עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לאחר מספר סבבי דיווחים והערכות שלא סיפקו את הסחורה - ההערכות העדכניות אומרות שנקבל חשיפה לכרטיס דגל ביתי חדש באמצע חודש יוני לכתבה

2. אהלן חברה, הכרטיס הישן בדרכו להמכר FX5700, אני מחפש עכשיו את הכרטיס הבא שלי למערכת שיש לי כעת... Amd athlon xp 2500 @ xp 3000 1024 MB DDR Ga-7vaxp וכל השאר לא חשוב אני חושב.. בעקרון אני לא גיימר כבד, ואני מסתפק הרבה פעמים גם באיכות לא הכי גבוהה במשחקים..פשוט בכרטיס הזה שיש לי כעת היציאת וידאו לטיוי הלכה קפוט אז אני רוצה לשדרג ובדרך לקחת משהו שיביא לי תועלת טובה ביחס לכסף. באפשרותי לקנות את אחד מהכרטיסים הבאים: palit radeon x800gto gigabyte geforce 7600gs asus geforce 7600gs leadtek 7600gs palit 6800gs הבדל המחירים בין הכרטיסים מאוד זעיר הפרשים של עד 30 ש"ח.. אני מחפש כרטיס שיתן ביצועים טובים ומתכנן OC, הבנתי שב7600gs, מאוד קל לעשות את מוד העפרון ובכך להרוויח עוד מהירות וב…

3. Started by Yaniv11,

בעקרון מצאתי כמה סוגים: 1.של MSI עם 128M זיכרון 128BIT ,DDR . אפשר להשיג ב 330 ש"ח.(לא בטוח שזה 128Bit כי יש שם משהו גם 64) http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=655 2.של Point Of View (וגם eVGA) עם 256M זיכרון 64Bit, DDR2 . אפשר להשיג ב 270. http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=150 3.השאר 128M DDR ו- 64Bit ב 240 ש"ח. יש אחד עם תמיכה ב opengl 2 ולא 1.5 כמו האחרים,אין לי מושג אם זה שווה משהו. מה לדעתכם עדיף?

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by rony1880r,

היי יש לי בעיה מוזרה במחשב עם הכרטיס הזה, החליפו לי במסגרת האחריות ל7970 מחברת gigabyte , הבעיה היא כזו: פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 , לאחר ההתקנה הראשונית של הווינדוס ברגע שהמחשב עושה ריסטט ומנסה להמשיך את התקנת הווינדוס אז אני שומע את הביפ אבל אין שום תגובה על המסך , אני שומע את המחשב עובד והמסך גם עובד , אבל פשוט לא רואים כלום ,ניסיתי להחליף גם מסך אחר וגם אין תמונה , זאת לאחר שכבר ניסיתי כמה גירסאות של ווינדוס 7 , בהתקנה של ווינדוס 8 זה לא קורה ביכלל , הדבר שאני ניסיתי הוא לנתק את כרטיס המסך פיזית ולהתקין מחדש את הווינדוס 7 ללא כרטיס מסך וזה הצליח ב100% עד שראיתי את שולחן העבודה,לאחר זאת הרכבתי את כרטיס המסך 7970 ללוח אם והפעלתי את הווינדוס 7 רגיל עם כל התקנו…

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך יד שניה ויש את ה6800GT הכרטיס בשימוש שנתיים בלי אחריות עבר OC שווה לקנות ובכמה? תודה

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by mixtape,

שלום, בימים אלו אני מתלבט בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש. ראיתי באינטרנט דיונים רבים בנוגע לכמות ה-GRAM הנכונה לכרטיס מסך שמצופה ממנו לעמוד במשחקים הכי חדישים בשנה שנתיים הקרובות. אז מה דעכם? האם יש סיבה להשקיע עוד 600 שח לגרסה זהה של כרטיס לה 4 GB של זיכרון? הם באמת יש משחקים שיחוו ירידה ביצועים עם 2 GB בלבד? יובל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Spider1,

היי אני משחק GTA4 על רזולוציה 1920* בHIGH עם מעבד I5 + HD5750 +4GB זכרון. אודה להמלצתכם לכרטיס מסך שישפר את ביצועי המשחק משמעותית כיוון שמעט מעט מקרטע ואני רוצה להנות ממנו. אשמח לשמוע גם על המלצות על כרטיסים בחו"ל ליבוא אישי . האם בטווח מחיר זה של עד 1200 ש"ח אוכל לקבל כרטיס משמעותית טוב יותר מ5750? תודה. עריכה חשבתי על ‏GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E- שאפשר להביא מחו"ל בכ-500 ש"ח, האם פער הביצועים מצדיק השדרוג?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, יש ברשותי שני מחשבים המחוברים למקלדת אחת עכבר אחד ומסך אחד ע"י מפצל VGA\PS2. הכל עובד מעולה בעזרת לחיצה על כפתור במקלדת נעשה מעבר בין המחשבים. בקרוב אני קונה מחשב חדש שיחליף את אחד המחשבים, העניין שבמחשב זה יש כרטיס מסך שאחבר באמצעות DVI אל אותו המסך. מה שבעצם יקרה זה מצב כזה שאין לי אפשרות להשתמש במפצל מכיוון שיש לו רק חיבורי VGA.. , מה הייתם ממליצים לי לעשות\פתרון חומרה?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. ...כדי לקבל ביצועים גבוהים? יש לי כרטיס מסך חיצוני 7950 . עובד סבבה ואחלה ביצועים. בנוסף לאחרונה קניתי מעבד 4670 שגם בו יש מאיץ גרפי מובנה. חוצמזנ יש עוד מאיץ גרפי מובנה על הלוח אם )z87x d3h(. יש איזו הגדרה או משו שאפשר לעשות כדי ששלושת המאיצים הגרפיים יעבדו ביחד כדי להגדיל ביצועים במשחקים?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  10. ה-Turing מגיע ל-HWzone: לקחנו את הכרטיס המשוכלל של MSI לסיבוב - האם המתנה של שנתיים הביאה את השיפורים הרצויים בעולם הגראפיקה? בואו לקבל את כל הפרטים על הטכנולוגיות החדשות של NVIDIA לכתבה

11. Started by bmw5,

אלו הכרטיסים: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2127.1 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166.2 מי הכי טוב?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www20.tomshardware.com/mobile/20040727/index.html תראו מה זה יש לו אותה ארכיטיקטורה כמו ל-X800!! יש לו 3DC,SMOOTHEVISOIN HD,256BIT MEMORY,HYPER Z HD,8 PIPELINES וממש כל מה שיש ל-X800 רק שהוא בא אם 8 צינורות עיבוד קיצר דבר שווה ויקר :-\

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by JediMaster,

שלום לכולם! ברשותי מסך רגיל (לא שטוח), ובטעות בעבודה עם מגנט צבעי המסך התחילו להשתנות לאדום וירוק, ועכשיו המסך קצת תקוע עליהם. האם זה סופו של המסך? יש אפשרות לתקן או שזה כך לנצח? תודה.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by ביצה,

אהלן! קיבלתי מחשב עם 2 כרטיסי מסך 7600 SLI שקודם עבדו טוב ביחד והם רק נותקו מהחשמל והועברו כולל הכל עם המארז אלי מחבר ופתאום לא רואים כלום על המסך. מדליקים את המחשב שומעים את הרעש וכל מה שנלווה, ונראה שהם פועלים לפי המאווררים אבל לא רואים כל על המסך גם ניסתי לחבר ב-4 היציאות השונות שלהם חשוב לציין שאני לא יכול להגיע לביוס כי אין לי יציאת וידאו מהלוח אם רק בכרטיס מסך וכאמור דרכם לא רואים כלום. למשהו יש פתרון? שנה טובה!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by As-21,

איפה הימים שזה נחשב כרטיס מסך טוב

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  16. (CPU) 1-Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz, 1937MHz, 256KB (28% Load) .:. (RAM) usage: 188/448MB (41.96%) .:. (GFX) NVIDIA GeForce2 MX/MX 400, (Display) 1280x960/32bit/85Hz [glow=red,2,300]אגב שחכתי להוסיף פרט מאד חשוב - יש לי SDRAM 100 MHZ[/glow] זאת המערכת שלי המשחק רץ על סביבות ה10 FPS במקומות מסוימים אפילו מעל 30 אבל כשיש עומס ולו אפילו הכי קטן על FPS1 (כמובן הכל על הכי נמוך, אבל הגראפיקה עדין מהממת - לא יכול לחכות לשבוע הבא שהמחשב החדש יגיע! ) הנה תמונה אני לא ממש יודע מה אני בא להגיד פה.. חוץ מזה שאנשים עם GF4TI תצפו לזה שהמשחק ירוץ לכם לפחות על 1024 על Med [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 64 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by lipa,

אני קונה מחשב מבוסס על ערכת השבבים 915P ואני לא יודע על איזה כרטיס ללכת חשבתי גם על האפשרות ללכת בנתיים על 915G (שזה כולל כרטיס מסך OB פשוט) ויותר מאוחר לקנות כרטיס מסך טוב מה כדאי ?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. שלום ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVENCE Dell 2311h - 1920X1080 מעוניין לקנות כרטיס חדש למטרות המוזכרות בכותרת, כאשר אני מעוניין לחבר אליו 3 מסכים, המסך הנ"ל המחובר בחיבור ה- DVI, מסך טלוויזיה של LG בחיבור HDMI ומסך 19 LCD די ישן ברזולוציה של 1280X1024 שחובר עד כמה עם מתאם לVGA דרך חיבור הDISPLAY PORT, אשמח לקבל הצעות לכרטיסים בתקציב הנ"ל אשר יענו על כל הצרכים שלי.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לפני שאני אוטוטו מזמין את כרטיס הטלוויזיה...אני רוצה להתייעץ אתכם בפעם האחרונה. בהתחלה הציעו לי על כרטיס Pinnacle PCTV Pro אחרי זה כשבאתי לחנות אמרו לי שיצא כבר דגם חדש...משהו כמו T-50.. . שני הכרטיסים עולים 400 שח (איך שאמרו לי בחנות...) אינ רוצה כרטיס טוב, איכותי ומPinnacle. אולי תמליצו לי? האם קיים דגם כזה (T-50) והאם הוא טוב יותר? תודה מראש עריכה בבקשה...

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  20. לא רלוונטי יותר.. כבר צרבתי את הביוס. שלום חבר'ה. נתקלתי בבעיה שהכרטיס מסך שלי מזוהה לא נכון, מסיבה לא מובנת (כנראה באג בביוס של INNO3D) הוא מזוהה כ: Inno3D GeForce Go 6600GT PCIe 4x כאשר בפועל הוא בכלל לא GO, בטח לא GT ופיזית מחובר לחריץ AGP. זוהי לא בעיה גדולה בחלונות, לא ממש קרה לי מקרה של ירידת ביצועיים במשחקים או כדומה, אבל הבעיות צצו בלינוקס. מכיוון שגם שם הכרטיס מזוהה כ GO GT PCIE אני מקבל מסך שחור בעת עליית הממשק הגרפי. מצאתי לפחות כ 4-5 נושאים בפורום השונים (כולל הפורום של NVIDIA) אשר הפותחים של אותם נושאים הם בעלי כרטיס מסך בדיוק כמו שלי (לא 6600GT, או 6600PCIE, אלה בדיוק 6600 256מגה AGP של INNO3D) שגם אצלהם הכרטיס זוהה לא נכון. 2 נושאים היו קשורים ללינוקס ובשני…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  21. הוא של POWERCOLOR מה אתם חושבים עליו.. הוא בסדר? אני רוצה לשחק ב BIOSHOCK הוא יריץ אותו טוב? ואיזה כרטיס יותר טוב: זה או 8600GT תודה

22. Started by Miros,

איזה לקנות? מה הכי טוב? Saphire?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by Asafalfa,

היי אנשים יש לי בעיה מסוימת !... אז ככה... אני מתלבט מה עלי לקנות האם ASUS ATI RADEON X600 XT Video Card, או את ה ATI 9800XT 256MB הסיבה שאני מתלבט היא שקראתי שהכרטיס של ASUS יותר מהיר גם מבחינת Chipset/Core Speed וגם Memory/Effective Speed. הביצועים שלו הם Chipset/Core Speed: ATI Radeon X600XT/503MHz ו Memory/Effective Speed: 128MB DDR/736MHz האומנם יש לו זיכרון נמוך יותר אבל למה יש יותר משמעות.? ??? ???

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by duzap,

שאני משחק בכל משחק (חוץ מהמשחקים הממש ישנים..) אפילו ב NFS UNDERGROUND 2 אני מקבל ממש ארטיפקטים על כל המסך.. לא בצורה של חתך אחד פה חתך אחד שם.. על כל המסך אי אפשר לראות כלום.. אני משחק 5 ד'ק ואז זה מתחיל... אני לא יכול לשחק שום משחק וזה ממש משגע אני לא מצפה להפעיל משחקים כמו crysis אלא יותר מהדור הישן של NFS MW וכאלה.. בכרטיס הקודם שלי MX440 היה עובד סבבה וכמעט בכלל לא היה לי ארטיפקטים.. הנה המפרט: Intel Pentium 4, 2676 MHz Motherboard MSI 645 Combo (MS-6737) Motherboard Chipset SiS 645 System Memory 768 MB (DDR SDRAM) NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 7600 GS AGP Audio Adapter Creative SB Live! 24-bit (SB0410) Sound Card מסך 22" של …

25. חברת MSI מתכננת גרסה נוספת תחת מותג ה-Armor עבור המוצר הפופולרי מארכיטקטורת ה-Polaris המזדקנת לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.