כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב לקראת CYBERPUNK, יש לי: GeForce GTX 1070 I5- 6500 חשבתי לקנות את ה3070 אבל אני לא כל כך מבין בהבדלים בין הגירסאות, וגם תוהה אם אני צריך לשדרג את הI5 למשהו אחר. ובנוסף לא לגמרי מצאתי איפה אפשר לקנות את ה3070 אז אשמח לתמיכה תודה:)
-
- 25 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס בכלל לא שווה! הוא איטי ויקר! אז מה מיוחד בו?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי במה הDirectX עוזר או יותר נכון מה התפקיד שלו ועוד משהו מה עם DirectX 10 ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם ATI +AMD מוציאים דרייברים נוספים שמתאימים ללוחות ספצייפים ובכך בעלי הלוחות מקבלים דרייבר שנותן להם יציבות ואלמנטים נוספים דוגמא אחת היא הדרייבר ללוחות ASUS עם XPRESS 3200 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/integrated-vista32 ATI Catalyst 7.11 Display Driver for Windows Vista (32 bit) - Motherboard/IGP Drivers ישנם דרייברים נוספים שמתאימים ללוחות אחרים דבר זה פותר הרבה באגים שאנשים נתקלים לאחר שהתקינו דרייבר של הכרטיס שלא מתאים ב-100% ללוח שלהם שימו לב הדרייבר הנ"ל מתאים ל-VISTA 32 !
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, ומצאתי את עצמי מתלבט בעיקר בסוגיית הכרטיס מסך. אני לא משחק הרבה במחשב, רק מדי פעם (ובמשחקים יחסית דיי ישנים...TF2 וסוגיו) לעומת זאת, דרושה הרצה חלקה לגמרי של קבצי 1080i. כמה שאלות: בפורום מפרטי מחשב המליצו לי על כרטיס ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe אבל ראיתי שאין לו HDMI אלא רק DVI. האם זה משפיע בצורה כלשהי על איכות התמונה? (כלומר, בחיבור המחשב לLCD בחיבור DVI TO HDMI) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
סוף סוף ה MAG xj 707 (אחרי 6 שנים!) מראה סימני גסיסה בדמות צבעים שמשתנים צהוב ירוק לבן (אני מקווה מאד שזה המסך בנתיים זה קרה רק פעם אחת ?) ה ת ק צ י ב 800 ש"ח גג בעיקר למשחקים FPS האופציות : SAMSUNG SyncMaster 17` 793DF Samsung 753DFX LG F700B משהו יכול לתת תשובה מהירה ? אופציה אחרת בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך של IPC...(?!) עכשיו כנראה שמישהו התקרב עם מגנט מאוד חזק למסך וערבב לו את הצבעים... הבעיה הייתה לי בעבר עם מגנטים פחות חזקים וסידרתי את זה תמיד עם degauss. ניסיתי לעשות את אותה פעולה כמו במעמים האחרונות וזה הצליח לנקות את הרוב אבל, נשארו כתמים כאלה שרואים כשיש על מסך לבן והdegauss לא מוריד אותם! מה אני יכול לעשות? ניסיתי לעשות חיפוש בפורום אבל מצאתי רק על כתמים חיצוניים. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, אני יתחיל.. תחילה רציתי לקנות גיפורס 6200 ולפתוח לו צינורות ל6600, אבל ראיתי שזה הימור ואין לי הרבה מזל אז לא כדאי לי לאחר מכן כבר בחרתי את ה6600 של גיגה בייט וכשהלכתי לחנות השתכנעתי לקנות את ה- 6600GT הזמנתי אותו אבל רק עוד יומיים שלושה אני יקבל אותו msi 6600GT 128mb vivo עכשיו השאלות, 1. הוא עלה 900 ש"ח באייבורי עם שלוש שנות אחריות, האם זה משתלם? 2. משהו יכול להביא לי קישור לכרטיס מסך עצמו, אני אפילו לא יודע איך הוא נראה, למרו שבאתר שלהם יש רק אחד והוא- http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=636 ואני לא רואה שום שום סימן ל-vivo 3. מזה vivo בכלל? מה אני יכול לעשות עם זה? 4. מהם המהרויות של הכרטיס עצמו ומהן המהירויות של הזכרונות? והא…
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1443 זה נראה דיל ממש טוב. כרטיס מומהר עם ג'יגה זכרון במחיר של כרטיסים HD4850 רגילים או מומהרים בלבד. יש למישהו REVIEW על הכרטיס? הכי מעניין אותי איך הוא מבחינת השקט.. תודה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
רוצה להקליט ממקור אנלוגי וידאו ואדיו האם לקנות כרטיס מסך התומך VIVO ולעשות זאת איתו אם אפשר האם מישהו הצליח להגיע לתוצאות נורמלית או ללכת על כרטיס מסך עם או בלי יציאת TV לא ממש חשוב ולקנות בנוסף כרטיס TV ולהקליט איתו לא מתכוון כלל לשחק במחשב אלא רק לצורך הקלטה כמו VCR אינני מיתכון להקליט מאנטנה כך שלא חייב טיונר
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי , אני קונה מחשב חדש וכמו שאתם יודעים ישנה בעיה לאחרונה עם המלאי של ה 8800GT בחנויות. המתנה של ימים עד שבועות תלוי בדגם. יש לי הזדמנות לקבל כרטיס של חברת PALIT מדגם SONIC ( אוברקלוק מהמפעל ) הנה קישור - http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=494 המחיר הוא 1200 שח שזה בין 300-500 שח הבדל מכרטיס של אסוס או ג'יגהבייט מקביל. הבעיה שאני מפחד מהחברה הזו והקירור נראה לי עלוב יחסית.. מה אתם אומרים ? כדאי ללכת על זה או לא לחסוך את ההפרש? תודה.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מישהו מכיר את האתר שעושה השוואה בתוצאות של כרטיסי מסך ב 3DMARK? היה לי אותו והוא נמחק :'(
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כרטיס : bfg 8800gt oc2. עכשיו קיבלתי מתאם מהSVDEO לשלוש שקעים [צהוב כחול אדום] אליהם חיברתי שלושה תקעים [יש תקעים משני הצדדים] וחיברתי לטלווזיה. נכנסתי לערוץ הנדרש ו...כלום! ניסתצי להגדיר דרך הפאנל של nvidia ובpreview של 15 שניות המסך של הטלווזיה מהבהב לכמה שניות ואז שוב הוא לא מראה כלום..מה עושים? תודה רבה מראש לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
אחי מתכונן לקנות כ.מסך ויש לו AGP המחיר נע בין 700-800 AGP להזכירכם.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500 GT 512mb והוא מצליח להפעיל לי משחקים על האיכות הכי נמוכה ואני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך שיאפשר לי לשחק במשחקים החדשים בטארפילד 3 קול אוף דוטי וכדומה באיכות גבוהה יותר יש לי מסך זה המסך שלי http://bebefore.com/lg-flatron-e2350t/ פרטי מערכת: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT Monitor LG E2350 (Digital) [23" LCD] (001NDLSGK072) Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Kingston 99U5429-007.A00LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM X2 ספק HEC 300AR-TF 300W מח…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD XP 2000 GIGA-BYTE GA-7VAXP DDR 3200 256 MB 80 GB 7200 HERCULES GAME THEATRE XP RADEON 9700 PRO הגעתי לתוצאה של 8050 למה? כשאני מפעיל מחדש את המחשב הוא רושם לי שיש לי מעבד 1250 ובתוכנה 3D MARK כשאני נכנס לפרטים של המעבד זה רושם לי Internal Clock:1.26 GHz Internal Clock Maximum:2.80 GHz זה אומר שיש לי מעבד 2000 אבל הוא במהירות מינימום שלו???
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי GFFX5200, איך אני יכול לחבר לו 2 מוניטורים? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתלבט בין 2 כרטיסים כבר בערך שבוע.. וזה משגע אותי.... :> שיגעתי פה אנשים בהודעות פרטיות אבל רק הסתבכתי יותר.... אז ככה הגעתי למסקנה שאני הולך על Gforce... ההתלבטות שלי היא בין XFX 6600 GT AGP - 1350 XFX 6800 NU - 1680 האם שווה לי לשלם את ההפרש בשביל עוד 4 צינורות עיבוד.. (12).. ואם יכולת לפתוח עוד 4...? והאם העובדה של 6800 יש זיכרון DDR רגיל הופכת אותו לנחות יותר....?.. הייתי רוצה לדעת עוד יתרונות וחסרונות ל2יהם... אני לא רוצה לקנות ואז להתחרט... תודה מראש... נ.ב.: בבקשה אל תמליצו לי לחכות.. אין לי סבלנות יותר
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 500 ש"ח ושמעתי על הכרטיס הזה nVIDIA GeForce 8500GT 512MB האם שווה לרכוש אותו? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם . המפרט נמצא בצד . אני מאוד רוצה לקנות את המשחק BF BC שיצא אבל אני בטוח שהוא לא יעבוד על המחשב הזה בצורה טובה . יש טעם לשדרג את הכרטיס מסך ? אני רוצה לפחות שיהיה אפשר לשחק בהגדרות בינוניות -נמוכות בלי לגים . עד כמה יהיה הבדל בין הרטיס מסך שיש לי לכרטיס מסך אחר עד 350 שקל ? המשחק האחרון "החדש" ששיחקתי זה COD5 בLOW ועדיין היו לי לגים בו . תודה .
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם זה יכול להיות שב 3d mark ב-nature ה-fps שלי היגע ל80 בלי שום מאמץ? האם זה יכול להיות מהדרביר החדש של nvidia?
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1332259 אם משהו מכיר משהו יותר טוב ועד 200 ש"ח אשמח אם הוא יציג קישור אליו
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה זה הולך, פתחתי כבר 2 תרד'ים על מחשב בתקציב של עד 6-7K. רבים המליצו לי על 8800GT של ASUS, לפי מה שהבנתי הכרטיס מצויין אבל גם שמעתי שהוא ממש ממש מתחמם ובגלל זה אני נמנע מרכישה של הכרטיס הזה. כעת יש לי 2 אופציות, 1.לקנות 8800GTS G92, אבל אני צריך לדעת בבירור, יש לו גרסאות OC גבוהות? ואם כן הוא מתפקד טוב בOC? 2.לקנות מערך CF של 2 HD3870, הבנתי שהQ6600 עושה צוואר בקבוק. וזכור לי שמישהו אמר שעם OC למעבד אפשר למחוק אותו..אם כן אז אני מבקש המלצה לקירור מתאים לOC שימחק את הצוואר בקבוק. ופשוט עושים OC למעבד דרך הביוס? אני באמת נואש כבר, יש לי הרבה כסף שאני לא רוצה להצטער שזרקתי אחר כך(אולי זה לא לעניין אבל אני חייב לומר עבדתי מאוד קשה בשבילו.) לכן אני אשמח למי שיעזור לי. ליל…
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי 9200PROVIVO של GIGACUBE הבעיה איתו היא שהVIVO מוכן לעבוד רק עם סט דריברים 3.6. אם אני מתקין סט יותר חדש הוא לא מוכן לטעון את התוכנה של הVIVO. הוא מודיע בפתיחה של התוכנה שיש איזו בעיה, עושה טסט למערכת, אומר שכל החומרה מתאימה ועדיין לא טוען אותה. למישהו יש מושג איך אפשר לגרום ל VIVO לעבוד עם דרייברים חדשים? בקשר להמלצה לכרטיס חדש. אני מעוניין לקנות כרטיס שיצליח להזיז משחקים חדשים. התקציב הוא בסביבות ¤1500 עם אפשרות חריגה למשהו שבאמת שווה את זה.חייב להיות AGP (לוח ASUS P4P800 DELUX). העדפה אישית היא ATI עם VIVO. אין לי בעיה להזמין מחו"ל ואני אפילו מעדיף כי זה יוצא הרבה יותר כרטיס בפחות כסף. שמתי עין על X800 PRO VIVO (כזה למשל). יש מקומות שאפשר לקנות אותו בתקציב …
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-