיל ללמוד ולבחון האם לסוג כרטיס מסך יש חשיבות אם אני לא משתמש במחשב למשחקים? אני בעיקר משתמש לגרפיקה ועריכת תמונות וחשוב לי שהאיכות תהיה הכי טובה מה דעתכם ואיזה כרטיס הייתם ממליצים מחשב מבוסס פנטיום D820 מסך 19 LCD LG עם DVI

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by Life_SyStem,

מאז שהפעלתי פיפא אני לא מצליח לעלות את הMHZ של המסך ליותר מ60 המסך הוא בן 7-8 שנים יש מצב שהוא הלך לעולמו? או שמא יש איזה פתרון מבריק בתודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  13. Started by KL-xXx,

רציתי לדעת, אם אפשר להגדיר חיבור טלויזיה כך שבטלויזיה ניתן יהיה לראות סרט ובמחשב עצמו לעשות משהו אחר באותו זמן? אם כן, אז איך עושים זאת? החיבור דרך SVIDIO והמפרט בצד תודה

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by J.allmighty,

שלום לכולם, יש לי מערכת קולנוע ביתית עם לייזר דיסק היא קיימת אצלי 6 שנים והיא עובד נפלא עד היום, הבעיה היא שהעסק הזה נפל בשוק ולכן לא מייצרים יותר סרטים לליזר (מי של א יודע מדובר על תקליט בגודל כמו של פעם 33" ובנוי מאותו חומר של CD רגיל. אני עד היום משתמש בא בעיקר לשמע של מוזיקה על דיסקים רגילים, השאלה, באיזה פורמט (סרטים )אני צריך לצרוב CD רגיל בכדיי שהעסק הזה יעבוד ? (אם בכלל) תודה רבה .

15. Started by Boiling,

לאחר שרכשתי FX 5200 והתאכזבתי קשות אני מעוניין בכרטיס מסך קצת יותר טוב עד 550 שקלים שהכי חשוב שיהיה לו יציאה של Svideo ושיש לו לפחות ביקורות טובות בקשר לTV OUT מכיוון שה FX מכאזב קשות . אני לא כל כך מבין בחומרה אבל יש לי מסך דק של PROVIEW שהוא נכנס לכרטיס מסך אז אני חושב שצריך להיות כניסה גם בשביל המסך .. תודה מחשב : Intel celeron 2.4 512 ram וזהו .. אם זה יעזור

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  16. חברת Colorful חושפת לוח אם קומפקטי אשר כולל ליבה גראפית מתקדמת שמולחמת אליו ישירות ועשוי לאפשר גיימינג אמיתי באריזות קומפקטיות מאוד תערוכת Computex 2016 הייתה עמוסה לעייפה במוצרים וקונספטים ייחודיים ומתקדמים, ואנחנו נעשה את מירב המאמצים בכדי להכיר ולהציג לכם כמה שיותר מהם. אחד מאלו שבלטו במיוחד עבורנו היה אב-טיפוס של לוח אם מחברת Colorful הסינית, שעדיין לא ממש מוכרת בשוק המקומי אך שואפת להפוך לשם מרכזי בעולם חומרת הגיימינג הצומח. לוח האם המדובר כלל תושבת LGA1151 עבור מעבדי דור ה-Skylake (וה-Kaby Lake), בשילוב עם ערכת שבבי ה-B150 לשוק הביניים – וגם ליבת GP104-200, כמו זו שנמצאת בדגמי ה-GeForce GTX 1070, אשר מאכלסת את המקום שבו בדרך כלל הייתם מצפים למצוא את חריצי …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המסך FHD שלי במסך 4K ואני מעוניין לדעת אם יהיה צוואר בקבוק במידה ואוסיף את GEFORCE 1080 GTX למערכת. *לא בוצע OC למעבד כרגע זה המפרט הקיים I7-3770K 16GB RAM DDR3 CORSAIR 520 ספק כוח 970GTX

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by idok,

בביקורת עשו השוואה בין הכרטיס הנ"ל לבין הRADEON 9800XT הזול יותר. ונחשו מי ניצח? את זה תצטרכו לגלות בביקורת......

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

לא הצלחתי לעזור לעצמי בעזרת חיפוש בגוגל, אז אני שואל כאן. יש לי Lenovo W530 עם Quadro K2000M. היה נראה שהיו עם הדרייבר כמה בעיות אז עידכנתי לאחד חדש מהאתר של nvidia. מאז יש רק יותר בעיות ונחשפתי לכך שבלפטופים עדיף להוריד דרייברים דרך היצרן (lenovo) ולא דרך nvidia. הבעיה עכשיו היא שיש... כמה וכמה וכמה גירסאות של הדרייבר (לא במובן של עדכניות, אלא במובן של סוגים) ואני לא לגמרי מצליח להבין איזה מהן אני אמור להתקין. המחשב משמש כמחשב לעריכה גרפית - התוכנות העיקריות הן פוטושופ ופרימייר. המחשב לא משמש למשחקים וכמובן שהמחשב משמש גם לשימושים "רגילים" (גלישה, אופיס וכד'). אני לא מבין האם אני צריך: א. דרייברים עם סטריפקציית ISV (עקרו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by scylla,

שלום אני הייתי היום בPCH ברמת גן והזמנתי את המפרט הבא: 2.8C 800mhz fsb abit ai7 2x samsung 256 mb ddr 3200 hercules 9800se aiw compucase hec ci-6a19 ומחר אני הולך לקנות מייקרוסופט אינטלאיי אקספלורר ורז'ן 3... אבל זה לא חשוב אבל ה9800SE הוא מאוד בעייתי! הם בשום פנים ואופן לא בודקים אותו והם אומרים שגם אין שום דרך לבדוק אותו. גם כרטיס פגום יציג 5800-5900 ב3DMARK2003 ויהיה עם המון באגים במשחקים. זה על המזל! יכול להיות כרטיס פגום לגמרי, כרטיס סביר שניתן לשחק אבל עם הפרעות, כרטיס עם הפרעות מינימליות וכרטיס מושלם בלי פגע! הם אומרים שגם בשבוע שלם אי אפשר לעשות בדיקה מספיק מקיפה למוצר. ועובדה שאחד קיבל והחזיר איזה 3 פעמים וזה לא עבד לו והוא שילם משלוח כל פעם ועדיין התאכזב כל פעם …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by FearNot,

שלום לכולם, יש ברשותי כרגע מעבד Q6600 שרץ במהירות של 3 ג'יגה (מקורר ע"י tuniq tower ), לוח של גי'גהבייט X48-DS5 (אני יודע, אוברקיל) ו4 ג'יגה של קורסאיר בתזמונים של 4-4-4-12 ב2.1 וולט. ספק של TT Thoughpower 500w QFan הספינה שסוחבת את המשא הזה היא 4870 באוברקלוק של 775 ליבה ו1150 זיכרון. כבר כחצי שנה אני מתחיל להרגיש את החוסר סחיבה שלה ובדיוק עכשיו התפנה לי סכום כסף נחמד שיכול ללכת לרכישה של 6870. עכשיו, אני כבר דיי הרבה זמן לא "בתחום" של מה הולך ואיך הולך, אפשר להגיד שמאז שקניתי את המחשב (לפני 3 שנים) הפסקתי להתעניין במה שהולך. לכן מעניין אותי לדעת איזה צוואר בקבוק אני אקבל אם אחליף את ה4870 ב6870. הרזולוציה שאני משחק בה היא 1680x1050, ואני דיי אוהב פילטרים. עוד …

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by TPack,

שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי את ה8800GT של Club3D ולמרות שהוא מריץ משחקים כמו Crysis מצויין על רזולוציה 1024*768 אחרי חצי שעה בערך המשחק נתקע (קרה לי כמה פעמים) ואין אפשרות לעשות שום דבר חוץ מריסט. איך אני יכול לאתר מה גורם לקריסה? הדרייבר כמובן מעודכן.. ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין DirectX10 תודה עריכה: המפרט: Intel Pentium DualCore 2.8GHz D820 Asus P5LD2-VM Corsair 450W 2GB RAM OCZ CL4 667Mhz

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by 0xIDE,

נתחיל עם מפרט: AMD Phenom II x4 925 Gigabyte GA-MA770-UD3 4.096 GB RAM ATI Radeon HD4890 Samsung 2233SW Windows 7 Ultimate 64-bit בזמן האחרון שמתי לב שגם כשאני לא משתמש במחשב ואפילו אם אני משאיר אותו דלוק ללא פעילות מיוחדת, הטמפרטורה של הכרטיס נעה בין 60-62 מעלות. לפי מה שבדקתי זה אמור להיות בין 50-55 מעלות. נכנסתי לדרייבר ובOverdrive החזרתי לdefaults אבל הטמפרטורה נשארה אותו דבר. עכשיו הוא על 61 מעלות, שימוש 0% ומארוור 45% (אוטומטי) הכרטיס נקנה לפני כ10 חודשים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי אפשרות לקנות 9500PRO משומש , חבר שלי הולך לקנות 9800XT(עשיר) והוא רוצה למכור לי את ה9500פרו שלו(אידיוט גמור , לא מבין מה לא מספיק ב9500פרו...) אבל לי זה עושה רק טוב , עכשיו אני צריך לדעת כמה עלי להציע לו ? אני חשבתי על משהו בסביבות ה600-700שקל... מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  25. איזה כרטיס הייתם ממליץ לי לקנות?? ??? X1950PRO / X1950XT / PX8600GTS TDH / 8600GTS / PX8800GTS TDH / 8800GTS אנא נמקו בחירתכם וציינו את החברה שכדאי לרכוש ממנה את הכרטיס.. בנוסף, חשוב לי לציין שאני עומד לקנות מחשב חדש. היות ששוק כרטיסי המסך קצת רותח ואני לא רוצה להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך היות שסביר להניח שאצטרך להחליף אותו בשנתיים הקרובות (לא משנה גם אם הוא תומך בדיירקט 10 - הבנתי שהכרטיסים של היום לא שווים לעתיד), לכן, אני לא מעוניין להשקיע יותר מידי, אבל, אני רוצה כרטיס טוב שישרת אותי נאמנה. אני לא מעוניין להשקיע יותר מ-1100-1200 ש"ח, 1300 ש"ח גג בכרטיס. אציין רק שלא משנה לי,כרגע , אם הוא תומך בדיירקט 10 או לא.

• 8 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.