עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by deelad,

רציתי לדעת מה התוכנה הכי פשוטה\מומלצת לצריבת ביוס דרך WINDOWS 7 ללא צורך ב DOS לכרטיס מסך של NVIDIA? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי (5200 FX) לא מצליח ממש להריץ את המשחק הזה חלק ונראה לי שאני יצטרך לשדרג. העניין הוא שאין לי יותר מדי כסף לשדרוגים כרגע ופשוט רציתי עצות לגבי איזה כרטיס מסך אני יוכל לקנות במינימום כסף, שיהיה AGP ושיוכל להריץ את המשחק הזה. בדרישות של המשחק, זה מה שרשום שצריך ככרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחק חלק: Graphics card with 256 MB RAM, DirectX-9 compatible, with Pixel/Vertex Shader 3.0 support: (nVidia GeForce FX 6600 or higher or ATI Radeon X800 or higher) זה לא אומר לי יותר מדי, אז בתקווה אתם תוכלו לייעץ לי מה כדאי לקנות. ובאופן כללי הייתי מעדיף כרטיס של ATI כי nVidia עושים לי בעיות עם הTV-OUT. תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by faceman_007,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2664&p=2 חתיכת מפלצת!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. https://www.pcgamer.com/custom-radeon-rx-5700-xt-cards-will-start-at-dollar399-same-as-reference-models/ דגמי ASUS וספייר מיועדים להגיע במהלך סוף החודש גם כן.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by jackhammer,

היי חברים. בשנים האחרונות הרבה ביקורות ובאנצ'מרקים מתייחסים לביצועים במשחקים ברזולוצית 4K. מה התועלת של גיימינג ברזולוציה כזאת על מסך סטנדרטי של 24 אינטש במרחק ישיבה רגילה (כלומר לא גיימינג על טלויזיה בסלון)? מה יתן לי גיימינג ב4K ש1080 לא יתן בתנאים האלו? זה פשוט נראה שהגענו לכוח עיבוד גראפי כל כך גבוה שב1080 מאוד קל (יחסית) לשחק כל משחק היום על הגדרות מקסימליות עם כרטיסים שהם לא הטופ של הטופ. ובגלל זה היה צורך לדחוף את דרישת הכח כלפי מעלה כדי להבדיל את הביצועים של הכרטיסים בדגמים הגבוהים לנמוכים בבנצ'מרקים. אבל ביום יום עבור הגיימר, זה לא נראה שיש מזה תועלת אמיתית.... אשמח לדעתכם המקצועית בעניין.

6. Started by tisan4us,

אהלן, קניתי רכיבים למחשב החדש שלי עכשיו נשאר לבחור רק את הכרטיס מסך, לגבי הכרטיסי מסך המליצו לי על ה Radeon HD3650, מה שעוד בא כאופציה הוא : GeForce 8800GS/T אני לא יריץ משחקים כבדים, לכן אני לא צריך כרטיס מסך כ"כ חזק. מוכן להשקיע עד 700 אפילו אפשר טיפה לחרוג, אבל את הרכיבים אני קונה רק מגולדטופ כרטיסי מסך באתר גולדטופ http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=883 תודה לכולם, עידו.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Shay2111,

שלום אני מנסה להגדיר שיהיה לי שני מסכים בדרייבר של AMD איך אני עושה את זה שניתן לראות שני דברים שונים בשני המסכים ולא שהכרטיס יציג לי את שני המסכים כאחד דרייב שמותקן 16.1.1

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. האם הכרטיס הזה Extreme N7800GT DUAL/2DHTV http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=786&l1=2&l2=6&l3=0 תומך SLI? ומה זה אומר 2DHTV

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by elior021,

היי יש לי כמה דגמים של כרטיסי מסך הראשון Sapphire ATI Radeon 5850 Toxic 2GB GDDR5 HDMI עולה 1445 השני של inn3d GTX465 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E עולה 1050 השלישי INNO3D GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E עולה 1180 הכרטיס מיועד להריץ משחקים כבדים אני עוד לא יודע לאיזה מסך הוא יתחבר אבל זה יהיה מסך 24 אינץ עם רזולוציה די גבוהה. מבחינת מחיר בין 1445 ל1080 או 1180 זה די משמעותי אני מאוד רוצה לדעת מה אני מפסיד ומה אני מרוויח ובכלל מה השוני בכל כרטיס (הלוח תומך גם SLI וגם CF ככה שהחברה לא ממש משמעותי ) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by IMAGUY1X,

היי אני הייתי ב KSP בכדי לקנות את הככרטיס מסך - GTX460 הם אמרו לי שכל המפרט שלי גרוע .. הינא המפרט : INTEL CORE 2 DUO E7500 g31tm-p35 SS 500 WATT 2 GB הם אמרו ששידרוג הזה לא יהיה טוב מכיוון שהלוח אם מאוד ישן ואני ילך להם כל שוע כי יהיו ביות עם זה עכשיו אני לא יודע מה לעשות ... לוח אם משפיע ...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by J.allmighty,

שלום לכולם, יש לי מערכת קולנוע ביתית עם לייזר דיסק היא קיימת אצלי 6 שנים והיא עובד נפלא עד היום, הבעיה היא שהעסק הזה נפל בשוק ולכן לא מייצרים יותר סרטים לליזר (מי של א יודע מדובר על תקליט בגודל כמו של פעם 33" ובנוי מאותו חומר של CD רגיל. אני עד היום משתמש בא בעיקר לשמע של מוזיקה על דיסקים רגילים, השאלה, באיזה פורמט (סרטים )אני צריך לצרוב CD רגיל בכדיי שהעסק הזה יעבוד ? (אם בכלל) תודה רבה .

12. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי את הgigabyte gtx 460 oc הרגיל וקיבלתי היום את הgigabyte gtx soc יעני הגרסא היפה החדשה בקיצור לא משנה מה אני עושה הsli לא עובד לי וגם זה לא מראה לא בgpuz ולא במנהל התקנים של Nvidia אפשרות שקשורה לsli בכלל... בביצועים הבנתי טוב מאוד שהsli פושט לא עובד וגם קיבלתי איזה ריסט ומסך כחול מישום מה קיצור לא מבין מה הולך פה עזרה בבקשה נ.ב ניסיתי להתקין דרייברים למחוק להחליף כל דבר אפשרי לא מצליח לחשוב על פתרון למה זה לא עובד יכול להיות שהם לא מתאימים ביחד?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, ברצוני לרכוש מסך דק 17 או 18 אינ'ץ בתקציב של עד 1800 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד רק אם זה הכרחי) לא חובה שיהיו בו רמקולים מובנים. מה המסך עם הנתונים הכי טובים שאני יכול לקנות בסביבות הסכום הזה? האם יכול להיות שבמסך CRT 19 אינ'ץ שיש לי רואים יותר טוב מאשר במסך LCD? האם הכרחי שיהיה בו חיבור DVI? ישנם בשוק הרבה מאוד מסכים דקים מכל מיני חברות שונות בכל מיני מכירים שונים וזה דיי מבלבל

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nec_000,

https://wccftech.com/amd-radeon-instinct-mi60-first-7nm-vega-20-gpu-official/ ניתוח מלא אבצע מחר כשיהיה לי זמן. כרגע בנקודות מרכזיות: לקחו את vega דור 1, השאירו אותו כבסיס, אך עיבו אותו בכל הנוגע לאותן פונקציות של מחשביי מתמטיקה לתעשיה, ברובד ה- double precision קרי חישובי נקודה צפה 64 ביט. כידוע לאלו אין כל נגיעה לגיימינג אשר צורך חישובי נקודה צפה של 16 או לכל היותר 32 ביט. התדר הועלה ל 1800mhz מ- 1500, משמע שהרויחו כ- 20% במישור הזה. הורידו את צריכת החשמל והחום על הדרך. רוחב פס הזכרון הוכפל ל- 1TB, ונפחו הוכפל ל - 32GB. סיכום עבור קהילת הגיימינג: מוצר גראפי מבית AMD לשוק הגיימינג, יבוא …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אם אני לוקח כרטיס שיש לו VIDEO IN ומחבר עליו ממיר דיגטלי הבנתי שאפשר לראות טלויזיה במחשב השאלה שלי היא האם אפשר לראות גם בפול סקרין וגם כחלון קטן בצד ? (לא שניהם במקביל אלא האם אפשר לעשות את הדברים האלה )

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by tal_levi1000,

http://cimg2.163.com/catchpic/C/C0/C0A2320197ED6AB33C481573880FFFDA.jpg http://www.sdbear.com/2/lib/200603/15/087/5.jpg http://techreport.com/etc/2006q1/ces/nv-quad-sli2.jpg http://gear.ign.com/articles/695/695532p1.html מישהו יודע כמה צריך לעלות חיה שכזאת? ה DELL XPS 600 בא עם המפלצת הגראפית הזאת! (טוב בטח מחשב ב10K$ חסר לו שלא יבוא עם הכי טוב שיש!!) סה"כ 2GB של זכרון גראפי! חחחח פשוט לא נתפס!! ושימו לב שזה לא סתם 4 כרטיסי 79GTX זרוקים על אותו לוח אם זה 2 כרטיסים כפולי קומה שכל כרטיס מכיל 2 כרטיסי 79GTX משהו מטורף לגמרי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. עם כוחות מחודשים ושיפורים טכנולוגיים גדולים, מותג ה-Radeon הוותיק של AMD מיועד לחזור ולפרוח על פי מפת דרכים שפורסמה לאחרונה כל ההדלפות והשמועות עד כה נראות נכונות, שכן על פי מפת דרכים שפורסמה לאחרונה שנת 2016 הולכת לפתוח דור חדש של כרטיסי מסך על להבה בינונית. הנה סיכום ביניים של כל מה שידוע לנו עד כה. את שנת 2015 סיימנו עם הדגמה טכנולוגית שידועה כ-Radeon Fury. אלו היו כרטיסי המסך הראשונים שמשתמשים בזיכרון גרפי חדש בשם HBM. זיכרון גרפי עם דריסת רגל מינימלית, קיבולת גבוהה יחסית ומהירות תעבורה שלא הייתה שניה לה. לפניכם מפת הדרכים שיצרה AMD, ההדלפה מאתר Videocardz. לחצו להגדלה השנה הזאת צפויות לכבוש את עולם הגרפיקה שתי סדרות …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם, החלטתי באחרונה שבא לי לשדרג את חווית המשחק שלי ולקנות כרטיס מסך חדש. אני רוצה כרטיס כמה שיותר טוב שיתאים לחומרה הקיימת. לגבי התקציב, אמנם כתבתי 2000 ש"ח שם למעלה, אבל זה רק משום שאני לא בטוח עד כמה כדאי להשקיע - אולי 1000 ש"ח יספיקו בהחלט. הנקודה היא שאני מוכן להשקיע כדי לקבל שיפור משמעותי ביחס לביצועי הכרטיס הקיים. הכרטיס שיש לי כרגע, ושאר החומרה: כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500 GT לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 מעבד: Intel Core2Duo 6600 2.4GHz זיכרון: 2GB ספק כח: Enermax Liberty 400W מסך: Dell U2410 24", Resolution: 1920x1200 כל אלה (חוץ מהמסך...) יושבים בתוך מארז GIGABYTE Triton ומצוננים בעזרת מאוורר ששכחתי את שמו, אבל הוא גדול ורציני ועלה לי כ-200 ש"ח. מספר ש…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by israel_gt,

איך כרטיס בעל ביצועים טובים יותר? הGTX470 OC אחרי OC נוסף...מה יתן לי ביצועים טובים יותר?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שיתוף הפעולה של החברה האמריקאית עם הממהיר הנודע K|NGP|N ממשיך גם בעידן ה-Turing לכתבה

21. Started by ricoh,

יש לי פנטיום3 733 והכרטיס וודו 3 וברצוני לשדרג את הכרטיס אני מתבלבט על כרטיס שיתאים למערכת שלי בטווח מחירים שלא יעלה על ה700-800 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 9200 128MB+TV+DVI שעלה לי 400 שקל לפני 10 חודשים. אני מוכר אותו (מישהו רוצה?) ולכן צריך לקנות כרטיס מסך חדש. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שהוא סך הכל קצת יותר טוב מזה שיעלה בסביבות אותו מחיר כמו שעלה הכרטיס הישן. אני חושש להתבלבל ולקנות כרטיס פחות טוב ממה שהיה לי ולכן זקוק לעזרתכם. המטרות שלי בו: חיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים, לשחק במשחקים, (אני ממש לא גיימר כבד, אני יודע שכולם פה קונים כרטיסי מסך שעולים 800 שקל מינימום שלדעתי זה מוגזם, כי כל המשחקים החדשים עולים בכיף על הכרטיס של ה128) צריך שתהיה בו יציאה למסך DVI, יציאה למסך רגיל ויציאה לטלויזיה. וחשוב שלא יהיה PCI EXPRESS כי אני מניח שהלוח אם שלי לא תומך בזה. המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.8C לו…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by gopherk,

היי כולם, יש לי לוח אם של ASUS M3A78-T והכרטיס מסך שהיה לי הינו ASUS GEFOCE EN9800GT אמרו לי שהוא יחסית סבבה והוא עולה עכשיו כ400-600 שקלים. אני לא מבין גדול בחומרה של מחשבים. ולאחרונה הכרטיס מסך נשרף לי, אני מחפש לקנות עכשיו אחד חדש ואיני יודע מה מומלץ ומה כדאי. אני מחפש אותו בעיקר לצורך משחקים , לא מחפש את ההכי טוב וההכי יקר -משהו שאוכל לשחק במשחקים עדכניים מבלי שיתקע יותר מידי. הטווח מחירים שאני בערך מחפש נע בין 300 שקלים - 600 שקלים אשמח אם מישהו שכן מבין יכול לעזור לי למצוא,להמליץ על כרטיס ולהסביר בקצרה מדוע דווקא כרטיס זה. תודה רבה לכול הקוראים והעוזרים מעריך מאוד את עזרתכם.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום רב, רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עד 600 שקל הכי כדאי לי לקנות עבור המפרט הבא: Asus P8H61-M LX R2.0 i3-2120 SeaSonic 400W 80Plus מארז Knight רגיל כזה של K.S.P ההמלצה יכולה להיות גם לכרטיסים שעולים יותר אבל ישנים קצת אז יד שנייה (עדיפות אבל לחדש). תודה לעוזרים.

25. Started by chubaka,

אוקי אז עדכנתי את המפרט שלי סוף סוף,עכשיו לפי ההשוואות שעשיתי ב 3dmark 2001 אני מקבל ציון מאוד נמוך של 8700-8800 בערך לעומת בסביבות 12000-13000 של מערכות דומות לשלי ושמתי לב שה fsb שלי מופיע כ 66MH (ב3dmark) לעומת כולם שהם בערך 180MH-266MH ובכלל כל ההשוואות בכל הפרמטרים יותר נמוכות אני יודע שהלוח תומך בfsb של 266MH,אגב אני ב oc של 138/138 מה שאומר שהמעבד על 1.72MH והכרטיס מסך עובד על 250\520 (oc קטנצ'יק) בסנדרה זה מראה שהמעבד על 133x2 שזה כביכול תקין,השאלה האם זה מה שמשפיע ואם לא אז מה זה יכול להיות ואיך משנים מה שצריך?וסליחה אם השאלה קצת מבולבלת.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.