עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Astrix-D,

שלום! אז ככה דוד שלי עשה OC לכרטיס מסך (ATI 9200),ועכשיו שהוא מדליק את המחשב,רואים ממש מטושטש,לא רואים כלום,השאלה שלי היא האם יש דרך לאפס את הכרטיס ידנית?(כאילו לא דרך הווינדוס,דרך הלוח או משהו).

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. Started by Salwaby,

אוקיי אני רוצה כרטיס שיריץ לי משחקים כבדים על 1024 מקסימום כשכל האפשרויוית גרפיקה על HIGH אני רחוק מלהיות high end אני רוצה משהו פשוט שלא יהיה יותר מדי יקר , אבל שיבצע את הנ"ל בצורה חלקה, בלי תקיעות אפשרי? (זול כמה שאפשר )

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם , מעניין למה אף אחד לא מדבר על ה פיורי הרגיל ועל פתיחת השיידרים ? זה הופך אותו לעסקה מאוד משתלמת , לא כך ? למי שלא מכיר / ראה / יודע ניתן לקרוא כאן : http://wccftech.com/amd-r9-fury-unlocked-to-fury-x-new-cuinfo-tool/

4. Started by HWguy,

יש לי כרגע GeForce 4 MX 440. אני די מסופק מזה כרגע אבל אני חושב שזה כבר ישן, ואני רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי לעשות. ויש לי כמה שיקולים בעניין: 1. מה באמת עדיף. 2. עניין הכסף. 3. לנצל את היכולות של הכרטיס המסך שלי עד הסוף ואז לקנות. 4. האם שווה לחכות ולקנות שזה יהיה יותר זול. תודה 8)

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  5. שלום אני מחפש כרטיס מסך חדש, עכשיו יש לי 7800GT שנהניתי ממנו בשנתיים וחצי האחרונות. מפרט שלי: D820 3 גיגה זיכרון לוח אם של INTEL D945GCZ האם אני אצטרך להחליף את הלוח אם בשביל הכרטיסים החדשים? התקציב כאמור הוא 250$ ואני אקנה אותו מאתר כלשהו בארה"ב דוגמת NEWEGG אוTIGERDIRECT האם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק לכרטיס שאקנה? תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  6. Started by INFERNO,

וגם מטרוקסים למיניהם

7. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, יש ברשותי 5850 של sapphire שמאוכלס ב-antec 300... המארז נמצא עם הקירור המקורי (מאוור למעלה ומאוורר מאחור - שניהם מוציאים אוויר) + מאוורר ששמתי מקדימה שמכניס אוויר. לאחרונה שמתי לב לארטיפקטים (פיקסלים אפורים רנדומליים על המסך) כשאני משחק ב-Bad Company 2. בדקתי את הטמפ' תוך כדי המשחק והיא מגרדת את ה-80 מעלות. 1) רציתי לדעת האם זה נחשב תקין לכרטיס זה? 2) יש בדיקות מאמץ שאני יכול לעשות כדי לוודא תקינות? 3) אם אני יוסיף מאוורר על הדלת שיכניס אוויר לכיוון הכרטיס מסך... זה ישפר את הטמפ'? (יש לציין שהכרטיס עם קירור סטוק ולכן הוא פחות או יותר מכוסה לגמרי בחיפוי פלסטיק) תודה אנשים

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by zoloboy,

יש לי ראדון 9800 של גיגהקיוב שאני מתקין את ה דריבר ב system properties display רשןם readon 9800 pro ואחרי זה readon 9800 pro secondry למישהו יש מושג למה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. חברה אני צריך שתגידו לי אם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך במחשב או חלק במחשב אם יש לי צוואר בקבוק תודה לעוזרים בבקשה תעזרו [br]פורסם בתאריך: 30.08.2010 בשעה 01:57:35 בבקשה תענו

10. Started by cooper,

אני צריך עזרה בבחירת כרטיס אני מעדיף DX9 כי רוב הכרטיסים מסדרת תומכי DX10 במחירים תקציבים הם דיי חלשים . כרגע יש לי 7600GT ואני לא מרוצה ממנו ,חשבתי להחליף לX1950PRO ..אבל מצד שני יש את הX1800XT שיותר חזק .ואולי להוסיף עוד קצת לX1950XT256MB קיצר אני חייב לשפר את הביצועים של המחשב .. והחנות חייבת להיות מ IQPC התקציב גג עד 1200 והשאלה אם יהיה הבדל ..גדול בין ה7600GT לX1950PRO תודה לכל המומחים

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הכרטיס המסך הזה יכול להפעיל משחקים כמו GTA החדש החדש יותר מסאן אנדרס ?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  12. Started by redead,

GIGABYTE נמכר שם ב1675 EVGA ב1655 ASUS 1680 האם משתלם לקנות משם או שיותר עדיף לקנות ממקום אחר LEADTEK ב1610 ? תודה..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by guyby,

שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי כרגע (GT8500 512MB) כרטיס שיהיה לו DDR3 השאלה אם ללוח אם אין בעיה להתמודד עם כרטיס מסך כזה? שאלה שניה: מה ההבדל בין כרטיס HD 46XX לכרטיס שיש לי כבר? ובקשה אחרונה: המלצה לכרטיס בתקציב של עד 600 ש"ח כמובן אם מתאים DDR3. המעבד שלי E-4500.

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by Cynicoren,

שלום, ברשותי מחשב עם WIN10 64 וכרטיס מסך MSI RADEON 390. התקנתי את הדרייבר לאחר רכישת המחשב (לפני כחודש) והכל עבד יופי. היום רציתי לשדרג לדרייבר חדש - הסרתי את הקודם, אבל אני לא מצליח להתקין שום דרייבר, חדש או ישן, כיוון שגם עם אדמיניסטרטור כשאני מפעיל את הקובץ ראשית הוא שואל אם אני רוצה להתקין את הקובץ ממקור לא ידוע, ואח"כ הוא כותב INSTALLER INTEGRITY CHECK HAS FAILED. איך ניתן להתגבר על הבעיות הללו ולהתקין דרייבר? תודה

15. Started by Nitro Viper,

איך מוחקים דרייברים של ATI כאילו שהם לא היו ושאין שום הגדרות שישמרו? נ.ב גם התקנתי RAGE 3D ועשיתי UNINSTALL אין עוד מה למחוק?

16. Started by Ac-Boy,

שלום =] אוקי אני רוצה לרכוש עד 200 ש"ח כ.טלוויזיה.. יש לי מסך פשוט של MAG מחובר באמצעות S-VIDEO (חיבור רגיל) אוקי השאלות שלי הן כאלו 1. איך אני מחבר את הכרטיס טלווזיה? לפי מה שאני יודע רגיל ופשוט פשוט מחברים ומתקינים דרייברים, האם יש משהו שצריך לעשות חוץ מזה? ואני מדבר על הכל גם אם זה הכי מובן מאליו. 2. יש לכם המלצה כלשהי על כרטיס ב200ש"ח? 3. הממיר HOT שיש לי בבית יתאים 100%? 4. האם הכרטיס אחראי על האיכות או שזה מוטל על הכרטיס מסך?[br]פורסם בתאריך: 31.05.2007 בשעה 22:52:15 אני שמתי לב שיש עוד חיבורים של הממיר האם הכל נכנס לכרטיס הזה או שיש כמה שנשראים בחוץ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. רוצים להפיק את המיטב מ-Rise of the Tomb Raider ולהיות מוכנים ל-The Division? אל תשכחו לעדכן את ה-GeForce Experience או ה-Radeon Software שלכם מעוניינים להכין את המערכת שלכם למשחק Rise of the Tomb Raider שהושק לפני כשבוע ולמשחק The Division שבדרך? כדאי שתכירו את העדכונים עבור מנהלי ההתקן לכרטיסי המסך מבית NVIDIA ומבית AMD שמופצים עתה, בדיוק לשם כך. עבור כרטיסים גראפיים של NVIDIA מדובר בגירסה 2.9.1.35 של יישום ה-GeForce Experience (וגירסה 361.75 למנהל ההתקן עצמו), שהפך לאחרונה למתכלל עבור מנהלי ההתקן יחד עם הפרופילים הייעודיים למשחקים ושאר היכולות שמעניקה מפתחת השבבים למוצריה. גירסה זו מוסיפה פרופילים לתמיכה במערכים מרובי כרטיסי מסך עבור Rise of the Tomb Raider וג…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  18. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4865050

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. היי לכולם, יש לי מחשב ישן מאוד עם כרטיס מסך ATI שיש לו 16MB או 32MB השאלה שלי היא כזאת, אם אני רוצה לקנות לו מסך דק של 19 או 20 אינץ רחב האם אני אוכל להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך? המחשב הזה מיועד רק לגלישה וכמו כן לראות סרטים... אני אריץ על המחשב מערכת הפעלה XP. תודה על העזרה, פיטוס.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by Jenia24,

*אל תציעו לי אחרים* מי עדיף מאלה? Sapphire X1550 DDR2 128Bit PowerCooler X1550 DDR2 128Bit ומה עדיף מאלו? eVEGA 7300GS DDR2 64Bit GigaByte 7300GS DDR2 64Bit Point of View 7300GS DDR2 64Bit תודה מראש

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  21. Started by mp91,

מה עדיף? ולמה?

22. איזה מבין הכרטיסים טוב יותר? טכנולוגית אני יודע שה7600GS יותר טוב, תומך בSM3 וגם "דור" אחד קדימה (הX800 התחרה עם סדרות ה6XXX של NV). ממה שלי זכור, הX800GT היה מעט טוב יותר מ6600GT, ואני גם זוכר שה7600GS היה חזק יותר מה6600GT במחשקים חדשים של אז ? המחיר שלהם כמשומשים הוא 220/250 כשה7600GS יקר יותר? הקירור של ה7600GS הוא פסיבי, כשזה גם חסרון (מבחינת OC) וגם יתרון (מחינת רעש). אתם יכולים להביא לי השוואת בינהם? מה עדיף לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  23. שלום לצערי כרטיס המסך שקניתי לפני כ 3 שנים Radeon 7700 התקלקל מחפש לקנות ב ksp במחיר הנמוך ביותר כרטיס מסך בעל יכולות דומות או טובות יותר יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by yaloner,

ויכול לחלוק איתנו את חוויותיו וכמה הוא מרוצה או לא מרוצה?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  25. לכל מי שלא ידע הם הוציאו לאחרונה כמה דרייברים חדשים לכרטיסי מסך! והשאלה שלי אם כדאי להתקין את הדרייברים מבחינה של תאימות כי לפי מה שזכור לי הדרייבירים הקודמים היו על הפנים?! http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_94.24.html משהו ניסה ויכול לתת תשובה? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.