עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eddy,

זה: ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO/T או זה: AV64S-H GIGABYTE 64 - RADEON 7500 - TV OUT - DVI

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by exXxTreAm,

http://www.sfera.co.il/viewpart.asp?partID=89&cat=5&subcat=13 שווה קנייה? ישפר לי הרבה מ6800?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by marlboro,

תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכם אני ממש לא מבין במחשבים ופעם אחרונה שקניתי כרטיס מסך דפקו אותי עם FX5200 שהבנתי שהוא לא משהו. יש לי מעבד של AMD וכרטיס מסך ASUS A8V Deluxe אני לא גיימר כבד. אני רק מחפש כרטיס טוב שיכול להריץ לי את Command & conquer ברמות גרפיקה גבוהות בלי בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. נשרף לי הכרטיס hd4890 ואני רוצה לקנות כרטיס חדש עד 1000 שקל על מה אתם ממליצים לי מפרט: יש לי לוח אם ASUS P6T DELUXE V2 מעבד i920 זכרון 15GIGA ]ספק כוח coguer 700 hec אני צריך המלצה לכרטיס עד 1000 שקל תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום חשבתי לקנות כרטיס מסך כי שלי נשרףףף יש המלצות בסוכם של 1000 שקל גג אני לא גיימר משוגע אבל עדיין מעדיף שיהיו חלקים טובים.... ועם זה כרטיס שעולה 1020 אני לא יגיד לא חח ילאה תמליצו תודה.

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by nirzxc,

האם GTX 1070 מסוגל להריץ סרטי 4K? סרט ששקול 50 ג'יגה. תודה, ניר

8. היי שלום לכם יש לי מחשב בן כמה שנים אני דיי מרוצה עד שאתמול נהרס לי הכרטיס מסך לאחר סמני מוות שנראו בזמן האחרון הכרטיס היה מבית GIgabayte gforce 9800gt 256bit 1g המעבד שלי הוא Q8300 2.50GHZ לוח אם Gigabyte ga-g41m-es2l ספק כוח 500w לא זכור לי החברה אבל אם זכרוני אינו מטעה הוא ספק טוב ואינו ג'נרי נחות בכל מקרה האחריות פגה ואני זקוק לכרטיס מסך חדש השימושים שלי הם כאלו אני לא מהגיימרים המטורפים אבל אני כן אוהב להוריד משחק חדש מדי פעם כדי להתרענן ולהרגיש צעיר כמו בעבר, למרות שלרוב אני זונח הכל לטובות פיפא 13 . הבנתי מהמקורות הדלים שלי שאין לי מה לחפש פחות מ256 ביט אז אשמח להמלצה שתתאים למחשב שלי בתקציב של 600 ש"ח תודה רבה וסליחה על החפירה (:

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. רכישת דגם Turing עדכני במחיר שפוי? מסתבר שיש דבר כזה - פחות או יותר לכתבה

10. Started by untitled,

הבוקר ניגבתי את מסך המחשב (Sumsung SyncMaster 753DF, אם זה משנה) ואחרי הניגוב, בנקודה מסויימת על המסך נותר "כתם בהיר" - אזור בו המסך מעט בהיר יותר. עקב צורת הכתם (כמו מריחה של ניגוב) וצורת הניגוב (מטלית טיפה-טיפה לחה) אני מניח שהניגוב הסיד איזשהו ציפוי של המסך. א. האם אותו ציפוי משפיע על עוד משהו חוץ מבהירות המסך? (קרינה או משהו כזה?) ב. האם ניתן לחדש אותו? בתודה, רונן

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by big mam@,

החיבור agp אני מניח כי הכרטיס שעכשיו יש הוא radeon 9250.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shay820,

שום לכולם במידה ואני קונה לוח אם אם שני סלוטים של PCI EXPRESS ומחבר ללוח אם שני כרטיסי מסך ,לדוגמא שני כרטיסי מסך של NVIDIA’s GeForce GT 240 ומחבר למחשב 4 מסכים של 24 אינץ האם מסך אחד יהיה מרכזי,וכל השאר ההמשך שלו? האם אני צריך מעבד חזק בשביל קונפיגרציה כזו? והאם חיבור של שני כרטיסי מסך עדיפה על חיבור אחד (מאוד יקר) של Quadro NVS 450 המחשב אינו מיועד למשחקים,אלה לעבדות משרד! מה האופציה הטובה ביותר שעליי לבחור ? תודה רבה שי

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי היום כרטיס מסך שקט של HIS - 3450 . לפי הויסטה הוא מקבל ציון מאוד נמוך - 3.7. היום הייתי אצל חבר שיש לו מחשב בן שנה וחצי עם כרטיס מסך יש יותר - המחשב שלו עם ציון 5. החלטתי להחליף כרטיס למשהו יותר מתקדם. המחשב משמש בעיקר לצפיה בסרטים ב HD ורגיל וקצת משחקים (פרו אבולושן וכדומה. מידי פעם גם לעריכת וידאו. מה מומלץ? יש מבצע עכשיו בנועה על 4650 - ב 460 בעך - האם כדאי?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי לכולם אני עומד לסגור קניית כ.מסך יד שניה. לטענת המוכר (נשמע לי מאוד אמין ונחמד) לא בוצע שום OC או MOD אך אין לי מושג גדול באפשריות הבדיקה. אנא עזרו לי באפשריות הבדיקה שאני יכול לבצע. קימות אולי בדיקות שאפשר לראות פיזית על הכרטיס ? שכחתי לציין שמדובר בכרטיס ATI9800 Pro תודה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by israel_gt,

איך כרטיס בעל ביצועים טובים יותר? הGTX470 OC אחרי OC נוסף...מה יתן לי ביצועים טובים יותר?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. כרטיס מסוג Nvidia GTX460 כנראה ושבק חיים. מחפש כרטיס של NVIDIA למשחקים לא יקר, בסביבות ה 500 ש"ח. יש לי ספק כוח של 500 איכותי (שכחתי דגם) אבל הלוח לא הכי חדש הכרטיס על חריץ של PCI-e2 תודה מראש לעונים

17. Started by Cupid Me,

^ בפחות מ-400 ש"ח, תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לא משנה לי ATI או NVIDIA. העיקר שיהיה מהיר וחזק! תודה לעונים.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, ברשותי לוח של ASUS דגם COMMANDO מאוד ישן שקשה לי להיפרד ממנו.. הוא תומך בPCI-E X16 חשבתי לשלב HIGH END חדש כמו למשל GTX680 אך הוא עובד בתצורה של PCI-E 3.0 הכרטיס הנוכחי שלי הוא GTX285 האם בכל זאת יש סיכוי שהוא יתאים למערכת? דרך אגב יש לי מעבד QX9650 ו4G זיכרון במהירות של 800MHZ (לא בעיה לשדרג) לא צפוי צוואר בקבוק נכון? תודה מראש, שגב.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by lipa,

http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=2600PCX512MB&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=68

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Tzion,

לפני כמה ימים הלכתי לחנות לקבל התעה על מחשב עם הכרטיס מסך גיפורס 5200. אני לא מעודכן כבר איזה שנה לגבי ציוד חומרה וכדומה ורציתי לדעת איך נחשב הכרטיס הזה. איפה הכרטיס עומד ביחס לשאר כרטיסי הגיפורס, ובאיזה כרטיס של רידון הוא מתחרה. העלות שלו נדמה לי היא 450 ש"ח (של חברת גינוורד) אז אם כדאי לשנות את המפרט ולהחליף לכרטיס אחר באותה עלות רצוי שתגידו לי עכשיו כי אני צריך לתת תשובה ביום ראשון.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ithamar21,

התלבטות בקניה של כרטיס. כרגע יש לי 6950 2GB פתוח ל 6970 ובנוסף כרטיס פיזיקה 460 1GB הדילמה שלי היא האם לקנות עוד 6950 ולעשות CF או למכור את ה 6950 ולקנות 7970 מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

כאילו מה הם עושים?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by etelsh4,

לפני כמה זמן פתחתי פה בכמה פורומים אשכול על כמה בעיות שיש לי במערכת, עכשיו הורדתי את התוכנה GPU-Z הכי עדכנית וזה מה שמופיע לי: אבל בתוכנה "Catalyst Control Center" זה מה שמופיע: Battlefield 3 כשהכל על ULTRA על רזולוציה FULL HD כל הזמן יש ירידות ומרגישים שהמשחק לא עובד כראוי אבל יש מקרים שהוא עובד חלק (Vsync כבוי), אבל אני לא בטוח שה-CF לא פועל (יש לי זוג 6950), מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Old Cat,

מכרים ביקשו לברר: ילד בן 12 (רלוונטי לדרישות הנוכחיות שלו) קיבל מתנה משחק Grand Theft Auto IV (שאין לי מושג מה זה). נאמר לסבא שקנה את המשחק שיש דרישות לכרטיס מסך ומדובר ב-300 ש"ח בערך. אין מושג על אמינות ההמלצה הזו של מוכר משחקים בחנות ואם לא הפחית בצורך כדי לשכנע לקנות המשחק. כרגע המחשב שלו: לוח GB מבוסס G41, מעבד E5500, זכרון 2GB, אין כרטיס מסך נפרד אלא מה שיש על הלוח. כונן קשיח גדול 500GB וריק. ספק כוח 550W MAX גנרי. מבוקש כרטיס מסך שיתאים למשחק כזה ודומה לו ברמה סבירה ורצוי שלא יחייב החלפת ספק אלא אם אין ברירה. התקציב בכותרת נקבע בגלל שחובה לציין תקציב, בהסתמך על מה שאמר המוכר בחנות. ואין לי מושג אם זה מעשי. המבחר של RSM הוא אפשרות נוחה מבחינת מקום הקניה והשירו…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים