כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
כרטיס טוב ואיכותי שיחזיק לשנים הבאות ויריץ מישחקים על VERY HIGE בלי בעיה..חנות בחייפה עם אפשרות ל 12 תשלומים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את ה radeon9200 של ג'יגהקיוב וכל פעם כשאני מנסה להעלות את המהירויות שעון המחשב קורס, וכשעושים ריסט אז הווינדוס (XP PRO) לא רוצה לעלות ואני צריך להפעיל אותו עם ה"מצב האחרון שעבד" זה בעיה אצלי או שנעלו לכרטיס הזה את האפשרות? אגב, הרדאונייטור בכלל לא רוצה לתת לי לעשות OC והצלחתי רק עם הrivatuner תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי דיון באשכול "מוצר השבוע" החלטתי לפתוח את הדיון הזה פה. יש 3 כ"מ במחיר אטרקטיבי של כ1000 ש"ח: 6870 שעולה 983 ש"ח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2896 5870 שעולה 1000 ש"ח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2720 ו560TI שעולה כ1100 ש"ח (ואפשר להשיג בהרבה מקומות במבצע למחשב חדש ב1000 ש"ח). http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2889 השאלה פשוטה:איזה מהם הכי עדיף ורלוונטי לCF/SLI? מכל הבחינות:ביצועים,שקט,צריכת חשמל,פונטנציאל OC וכ"ו. אשמח לתשובות.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש שבו E8400 CLUB3D HD4870 512MB אני משחק ב NEED FOR SPEED ו ב RED ALERT 3 ואז זה ניתקע ועושה לי את זה אחרי שאני משחק 15 דקות זה קורס לי המשחק ויש לי הודעה כזאת של VPU RECOVER http://www.zix.co.il/images/z-554374864.JPG
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. בקורב אני משדרג את המחשב שלי ואני קונה כרטיס מסך 4850HD 1GB, ומעבד E7200. רציתי לדעת מה שווה לי יותר: 4850 או 9800GTX? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יכול להחזיק את הכרטיס הספק שלי????? גם באוברקלוק??? תודה מראש וגם את הכרטיס 5850??? כאילו או זה או זה...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
?7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E? האם הוא כרטיס טוב? יש לי עכשיו הצעה לקנות אחד חדש ב1060 ש"ח, שווה? ?Model? ?EN7900GS/2DHT/256M? ? Graphics Engine? ?GeForce 7900 GS ? ? Video Memory? ?256MB DDR3 ? ? Engine Clock? ?450MHz ? ? Memory Clock? ?1.32GHz(660MHz DDR3) ? ? Memory Interface? ?256-bit ? ? Max Resolution? ?2048 X 1536 ? ? Bus Standard? ?PCI Express x16 ? ? HDTV Output? ?Yes, S-Video to HDTV Out ? ? VGA Output? ?Yes, With DVI-VGA adaptor ? ? TV Output? ?Yes, S-Video to Composite ? ? Dual DVI Output? ?Yes ? ? Adaptor/Cable Bundled? ?DVI to VGA adapter? ? HDTV-OUT adaptor? ? Power Cable ? ? ? Software Bundled? ?ASUS Utilities & …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי היום את הgod old 753DF של סמסונג. וכרטיס GF4 (bad and old) 440 השאלה שלי היא, אם אני יחליף כרטיס מסך (6600GT אולי), אז אני יוכל לעבוד על 85HZ ברזולוציה של 1152X864 (מתחת לזה זה בעיה בהרבה תוכנות)? ומה תהיה הרזולוציה הכי גבוה שאני יוכל לעבוד בה ב85HZ עם 6600GT?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לחבר יש 4870, התחיל לקרטע לו במשחקים שהוא מוריד קונה בזמן האחרון. עשינו אוברקלוק מקסימלי למעבד (E8400) ולכרטיס מסך שלו, סחב איתו עוד קצת, עכשיו גם זה לא מספיק. מעבד הוא לא ישדרג כרגע כי 775 זה יהיה בזבוז לטווח הארוך, שדרוג שילוש זה כבד כרגע אז ידחה למועד מאוחר יותר. מבחינת כרטיס מסך, התקציב לא מוגדר כי בעיקרון כל שקל יצטרך להלקח מחסכונות אז ההגדרה היא לכרטיס הבא שיתן לו שיפור מורגש במשחקים עדכניים בהוצאה המינימלית האפשרית (זה יכול להיות 800 וזה יכול להיות 1500, לשיקולכם). אני יודע שבקשות פתוחות בלי מחיר מקסימלי זאת בקשה קשה, אבל מצד שני אם היה לו תקציב מקסימלי לא הייתי פותח פה את התראד, אז תתמודדו ;D תודה רבה. עריכה: אגב, משחקי FPS ומסך 24".
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הכרטיסים...תודה אני מוכן להשקיע עד 1500 שקל..האם יש כרטיס טוב יותר במחיר הזה? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה כדאי ? EVGA GTX 1080 FTW או ASUS 1080 STRIX OC מבחינת קירור , אוברקלוק , מיתוג וכאלו ואחרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כנראה יקנה תמחשבמ ksp אז לאחר התיעצות קלה החלטתי ללכת על ה6600gt עכשיו יש ל ksp תכרטיס הזה רק תוצרת Pine אז משהו מכיר \שמע עליו איך הוא? יש כל כך הבדל בינו לבין אותו כרטיס רק חברת אחרת כמו albrton או gigabyte (כל הבעיה שלי שההורים שלי רוצים לקנות תמחשב מחנות אחת!! ) אז מחכה לתשובה תודהה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ליאור מתתיהו המוכר בשם dj-ElectriC חגג אתמול את יום הולדתו ה-19 בחור כארז,מנהל מצוין וחבר טוב שתורם כולכך הרבה לאחד הפורומים הכי עסוקים בZONE,ומגיעה לו המון הערכה על עבודתו בפורום ואת כול האיחולים שקיימים : שיהיה לך המון במזלטוב,שהשנה תתברך עליך בשפע סקירות,כרטיסי מסך למיניהם רק אושר,עושר,שמחה,בריאות שבכול דרך שתלך תדע רק טוב. לא שכחנו 19 שמנמנים!!! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסים שניהם עם מעבדי REDEON. אב ללפני כן יש לי שאלה: והיא : וההתלבטות שלי היא בין 9600XT 256MB והוא רב הסיכוי 128BIT לבין 9800PRO שהוא עד כמה שאני מבין 128MB ו- 256BIT קראתי הרבה בפורום על ה-9800 אבל אני עדיין צריך , אם אפשר, תשובה חד משמעית ובין השניים ??? ??? תודה מראש לכל העונים
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב פנטיום 3 לצרכי וורד, סרטים, תיכנות דוט נט Motherboard: CPU Type - Intel Pentium IIIE, 933 MHz Motherboard Name - Unknown Motherboard Chipset - Intel Solano i815 System Memory - 384 MB איזה מפרטי עדיף? אופציה 1: כרטיס מובנה שכנראה לוקח זיכרון מה-ram - כמה כדאי לקחת? Video Adapter- Intel(R) 82815 Graphics Controller (Microsoft Corporation) (32 MB) 3D Accelerator - Intel i752 אופציה שניה: כרטיס מסך לא מובנה Video Adapter- ATI Technologies Inc. 3D RAGE IIC AGP (8 MB) 3D Accelerator- ATI 3D-Rage IIC
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Helo...אני מעונין לקנות מסך LCD חדש 17 אינץ. התמקדתי על שני סוגי מסכים שאני יודע ששניהם הכי טובים: 1. Samsung 17' 172T 2. SONY HS73 17' (כסוף / שחור) [ אני דווקא אהבתי את הSONY בגלל העיצוב השולט שלו.. ] עכשיו שאלתי היא מה אתם אומרים על מה אתם הייתם הולכים? נ.ב מצורפת תמונה של ה-SONY (פשוט לא להאמין)...(בתמונה המסך בצבע שחור, למרות שאפשרות יש לי לקנות רק בכסף :-() תודה מראש, ליאור
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם ! מדובר במסך שני שאני רוכש בפרק זמן של חודש הראשון היה מאג MS776 היום קניתי LG עם יציאת DVI דגם L1730B 12 MS אלה שמכירים את המסך המדובר אני אשמח לקרוא את הביקורת שלכם על המסך הנל,יתרונות וחסרונות וכו למרות שאני לא רואה חיסרון כלשהו בדגם הזה,רק שאין בו רמקולים מובנים וגם קצת עבה ביחס לLCD אחרים (כ 4.5 סמ עומק) רב תודות מראש !
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי היום את ה - sapphire HD6770 החדש שלי, וכשאני משחק במשחקים אחרי כמה זמן המסך מציג מין מסך שחור עם פסים, לפעמים זה נעלם וחוזר למשחק ולפעמים אני צריך לעשות alt-tab כדי לחזור ל - windows ואז alt-tab כדי לחזור חזרה למשחק כדי שזה ישתחרר. ביצעתי גם הרצות של 3dmark-vantage, הרצתי 3 פעמים, פעמיים זה נתקע בבדיקה השניה של הכרטיס מסך (עם הצגת המסך השחור עם הפסים), ופעם אחת זה עבר. אשמח לרעיונות למה זה קורה (מקווה שזה לא הספק ). מפרט מחשב: כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 Bit (קירור פאסיבי) מעבד : E6300 (עם אוברקלוק של בערך 50% ללא שינוי מתחים, המהירות bus של החריץ pci-e מוגדרת ל - 100MHZ) זיכרון : 4GB לוח אם : Gigabyte GA-965P-DS3…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יצא לי לקרוא כמה דיונים בפורומים בחו"ל על היעילות של CrossFire עם מסכים בודדים של 60Hz ורציתי לברר את זה. אם יש לי מסך (Dell U2312H) שפועל על 60Hz.. שילוב של שני כרטיסי 6850 לדוגמה יתן לי FPS של 120 (תקנו אותי אם אני טועה). אם המסך שלי יכול מקסימום להגיע ל60Hz, מה עוזרת לי האופציה של CF ? למה פשוט לא לקנות כרטיס אחד?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא : מעבד : core2duo e6300 לוח אם : asrock via 880vm עם יציאת AGP x8 וגם יציאת pci express x4 זכרון :kingston ddr2 800 2 giga ספק כוח : ezcool 500 watt real + blue led כרטיס מסך : agp ati radeon xt1950pro 256mb מסך : asus pw191 אינץ19 הייתי רוצה להחליף את הכרטיס מסך הישן עם היציאת AGP בכרטיס מסך חדש ביציאת Pci express/ התקציב עד 1000 ש"ח - הייעוד - משחקים תודה מראש לממליצים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, שאלה קטנה- רכשתי לאחרונה את הכרטיס Palit 2080TI OC, וכשהמחשב עולה הכרטיס מחליף צבעים. אבל אחרי שהמחשב עולה הכרטיס תקוע על ירוק ואני מעוניין לשלוט בצבעים שהוא מראה ולכבות אותם מידי פעם. הבנתי שצריך להוריד את התוכנה Thundermaster וכך עשיתי. אבל אני לא רואה את הכפתור של ה"LED" שיש בסרטונים. ראיתי שאנשים כבר נתקלו בבעיה הזאת עם הכרטיסים אחרים אבל לא מצאתי פתרון. מישהו יודע מה העניין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כרטיס מסך Gainward GeForce 4 ti 4800se. הקודם שלי היה Ledatek GeForce 4 mx 440. אני משחק במשחק קאונטר סטרייק. ו ה-fps שלי עושה מלא drops אמור להיות לי 100 קבוע ויש לי 30-50 זה עובד בידיוק אותו דבר וזה לא נראה לי בסדר ממש... cpu: intel pentium 4 1600mhz os: windows 2000 pro sp4 monitor: LG studioworks E700B 17'' flat נא לעזור :'(
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-