כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
החלפתי לכרטיס מסך יד שניה: powercolor hd 2400 pro 256mb gddr2 dx10 AGP hd tv dvi הורדתי דרייברים מאתר powercolor לאחר ההתקנה הוא אמנם מזהה את הכרטיס אך מזהה גם 2 מסכי מחשב משום מה. ובעייה נוספת היא הריצוד ברקע לבן בלבד גם על MHZ גבוה(בכרטיס מסך קודם בעייה כזו לא הייתה) יש מה לעשות? אולי הורדתי דרייבר לא נוכן?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את שלושתם איזה מהם הכי מומלץ? (בשביל משחקים בעיקר)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפני כ-3 שנים מחשב שאז הוא היה מחשב גיימר-על....כיום הוא אפילו קצת פחות מהממוצע... יש לי מעבד QUAD CORE Q6600 (לדעתי הוא ממש טוב, עד היום לא הצלחתי לנצל אותו עד הסוף) זיכרון 4GB DDR2 1000MHZ כרטיס מסך NVIDIA 8800 ULTRA ספק כוח HEC 450W כרטיס קול CREATIVE X-FI PRO GAMER כרגע יש לי מסך 19" אבל אני קונה מסך חדש 22-24 אינץ' LED FHD בימים האלה הכרטיס מסך צולע, ואני שוקל לקנות חדש....התקציב עד 2000 שקלים, והנטייה שלי היא לקנות NVIDIA דווקא ולא ATI משום שאני רגיל אליהם ואני מאז ומתמיד הייתי קונה רק GEFORCE... אני מתלבט כרגע בין 3 כרטיסים...או 470GTX של חברת GEGABYTE בגרסת SUPER OVERCLOCK או 470GTX משופר של GEGABYTE או 460GTX בגירסה של OC לא יודע של איזה …
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
מצגת חדשה מעניקה לנו עוד פרטים על ליבות ה-Polaris 10 וה-Polaris 11, אשר נחושות ליצור מהפך ביחסי העלות-תועלת של שוק העיבוד הגראפי לא יהיה זה מוגזם לטעון כי AMD מתקשה כבר שנים להתחרות עם NVIDIA בצורה ממשית ברמה הטכנולוגית, ונראה שגם במפתחת השבבים הפנימו את המצב במידה מסויימת – והחליטו לשנות את חוקי המשחק בדור החדש, עם פנייה לשוק האולטרה-מיינסטרים תחילה, במחירים שאמורים לגרום ל-NVIDIA להאדים מבושה בהשוואה ישירה. את השמות Radeon RX 460, Radeon RX 470 ו-Radeon RX 480 אנחנו כבר מכירים, וכעת אנחנו גם מקבלים אישור לכך שליבת ה-Polaris 10 אכן תכיל 36 אשכולות עיבוד, עם 2,304 יחידות עיבוד בסך הכל (מה שתוכלו למצוא ב-RX 480) – בעוד שליבת ה-Polaris 11 הצנועה תכיל 16 אשכולות עי…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש עצתכם לגבי המסך הבא: ViewSonic CRT 19" P97+SB - PROFESSIONAL SERIES - BLACK http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=3284 המסך עצמו מציג נתונים יפים מאוד ואני מעוניין בו למטרת הקמת מערכת קולנוע ביתי פשוטה בחדר. כמו כן, האם ניתן לרכוש את המסך ישירות מהיבואן ?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
היי אני מתעניים בקניית כרטיס מסך...ואחד הכרטיסים הוא SAPPHIRE RADEON X850XT PE 256MB 256BIT PCI-E אז בכללי איך הכרטיסים שלהם??ואיך הקירור בכרטיס? זה קירור אחר? איזה קירור? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות כ. מסך 8800GT\GTS. רציתי לדעת אם המחשב שלי מתאים, שלא סתם יווצר לי צוואר-בקבוק. Pentium D 975 2.80GHz. Intel Bad Axe 975 XBXLKR 1066MHz. 2GB RAM DDR2, 667MHz. X1650Pro, 256MB. ATX 300W. תהיה בעיה עם הספק, לא?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי.... ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב למשחקים? nVIDIA GeForce 8600GT 256MB או nVIDIA GeForce 7600GT 256MB תודה לכולם!!!!
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס הזה: Gainward Ultra/2100 6800 AGP לא הבנתי בדיוק מהדגם איזה כרטיס זה, זה 6800ULTRA או שהULTRA בדגם לא קשור וזה דגם אחר בסדרה? בכל אופן, אם אפשר למצוא (אני לא מצאתי) השוואה שתראה את ההפרשים בינו לבין 9600XT אשמח לקבל אותה. ואם אין השוואה אז אשמח שתגידו לי בכמה ההפרש בינהם משמעותי. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 11:37:56 נ.ב.תוספת קטנה, אחת הסיבות לשדרוג הכרטיס (העיקרית בעצם) היא שהתחדשתי במסך דל 2007FP ומשחקים ברזולוציית 600*800 שהיו נראים בסדר על הCRT הישן פשוט כבר לא נראים טוב על המסך החדש וצריך להעלות בקצת את הרזולוציה כדי שהמשחקים יראו בצורה סבירה. הכרטיס שאני מחפש הוא משהו שיספק לי ביצועים שעולים בלא הרבה מעל ה9600XT שלי אבל יהיה חזק …
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4 שנים. לפני כמה חודשים, נשרף לי הכרטיס מסך... ומאז המסך מחובר לכרטיס הבנוי על הלוח אם. רואים די חרא, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ לי משחקים כמו שצריך. הבעיה שאני די בטוח שאין לי PCI-E, יש AGP. אני רק לא יודע אם זה X4 או X8... איך אני בודק? אגב, המעבד זה פנטיום 4 2.4GHZ וג'יגה זיכרון פנימי. לוח אם אני לא יודע איזה דגם... אז אני צריך לדעת איזה סוג AGP, וגם המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המערכת שלי. תקציב: 600 שח. תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
E2180 2GHz @ 2.6GHz HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 1GB Kingston x2 667@800Mhz WD 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II משקף ?
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לאחרונה הבחנתי במסך הזה: http://www.iiyama.co.uk/default.asp?SID=&NAV=236&DOC=0&PAGE=0&PARAMS=&PARAMS2=0&PCAT=2&PTUBE=&PROD=4229&SPCAREA= וראיתי שיש לו תכונות די טובות יחסית למחירו (מפנדה): 1780 ש"ח. רציתי לדעת, האם מישהו התנסה איתו והאם הוא שווה משהו, למקרה שאני ארכוש אותו, על מנת לא לבזבז כסף.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך מסוג 7300 gt של ניוודה המחשב שלי הוא amd אטלון 3000+ לוח גיגביט 2גיגה ראם 360 גיגה הרדיסק מארז של hec וספק שלהם 350 יש לי קצת בעיות במשחק Test drive האם הכרטיס מסך הזה אמור לסחוב טוב את המשחק הזה? איזה דריבר הכי כדאי להתקין בשביל הכרטיס שלי? תודה לעוזרים אבי
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
השאלה עולה בשל העובדה שתיקיית כרטיס המסך יושבת על הכונן הראשי שהוא SSD ואני נמנע מלהתקין בכונן הזה כל מה שאינו נחוץ והכרחי. וכשאני רואה בעידכון האחרון המופיע בממשק של אנווידיה את הפרטים הבאים: א. שהעידכון יסייע לי לחוות חוויות בווירוטל ריאליטי - אין לי ב. תומך במשחקים מסויימים - שאין לי ג. תומך בכרטיס מסך מהסדרה החדשה - שאין לי אז למה להוריד ? או שבכל מקרה תמיד להוריד ולהתקין כל עידכון. ובכלל אשמח על הסבר ממי שמבין ויודע: איך עובדים העידכונים הללו ? אם איני מוריד עידכון שיוצא עתה, בחודש הבא שיצא עידכון נוסף אחר ויהיה אקטואלי לגבי, כשהוריד אותו ירד גם העידכון שלא הורדתי (שלא היה רלוונטי, הנ"ל) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
גולשי פורום "תצוגה וגרפיקה" שלום רב, בעקבות חידושו של FAQ הפורום, פתחנו דיון זה על מנת שהגולשים (שהם קהל היעד של הFAQ) יגיבו על תוכנו ואופן הצגתו. אם יש לכם הערה כלשהי בנוגע לFAQ נשמח אם תפרסמו אותה בדיון, יחד זה עם פירוט של מיקום הבעיה בFAQ (מספר השאלה), מה הבעיה ומה התיקון. ננצל במה זו ונציין כי גולשים המעוניינים לכתוב מדריכים ו/או שאלות ותשובות הקשורות לפורום (בציון קרדיט מתאים כמובן), מוזמנים לפנות לאחד מאחראי הפורום בפרטי. תודה רבה על שיתוף הפעולה, אחראי פורום "תצוגה וגרפיקה"
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן! אז ככה... אני הבעלים של מסך שפורפרת 17אינץ', ואני מעוניין לרכוש מסך חדש בגודל "22 (אולי ה2209WA של DELL אבל לא סגור סופית). עד היום הסתדרתי עם ה1800, כי שיחקתי ברזולוציה של 1024X726 - למרות שעל משחקים כמו CRYSIS וויתרתי מראש. הקפיצה לרזולוציה גבוהה יותר תהווה בעיה לכרטיס הנוכחי, מה גם ששידרוג ל4770 נראה לי מאוד מושך נוכח המחיר האטרקטיבי והשיפור בביצועים. הדבר היחיד שמפחיד אותי היא האפשרות שהמעבד יהווה צוואר בקבוק. מה גם ששידרוגו בלתי אפשרי אם הבנתי נכון עקב הלוח אם (ובכל מקרה, גם אם כן היה אפשרי - זה נראה לי הוצאה גדולה מידי... מסך, כ.מסך, מעבד... זה כבר כמעט מחשב חדש בהתחשב במחירי שאר הרכיבים). האם הפחד שלי מבוסס? נראה לי שכרטיסים יותר חזקים מה4770 הם בכלל OVERKIL…
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
למחשב ישן ונחמד- P4 2.8 1GB הX800GTO הוא הקנייה הכי מומלצת במקרה הזה, או שיש כרטיסים עדיפים \ שכדאי לשקול?
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי היום קניתי כרטיס MSI 4850 OC , לא זוכר היכן ראיתי בפורום את ההורדה (בערך 95 מגה) בנתיים אני מריץ משחקים כבדים על מקסימום הגדרות ועוד שיש לי מעבד AMD3800 וזיכרון DDR1 אני מרוצה מאוד , אני רואה שיפור ניכר בין הכרטיס שהיה לי (נשרף בהפסקות חשמל) NVIDIA 7600GT. תודה רוני
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המחיר 600 ש"ח ל-WinFast PX7600GS TD256M לא זול מידי ??? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3252
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי טוב, אז הבעיה היא כמו בכותרת, כ. מסך עם צ'יפ ATI RADEON X550, וכרטיס טלוויזיה LIFE VIEW מתנגשים הכ. טלוויזיה לא עובד, התוכנה כותבת שהיא לא מזהה כרטיס, ובמנהל ההתקנים הוא מופיע בתקלה שאין מספיק משאבי מערכת (???) מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בעוד חודש (אולי פחות, אולי יותר, תלוי במגמות המחירים וכו'), החלקים לגביהם אני צריך ייעוץ הם לוח האם וכרטיס המסך. לגבי כרטיס המסך: SAPPHIRE 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 795 ש"ח ZOTAC 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 710 ש"ח ZOTAC 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 850 ש"ח שלושתם בערך באותו מחיר, מה אתם חושבים שעדיף לי לקחת? גם בהתחשב בהשוואות שקראתם וגם ניסיון אישי (פליטת חום, רעש, דרייברים וכו') תודה לכל מי שעוזר..
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
עדכון: בהמשך לדיון שהתחלתי בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481890.0 הסתפקתי אם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח בכ.מסך או שזה לא ישפיע הרבה המפרט שהזמנתי הוא: מארז: EZCOOL עם USB קידמי ללא ספק ספק כח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN החלפתי לספק של HEC 500W לוח אם: GA-H55M-UD2H GIGABYTE מעבד: אינטל 3.2GHZ 4MB CORE i3-550 1156 החלפתי למעבד אינטל i5 760 זיכרון: KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ כ.מסך: Nvidia GeForce 8400GS 512MB-3 P.O.VIEW DDR3 דיסק קשיח: 500GB SATA2 32MB C.G WD צורב: GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL המחיר הסופי (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר): 2460 ש"ח השימושים במחשב יהיו: 35% לשימוש משרדי רגיל 40% לגרפיקה תיכנות ותלת מימד ו 25% למשחקים אמר…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהו הכרטיס מסך החזק ביותר שקיים לשימוש בייתי שלא זקוק למאוורר לצורך פעולה תקינה בעומס מירבי? אני מחפש כרטיס מסך חזק (VIVO) עבור HTPC עם קירור פאסיבי קטן מימדים (המארז נמוך עם חלל פנימי מוגבל) שלא חוסם חריצי הרחבה PCI. אני צריך דגם מדוייק של הכרטיס מסך (אשמח לקבל קישור מתאים) ומחיר. לגבי הקירור, אני צריך לדעת האם הקירור הפאסיבי שמגיע עם הכרטיס מספק, או שרצוי להחליף אותו לגוף קירור אחר (איזה?). בנוסף לכך, אני מעוניין לדעת האם הכרטיס מסך תומך במשחקים חדשים ובאיזה רמה. תודה מראש.
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-