עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום קניתי חיבור אנלוגי של טלוויזיה למחשב שנקרא DAZZLE TV HYBRID STICK DVB-T הכנסתי את המכשיר דרך כניסת היואסבי, הופיעה לי רשת חדשה אבל היא לא עובדת ואני פשוט אין לי מושג איך להפעיל את הרשת ולראות במחשב טלוויזיה, אתם יכולים בבקשה לעזור לי בפתרון הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by mluggy2,

מחפש המלצות לדגמי 19" דקים הקיימים בארץ, בעיקרון לעבודה משרדית ותכנות, אבל לפעמים גם אוהב להתפרק על איזה משחקון. המון תודה, מיכאל

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. אהלן , אני רוצה לשדרג לכרטיס Sapphire Radeon HD 7870( GHZ Edition יש לי נכון לעכשיו את הכרטיס הישן 4870 ... המפרט הישן שעומד לרשותי הוא : מעבדI5 לוח אם של ג'יגה בייט GA - P55 UD3R זיכרון של ג'י סקיל 4 ג'יגה 1600MHZ וספק של סיאסוניק 500 וואט המחשב יחסית ישן 3+ שנים , אני בוחר להחליף רק את הכרטיס כי השימושים שלי הם לרוב רק משחקים וגלישה , השאלה הראשונה קודם כל אם הכרטיס החדש יהיה תואם למפרט הישן? באתר שבדקתי נדמה לי שרשום שזה ממתאים רק רציתי לוודא . ודבר שני האם החומרה הישנה יחסית לא תפגע בכרטיס איכשהוא? , והאם יש צורך להחליף משהו נוסף כדי לראות ביצועים יותר גבוהים במשחקים האם יש צורך בכלל. תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by tomer4455,

היי, חיפשתי כרטיס שיאפשר לי לחבר את המחשב לטלויזיה (כולל הפורמטים החדשים של הסאונד DTS-HD/True-HD) וגם יאפשר לי לשחק משחקים בינוניים. האפשרות הראשונה הייתה ATI 5450 ואז איך שהוא החלטתי לעלות ל ATI 5770. כשבאתי להזמין המוכר אמר לי שהמעבד והזכרון שלי חלשים מדי בשביל ה - ATI 5770. מה דעתכם? שאתכנס חזרה ל ATI 5450 (אז אני אפילו לא צריך להחליף את הספק)? אולי ה ATI 5670? מעבד CORE 2 DUO E4500 לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2. זיכרון 1024MB DDR2 667. ספק כח גנרי 350W.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by mR.BomBasTic,

יש לי redeon 9200 pro ובמשחקים יש לי רק מקסימום 72 אפ פי אס איזה עידכון אני צריך להוריד בישבילי לעלות את האף פי אס שלי ל100?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  6. היה לי כרטיס Radeon 9800se של חברת Powercolor כפי הנראה הוא שבק חיים... לא מצליח לשנות רזולוציה ולא מצליח להעביר בין 16 ל32 ביט באפשרויות התצוגה המחשב פשוט קופא והמסך נהיה שחור... מי היבוארן של powercolor בארץ? או שאני בכלל צריך לפנות ליבואן של ati באץ?? הכרטיס נקנה בכלל ברוסיה אז יש מצב בכלל שיחליפו לי אותו?! תודה רבה לעונים!

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by dranzer,

הי חבר'ה. יש לי זמן קצוב עד מחר לבחור כרטיס מסך והתקציב שיש לי הוא 950 ש"ח. אני צריך חנות מהמרכז כמו ראשון או תל אביב. יש עדיפות לKSP כי מחר אבא שלי קונה מחשב לאח שלי. בקיצור מה שמצאתי זה hd4870 VAPOR X 1G ב960 ש"ח האם יש כרטיס יותר משתלם שאפשר לקנות? המפרט שלי הוא: AMD 5200 2.8ghz 2G OCZ ספק 450W. תודה.

• 49 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by bigben,

מישו יכול לתת לי לוח אם שיתאים לשני כרטיסים מסך Radeon HD 7970 ואם ספק כח של crossair 850V מספיק להם?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by taimor,

מבין שני כרטיסי המסך האלו, איזה מהם עדיף לפי דעתכם ?? וכמו שהבנתי מחירים דיי דומים. תודה, טימור.

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית ומסך ''22 (1680X1050) איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לפרו אבולושן (אני משחק רק בזה)? צריך לקחת בחשבון גם שאולי הדרישות של המשחק יעלו בשנה-שנתיים הקרובות ושהכרטיס יעמוד בהן. התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח, אבל אם משהו זול יותר יספיק אני אשמח כמובן. תודה רבה למגיבים!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  11. האם GeForce 6800GT הוא כרטיס חזק? וכמה זמן מעמד הוא יחזיק למשחקים..? פשוט אני קונה כרטיס כזה היום.... GeForce 6800GT 256MB 256bit רציתי לדעת רק אם הוא יחזיק מעמד הרבה זמן מבחינת משחקים וכד'..והאם הוא נחשב לכרטיס חזק..?

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  12. שלום! יש לי לוח P5Q-E וכרטיס מסך HD4870 . כמריצים משחקים הכרטטיס מתחמם וזה ידוע. ניסיתי את המדריכים באתר וקישורים שונים וגם את התוכנה ASUS SmartDoctor שקיבלתי עם הדיסק של הלוח וכלום לא עובד. מה לעשות ? :yelclap:תודה לכל מי שיעזור!!!!! :yelclap:

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by shlomoreuven,

איזה כרטיס מקביל טוב יש היום? ראיתי שיש מלא אופציות אבל חלקם גרועים...

• 35 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by m.l,

מי משניהם עדיף? אני יודע שמדבור בשני כרטיסים מאוד חלשים אבל התקציב מקסימום שלי זה 350-400 לכרטיס מסך שיחליף את ה7300LE שיש לי..אני חייב שיהיה מIQPC דרך אגב כי יש לי שם זיכוי... אוליי אם יש שינוי משמעותי אז 450ש"ח ולא משנה ATI או נוידיה...למרות שלATI יש דרייברים מעצבנים ברמות.. דרך אגב גם לא חייב ליהיות DX 10 כביכול כי גם ככה בכרטיסים כאלו חלשים זה לא ירוץ אז ה7300 או ה8400 או אם יש הצעה אחרת שלכם.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by niknaz,

שלום חיברתי את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך GEFORCE MX 440 128 MB. (חיברתי את הכבל לשקע VIDEO בטלויזיה). משום מה התמונה המתקבלת לי בטלויזייה היא בשחור לבן וקופצת לגמרי.. הורדתי דרייברים מהאתר של nvidia אך לא קיבלתי שום שינוי הבעיה לדעתי בהגדרות ה-PAL - באופציה של שינוי הגדרות התצוגה האופציה היחידה לטלויזיה היא NTSC ושאר האופציות אינן קיימות..מה עושים ? האם מישהו יוכל לסייע ?? תודה !

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by idan1,

שלום לכם שאני חדש פה בפורום ואני על סף קניית מחשב חדש סופסוף ,אבל יש לי התלבטות לגבי הכרטיס מסך. האפשרויות שחשבתי עליהם זה X800GTO או 6600GT. לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) זה של-6600gt יש טכנולוגיה שאין ל-X800GTO, שמשחקים בעתיד ישתמשו בטכנולוגיה זו. אני רוצה שהמחשב יחזיק לכמה שנים טובות, ולכן אני לא יודע מה לבחור. . . אשמח לקבל את עצתכם ;D

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by coben,

עכשיו יש לי GF 6200 LE בסירטי MKV 720p.X264 יש לי לפעמים קירטועים או אי התאמה בין הAUDIO לVIDEO. המעבד מגיע ל50% שימוש בערך בהרצה של סרט ולא יותר. השאלה אם כ"מ חדש בסביבות 400 ש"ח (אני חושב על 3650) יפטור את הבעיה, ואיזה דגם עדיף ? מפרט: P4 3GH 1G 667 זיכרון מסך "22 ספק 500W גנרי לוח אסוס P5PL2. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by Guy950,

לא ידעתי איפה לפתוח את זה בידיוק, אז חשבתי שכאן יהיה הכי מתאים. אני רוצה למדוד את כמות הFPS שהכרטיס מסך שלי עושה במשחקים, מישהו יכול להגיד לי איזו תוכנה יכולה למדוד לי את הנתונים שאני רוצה? הכרטיס שלי הוא 4870 אם צריך לדעת.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אוקי אבא שלי הזמין לי כרטיס מסך חדש סוף סוף זה הכרטיס PNY VCQFX3000-PB Quadro FX3000 256MB 256-bit DDR AGP 4X/8X Video Card - Retail עלה פול........אבל לא נורא אחרי כמה שנים של סבל עם גיפורס 2 גם לי מגיע לא? רציתי לשאול כמה זמן הכרטיס הזה יזחיק לי למשחקים חדשים..נראה לי שדי הרבה לא? בכללי כמה זמן הוא יחזיק לי ברזולוציות גבוהות.. תודה מראש :ם

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by michael_ros,

איך אני יכול לעדכן את גרסת הביוס של הכרטיס מסך שלי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הנסיון להגביל את שימוש יצרניות כרטיסי המסך במותגים בלעדיים למוצרי ה-GeForce נכשל, לאחר תגובות נחרצות הן מצד הרוכשים והן מצידה של המתחרה המרכזית לכתבה

22. Started by SuperStyle,

איזה יותר טוב ה ATI HD 4850 או NVIDIA 9800GTX?

23. טוב קודם כל אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שתומך בSM3 לאפיק pci-E , התקציב הוא 400 ש"ח בערך. המטרה היא הרצת משחקים על רזולוציה 1024X768 מינימום . יש לי עכשיו 512MB ראם בהמשך אני אוסיף עוד ג'יגה, ומעבד P D 915 2.8GHZ . טוב אז ככה כמו שאמרתי אני צריך כרטיס שתומך בSM3 לפי מה שהבנתי יש את ה7300GS/GT שבתקציב שלי ורציתי לשאול אולי יש כרטיס באותה רמה (אני מדגיש SM3) רק של ATI - הX1300 תומך ? טוב לא נשגע אותכם הדרישה היא: כרטיס מסך תומך SM3 ויציאות TV-OUT , DVI וVGA (די-סאב) בטווח של 400 ש"ח. ועוד שאלה יש ממיר DVI ל-TV ? אם כן אז אפשר לוותר על הTV-OUT .כנ"ל לגבי ממיר מDVן לVGA . תודה לעוזרים

24. Started by ilaysk,

לאחרונה קניתי מחשב חדש מ KSP השאלה שלי היא לגבי הכרטיס מסך שלי אנ קניתי XFX GFORCE 7800 GTX ורציתי לדעת העם PINE היא חברה טובה לכרטיס או שיש כרטיסים מחברות טובות יותר וגם קיבלתי ב 3D MARK 2005 ''רק'' 7000 והבנתי שאפשר לקבל יותר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by t--g,

שלום לכולם!! אז ככה.. המפרט שלי הוא כזה מעבד אינטל 2.0 זכרון 256 לוח אם.. חברה שנקראת viarama אני לא מכיר אותם.. בכלל המחשב הוא קצת ישן.. לפני שנתיים עם אתם צריכים עוד משו.. תגידו עכשיו לעניין כדי לי לקנות רדון 9800 פרו של msi במקום ה gf 4 mx שלי??

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.