כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל עדיף לא לחרוג ואני לא רוצה כרטיס של ATI אני רוצה רק של נווידיה וחשבתי על GTX460 רק שאני לא יודע של איזה חברה וזה כרטיס נטו למשחקים ושיהיה לי אופציה בעתיד לSLI ואני יהיה מעוניין בעתיד לבצע OC וזאת החנות שאני יהיה מעוניין לקנות בה http://www.ksp.co.il/ תשלום מזומן המפרט של המחשב שלי: לוח MSI מעבד Q6600 2.4 GH ספק כח 600 וואט של סי סוניק 80+ כרטיס מסך שהיה לי HD5570 ומכרתי אותו תודה לעוזרים..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך שלי מדגם LG774FT בן כ5 שנים, הוא התחיל לרעוד לפעמים, זה אומר משו? הוא עומד להשרף?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם-NEC גודל מסך : 17 TFT רזולוציה מקסימלית 1280x1024 at 60 Hz גודל נקודה 0.264 קונטרסט\חדות 450:1 בהירות 250cd/m2 זמן רענון 16ms זווית צפייה אופקית 160 מעלות זווית צפייה אנכית 145 מעלות משקל : 4.7 ק''ג עומד בתקן TCO 99, אחד התקנים המתקדמים בעולם 3 שנים אחריות עכשיו אני מביא אותו ב700 שקל חברה אני לא מבין שום דבר במסכי LCD איך המסך הזה שווה תמחיר שווה בכללי יענו איכות ראייה העם היא טובה וכל ההגדרות זמני תגובה וכל השאר אני לא מבין כלום חברה תגידו עם המסך טוב בכללי ועל תגידו לי לך על משהו אחר כי זה או זה או מסך 17 שטוח רגיל של סמסונג או מאג גם באזור ה 700 שקל
-
רכשתי השבוע את הכרטיס הנ"ל. במסך המחשב רואים הכל מצויין, אולם בזמן החיבור לטלויזיה רואים תמונה מטושטשת וקטנה. מה ניתן לעשות? איפה יש מדריך באינטרנט שיכול להנחות אותי?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה זה ? תסביר לי בבקשה בדיוק מה זה ! ומה יקרה עם אני יסמן את ה V ? http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632271290061250000-untitled.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב לכרטיס מסך הוא בסביבות ה-+-2000 שקל,או באילת בסביבות ה 1600-1800 אני חשבתי על ה gigabyte gtx 970 gaming מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף למשחקים? ולמה? לי יש LG FLATRON 775FT איך הוא? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הספקים הבאים: Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan 515 שח Seasonic X-SERIES 650W 590 שח SeaSonic 620W M12II-620 Retail 430 שח אני יודע שזה אולי יותר מידי לכרטיס מסך הנ"ל אך אני לוקח מעט אקסטרה, והשאלה שלי היא איכות לעומת מחיר. בנוסף אשמח לקבל המלצות לספקים אחרים
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס מסך בתקציב עד 1300 ש"ח חיבור AGP צריך המלצות בדחיפות
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על איזה יצרן אתם הכי ממליצים ? אני מתכוון לאחד שישאר בטווח המחירים לא כמו asus ... תציעו לי לפי הבאנדל לפי הקירור והביצועים, בבקשה. תודה רבה !
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים. ההתלבטות שלי בין פלייסישן 4 לשידרוג המחשבי האישי הגיעה לסיומה והחלטתי לשדרג את המחשב שלי עם כרטיס מסך. התקציב הנוכחי שלי כרגע הוא 1200 לכרטיס מסך וכ-300 ש"ח לספק כוח אם אני יצטרך לרכוש עבור הכרטיס. השימוש העיקרי הוא כמבון לגיימינג בהגדרות גבוהות ברזולוציה של 1920*1080 , מצפה לשחק במשחקים כמו JUST CAUSE 3 , FALLOUT 4 , FAR CRY 4 ,GTAV על הגדרות גבוהות (חלק מהמשחקים עדין לא יצאו אבל שאני יוכל לפחות לשחק אותם על HIGH אם לא על ULTRA ) ההתלבטות שלי כרגע היא בין : GIGABYTE GTX 960 2GB OC R9 285 אני רוצה לרכוש כרטיס כך שהמערכת הקיימת שלי לא תהווה צואר בקבוק עבור המעבד הגרפי , נתוני המחשב : Intel Core i5 2300 @ 2.80GHz 2x4GB G.SKill @ 1066MHZ ASUSTeK Computer INC. P…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היום לאחר שמחיר מסכי ה-LCD שווים לכל נפש וכיס הם נרכשים בהמוניהם. בכל מבחן והשוואה בין שני סוגי המסכים, ה-CRT לוקח בגדול בכל הקשור לאיכות הצפיה בסרטים (בעיקר). אישית מעדיף CRT וכמה שיותר גדול (יש לי מספיק מקום פנוי). מבחינתי, אין מקום להשוואה, CRT שולט.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי בכמה אתרים של חנויות שניתן להשיג(כביכול?) כרטיסים מסדרת הGTX700 ואפילו GTX600. אולי כמובן זה סתם מופיע באתר והם פשוט לא מחקו את זה. האם הם עדיין מיוצרים, או שמדובר בשאריות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
נניח והבאנדל הוא אותו דבר אצל שני הכרטיסים. נניח ששניהם מאותה חברה. אבל הוא 7950GX2 עולה 200 שקל יותר מה-X1950XTX. האם יהיה הבדל מורגש בין שני הכרטיסים. האם ההשקעה של ה-200 שקלים הנוספים האלה שווה, או שלא.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כבר חצי שנה את החלקים הבאים: לוח GIGABYTE P35-DS3 זכרון CORSAIR 4GB DDR2 800 מעבד E2140 ספק חלש של FOXCONN 255W בפיק שלו הוא מגיע ל-355W. מארז COMPUCASE A619 יש לי את כל שאר החלקים לבניית מחשב קומפלט אבל אין צורך שאני יציין אותם מכוון שאין להם השפעה על בחירת כרטיס מסך. את החלקים קיבלתי מחבר, החלקים לא היו בשימוש מעולם מפני שתכננתי לשדרג לספק וכרטיס מסך איכותיים אבל אין באפשרותי להשקיע סכומי כסף גדולים. ועכשיו לשאלה המרכזית איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות על מנת להנות מהמשחקים החדשים? תודה רבה מראש לכל העונים
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קצת ישן ומעט באיחור...... ע"י שידרוג BIOS קצר ניתן להפוך את כרטיסי ה Radeon 8500 לכרטיסי Radeon 9100. לפרטים נוספים ....לחצו אזהרה:פעולה זו עלולה להשמיד את כרטיס המסך שלכם וכן מסירה את האחריות !!!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 3400 שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד\ במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - Max Payne 3, משחקי Spiderman Diablo II Saints row the third Gta IV + Liberty city stories (Assassins creed (all Crysis 2 BF3 BorderLands Diablo III משחקים שקשה להריץ בקיצור.. 64BITשימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? כן לכרטיס מסך ציוד היקפי מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? מידע על המסך-http://www.tms.co.il/product/10598 האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? מידע על הרמקולים-http://ksp.co.il/…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זהו אחרי 3-4 חודשים שיש לי את ה Gainward GeForce 4 TI-4600 750/XP הלך לי הכרטיס,ככה שאני בחלונות או רואה סרטים הכל בסדר אבל שאני מתחיל משחק,מין פיקסלים וכל מיניי צבעים משונים מופיעים,אני יוצע לשולחן העבודה וכל ה start menu וחלק מהייקונים מרוכים,לפעמים ריסטרט מתקן את הבעיה ולפעמים אני צריך לחבות את המחשב לאיזה דקה.. הוצאתי את הכרטיס והוא נראה בסדר,אז אמרתי יאללה בוא נהיה ממש בטוחים,הלחתי ופירמטתי את החלונות XP שלי,ועדיין אותה בעיה,ניסיתי עם הדרייברים שמגיעים עם ה XP וככה יום יום אני משתמש ב Detonator 41.09. מזל שיש לי עוד אחריות עליו,זוהי הפעם האחרונה שאני ממליץ למישהו לקנות Gainward או Geforce בכלל,יאללה Nvidia זה כבר פסה! :bash: :AR15: :AR15:
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי התקלקל... יותר נכון המאוורר שלו הפסיק לעבוד והכרטיס הגיעה לטמפ' 118 מעלות אני לא יודע אם יתקנו לי אבל למקרה שלו אני רוצה המלצה לכרטיס מסך אחר שיתאים ללוח אם שלי ולשאר הרכיבים... תקציב: 350+- מעבד: אינטל e7400 core 2 duo 3mb 2.80Gh לוח אם: של ג'יגהבייט GA-EP43-UD3L כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA 9500GT 512MB של ג'יגהבייט. - מקולקל /= ספק: JSP-TECH 450W 12CMF REAL מסך: HD REDY 22 אינץ' הביאו לי את האופציות הבאות ואני לא יודע מה עדיף ? http://tms.co.il/product/7996 או http://tms.co.il/product/8763 מה לקחת ? יש סוג אחר שכדי לי לקחת ? תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני שנה קניתי מאייבורי את הכרטיס MSI Aero 1070Ti ואני משתמש בו מאז והכל עבד יפה. לפני כמה ימים שמתי לב שהכרטיס מגיע לטמפ' המקסימום שלו (82 מעלות) ולא יורד ממנה בעת שימוש ועקב כך אני מקבל ירידות ב-FPS. נראה לכם שהכרטיס מסך התקלקל? - אני משחק תמיד בחדר עם טמפ' של 24 מעלות - אני מנקה אבק מן המארז כל שבועיים - יש לי 2 מאווררי 140 קדמיים, 1 תחתון שמספק לכ.מ אוויר טרי, 1 עליון ו-1 אחורי אשר מוציאים אוויר. - המארז הוא fractal design R5 , אני לא משתמש בכיסויים ליציאות האוויר. כל חור אפשרי פתוח. - אני משחק בעיקר DOOM ו- For Honor. משחקים ישנים ולא כאלה דורשים. - משחק על רזולוציה של 2K עריכה: גם מוגדר בפרופ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני תקוע עכשיו עם ג'יפה 4 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות 750 ש''ח אבל..... אני לא משחק במשחקים מפחידים, הנה רשימה קטנה של המשחקים שאני רוצה שיפעלו אצלי חלק וככה תמליצו לי על כרטיס מסך מתאים: nfs: mw serious sam 2 half life 2 שייצא call of duty 2 ומשחקים בסגנון הזה........אני כמעט ולא משחק במשחקי פעולה עם מנוע כבד כמו doom או f.e.a.r אז גם בזה תתחשבו. תודה!!!!!!
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני בודק בדריבר של הכרטיס מסך את הטמפ' שלו? ניסיתי בבקרת תצוגה של הנווידיה ואין שם כלום... זה שם הכרטיס GigaByte GeForce 6600GT AGP
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך של NVIDIA gt220 לאחרונה התחיל לעשות בעיות לדוגמא :המסך נהיה פתאום בצבע שחור לכמה שניות ולאחר מכן אני מקבל הודאה "מנהל הכרטיס מסך שוחזר.."(משהוא כזה..) ביצעתי בדיקת OCCT ונימצאו כ 128 שגיאות האם לממש אחריות? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו הקירור של ה295 בגרסאות הSINGLE PCB. http://wccftech.com/2011/03/22/gigabyte-gtx-590-pictuered-benchamarks-revealed/ [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי (מופיע במפרט מתחת לפרופיל שלי) מתחיל להתיישן והחלטתי לשדרג את כרטיס המסך אני מנסה לעשות לעצמי סדר קצת בעניין החיבור ללוח אם יכול להיות שזה לא הפורום המתאים, אם כן אז אבקש את סליחתכם ותעבירו אותי לאן שצריך יש לי לוח אם של msi עם החיבורים הבאים (תמונה): PCI-E x 16 - יש אחד כזה על הלוח אם PCI-E x 1 - יש שניים כאלה PCI - יש לי שלושה עכשיו אני מבין שחלק מכרטיסי המסך שיש היום בשוק הם בעלי חיבור PCI Express 2.0 (כמו למשל זה) מישהו יכול לעשות לי סדר ולהסביר לי מה יש לי ואיזה סוגי כרטיסי מסך אני יכול להרכיב (אם בכלל)? :-\ תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-