כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE DUAL-X R9 270X http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2037&psn=&lid=1&leg=0בזמן שאני משחק דיאבלו הטמפ' של הכרטיס מגיעה לפיק של 71 מעלות וGPU USAGE מגיע ל99 אחוז אם אני עושה הגדרות גבוהות נראה שהגיע גם כן ל75 מעלות אבל זה לפני שהגברתי את המאורר כרגע עשיתי שכל אחוז=טמפ' אז הוא מתאזן על 65 מעלות האם אלה מספרים נורמלים? על כמה לשים את המאורר מתי שהכרטיס מגיע ל70 מעלות כי ב70-80 אחוז הוא מרעיש. האם אפשר להוריד אחוזים? הרעש לא מפריע, לי השאלה היא האם זה עומס מיותר כשאני מחליף בין המסך של המשחק לתוכנה הטמפ' יורדת במהירות ומתאזנת על 35 מעלות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קראתי את הכתבה על כרטיסי המסך אבל לא הבנתי משהו , שמתי לב שרק לRadeon 7500 יש 3 יחידות טקסטורה בכל צינור עיבוד , ולכל שאר הכרטיסים אין . וממה שהבנתי גם זה חלק משמעותי בכך שהוא היה חזק יחסית . למה לא המשיכו עם הכייון , אפילו ל8500 יש רק 2 יחידות טקסטורה. ובכלל , האם מספר היחידות תורם לאיכות התמונה או לביצועים? ועוד משהו קטן , לא הבנתי מה זה Mpixels וMtexels ומה ההבדל בניהם תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה באסה שאנחנו לא גרים שם! תגיד RADEON 9500 עובר את ה TI4600 נכון? וסתם רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע וקצת רכשתי כרטיס מסוג ATI SAPPHIRE 5830 שבדיעבד הסתבר שהוא לא כדאי כלכלית אבל זה כבר טעות שלי שלא התיעצתי לפני זה. הכרטיס עצמו שונה מאוד מ כל דגמי ה NVIDIA שהכרתי קודם לכן ואני ממש לא מבסוט ממנו בלשון המעטה. אני משחק די הרבה ב CRYSIS ואני מאוד מבועס מהרזולוציה , יש לי מסך 24 אינץ' של SAMSUNG ו אני חייב להוריד רזולוציה כדי שהמשחק לא יקרטע , ניסיתי קצת לעשות לו OC עם התוכנה של ATI CATALYST וגם עם MSI AFTER BURNER אבל לא ניתן לקבל שם ביצועים טובים יותר , שאלתי היא כזאת , האם קיים ברשת קובץ שיכול לשפר את רמת הגרפיקה ב CRYSIS או תוכנה אחרת שיכולה למלא את המקום של ה ATI CATALYST ו לבצע OC יותר נחמד ? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדיון הזה רציתי שנשווה את התוצאות של כל המשתמשים בפורום ב-3DMARK 03 ונראה איפה כל אחד עומד וזה גם יתן קצת מושג לאנשים שלא מבינים בתוצאות טובות ורעות ב-3DMARK 03. אם תוכלו שימו את הקישור לעמוד ההשוואה שלכם ב-3DMARK 03. שלי הוא: http://service.futuremark.com/compare?2k3=1992279
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי כרטיס מסך hd4870 אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב ואמרו לי שמומלץ עם כבל HDMI עכשיו יש לי יציאה של HDMI על הלוח אם, ועל הכרטיס מסך יש לי 2 יציאות DVI, וקיבלתי עם הכרטיס מסך מתאם ל-HDMI הבנתי שאם אני מחבר לכרטיס מסך זה עדיף השאלה אם אני אחבר לכרטיס מסך זה יתן לי את אותה איכות כמו שאני מחבר ישירות ל-HDMI? חשוב לציין שהלוח שלי תומך ב-1080p ואין לי מושג אם גם הכרטיס מסך שלי תומך. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית שמוכרת בעיקר תודות למוצרי האחסון וכרטיסי המסך שלה מתקדמת צעד נוסף קדימה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
נובמבר דצמבר או Q1 2015 ? בנוסף מתי נקבל כרטיסים מהדור החדש של AMD ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שווה לי? איך הכרטיס יוצא לי להסויף רק 300 שקל!!! (הרבה) http://www.benchmark.co.yu/video/chaintech/gf3ti200/gf3ti200_002.html
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך Gainward GeForce 4 ti 4800se. הקודם שלי היה Ledatek GeForce 4 mx 440. אני משחק במשחק קאונטר סטרייק. ו ה-fps שלי עושה מלא drops אמור להיות לי 100 קבוע ויש לי 30-50 זה עובד בידיוק אותו דבר וזה לא נראה לי בסדר ממש... cpu: intel pentium 4 1600mhz os: windows 2000 pro sp4 monitor: LG studioworks E700B 17'' flat נא לעזור :'(
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חיברתי היום את ה8800GT שלי מהמחשב לטלוויזיה,במטרה לראות האם יש שיפור מה8500GT.ה8500GT עשה קיטועים בצורה מטורפת.לעומת זאת ה88GT נכנס לזירה,וכבר בעליית הפירסומות זה נראה מדהים,אחר כך נכנסתי למשחק שהיה במקרה זה טרמינייטור ופשוט ראו הכל חלק ובצורה מ-ד-ה-י-מ-ה,אני חייב לציין. הרזולוציה כמובן הכי גבוהה שיש,וכך גם ההגדרות,הכל על HIGH כי זה המקסימום שאפשר במשחק זה כנראה אז מה?הכרטיס הזה מפלצת ביצועים למרות שהוא ישן כבר?חוץ מיזה,נכנסתי למאפייני כרטיס אצלי במחשב,רשום שהמהירות שעון שלו 450MHZ...זה הגיוני?ואיך בכל זאת מהירות כזאת מפיקה כאלה ביצועים רצחניים? והכי קטע שאבא שלי לא האמין שיש הבדלים כאלה מטורפים בין הכרטיסי מסך,הוא חשב שאם הוא ישים את ה8500 עם מעבד חזק הכל יפתר ונראה…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, באתי להתייעץ עם המומחים לפני שאני מחליט החלטות לגבי חומרת מחשבים. אני לא בטירוף לקנות כרטיס מסך חדש.. אבל אני מרגיש שהגיע הזמן לשדרג. כרגע יש לי 6600GT ואני מתחיל לפגוש במשחקים שאני לא מגיע ל MINIMAL REQUIREMENTS .. -אבל- אם אתם חושבים שתוך חודש חודשיים תהיה ירידת מחירים דרסטית (שהחדשות באתר מרמזות על כך) -- אז השאלה הראשונה שלי היא .. אולי כדאי לי לחכות בכלל? נמשיך למפרט מחשב שלי.. הוא מצויין בפרופיל אבל לא מצויין הספק כוח שלי שהוא Enermax 420W EG425P-VE FMA - שמספק כוח למה שמפורט שם פלוס שני הארדיסקים. נסתדר? אני גם רוצה לשאול לגבי הלוח אם - DFI NF4 ULTRA - אני אצטרך לעשות איזה עדכון ביוס בשביל להתקין כרטיס חדש? ועכשיו לדבר האמיתי.. אני לא גי…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/11306 או http://www.tms.co.il/product/10324 אני נוטה לnvidia, שימו לב לזכרון הכפול לhdmi. אבקש המלצותכים. האם מבחינת שידרוג עד איזה שנתיים יכול להיות שעדיף ה6850 כי הוא יותר זמין בשוק?? או שזה שיקול לא רלבנטי. בגדול אני שואל מה יתן לי ביצועים טובים יותר כשיש לי מערכת די חלשה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נפטר לי הכרטיס מסך Evga Geforce8800GTS KO 640mb edition שהיה בבבבן זונה סחב את קולאוף דיוטי נלאק אופס חלק באיכות הכי גבוהה, אבל קריסיס 2 היה לו קשה ואאלץ לקנות כרטיס מסך חדש מחנות כלשהי בבאר שבע כנראה קי אס פי, צריך את הכרטיס הכי טוב למשחקים.. המחשב שיש לי מופיע בחתימה, עם הזמן ישתדרג.. תקציב 700-1100 הכי חזק בתקציב.. דרוש יציאות HDMI 2XDVI או HDMI DVI VGA תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היית רוצה לדעת אם יש המלצה למסך 15' LCD, האם מומלץ בכלל (בהשוואה למסכים רגילים)? אורון
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי כרטיס מסך מסוג RX480 שמחובר למסך AOC 2460 144HZ FREESYNC. יש לי את הבעיה המפורסמת עם הכבל של הDP שמגיעים עם 20 פינים. דוגמא: https://hardforum.com/threads/displayport-cables-must-not-use-pin-20-warning.1803684/ מה שקורה אצלי שהמסך נמצא במצב של no signal עד שאני לא מנתק ומחבר אותו לחשמל. בכל מקרה אני זקוק לכבל DP איכותי מחברה מוכרת. מעדיף לרכוש בארץ. ואם אין ברירה מוכן להזמין מחול. אשמח להמלצות. *יש לציין שרכשתי מספר כבלים סיניים בארץ וכולם בעיתיים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר שתי מסכים לכרטיס שיש לו יציאה אחת? תודה לעונים יונתן 8)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרשת מדברת על זה יותר ויותר בכל מקום. הנה דיון אחד לדוגמא המספק תובנות פלוס מדידות צריכת זכרון מכותרי משחק, בליווי תאור מה קורה כאשר חורגים מכמות הזכרון. שאף אחד מחברינו שפה לא יקנה 3070 ויגיד אחרי זה שלא הקפדנו להזהירו שוב ושוב ושוב:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב - אין, השקעה מינימלית ככל הניתן, העונה על הצרכים. שימוש - עריכה בפוטושופ, צלם מקצוען העוסק בעיבוד תמונות Raw בפוטושופ מדי יום. ספק - enermax 400w liberty מסך - Dell U2312HM
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 9200 128MB+TV+DVI שעלה לי 400 שקל לפני 10 חודשים. אני מוכר אותו (מישהו רוצה?) ולכן צריך לקנות כרטיס מסך חדש. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שהוא סך הכל קצת יותר טוב מזה שיעלה בסביבות אותו מחיר כמו שעלה הכרטיס הישן. אני חושש להתבלבל ולקנות כרטיס פחות טוב ממה שהיה לי ולכן זקוק לעזרתכם. המטרות שלי בו: חיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים, לשחק במשחקים, (אני ממש לא גיימר כבד, אני יודע שכולם פה קונים כרטיסי מסך שעולים 800 שקל מינימום שלדעתי זה מוגזם, כי כל המשחקים החדשים עולים בכיף על הכרטיס של ה128) צריך שתהיה בו יציאה למסך DVI, יציאה למסך רגיל ויציאה לטלויזיה. וחשוב שלא יהיה PCI EXPRESS כי אני מניח שהלוח אם שלי לא תומך בזה. המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.8C לו…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מרכיב מחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בסכום של 600-700 ש"ח עד עכשיו הייתי משחק משחקים ב- XBOX 360 אבל הוא נהרס מאוד חשוב שזה יהיה כרטיס מסך חזק שאני אוכל להריץ עליו את המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות חבר שלי המליץ לי על הכרטיס Gainward GTS 450 1GB GDDR5 core clock 783 Mhz http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8134 1. זה כרטיס חזק ומומלץ ? 2. יש כרטיסי מסך יותר חזקים שיתאימו לתקציב שלי ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים קיבלתי לרשותי כרטיס gtx570 של asus לפני כן היה לי gtx460 של gainward ה460 היה מקבל טמפ של בערך 35-40 במנוחה ועולה לכ 80 במאמץ (40% מאוורר במנחוחה ו50-60 % במאמץ) עם הכרטיס החדש כשאני מכוון 40% דרך after burner הכרטיס מגיע לכ90 מעלות במנוחה ואני צריך להעלות ל 60% כדי שהטמפ תרד לכ 70 מעלות במנוחה ו85% אחוז כדי לקבל 50 מעלות במנוחה במאמץ המאוורר צריך לעבוד על כ 80-85% כדי שהטמפט תעמוד סביב ה 80-90 WTF?!? יש למישהו רעיון למה זה קורה? המארז אותו מארז והכרטיס חדש כך שאין בו אבק אולי הכרטיס דפוק? help me תודה רבה ושבוע טוב (:
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי המערכת שלי רשומה בחתימה. כאשר אני מנסה להקליט סרטון מתוך המשחק GTA SA באמצעות FRAPS, הFPS יורד ל20 ואני לא יודע אם זה אמור לקרות עם כרטיס מסך כמו שלי. תודה על כל עזרה. עריכה: ההגדרות במשחק הם על המקסימום חוץ מהרזולוציה שהיא 1024 על 768. לדעתי זה עדיין לא מצדיק את הFPS. בלי FRAPS, הFPS שלי נע בין 40 ל60 וגם זה לא נראה לי...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המפרט בצד. את הרטיס מסך הבאתי לפני מספר שבועות... הבעיה היא שכאשר אני משחק משחקים כבדים אחי 10 דקות ככה המחשב פשוט נכבה, שום מסך כחול שום ריסט, נכבה. בדקתי עם OCCT את המעבד, עם MEMTEST את הזכרונות, הכל תקין. על הכרטיס מסך מותן קירור רציני והוא מגיע במקסימום ל55 מעלות. לקחתי את המחשב לטכנאי לפני מספר ימים בכדי שרק יבדוק לי איפה הבעיה, הוא אמר שהספק בסדר גמור וזה הכרטיס מסך תקול, זה הגיוני? פשוט בחיים לא יצא לי לשמוע על תקלה כזאת בכרטיס מסך.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד הרבה בתלת מימד רנדרים עריכה גרפית בפוטושופ ורציתי לדעת האם מישהו התנסה בכרטיס המסך הספציפי הזה לאפליקציות של PHOTOSHOP +3D MAX המפרט הוא כדלהלן כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB צורב DVD 2X מסך לוח אם Gigabyte GAP35CDS3 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb-Stepping G0 דיסק קשיח 1 Western Digital 500GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD דיסק קשיח 2 Western Digital 80GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD זיכרון מחשב OCZ GOLD 667Mhz 4x1GB DDR II כרטיס מסך QUADRO FX 1400 קירור ARCATIC COOLING-
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-