עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן חברים, אני מתכנן שדרוג למחשב ומתעניין בקניית GTX 570 (למען הסר ספק , אני לא מעוניין בAMD-ATI , מכיר את הכרטיסים, היה לי ואני מעדיף NV ). הכרטיס ישודך למסך U2311 (ככול הנראה) והמטרה העיקרית של הכרטיס היא לגיימינג. ההתלבטות היחידה שלי בנושא קשורה לחברה של הכרטיס (אסוס, ג'יגהבייט וכד') מבחינת קירור הכרטיס ואיכות הרכיבים בכרטיס (לא בקטע של באנדלים וכו') וכמובן בהתאם נשאר גם להחליט מאיזו חנות לרכוש אותו. (עדיפות לחנות במרכז, אזור ת"א או לפחות חנות שיש בה נק' שירות באזור). חשוב לי להדגיש שאני מעוניין בקירור איכותי לכרטיס (כדי שזה לא יגביל את הOC) וכזה שלא יתפוס לי הרבה סלוטים נוספים על לוח האם. התקציב הוא כמו שכתבתי בכותרת , באיזור ה1700 ש"ח אבל זה גמיש. תודה מראש לכל העוז…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dbx22,

איזה עדיף? x1800xt 7800gtx

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dudik5,

שלום, הכרטיס מסך במחשב הישן שלי מת. אני רוצה לתרום את המחשב במצב תקין ולרכוש עבורו כ. מסך שיהיה בערך ברמה של הכרטיס שהיה. הכרטיס שהלך לעולמו הוא ati pci-e hd 2600xt 256mb gddr3 d.dvi אשמח לדעת איזה כ. מסך אני יכול לקנות כיום שיהיה בערך באותה הרמה או מעט טוב ממנו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Crash5,

שמתי לב שלאחרונה, כמעט בכל הודעה מוזכרת המילה VIVO ורציתי להבין מה עומד מאחורי זה. אני יודע שזה ראשי תיבות של VIDEO IN VIDEO OUT אבל אני לא מבין מה זה נותן בת'כלס. מה ההבדל בין יציאה כזאת לבין TV OUT? והאם יש ירידת איכות כאשר אני רואה את המחשב דרך הטלוויזיה? האם בכל הכרטיסים החדשים כיום יש יציאת VIVO?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. כמו שנאמר לעיל, הכרטיס מסך מתחבר ישירות לטלוויזיה ומציג לי רק צבעים בשחור לבן. יש סיבה לכך? יש מישהו שנתקל באותה בעיה והצליח לסדר את זה לפי הגדרות?

6. שלום לכולכם אני השבוע עומד להזמין מחשב חדש התכנון במקור היה רכישת R9800pro אך מכיוון ומחירו של נ"ל קפץ לכ-1650 בחנות שממנה אני עומד לקנות וכעת נעלם לגמרי מהמלאי אני ככל הנראה אלך על ה geforce6800 שכן אני לא רואה לרכוש משהו פחות טוב מה-9800פרו וכמו כן איני מעוניין לפצל את הקניה לשתי חנויות. בחנות יש רק שני כרטיסים מסוג ה-6800 הרגיל: הראשון הינו מתוצרת ג'יגהבייט ובעל קירור פאסיבי, אך הוא עולה כ-2100 ש"ח, מחיר שכבר גם מוגזם וגם חורג ביחסית הרבה מהכסף שעמדתי להשקיע במקור השבוע התווסף לחנות geforce6800 מחברת Point Of View ומחירו עומד על 1788 ש"ח: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=2531 אני שוקל לקנות את הכרטיס הזה אם כי על ה…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש ברשותי מחשב חדש, עם כרטיס 1950XT ודרייבר7.1, וk-lite ואני רואה סרטים ללא כל בעיה.. הבעיה מופיעה רק בסרטונים שיש למשל באינטרנט, כמו למשל בדף הראשי בנענע יש באמצע העמוד מין פינה שתמיד יש פה סרטון או למשל בדיון פה על crysis הסרטון.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234859.20 כשאני מפעיל את הסרטונים הללו כל הסרט רק ושומעים מוזיקה, אבל התמונה ירוקה וכתומה והכל כזה מרוח ולא רואים כלום הורדתי את הסרטון של CRYSIS והשתמשתי בתוכנה media player CLASIC - תמונה ירוקה media player - תמונה ירוקה בquicktime שנתנה לי הודעת שגיאה - error -2048:the file is not a movie file חח רק בnero7 showtime רואים מעולה.. כאן אין שום בעיה mv2player- גם כאן התמונה ירוקה.. מישהו …

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by itaysk,

INNO3D GFORCE 3 TI200 תומך ב AGPx1 ? באתר שלהם לא מוזר משהו בנוגע ל AGPx1 אם כן, יהיה הבדל משמעותי בביצועים בין AGPx1 לבין AGPx2 ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by רן.ט,

יש לי x800gto התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI וכל פעם שטני מנסה להיכנס ל-Catalyst Control Center זה אומר לי את זה "{שגיאת יישום}אתחול תקין של היישום נכשל (0xc0000135)" למישהו יש מושג מזה אומר?? זה לא נותן לי להיכנס ואומר לי את זה זה קורה לי גם שאני מפעיל את המחשב!! מישהו יודע איך אני מסדר את זה?? עזרה....דחוף תודה!!!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  10. יש לי מחשב כזה: מארז P4 ATX 350W לוח אם Intel RadioSpring 945PL + Lan100 מעבד Intel Pent D 3Ghz Duai Core 4MB זיכרון Micron 512MB DDR2 533Mhz עוד כמה ימים יהיה 1GB DDR2 773Mhz (לא יודע של מי) דיסק קשיח W.D 160GB 7200 8MB SATA II כ. גרפי ATI X1600 512MB PCX VIVo אותו אני רוצה לשדרג ל Asus nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe השאלה שלי היא, אם הרכיבים האחרים במחשב מתאימים לכרטיס הזה? ממה שהבנתי הספק צריך להיות 400Wו שלי 350W ... יש עוד רכיבים שלא מתאימים לכרטיס?

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Samsung 712T או Viewosnic VP171? האמת שאני ממש עומד להזמין את ה - VP171 אבל פתאום ראיתי שהמסך של LG נמכר ב- 600 ש"ח פחות תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by liav12,

אנשים חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למעבד 2000 פנטיום 4, ו- 512 sdram, בטווח מחירים הוא לא יודע עדין הוא צריך להתייעץ עם אבא שלו אבל יש לו מעבד דיי חלש ככה שמשהו כמו 6800 לא יתן את כל הביצועים, אז על איזה כרטיס כדאי לי להמליץ לו?

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה לשדרג את מחשב שלי בכרטיס מסך חדש אני לא יודע מה לקחת אז אני צריך את עזרה שלכם טוב. תחולת המחשב שלי: לוח האם:ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX מעבד:Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 ספק:THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W כרטיס מסך: ASUS 3650 לרזולוציית 1920X1080 כרטיס חדש לצורך לשחק במשחקים חדשים לא בעיות! אני ראיתי את כרטיס זה SAPPHIRE Ultimate HD 6670 1GB GDDR5 מה אתם אומרים עלו?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by tulicooli,

טוב יש לי ראדאון 9800 פרו ואני רוצה לחבר את המצלמת וידאו שלי לכרטיס מסך איך אני עשה את זה תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by rotem_o,

שלום, היום הזמנתי מחשב חדש (כרגעי המפרט לא הכרחי) וסוגיית הכרטיס מסך נשארה פתוחה, ההתלבטות היא בין ה- MSI HD 4670 512MB GDDR3 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6818 לבין ה- PALIT 9600GSO 768MB DDR3 SONIC http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4031 מה מהם עדיף מבחינת ביצועים וכן שקט?? צריך תשובה בדחיפות, סוגר את העסקה בשעה הקרובה.. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by Or ei,

עכשיו עם המחירים היחסית זולים של הכרטיס ה4600 שהוא עכשיו באיזה 1600 בסימפלטק (של ליאדטק) או את ה4200 ב1000 ש"ח? או שבכלל כדאי לחכות לראדון 9700 ? אני מתכוון לקנות את הכרטיס עוד חודש בערך ...

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  17. אז עוד דודים שלי מגיעים מרוסיה בקרוב אני שעות חיפשתי בגוגל ניסיתי למצוא 6600GT \6800LE (חנויות ברוסיה כמובן) לא מצאתי ... מישהו אולי יכול לעזור לי למצוא את הכרטיסים האלו? ( אני ינסה לחפש עוד לבד אבל ישמח לקבל עזרה מהצד) גם האיזור ה 250 $ 220 יורו . 6000-7000 רובל . עם תמצאו איזה 6800 רגיל גם טוב f תודה על העזרה! (עם יהיה כאן בכלל מישהו שיעזור :-* ) (ושהכרטיס יבוא על 36 חודשי אחריות =3שנים , כבר מצאתי 6800 ב 250 דולר אבל בא רק עם 12 חודשי אחריות :-\ ) תראו מה מצאתי תגידו עם שווה http://www.oldi.ru/catalog/show.php?idx=4858&cod=22134 הכרטיס 300 דולר וזה אומנם שווה אבל לא נעים לי לבקש מהדודים לשלם עלי עוד 300 דולר אחרי ה נגן שקנו לי שעלה 500 דולר (ואחר כך …

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  18. אם כן תגידו לי איך היא

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, יש לי כרטיס מסך RADEON 9800PRO, והמחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל S-VIDEO, שיוצא מהכרטיס מסך, ומתחבר לממיר SVIDEO-SCART (כי אין לי כניסת SVIDEO בטלוויזיה). עד לפני כמה זמן הייתי הולך לדרייברים של ATI, ובוחר לעבור לתצוגה מספר 2 או משהו כזה, והוא היה מראה לי את הדסקטופ על הטלוויזיה במקום על מסך המחשב, וכך הייתי יכול לראות סרטים. עכשיו עדכנתי דריוור לגרסא עם Catalyst Control Center, והוא לא נותן לי יותר לראות על גבי הטלוויזיה. יש שם אפשרות של Force detection of my TV, אבל זה לא עשה כלום. אני רואה ב- Display manager שיש 2 תצוגות, אבל השניה מבוטלת (Disabled). אני עושה עליה קליק ימני ולוחץ Enable, וזה לשניה מאפשר את התצוגה השניה, אבל מיד אחרי זה הוא מבטל אותה שוב, והיא שוב…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by fenix5545,

אני לא יודע אם לכתוב את זה פה או בכרטיסי מסך קרוב משפחה שלי הביא לי עוד 2 מסכים למחשב יש לי בכרטיס מסך 2 חיבורים למסכים איך אני יכול לחבר את שלושת המסכים בלי להוסיף עוד כרטיס מסך או משו כזה (מהסיבה הפשוטה שאין לי אפשרות בלוח אם שלי לחבר עוד כרטיס מסך וגם אין לי יותר מידי כסף כדי לקנות כרטיס מסך) אם זה משנה הכרטיס מסך שלי הוא 9500GT DDR2 254MB (אני חוסך עכשיו כסף כדי לקנות 580GTX) תודה רבה על העזרה וסליחה אם זה לא שייך לפה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by VooDoo3,

מה מהירות ברירת המחדל של Leadtek Ge-Force 4 Ti4400 128MB MyVivo ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Shacar2408,

שלום, אני מעוניין לקנות כ.מ חדש, התקציב שלי זה כ- 1500 שקלים. יש את הספק כוח הזה: http://ksp.co.il/?uin=16196. אני מחפש משהו בתקציב שיוכל להריץ על recommended או על ultra (לא מתכוון לעשות OC) את המשחקים החדשים BF4, AC4, WatchDogs. אשמח להמלצות, ואם אני צריך גם ספק חדש אז שיהיה בתוך התקציב. ד"א חשבתי על הכ.מ הזה http://ksp.co.il/?uin=20613 אבל הוא גרסאת OC וגם אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך תודה ויום טוב :-)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. התפריט שלי : מעבד:2.4GHz Intel Core 2 Quad Q6600 זיכרון: 800 MHz נפח 2048 יצרן OCZ דיסק קשיח:750GB 7200 RPM 32MB WD Caviar Black מסך: "24 אינץ U2410 DELL רזולוציה 1920X1200 כרטיס מסך:GIGABYTE GT 8600 256MB לוח אם: DDR 2 1600Mhz Gigabyte GA-EP43-DS3L ספק כוח: ‏Tough Power W0116 750W PFC (24pin) Thermaltake העים הכרטיס מסך 5870 ATI יחזיק את המחשב שלי בלי בעיות ? (מבחינת תאימות מעבד לוח אם ושאר החלקים ) וגם עים הכרטיס מסך ינוצל מקסימלית על ידיי המחשב שלי מבחינת ביצועים מקסימליים למישחקים כבדים (אפשר תגובה מיקצועית ) תודה לעוזרים .....

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  24. Started by haim_egm,

מקווה שזה המקום הנכון לשאול, אם לא אז נא להעביר. קניתי 3080 משומש למשחקים (רזולוצית 4K בריענון של 60 הרץ) והוא מכיל 3 יציאות DisplayPort ויציאת HDMI אחת. יש לי שני מוניטורים להם אני רוצה להתחבר ואני צריך עזרה בבחירת כבלים וחיבורים. -האם המרה בין שני הפורמטים תגרום למגבלות ו/או בעיית איכות? -בהנחה שאני מתחבר בצורה זהה בין המחשב למוניטור, מה עדיף? DisplayPort או HDMI -ישנם הבדלים בין יצרני הכבלים? אני רואה כבלים זהים ב 7 ש"ח ו 30 ש"ח. -אשמח לקבל המלצה על כבלים טובים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.