כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הי אני מחפש כרטיס מסך בטווח המחירים הזה 1000 ש"ח. מעט גמיש כלפי מעלה. בעיקר חשוב לי עבודת עריכה בפוטושופ ועריכת וידאו, אבל גם גיימינג (בעיקר דברים ישנים יותר, לא הכי חדשים הרבה פחות חשוב מתחום העריכה). אני עובד על מסך 1440p ומשתמש בDisplayPort אם זה נתון רלוונטי. אני לא נעול ספציפית על nvidia או AMD אשמח לקבל את חוות דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס AGP ב-1000-1200 שקלים. מה אתם מציעים? תודה, עדי.
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ATHLON 3200 64BIT, אני מאמין שאם משווים אותו לPENTIUM אז הוא רץ ב2.0GHZ. אני אוהב משחקים כמו OBLIVION החדש ומשחקי אימה כמו OBSCURE 2 וכו'. כמובן שגם CRYSIS הייתי רוצה לשחק אבל, אתם יודעים, יש גבול אני מנסה להבין איזה כרטיס מסך מספיק לי בשביל המשחקים הללו. ששיחקתיב OBLIVION, שיחקתי על המחשב הזה עם Gefore 6200. הורדתי את הכל הכי מעט שיש וזה זז בקושי, אבל סביר מינוס בשביל לשחק. לעומת זאת, שיחקתי בPREY גם ברזולוציה הכי נמוכה שאפשר וזה הגיע למצב של נראה לי 15FPS לפי דעתי. זוועתי לחלוטין. איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1000 ש"ח? אני יודע שיש ביקורות אבל אני מעדיף לשמוע בן אדם ששואל שאלות ולא מה שכתוב. ראיתי השוואות בTOMS HARDWARE ולפי מה שראיתי, לא כדא…
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
חבר'ה אני מתלבט! הם עולים אותו דבר, אז מה עדיף? בבקשה רק מי שיש לו את הכרטיס או שראה אותו והתנסה בו. תודה רבה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף לסרטים, עריכת PHOTOSHOP ותוכנות בלבד?(לא למשחקים בכלל): 1. 7300GT 256MB 2. HD2400PRO 256MB שנייהם של חברת PLAIT
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום, אין לי שום צורך גרפי מלבד הרצת סרטי 1080p ופיפה על איכות בינונית-סבירה במחשב, אבקש לציין כי 4650 ו 4670 אינם נתמכים (osx86). אנא המליצו לי כרטיס במינימום מחיר. תודה רבה!! הומלץ על 9500GT DDR3 ל FIFA10, השאלה הנשאלת היא האם הנ"ל יספיק גם לרזולוצית 1920x1080 ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה אפשר למכור כזה כרטיס ביד שניה , אריזה סגורה לגמרי לא נעשה שימוש בכרטיס...
-
- 13 תגובות
- 861 צפיות
-
-
המערכת שלי : E6300 1.8MHZ 2GB RAM 667MHZ ולוח אם של אסוס יש לי כרטיס מסך מאוד ישן ואני רוצה לקנות אחד, שמעתי המלצות על 4850 HD של ATI... התקציב שלי הוא בסביבות ה900 שקל לא יותר... אני קונה מחנות TMS בקריות כי היא ממש ליד ראיתי באתר שלהם את הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/5851 המחיר קצת מדאיג אותי כי כל החברים שלו מעל 900שקל... איך הוא ? האם המאורר שלו רועש והוא מתחמם מהר ? המארז שלי גם ככה כמו תנור (לא משהו רציני אבל) ויש את הכוסון הזה http://tms.co.il/product/5780 איזה עיצוב יפה ויש אחד של GIGABYTE באותו מחיר הקירור חשוב לי, אני לא מעוניין בOC.. אני פשוט פוחד שהכרטיס יידפק לי אז איזה מהם מומלץ ? נא להתייחס לכרטיסים האלו בלבד... תודה מראש !!!!
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים , שקט , וקירור ? HD 6970 BFBC2 Edition 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E http://www.sapphiretech.com/presentation/ או GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.zotacusa.com/zotac-geforce-gtx-570-1280mb-320-bit-732mhz-3800mhz-zt-50201-10p.html או GTX570 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3685#sp כמובן המחשב מיועד לגרפיקה ומשחקים ברמה גבוהה+
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מה ההבדל בין זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3343 לזה:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3278 והאם ההבדלים משמעותיים?
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
תגידו מתי יוצא הכרטיס וואם אפשר גם מה יהיו המהירויות שלו?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר מחדש . עם כבל VGA הוא לא נכנס לpower saving והכל עובד חלק הכרטיס מסך שלי תקין בדקתי עם עוד כרטיס אחר וגם שם הוא לא עבד בהחיבור DVI הסתכלתי בהגדרות צריכת חשמל וגם שם הכל בסדר איך יוצאים ממצב זה ברשותי מסך LG FLATRON W2353V תודה מראש אלי (:
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7 גיגה הרץ זיכרון 256 לא יודע איזה(מישהו יכול להגיד לי איך בודקים) לוח אם של פנטיום ומסך רגיל של proview זה מתאים למחשב שלי?
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה עם יציאות לא דרך כרטיס מסך אלא דרך יציאה רגילה של מוניטור תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
מעניין ופותח עוד זוית נוספת על התחום, שלא תמיד אנו ערים לה: כמו מדוע עד עתה נוידיאה עדיין מייצרת את המאיצים הגראפיים שלה בליטוגרפיה מיושנת יחסית של 12nm בעוד ש- AMD כבר שנה רוכבת על 7nm. מדובר במצב כזה בו AMD (ועוד כמה חברות בתעשיית השבבים כמו אפל למשל), קנו את כל הקצאת היצור הזמינה ב- 7nm אצל TSMC, מצב שהוביל לכך שלא נותרה הקצאה זמינה לנוידיאה בסבב הנוכחי. אז איך נוידיאה מטפלת בסיטואציה ? תחילה היא מחפשת חלופות אצל יצרני שבבים נוספים, כמו למשל אצל סמסונג. וסוגרת מולה חוזה להקצאה על 7nm שככל הנראה שם ייוצר הדור מאיצים הבא שלה - זה שיושק על פי ההדלפות הטריות כבר בחודש מאי הנוכחי. אבל, אחרי שהיא חטפה את המכה הזו, שאין לה הקצא…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה אני יכול להסיג כאן באר בדיוק את אותו כרטיס שעם עדכון ביוס הופך ל x800 XT ושיהיה של חברת ATI בלי חברות צד שלישי
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי אני עומד לבנות מערכת חדשה סביב i7 יש לי היום כרטיס מסך SAPPHRE HD4870 שהייתי שמח לשמור עליו אבל הבעיה היא שהוא בזבזני מאוד בהספק בזמן IDLE ולכן מחמם לי מאוד את המחשב והשולחן. לכן אני מתכוון למכור אותו ולקנות אחר למחשב החדש. השימושים העקריים במחשב הם עריכת תמונות - פוטושופ, ועריכת וידאו - פרימייר. אני משחק מעט מאוד אבל הייתי רוצה לשמור על האפשרות לשחק מדי פעם. לכן אני צריך כרטיס עם ביצועים בינוניים. אני מתכוון לקחת לוח אם עם Z68 שכולל טכנולוגיית VIRTU שמעבירה את הכרטיס הגרפי ל IDLE כשלא נדרש כוח עיבוד גרפי. טכנולוגיה זו לא תעזור במקרה של ה 4870 בגלל הצריכה הגבוה ב IDLE לכן אני מתכנן להחליף אותו. דרישות מהכרטיס: חסכוני בהספק ב IDLE מחיר סביבות 500 (אשמח שיהיה פחות) ביצו…
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כי לפי מה שהבנתי הביצועים של ה 64MB יותר טובים האם זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה שהוא benckmark שבדק ביצועים על אותו סוג של כרטיסים עם זכרון 128 ולחילופין 256. האם יש משחקים ש-128 ו256 אין בינהם הבדלי ביצועים ומהו ההבדל? האם הוא כמה פריימים בודדים או ירידה חדה בביצועים? בהתחשב במשחקים כגון far cry, half life2 , f.e.a.r , doom3.
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו , כדאי לי? זה מסך טוב? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש אפשרות בדור הנוכחי או ידיעה בדור הבא (של AMD ) על שילוב 2 כרטיסי מסך לגיימינג או רינדור (וסורי על הבורות אבל אם אני מחבר 2 כרטיסי מסך של AMD או NVIDIA בלי SLI או NVLINK האם 2 יעבדו או רק אחד? אני שואל בעיקר לצורכי רינדור) תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
אנשים מה קורה עם הרעיון של המכתב משותף ל ATI? משהו מתקדם? אני כבר נמאס לי מזה ואני רוצה כבר להחליף אותו.. ההסבתברות שישימו על המכתב שאני אשלח לבד היא נמוכה.. עכשיו אני חושב שיש באשכול למעלה מספיק אנשים שכתבו שיש להם עם זה בעיה.. אפשר לכתוב מכתב ושכל אחד שיש לו משהו להוסיף יוסיף, עם כל השמות של האנשים שבאשכול למעלה, ושכל אחד מהאנשים האלה (כמה שיותר) ישלח הוא בעצמו כמה שיותר עותקים לחברה - פקס - אימייל - מכתב דואר ושאלת המאה: אם ה 1950X שלי לא תקין, אז איזה דגם של 1950X לא עושה בעיות? אני בכל מקרה רוצה לפנות לחנות שממנה קניתי בנפרד, לנסות לעשות את זה ככה, אבל גם אם יסדרו לי את זה, אני עדיין אעזור כאן למי שתקעו אותו (עד כמה שאני אוכל כמובן, בכל זאת, כל בנאדם נוסף תור…
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך PCI-E באזור 700 ש"ח ליישומים גרפיים כבדים יחסית ובחלקם יש רינדור בזמן אמת. לדוגמא: AutoCAD, Rhino, SolidWorks, ArcGIS, PhotoShope... המחשב לא אמור לשמש כמכונת משחקים אלא כמחשב ביתי עם יכולות גראפיות גבוהות. הפלטפורמה עליה מורכב הכרטיס היא: AMD 64 3500 Gygabyte Ga-K8NF Ultra Twinmos 1024 MB DDR 400 ברור לי שזהו תקציב נמוך יחסית לכרטיס גראפי אבל... זה מה יש. אם תוכלו להתייחס גם ל- Ati X1600 זה יהיה מצוין. אשמח לשמוע המלצות על כרטיסים אפשריים והם יכולים להיות גם יותר זולים מתקרת התקציב במידה ואין משמעות לשיפור הגראפי. בנוסף, אם יש למישהו ידע לגבי הפיכת כרטיסים של Nvidia לתואם Quadro FX יהיה לי מעניין לשמוע... באותה הזדמנות, אני מ…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
סתכלו מה מצאתי בפורום של גיימר, שאחד אמר: Dear Customer, Thank you for contacting ATI Technical Support. Radeon 9xxx Specifications The Radeon 9000 series (Radeon 9000 Pro and Radeon 9700) will run on Win XP, Win 2000 and Win Me. It will not work in Windows 98/se/95/NT, therefore there will be no driver support for these operating systems. לידיעה המלאה לחצו פה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי שאלתי היא כזו בכל פעם שאני מנסה לסנכרן בין הטלוויזיה למחשב , כצג שני כמובן, מסך המחשב שלי הופך שחור , אין צג בטלוויזיה , ואני מצליחה להפוך מצב רק אחרי שאני עולה ב- safe mode ועושה system retore. מספר נתונים: מחשב חדש מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט המצב של מחשב ומסך tv עבד בעבר ופתאום השתבש התקנתי דרייבר מחדש , לא עוזר המחשב כן מזהה את הtv אשמח לכל עצה אפשרית
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-