עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כמו שניתן לראות בתמונה OCZ מודיע כי הוא הולכת להיכנס לשוק יצרניות כרטיסי המסך. מישהו רוצה OCZ 8800GTX ?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by yoniby,

שלום, השאלה שלי אם שווה לשים עוד 100 שקל על הכרטיס מסך בשביל לקבל אותו בגירסת הRETAIL ההבדל המשמעותי לפי מה שהבנתי הוא שבאו אי אם יש לי שנה אחריות ובריטייל 3 שנים! אני חושב ששווה להשקיע אבל לא החלטתי מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by aiw,

בעקבות הודעה בפורום שוטטתי ב- comp-il וראיתי ש-R9800pro oem (של ספיר) יותר יקר מה-retail של GEXCUBE. אתם חושבים שזה הגיוני? אולי זו טעות? הנה ה-oem: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?PID=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ה-retail: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGICR9800C32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 עוד שאלה בפנדה יש גם R9800 retail אבל של ATI: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5380 מה ההבדל בין שני ה-retail?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by zarub,

היי,הייתי רוצה לדעת בבקשה מה המשמעות של OEM במקרה הזה ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card ובכלל מה זה אומר? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by bigman84,

הזמנתי כרטיס מסך OEM והבנתי שהוא לא בא עם קופסא שמגנה עליו. רציתי לשאול אם זה בטוח - שהמוצר לא נפגם או משהו כזה בדרך בגלל שהוא לא מוגן.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by NetSpider,

אחרי הרבה זמן שלא יצאו רישמיים , הנה הם הגיעו ... www.nvidia.com

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני צריך רק לשנה כרטיס אז הראשון זה: ¤599 (מבצע) :מחיר ¤50 משלוח: תיאור המוצר: Palit Geforce 4200Ti NVidia GeForce 4200TI GPU 128 MB DDR Memory TV-out והשני זה: Chipset - RADEON 9600 ¤689 Chipset - RADEON 9600 Support Memory / bandwidth - 256MB DDR SDRAM, 128 bit Connectors - VGA, TV-out (S-Video connector), DVI Connector מה יותר חזק מי מושך יותר ב-oc? תודה על המידע

• 13 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by Kernel,

שלום כרגע יש לי מחשב P3 עם כרטיס מסך מסוג : NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro האם זה מספיק למחשב חדש (P4/AMD 64) שימוש עיקרי של המחשב החדש הוא לעבודה מעט גרפיקה PHOTOSHOP ולפעמים משחקים , כרגע אם 128 זכרון אני די מוגבל במשחקים אז אני לא יודע מה המהירות האמתית של הכרטיס ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by Kernel,

שלום כרגע יש לי מחשב P3 עם כרטיס מסך מסוג : NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro האם זה מספיק למחשב חדש (P4/AMD 64) שימוש עיקרי של המחשב החדש הוא לעבודה מעט גרפיקה PHOTOSHOP ולפעמים משחקים , כרגע אם 128 זכרון אני די מוגבל במשחקים אז אני לא יודע מה המהירות האמתית של הכרטיס ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  10. Started by GAL SHAMIS,

מה דרייברים יותר טובים ? [למרות שאומגה מבוססת על קטלייסט] אבל איזה דרייברים אתם מעדיפים ומשתמשים? כמובן לכרטיסי רדאון של ATI

11. Started by Bessmertniy,

אז ככה קניתי ממש יום כרטיס מסך 9500 np שאפשר לעשות לו softmod ל 9700 ורציתי לדעת אם לעוד מישהו יש כזה כרטיס מסך ועל איזה דרייברים הוא היה ממליץ לי יותר? או אולי בכלל לא אומגה או משהו אחר. עכשיו אני עם ה 4.3 בלי סופט מוד קיבלתי 10600 עם 13000 ב2001 2003 ניסיתי רק בלי סופט מוד ושם קיבלתי 3000. המפרט שלי xp2500 nf7 512ddr הכל ביינתים פועל מצויין בלי שום ארטיפקס . ועוד משהו אני דיי חדש אם ה כרטיסים של ה radeon ATI יש משהו שהייתם ממליצים לי לעשות? ועוד משהו האם יש איזה שהיא דרך לראות כמה ביט יש לי? אם זה 128 או 256 בקיצור חצי מהתשובות לשאלות גיליתי לבד והנה תמונה סתם רציתי לשתף אתכם.) איזה כייף)

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by cooper,

מה זה בדיוק OMEGA DRIVER? האם כדאי להתקין אותו ? יש לי כ.מסך די ישן [ATI9600PRO]ושמעתי שהוא משפר משמעותית את הFPS [פרימיים] במשחקים כבדים.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by Tenx_Boy,

מהם הדרייברים של אומגה ? מאיפה אני יכול להשיג אותם? מה הם עושים? האם כדאי לי להתקין אותם בכרטיס מסך שלי? (אפשר לראות אותו המפרט שלי) ???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by swisaman,

שלום, ראיתי שאפשר לקבל שיפור באיכות התמונה ושיפור בביצועים עם משתמשים בOMEGA DRIVERS. השאלה שלי היא עם אני יכול לשהשתמש בדרייברים עללו עם כרטיס המסך hd5850? לפי מה שהבנתי יש אפשרות לפתוח "צינורות" בכרטיס ולקבל שיפור ניכר יותר,זה אפשרי בכרטיס הזה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by asdasdasd,

מישהו נתקל בבעיות לאחר התקנה של אומגה דרייברס בTV OUT ??? פתאום אני רואה קוים מעצבנים במקום לראות מסך שחור חלק כמו שראיתי 3 שנים כבר.......? ולא זו לא בעיית סנכרון (מחוברים לטלויזיה רק הכבל עצמו ולא שום דבר אחר)

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by Do As Infinity,

יש לי לוח אם מבוסס צ'יפסט של ATI (אם זה משנה אז DFI RDX200 CF-DR) ואני רוצה להשתמש ב-Omega Drivers.. הבעיה היא שאני גם צריך גם את הדרייברים של הצ'יפסט שבדרך כלל כלולים עם הקטליסט הרגיל וב-Omega Drivers יש רק עידכון לכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור לי פה? אני אודה לו מאוד. תודה מראש. עריכה: ערכתי את ההודעה, IGP לא קשור בכלל.. יש לי X1800XT. עריכה 2: אם אני מוריד רק את העידכון ל-Southbridge ואת הדרייבר של ה-GART מהאתר של ATI ולא מוריד את ה-Display Driver אז אני יכול להתקין Omega במקום זה?

17. האם הם עדיפים על הדרייברים המקוריים של ATI לראדון?

• 19 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Started by shloosh,

מה דעתכם על החדשים? במקום 4.7 של ati. מישהו יודע אם יש שיפור?/דברים חדשים?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by Shortboarder,

אני כרגע משתמש ב Cat 3.2 ואין לו שום בעיות,יציבות והכל = מושלם! האם כדאי להתקין את ה OMEGA 3.2??? מה זה עוזר,תורם ומוסיף???

20. Started by Red-AnGel,

שלום רב ברשותי Shappire Radeon 9600xt ואני רוצה לדעת איזה דרייבר יתן לי את מירב הביצועים מהכרטיס שלי גם למשחקים וגם לסרטים... האם זה האומגה ? ואם כן מאיפה אני מוריד ? או את CATALYST ? נ.ב האומגה יש לו ממשק קל וטוב כמו ה CATALYST ? שאני יוכל פשוט לבחור גם טלווזיה וגם מסך של המחשב ולעשות שאחד יהיה ראשי וזה יהיה פשוט ולא מסובך? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by kobibo,

עכשיו אני עם האומגה שמתבססת על ה 6.3 ורצית לדעת איזה דרייברים עדיפים יותר הקטאליסט של ATI או האומגה? האם ישנו אתר שמשווה ביצועים של משחקים לגבי שני הדרייברים האלו? אודה להתיחסותיכם לגבי הדרייברים בלבד ללא התוספות מכיוון שאני משתמש גם ב ATI TRAY TOOLS .

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by kobibo,

איזה דיירבר יתן ביצועים טובים יותר ( גם ה Omega מבוססת על הדרייבר החדש של Catalyst 5.12 ) הם יהיה גם אולי הפרשי טמפ' בין שני הדריברים ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by neil4,

גם שם יש אפשרויות כמו ברדאון?-למשל- הרדאון 9500 -9700פרו [לא עקרוני]

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by sariti,

;D מה כדאי יותר לרכוש? מה אתם ממליצים אני לא יודע איזה מהם לרכוש יש לכם במקרה מיפרט אם הביצועים שיהיו לשניהם ? נ.ב שני הכרטיסים הללו יכנסו לשוק תוך פחות מחודשיים

• 28 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. http://www.ggmania.com/showpic.php3?screenshots=/04/aug/csbench&picture=csbench.jpg&pokec=16666 Nvidia Who? http://www.driverheaven.net/showthread.php?p=423812#post423812

• 46 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.