עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shisho8,

אהלן אנשים , הייתי רוצה לדעת עד כמה ההבדל מהותי בין 2 הכרטיסי מסך הבאים : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT עכשיו , אני לא גיימר מטורף ואני לא כך כך הולך לחקור את ההבדלים ברמות הגרפיקה במשחקים אבל כן הייתי רוצה לדעת אם יש עוד הבדלים בינהם כי אין במלאי את ה8800GT ואני מתלבט אם לקחת את הכרטיס השני . תודה רבה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מי שמתלבט איזה כרטיס לבחור מסוג הTI4200 אז הכנתי השוואת מחירים! בפלנטור, פה יש שני כרטיסים, אחד של אסוס- 64MB DDR AGP - GeForce 4 Ti 4200 - 300Mhz - TV Out - DVI ואחד של MSI- 128 MB DDR - GEFORCE 4 4200 - TD - TV-Out - DVI-I בלמיר יש את הכרטיס של גיינוור בזיגזג יש הרבה מוצרים מסוג זה אז אני אתן את הכתובת הכללית להיכנס לפה באקסלנט יש 2 מוצרים, אחד של ה64 MB - פה והשני של ה128 MB - פה אם יש עוד חנויות אז תעדכנו אותי!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by comablack,

רציתי לשתף אותכם בממצאים שלי עד עכשו היה לי radon 9800 a gto2 החלטתי להחליף את ה gto ב 7800 gt של אנוידיה הכרטיס סוס עבודה אבל איכות התמונה הרבה פחות טובה מהכרטיסים של ati שהיו לי זאת פשוט עובדה חבל ואין לי תמונות להראות לכם

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום אני רוכש מחשב חדש, והייתי רוצה לקבל המלצות לכרטיס מסך שיענה על הדרישות שלי: עבדוה משרדית,, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומעט גיימינג המחשב שלי יהיה בעל מעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray - זיכרון 8 GB לוח אם :Gigabyte GA-Z68P-DS3 קיבלתי המלצות לכרטיס מסך מסוג Gigabyte GTX460 1024MB GDDR5 DUAL DVI מה דעתכם עליו?? האם יש המלצות אחרות?? התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח תודה רבה

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  5. ?? כותרת

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  6. אני מעוניין בעדכונים לכרטיס מסך כי לא רואים סרטים באיכות כל כך טובה והציעו לי פה לעדכן או להוריד דרייברים לכ.מסך. הלוח המדובר הוא ASUS P4S8X-MX שמגיע עם כרטיס מסך OB של SIS. נכנסתי לאתר של אסוס http://support.asus.com/download/download.aspx?model=P4S8X-MX&SLanguage=en-us להתקנת דרייברים או עדכונים לכרטיס הנ"ל. מופיעות לי שתי גירסאות להורדה עבור וינדוס XP ולא ברור איזה מהן אני צריך להוריד אם בכלל. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  7. זה המפרט של המחשב החדש שלי: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 @ 3.0Ghz 1MB FSB800 Gigabyte GA-P35-DS3L Compucase HEC 6A19 400TR Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 MX518 Gaming-Grade Optical Mouse מה אתם אומרים ? טוב, רע, בינוני דא"ג איך מוסיפים מפרט לפרופיל [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  8. כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחר כרטיס חדש למערכת שלי יש לי איזה בעיה עם הכרטיסים של NVIDIA אז רק כרטיסים של ATI עובדים. אז ככה חשבתי על 2 דגמים שבטוח מחר אני לוקח הבית HD5750 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס דיי משתלם והמחיר סבבה לגמרי HD5770 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס גם דיי משתלם המחיר שלו קצת מופרז אבל כרטיס עוצמתי עכשיו אני קונה את אחד מהם בRSM.CO.IL ורק שם אז לא להציע יותר כלום, יש גם מחשבה ליקנות אולי HD4870/ HD4890 המחיר דיי דומה לHD5770 עכשיו יש לי עוד שאלה עד כמה הכרטיסים האלו יותר טובים מי HD4850 VAPOR X 512MB נגיד בהשוואה לHD5750 ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  9. יש למישהו מושג? או לפחות לראות אותם בתצוגה? אני מדבר על מסכים של סוני...S73\S74 או VIEWSONIC VP171 מישהו ראה אותם בתצוגה איפהשהוא?? אני פשוט רוצה לקנות ואני חייב לראות אותם בסרטים וכאלו לפני שאני קונה...

10. Started by squeal,

שלום לכם, בעקבות הדיון הקודם שלי בנושא, החלטתי ללכת על הכרטיס 6800GS של חברת Gigabyte עכשיו רציתי לשאול, gigabyte היא חברה טובה לכרטיסי מסך? כי ראיתי שה 6800GS של gigabyte עולה 1200 ש"ח וה 6800GS של evga עולה 1400 ש"ח ומצאתי עכשיו גם 6800GS של leadtek ב 1290 ש"ח מה שרציתי לדעת אם יש שוני בביצועי הכרטיסים [לא מעניינים אותי הבאנדלים, הקירור וכל מה שקשור לזה] ואם כן אז אם תוכלו לפרט אני אודה לכם. שווה להשקיע את הכסף או שאין הבדל? תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by ravid,

שלום רב אני עומד לקנות היום כנראה את הכרטיס HD4670. רציתי לדעת איזו חברה כדאי לי לקחת? (ASUS, GIGABYTE, SAPPHIRE וכו'...) מה ההבדלים ביניהם? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by lion03,

לקנות R8500 עכשיו או לחקות לדצמבר ולקנות R9700 ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by haims84,

שלום לכם אנשים טובים, לאחרונה החלטתי על שדרוג המחשב, ואף סגרתי הכל (CORE I5, 4GB RAM,ATI 4890, לוח GA-P55-US3L וספק 550W של HEC ), כשעכשיו אני מתעמק בנושא הכ.מסך, אני חושש שייתכן ועשיתי בחירה שגויה ... אשמח אם תוכלו לפרט לי מה ההבדל בין 5770 ל4890 (1GB), ועד כמה קריטי הDX11 מול הDX10.1 וכמה אני ארגיש בהבדל ... בקיצור, חוץ מזה שה4890 חזק טיפה יותר, מה עדיף לקחת היום ?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  14. Started by asafmanor,

כבר שאלתי שאלה זאת כמה פעמים ואף פעם לא קיבלתי תשובה ברורה. :-\ למה הRefresh Rate שלי כל-כך נמוך (fps בgta3 צונח מתחת ל30 ומגיע עד ל10 מינוס)?! הRadeon8500 le החדש שקניתי עלה לי לא מעט כסף ושיפור בינו לבין הtnt2 m64 ממש לא גדול. לעומת זאת בבנצ'מרקים הוא מראה תוצאות מן הסתם הרבה יותר טובות. בבקשה אל תגידו לי "תשדרג מחשב" כי אני מתכוון לעשות זאת (בחודש-חודשיים הבאים) תסתכלו על המפרט שלי... ואם כבר מדברים על שידרוג מחשב אז לפי התקציב שלי אני מתכוון לקנות: amd athlon xp 1600 motherboard epox ddr333 via kt-333 זיכרון ddr266 pc2100 128mb אז מה הבעיה והפתרון? בינתיים אני לא קונה את הרכיבים הללו אז מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את קצב הרענון שלי? יש לי מסך mag innovis…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by SilverHawk,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט radeon 9000 PRO 64mb או Radeon 8500LE 64mb או Geforce 3 Ti200 64/128 mb כולם בערך באותו מחיר. אז מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by VanGuard,

אני משתמש בפנטיום 3 600 128SDRAM VOODOO 3 ומסך 19" LCD של סוני. הבעיה היא כאשר אני מנסה להריץ את המשחק קומנדוס ה-1. המשחק עולה אך רואים נורא מטושטש ולא רואים את הפרטים חוץ מזה גם התמונה עולה מחוץ לגובה המסך ומשאירה חלק למעלה שלא רואים ומלבן שחור למטה שאין בו תמונה כלל. ניסיתי לשחק ברזולוציה אך זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

17. Started by Old Cat,

מכרים ביקשו לברר: ילד בן 12 (רלוונטי לדרישות הנוכחיות שלו) קיבל מתנה משחק Grand Theft Auto IV (שאין לי מושג מה זה). נאמר לסבא שקנה את המשחק שיש דרישות לכרטיס מסך ומדובר ב-300 ש"ח בערך. אין מושג על אמינות ההמלצה הזו של מוכר משחקים בחנות ואם לא הפחית בצורך כדי לשכנע לקנות המשחק. כרגע המחשב שלו: לוח GB מבוסס G41, מעבד E5500, זכרון 2GB, אין כרטיס מסך נפרד אלא מה שיש על הלוח. כונן קשיח גדול 500GB וריק. ספק כוח 550W MAX גנרי. מבוקש כרטיס מסך שיתאים למשחק כזה ודומה לו ברמה סבירה ורצוי שלא יחייב החלפת ספק אלא אם אין ברירה. התקציב בכותרת נקבע בגלל שחובה לציין תקציב, בהסתמך על מה שאמר המוכר בחנות. ואין לי מושג אם זה מעשי. המבחר של RSM הוא אפשרות נוחה מבחינת מקום הקניה והשירו…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by saarxee,

אני כרגע עם GT430, הציעו לי מחיר ממש טוב על ה-560TI, והוא מאוד משתלם. הכרטיס הזה מספיק חזק ביחס למשחקים של היום? אני על רזולוציית 1600X900. כדאי לקנות אותו או שלחסוך עוד ולרכוש כרטיס עדכני יותר? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.leadtek.com.tw/www/Web_Leadtek/vga/WINFAST_A250TD.asp זה הכרטיס. האם הוא באמת אחד האיכותיים בתחומו?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. קניתי כרטיס ב-eBay לפני 9 חודשים. הכרטיס התקלקל. EVGA לא מוכנים לא לתקן ולא להחליף את הכרטיס (וזאת למרות שיש לו אחריות לכל החיים) בטענה שכאשר הקנייה מתבצעת דרך eBay האחריות פגה. חפרתי באתר האינטרנט שלהם ולא מצאתי באף מקום שרשום שאין ארחיות לכרטיסים שנקנו דרך eBay. http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=25610 זה התשובות שאני מקבל מ-EVGA לעניין הנ''ל.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום, חזרתי מחו"ל וגיליתי כי כרטיס המסך שלי שבק חיים :-( וכעת אני משתמש ביציאת הVGA שיש בלוח האם שלי :-( :-( אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך בסיסי אך טוב. מה שחשוב זה יציאת DVI ותמיכה ב-HD, ושיאפשר הרצת משחקים בינוניים (כמו sims) בצורה חלקה. וכמובן, שלא יהיה יקר מדי. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by slider,

על מחשב שכזה, יהיה הבדל בין Geforce Ti4200 לבין 4600 או Radeon8500/LE ? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by The Shark,

שלום. לאחרונה יש לי בעיה במחשב כשאני משחק במשחקים (אני חושב שהבעיה הזאת מתאימה לפורום הזה, כי זאת כנראה בעיה בכרטיס/דרייבר או משהו כזה). במשחקים כמו NFSU2 DEMO, FIFA2005 וכו', המשחק נתקע באמצע, והמסך פתאום נהיה שחור ולא עובד... אחרי שאני עושה ריסט והווינדואוז עולה, יש msgbox וכתוב בו שהמאיץ הגרפי (VPU) הפסיק לעבוד מסיבה מסוימת או משהו כזה.. ואז יש אפשרויות של "שלח" ו"אל תשלח".. נו אתם בטוח מכירים את ההודעה הזאת, אני חושב שזאת בעייה יחסית מוכרת. אבל למרות היותה מוכרת, אני לא יודע כ"כ איך לפתור אותה.... האם הכרטיס מסך לא טוב? האם הוא מתחמם יתר על המידה? האם הדרייברים שלי לא טובים? (קאטאליסט לא זוכר בדיוק איזו גרסה, אבל התקנתי אותם לפני חודש בערך) הכרטיס הוא R9600 PRO של ATI…

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by שמנואל,

שלום. מחשב פנטיום 4 3GH עם GEFORCE 5200FX חדש לגמרי. באמצע משחקים כמו VICE CITY2 (ממש אחרי משהו כמו חצי שעה) אני מפסיק לשמוע סאונד. טכנאי שבדק אמר שזה קשור לכרטיס מסך(...) שמאוד מתחמם. האם זה יכול להיות ? ועוד שאלה: אמנם הכרטיס הוא GEFORCE 5200FX אבל הוא מזוהה גם כ-MSI ע"י EVEREST. וגם קיבלנו דיסק של MSI מולטימדיה ולא של NVIDIA . אז מה הקשר ? ולמה כשאני נכנס לחפש דרייבר עדכני עבורו באתר של NVIDIA אני מגיע למדור כללי כזה עבור XP מבלי שאתבקש לציין את סוג הכרטיס. האם לכל ה GEFORCE אותו דרייבר ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  25. Started by Predator,

היי אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 1500 ש"ח שיתמוך ב DX10.1 אם אפשר. אני גם בונה על זה שאני אחבר את המחשב לטלביזיה, האם אפשר לבנות על יציאת V. OUT של כ. המסך או שכדאי כבר ללכת על כרטיס טלביזיה יעודי ? (לצורך העניין אני מתכוון לראות סרטים מהמחשב על הטלביזיה ואני רוצה שהאיכות של השידור תהיה ברמה של HD) בקיצור איזה שילוב ייתן לי את הפתרון המקבימאלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.