כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכם יש לי מחשב בן כמה שנים אני דיי מרוצה עד שאתמול נהרס לי הכרטיס מסך לאחר סמני מוות שנראו בזמן האחרון הכרטיס היה מבית GIgabayte gforce 9800gt 256bit 1g המעבד שלי הוא Q8300 2.50GHZ לוח אם Gigabyte ga-g41m-es2l ספק כוח 500w לא זכור לי החברה אבל אם זכרוני אינו מטעה הוא ספק טוב ואינו ג'נרי נחות בכל מקרה האחריות פגה ואני זקוק לכרטיס מסך חדש השימושים שלי הם כאלו אני לא מהגיימרים המטורפים אבל אני כן אוהב להוריד משחק חדש מדי פעם כדי להתרענן ולהרגיש צעיר כמו בעבר, למרות שלרוב אני זונח הכל לטובות פיפא 13 . הבנתי מהמקורות הדלים שלי שאין לי מה לחפש פחות מ256 ביט אז אשמח להמלצה שתתאים למחשב שלי בתקציב של 600 ש"ח תודה רבה וסליחה על החפירה (:
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב של ילד בן 8 (משפחה שלי). הצרכים שלו זה משחקים. אני עורך וידאו ואני מכיר כרטיסים טובים ויקרים, ועובד איתם, אך פה צריך כרטיס פשוט יותר, סביבות ה 300 שקלים,ואיני מכיר ומבין בזה. המחשב שלו לא חדש, הם רק החליפו מעבד ל 3.0. הזיכרון שם בדיחה- 244... (כמה יחד). כרטיס מסך ישן וחלש של SYS (מה זה?) כמובן חיבור AGP ישן. הוא קיבל כמה משחקים שדורשים קצת כוח, יחד עם הגה ודוושות, ולא מצליח להפעיל אותם. כאמור כרטיס מסך חלש, וגם זיכרון בעייתי. כרגע האמא רוצה לשדרג כרטיס מסך, סביבות ה 300 גג. איזה לקנות לה? רדאון או גי פורס? כמה זיכרון? אני מכיר דגמים חזקים, ומתמצא בהם, אך בדגמים ה"חלשים" האלה אני לא מכיר כלום ולא מבין. אשמח לקבל 2-3 דגמים של כרטיסים שיענו ע…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך זול יחסית, במקום ה-7600GT שהשתגע. הלוח אם הוא gigabyte ga-m55plus-s3g שנקנה לפני כמה שנים טובות וחשוב שהוא יתמוך בכרטיס מסך החדש. אני לא גיימר, אז אני לא צריך חיית ביצועים. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש למשחקים במפרט הכנסתי כרטיס מסך 8800GTS 320MB ומסך Dell 2407WFP בחנות אמרו לי שכדי לשחק ברזולוציה 1920X1200 הכרטיס מסך לא מספיק וצריך לשדרג ל 640MB אחרי שחפשתי קצת בפורומים השונים ראיתי שכולם אומרים שההבדל בין הכרטיסים זניח ולא שווה את התוספת (בסביבות ה 400ש"ח) האם שווה את התוספת? יש למישהו נסיון עם כרטיסים 320MB והמסך הזה? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך החברה הזאת - יש למישהו נסיון? ואיך הכרטיס הספצפי הנ"ל PixelView GeForce 6800 GT? http://www.prolink.com.tw/english/products/vga/FX/GeForce%206800%20GT.htm
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אשתמש בעיקר למשחקים חדשים. איזה מהם עדיף? אמרו לי שהיום הסידרה של 9 לוקחת את 8 בגלל שהם רק אז הוסיפו לקרטיסים האלו גם שבב של פיזיקה או משהו כזה. בקיצור הייתי רוצה לדעת (בלי כשר למחיר) מי יותר משתלם.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה התוכנה הכי פשוטה\מומלצת לצריבת ביוס דרך WINDOWS 7 ללא צורך ב DOS לכרטיס מסך של NVIDIA? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב ל LCD עם כבל DVI TO HDMI המחשב עובד רואים יפה אבל יש לי בעיה שבכל רזולוציה שאני שם התצוגה בורחת מהמסך כלומר אני לא רוה את החלון לדוגמא בשולחן עבודה הכל בורח אני רואה חצי ממהתחל ומהסרגל כלים , ככה זה לכל כיווני המסך ולא חשוב באיזה רזולוציה אני נמצא אפילו 800 על 600 מה עושים ????????????????????????????????????????? ??? ???
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפרטים הטכניים אודות ההתפתחות האחרונה של ארכיטקטורת ה-Polaris זוכים לאימות מכמה מקורות, וכעת נראה שאנחנו רגע לפני ההכרזה הרשמית שתחשוף גם את המחירים המיועדים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך...זול עד כמה שאפשר, שיתמוך ב3 מסכים בו זמנית. אפילו 4 יהיה נהדר ! מדובר על מחשב עם Core2Duo Q8200. חשוב לציין שהמחשב יזהה את המסכים כשלושה נפרדים ולא כשניים (כאשר אחד רגיל ואחד בגודל של שניים)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה אם אני יכול ליפתוח את הכרטיס מסך sapphire hd 6950 dirt3 edition ל6970
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה , היה לי Radeon 9700 PRO של ג'יגהבייט שנהרס לו המאוורר אך אין להם כרטיס דומה לתת לי (ל- PCHARDWARE). הם מוכנים לתת לי כרטיס Radeon 9800 ללא תוספת כסף או Radeon 9800 PRO עם תוספת , מה שאני לא מתכוון לשלם בנוסף. עכשיו , רציתי לדעת איזה כרטיס 9800 לקחת ? של איזו חברה ? ואם מישהו מוכן לתת פה מפרטים על המירויות ליבה וזיכרון של כל כרטיס של כל חברה אני מזה אודה לו. אם יש לכם עוד משהו להוסיף תכתבו. עוד , רציתי לדעת האם כרטיס הרדאון 9800 פחות טוב משמעותית מה- 9700 PRO. תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס צריך ספק יותר חזק מ400W? איזה ספק צריך בשביל SLI של שני כרטיסים? הוא צריך מערכת קירור?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבט בגלל פער מחירים ביצועים.נגיד לדוגמא רזולוציה 1600X1200
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ככה קניתי מחשב לפני איזה 3 חודשים והמוכר הבן זונה מכר לי readon 2900GT (באותה תקופה הייתי בצבא ולא ממש התעמקתי במה שהולך מסביב...) בכל מקרה, זה המפרט שלי, שאר החלקים ממה שקראתי הם יחסית בסדר... אבל הכרטיס די הורס לי.. השימוש הוא למשחקים חדשים יותר כמו, Battlefield Bad Company2 NBA2k10 Sims 3 Need for speed וכאלה... לרוב זה גם מה שאני עושה במחשב. אני מחפש משהו יותר עדכני, לא בהכרח כרטיס DX11 (אלא אם זה במחיר טובים היום..) כרגע הרזולוציה שלי היא 1440 על 900 וכמו שאמרתי התקציב הוא בערך 1000 ש"ח, אם אפשר להתפשר על פחות אז מה רע? חוץ מזה עד היום היה לי רק NVIDIA, רק במחשב הזה התחלתי עם ATI.. ואני לא ממש יודע מי כרגע יותר "בעסק" בעיניין הכרטיסים אז לא …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוא עולה 400 שקל עם 1G GDDR3 זה כדאי? יש לו כרטיס קול 8 ערוצים DX 10.1 ותמיכה מלאה ב Windows 7 הוא יריץ סרטי HD יותר טוב מהכרטיסים של ATI או פחות? מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת למה כולם פה (או לפחות אילו שקראתי ) מכפישים את הדגם mini של כרטיס gtx 970 למשל הינה אתר או ערוץ שמכבד את עצמו וזה ההתרשמות שלו מהכרטיס יש סיבה למה טוענים פה שהוא נחות מהגרסה הרגילה שלו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי פה בכמה פורומים אשכול על כמה בעיות שיש לי במערכת, עכשיו הורדתי את התוכנה GPU-Z הכי עדכנית וזה מה שמופיע לי: אבל בתוכנה "Catalyst Control Center" זה מה שמופיע: Battlefield 3 כשהכל על ULTRA על רזולוציה FULL HD כל הזמן יש ירידות ומרגישים שהמשחק לא עובד כראוי אבל יש מקרים שהוא עובד חלק (Vsync כבוי), אבל אני לא בטוח שה-CF לא פועל (יש לי זוג 6950), מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משיהו מוכן להגיד לי למה הכרטיס הזה כזה זול???http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7110 כי אני רוצה לקנות אותו אבל אני פוחד שזה סתם זיוף אחד גדול.........למישהו יש מושג?!?!?! כי חיפשתי ביקורות עליו ולא מצאתי כלום, אפילו לא מצאתי ת'אתר של החברה!!!!!!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת 7900GT שלי, הידוע כבעייתי מסתבר, בשלבי גסיסה מתקדמים. הגסיסה מתבטאת בארטיפקטים, נקודות בתצגה, בעיות video layout אקראיות והתחממות יתר ללא שליטה. <----- ניתן לראות את המפרט שלי בצד. מה אתם ממליצים כתחליף אבל שגם לא יהווה צוואר בקבוק למערכת שלי. אני לא מתכוון לשדרג עוד בזמן הקרוב ורוב הסיכויים שהמחשב שלי ילך לאח הקטן שלי בעתיד לכן אין צורך להתחשב ב"אופציות עתידיות". תודה מראש, יבגני
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=27911 מה אתם אומרים ילך להם טוב ?
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש - 17" Samsung 793DFS Flat Monitor לאחר שהפעלתי אותו ראיתי פיקסל בודד פגום. א. מה זה אומר על המסך בכלל? זה יכול להתרחב ? ב. האם על כזה דבר האחריות תקפה? ג. האם נהוג\ צריך להחליף לי מסך על זה? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי כל הדרייברים וכל העידכונים מי מבין השניים עדיף? גם בDX10 מי עדיף?
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרישותיי מהכרטיס: 1. הכרטיס הוא בשביל HTPC, לכן עליו לתמוך ב DXVA והאצת חומרה. 2. עליו להכיל יציאת HDMI הכוללת סאונד (עדיפות לתמיכה בפורמטים החדשים, אך לא קריטי) 3. אפשרות לחבר 3 מסכים במקביל האם יש חיה כזו? אם כן אשמח לקבל המלצות בתקציב של עד 800 ש"ח. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש NVIDIA GTX 480 או NVIDIA GTX580 החדש שעומד לצאת אני לא יודע אם המחשב שלי יכול להשתמש בכרטיס הזה מידע על מערכת: מעבד: Intel Core i5-650, 2.93GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit זיכרון: 8GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 1TB 7200RPM SATA כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT320M, 1GB כונן: DVD Super Multi חיבורים: 2 x USB2.0 מקדימה 4 x USB2.0 מאחורה קורא כרטיסים יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון DVI HDMI http://www.up2me.co.il/v.php?file=65879361.png תמונה מהתוכנה EVEREST בבקשה תעזרו לי המהרה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-