כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף למשחקים? ולמה? לי יש LG FLATRON 775FT איך הוא? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כנראה יקנה תמחשבמ ksp אז לאחר התיעצות קלה החלטתי ללכת על ה6600gt עכשיו יש ל ksp תכרטיס הזה רק תוצרת Pine אז משהו מכיר \שמע עליו איך הוא? יש כל כך הבדל בינו לבין אותו כרטיס רק חברת אחרת כמו albrton או gigabyte (כל הבעיה שלי שההורים שלי רוצים לקנות תמחשב מחנות אחת!! ) אז מחכה לתשובה תודהה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך מחשב HYUNDAI 17" LCD דגם B70A אני יכול להביא את המסך הנ"ל ב 1400 ש"ח האם כדאי? מפרט: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=759&CategoryID=326&Page=1 תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי יותר טוב מבין השניים.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסתכלתי על 2 דגמים בעתיד מחשבים של MAG אחד שטוח רק בזכוכית החיצונית, נדמה לי זה היה דגם PF והוא עלה בסביבות ה900 שקל השני היה שטוח לגמרי גם זכוכית פנימית נדמה לי דגם PD ועלה בסיבות ה1100 שקל מסכי סמסונג המליצו לי בקוסמוס על דגמי 763MB ו- 753DFX שהמחירים שלהם בסביבות ה 850-900 שקל אני לא כל כך אוהב את מסכי VIEWSONIC כי יש להם עיצוב שלא לטעמי ואני דיי יתבאס להסתכל עליהם ( עזבו אני מוזר : ) מה אתם ממליצים ומה ההבדלים בין שתי הדגמים של הסמסונג שציינתי
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די בקיא בתחום הכרטיסי מסך, אני בודק הרבה בנצמרקים קורא חדשות על הכרטיסים הבאים והכל ומבין די טוב בתחום, אבל יש לי שאלה לאנשים שיודעים קצת יותר ממני וידעו לענות לי על השאלה. בעיקרון יש לי מספיק כסף עכשיו בשביל Radeon 9800 Pro 256 Retai (2300 ש"ח +-) קיצר אני יכול לחכות עוד קצת זמן עד שיהיה לי מספק כסף בשביל 9800 XT בערך בזמן של חודש. הבעיה היא ששאר המערכת שלי היא די ישנה... יש לי לוח אם MSI 533 MHZ AGP 4X בלי Dual DDR והמעבד שלי גם הוא לא High End ולא Mid End - p4 1.8 Ghz 512 k cach. 512 Mb DDr 333 MHZ אני יכול לקנות את ה- 9800 pro 128 BULK ב- 1500 ככה שבערך נשארים לי 900 ש"ח ואז אני אוכל לקנות לוח אם חדש של -800 Fsb עם Dual DDr ו Agp8X במחיר הזה, אבל עדיין…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הכרטיס Asus V7700 Geforce 2 GTS 64MB Deluxe לעומת MSI Geforce 3 Ti200 128MB? ואיך ה MSI בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך, התקציב הוא עד 1000 ש"ח. יש לי AGP, חשבתי על 800xt של ATI אך יש לו יציאת PCI EXPRESS. לוח אם: 865PE neo2-s. על איזה כרטיס מסך כדאי ללכת בתקציב הזה? אני רוצה משהו סוס, שגם יחזיק להרבה זמן. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד הרבה בתלת מימד רנדרים עריכה גרפית בפוטושופ ורציתי לדעת האם מישהו התנסה בכרטיס המסך הספציפי הזה לאפליקציות של PHOTOSHOP +3D MAX המפרט הוא כדלהלן כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB צורב DVD 2X מסך לוח אם Gigabyte GAP35CDS3 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb-Stepping G0 דיסק קשיח 1 Western Digital 500GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD דיסק קשיח 2 Western Digital 80GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD זיכרון מחשב OCZ GOLD 667Mhz 4x1GB DDR II כרטיס מסך QUADRO FX 1400 קירור ARCATIC COOLING-
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה לשחק בMedal of Honor Airborne אבל זה פשוט בלתי אפשרי, אני מקבל מלא ארטיפקטים שלא מאפשרים לשחק (במשחק הם יותר אדומים ויש כאלה ירוקים) כמו כן, זה קורה רק במשחק הזה, ב NFS החדש לא היו שום בעיות וגם לא ב COD4 הפמרט שלי הוא - E4300, 2GB RAM, 8600GT וגרסאת הדריברים היא 169.04 אשמח לכל עזרה כי זה משחק מצויין וחבל לי להפסיק לשחק בו בגלל בעיה כזו :'(
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי HD5850 בן כשנתיים ומספר חודשים,ברצוני לשדרג כרטיס מסך למען הרצת משחקים כבדים על FPS גבוהה יותר והגדרות גבוהות יותר. המפרט שלי בצד,המסך כרגע הוא DELL 2209WA - כניראה ישודרג למסך 23-24 אינץ'. אני מחפש כרטיס מסך חדש שיביא מענה טוב בתקציב של כ1800 ש"ח(במידה ואצליח למכור את ה5850 שלי במחיר נורמלי התקציב יעלה כמובן). אשמח להצעות =)
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
<blockquote>כרגע אני עם ati 4850 רוצה ששדרג לnvidia (עדיפות שלי) לא חובה אלה עם יש משהו שזול יותר וטוב יותר מדגם nvidia! זק יותר 4850 שיש לי כיום ! תקציב גג 800שח ספק שלי 400W a30 12v enermax libert נ.ב שיריץ לי battlefield 3 כמו שצריץ!(לא מרוצה מ4850 במישחק הזה) תודה רבה לעוזרים מקווה תתנו לי תטוב יותר לתקציב שלי </blockquote>
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב מאוד חלש שעד היום מספק אותי בגלל שאני משתמש בו בעיקר לאופיס\אינטרנט. מעבד: INTEL PINTUIM 4 3.00 GHZ כרטיס מסך: NVIDIV GEFORCE 5200 ראם: 2 GB לוח אם: ASUS P5P800 תומך רק ב-AGP אם אני לא טועה. היום, קניתי מסך חדש (DELL U2331H 23) שהוא מדהים ד"א , ועכשיו אני גם ארצה לשחק משחקים קלים ולראות סרטי HD. אין לי מספיק כסף לקנות מחשב חדש כרגע, כך שחשבתי אולי עם שדרוג קל אני אוכל להנות לפחות ממשחקים שלא דורשים משאבים גדולים מאוד. סרטי HD רצים לי דווקא, אבל מקרטעים קצת. ומשחקים אני מתכוון לאסטרטגיה קלים - דוגמא רד אלרט החדשים, WC3 (שקצת מקרטע ברזולציה החדשה) , Heroes of Newerth , DOTA 2 והירוס החדש שיצא. כל אלה אני ארצה להריץ ברזולציה הטבעית של המסך 1920X1080, כמובן שא…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יאללה כבר !! אין לי סבלנות !!! למי יש מכונת זמן ? http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3646 http://reviews.cnet.com/2300-8902_7-10001593-1.html?s=0&o=10001593&tag=mncol;page הסבר קצרצר ביותר : טכנולוגיית HYDRA של חברת LucidLogix , מאפשרת שימוש בכרטיסי מסך שונים של חברות שונות על לוח יחיד. הטכנולגייה יודעת לזהות מה כוח העיבוד של כל כרטיס מסך ומבצעת חלוקת עבודה יעילה כך שכל כרטיס מסך מקבל הוראות ביצוע לפי יכולת ולא באופן שרירותי ובנוסף, הטכנולוגייה יודעת לזהות במה כל כרטיס מתמחה ולבצע חלוקת עבודה בהתאם. הטכנולוגייה מותאמת לישומיי DIRECTX וגם ל OPENGL. הסבר יותר רחב אפשר למצוא כאן : http://www.lucidlogix.com/
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הציעו למכור לי כרטיס מסך יד שניה ב 800 שקל עם אחריות של שנתיים מ KSP כרטיס מסך דגם Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E בדקתי וראיתי שכרטיס כזה עולה ב 1500 ksp שקל זאת נשמעת עסקה די טובה. רציתי לדעת אם אתם ממליצים לקנות יד שניה במיוחד שיש אחריות לשנתיים ב KSP
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. ברשותי הספק הבא: http://www.seasonicusa.com/M12II-Bronze.htm כפי שניתן לראות בדיאגרמה, לספק שני יציאות PCI-E של 6 פינים כל אחת, והוא מגיע עם כבל אחד של 6 ל-6 פינים ועוד כבל של 6 ל-6+2. הכרטיס האחרון שלי דרש חיבור אחד של 6 וחיבור אחד של 8, והכל עבד בסדר. כעת ברשותי כרטיס חדש שדורש שני חיבורים של 8. הוא הגיע עם זוג מתאמים של 2x6 ל-8. כפי שאתם רואים, יש לי רק 2 יציאות של 6 מהספק, לכן אני לא באמת יכול להשתמש במתאמים הללו. השאלה שלי היא, אם אקנה עוד כבל כמו זה שכבר יש לי (6 ל 6+2), האם אוכל להשתמש בשניים כאלה בבטחה עם הכרטיס? במידה והתשובה חיובית, מדוע הם טרחו להוסיף מתאמים של 2x6 ל 8, אם אפשר לחבר 6 ל 6+2 פשוט? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן בחודשיים האחרונים כהרגלי - סיימתי לא מעט משחקים. הטענה שלי ( ושל עוד מיליונים אני מניח ) הייתה שלא יהיה הבדל משמעותי בין כל השינויים האלה בשוק ה PC. הימים ש DX12 היה טרי מאוד, ו WIN 10 היה טרי מאוד - עברו, כבר היום אפשר לראות כותרים יציבים ( שזה חשוב ) שעובדים טוב על DX12. כנ"ל לגבי Vulkan. עידכנתי אתמול דרייבר אחרון של NV ועשיתי כמה בדיקות כי גם קיבלתי מתנה את ה Star Wars החדש. ( אותו עוד לא בדקתי ). נתחיל בזה שבדקתי את השינויים שהטמיעו ב Deus Ex : MD שנחשב משחק גרפי וכבד מאוד. בבנצ'מרק הפנימי של המשחק ( מקורי בסטים, פאץ' אחרון ) היה הבדל של 2.2 פריימים ממוצעים לטובה DX11 עם הכרטיס שלי ( 1070GTX ). BF1 …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודות משרד ובין היתר לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים ( popcorn time השאלה שלי האם אני צריך להשקיע בכרטיס מסך יקר בשביל לראות סרטים דרך הטלויזיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצות למסכי LCD בגודל 15 ו- 17 אינצ' (חיפשתי בפורום אך לא מצאתי...). תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מסך דק טוב למשחקים, שימשיך להיות טוב אפילו ל-4 שנים. המליצו לי על Iiyama, אבל האם הם טובים? אם כן, אז מה ההבדל בן דגם E431S-W ל-E431S-W? מצאתי מסך דק של IBM, ואמרו לי שהוא לא ממש טוב.. זה נכון?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום זה הגיע: מחשב של 12K שקל, פצצה של מחשב, FX5800Ultra זה טיל! מת עליו!!2.8C 800FSB and HTT.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קצת ישן ומעט באיחור...... ע"י שידרוג BIOS קצר ניתן להפוך את כרטיסי ה Radeon 8500 לכרטיסי Radeon 9100. לפרטים נוספים ....לחצו אזהרה:פעולה זו עלולה להשמיד את כרטיס המסך שלכם וכן מסירה את האחריות !!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי יודע מה עדיף... בין הרדאון 9800 np (הרגיל) של gigacube או ati לקחת?!?!? רק מבחינת ביצועים... מי יודע?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש למטרות גיימניג כבד כעיקרון הייתי די נעול על CF של 6850, אבל עכשיו ראיתי את זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2136 איזה מערך כדאי יותר? איזה מהם (CF או SLI) מנוצל יותר? והאם SLI יעבוד טוב עם P55A UD4? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-