כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
היום ראיתי כתבה ש- AMD מוציאים לשוק את הגרסה החדשה של המעבדים של 28 ננו (ואני לא יודע אם זה CPU או GPU) השאלה האם ישנו שיפור משמעותי בביצועים במעבדים? והאם יהיה הבדל במחיר? והשאלה היותר חשובה הם הודיעו שהמוצר יצא ב 6.12 , אז מתי "באמת" יגיע לחנויות ומתי אחרי זה בישראל? אני שואל את השאלות האלה כי אני מת לקנות מחשב למשחקים אבל האם כדאי לחכות עוד חודש וחצי - או שזה בעצם חצי שנה או יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
http://techreport.com/articles.x/21516
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, עד עכשיו ה-6950 שלי היה צרוב עם ביוס של 6970, לאחר שקראתי קצת פה בפורום הבנתי שהביוס של ה-6970 משנה גם מתחים לזכרון ויכול להזיק להם, לכן הלכתי על השיטה השנייה שהיא לעשות מוד לביוס המקורי של ה-6950 ולעשות אוברקלוק ידני. המוד עבר בהצלחה, אני רואה 1536 שיידרים אבל ב-CCC התדרים שלי מוגבלים ל 840/1325 ואני לא יכול להגיע ל-880/1375 או להעלות מתח עם MSI AFTERBURNER. Lanzar אמר לי שהוא צרב ביוס של ASUS שעבר מוד ל-1536 שיידרים ואין לו הגבלה ב-CCC ושינה לו את המתח באופן קבוע בביוס, ניסיתי לחפש את הביוס הזה באינטרנט ואני לא מוצא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לאח שלי יש מחשב די ישן עם יציאת AGP לכרטיסי מסך, הכרטיס מסך התקלקל לו ואין לאמא שלי כסף לקנות לו מחשב חדש אז חשבתי לקנות לו רק כרטיס מסך, אפשר בבקשה המלצות לכרטיס מסך טוב למשחקים שיכול להיות טוב בשבילו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי לי לשלם את העוד 200 שקל בשביל לשדרג את הSapphire HD6770 ל6850. המפרט שלי הוא כזה: מעבד I5 ספק של צ'יפטק 550W מסך לא משהו 1024X1280 מה אתם אומרים? כמה ההבדל משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי. ההתלבטות היא בין 2 הכרטיסים הבאים (תקציב בסביבות 1200 ש"ח), אשר יעבדו עם מעבד I5 2500 PNY Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DVI DVI PCI-E GiGABYTE GTX560 1024MB GV-N560OC-1GI כאשר הכרטיס מיועד לשימושים בתוכנות כגון: פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס, 3D Max. האם העדיפות היא לכרטיס חזק של NVIDIA על פני כרטיס בינוני של PNY? איזה כרטיס ייתן ביצועים יותר טובים מבין השניים, או שכדאי בכלל לקנות כרטיס אחר?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שלא נגענו בו הרבה זמן מבוסס אינטל, עם לוח אם GIGABYTE G31M S2L. כאשר ניסיתי להפעיל אותו, לא נראתה שום תמונה על המסך (המחשב מחובר עם כרטיס NVIDIA 9500GT לחריץ PCI-E ב VGA). ניסיתי לחבר ליציאת הVGA המובנית בלוח אם ושוב, אין תמונה (ניסיתי כאשר ה9500 מחובר ומנותק). לאחר מכן ניסיתי ע"י כרטיס מסך אחר שעובד לי במחשב אחר (NVIDIA G210) בחיבור DVI, ועדיין, אין שום סימן לתמונה, אפילו לא לביוס. מישהו מכיר את התופעה הזאת או דרך כלשהיא כדי לפתור את הבעייה ??? תודה .
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך GTX 295 תומך ב HDMI1.4.?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ולעשות CF של hd6950 השאלה היא האם כדאי לחכות עד שהסדרה החדשה תצא ולקנות כבר כרטיסים חדשים? תודה
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום רב. לא מזמן קניתי מחשב (ע"פ המלצה של המשתמשים כאן) ללא כרטיס מסך. אז לא הייתי זקוק לכרטיס. כרגע אני רוצה להתאים לו כרטיס מסך למשחקים יחסית כבדים. זה המפרט: עכשיו... אני רוצה כרטיס שיתמוך ברוב סוגי המשחקים. דוגמת - Assassins Creed - Brotherhood. עדיפות גבוהה לכרטיס שקט. כמו שאתם רואים, המפרט ברמה גבוהה מאוד של שקט. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא E8400 4GB Ram 9500GT Seasonic 600W אני גם מחכה למשחקים שהולכים להגיע, MW3,BF3,Max Payne 3, ואני רוצה לשחק אותם על הגדרות מקסימליות, יש סיכוי שאני עושה את זה רק עם שדרוג של כרטיס מסך לדוגמה ל GTX570, או שנראה לכם שאני כבר צריך לשדרג את המעבד-לוח-זיכרון-כרטיס מסך ? למשהו יותר רציני כמו I5 ? אני עובד עם מסך 40" LCD על 1080P תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
איזה ספק כוח (כמה W) מומלץ בשביל מערך עם שני GTX570?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי כרטיס radeon x1950xtx(ישן מאוד אני יודע) והוא מתחמם מאוד , הוא בערך על 80 מעלות בנורמלי ומגיע ל95 תחת עומס אז הורדתי כמה תוכנות בשביל לבדוק נתונים עליו וראיתי שהמאוורר של הכרטיס קבוע על 10-30% אפילו שהטמפרטורות מגיעות לאיזור ה100. ניסיתי להשתתמש בMSI AFTERBURNER בשביל לשנות את מהירות המאוורר ידנית אבל זה לא אפשר לי (אני מתאר לעצמי שזה לא תומך כרטיס כזה ישן) אז בשביל לפתור את הבעיה אני שמתי לו קירור עצמי לינק:http://imageshack.us/photo/my-images/836/img0144xue.jpg/ אבל כשהראתי את זה לכמה חברים שלי שמבינים קצת הם אמרו לי שיכול להיות שהרעידות שהמאווררים עושים יכולים לפגום בכרטיס מסך אז רציתי לשאול שתי דברים : 1. אם יש למישהוא איזה תוכנה שתוכל לעזור לי לשנות ידנית את…
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
האם הספק שלי יחזיק hd 5850? תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/842/17102011117.jpg/
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מעבד I5 עם כרטיס מסך שבא על הלוח הלוח הוא GIGABYTE H67A-UUD3H-B3 יש לי זיכרון DDR3 4GB 1. Sparkle GeForce GT430 1GB GDDR3 HDMI PCI-E לא מכיר את החברה הזו 2. VGA TWINTECH GT430 1GB DDR3 VGA+DVI+HDMI PCIE גם לא מכיר את החברה ההצעה הראשונה הינה בעלות של 190 ש"ח ההצעה השניה היא בעלות של 300 ש"ח להצעה הראשונה אני חושב שיש עליו 3 שנים אחריות ואם אני זוכר טוב גם לשניה יש 3 שנים אחריות בנוסף קיבלתי הצעה לרכוש כרטיס במחיר עלות של חברת FORSA 1. GT430 1G 64BIT DDR3 CRT/DVI/HDMI 2. GT440 1G 128BIT DDR3 CRT/DVI/HDMI הצעה הזו של חברת פורסה לדגם ה 430 עולה 220 ש"ח להצעה השניה של פורסה העלות היא 260 ש"ח האם מסובך להתקין כרטיס מסך? ראוי לציין שיש גם מספר חיב…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט כרגע בין שני הכרטיסים. אני יודע שתאורטית אני יכול לפתוח את ה-6950 (רק גרסת ה-2GB, נכון?) ל-6970 במחיר שהוא נמוך מה-570. השאלה היא בסופו של דבר מה היסכוי שזה יעבוד ואיך כרטיסי AMD בהשוואה לכרטיסי NVIDIA עם רוב המשחקים המודרניים (קרייסיס 2 / וויצ'ר 2 /באטלפילד 3 וכד')? למי דרריברים יציבים יותר וכו'? למרות שחשבתי לשדרג את כל המערכת, כרגע זה הרכיב היחיד שאחליף. עד כמה בעייתי יהיה צוואר הבקבוק שיוצרים המעבד והזיכרון? (סביר להניח שאאלץ להוסיף עוד 2GB זיכרון, נכון?) *רזו' - 1920*1080. שימוש עיקרי: משחקים וסרטים. כאשר ברצוני לשחק על הגדרות מקסימליות. בתודה מראש. נ.ב. האם כדאי לדור חדש של כרטיסי מסך מאחת החברות? הבנתי שיכול להיות שאנווידיה תשחרר את הסדרה החדשה לקרת…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רק אציין שיש לי בנוסף למסך מחובר למחשב גם טליוזייה 32 מחוברת ב HDMIהבעיה התחילה לפני שבוע בערך... כאשר אני מנגן תוכן HD (קבצי MKV) מידי פעם התמונה והסאונדנתקעים לשניה ואז מסתדר וגם במשחקים יחסית כבדים (DEUS EX, RAGE) כול כמה דקות יש תקיעה של שניה שתיים ומשתחרר... שמתי לב שהטמפרטורה של הGPU במצב המתנה היא 70 וזה נראה לי גבוה מידי פתחתי לראות אם המאווררים עובדים ואז ראיתי את זה על הכרטיס... יש מצב שכרטיס פגום?? יש לי אותו בערך 9 חודשיים הנוגע לדירייברים הייתי עם הגרסת בטה בישביל BF3B וחשבתי שזה מה שגורם לזה כי מידי פעם בניגון סירטונים ב יוטוב הדריבריים היו קורסים אבל החזרתי את הדריבריים הקודמים ועדיין יש את הבעיה בניגון MKV ובמישחקים תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי משהו כמו שבע שנים קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לקנות לו כרטיס מסך. אני גיימר מאוד קל (אחרי הכול, שבע שנים במחשב הקודם) אני לא משחק במשחקים החדשים שיוצאים ובטח לא בהגדרות מקסימליות. הדרישות - כרטיס מסך פשוט שיאפשר לי לשחק במשחקים מהשנתיים האחרונות. דברים רלוונטים במפרט: מעבד i5 מסך DELL U2312HM ספק כח Win+ HEC 500W (אני לא יודע אם זה ספק סביר או לא...) תקציב - עד 500 שקל תודה!
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי, אני עושה שדרוג כללי למחשב שלי, החומרה הנשארת היא: מעבד Q9300 לוח אם MSI X48-C מסך סמסונג 1680*1050 החומרה החדשה היא G SKILL 8GB DDR3 1333MH ספק כח SEASONIC 620W מארז NZXT LEXA S בעיקרון אני לא גיימר מחשבים גדול, אבל עם התיישנות הפלייסטיישן אני רוצה שתהיה לי את האופציה להריץ משחקים חדשים ברמה טובה פחות או יותר, כך שחשוב לי בעיקר עד כמה משתלם הכרטיס מבחינת עלות/יכולת. בדרך כלל המשחקים שאני משחק לא דורשים יותר מידי ועבדו עד עכשיו סביר (COD, GTA,אססין קריד) ראיתי את השלושה האלה שנראו לי משתלמים, אבל יכול להיות שהם יותר מדי: 1195 ש"ח- gigabyte hd6950 1gb @870mh http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7468&CatCode=531 HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5 מחיר בחנות: 8…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בגלל אילוצים שנובעים מכסף אח שלי צריך כרטיס מסך יותר זול. חשבתי שכדאי לו ללכת על HD6870 שעולה בKSP בחיפה 980 שקל. האם זה כרטיס מסך טוב שיספיק לרזולוציה של 1680X1050 להגדרות הכי גבוהות? בכמה הHD6850 חלש יותר מהHD6870? איזה כרטיסי מסך של NVIDIA מתחרים בHD6870 וHD6850 והם באותו מחיר? הספק הוא seasonic ss-500et והמעבד יהיה I5 2400. אם צריך אפשר לחרוג לHD6870 שעולה 980 של חברת Sapphire.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא כזה - E8400 4GB DDR2 4870 1GB הרזולוציה היא 1680X1050. האם שדרוג ל6950 שווה, או שהמעבד ייצור צוואר בקבוק? תודה!
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, לא מזמן התלבטתי אם לקנות כרטיס מסך חדש אך בנתיים החלטתי להשאר עם הכרטיס הקיים שלי hd5770. כחלק מחדר קולנוע ביתי שנבנה אצלי בבית אני מתכנן לחבר את המחשב שלי על מנת לראות איתו סרטים ולשחק משחקים (בעיקר פרו אך יתכן שגם משחקים אחרים). עכשיו השאלה שלי האם הכרטיס שלי hd5770 יצליח להחזיק טלוויזיה בגודל כזה כאשר נראה לי שחשוב לציין שהיא תעבוד בfull hd. אם הכרטיס לא יצליח להחזיק טלוויזיה כזו איזה כרטיס כן נראה לכם שיחזיק בתקציב של (1000 -1400 ש"ח). תודה וחג שמח!!!!
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן יש לי מסך מחשב ברזולציה 1920X1080 ועוד מסך LCD ברזולציה 1280X720. המסך מחשב מחובר דרך קבע לחיבור ה-VGA , וכאשר אני רוצה לראות ב-LCD אני מנתק את ה-VGA של המסך מחשב ומחבר לשם את ה-LCD. כל העניין הזה גורם כל הזמן להתעסקויות עם הגדרת רזולציה בכל פעם מחדש, ואף גרוע מכך - לפעמים לא רואים בכלל באחד המסכים בגלל שהרזולציה לא נתמכת. יש איזשהי דרך יותר אלגנטית לפתור את הבעיה עם מינומם התעסקויות?
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש סיכוי שThermaltake 700W Litepower ספק יסחוב את GTX 580 SLI ?? http://www.getprice.com.au/Thermaltake-700w-Litepower-PSU-Gpnc_451--53715659.htm
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום-כפי שצויין בכותרות אבקש המלצות לחניות שמוכרות כרטיסי מסך בזול בהונגקונג.וגם עוד חומרה למחשבים תודה!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-