כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
שלום רב,יש לי שאלה בנוגע לסדרת כרטיסי מסך. מה ההבדל בין הכרטיס מסך מסדרת GRFORCE לבין הכרטיס מסך מסדרת QUADRO? שמעתי שQUADRO מתאים ל3D וGFORCE מתאים לגיימינג,QUADRO גם מתאים לגיימינג?אם כן,האם יהיה הבדל ביניהם בגיימינג? אם אני לא טועה GFORCE משתמש בDIRECT X,במה QUADRO משתמש? אני צריך לדעת על הנושא יותר לעומק אז אני צריך כמה שיותר הסברים ופרטים על ההבדלים ביניהם. תודה לעוזרים. עריכה:יש לי עוד שאלה,האם יש כרטיסי מסך מסדרת QUADRO שהם אותו הדגם כמו GFORCE? כלומר,ידוע לי שיש כרטיס מסך מסדרת GFROCE שהדגם שלו הוא GTX 560 TI,האם יש כרטיס מסך מסדרת QUADRO שהוא בדיוק אותו הדגם? או שהכרטיסי מסך מסדרת QUADRO הם יכולים להיות רק מהדגמים האלה: FX 5800,FX 4800,FX 3800 וכו' וכו'.?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
כפי שמתואר בכותרת אני מחפש כרטיס מסך חדש ביציאת PCI-EXPRESS כמובן שיהיה בעל יציאת HDMI שכל ייעודו יהיה צפייה בסרטי HD דרך הטלוויזיה בתקציב הזול ביותר. יש בKSP את הZotac GT210 Synergy Ed 512MB GDDR2 DX10.1 DVI HDMI שעולה 140 שקל. האם הוא יענה על הדרישות בצורה טובה? בגדול ניתן למתוח את התקציב עד 400 ש"ח אבל אני לא חושב שיש צורך. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב שלי לפני כשנתיים פחות או יותר. את הכרטיס מסך שלי אח שלי קנה מארה"ב gtx 285 2g bfg עם OC שבא מהחברה. בעבר שהייתי משחק במשחקי מחשב הכרטיס מסך שלי לא היה מתחמם בצורה מאוד משמעותית לכרטיס מסך ממוצע, אבל עכשיו אפילו שאני לא משחק במשחקי מחשב וסתם ככה גולש באינטרנט הטמפרטורה של כרטיס המסך שלי היא 65C וזה עם 95% מהירות של המאוורר שלו. אם אני נכנס לBattlefield Bad Company2 הטמפרטורה שלו עולה כמעט ל100C. מה יכול להיות הבעיה? תודה,
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך הזה HD5450 מוציא סאונד איכותי לשמיעת מוסיקה ב2.1? אני בעיקרון זקוק להמלצה לכרטיס מסך שיעביר גם סאונד דרך מתאם לרמקולים של מחשב
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלו למשהו קצת יותר טוב כי הכרטיס הקודם כבר לא משרת אותו כמו שצריך, הוא מעוניין בכרטיס שיתמוך בצורה סבירה עבודה על פוטושופ וממש קצת משחקים עם 3D וכמובן וסרטים וכאלה שהוא צופה בהם, מישהו יכול לעזור לי בהכוונה לכרטיס שיכול להתאים לו ?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מקבל אותו אף פי אס על כרטיס אחד או על שניים,ויש ירידות ל30 אף פי אס גם והמשחק לא נראה כזה ואו בשביל שלא יעלה כמו שצריך.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין 2 כרטיסי מסך שיעבוד עם מעבד I5 2500 ויפעיל משחקים כבדים. הראשון Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked והשני Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI מה יותר טוב????
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הציעו לי 2 כרטיסי מסך באותו המחיר: XFX ATI Radeon 6950 695X-CDFC DualFan 2GB GDDR5 או HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 + DIRT3 אני אשמח לדעת איזה מהם הוא הממולץ ביותר. תודה.
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט של המחשב שלי הוא: ספק כח- a/pfc 450w fwan12 power man inwin לוח אם - g41tm-p33 1glan msi מעבד- 2.9ghz 3mb core 2 duo e7500 זכרון- ceon 2gb ddr2 800mhz כ.מסך- nvidia geforce 220gt 1g leadtek המשחק battlefield 3 לא מצלחי לעלות במחשב, האם הבעיה רק בכרטיס מסך? איזה כרטיס מסך יתאים, וכמה הוא צריך לעלות? תודה מראש לכל העונים.
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוכש מחשב חדש. על המפרט דיברתי בפורום המתאים. והוא יבוא להלן. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש מחשב מותג עם אחריות מלאה של שלוש שנים עד בית הלקוח. הנושא של האחרות הוא קריטי מבחינתי. וגם יש לי תחושה ומחשבה שמי שנותן אחרית כזאת טורח שהמחשב יהיה אמין ולא יצטרך תיקונים. אני מתלבט בין שלוש חברות: HP, PACKARD-BELL, DELL . בעיקר מטרידה אותי שאלת האחריות - מי יותר אמין. השימושים במחשב הם רב- מימדיים: משפחה, ילדים, משרדי, סרטים, אינטרנט, משחקים. האופק של המחשב הוא 3-4 שנים. הנוכחי מחזיק אצלי 5. המשחקים ברמה של heroes 5, civVI, dragon's agw 2 וכדומה. Intel Core i5-2300 2.8GHz 6MB/ Intel Core i3-2100 3.1GHz, 3MB- - זכרון 4/6GB DDR3 1333MHz - 1TB/500GB 7200RPM בין…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי לפני בערך חודש מחשב באייבורי עם המפרט הבא: מעבד i7 2600CPU 3.4GHZ זיכרון 2*2 ווינדוס 7 64 ביט. אני לא זוכר את הדגם של הלוח אם (חברת ECS אם מישהו מכיר) אם זה יהיה קריטי אני יברר. כרטיס מסל של ניווידיה GEforce GT520 והיצרנית היא POV. בקיצור, לפחות פעמיים ביום כל המחשב נתקע, יש כל מיני צבעים מוזרים על המסך, יש מסך שחור לשנייה ואז הוא חוזר לעצמו וכותב שמנהל הגרפי נתקע. אני לא מצפה שזה יקרה מכרטיס מסך כזה ובטח לא ממחשב חדש. זאת לא הבעיה היחידה: MW2 הוא מריץ לי על בקושי 60FPS ועכשיו ניסיתי לשחק BF3 וויתרתי כי זה הריץ על בערך 17FPS. כמובן שהורדתי את העדכונים הכי חדשים (כולל זה במיוחד לBF) וכמובן שהורדתי את הכל ל-LOW וזה עדיין לא משתנה. אני מחובר למסך בחיבור HDMI מהמחשב לD…
-
- 37 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי הזדמנות להביא כזה כרטיס : http://computerpartsdirect.us/sparkle-geforce-gts250-1gb-ddr3-pci-express-pcie-dvi-low-profi-p-14491.html האם הוא שווה משהו? האם הוא יותר או פחות טוב מ : Sapphire ATI Radeon 6770 512MB GDDR5 HDMI למשל? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כותרת בבקשה אנשים אני מחר מזמין את הכרטיס שאני יבחר !!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , שבוע שעבר אחרי שהכרטיס כנראה נשרף או משהו החליפו לי את הכרטיס ל EVGA GeForce 450 GTS. מאז שהתקינו לי אותו אני חווה קריסות בסגנון של עצירה של כמה שניות ואז מסך שחור ואחרי כמה שניות מגיע לדסקטופ עם הודעה בצד שכותבת ש "מנהל התצוגה של NVIDIA WINDOWS KERNEL קרס וביצע שחזור בהצלחה." זה קורה לפעמים סתם ככה באמצע גלישה באינטרנט אבל לרוב זה קורה במשחקים כבדים כמו Battlefield 3. וזה לא עקבי , כלומר לפעמים אני מצליח לשחק איזה שעה במשחק ויש פעמים שזה נתקע בין כמה שניות לכמה דקות. עשיתי כמעט כל דבר אפשרי , מחקתי דרייברים (DRIVER SWEEPER) והתקנתי מחדש , גם גרסאות ישנות, השתמשתי בתוכנות BENCHMARK ששם הקריסה התרחשה לפעמים אבל שוב , לא באופן עקבי. דבר נוסף ששמעתי שיכול לגרום זה ה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron n5110. עכשיו נכנסתי ל SRL לבדוק תאימות של משחקים למחשב שלי ולהפתעתי בכל משחק בשורה של הכרטיס מסך במקום NVidia GeForce GT525M מופיע לי You Have: Intel® HD Graphics Family. עכשיו השאלה שלי : WTF. יכול להיות שהג'יפורס שלי מכובה או משו?נכנסתי ללוח ההתקנים ובקטגוריה של הכרטיסי מסך הג'יפורס מופיע מתחת לכרטיס מסך המובנה.יכול להיות מצב שהמחשב משתמש בטעות בכרטיס מסך המובנה ולא בג'יפורס?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב השולחני. האם כדאי לי לקנות כרטיס אחד חזק או שני כרטיסים כ- crossfire הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 800 ש"ח פחות או יותר... דוגמא: Radeon HD 6850 1024MB שמחירו נע בסביבות ה 800 ש"ח או Radeon HD 6670 1024MB (שני כרטיסים) שמחירם ביחד בסביבות 900 ש"ח תודה מראש לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם 6600gt asus שווק חיים ברצוני להחליפו בסכום של עד 1000 ש"ח המחשב די ישן amd athlon 3000GHzx2 3GB OCZ memory ddr800 4-4-4 לוח asus m2n-e לא מומהר ספק ezcool 550watt המחשב הוא למשחקים (עד כמה שיסחוב...) שני כוננים sata2 7200 מחובר לשני מסכים 24 ו 22 1280x1024 אודה לעצתכם
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לאחר שקניתי את BF3 וראיתי שהוא לא עובד הכי טוב בעולם אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר רציני בתקציב של 1000 שקל בערך המפרט שלי הוא Intel® Core2 CPU 6400 @ 2.13GH 4GB זיכרון DDR2 כ. מסך נוכחי 5750 ספק כוח crosair tx 750W מסך 22" אני מתלבט בין כרטיסי המסך האלה: http://tms.co.il/product/10197 ואח"כ אני יוכל לפתוח אותו ל6970 לפי המדריך שבנעוץ או את הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/10709 מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי אני מקבל לפעמים ארטיפקטים בדסקטופ/בדפדפן כרטיס מסך הוא 5750, טמפ' לא במשחקים עומדת על 38-45 וב-MAX על 60-65 דרייבר עדכנתי היום ל-11.10 וזה לא עזר.. דווקא במשחקים אין לי ארטיפקטים.. מה זה יכול להיות ? עריכה: לפעמים המסך הופך רגע לשחור ואז אני מקבל הודעה מהWindows: "Display driver stopped responding and has recovered" תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מבקש המלצה לכרטיס מסך פשוט ביותר שיעשה את העבודה. מדובר במחשב משרדי - אינטרנט ויישומי אופיס בלבד. לוח אם : gigabyte p31ds3l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2615&dl=1#sp רצוי שתהיה יציאת DVI. מסך שיתחבר אליו: viewsonic vx922 נ.ב אני בכוונה לא נותן תקציב כיוון שמן הסתם אני מעוניין בכרטיס הזול ביותר שיעשה את העבודה ונחשב קצת לאמין. תודה רבה רבה על העזרה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש הערכות או מידע רשמי מתי יצא הדור החדש של כרטיסי Nvidia? המליצו לי לחכות עם שדרוג מ-GTX470, אבל מתי יצאו החדשים?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים בניתי מחשב שהיה מיועד לעבודה עם קול וסאונד בלבד ולכן לא ציפיתי שאשחק מתישהו במשחקים ולכן יש ברשותי כרטיס GEFORCE 8400 שהוא די עלוב. לאחרונה יצאו משחקים ממש טובים שקשה להיות אדיש אליהם אז החלטתי לקנות כרטיס מסך בינוני בין 500-700 ש"ח. (סטודנט=תקציב נמוך). המפרט של המחשב שלי: מעבד: Q9550 לוח אם: Asus-P5QPL-AM זיכרון : 4GB DDR2 אין לי מושג לגביי הספק. אשמח להצעות!
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב זאת שה8800GT הזקן שלי החליט למסור את נשמתו לבורא, הוחלט להחליפו ביורש ראוי. את המפרט ניתן לראות בצד, תקציב 600 ש"ח עם אפשרות חריגה לכאן ולכאן. עריכה: הכרטיס חייב להיות NVIDIA. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המפרט שלי: E6300 עם oc ל-3.3 ספק כוח 500w FSP זיכרון: 4GB OCZ כרטיס מסך: ATI 4770 יש לי תקציב של 750 ש"ח לקניית כרטיס מסך החדש חשבתי על: Palit GeForce GTX460 Sonic Platinum 1024MB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2048 או Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3083 תעזרו לי לבחור השאלה השנייה כמה הצוואר בקבוק ישפיע על הביצועים של הכרטיס החדש...? *היעוד של הכרטיס הוא בעיקר ל-BF3 תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בס"ד שלום.. אז ככה לפני כשבוע החלפתי כרטיס מסך מ 8600 512 MB ל GEFORCE 520 1 GB והוספתי 2 גיגה ראמ ככה שעכשיו יש לי ארבע כשהפעלתי משחק או דירוג המערכת המחשב ניתקע הלכתי לחנות והם אמרו שהכרטיס הזה לא עובד טוב עם הלוח אמ שלי אז הם החליפו לי כרטיס ל GEFORCE 210 1 GB כמובן שקיבלתי החזר.. עכשיו עם הכרטיס הזה המשחק pes 2012 למשל ממש רץ לאט לעומת הכרטיס הקודם מה שלא הגיוני.. אם זה משנה עברתי להשתמש בוונדוס 7 64 סיביות.. Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 64-0305-000001-00101111-012608-Bearlake$A0968000_BIOS DATE: 01/26/08 16:34:42 VER: 08.00.12 Motherboard Name Asus P5KPL-CM Front Side Bus Properties Bus Type Intel AGTL+ Bus Width 64-bit Rea…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-