כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכם אני זקוק לדריבר הכי עדכני לכרטיס מסך RADEON 9200 אני משתמש ב XP תודה רבה לכם מתן
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
השאילו לי את הכרטיס הזה לבדיקה - אני יודע שהביצועים שלו חלשים אך השאלה שלי היא איך הוא לעומת GEFORCE FX 5200 128 MB 64 BIT האם הוא חזק או חלש יותר והאם התמיכה של ה 5200 ב DX9 מהווה איזשהוא ייתרון על ה 9200?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אנשים יקרים, זקוק לעזרתכם בדחיפות. לפני כשנתיים קניתי Radeon 9200 Vivo של חברת Gigabyte. הכרטיס הוא GV-92128VH. לצערי הרב, בבאנדל לא היה כלול כבל VIVO (עם 9 פינים) ולא ניתן היה להשיג כזה בארץ (תאמינו לי, חיפשתי הרבה זמן ובכל החנויות...). בקיצור, הצלחתי לרכוש כבל כזה ב-EBAY סופסוף , ואני מת ללכוד וידאו אבל משום מה, אני תמיד מקבל הודעה שאין דרייבר מתאים. חיפשתי בפורומים, באתרים, ניסיתי להתקין המון סוגי דרייברים (רגילים ו- וגם שילובים של דרייברים רגילים עם WDM מוקדמים או מאוחרים יותר) וכלום. הורדתי דרייברים מהאתר של ATI, את הדרייברים מעמוד המוצר באתר של ג'יגהבייט, התקנתי חזרה את הדרייברים מהדיסק התקנה שקיבלתי עם הכרטיס בעת הקנייה ונאדה. אין כלום. לא מזהה את ה VIDEO I…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס radeon 9200se יש לו יציאה ל-svidou. קניתי חוט s.v חברתי לטלוויזה ליצאת s/v ולא רואים כולם רציתי לשאול מה צריך כדי לחברת את הטלוויזה למחשב???
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי כרטיס CLUB3D 9200VIVO. חיברתי את הטלויזיה לכרטיס בחיבור SVIDEO, ועליתי על שתי בעיות משונות שאני לא מוצא איפה אפשר בדיוק לסדר אותן, אם בכלל - 1. כשאני מדליק את המחשב או עושה RESTART בזמן שגם הטלויזיה מחוברת, הוא אוטומטית מציג את התמונה גם על המסך הרגיל וגם על הטלויזיה, אבל על מסך המחשב הוא כנראה עובד עם REFRESH RATE לא נכון ומעוות את התמונה - היא מאד קטנה, ועם נטיה רצינית ימינה, כשחלק מהתמונה מחוץ למסך. ברגע שוינדוס עולה, העסק מסתדר לפי ההגדרות בדרייבר והכל בסדר. יש דרך להגדיר לו לא להתייחס בכלל ליציאה של הטלויזיה בזמן RESTART? או לחילופין להגדיר לו DEFAULT REFRESH RATE או משהו דומה? 2. כדי לראות וידאו על הטלויזיה, אני מגדיר בדרייברים מצב CLONE, ומגדיר לו ב"חפיפה" מצ…
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי , מה דעתך על ה-9250? היכן ניתן להשיג ומהו מחירו? יש הבדל רציני בין ה-9200 ל-9250? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איזה כרטיס לדעתכם(או לפי נתונים כמובן) יותר טוב מבחינה טכנית וביצועית? וכשאני מדבר על ה9500 אני מתכוון ללא המודינג והפיכתו ל9700(מה שלא עובד בכל כרטיסי ה9500).....\ בתודה מראש שי.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
http://www.allstarshop.com/shop/product.asp?pid=6164&sid=LURUEUWUQU2Q8J47FVMCR6H4Q1V3D71A#warranty מי שמבין שיסתכל פה על הכרטיס ויגיד לי אם זה זיכרון בצורת L או לא....... ואם זה לא- זה עדיין יכול להפוך ל9700? בתודה מראש שי.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
two weeks ago i posted a thread about having R9500/9700 on a bx440 board and the question was if this thing will work on such board well, since im a certified lunatic and frankly insane i had to test this theor, i dont know why and for what but i have to share my expiriance with u ppl. i got 3 boards, Ti4400, R9500pro and R9700 and run to my old abit BH6 with joy oh joy of seeing this cards operate on it after spending a month on reading every possible info about AGP 1.0, 2.0, 3.0 and alot of other tech, i got confident that this thing should work right out of the box i stuck the card in the agp slot, check everything is right and turned on the power ........... , the sc…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני חייב את העזרה שלכם דחוף... אני קונה היום מחשב חדש והחנות מחזיקה את הכרטיס הנ"ל רק של ספיר ותמורת 1280 אני התכוונתי לקנות מקורי של ATI אבל כל חנות אחרת מספקת אותו רק עוד שבועיים... מה אתם אומרים להתפשר עליו או שאין בכלל הבדל?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי בקשה האם הראדיון 9500 פרו שווה משהו? אני מעוניין אולי לקנות אותו מיד שניה במחיר זול ורציתי חוות דעת. הוא עובר על ביצועי 9550,9600,9600P יש לו 8 צינורות עיבוד ולכן כנראה גם יעבור על 9600 אקס טי..נכון? בכל מקרה בעזרת אובר קלוק קטן הוא ישתווה ל 9600 אקס טי במהירויות שעון. ובגלל שיש לו 4 מנועים גאומטרים ו8 צינורות הוא יעבור תאקס טי? וגם באיזה רמה הוא לעומת ה6200 עם 8 צינורות (עי פתיחתם)? http://www.ati.com/products/radeon9500/radeon9500pro/specs.html
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הלינק.... http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1756 ויש שם שני כרטיסים RADEON 9500PRO ו RADEON 9500PRO FINAL יש למישהוא מוסג מה זה הפיינל הזה??? זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
איפה בארץ אפשר לקנות את הכרטיס(לא משנה החברה ATI HERC GIGA) בפחות מ 1300ש"ח תודה צרפו לינקים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מתחיל כחה... יש לי ראדאון 9500 פרו , כרטיס חבל על הזמן אבל הבעיה היחידה שלו שהוא לא מזהה את הטלויזיה שלי זאת אומרת שאני צריך לסמן: FORCE DEDECTION ON MY TV ורק אז אני רואה תצוגה על הטלויזיה אחלה איכות חוץ מדבר אחד: אני לא יכול לראות סרטים . אני מפעיל סרט, במחשב אני רואה אותו אבל בטלויזיה אני רואה מסך שחור זאת בגלל שדיספלי 2 הוא לא אטצ' ולא פרימרי כי אני לא יכול לבחור אותו כי מבחינת המחשב הוא כאילו לא מחובר לטלויזיה כי הכרטיס לא מזהה את הטלויזיה. הכרטיס הקודם שלי היה ראדאון 64MB והוא זיהה את הטלויזיה בלי בעיה. לחבר שלי היתה בעיה דומה עם כרטיס של NVIDIA אז הוא מישתמש בתוכנה שקוראים לה TV TOOL היא פטרה לו את כל הבעיות אבל היא תומכת רק בכרטיסי NVIDIA בלבד אם למישהוא יש …
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה ומוצלחת גייסתי מספיק כסף ואחרי התלבטויות קשות בין ה-9600 לבין ה-9500 {שניהם pro}, החלטתי לבסוף לקנות את ה-9500 פרו ולהעיף את הג'יפה 4 הזבל שיש לי כרגע. למרות שהחלטתי כבר לקנות יש לי כמה שאלות ואני מבקש מכם שתשתפו איתי פעולה כי אני יודע שדנו בכרטיס הזה המון, אבל רציתי חוות דעת ממישהו שכבר קנה את הכרטיס הזה והוא משתמש איתו ויכול לתת עליו את חוות דעתו. אז השאלות שלי הן: 1. איך הכרטיס פועל במשחקים החדשים כגון: unreal 2, gta vice, enter the matrix, postal 2 {אני יודע שהם לא כ"כ חדשים אבל רק ככה אפשר לדעת אם הכרטיס הזה יעמוד בדרישות} וכל המשחקים החדשים שיצאו לאחרונה. 2. יש בעיות נפוצות עם הכרטיס מבחינת התקינות שלו ? למשל, יש לי ספק לא יודע של איזה חברה…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
ובכן. התקנתי omega 4.2 שמבוסס על ה catalyst החדש ביותר. ביצעתי אוברקלוק להלן: 275|344 core 275|317 memory השאלה שלי.. היא האם ללא קירור מסיבי הכרטיס יחזיק מעמד והאם זה אוברקלוק מכובד? יחסית ללא קירור...
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה אני מפעיל את היציאה הכל טוב ויפה... אני רואה הכול בטלויזיה (מה שאני רואה במסך אני גם רואה בטלויזיה) חוץ מדבר אחד: סרטים. אני מפעיל נגן לא משנה איזה, הסרט פועל ואני רואה אותו במסך של המחשב אבל בטלויזיה אני רואה את הנגן אבל אני לא רואה סרט רץ בו אני רואה מסך שחור אפילו במשחקים אני רואה את המשחק בטלויזיה אבל אם יש במשחק סרט אני רואה מסך שחור שוב כאילו המחשב משדר הכל חוץ מסרטים מוזר!!!! אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך חזק יותר? Radeon 9500 Pro 128MB DDR או GeForce FX 5600P Turbo 128MB DDR ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים, עדיין מתלבט לגבי כרטיס מסך. ה-TI4800 וה-9500PRO עולים 1200 שקל בערך, וזה נראה לי סבבה. השאלה איזה מהם עדיפה למשחקים (תלת-מימד בעיקר) ואיזה דגם geforce FX גובר עליהם? עזרה בבקשה!!! ???
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דילמה... כרגע יש לי 9100 128Mb 128bit האם כדאי להחליפו, ז"א לתת אותו ולהוסיף 200 ש"ח בשביל Radeon 9500 Pro 128Mb 128bit?? או שזה ביזבוז...? ועוד משהו קטן... המערכת שלי: 2.8Ghz presscot 512ddr 400Mhz and 40Gb Hal-Life 2 ירוץ טוב על המחשב עם ה9500?
-
- 14 תגובות
- 964 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? יש איזשהם הבדלים? המחיר הוא אותו המחיר.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-