כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, הסיפור הוא די מגוחך, קניתי מחשב לפני שנה ב KSP. עשיתי סקר שוק ובזמנו נורא קרץ לי הכרטיס 7600GS של ג'יגהבייט, בעיקר בגלל המחיר הסביר, החברה , והכי הכי חשוב ה Silent Pipe! לאחר חודש היה לי כבר ברור שיש בעיה עם הכרטיס מסך, כיוון שלפעמים המחשב היה פשוט קופא עם SOUND LOOP. אך הייתי זקוק למחשב בזמן הלימודים לכן דחיתי את זה לחופש. לפני שבועיים הגשתי את המחשב לתיקון, נמסר לי שהם יתקשרו אלי, אך אני יודע עם מי יש לי עסק אז דאגתי לברר אישית, שלשום אכן הגעתי והמחשב היה מוכן. שאלתי אם הכרטיס תוקן, נמסר לי שהוא הוחלף בחדש.. מאושר ושמח הגעתי הביתה ואז להפתעתי גיליתי שאין חיבור CRT רגיל , ושעלי להשתמש במתאם, למזלי היה לי (קיבלתי יחד עם המחשב כיוון שגם ב 7600GS יש חיבור כזה אך לא …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי בכל מיני אתרים הכרטיס החדש של radeon יותר טוב מ6600GT וגם אמור לעלות פחות ממנו.. בזמן ההשקה הוא אמור לעלות 160 דולר.. כלומר גם ביצועים יותר טובים וגם עלות נמוכה יותר? הייתכן? וגם מתי בדיוק הכרטיס מתוכנן להגיע אלינו?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני בונה מערכת מחשב למשחקים די חזק. כולל מעבד CORE2DUE E6700 זיכרון KINGSTON DDR2 800MHZ 512MB X2 ספק כח 600W ומסך LG1970HR. השאלה - אם לקנות כ. מסך זה שיחזיק כמה שיותר זמן, או כרטיס אחר, כולל התחשבות ב DX10 החדש.. אני לא מתכוון לקנות כרטיס ביותר מ- 800 ש"ח.. אם כרטיס אחר, איזה ולמה.. חשוב לי להבין יתרון אחד על השני.. למה זה הכי חשוב... תודה.
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הי לכולם, רציתי לשאול האם יש הבדלים בגרסאות שונות של הXT PE כמו שיש בכרטיסים של NVidia, או שכולם זהים? אם יש הבדלים, איזה חברה הכי טובה (לא בארץ, כי אם בחו"ל)? ושאלה נוספת: הXT PE הוא ב PCI-E או בAGP?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קראתי ביקורות רבות על הליין-אפ החדש של ATI, ושמתי לב לכרטיס עם יחס עלות/ביצועים מזעזע בשם X850 Pro. לפי Anandtech מסתבר שהכרטיס מתומחר 50 דולר מעל ה-X800 XL ועדיין חלש ממנו. כמו-כן, רוב הסיכויים שבארץ הוא יעלה יותר מה-X800 Pro שעם קצת OC משתווה אליו. מה דעתכם על הדבר הזה?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אז ככה, עכשיו מחליפים לי את הכרטיס מסך שוב. אני רוצה לדעת אם האידיוט ההוא שחייב לי אחריות מנסה לעבוד עליי שוב, אז אני רוצה לדעת, מה ההבדל בין: ATI Radeon x850 256mb against ATI Radeon hd2600xt 512mb מה יותר טוב? בהכל. תודה רבה סוף שבוע נעים.
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כרטיס חזק ? לחבר שלי הוא רוצה עכשיו הוא שואל אותי אם נגיד battlefield ודום וכל אלה ירוצו לו חלק נגיד ב 1024 או קצת יותר בדיטלס גבוהים עם AA גבוהה נגיד שווה תקנייה של נגיד 1800 ככה ואם איזה ג'יפורס הוא בערך מתחרה ?? תודה מראש.
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעזור לחבר ולשדרג לו תמחשב...שידרגתי לו את הזיכרון, יש לו OB כרטיס מסך של ATI RADEON XPRESS 200 (מה זה בכלל??) ויש לי זרוק בצד NVIDIA GFORCE 5200FX ...האם הכרטיס של NVIDIA עולה בביצועים על אלו של ATI? האם הוא ירגיש שינוי משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הרדיאון 9800 פרו עם 128 MB DDR1 מתוצרת הרקולס. רציתי לדעת מה הבדלי הביצועים בין שני הכרטיסים, ואיך אני אוכל להעלות את הביצועים של הכרטיס שלי, כדי שיתקרבו ל-XT (הבנתי שה-XT הוא בדיוק אותו דבר, רק יותר מהיר...). תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדאי יותר , עזבו שנייה את RADEON 9700 ו GEFORCE TI 4600 אם זה שני כרטיסים שהם שווים בביצועים אז של איזה חברה יותר כדאי: ATI או NVIDIA??
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת החלטתי להחליף את הוודו 4 הישן ב-Radeon X800 Pro. פנדה מציע למכירה X800 של Sapphire ושל Elsa. ה-SAPPHIRE עולה 2,800, ELSA עולה 2,600. ELSA נותנת 3 שנות אחריות. חוץ מהמחיר, האם יש הבדל בין הכרטיסים? איזו חברה יותר טובה?
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ההגדרות.. הראדון כמו שאתם בטח יודעים מוגדר עד X8 ואצלי זה על 4X ואי אפשר לשנות את זה ל-8X, זאת אומרת, אני משנה את זה ל-8X עושה ריסטרט והווינדוס לא עולה.. אם הבעיה מוכרת לכם עזרו לי בבקשה! תודה מראש. נ.ב יש לי ראדון 9700 לא פרו.
-
היי, קראתי פה הרבה אמירות בפורום שיש בעיה רציתי של אי תאימות בין כל הרדאונים החדשים שזה 9500/PRO ו9700/PRO לבין הצ'פסטים של VIA. תוכלו להסביר לי קצת מה בדיוק הבעיות שנוצרות ומה אפשר לעשות בשביל לתקנן. כי זה נשמע לי לא הגיני שאם יש לי לוח דיי חדש של EPOX KT400 אז מה אני לא יכול לקנות RADEON 9500PRO??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס חלש עד ה9700, והחלטתי על זה. למי שיש אותו, האם הוא מציג ביצועים כמו GEFORCE2 כלשהו? תודה. ד"א, יש אותו בפנדה ב368 ש"ח, נראה לי סופר סופר סופר אטרקטיבי או שעדיף לי פשוט לקחת סומה, לעשות לו OC, ולהנות ממנו בשנה וחצי הקרובה???
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זיכרון ה-SDRAM שלו מוריד מהביצועים בהרבה? איזה כרטיס טוב ניתן לקנות ברמת המחיר שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם שווה להוסיף 200 ש"ח ולקנות את RADEON9000 128 PRO 2 במקום ה RADEON9000 64 PRO ומה ההבדל בינהם בכלל ? ותענו על התשובה אם המחשב לא מיועד למשחקים אלא לעריכת וידיאו , סרטים , גרפיקה , קצת 3D ואינטרנט
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הי! מה דעתכם על הכרטיס PowerColor RADEON 9100 ב-450 שח בערך?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם כדי לחכות לו או לקנות את הti4x000 אם כן כמה זמן? אם לא על איזה ti כדי ללכת? הנה לינק עליו ! http://tw.giga-byte.com/awards/img/pcpro_r9500.jpg אני לא כל כך מבין בכל ההשואות האלה ! אז מה דעתכם???
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום , אני מחכה לכרטיס מסך זה כבר זמן מה, האם יש תראיך משוער שהוא יגיע ארצה ? יש לי מערכת המבוססת של AMD 1400 ואני חושב שכרטיס זה יתאים לי ביותר . אם יש לכם חוות דעת נוספת אני אשמח . אני גם אשמח אם תתנו לי את תאריך ההגעה המשוער שלו לארץ . תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש ויכוח של מי יותר טוב..של שתינו זה 256 מגה זיכרון...בקשה אני חייב לדעת !
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
למעוניניים: אין RADEON9600PRO עם 256BIT לזכרון. נפלה טעות באינפורמציה שGIGACUBE סיפקו וזה ישונה באתר של PCH. -----Original Message----- From: Ola Chen Sent: Monday, June 30, 2003 9:26 AM Subject: RE: Some questions(Urgent) Regarding the memory bus Radeon9600 supports, Ive double checked with our PM and got the confirmation that it does support 128bits only. We apologize for the mistake and will correct it. Thank you for reminding. Best Regards, Ola Chen Email: Mobil: Tel: Website: www.gigacube.com.tw MSN: -----Original Message----- Sent: Monday, June 30, 2003 4:12 PM To: 'Ola Chen' Subject: RE: Some questions(Urgent) Dear Ola, Now, we faced another question from our …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי כבר נראה את הRadeon9700 בחנויות בחו"ל ואז בא"י?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי P4 1700Mhz ובקרוב יהיו לי עוד 256rdram בנוסף ל256 שיש לי עכשיו. בקרוב אני קונה כרטיס מסך, ובחרתי בRadeon 9700 pro 128mb, השאלה היא, האם משחקים יעבדו חלק עם הכרטיס מסך הזה על המעבד שלי? חשבתי גם לקנות מארז coolermaster , מה אתם אומרים? אם יש לכם מערכת דומה לשלי, בבקשה תנו לי עצות.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שמתי בזמן האחרון עין על ה Radeon9700 החדש של ATi. למען האמת, אני תמיד היו לי כרטיסים של נוידיה, אז זה קצת קשה לי לשנות, אבל אחרי שראיתי את ההבדלים בין 2 כרטיסי ה High End של החברות השונות, לא יכולתי להתעלם מהפער. ( Gforce 4 Ti 4600 - Radeon9700 ). אבל נושא אחד במיוחד מציק לי וגורם לי ספקות בקשר לקנייה של הכרטיס. הדרייברים של ATi. Nvidia תמיד הייתה ידועה בדרייברים המצויינים והמעודכנים שלה, ותמיד העלתה את הכרטיסים של לקוחותיה לרמה יותר גבוהה עם דרייברים חדשים. עכשיו, מה שאני לא רוצה שיקרה, זה שאני יקנה את הכרטיס, והדרייברים לו יוכלו להוציא ממנו את רוב הכוח הטמון בו ( וכדי שזה יהיה הרבה כוח בשביל 2300 ש"ח ) או ש ATi לא יעדכנו דרייברים. בשבילי, תמיד הם נראו לי כחברה שלא …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש בפורום הזה מדריך שמפרט את כל המאפיינים של הכרטיסים של ראדון ו-FX, אך לא רשום שם כלום על ה-9800 לא פרו. מישהו יכול לתת לי אותם מאפיינים של ה-9800 לא פרו בבקשה? (שיהיו מדוייקים כי אני עושה השוואה בין ה-9700 לא פרו ל-9800 לא פרו, מן הסתם שה-9800 יותר טוב אך אני רוצה לדעת בכמה).
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-