עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, ברשותי הלוח Gigabyte P35-DS3L (שכידוע תומך ב-PCI-E 1.0 X16 אחד) ואני מעוניין לקנות HD4870X2.. אני יודע שעוד קצת מוקדם לשאול כי הכרטיס לא הושק.. אבל בכל זאת לאור כרטיסי PCI-E 2.0 שקיימים כבר היום בשוק, האם הלוח יהווה צוואר בקבוק לכרטיס ותהיה ירידת ביצועים משמעותית על מסך 24 או שאין ממש משמעות לדבר ?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  2. משתמשים רבים מגיעים אל הנקודה בה הם שואלים את עצמם: "יש לי לוח בעל ממשק PCI-E1.1, אולי אני מפסיד ביצועים? ואולי כדאי לי לעבור לצ'יפסט תומך PCI-E2.0" אז האם השינוי באמת מהפכני וגדול כמו שחברות כרטיסי המסך ויצרניות רבות טוענות? זזנו לבדוק.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by nadaviz,

מהירות העברת הנתונים הוכפלה, אפשר להעביר הרבה יותר חשמל וניתן לעשות Share על ה- Device! http://news.com.com/PCI+Express+2.0+nears+completion/2100-1006_3-6123758.html?tag=nefd.top

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. מח פש כרטיס שתומך ב עד 4 מסכים בו זמנית לאAGP מישהו יכול להמליץ? כרגע יש לי כרטיס METROX G200 MMS - אבל הוא ישן ישן ןאני מתאר שבימינו יש חדישים ממניו? אשמח להמלצה תקציב לא מוגדר איו לי מושג כמה צריך לעלות הולך לחבר אותו ל GEGABYTE P35-DS3 מעבד E6550 זיכרון- OCZ 667- 1024X2 חשובה לי היכולת לתמוך ב 4 מסכים הרבה יותר מאשר הביצועים הגרפים של הכרטיס תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by PHOENIX18,

היי,אני מניח שהשאלה הזאת נחרשה,עשיתי חיפוש ומצאתי תוצאות שלא קשורות. בכל מקרה רציתי לדעת אם כרטיס גרפי בעל תמיכה בpci-e 2.0 יתמך בלוח שיש לו יציאה של pci-e x16 אבל שלא כתוב במפרט שלו שהוא תומך בpci-e 2.0? או שיש צורך להחליף לוח?. יש לי לוח מבוסס צ'יפסט p35.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by LiorZi,

מה ההבדל בין PCI-Express 2.0 ל-PCI-Express 2.1 מבחינת ביצועים? והאם לוח האם שלי Gigabyte UD2 יתאים ל-PCI-Express 2.1 (לא מבחינת חיבור פיסי, אלא מבחינת ניצול התקן)? לפי מה שרשום באתר של ג'יגה בייט זה תואם ל-2.0, יכולה להיות אפשרות לעשות עידכון דרך הביוס או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by e_perera,

האם לקנות כרטי מסך מבוסס 9800PRO (מאתים עשרים $ ב-NEWAGE) או לחכות לכרטיסים חדשים (R420), ראו בכתבה הבאה: http://www.theinquirer.net/?article=14433

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by MoRtZkInG,

ראשית, נודה שלא ידעתי איפה לכתוב את השאלה הזאת, כאן או בפורום לוחות אם. אז תשבצו אותה איפה שיבאו למנהלים לשים שנית קארתי שיש תקן חדש לכרטיסי מסך: pci-express, אז כדי לעשות קצת סדר בבלאגן בראש שלי מי מוכן לעזור לי להבין את ההבדלים מבחינת מהירות ורוחב פס? pci, aisa, agp...

9. Started by shibie,

אהלן חברה, יש לי פה דילמה יש לי לוח שתומך בכרטיסי מסך pcie 1.1 16X ואני רוצה לקנות כרטיס PCIE 2.0 32X עד כמה תיהיה פגיעה בביצועים במשחקים? חשבתי לקנות GTX260/RADEON 4870 תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by iveco,

המעבד R5 5500 תומך רק ב PCIE3 חשבתי שזה משמעותי ואז ראיתי את הסירטון הזה וראיתי שעל הנייר ההבדל גדול ובפועל אין הבדל כמעט בין PCIE3 ל 5 . זה בדיחה , זה כמו SATA 2 ו SATA 3 , אני חושב ש PCIE3 מספיק לגיימינג .

11. Started by wampee,

שלום. יש לי את הASUS H87M-PRO על הלוח הזה יש רק חיבור PCIE 3 אחד. אני רוצה להוסיף בעתיד כרטיס נוסף לR9 280. אני יודע שאני יכול לחבר את הכרטיס הנוסף לPCIE 2 שיש על הלוח. האם זה יפגע בביצועים? האם יש דרך אחרת לחבר כרטיס נוסך בקרוספייר על הלוח הזה? תודה מראש

12. Started by bennash,

יש לי לוח אם GIGABAYTE UD3 P55-US3L עם שני חריצים PCIE 2.0/2.1 ואני רוצה לקנות שתי GF 680 או ATI 7970 שמתאימים לPCIE 3.0/3.1 האם עלי לשנות את לוח האם שלי (סתומרת כבר עדיף לקנות מחשב חדש) או שהכרטיסים האלה יתאימו לי ויעבדו במהירות 2.0/2.1 . אשמח לתשובה הולמת.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. משמעות הדבר הכרטיסים לא יכולים להגיע למיצוי PCIe 5.0 כל החדשנות הזאת לא שווה קניית מחשב חדש שימו לב מדובר כאן בכרטיס הכי חזק בעולם משמעות הדבר גם בדור הבא כרטיס 6080 לא יצטרך PCIE 5.0

14. Started by Bartleby,

ל7950X2 1GB? הלוח: DFI Infinity nForce 4 SLI.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by paveltj,

האם יש השפעה גדולה על הכרטיס מסך הזה אם יש לי PCIE1 והלוח אם שיש לי הוא GIGABYTE GA-M61VME-S2 האם יהיה הורדה בביצועים? ואם כן בכמה FPS או אחוזים. האם שווה לי לקנות בכלל לוח אם חדש בשביל זה?.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by maxth,

שלום ברשותי הלוח האם הבא Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#ov שהוא בעל pcie2 . ברשותי הכרטיס SAPPHIRE TRI-X R9 290 4GB שהוא דורש חיבור pcie3 תהיה בעיית תאימות הכרטיס יפעל[h=3][/h]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Snufkin,

מי שהוא מכיר את הכרטיס - PINNACLE PCTV 40I ?? שווה משהו?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by yair23,

האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך PCX6200 ? אם כן, מה עדיף ? GIGABYTE או PALIT ?? ועוד דבר, מה זה TURBO CACHE ? אני רוצה את הכרטיס 256MB אבל רשום שיש לו רק 128MB .. מישהו יכול להסביר לי מה זה ואיך זה בדיוק עובד ? כרגע אני רוצה להשקיע איזה 300-400 בכרטיס מסך, משהו זמני עד שיצא OBLIVION ואז אני אשדרג .. http://www.palit.com.tw/en/products/nv_gf6200tc.htm#spec http://www.gigabyte-usa.com/VGA/Products/Products_GV-NX62TC256DS.htm# REVIEW : http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1805&page=2

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by RazTK,

מה עדיף לי מבין שני כרטיסי המסך הנ"ל?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by yonni,

ראיתי באתר של VIEWSONIC שגם דגם הPRO המומלץ פה באתר מאוד http://www.viewsonic.com/products/crt_p95fplusb.htm וגם דגם ה EXECUTIVE הנחות יותר www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTE2/E92f+SB.htm שניהם משתמשים בטכנולוגית PERFECTFLAT , ואני לא מוצא שום הבדל בטכנולוגיה שלהם מלבד כמובן רזולוציות וקצב ריענון... מישהו יכול להגיד לי אם מדובר בFLAT אמיתי או לפחות ראוי? כי הדגם הפשוט E92F עונה לתקציב 1350 ש"ח ומציג מפרט משכנע...

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  21. http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-GeForce-GTX-TITAN-Performance-Review-and-Frame-Rating-Update/Frame-Rat יש כאן כתבה מאוד מעניינת שכתובה בשפה מקצועית ולא מובן לי מה בדיוק אומר כל גרף יש כאן משהו מקצועי שיכול להסביר את הכתבה ? לא להסביר במשפט או זריקת כמה מילים לאויר משהו רציני להסביר את כל הכתבה מה אומר כל דבר

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by yonni,

יש ברשותי מחשב ישן P4 2.4C 1GB זכרון וכרטיס ענתיקה TI4200. הוא מחשב שני שיושב בסלון ומשרת אותי לשימושי סרטים מוזיקה וPRO EVOLUTION. PES 6 אני מריץ בכיף בלי בעיה, גרפיקה לא במיטבה אבל עוד בסדר. גם 2008 אני עוד מצליח לשחק, אבל זה בהגדרות הכי נמוכות אבל וזה כבר פחת מהנה. מה אני צריך לעשות כדי לשחק את ה 2008 ברמה גבוהה יותר באמת כמו שצריך? האם אני יכול להסתפק בשדרוג לכרטיס המסך (ואן כן איזה הכי מתאים למחשב שלי בתקן AGP? שלא יצור צוואר בקבוק) או שכל שדרוג מחייב גם מחשב חזק יותר?

• 53 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by boris86,

שלום לכולם. קניתי מסך חדש L1750B, מסך מעולה. חיברתי את המסך לכרטיס המסך שלי (9600XT) בחיבור דיגיטלי DVI. עכשיו לבעיה: כשאני משחק PES5 יש ריצודים במשחק. קו לרוחב אשר כאילו לא מספיק להשתנות במהלך המשחק. הריצודים הללו נמצאים רק במשחק הנ:ל. שיחקתי CS וNFS אין את זה בכלל. כאשר חיברתי את המסך בחיבור האנלוגי הריצוד הזה נעלם והמשחק זורם. מה הבעיה? האם זה הכרטיס המסך? או המסך עצמו? תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  24. שלום שוב, אני ממשיך עם החיפושים אחר מסך 19" טוב. אז ה DImaond Pro 930 חוזר מחר למוכר לאחר שהיבואן לא מצליח לתת לי תשובות ברורות - בעיות גאומטריה - פשוט אין בו קו ישר אופקי, יש קו קעור הציעו לי את ה- PHILIPS 109P40 , האם מישהו מכיר מנסיון אישי? אני מחפש מסך שיתן קו אופקי ישר !!! מאחר ופליפס יש "תחת" קטן יחסית, אני שוקל גם את ה- 202P40 , האם מישהו יכול לתת לי מידע גם עליו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by mulderfox,

מה ההבדל באיכות תצוגה סובייקטיבית? כלומר, לפי איך שאתם ראיתם גרפיקה וחדות על שני הצגים? תודה!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.