כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
משיהו מוכן להגיד לי למה הכרטיס הזה כזה זול???http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7110 כי אני רוצה לקנות אותו אבל אני פוחד שזה סתם זיוף אחד גדול.........למישהו יש מושג?!?!?! כי חיפשתי ביקורות עליו ולא מצאתי כלום, אפילו לא מצאתי ת'אתר של החברה!!!!!!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב XP 32BIT כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות למחשב עבודה שלי מסך 2253BW Samsung, אני מבין שלמסכים 22# הרזולוציה הטבעית זה 1680X1050, ויש לי כרטיס מסך ישן יחסית של ATI Radeon 9200SE 128MB. איך אני יכול לדעת אם יש לי את הרזולוציה הזאת בכרטיס מסך? ניסתי לחפש באתר של ATI : http://ati.amd.com/products/radeon9200/radeon9200/specs.html ולא רשומה שם הרזולוציה הזו. האם זה אומר שאין לי את הרזולוציה הזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
למערכת E8400+P43 בתכנון היה לקנות את ה4870 אבל נאמר לי שזה לא כדאי עבור מסך 17" (לא בתכנון להחליף בזמן הקרוב) ההבדל ביניהם הוא רק 300 ש"ח (ואני מדבר על גרסת ה1GB עם שני מאווררים) האם באמת אני לא אראה שום הבדל ביניהם ועדיף להשאיר את ה 300 ש"ח האלה בכיס?
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
המערכת שלי היא כזאת Core I7 870 Gigabyte p55a ud3 Kingston 2048 ddr3 2048 (פעממים) דיסק קשיח 1TB WESTREN DIGITAL 1333MHZ GTX470 FREEZER REV 2 pro7 של Artic xaser v1 MX red(thermalkate) צורב LG השאלה שלי היא עם הלוח אם תומך בSLI ואם SLI של 470 חזק יותר 580,480 או HD5970 ? כמה וואט צריך לכול המערכת עם SLI הקירור בסדר? אפשר לעשות SLI של שני כרטיסי מסך שונים ונגיד אחרי שעושים את הSLI ומחברים אותו עם הגשר ללוח אם צריך לעשות משהו בדרייברים איך יודעים שהמחשב מזהה את שני הכרטיסים ופועל איתם צריך קירור לכרטיס מסף?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלו התוצאות של 3dmark06 ו 3dmark vantage אני לא מבין כלום בזה בגלל זה אני שואל פה כי שאלתי בדיון למעלה ושמתי לב שרק מפרסמים שם וההיענות שם איטית יותר מאשר פה אז סליחה אם עברתי על חוק מסויים שלא שאלתי שם .. המפרט בצד ימין אלו התוצאות הסופיות ... עשיתי OC רק למעבד לסגור את הצוואר בקבוק (מ2.8 ל4.1) וב SLI לא נגעתי כי אני לא מבין גדול ב OC .. ב Vantage עשיתי את הלשונית performance כמו שהיא היית וישר הרצתי .. וב 3dmark06 פשוט הוצאתי 26072 http://3dmark.com/3dm06/15085897;jsessionid=EB2BF503CAE80EFE98FA39DE3AA3BA6B?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F15085897%3Fkey%3DR4LRHu0WEjbdkf0NABWQmdfbAxSZ8V
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני בונה מפרט למחשב חדש, ואני מעוניין להקצות כ-300 ש"ח עבור כרטיס מסך (חריגה של 50 ש"ח מקסימום). מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג בתקציב הנמוך הזה?? דרישות: - בעל יציאות HDMI + DVI - חיבור PCI-E 2.0 X16 - עדיפות ל 1G זיכרון שימושים: - הרצת סרטי HD - גיימינג מינורי ביותר - אני ממש לא גיימר, לכן אני מרשה לעצמי להתקמצן.. אודה מאוד לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואיפה אני יכול למצוא לכרטיס הזה דרייברים מעודכנים ?
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך GeForce GTX 650 Ti ובמשחקים יש הרבה artifacts ולאחר כמה דקות המחשב קופא ומפסיק להגיב. זה קורה אפילו כשאני מנסה לרנדר תמונה בopenGL בבלנדר: כאשר אני מרנדר רגיל בבלנדר עם cuda הכל עובד. הספק שלי הוא של 550w וכרטיס המסך צורך 400w. ניסיתי להסיר את מנהלי ההתקנים של כרטיס המסך באמצעות התוכנה ddu במצב בטוח ולהתקין שוב. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר והכל עובד. ניסיתי לחבר רק מסך אחד (תמיד מחוברים 3). מה ניתן לעשות? תודה בכל מקרה.
-
- 17 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 700 ש"ח ואני צריך לדעת איזה כדי לי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני קונה היום מסך LCD 32 לחדר...ויש לי מחשב חזק עם 9600GT , אין לי חיבור HDMI פיזי, אבל יש אפשרות או לחבר HDMI ישירות או לחבר דרך הTV out המיוחד שזאת יחידה עם עוד 4 חיבורים (שחור אדום ירוק וsvideo). בספר הוראות של הכרטיס כתוב שהאדום (Pr) משמש לHDTV , עכשיו השאלה שלי מה יהיה יותר איכותי? האם אני יראה באמת בHD ? או שכל עוד אין לי חיבור HDMI בכרטיס מסך אני לא יוכל לראות באיכות גבוהה. ואם לא אז איזה איכות תהיה יותר טובה, Pr או HDMI ? תודה מקווה שהייתי מובן! אהה..ודרך אגב אני מתלבט בין LG (LH20R או PANASONIC(TX32LE8) .. גם לצפיה בממיר של הוט וגם חיבור למחשב.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המחיר זהה..!!..(2200)... מה כדאי??. אני יודע שה6800OCer יותר טוב... ובבקשה אל תגידו לי ששאלו את זה וזה נתחן אני יודע אני פשוט רוצה לדעת ראש בראש... הקירור של הלידטק מספיק?.. או שנביא לו איזה סליינסר??
-
- 13 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היייי טוב נמאס לי לעבוד שאחד הוא הCLONE של השני אז אני מבקש ממכם בבקשה תעזרו לי הבעיה היא כזאת יש לי שני מסכים CRT (ביציאת הVGA) וLCD (ביציאת DVI) במצב שיש היום הם מוגדרים כשיכפול אחד של השני אבל זה מעצבן אותי וכול פעם שאני מנסה להעביר את הLCD לרזולוציה של מסך רחב הוא עושה לי כול מיני שטויות מוזרות אז אם מישו בבקשה יכול לעזור לי להגיד אותם בתור שני שולחנות עבודה שונים עם רזולוציות שונות והכול אני ממש ממש אבל ממש ממש יודה לו הכרטיס שיש לי הוא FX5900
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
למישהו יש איזה קישור שאני יכול לראות שם בכרטיס מסך על 1280X1024 מה הFPS ביחד עם פילטרים וגם לראות על הרזולוציה 1600X1200 את הFPS אבל בלי פילטרים
-
- 12 תגובות
- 710 צפיות
-
-
משהו יודע האם קיים דייבר ל4870 עבור vista 64 לא הצלחתי למצוא באתר הבית של ATI וגם לא באתר הבית של SAPHHIRE
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין בכרטיס מסך לשנה פחות או יותר, עד שכרטיסי DX10 יהיו יותר משתלמים. הכרטיס הוא למחשב חדש (מעבד E6750, זכרון 2GB), וישמש למשחקים רק מדי פעם, וגם אז לא לחדשים ביותר. עדיפות לכרטיס של nVidia (נסיון לא מוצלח עם ה-ATI שיש לי כרגע) האם כדאי ללכת על 7600GT (בסביבות 600 ש"ח), או שיש אופציות יותר מוצלחות בטווח המחירים הזה? תודה
-
- 12 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלא יעבור את ה350 איך ה6600LE בoc ?הוא יותר טוב מx600?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו אני כבר לא יודע מה כדאי. יש לי 1400 ש"ח. איזה כרטיס כדאי לקנות מנעה מחשבים (עדיף, אלא אם יש משהו ממש שווה בחנות אחרת) ? (PCIX ) (ועזבו אותי עם לחכות לDX10 אם כל פעם נחכה לחידוש הבא אף פעם לא נקנה מחשב )
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה יותר כדאי לקניה הGTX285 או שני RADEON HD4870 ? אשמח לקבל הסבר לכל סוגיית ה-OC ואיך זה מתבצע מעשית ? בתודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
כרגע אני מריץ את המפרט שיש בחתימה עם כרטיס מסך 7900GS וללא חיבור מתח נוסף, הבעיה היא שלא הבנתי כיצד לחבר אותו - את חיבור ה-6pin לכרטיס מסך (זה ברור), אבל מהצד השני יש לי 2 מולקסים נקבה - האם יש לחבר לשניהם את המתח או רק לאחד מהם?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
Daewoo 725BF או LG FLATRON F700B? אני יודע ששניהם לא משהו, אבל איזה יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שנמצא בבית 4 שנים, לפני כמה ימים הכרטיס מסך הפסיק לשדר אות למסך והוא מושבת כרגע. אני מחפש כרטיס מסך סביב ה-500 שקל, השימוש העיקרי הוא לשימוש יום יומי במחשב, לגלישה, סרטים וכדומה, ואם יש אפשרות שיפעיל משחקים. המקסימום שאני מוכן להשקיע בתנאי וזה יהיה שווה זה 1000 שקלים. הנה המפרט: מעבד: Pentium D 930 3.0 Ghz DualCore 2X2MB Cache s775 800MHZ לוח אם: Asus P5WD2 LGA775 (955X+DC+SATA2+2GBE) כרטיס מסך ישן: GIGABYTE GF7800 GT 256M DDR3 DULDVI VIVO PCI-E ספק: Enermax noistaker EG425PVE 420W Dual Fan 24pin Power Supply
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 מבית Gigacube וקניתי אותו בינואר, הוא עם 256MB ואין בעיות קריטיות אבל מה שבאמת מטריד אותי זה בעצם חוסר היכולת שלו, לדוגמא במשחק Vietcong Alpha Fist למה ההארד דיסק שלי כל הזמן עובד (ולכן המשחק מקרטע) במקום להשתמש בזכרון של הכרטיס אחרי שהRAM התמלא?! אני רציתי לדעת איך אני יכול לאתר ולבודד את הבעיה, יש תוכנה כזו אולי? או מישהו יכול להדריך אותי על מה להסתכל כשאני רוצה לבדוק ביצועים של המסך? הנה המפרט שלי: AMD 2500+ Barton Epox 8RDA ver 2.1 Samsung 256 MB RAM WD 80GB w/8MB Cache בניתי לבד את המחשב, והעליתי את מהירות הBUS (לאחר התייעצות עם החברה שקניתי ממנה) מ100 ל133 באמת אשמח לכל עזרה שתייעצו לי, במיוחד על תוכנה (נגיד כמו sisoft sandra…
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-