עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RobiNooB,

קיבלתי תשובה מוזרה בצ'אט של HARDWARE רציתי לאמת פה כי זה נשמע לי לא הגיוני אבל בכל זאת אצלי המסך נעול על 100 REFRESH RATES בכל הרזולוציות... ו V-SINC נעול על ON תמיד ! לכל משחק . (דרך הדרייבר) ...דרך ה ATI TRAY TOOL לפי התשובה שקיבלתי שם מ2 אנשים שם ...יש לי קפיצות במשחקים כבדים כגון בטפילד2 לדוגמא , רק בגלל עניין ה V SINC שפועל. וזה למה ? כי בעצם אם אני משחק על REFRESH 100 קבוע + V SINC ON קבוע --משמע הכרטיס (GTO2 @ 16 P 530 \ 580) בעצם אמור לספק לי תמידית בכל שניה 100 FPS ולא לרדת מ ה 100 כדי שזה יסתנכרן עם ה REFRESH שלי הייטב ותתקבל תמונה חלקה תמיד !!! מה שלא הגיוני כמובן ! ..נו באמת .....BF2 משחק כבד ובחיים לא ייתן לי קבוע מעל 100 FPS אז הומלץ לי או לבטל את V SIN…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by roes,

כל כמה זמן בערך יוצא DX חדש? אחרי שיוציאו DX10: כמה זמן בערך יעבור עד שיצא DX חדש? מהרגע שהוציאו DX8: כמה זמן בערך עבר עד שהוציאו DX9? שאלה חשובה.... *אל תגידו לי לחפש את התשובה בחיפוש של הפורום כי לא מצאתי.... (וחרשתי על זה)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ORBIT,

היום לאחר שמחיר מסכי ה-LCD שווים לכל נפש וכיס הם נרכשים בהמוניהם. בכל מבחן והשוואה בין שני סוגי המסכים, ה-CRT לוקח בגדול בכל הקשור לאיכות הצפיה בסרטים (בעיקר). אישית מעדיף CRT וכמה שיותר גדול (יש לי מספיק מקום פנוי). מבחינתי, אין מקום להשוואה, CRT שולט.

4. יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE DUAL-X R9 270X http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2037&psn=&lid=1&leg=0בזמן שאני משחק דיאבלו הטמפ' של הכרטיס מגיעה לפיק של 71 מעלות וGPU USAGE מגיע ל99 אחוז אם אני עושה הגדרות גבוהות נראה שהגיע גם כן ל75 מעלות אבל זה לפני שהגברתי את המאורר כרגע עשיתי שכל אחוז=טמפ' אז הוא מתאזן על 65 מעלות האם אלה מספרים נורמלים? על כמה לשים את המאורר מתי שהכרטיס מגיע ל70 מעלות כי ב70-80 אחוז הוא מרעיש. האם אפשר להוריד אחוזים? הרעש לא מפריע, לי השאלה היא האם זה עומס מיותר כשאני מחליף בין המסך של המשחק לתוכנה הטמפ' יורדת במהירות ומתאזנת על 35 מעלות תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מתלבט בין הכרטיסים...תודה אני מוכן להשקיע עד 1500 שקל..האם יש כרטיס טוב יותר במחיר הזה? תודה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by omri09,

היי חברים אני חושב שה 4850 שלי מראה סימני גסיסה אני מחפש כרטיס מיד שניה עד 300 ש"ח, 7750 יהיה תחליף ראוי? מעבד: e8400 ספק: seasonic 450w ssp-450rt gold

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. איך ניתן לבדוק האם יש לי סלוט AGP או PCI וכמה כאלה יש לי במחשב וכמה פנויים בלי לפתוח את המחשב? בבקשה צריך תשובה דחוף!!!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. כמו שאתם יודעים/זוכרים מהת'רדים הקודמים שלי אני ממש לא מרוצה מאיך שהכרטיס מסך שלי פועל ... כבר החלפתי אותו פעם בגלל שהוא נשרף עכשיו הביאו לי אותו אחד אבל חדש והוא נותן את אותם הביצועים ! ואני לא יודע מה לחשוב כבר ... או שעוד פעם קיבלתי כרטיס פגום או שיש לי בעיה במחשב אבל אין לי מושג מהי ! אז לפני שאני הולך להחליף את הכרטיס מסך שלי יש לכם רעיונות אולי מה הבעיה ?! :-\ ציון 3DMARK ממש נמוך ! : 7900 ~ ציון ב PCMARK (אני לא יודע אם הוא טוב כי אני לא יודע איך משווים עם משתמשים אחרים ) : מעבד:3800~ זיכרון:~4400 דיסק קשיח:1300~ מקווה שלא יסגרו לי את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת ומישהו יעלה סופסוף על הבעיה שלי :-*. עריכה: הבדיקות ב 3DMARK נעשו ללא AA או AF מופעלים דריברים הכי חדשים…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by slider,

לפני כשנה קניתי כרטיס Geforce2 MX400, או לפחות כך חשבתי.... אתמול הורדתי RivaTuner והסתבר לי שמהירות הליבה של הכרטיס שלי היא 175Mhz ומהירות הזכרונות היא 166 ... האם זה בסדר?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ronigrr,

התקציב לכרטיס מסך הוא בסביבות ה-+-2000 שקל,או באילת בסביבות ה 1600-1800 אני חשבתי על ה gigabyte gtx 970 gaming מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מי ששם לב בדרייברים החדשים: 10.10, יצאה אופציה חדשה מסוג MLAA המשפרת את הגרפיקה במשחק עצמו. אך מי ששם לב האופציה הנ"ל אינה זמינה בכרטיסים מדגם hd 5xxx אלא רק מדגם hd 6xxx אז ניגש לעניין: 1. הורידו את ההוטפיקס דרך האתר של ATI: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU86AMDCat1010cHotfix.aspx 2. תעשו חילוץ להתקנה אבל אל תבצעו אותה עדין! (שיהיה מחולץ כי צריך לערוך 2 קבצי INFO) 3. היכנסו לתיקיית החילוץ (אצלי c:/amd/Catalyst_10.10c_Hotfix_Win7_Oct26) ואז הכנסו שמה ל: packages -> drivers -> display. 4. כשאתם בתיקיית הdisplay הורידו את הקובץ הבא: http://www.mediafire.com/?rs58y5q8psk0l06 וכשתחלצו תמצאו שמה 2 תיקיות - תחליפו בקיימות (אל תמחקו - תעשו החלפת קבצים!!!) 5. …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Avi Albilya,

אז ככה אני צריך להתחדש ב1080 TI ואני לא מצליח להגיע למסכנה, אני כן רוצה משהו עם קירור טוב כדי שאוכל בעתיד להרים ביצועים לכרטיס.אבל אני כל פעם קורא ביקורות באתרים שונים והדעה משתנה.למשל על הGIGABYTE AORUS שהייתי בטוח שאני הולך לקנות שיוצא לי התמורה הכי טובה למכיר כי יש לי אפשרות לקנות ישירות מהיבואן קראתי בהמון מקומות שהאובר קלוק שלו לא יציב ושGIGABYTE ידועה בעברה עם המון כרטיסים עם אובר קלוק לא יציב + אני מכיר באמת איזה שני חברים שהיה להם בעיות עם הכרטיסים שלהם בסדרה 6 ו7 לא מכליל אבל עדיין קראתי את זה בהרבה אתרים של אנשים שמבינים שזה הפחיד אותי.בקיצקץ קראתי על עוד מלא כרטיסים ואין לי כוחות יותר בסופו של דבר הגעתי למסכנה שזה או ASUS STRIX שכמעת ואין מלאי בארץ באסה, או על …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Nvidia is ‘excited’ about ‘Pascal’ and next-gen process technologies. Jen-Hsen Huang, chief executive officer of Nvidia Corp. said this week that he is excited about the company’s next-generation graphics processing units code-named “Pascal” as well as next-generation process technologies. Nevertheless, while the CEO of Nvidia is confident of the company’s roadmap, he notes that current-gen “Maxwell” family of GPUs is only beginning its journey. “We have got lot of great surprises for you guys and I am excited about our next generation GPUs,” said Jen-Hsun Huang during quarterly conference call with investors and financial analysts. “But right now we are enjoying rampin…

14. Started by snoamsai,

יש לי את המפרט הבא : מעבד : core2duo e6300 לוח אם : asrock via 880vm עם יציאת AGP x8 וגם יציאת pci express x4 זכרון :kingston ddr2 800 2 giga ספק כוח : ezcool 500 watt real + blue led כרטיס מסך : agp ati radeon xt1950pro 256mb מסך : asus pw191 אינץ19 הייתי רוצה להחליף את הכרטיס מסך הישן עם היציאת AGP בכרטיס מסך חדש ביציאת Pci express/ התקציב עד 1000 ש"ח - הייעוד - משחקים תודה מראש לממליצים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. קיבלתי את הכרטיס שבנושא, של חברת לד-טק אבל החיבור שלו לא תואם לא לPCI-E ולא ל AGP אז מה הסלוט שלו? הוא נראה כמו PCI רגיל ולא של כרטיס מסך (וזה לא נראה כמו כרטיס הרחבה אלא כרטיס מסך שרשום על המדבקה A7600GT ).? תודה לעוזרים.!!!

16. תקשיבו אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך האלה: Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 PCIe PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe מי מהם יותר טוב? ולמי יש קירור טוב יותר? ומי יותר שקט? תודה!

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. בקרוב אני משדרג את המחשב שלי בחלקים חדשים וחלקים שנקנו הם: לוח האם אסוס 1333 מגהץ מעבד אינטל דרו 2 כרו 2.66 מגהץ קשיח 500GB זיכרון 2GB במהירות 800 מגהץ חריץ פנויה לכרטיס מסך: PCI-E וכרטיס מסך היא האחרונה שאני צריך לקנות וקשה לי להחליט עד סוף שבוע ואני לא בקיא בתחום במפרט טכני של כרטיסי מסכים אז האלו למטרת לתוכנות גרפיקות כבדות כגוון פוטושופ, אפטר אפקטס, תילת מימדי, אינמציות, פלאש ועוד.......(לא למטרת משחקים) איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי? חשבתי על הכיוון הזה בכרטיס מסך אסוס: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1007&CatCode=400 זה יענה לדרישות? הכי חשש גדול שלי שיפגע בביצועים או באיכות נחותה כלשהו.... :-\ אשמח לשמוע על ההמלצות שיענו לדרישותי המתאימו…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי חברים ... אני רוצה לממש את חיבור ה SLI שלי לאחר קניית המחשב שלי סוף סוף כמו כן אני מתלבט לדוגמא : [אני מאוד רוצה GTX אבל המחיר ... המחיר גומר אותי ... 2900-3500 ש"ח עדיין כבד עליי... ] 8800GTX VS 8600GTS X 2 SLI מה עדיף ? מה האפשרות הטובה ביותר כיום לסביבות ה 1500-200 ש"ח לחיבור של SLI אמרו לי שעדיף תמיד SLI אבל זה קצת מסובך אשמח לשמוע את החריפים שבכם תודה !!!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by War-Hammer,

אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים לשנתיים הקרובות, אני גיימר רציני אבל אין לי כל-כך הרבה תקציב לזה, אז אני יכול להרשות לעצמי עד 800 שקלים, בבקשה תנו לי הצעות לכרטיסים שיתנו לי תמורה למחיר.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by tal5870,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך של NVIDIA gt220 לאחרונה התחיל לעשות בעיות לדוגמא :המסך נהיה פתאום בצבע שחור לכמה שניות ולאחר מכן אני מקבל הודאה "מנהל הכרטיס מסך שוחזר.."(משהוא כזה..) ביצעתי בדיקת OCCT ונימצאו כ 128 שגיאות האם לממש אחריות? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by zombie,

אז הזמנתי את האוקיולוס ריפט בעיקר לשימוש בסימולטור הנהגיה Assetto corsa, פתחתי הזמנה גם על GTX 1070 אך יש לי זמן להתחרט ולקחת 1080 במקום. האם ה1070 מספיק לשימוש בריפט? בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Holy,

אני שוקל לקנות LCD 19" אחרי כניסה קלה של מזומנים. אני מעדיף מסך שיהיה לו כניסת RCA כדי לקראות גם טלויזיה דרך הממיר הדיגטלי כרגע אני חושב על המסך הזה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=267 למרות שאין לו כניסת RCA (לא מצאתי אף אחד שיש שלו) בכל מקרה מה צריך להיות המינימום של הקונטרס והבהירות שאני צריך לחפש? קונטרס נמוך יותר זה טוב יותר? עד כמה זה משפיע?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shimon1,

התקנתי את דום 3 ובהגדרות עשיתי שהמשחק יבחר את הרמת פירוט והוא נתן לי רמה בינונית(מדיום). בכל מקרה ההעלתי את הרמה לגבוה (היי) ושמתי ברזולוציה 1024X780 בלי פילטרים ויש תקיעות קטנות מדי פעם וקצת מעצבנות. יש לציין שהיה לי FX 5700LE וברזולוציה 800X600 הוא לא נתקע במדיום מה יכול להיות הגורם לבעיה?? שאלה שניה היא שזמני הטעינה התארכו , האם זה נובע מבעיה בדיסק הקשיח כי הוא משמיע קצת רעשים מוזרים. תודה רבה לעונים!!! SHIMON1

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מרשת אייבורי מבוסס מעבד i7 וזיכרון 8GB מערכת הפעלה ווינדוס 8. מטרות המחשב: שימוש ביתי שוטף, צפייה בסרטים ומוסיקה וחיבור המחשב לטלוויזה מידי פעם להקרנת סרטים,הרצת vmware עם 14 ubuntu המפרט לא כולל כרטיס מסך מאחר והאיש מכירות טוען שהמאיץ הגרפי של אינטל מספיק לשימוש בסיסי. האם לדעתכם יש צורך בכרטיס מסך ייעודי ? האם הכרטיס מסך משפיע על איכות התמונה המוקרנת למסך ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by אוריפ,

הצלחתי לעשות בהצלחה OC לHERCULES 3D PROPHET 9800 PRO שלי! העברתי את מהירויות הליבה והזכרונות לאותן מהירויות של ה9800 XT (ליבה: 412 זכרונות: 365X2=730) ויש לי שיפור אדיר! קודם כל לא היה לי שום תופעות לוואי! בלי ריצודים בלי קווים/ריבועים שחורים, כלום! עם המחשב הזה: פנטיום 4 2.4A 768 ראם מסוג 2100 לוח אם ASUS P4S533-MX וכמובן Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB הצלחתי להגיע מ-קצת יותר מ-5000 (איזה 5100 בערך...) ל- 5740!!! כמובן שאם הזכרונות (של המחשב) היו מהירים יותר (נגיד דואל 400) הייתי עובר את ה-6000! איזה יופי הא? ;D

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים