כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
זה המפרט שאני חושב עליו כאשר השימושים הם פוטושופ (לא מקצועי), משחקים, סרטים וכו' מעבדי אינטל Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray (ה2300 עולה 60 שקל פחות אז עדיף כבר את זה, לא?) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-D2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות DDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסך Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים CoolerMaster CM Storm Scout Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) מחירון עבודות …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסתבר שבגלל שיצרנים עשו OC ל7900GT, היו הרבה החזרות. עכשיו הם יאסרו על יצרנים למכור 8800 עם OC מהקופסה http://www.winbeta.org/comments.php?id=5147&catid=1
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי רצה לקנות כרטיס מסך חדש, המוכר ניסה לדחוף לו GF5500 ב 500 ש"ח... אני המלצתי לו על 6800LE ב 600 ש"ח. מוכר בחנות אחרת המליץ לו להמנע מכל מה שכתוב עליו LE והציע לו 7300GT עם 512MB ב 800 ש"ח. המחשב שלו די חלש..P4 2.6 עם 768MB RAM. ובכלל האם יש תועלת בכרטיס מסך חלש(יחסית) עם 512MB? אני כבר מבולבל לגמרי...נעזרתי בת'רד של הכרטיסים המומלצים אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית. ואני צריך תשובה כזו. החבר הזה משגע אותי כבר שבוע תודה מראש ליועצים אוהד
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי HD 4550,הכרטיס מסך מריץ כמה משחקים עם תקיעות כמו Crysis וArma 2. אני הולך לקנות כרטיס נטען [חד פעמי] ולשים שם סכום הגיוני שיספיק לקנות איתו כרטיס מסך,אני לא הולך לקנות בארץ [מכירים גבוהים]. אילו חנויות הכי מומלצות כדי לקנות כרטיסי מסך? סכום של עד איזה 80-90 דולר,חריגה ב10 דולר
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חברה דרגו את החברות הבאות מבחינת אמינות טיב ואיכות ... ASUS GIGABYTE POWER COLOR SAPPHIRE MSI ולמה אני מבקש את זה... אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל הפעם אני רוצה כרטיס מקצועי וחזק, כזה שיריץ בכיף כל משחק שיש היום באיכות הטובה ביותר ובלי בעיות! התקציב שלי הוא 3000 ש"ח אשמח מאוד שתדרגו לי אותם כדי שאוכל לדעת איפה להתחיל, לפני שאני בוחר איזה צ'יפ אני רוצה לדעת מה החברה האמינה והטובה ביותר מבין אלו.. נ.ב מפרט המחשב שלי הוא: intel pentium 4 2.66MHz 512MB INTEL 845 תודה
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס GTX1060 3G בקרוב וכול יום שעובר עוד דגמים נעלמים מהמדפים אני יודע שיש את כול הקטע עם המינרים עכשיו אבל זה לא ניראה לי הסיבה שהם מורידים את הדגמים לגמרי מהאתר שלהם הגיוני שאין להם במלאי אבל להוריד לגמרי את הדגם ולא לתת אפשרות אפילו להזמין ? מישהו יכול לעזור ???
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה! אני צריך בבקשה עזרה, אם משהו יודע איפה אפשר להשיג ואם קיים בכלל מתאם בין יציאת ה agp של הכרטיס מסך במחשב נייד ל rca או s video . זה מאוד דחוף לי אז בבקשה תעזרו אם למשהו יש פתרון אחר אשמח מאוד לשמוע. תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מרוצה מהמסך שיש לי עכשיו של MAG 17 אינץ 770T שהוא ענתיקה..ואני צריך עוד מסך שאולי אני יקנה למחשב החדש
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את הכיסוי של גוף הקירור מכרטיס המסך שלי, הוא מדגם 8800GT של BFG.. יש איזה מדריך או סרטון איך עושים את זה? לא את כל גוף הקירור, אני לא רוצה להחליף אותו, אלא רק לנקות אותו מתחת לכיסוי.. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך להודעה לגבי המחירים הזולים של כרטיסי המסך- הזול ביותר שראיתי הוא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214. א. הבנתי שiqpc היא חנות מוכרת כבר ואין איתה בעיות, נכון? ב. מה לגבי Albatron- חברה מוכרת? היא בסדר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - משחק בעיקר Call of Duty. האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא. אין העדפה לחנות מסויימת. מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: INTEL CORE i5 3470 3.2ghz לוח אם: Intel - DH67CL זיכרון: 8g 1333mhz כרטיס מסך נוכחי: GEFORCE 8800GT מארז: (חפשו על המארז עצמו חברה ודגם. אם אתם לא יודעים מהו המארז שלכם, נסו לחפש מדבקה, לבדוק את מידותיו של המארז, יעזור גם אם תציינו מתי והיכן נקנה המארז. אפשר גם לצלם אותו). ספק כוח: 500W בסופו של דבר אני מעוניין בכרטיס מסך טוב, שיאפשר לשחק ברמת גרפיקה גבוהה אבל שהעלות לא תהיה מעל…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום פורום יקר. הרבה זמן לא הייתי פה ואני כבר לא מתמצא במה כדיי ומה לא קיצר אני שוקל להחליף ל7900GT השאלה אם זה הכרטיס שמומלץ לי נכון לעכשיו או שבכלל כדיי לי לחכות אם כל DX10 שעומד לצאת קיצר אין לי מושג התקציב שלי זה בערך 1700 שקל ראיתי ש 7900 GT נכנס לי אולי שווה משהו מבית ATI שאני קניתי את הXL הוא היה הכרטיס הכי מומלץ אחריו בא ה7800GT קיצר מה הכרטיס הכי משתלם היום
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס 8800 GTS 320MB ורציתי לדעת מה ההבדלים בין החברות השונות (מחירים, ביצועים או כל דבר) ואם יש העדפה לחברה ספציפית תודה.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בין AMD Radeon HD 6550M AMD Radeon HD 6370M ההבדלים ביניהם שאני קונה את המחשב הנייד זה 300 שקל... השאלה אם זה ממש שווה... 370 יחזיק לי משחקים על MED-HIGH?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
איך מבצעים את זה?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אפשר כמה בנצים? יש פה מלא תרדים עם תגובות מפגרות שאין לי כח לעבור על כל הדפים...לראות..."ואיי איזה כיף לך תתחדש" ואם אפשר לדעת איזה ספק כח אפשר להפעיל אותו?...יש מצב לספק כח לכרטיס מסך בנפרד...(הזה של TT)... הוא רועש??...איזה טמפ'?.? קיצור תודה לכל העונים...
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש את ההתלבטות הזאת בעיקר בין 5850 לבין 6850 למה הרבה מאוד אנשים ממליצים ללכת דווקא על ה5850 ולא על הכרטיס החדש שהוא יותר חדיש , יותר ביצועיסט , יותר קריר?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אבא שלי סיפר לי אתמול שלכל מכונית מרצדס יש בסוף אותיות שונות המראים את איכותו של הרכב,והאותיות האלה מאוד דומות לסיומי של כרטיסי המסך: XT=רמה גבוהה,בדרך כלל מאוד יקר XL=רמה גבוהה,בדרך כלל גם מאוד יקרה אך קצת מוחלשת מהXT GT=מכונית קלה,זולה וטובה וכאלה שרוצים ביצועים טובים במחיר נמוך. TD=דגם פשוט,פשוט מאוד וזול. LE=דגם זול ומאוד מוחלש משאר המכוניות הרגילות SE=דגם זול ומאוד מוחלש משאר המכוניות הרגילות
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך של עד 1400 ש"ח מתעניין בקשר ל ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO השאלה שלי אם שווה להשקיע עוד 300 שקל ולקנות את ה x1900xt 256mb או שהכרטיס הזה יעבוד לי מספיק טוב יש לי מעבד E6400 לוח אסוס P5B DELOUX ואני מחפש את הכרטיס למשחקים וקצת פוטו שופ ופלאש. תודה שי.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת 7900GT שלי, הידוע כבעייתי מסתבר, בשלבי גסיסה מתקדמים. הגסיסה מתבטאת בארטיפקטים, נקודות בתצגה, בעיות video layout אקראיות והתחממות יתר ללא שליטה. <----- ניתן לראות את המפרט שלי בצד. מה אתם ממליצים כתחליף אבל שגם לא יהווה צוואר בקבוק למערכת שלי. אני לא מתכוון לשדרג עוד בזמן הקרוב ורוב הסיכויים שהמחשב שלי ילך לאח הקטן שלי בעתיד לכן אין צורך להתחשב ב"אופציות עתידיות". תודה מראש, יבגני
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!! רציתי לשאול לחוות דעתכם איזה כרטיס מסך עדיף למחשב שמתוכנן למשחקים כבדים מבין השניים הללו: 1) פעמיים: eVGA? - 7300GT 512MB TV, DVI, PCI-E? או... 2) פעם אחת: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E - כרטיסי מסך כמו שאתם רואים באפשרות הראשונה אני מחבר ללוח M שני כרטיסי מסך מחברת ABIT ובאפשרות השנייה אני מחבר כרטיס מסך אחד של חברת POWERCOLOR. חשוב מאוד לציין שהמחשב מיועד למשחקים כבדים תודה ....
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש. כרטיס גרפי GAINWARD ULTRA/1980PCX GeFoce 6600GT. אין לי תקלות והמחשב פועל היטב. כשאני פותח את הכלי event viewer תחת קטגוריה system' אני מקבל הודעת שגיאה: Event ID 7000 The Cardex service failed to start due to the following error: Cannot create a file when that file already exists. לדעתי השירות CARDEX קשור ל כרטיס הגרפי משום שחברת GAINWARD נקראה בעבר CARDEX. מה זה השירות הזה? מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כרטיסי מסך? ABIT כמות X600-XT 128MB DVI PCI-E 1 1 ?RADEON 9600XT DVI 256MB? כרטיסי מסך? Chaintech כמות GF FX5600 256MB AGPx8,TV,DVI 1 כרטיסי מסך? ASUS כמות RADEON 9600XT VIVO,DVI 128MB 1 כרטיסי מסך? MSI כמות RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות RADEON 9600XT TV,DVI 256MB 1 כרטיסי מסך? ATI כמות RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים את הכרטיס הזה והתקנתי את דרייבר הכי חדש שמצאתי באתר של NVIDIA הגירסה שלו 81.85 הבעיה שכל כמה זמן אני מקבל מסך כחול שמפנה לNV4_DISP.DLL למישהו יש רעיון מה קורה נ.ב. (באטלפילד 2 לא מסכים לעלות)
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-